2022. január 17., hétfő

Nagy bajba sodorták az emberiséget Csapdába csalták az embereket és átverték őket

Nevezzük nevén a dolgokat - A vakcina egy szándékos gyilkoló eszköz. Ez gyilkosság

Mik a prioritásaink? Ellenpropaganda

Világszerte több mint 7 milliárd embert érint közvetlenül vagy közvetve a koronaválság. Több milliárd embert már beoltottak egy "nem engedélyezett" kísérleti mRNS "vakcinával", ami egy világméretű halálozási és megbetegedési hullámot eredményezett.

Miközben ezt a tendenciát a vakcinával kapcsolatos halálesetekre és mellékhatásokra vonatkozó hivatalos adatok is megerősítik, a mainstream média és a kormányok tagadásban vannak.

A COVID-19 vakcina pusztító egészségügyi hatásait ritkán ismerik el. Ugyanazt a jelszót (ami egyenesen hazugság) ismételgetik a végtelenségig: "a vírus sokkal veszélyesebb, mint a vakcina".

"valójában több biztonsági adatunk van a vakcináról, mint a vírusról, és már látjuk, hogy a vírus sokkal veszélyesebb, mint a vakcina. (Intercare)

Dr. Alan Schroeder szerint nagyon természetes, hogy a szülők aggódnak, de azt mondta, hogy a tizenévesek számára a vírus veszélyesebb, mint a vakcina. (NBC)

Az orvosok résen vannak a gyerekeknél, de a lényeg továbbra is az, hogy a vírus sokkal veszélyesebb, mint a vakcina.

"Az omikron variánsban lévő mutációk szaporábbá, veszélyesebbé és megfoghatatlanabbá teszik [a vírust]"

stb.

Ezt a propaganda konszenzust meg kell törni. Ami a vakcinát illeti, az első lépés az emberek tájékoztatása az egész országban a halálesetekre és a mellékhatásokra vonatkozó adatokról.

A 2020 januárjában elindított COVID-válság példátlan a világtörténelemben. A nürnbergi propaganda bűncselekmény.

 

A propaganda apparátus lebontása kulcsfontosságú. Az ellenpropaganda kulcsszerepet játszik a politikai megbízások igazolására használt hazugságok leleplezésében.

A média tartós dezinformálása nélkül a hivatalos COVID-narratíva laposra sikeredik.

Mindenekelőtt erőteljesen meg kell kérdőjeleznünk a mainstream médiát, anélkül, hogy kifejezetten a mainstream újságírókat vennénk célba, akiket arra utasítottak, hogy tartsák magukat a hivatalos narratívához. Ebben a tekintetben előnyben kell részesítenünk az egyes (független) újságírókkal folytatott párbeszédet.

Biztosítanunk kell, hogy az emberek világszerte tudományos koncepciókkal, elemzésekkel, tanúvallomásokkal és adatokkal alátámasztva megérthessék a COVID-válság történetét és pusztító hatásait. Ehhez a törekvéshez szükség lesz egy párhuzamos folyamatra az alulról jövő szinten, a polgártársak érzékenyítésére és a párbeszéd kialakítására az állítólagos világjárvány természetéről, az mRNS vakcináról, az RT-PCR tesztről, valamint a zárlatok pusztító gazdasági és társadalmi hatásairól.

Miközben véget kell vetnünk a félelemkampánynak, mindazonáltal tájékoztatnunk kell polgártársainkat az mRNS vakcina veszélyeiről, valamint a "globális kormányzás" totalitárius programjának a civil társadalom struktúráira gyakorolt tervezett káoszáról.

A "félelemkampányt" fel kell váltani "információkkal, koncepciókkal, elemzésekkel és adatokkal", valamint "stratégiákkal", hogy szembeszálljunk a Big Pharma-val, a korrupt hivatalnokokkal, valamint a Big Money szponzoraikkal.

Biztosítanunk kell a párbeszéd és a vita lefolytatását a társadalom alján is.

Véget vetni a "gyilkos vakcinának"

Az első feladatunk az úgynevezett COVID-19 "vakcina" azonnali leállítása és visszavonása, amely világszerte halálozási és megbetegedési hullámot indított el.

Dr. Thomas Binder szerint:

"A géninjekciók nem biztonságosak. Rövid távon anafilaxiás reakciókat, tromboembóliát, trombocitopéniát, disszeminált intravaszkuláris véralvadást és szívizomgyulladást okozhatnak.

Középtávon lehetséges immunszuppresszió és antitestfüggő fokozódás, ADE.

Hosszú távon pedig lehetséges autoimmun betegségek, rák és meddőség, olyan kockázatok, amelyeket még nem zártak ki."

A Doctors for COVID Ethics szerint az EU-ban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban az EudraVigilance, az MHRA (Egyesült Királyság) és a VAERS (Egyesült Államok) által táblázatba foglalt adatokat:

"a COVID-19 "vakcina" bevezetése óta sokkal több halálesetet és sérülést regisztráltak, mint az összes korábbi vakcina esetében együttvéve a nyilvántartások kezdete óta".

Az mRNS "vakcinával" kapcsolatban az injekcióval összefüggő halálesetek katasztrofális számát a mainstream média NEM közölte, annak ellenére, hogy a hivatalos adatok nyilvánosan hozzáférhetők.

 

"Az ártalmak jelzése most már vitathatatlanul elsöprő, és a klinikai vizsgálatokra vonatkozó, általánosan elfogadott etikai normákkal összhangban követeljük, hogy a COVID-19 "oltási" programot azonnal állítsák le világszerte.

A program folytatása, a felnőttek és gyermekek folyamatos súlyos károsodásának és halálának teljes tudatában, az emberiség elleni bűncselekménynek/genocídiumnak minősül, amelyért a felelősnek vagy bűnrészesnek talált személyek végső soron személyes felelősségre vonhatók."

Videó: A COVID-19 vakcinát 2020. december közepén-végén vezették be.

Számos országban jelentős változást tapasztaltak a halálozásban az mRNS vakcina bevezetését követően.

A DoJ 2009-es egyezségének részeként a Pfizert feltételesen szabadlábra helyezték:

"A Pfizer továbbá beleegyezett abba, hogy kiterjedt vállalati integritási megállapodást köt ... [amely] eljárásokat és felülvizsgálatokat ír elő, amelyeket az ügy alapjául szolgálóhoz hasonló magatartás elkerülése és azonnali felderítése érdekében kell bevezetni.".

De már nem "csalárd marketinggel" van dolgunk:

"A gyilkosság jót tesz az üzletnek": A vakcina világszerte több milliárd dolláros üzlet. Ez emberölés.

TAP. Nem. Az emberölés gondatlanságból elkövetett gyilkosságot jelent, a nyílt szándékosság hiányát. Ez szándékos gyilkosság, ami gyilkosság.

Amint a "vakcinát" leállították, a Big Pharma bűnössége teljes mértékben feltárul és megértésre kerül. A hazugságokon és hamis tudományon alapuló hivatalos COVID-narratíva legitimitása viszont elkerülhetetlenül csorbulni fog. Ez az első lépés a "hivatalos" COVID-narratíva megtörése felé.

Az igazság fontos békés fegyver. A propaganda és a média dezinformációja nélkül a projekt tervezőinek nincs mire támaszkodniuk.

Törjük meg a "hivatalos" COVID-19 konszenzust és a propaganda apparátust, amely "legitimitást" biztosít egy bűnös programnak.

Amint ez összeomlik, megnyílik az út a gazdasági, társadalmi és politikai káosz szélesebb körű folyamatának visszafordítása felé, amely az elmúlt két év során keletkezett.

 

A geopolitikai dimenzió

Ami most kibontakozik, az az amerikai imperializmus új és pusztító szakasza. Ez a gazdasági és társadalmi mérnöki munka totalitárius projektje.

A Biden-kormányzat támogatta a COVID Agenda-t, amelyet a nemzetgazdaságok destabilizálására és gyengítésére használtak fel, beleértve az "ellenséges nemzetek" gazdaságait is.

Nem választhatjuk el a COVID-válság megértését az amerikai külpolitikától és Amerika hegemón napirendjétől: pl. az USA-NATO konfrontációja Oroszországgal Kelet-Európában, a Dél-kínai-tenger militarizálása Kína ellen, Irán és a Közel-Kelet geopolitikája, a Venezuela és Kuba elleni folyamatos szankciós rendszerek stb. ellen.

"Big Money", beleértve a milliárdos alapítványokat is, a hajtóerő. Ez a Wall Street és a banki intézményrendszer, a Nagy Olaj- és Energiakonglomerátumok, az úgynevezett "védelmi vállalkozók", a Nagy Gyógyszergyárak, a Biotechnológiai Konglomerátumok, a vállalati média, a távközlési, kommunikációs és digitális technológiai óriások összetett szövetsége, az agytrösztök, lobbicsoportok, kutatólaboratóriumok stb. hálózatával együtt. A szellemi tulajdonjogok tulajdonjoga szintén központi szerepet játszik.

Ebbe a hatalmas digitális-pénzügyi döntéshozatali hálózatba a nagy hitelező és banki intézmények is beletartoznak: A Federal Reserve, az Európai Központi Bank (EKB), az IMF, a Világbank, a regionális fejlesztési bankok és a bázeli székhelyű Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), amely kulcsfontosságú stratégiai szerepet játszik.

Az amerikai államapparátus (és Washington nyugati szövetségesei) felsőbb szintjei viszont közvetlenül vagy közvetve érintettek, beleértve a Pentagont, az amerikai hírszerzést (és annak kutatólaboratóriumait), az egészségügyi hatóságokat, a belbiztonságot és az amerikai külügyminisztériumot (beleértve az amerikai nagykövetségeket több mint 150 országban).". (Michel Chossudovsky, E-könyv, XIII. fejezet)

A társadalom minden szektorának integrálása

Meg kell jegyezni, hogy a szervezett ellenzék sok nyugati országban gyenge. Hogy miért? Mert a "progresszív erők", beleértve a baloldali értelmiségieket, a nem kormányzati szervezetek vezetőit, a szakszervezeti és szakszervezeti vezetőket mind Nyugat-Európában, mind Észak-Amerikában kezdettől fogva támogatták a hivatalos COVID-narratívát. E progresszív mozgalmak közül sokakat vállalati alapítványok támogatnak.

Ugyanazok a milliárdos alapítványok (Rockefeller, Ford, Gates és mások), amelyek a "Nagy Újraindítás" és a "Globális Kormányzás" kimondatlan tervezői, részt vesznek a különböző társadalmi mozgalmak (nagylelkű) finanszírozásában is. "Ők irányítják az ellenzéket".

Ez azt jelenti, hogy az alulról szerveződő aktivistákat gyakran félrevezetik és elárulják vezetőik, akiket milliárdos szponzoraik rutinszerűen kooptálnak.

Elengedhetetlen, hogy ezeket az alulról jövő aktivistákat integrálják a COVID-19 konszenzus elleni mozgalom fő támaszába.

 

Az előttünk álló út

Szükség van egy széles körű, alulról szerveződő hálózat kialakítására, amely szembeszáll mind a válság kitervelőivel, mind a kormányzat minden szintjével (azaz a nemzeti, állami, tartományi, tartományi, önkormányzati stb. szintekkel), amelyek részt vesznek a vakcina bevezetésében, valamint a gazdasági tevékenység lezárásában és megszüntetésében.

Ezt a hálózatot (országos és nemzetközi szinten) a társadalom minden szintjén, a városokban és falvakban, a munkahelyeken, a plébániákon hoznák létre. Szakszervezetek, gazdaszervezetek, szakmai egyesületek, vállalkozói szövetségek, diákszövetségek, veteránszövetségek. Az egyházi csoportokat felkérnék, hogy integrálják ezt a mozgalmat.

A közösségi médián és a független online médiumokon keresztül történő "hírterjesztés" során szem előtt tartva, hogy a Google és a Facebook a cenzúra eszközei.

A világ minden nagyobb régiójában jogi eljárások és tiltakozások zajlanak. A kezdeményezések világméretű hálózatának részeként fontos, hogy az országokon belüli és az országok közötti kommunikációs, párbeszéd- és cseremechanizmusokat hozzunk létre.

Nem könnyű feladat egy olyan mozgalom létrehozása, amely erőteljesen megkérdőjelezi a pénzügyi elit, a Big Pharma és mások legitimitását, valamint a nemzeti szintű politikai hatalmi struktúrákat. Olyan mértékű szolidaritásra, egységre és elkötelezettségre lesz szükség, amelyre a világtörténelemben még nem volt példa.

Szükség van a társadalmon belüli politikai és ideológiai korlátok (pl. a politikai pártok közötti) lebontására, és arra, hogy egységes hangon lépjünk fel a zsarnokság elleni világméretű konszenzus megteremtése érdekében.

A világméretű szolidaritás és az emberi méltóság a hajtóerő.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/nevezzuk-neven-a-dolgokat-a-vakcina-egy-szandekos-gyilkolo-eszkoz-ez-gyilkossag

Mert vétkesek közt cinkos, aki néma! NYÍLT LEVÉL

 

A rendszert leváltani akaró, a kényszerrel, és diktatúrával szembe helyezkedő pártok, csoportok, mozgalmak vezetőinek és egyéneknek

A covidfasizmust és oltáskényszert elítélő minden szakmai, vagy civil szervezetnek, mozgalomnak, csoportnak és egyénnek

Minden, magát függetlennek mondó, a kényszerrel és jogfosztással szembe helyezkedő média részére

NINCS MIRE TOVÁBB VÁRNI!

Azt, a Földön jelenleg zajló, a globalista erők által elindított folyamatot, amiben a kormányok is részt vesznek, nem fogja leállítani sem a „választás”, sem a pereskedés, sem tüntetések, sem a közelharc, ezt látjuk a nemzetközi példákból is.

Egyszerre 3 történelmi folyamat ért a végéhez:

A globális pénzügyi rendszer összeomlik, szétesik

A kapitalizmus végéhez értünk

A polgári- parlamenti demokráciáknak is vége

 

A 3 összetevő együttes összeolmlása hatalmas energiákat és feszültségeket szabadít fel. A jelenlegi globális világhatalmi rendszer alapjai semmisülnek meg: a legnagyobb világvallás, a "kereszténység" befolyása is elgyengült, ami a hatalom megszerzésének alapját jelentette.

A pénz, a  parlamenti ál-demokráciák és „választások” a megszerzett hatalom megtartását , a kapitalizmus, a bankrendszer kiépítése  a kizsákmányolást és a profitszerzést tette lehetővé. A propagandát a médiákkal terjesztik, és támogatják.

A hatalom birtoklásának ez a módja most vagy a történelem süllyesztőjébe kerül, vagy átmentik úgy, hogy felváltják a transzhumanizmusnak nevezett digitális függőséggel, ami nem más, mint a rabszolgaság modernizált formája. Ennek a kiépítése már folyamatban van. Az ál-demokráciában felnőtt  polgárok pedig nem látják, vagy nem akarják elhinni, hogy ez megtörténhet velük.

A  világhatalmi törekvést támogató kormányokat, és rendszert nem lehet megszüntetni  annak az ál-demokrácia keretein belül létrehozott, ideológiai alapon megosztó pártrendszer segítségével, amit maga a háttérhatalom alakított ki.

Helyre kell állítani a közvetlen képviselet rendszerét, aminek segítségével felépíthetünk egy olyan, új világot, ami a Természet rendjének törvényein, és nem egy globalista világhatalmi rendszer pszichopata vezetőinek az ideológiáin, és profitéhségén alapul. Egy igazságos, értékrend alapú, emberi társadalmat és jogrendet kell létrehozni a zsarnoki, életellenes rendszer, és kormányok uralma helyett. Mi magyarok, kiváltságos helyzetben vagyunk, mert történelmi alkotmányunk jogfolytonosságának helyreállításával egyszerűen, és gyorsan megtehetjük ezt.  De csak egymást segítve és erősítve juthatunk el odáig.

Minél tovább várunk, annál nagyobb veszteséget szenvedünk, és mi magunk is vétkesekké válunk.

Sorsfordulóhoz érkezett az emberiség:

Ha elfogadjuk a feltételeket: engedj a kényszernek, és visszakapod a régi életed,- és ellenállás nélkül lemondunk szabadságunkról, és jogainkról,- soha többé nem kapjuk vissza azt, ami a miénk volt!

A mi felelősségünk, hogy milyen lesz az Új Világ!

Az emberiség fejlődésének a fordulópontján a mi döntésünk határozza meg az irányt!

 

Az emberi szabadság kiváltsággá válhat, mert a társadalomban való részvétel feltételévé akarják tenni! Az oltási igazolvány  az utolsó lépcsőfok egy Orwelli társadalom felé, ahol az ellenőrzés és megfigyelés szabályainak való engedelmességért cserébe kaphatunk vissza egy keveset a szabadság illúziójából. Örökre ki leszünk szolgáltatva azoknak, akik meghatározzák a szabályokat.

A döntés joga,- most még,- a mi kezünkben van!

A mi kezünkben van a szabadság fáklyája, amit csak mi „vihetünk át a túloldalra”!

Mostani döntéseink és tetteink tétje nem csak egyéni sorsunk, és nemzetünk,- hanem az Emberiség további léte, fennmaradása is!

EZÉRT:

Aki nem ismeri el, és mondja ki azt, hogy

-  Jelenleg egy világjárvány leple alatt profit,  és hatalmi érdekből népirtás és emberiség elleni bűntett zajlik veszélyes, és toxikus hatású géntechnológiai- kemoterápiás anyagokkal, amik nem vakcinák, hanem gyógyszerek
-  A globalista világhatalom a „járvány” segítségével az emberiséget digitális rabszolgákká akarja tenni, a fölötte való totális uralom céljából, az alapvető jogokat az engedelmesség jutalmaként gyakorolhatóvá téve
-  Magyarország lakosai egy, a magyar államon / királyságon/  belül létrehozott illegitim köztársaságban, egy diktatúrában élnek, aminek az „Alaptörvénye” az 1949.évi XX. törvénnyel, vagyis a „sztálini alkotmánnyal” jogfolytonos, mivel annak jogutódjaként lett hatályba helyezve, ezért történelmi alkotmányosságunk jogfolytonossága a mai napig nem lett helyreállítva

 

Aki nem segíti és támogatja, hogy

-  Történelmi Alkotmányunk jogfolytonosságának helyreállítását a Szent Korona tan, és ősi értékrendünk alapján csak egy „Alkotmány Helyreállító Nemzetgyűlés” összehívása által tudjuk megtenni. Ez egyben szabadságunk, függetlenségünk, és emberi méltóságunk visszanyerésének is egyetlen lehetséges, békés módja, amivel a pártdiktatúrát, hatalmi kényszert is megszüntethetjük. Történelmi Alkotmányunk a magyar nemzet államalkotó akarata, a Szentkorona-alkotmányosság ma is érvényes, nem szüntethető meg és nem függeszthető fel, a szokásjogon és joghagyományokon alapuló közjogi rendszer. Párt, vagy bármilyen politikai fölény, hatalom akarata magyar alkotmányt nem írhat, a mindenkori hatalom nem határozhatja meg saját hatalmának a korlátait, mert azt a Nemzetgyűlésnek kell meghatároznia. Törvénysértés jogot nem alapít! Egy alkotmányos Alaptörvénynek meg kell felelnie a történelmi alkotmány alapelveinek. A Szent Korona tan, és történelmi alkotmányunk jogfolytonossága alapján ki kell mondani a sztálini alkotmány, és az azzal” jogfolytonossá” tett orbáni Alaptörvény érvénytelenségét, és ezután magyar közjogi hagyományaink alapján lehet egy új államforma alapjait meghatározni.

Aki nem segíti, és támogatja

-  Minden, általa lehetséges módon a kiutat jelenlegi helyzetünkből, az igazság felderítésével és kimondásával, a csalások, és csalók leleplezésével minden téren és esetben és módon,
- A mindezek érdekében történő lehető legteljesebb egységet, és széles körű összefogást minden lehetséges módon és eszközzel, felülemelkedve egyéni, vagy pártérdekeken, félretéve minden viszálykodást és megosztó megnyilvánulást,

EZZEL A TEVÉKENYSÉGÉVEL ELISMERI

- hogy a globalista háttérhatalom tervének megvalósulását segíti, ezáltal bűnös népirtás és emberiség elleni bűntettben tevőlegesen, vagy bűnsegédként, azáltal is, ha csak hallgatásával, vagy megosztó tevékenységével, ideológiájával támogatta azt, és így bűnrészessé válva nem fogja tudni elkerülni a leleplezést, és felelősségre vonást!

Kérjük, ezt a levelet továbbítsa az Ön által ismert, vagy elérhető személyek, pártok, és médiák részére, akikről úgy gondolja, érintettek ezekben az eseményekben!

Dr. Dobos Vadim: A kapitalista rendszer elkerülhetetlen bukása járványnak álcázva : https://www.youtube.com/watch?v=uRQpRxaVtjE

Mike Yeadon, az ex-Pfizer tudós azt állítja, hogy bizonyítani tudja, hogy a COVID vakcinatételek lényegesen különböznek egymástól, és egyedi kockázatot jelentenek a befogadókra nézve.

 

Ben Armstrong a "The Ben Armstrong Show" január 10-i epizódjában Mike Yeadon, a Pfizer egykori tudósával beszélgetett a vakcinagyártásról. Megbeszélték, hogy a wuhani koronavírus (COVID-19) vakcinák jelentett mellékhatásainak 90 százaléka a kiadott vakcinatételek kevesebb mint 10 százalékából származott.

Ahogy Armstrong fogalmazott, ahhoz, hogy a vakcinák hatásai ilyen nagymértékben eltérjenek, a tételek nem egyformák. "Ne feledjék, ez egy kísérleti vakcina" - emlékeztette Armstrong a nézőit.

Armstrong megjegyezte, hogy a gyógyszergyárak placebót és más dolgokat használhattak, és különböző adagokat vagy formulákat adhattak az oltóanyag forgalmazásához, mert Izraelben, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban mind rosszabbak a mellékhatások, mint más országokban, ahol szintén használják a vakcinákat.

"Olyan, mintha különböző szinteket adnának a vakcinából, vagy valami olyasmit, amit nem is tudunk. Őszintén szólva nem tudjuk, hogy mit tesznek, hogy variálják. De ez egyértelmű bizonyítéknak tűnik, bizonyítéknak arra, hogy a tételek nem egyformák. És ez egyébként illegális. Ezt nem tehetik meg" - jegyezte meg Armstrong.

 

Yeadon ezzel kapcsolatban elmondta, hogy olyan személyekbe botlott, akik saját maguk végezték el a VAERS adatbázisának elemzését. Elmondta, hogy ezek az emberek "kihúzták a vakcinák tétel- vagy tételszámát... és összehasonlították a mellékhatások profilját, összehasonlítva az egyik tételt az ugyanazon gyártó egy másik tételével".

Megosztotta, hogy az elemzők arra számítottak, hogy a mellékhatások az összes államban és az összes tételben eloszlanak, de nem ez a helyzet. Egy személy azt találta, hogy a nemkívánatos események mintegy 90 százaléka a tételek kevesebb mint 10 százalékához kapcsolódott.

Yeadon korábban megjegyezte, hogy a COVID-19 vakcina beadása után több ember halt meg, mint ahányan az elmúlt 30 évben minden más típusú vakcina beadása után együttvéve. Ezenkívül az eddig beoltott emberek nagy részénél súlyos mellékhatásokat tapasztaltak.

Gyártási problémák

Bár Yeadon elismerte, hogy ő semmiképpen sem gyártási szakértő, de dolgozott velük, és tudta, hogy a "hamisítás elleni előírásoknak" való megfeleléshez szükséges szabványok vannak, amelyek elég gyakran követelik meg a tételekből származó, reprodukálható termékeket.

A gyógyszergyártás pontos ellenőrzési előírásokkal történik, és a "hatóanyagot" tételekben állítják elő. Az úgynevezett "hatóanyag" minden egyes tételét azután a kész gyógyszerkészítmények tételeinek megfogalmazására, feltöltésére, csomagolására és címkézésére használják fel.

 

Az összes gyártási lépésre vizsgálati módszereket dolgoznak ki, amelyeknek az eredményei elfogadhatónak tekinthetők.

A gyártás nagyon szigorú, de az adatokat látva nincs mód arra, hogy a vakcinákat úgy vigyék forgalomba, ahogyan eddig. Armstrong rámutatott: "ezek nem is vakcinák, hanem génterápiák. Nem egyenlő dózisokat kapnak".

Alapvetően az elemzők szerint ezek nem ugyanazok, hogy a tételek illegálisan különböznek. Ha ez igaz, és ha egyáltalán valaki véletlenszerűen húz egy tételt a VAERS rendszerből, hogy megvizsgálja az eredményt és a teljesítményt, vagyis a mellékhatásokat bejelentő emberek számát, akkor annak hasonlónak kell lennie tételről tételre. Ha nagyon eltérő, akkor nem lehetséges, hogy egy adott tételről két vagy három nemkívánatos eseményt jelentettek, míg egy másik tételről körülbelül 5000 nemkívánatos eseményt.

Ha a gyártók csak egy kicsit eltérnek a terméktől, azt meg lehet menteni azzal, hogy olyan gyorsan gyártanak, amilyen gyorsan csak tudnak. De a teljesítményben csak kis különbségnek kellene lennie.

Ha az egyik gyakorlatilag a semmiből a VAERS-nek valaha jelentett legrosszabb eredményekhez jut, Yeadon szerint "kész vagyok kijelenteni és bizonyítani, hogy ez azt jelenti, hogy nem ugyanaz az anyag van azokban a tételekben, amelyek rossz mellékhatásokat okoztak".

 

Sokan talán nem értékelik az adatok jelentőségét, de nagy hatása van. Armstrong megjegyezte, hogy ez megmagyarázhatja, miért vannak olyan emberek, akik teljesen jól vannak, mások pedig nem. Yeadon elmondta, hogy csinált olyan műsorokat, ahol hírműsorokkal beszélgetett, és megmutatta nekik, hogyan lehet "oltóanyagokat" fogni, amelyek valójában placebók voltak, és hogy ezeket adták be az embereknek.

Bár néhány adag lehet baleset, de az nem, ha államról államra járva kiderül, hogy a gyártók csak úgy alapvetően cukros vizet adtak egy csomó embernek.

"Elismerik, hogy ez egy kísérleti vakcina. Szeretnek placebót csinálni. Imádják nyomon követni ezt a dolgot, így lenne értelme, még akkor is, ha ez illegális" - mondta.

Az adatait vizsgálva Yeadon megjegyezte, hogy valami nincs rendben az oltóanyagokkal, nemcsak a rendkívüli toxicitásukban, hanem a változékonyságukban is.

Megdöbbentő felismerésre jutott két német patológus

Egy kovid-oltást követően elhunyt személynél első alkalommal sikerült bizonyítani a tüskefehérje jelenlétét. A gyanút, hogy az oltóanyag által a testben képződő tüskefehérje lehet a felelős a patológiai vizsgálatokkal megállapított érelváltozásokért és érgyulladásokért, most első alkalommal immunhisztológiai vizsgálatok is igazolták.

Prof. Arne Burkhardt és Prof. Walter Lang patológusoknak, csapatukkal közösen sikerült megbízhatóan kimutatniuk a vakcina által termeltetett tüskefehérjét egy olyan személy ereiben, aki 4 hónappal az „oltás” után halt meg, és akinek vaszkuláris elváltozásai és a vakcina által kiváltott szívizomgyulladása volt. A kimutatás egy, a tüskefehérjére specifikus antitesttel sikerült a szövetmetszeteken végzett hagyományos immunhisztokémiával.

A leírt kimutatási módszer minden olyan szerv- és sejtkárosodásra alkalmazható, ahol a kovid-19 elleni „oltás” után szembetűnő patológiai leletek jelennek meg.

Ebből az következik: Etikai, jogi és tudományos okokból minden kórszövettani vizsgálatot a Covid-19 elleni „oltás” által okozott károsodással összefüggésben, azonnali hatállyal ki kell egészíteni ezzel a módszerrel.

Reutlingen, 2022. január 17

Prof. Dr. Arne Burkhardt

Prof. Dr. Walter Lang

Prof. Dr. Arne Burkhardt - Sok éves oktatói tevékenységére tekinthet vissza a Hamburgi, Berni és Tübingeni Egyetemen, valamint vendégprofesszori/tanulmányi látogatásaira Japánban (Nihon Egyetem), az USA-ban (Brookhaven National Institute), Koreában, Svédországban, Malajziában és Törökországban. 18 évig vezette a reutlingeni patológiai intézetet, majd rezidens patológusként dolgozott. Prof. Burkhardt több mint 150 cikket publikált szakmai folyóiratokban és kézikönyvekben. Patológiai intézeteket is minősített.

Prof. Dr. Walter Lang 1968 és 1985 között patológusként dolgozott a Hannoveri Orvostudományi Egyetemen. Ezután 25 éven át vezette az általa Hannoverben alapított patológiai magánintézetet, amely transzplantációs patológiára, extraginekológiai citológiára, pajzsmirigydaganatokra és tüdő/pleurális patológiára szakosodott. 12 nagy tüdőgyógyászati ​​klinikán végzett konzultációs diagnosztikát és számos klinikán végzett májpatológiai vizsgálatot. Az 1985-2020 közötti időszakban a herneri tüdőgyógyászati ​​klinika patológiai szaktanácsadói vizsgálatait végezte.

https://mediaforras.com/megdobbento-felismeresre-jutott-ket-nemet-patologus-1325

 

dr. Lenkei Gábor: Koronavírus-terror Az Emberiség nagy esélye