2022. április 22., péntek

Milyen fegyvert használ a NATO arra, hogy Oroszország-szerte hajókat, épületeket, ipari üzemeket és erdőket gyújtson fel?

 

A Nagy-Britannia elleni orosz támadásokról szóló híradások a 2. világháború doodlebug-korszakára emlékeztetnek

A Nagy-Britannia elleni orosz támadásokról szóló híradások a 2. világháború doodlebug-korszakára emlékeztetnek (kicsit túl fiatal vagyok ahhoz, hogy ott lehettem volna!), amikor Londonban gázrobbanások sorozatát jelentették, hogy az emberek ne essenek pánikba az első rakéták - a németek V2-ese, ami a V1-et követte - miatt. Itt vagyunk megint pontosan ugyanabban a helyzetben - majdnem nyolcvan évvel később egy sokkal erősebb és pontosabb rakétacsapással, amelyről úgy számoltak be, mint egy tűzijátékraktár felrobbantásáról, hogy megakadályozzák az oroszok propaganda puccsát a RAF Welford felrobbantása miatt. A jelentések szerint a tényleges csapás négy mérfölddel arrébb csapódott be.

A Shropshire-ben történt meteorbecsapódásról szóló jelentés valami hasonlónak tűnik - de talán ezúttal a rakétát vagy lelőtték, vagy a becsapódás a tervezett célponttól távolabb, vidékre terelődött, ami valószínűleg a brit tüzérségi lerakat lehetett a telfordi Donningtonban. A V2-eseket úgy térítették el, hogy a zuhanási helyeket "ügynökökön" keresztül tévesen jelentették, így a németek London központjától nem messze dobták le őket. Lásd R.V.Jones - A legtitkosabb háború. Ki tudja, hogy a brit hadtudósok hogyan térítik el a legújabb orosz rakétát, vagy hogyan tervezik az orosz hiperszonikus rakéták kezelését, amelyek akár 20 000 mérföld/órás sebességgel is képesek haladni.

Ami az oroszországi tüzeket illeti - amelyek között több erdőtűz is van -, azon tűnődik az ember, hogy ez nem lehet-e valamiféle űrfegyver, hasonlóan az időjárási fegyverhez, amely képes energiát irányítani, hogy többek között földrengéseket okozzon, a HAARP alkalmazása. Minden bizonnyal egy titkos háború folyik a hagyományosabb háború mellett Ukrajnában és máshol.

A NATO valószínűleg a HAARP/űr-energiafegyvereket használja arra, hogy hajókat, épületeket, erdőket és ipari létesítményeket gyújtson fel.

Hogyan tudná Oroszország kezelni a fenyegetést? Talán azok a tudósok, akiket a Katonai Tudományos Intézetben történt tűzvészben megöltek, egy megoldáson dolgoztak. Ez túlmutat mindenen, amiről én tudok.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/milyen-fegyvert-hasznal-a-nato-arra-hogy-oroszorszag-szerte-hajokat-epuleteket-ipari-uzemeket-es-erdoket-gyujtson-fel

Oltáskárosodott fiatal nő felszólalt egy demonstráción

2022. április 22-én Karlsruhe-ban egy demonstráción egy oltáskárosodott fiatal nő is megszólalt, csak véletlenül járt arra:

“Még soha nem voltam ilyen demonstráción. A vendéglátásban dolgoztam, fel kellett szólítanunk a vendégeinket, hogy hordjanak maszkot. Mellette dolgoztam még egy kovidteszt központban is és beoltattam magamat. Biontech-el, kétszer. Múlt év július óta táppénzen vagyok, nem vagyok jól, kihullott a hajam.

Ma kicsivel jobban vagyok, röviden kijöttem, de meg akartam mutatni, hogy mit okozhat az oltás. Nem sétáltam tovább, nem húztam fel a kapucnit.

Nagyon sok erőre volt szükségem ehhez, mert többen vannak itt olyanok, akiket ismerek, mert éveken át kiszolgáltam őket… És ezt nem beképzelem, hanem ez a 2. Biontech óta, tavaly július óta van. Ha elesek, sokkal hosszabb ideig vannak hematómáim. 4 hete elestem… még mindig van egy nagy púpom 4 hét után is.

Újra és újra beteg vagyok… gyomor-bél gondok, hányás, a hajam kihullt… az orvosok azt mondják korpásodás elleni samponra van szükségem… A Heidelbergi Egyetem is ezt javasolta… és hogy nyaralnom kéne menni, mert túl stresszes vagyok. Nagyon stresszes vagyok, de… most itt vagyok… és újra jövök.

Még valamit kell mondanom. Alkalmazkodtam a rendszerhez és ez lett az eredménye…. csodálatos. Hála Istennek vannak azért olyan orvosok, akik kimondják, hogy vannak mellékhatások, de más orvosoknak fogalma sincsen.

Köszönöm, hogy itt röviden beszélhettem.”

A Nagy Újraindítás értelmi szerzői és a Világgazdasági Fórum titkolt története - Greg Reese

* 2:31-nél: megadeath = egymillió haláleset [mint atombomba hatóképességének mérőfoka]
Itt is meg tudod nézni:
https://rumble.com/v11zn7a-a-nagy-jraindts-rtelmi-szerzi-s-a-vilggazdasgi-frum-titkolt-trtnete-greg-re.html

Egy nagyon jó, a témához kapcsolódó videó:
https://www.youtube.com/watch?v=wkPOeNZbUEI
(19:15-nél különösen érdemes belekukkantani)

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/YoSwdrufRFbA/

És néhány link a kamu atombombákról:
https://nofakenews.net/2019/01/02/nuclear-weapons/
https://theunexpectedcosmology.com/the-atomic-bomb-was-a-hoax-architects-of-hiroshima/
https://www.bitchute.com/video/YsJG01CiUxag/

Egy olvasó megkért, hogy magyarázzam meg, miért hasonlít annyira egymásra Brad Pitt és "testvére" Doug.

 

Minden alkalommal, amikor egy film készül, egy baba is születik, a legtöbbször egy leendő sztár, és a tudatlan tömegek filmfogyasztóként akaratlanul is ünneplik, bátorítják és lehetővé teszik ezt a gyakorlatot. MINDEN híres személy nem véletlenszerűen születik, hanem kitenyésztik, majd okkult családokba adoptálják őket, ésszerűen hasonló kinézettel. Amikor elérnek egy bizonyos kort, "felfedezik" őket, és a siker gyorsított pályára kerülnek.

Egy olvasó megkért, hogy magyarázzam meg, miért hasonlít annyira Brad Pitt és "testvére" Doug, miért hasonlítanak annyira egymásra. A kérdés azért merült fel, mert azt állítottam, hogy Bradet Robert Redford és Jane Fonda tenyésztette ki, és egy rokontalan szektás család otthonába fogadta be, hogy vérvonalát leplezze. Arra a következtetésre jutottam, hogy - más lehetőségek mellett - Dougot is Redford és Fonda tenyésztette ki. Aztán Henry felhívta a figyelmemet egy cikkre, amelyet Dougról írtak, és annak elemzésével a mérleg nyelve a tenyésztésével kapcsolatos végleges válasz felé billent.

A cikket átnézve azonnal feltűnt, hogy Brad mindkét valódi szülőjét bátran megnevezték. Jane-t nevezték meg az anyjaként. Jane egyszerre Brad örökbefogadó anyjának és valódi anyjának, Jane Fondának a neve. Nem számít, hogy a Jane-t, akire hivatkoznak, az örökbefogadó anyja volt, mert Jane történetesen az igazi anyja neve is.

Jane Etta Pittet a szekta azért tenyésztette ki, hogy két gyermeket nemzzenek, akiket aztán kicserélnek Jane Fonda két biológiai gyermekére, és valószínűleg ezért kapta a "Jane" nevet. Ez a "szinkronicitás" egy nyom és egy kis bemutatója annak az okkult igazságnak, hogy "az események nem csak úgy megtörténnek, hanem meg is történnek".

A cikk ezután Robert Redfordot nevezte meg azzal az ürüggyel, hogy elmesélte, hogy Doug és a felesége részt vettek a Redford által rendezett A River Runs Through It című film New York-i premierjén, amelynek főszereplője Brad volt még 1992-ben. Ez a cikk azonban Dougról és nem Bradről szólt, ami azt sugallta, hogy beismerik, hogy Doug egyben Jane Fonda és Robert Redford biológiai fia is.

A cikk ezután részletezte, hogy Robert Redford hogyan csókolta meg Doug feleségét a film premierjén. A szeretetnyilvánítás nagyon is helyénvaló volt, tekintve, hogy Doug felesége Robert Redford biológiai menye, ráadásul néhány unokájának az édesanyja.

Ez a cikk vezetett a végső következtetésemhez: Doug Pitt valóban az a gyermek, akit Redford és Fonda a The Chase című film forgatásán neveltek, amely abban az évben került a mozikba, amikor Doug megszületett.

 

 

A Pitt család hivatalos narratívájának szerves része, hogy William Alvin Pitt (WAP), Brad és Doug "apja" szegénységben született, és ez az információ a "rongyokból gazdaggá" narratívát illeszti be a történetükbe. Az elbeszélésnek ez a része nagyon torz mértékben igaz, tekintve, hogy a sátánista szekta hogyan működik.

WAP-ot a szekta kifejezetten azzal a céllal tenyésztette ki, hogy szektás szaporítóvá váljon, és kicserélje két biológiai gyermekét Robert Redford gyermekeire, akiket aztán felnevelt és úgy tett, mintha ő lenne a szülője. A szekta által teremtett végzete beteljesülésének előfutáraként vagy a szekta szegény családja tenyésztette ki, vagy egy nem rokon szekta családjába fogadták örökbe, amely szegény volt, és nehéz, kegyetlen életet kellett élnie.

A számára kiválasztott gyermekkori élmény éppen azt a fajta pszichológiai kondicionálást biztosította számára, amely felnőttként sebezhetővé tette őt arra, hogy pénzbeli haszonért a sátáni szekta szolgálatába állítsa magát (azaz eladja a lelkét az ördögnek). Hatalmas anyagi jutalomban részesülnek azok, akik olyan gyermekeket nevelnek, akik nem az övék, és akiknek fontos jövőbeli szerepeket kell eljátszaniuk a világ színpadán. A Dougról szóló cikkből kiderül, hogy az "apja" egy 40 házból álló zárt kertvárosi részleget épített, hogy a Pitt család biztonságban élhessen ott, és elkerülhesse a paparazzókat, sőt az utcákat a Pitt család tagjairól nevezték el. Látod tehát, WAP valóban egy igazi "rongyokból gazdaggá" történetet élt meg, de egyik sem volt véletlen, és a vagyonát nem a "hivatalos" karrierje során, egy kamionos cég vezetésével szerezte, ahogy azt nekünk el kellene hinnünk.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/kabalista-tenyesztesi-program-brad-pitt-robert-redford-fia