2022. október 7., péntek

Őriznek és védenek - kilakoltatnak

Dr. Pócs Alfréd és Dr. Tamasi József: Az EU keze van a népszámlálásban, amely bújtatott vagyonfelmérés

Népszámlálás=Bújtatott Vagyonnyilatkozat JogELLENES, szabadságharc ... Már 40% az infláció!!! Meddig leszünk még gyávák?

Pataky Zoltán: Az önpusztítás művészete avagy a homo idiotikusz digitalizált demenciája

 

Madách Imre Az ember tragédiájában mondja:

„Ember küzdj és bízva bízzál!”

Küzdelmekből manapság, van bőven! Valami azonban lépten-nyomon homokot szór a gépezet fogaskerekei közé, az pedig, a hatalmon lévő politikusoknak, követhető, és szemmel látható tevékenységéből ered.

Az emberiség fel lett osztva két csoportra. Elég, ha a covid „pandémiára” gondolunk amely, ma már tudjuk, egy laborból lett megszöktetve! Két csoportról van szó, a oltottak, és az oltatlanok csoportja az, amely ma egy az egyben, nem más mint, valamennyiünk tükörképe. Az egyik csoport az oltottak csoportja.

Ezek az emberek fejet hajtottak amikor az államok vezetői, a Mainstream médiáktól támogatva, világot átszövő propagandával, meggyőzték őket a vakcina, („védőoltás) elkerülhetetlen szükségességéről! Kérdések nélkül fogadták el ezek az emberek az oltást, ellenben azokkal akik, nem akarták, és remélhetőleg most és a jövőben sem akarják végrehajtani azt, amit mondanak nekik.

De sokan mégis megteszik, mert félnek nem megtenni! Így hát létrejött az együttes felelősség, embertelen tényállása! Felelősek lettünk valahányan, ezért a mai zsarnokságért is, mint ahogyan az eddigi zsarnokságokért is történelmünk folyamán. Ilyen helyzet mint a mai, volt már az emberiség történelme folyamán! Felelősség terhel valamennyiünket a mostani zsarnokságért is! Hogy is állunk, például, a fasizmussal, amelyet legyünk ésszerűek, nem a fasiszták vezettek be! A fasizmus, mondjuk így, titka az, hogy a nép, fejet hajtott a fasiszták előtt, azért volt, ezért vált lehetséges a hatalomra jutásuk! Még véletlenül sem azért mert hatalomra jutásuknak meg kellett-történnie, hanem azért, mert az emberek belenyugodtak abba!

 

 

Van még egy csoport, amelyben az emberek habár látták, értették, hogy mi megy végbe, elutasították mindezt, vagyis azt, hogy közreműködjenek, saját rabszolgásításukban. Ők azok akik ellenállnak, mert nem hajlandóak ugrálni a hatalom utasításai szerint. Ők az emberiség józan csoportja! Ez a csoport volt az, amely képes volt, véget vetni minden zsarnokságnak, az emberiség történelme folyamán! Ők azok az emberek ma is, akik az egész emberiség, utolsó reményét hordozzák magukban! Van azonban egy lényeges különbség a múlt és a jelen ideje között. Ez, korunk digitalizált világa. A hamis kényelem, a szándékos butítás eszközei, annyira elterjedtek, hogy a homo sapiens, elkerülhetetlenül homo idiotikusszá romlott, vagyis elhagyta a fejlődés valós útját! Nem csoda hát, hogy a sok „okos” eszköz segítségével, azt csinálnak velünk, már akivel, a hatalmon lévők, amit akarnak!

Térjünk vissza egy rövid, de fájdalmas vérlázító tény, elemzéséhez. Van még egy köztes embercsoport is. Ezek beoltatták magukat mert, ahogyan azt kifogásnak fel is hozták, azért oltatták be magukat, habár látták és tudták mi megy végbe, mert a kormány nyomására, attól féltek, mert a kormány megzsarolta őket, a vállalatok segítségével, ha nem oltatják be magukat, felmondanak nekik! Pontosan ez volt a programja, az Orbán kormányának is. Irgalmatlanul keresztény, és demokratikus ugye?

Közben egyre gyorsabban növekszik a dühös emberek száma. Érezhetővé és láthatóvá váltak a mentális, és érzelmi állapotok, önazonosságok, amelyek, valamennyiünket, egy óriási szimulációs csapdában tartanak fogva! Irányítva vagyunk, a leggyalázatosabb, és a legveszélyesebb módszerek sorozatával, amelyek állandó életveszélyben tartanak bennünket. Az emberek félnek attól, hogy ha nem engedelmeskednek a hatalomnak, akkor előbb vagy utóbb, így vagy úgy de ellehetetlenítik őket, vagy el lesznek téve láb alól!

 

 

Bizonyítékok kellenek?

Tessék: Jonson, Fauci, Gates..ezekre sok ember rá sem kérdez, mert ugye ezek, megmondták, hogy mit kell tennünk. A vírus halálos, mondták, maszkot kell viselnünk, még akkor is ha a maszk rései nagyobbak, mint a vírus vagy a vírusok, egyáltalán! Röviden, bűnözők, gyilkosok hálójában vergődik az élet vizéből kihalászott emberiség.

A legfrissebb hír szerint, a besorolt Orosz tartalékosokat, a frontra vonulás előtt, kötelezően beoltatja Putyin az igazság harcosa, rendelet alapján! Aki ellenkezik, tíz év fegyházra kell hogy számítson!

Annyi izmus volt már az emberiség történelme folyamán, feudalizmus, szocializmus, kapitalizmus, most pedig a covidizmus, hogy a kérdés jogossá vált. Kik azok akik mindezt megtervezték és kivitelezték, éppen úgy mint ma is? A fekete kalapos sereg az, amelyet meg kell állítani. Így vagy úgy! Más választás már nincs!

 

Pataky Zoltán

Az elit üldözőbe vette a híres színészt és rendezőt, Mel Gibsont a Roth(s)child című filmje miatt.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mel Gibson következő filmprojektje, a Rothchild, egy fiktív, ultragazdag, zsidó bankárcsalád történetét követi több generáción keresztül, elmagyarázva, hogy "semmilyen kapcsolata" nem volt a valós Rothschildokkal, az ultragazdag, több generációs zsidó bankárcsaláddal.

Dr. Sherri Tenpenny: A vakcinasérülés négy típusa, FENEVAD BÉLYEGE

A népességcsökkentő oltások utóhatásai egyre nyilvánvalóbbak, erre utal a késői vetélések, az akut halálesetek, az agyduzzanatok, a szívrohamok, az agyvérzések, és a szisztémás többszervi elégtelenségek számának növekedése. A Big Pharma és a kormány közösen hoztak létre egy "kormányzati bűnszövetkezetet".

Washington D.C. bíróságai jogellenesnek ítélték az oltási mandátumot

Egy újságíró arról számol be, hogy a washingtoni Rendőri Testvériség által benyújtott keresetre válaszul, egy bíró most úgy döntött, hogy a Washington D.C. városa által előírt oltási kötelezettség törvénytelen.

Hírességek a vakcinák ellen. LIX. rész

Az élet minden területéről való hírességek, köztük Rob Schneider, Hugh Grant, Stefan Cuvelier, Fernando Lopez-Mirones, Zaz és mások is felszólalnak a gyilkos vakcinák ellen. Figyelmeztetnek a gyilkos vakcinák ártalmaira, és mindenkit arra buzdítanak, hogy senki ne vegye fel többé az oltást..