2022. október 24., hétfő

Mesterséges vírus

A Würzburgi Egyetem három kutatója "99,9 százalékig biztos" abban, hogy bizonyítékot találtak arra, hogy a Sars-CoV-2 laboratóriumból származik (https://www.n-tv.de/wissen/Deutscher-Forscher-Sars-CoV-2-kommt-zu-99-9-Prozent-aus-Labor-article23669036.html). A kutatók a Sars-CoV-2 genomjában egyfajta "ujjlenyomatot" fedeztek fel a célzott manipulációhoz. Ez egy rendszeresen visszatérő minta a vírus genomjában. "Más molekuláris nyomokkal kombinálva eredményeink azt mutatják, hogy ez a vírus 99,9 százalékban egy természetes vírus mesterséges, valószínűleg manipulált másolata."
Forrás: AUF1.TV

Lara Logan a szex- és gyermekkereskedelemről

Ha hosszabb időt szánnátok a témára, itt egy (magyar vonatkozású) cikk:
https://nepszava.us/az-amerikai-nepszava-leleplezo-riportja-bojte-arvahazaiban-dickensi-allapotok-uralkodtak-az-elitelt-pedofil-a-jeghegy-csucsa/
Ez pedig egy remek David Icke-előadás, különösen 28:40-nél és 31:05-nél beszél a videóhoz kapcsolódó dolgokról:
https://www.youtube.com/watch?v=R_e6iuAvmkY

https://indavideo.hu/video/David_Icke_Ebred_mar_az_oroszlan_3_resz_-_A_Globalis_Terv
A teljes előadás-sorozat (vigyázat, nagyon hosszú!):
https://www.fenyorveny.hu/2013/05/david-icke-ebred-mar-az-oroszlan-teljes-eloadas.html
Forrás:
https://rumble.com/v1pltn3-lara-logan-responds-to-newsmax-after-they-ban-her-from-the-network.html

Még egy kapcsolódó videó (Ugandáról):
https://www.bitchute.com/video/2Th0J62zANNT/
És még egy (ADRENOCHROME THE REAL TRUTH):
https://www.bitchute.com/video/hJD8RopHB9Qt/

Catherine Austin Fitts: A Gyerekeidbe fektess, ne a bankba

Az első néhány percben tömören összefoglalja Catherine Austin Fitts azt a globális pénzügyi machinációs manővert, amelynek elfedésére kitalálták, ahogy ő mondja, a varázsvírust, amely a milliárdodikat még gazdagabbá az átlag embereket pedig még szegényebbekké teszi. A hatalom birtokosai pedig e manipuláció sorozatban még nagyobb hatalomra tesznek szert a digitális technológia révén - a rovásunkra.
Mit tehetünk ez ellen? Milyen tudatos döntésekkel és hétköznapi cselekvésekkel mondhatunk nemet a senki által meg nem választottak szűk csoportjának disztópikus tervére, a magunk és a gyermekeink, azaz a méltóságteljes emberi jövő védelmében? Erről szól ez a szűk fél óra.
Forrás: Solari Report
https://tube.solari.com/videos/conferencepresentation_qandawithcaf_11-9a/

A háború 8 hónapjának veszteségei, amikor Kijev sikerének fő tényezője a védelmi és támadó műveletekben a humán erőforrás volt, oda vezettek, hogy teljes mozgósítás nélkül az erőforrás kimerülne.

 

Nyolc hónap telt el az ukrajnai orosz különleges katonai művelet kezdete óta. Az elmúlt hetekben a keleti és déli régiókban a frontvonalakon heves pozícióharcok dúltak. Ugyanakkor egyik szembenálló félnek sem sikerült előrenyomulnia. Az Ukrán Fegyveres Erők (AFU) továbbra is erősítik pozícióikat Herszon, Zaporozsje és Harkov térségében, míg az orosz hadsereg visszavert minden ukrán támadást ezekben a régiókban, folyamatosan előrenyomulva a Donbasszban.

Október 24-én az orosz védelmi minisztérium arról számolt be, hogy az orosz erők négy irányban verték vissza az AFU támadásait. A Kupjanszk, Krasznij Liman, Donyeck déli részén és Nyikolajev-Krivoj Rog irányában az orosz védelem áttörésére tett ukrán kísérletek kudarcot vallottak.

Harkov térségében az AFU egyszerre több támadást is indított. Az AFU akár három motorizált gyalogos századával is megpróbált előrenyomulni a Kupjanszktól keletre lévő állásaikból, és megtámadni az orosz erőket Pershotravnevoje, Orlyanka és Beresztovoj települések közelében. Helyi források arról számoltak be, hogy a támadást az ukrán 71. vadászbrigád katonái hajtották végre, akiket a különleges műveleti erők két századával erősítettek meg. Az orosz védelmi minisztérium szerint mintegy 25 ukrán katona meghalt, egy harckocsi, öt páncélozott személyszállító és négy kisteherautó megsemmisült. Az ukrán egységeket arra kényszerítették, hogy vonuljanak vissza katonai állásaikba.




Krasznij Liman térségében az AFU több irányból továbbra is nagyszabású offenzívát készít elő Kremennaja városára. Az ukrán erők megerősítik állásaikat a Torszkoje-Ternye vonal mentén Kremennajától nyugatra. Ugyanakkor folytatják kísérletüket, hogy ellenőrzésük alá vonják a várostól 10 kilométerre északra fekvő Cservonopopovka (Krasznopopovka) falut, és elvágják a Kremennaja és Szvatovo közötti utat.

Október 22-én az AFU-nak sikerült megközelítenie Krasznopopovkát, de az Orosz Föderáció Fegyveres Erői 20. hadseregének katonái visszaverték a támadást, és szinte az összes elvesztett pozíciót visszaszerezték.

Október 24-én az orosz védelmi minisztérium az AFU újabb sikertelen offenzívájáról számolt be a térségben. Két ukrán gépesített század megpróbált áttörni az orosz védelmet az LPR-ben lévő Cservonopopovka falu felé. Az ukrán egységeket az orosz erők visszaszorították, tüzérségi és légi támogatással. Több mint 20 ukrán katona meghalt, két gyalogsági harcjármű megsemmisült.

Az ukrán hadsereg várhatóan folytatja támadásait, hogy átvegye az ellenőrzést a Cservonopopokától nyugatra fekvő magaslatok felett, ami lehetővé tenné számukra, hogy szándékosan lőjék a stratégiailag fontos utat, amelyen keresztül az orosz katonai utánpótlás érkezik a térségbe.

Ugyanakkor az Ukrán Fegyveres Erők 54. Különleges Mechanizált Brigádjának zászlóalja támadó hadműveletet indított a Kremennától délre fekvő Belogorovka falu közelében. A művelet szintén nem vezetett területi nyereséghez.



A DPR frontvonalain az elmúlt napokban nem történt jelentős változás. Orosz támadócsoportok harcolnak Szoledar és Bakhmut (Artemovszk) városok külterületén.

Miután elfoglalták az AFU összes erődítményét a Bakhmut déli peremén található Opytnoe falu megközelítéseihez vezető utakon, a DPR Szpartak zászlóaljának katonái a falu megrohamozására készülnek. Harcok id folyamatban vannak a város keleti peremén lévő ipari területen, ahol a Wagner-csoport egységei igen aktívak. Az ukrán erők továbbra is a város lakóépületeiben lévő polgári létesítményekben rejtőznek, ahol katonai állásokat alakítottak ki.

Donyeck városától délnyugatra az AFU két század taktikai csoportja támadta az orosz csapatok állásait a DPR Sladkoe és Vladimirovka települések irányában. A támadást visszaverték. Az orosz védelmi minisztérium közlése szerint 25 ukrán katona meghalt, egy harckocsi, három gyalogsági harcjármű és két gépkocsi megsemmisült.



A déli régiókban az AFU több irányból is folytatja sikertelen kísérleteit az orosz védelem áttörésére. Több sikertelen nagyszabású hadművelet után az AFU parancsnoksága pótolja a veszteségeket, és a következő támadás előtt felderítést végez az Orosz Föderáció fegyveres erőinek állásai felett.

Október 24-én az orosz védelmi minisztérium, az Ukrán Fegyveres Erők zászlóalj taktikai csoportja sikertelenül támadta meg az orosz csapatok állásait Bruskinszkoje, Pjatihatki és Trifonovka települések térségében az északi frontvonalakon, a Herszon területen.

Reggel az ukrán különleges műveleti erők 3. és 8. különálló ezredének két századával újabb felderítő harci műveletet kíséreltek meg a térségben. Később megerősítették őket az Ukrán Fegyveres Erők Területi Védelme 17. zászlóaljának katonáival. Ezt az oszlopot az orosz Orlan-30 UAV észlelte. Az orosz légierő (VKS) Szu-25-ös támadó repülőgépei, valamint tüzérségi egységek csapást mértek az AFU felhalmozódására.

Több mint 80 ukrán katona meghalt, 11 páncélozott harcjármű és 15 gépkocsi megsemmisült.

A helyi hatóságok azt állították, hogy az ukrán rohamosztagot ma reggel fogták el az északi frontvonalon, a Herszon régióban. Részleteket nem közöltek.

Ugyanakkor egy másik ukrán hadművelet kudarcot vallott Andrejevka falu térségében. Az AFU 46. különálló légi mozgó dandárjának egyik rohamcsoportja megpróbált megvetni a lábát az Iscsenkótól északra fekvő területen. Az orosz csapatok leleplezték az ukrán csoport mozgását, és tüzérségi csapást mértek az előrenyomuló területekre, visszavonulásra kényszerítve az ellenséget.
Nyolc hónapig tartó orosz katonai műveletek Ukrajnában: A katonai fejlemények áttekintése 2022. október 24-én



Közben az AFU a Kakhovskaya HPP-t lövi. Az ukrán fegyveresek aktívan lövik Novaja Kakhovka városát a Herszon régióban. Összesen 19 rakétát lőttek ki HIMARS és Olkha MLRS rakétákkal. Szinte az összes rakétát lelőtte a légvédelem, de három rakéta célba talált. A kakhovkai vízerőműben nem történt kritikus mértékű pusztítás, azonban a helyi lakosok által közzétett felvételeken látszik, hogy a csapások nemcsak a vízerőmű infrastruktúráját, hanem lakóépületeket is célba vesznek.


Az AFU sikertelen kísérletei a frontvonalon való előrenyomulásra és az orosz védelem gyengítésére súlyos veszteségekkel végződnek, és nem hozzák meg a kívánt eredményt. Az AFU kis manőverező rohamcsoportjainak támadási taktikája akkor volt hatékony, amikor az orosz védelmi vonal megnyúlt és rések keletkeztek. Most, miután az oroszok több területről kivonultak és megerősítették a védelmi vonalat, az ilyen akciók károsak az ukrán hadsereg számára és súlyos veszteségeket okoznak.

Ennek eredményeként a kijevi hatóságok bejelentették a mozgósítás folytatását Ukrajnában.

"A sorozási értesítőket minden 60 év alatti sorozottnak várni kell. Vagyis azoknak, akik katonai szolgálatra kötelezettek. A razziák, amelyek során az értesítőket kiadják, folytatódni fognak. Ezeket bárhol és a nap bármely szakában ki lehet osztani" - mondta Jurij Makszimov, az ukrán főváros katonai főbiztosa, megjegyezve, hogy az ukrán hadseregnek "további személyi állományra" van szüksége.

https://southfront.org/eight-months-of-russian-military-operations-in-ukraine-overview-of-military-developments-on-october-24-2022/

Vajon hallja-e mint mondott fiatalon ?

Dr. Astrid Stuckelberger: Nem fertőzés, hanem technológiai mérgezés, valószínűleg graféntól

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Stuckelberger megerősíti, hogy a Covid-19 vírus nem létezik, mivel nem izolálták. Ez nem fertőzés, hanem technológiai mérgezés, valószínűleg grafénmérgezés, és így számítógépes úton szintetikus járványokat tudnak létrehozni.

Az mRNS vakcinák károsítják a termékenységet, több mint 40 jelentés és 3500 szakértő támasztja alá

Naomi Wolf azt állítja, hogy a Covid vakcina sterilizálja az embereket, amit a termékenységi statisztikák is alátámasztanak, egyes kutatók szerint akár 20%-kal, továbbá, hogy az újszülöttkori halálozás megduplázódott, és a vetélések száma a beoltott anyáknál 34%-kal magasabb, mint a nem beoltott anyáknál.