2021. június 17., csütörtök

Patrick O'Carroll- A cionista terv a "haszontalan evők" kiirtására

 

A COVID HOAX soha nem a "vírusról" szólt, amely soha nem is létezett; mindig arról szólt, hogy a gójokat-zsidókat megijesszék, hogy vegyék be a cionista COVID-halálos injekciót (ZCLI).
(Felelősségi nyilatkozat - Ez a terv kommunista, sátánista, kabbalista, szabadkőműves, valamint cionista tervnek is nevezhető).

2020-ban Karl Schwab kijelentette, hogy hamarosan egy "kibertámadás" fog bekövetkezni, amely a világ teljes internetének elsötétülését fogja okozni, és leállítja az élelmiszer-ellátási láncot, az áramot, a vizet, és ez ráadásul "teljes káoszt" fog okozni az egész világon, különösen a "fejlett" nyugati országokban és városokban. Max Igan úgy látja, hogy ez júliusban fog bekövetkezni.

Néhány elemi lépés a cionista ENSZ Agenda 2030-ban a "haszontalan falánkok" gyors kiirtása érdekében

2011-19-ben a cionista Világgazdasági Fórum "nagy cionista prófétája" Klaus Schwab több nyilvános nyilatkozatot tett arról, hogy hamarosan "világjárvány" fogja sújtani az emberiséget. Helyesen, "világjárvány" az, amikor a világ népességének 5 százaléka meghal, mint a fekete halál vagy az 1918-21-es "spanyol" influenza, amelyet valószínűleg egy cionista biofegyver okozott, amelyet a kansasi Fort Riley-ban lévő csapatokba fecskendeztek;

2019 októberében, Schwab "jóslatának" megfelelően, a cionista oltóanyag-genocidere, Bill "McKill" Gates és "férje" Mel összefogott a Johns-Hopkins Egyetemmel és a cionista Világgazdasági Fórummal, hogy a 201-es esemény műveletet futtassák New Yorkban, hogy szimulálják egy "vírus" "világjárványát", amelyet a művelet "véletlenül" előrelátóan "koronavírusnak" nevezett el. További "véletlenszerű" előrelátást mutat az a tény, hogy a VACCINEPASSPORT.INFO, VACCINEPASSPORT.NET, VACCINEPASSPORT.ORG és VACCINEPASSPORT.COM webcímeket 2016. július 17-én regisztrálták. A 2019. októberi "gyakorlat" annak a jele volt, hogy a COVID HOAX művelet "Go Live" szakasza már közel van;
A cionisták 2020. március 11-én indították el a COVID HOAX műveletet, de ez a művelet eredetileg a 2010-es Rockefeller Lock Step dokumentumon alapult. Ez a dokumentum azért kapta ezt a címet, mert a cionista B'NAI B'RITH páholy (amely naponta ad utasításokat a világ szabadkőművességének) azt akarta, hogy a világ összes libsi cionista szabadkőművese (az Önök országának bábosai és közkegyencei) lépést tartva cselekedjenek a sok gój-zsidó népirtására irányuló céljuk érdekében.


A COVID HOAX soha nem a "vírusról" szólt, amely soha nem is létezett; mindig arról szólt, hogy a gójok-zsidókat rémületbe ejtsék, hogy beadják a cionista COVID-halálos injekciót (ZCLI). A Modus Operandi, vagyis az, hogy a cionista COVID-halálos injekció (ZCLI) hogyan sterilizálja és öli meg áldozatait, az, hogy a véráramba jutva, azután az egész testben keringő spike-fehérjék támadják meg a petefészkeket, a májat, az idegrendszeri szöveteket és a test fő szerveit.

A befogadóknak nincs jogorvoslati lehetőségük, mivel a cionista bábjátékosok kártalanították a gyártókat a sterilizálásért vagy megölésért, arra hivatkozva, hogy a "COVID Jab" átvételével minden befogadó beleegyezett abba, hogy "önként részt vesz egy orvosi kísérletben" (ami ezentúl érvénytelenítheti az áldozat élet- és egészségbiztosítását). A cionisták mindig biztosítják a minimális anyagi veszteséget számukra, valahányszor gójokat-gójokat selejteznek. A múltban a cionisták a legtöbb népirtásból, amit végrehajtottak, ténylegesen profitot termeltek;

KIBERTÁMADÁST ÍGÉRTEK


Következőleg, 2020-ban Schwab kijelentette, hogy hamarosan egy "kibertámadás" fog bekövetkezni, amelynek következtében az egész világ internete elsötétül, és leáll az élelmiszer-ellátási lánc, az áramellátás, a vízellátás, továbbá, hogy ez "teljes káoszt" fog okozni az egész világon, különösen a "fejlett" nyugati országokban és városokban.

Hogyan lehet túlélni egy New York-i felhőkarcoló 25. emeletén, ha egy hosszabb áramszünet kiiktatja a vízvezetékeket, lifteket, fűtést, világítást? Klaus Schwab galaktikus császár a szokásos Bond-gonosz hangján szólva kijelentette: "A COVID-válság ebből a szempontból egy kisebb zavarnak tekinthető egy nagyobb CYBER-ATTACK-hoz képest"; 2021 júliusában kerül sor az Operation Cyber Polygonra, amely szimulálja, hogy a világ teljes internete elsötétül, miután a cionisták által támogatott "terroristák" (pl. a cionista ISIS vagy a cionista Al-Kaida) "megtámadták", ami az élelmiszer-ellátási lánc, az áram, a víz leállását is okozza (a szimulációban). A "Nagy Cionista Próféta" Klaus Schwab fenomenális eredményei miatt ez a 2021. júliusi "gyakorlat" most annak a jele, hogy a CYBER-ATTACK hadművelet "Go Live" szakasza nagyon hamar bekövetkezhet;


Tehát Max Igan és sok más igazmondó igazságtevő most úgy véli, hogy a cionisták egy valódi internet leállítást készülnek végrehajtani 2021-22 telén, hogy tömeges káoszt okozzanak a gójok-nemzetek számára a cionizmus "szent" könyvei (Talmud, Kabbala, Zohar, "Jegyzőkönyvek") által elrendelt selejtezés részeként.

 

 

Igan és társai szerint az internet leállása, a közműhiány és az élelmiszerhiány sokkal tovább tarthat 6 hónapnál, talán 2023-24-ig. Ez idő alatt is a cionisták valószínűleg sok ellenségüket meggyilkolják, ahogyan azt 100 évvel ezelőtt a bolsevik-cionista Oroszországban tették. A cionisták ez idő alatt is képesek lesznek nagy népirtásokat elkövetni, amelyeket könnyen "elhallgathatnak", mivel a megrendezett áramszünet alatt az alternatív média sem lesz elérhető;

A hivatalos promóciós videóban, amelyet a WEF indított a Cyber Polygon hadművelet kísérőjeként, a tűsarkú-terrorista Tony Blair, aki a cionista szabadkőművesek egyik legfőbb képviselője, kijelentette: "Ez csak a nyilvánvaló kijelentése annak, hogy az embereket megfelelően "meg kell védeni"". Blair itt pontosan ugyanarra a "védelemre" gondolt, amit a bolsevik-cionista állam adott az ukrajnai gójoknak-gettóknak 1932-33-ban, amikor az 1932-33-as cionista holodomorban 10 millió ukrán éhezett. Ezt a kabbalista zsidó Lazar Kaganovics vezette, és nagyban segítette a cionista New York Times, amely teljesen eltussolta az esetet.

Mindez azt jelenti, hogy az emberek bölcsen tennék, ha megfontolnák, hogy elhagyják a veszélyes városokat, ahol mások elrabolhatják az élelmiszerkészleteiket, és olyan vidéki helyre költöznek, ahol kevesebb baj érheti őket, vagy egyszerűen felhalmoznak extra élelmiszert, extra üzemanyagot, generátorokat, kályhákat stb. a hosszabb áram-, víz- és energiaellátási zavarok esetére.

 

A cionisták és lakájaik a cionista szabadkőművességen belül jelenleg a 3. világháborút készítik elő, és írásaikban már régóta bejelentették a gójok-nemzetek kivágását, miután először egy "poszt-ipari, poszt-fogyasztói és poszt-emberi [sic] társadalomba" költöztették őket. A tervezett megszorítások sem példa nélküliek, hiszen közvetlenül a 2. világháború előtt indították el a nagy gazdasági világválságot. Ha azt hiszed, hogy a cionisták nem gondolják komolyan a dolgot, akkor olvasd el a megfelelő történelemkönyveket, amelyek bizonyítják, hogy a cionisták és szabadkőműves lakájaik indították el az orosz "forradalmat", az első, a második, a koreai, a vietnami, mindkét Öbölháborút és a 2001-21-es cionista háborúkat, hogy pontosan ugyanazokat a népirtási terveket teljesítsék, amelyeket a "szent" könyveik (Talmud, Kabbala, Zohar, "Jegyzőkönyvek") parancsolnak. Ezek a megfelelő történelemkönyvek (pl. Antony Sutton professzor vagy EC Knuth) szabadon hozzáférhetőek az interneten, ami azt jelenti, hogy a tudatlanság manapság vagy lustaságból, vagy tudatos döntésből fakad. Senki sem ismeri a jövőt, így a nem lusták még meghiúsíthatják ezeket a terveket.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-cionista-terv-a-haszontalan-evok-kiirtasara

Nyilt levél az ORFK vezetőihez Tárgy rémhír, állhír terjesztés

 

Tisztelt ORFK ,Közérdekű Bejelentéssel szeretnék élni és szeretném kérni az ORFK -t,hogy ne minősítse át Közérdekű bejelentésemet Feljelentéssé ugyanis ez a bejelentés Közérdek és a Rendőrségnek az ehhez hasonló ügyeket a

2013. évi CLXV. törvény

a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről szóló törvény alapján

Közérdekű bejelentésként kell kezelnie.

Az India mutáns az indiai kormány nyilatkozata alapján nem létezik,ennek ellenére több magyar média is terjeszti azt a rémhírt,hogy ez a variáns veszélyesebb mint az Covid más variánsai.

Az Indiai kormány kijelenti nyíltan, hogy ott nincs mutáns és bárki állítja is az álhír !!!  India kormánya Elektronikai és Informatikai Minisztérium Elektronika Niketan, 6, CGO Complex, Újdelhi – 110003 Webhely: www.meity.gov.in No.  16 (1) / 2020-CLES – 3 20.05.2021 Minden közösségi média platformhoz: Ez felkéri az indiai kormány Elektronikai és Informatikai Minisztériumának 20.03.03.20-i és 20.05.05-i keltezésű tanácsát a hamisítás visszaszorításával kapcsolatban. hírek / téves információk a koronavírusról a közösségi média platformokon.  Tudomásunkra jutott, hogy egy olyan nyilatkozatot terjesztenek az interneten, amely azt sugallja, hogy a 2. korona vírus indiai változata terjed az országokban.  Ez teljesen HAMIS.  A Covid-19-nek nincs ilyen változata, amelyet az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tudományosan idézett volna.  A WHO egyik jelentésében sem társította az “indiai variáns” kifejezést a koronavírus B.1.617 változatával.  3. Ezt az Egészségügyi és Családjóléti Minisztérium 2021. május 12-én már tisztázta a https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1717876 címen elérhető sajtóközlemény révén. 4. Ezért Önt is kérték, hogy távolítson el minden olyan tartalmat, amely a koronavírus megnevezését, hivatkozását vagy indiai változatát sugallja.  (Rakesh Maheshwari) Csoportkoordinátor (kiberjogok és e-biztonság) e-mail: gecyberlawa meity.govin / cyberlawameity.gov.in (csatoltan is küldtem egy képet)

Köztük olyan szakértők mint Dr. Szlávik János aki az RTL adásában is alaptalanul rémisztgeti az embereket.

Indiai mutáns: Szlávik szerint több millió magyar lehet fokozott veszélyben

Szlávik János infektológus, az RTL Klub reggeli műsorában kezdte a napot, ahol több, a koronavírus-járványt érintő kérdésre is választ adott.

Aztán folytatta a rémhírterjesztést az ATV-ben.

,,Hamarosan nálunk is megjelenhet az indiai mutáns.”
/Dr.Szlávik János /

Btk. 337. § Rémhírterjesztés

337. § Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

https://civilekatisztanlatasert.hu/nyilt-level-az-orfk-vezetoihez/