Dr. Mylo Canderian azon a véleményen van, hogy a világ népességének 95%-a "haszontalan evők", akiket a lehető leggyorsabban el kell altatni.


A válasz a kérdésre: három-tíz év.

Felelősség kizárása - nem tudom, hogy ez igaz-e, de a múltban Steven Fishman hiteles bennfentes információkkal szolgált.

Gyakran felteszik nekem a kérdést: "Ha bevettem az "oltást", meddig fogok élni?

Ezt a kérdést egy barátomnak, Dr. Mylo Canderian, Ph.D. [született Milos Iskanderianos, Korfu, Görögország, 1938], aki 2015-ben kifejlesztette a grafén-oxid szabadalmát a hematológiai biofegyverként való felhasználásra.

A teljes átláthatóság érdekében Dr. Canderian az, amit én "népirtó globalistának" neveznék, aki követi a Georgia Útmutató tízes tételét, amelyről nagyon ritkán esik szó, és amely szerint "Ne légy a Föld rákja; hagyj helyet a természetnek".

Dr. Canderian az Egészségügyi Világszervezet orvosi munkatársa, és nagyon támogatja Klaus Schwabot és a "Nagy Újraindítást", az egy világméretű digitális valuta bevezetését, ami a WHO 2022-re kitűzött másodlagos céljául.

Dr. Canderian azon a véleményen van, hogy a világ népességének 95%-a "haszontalan evő", akiket a lehető leggyorsabban eutanáziába kell helyezni.

"Nézzünk meg Chicago, Baltimore vagy Los Angeles belvárosát" - jelentette ki - "és világosan látni fogjuk, hogy miért kell a Haszontalan Fogyasztókat elaltatni, mint a veszett kutyákat".

Kifejezte megvetését a "fertőző pedagógusok" iránt, akik a Kritikus Fajelméletet hirdetik, és biztos benne, hogy a "vakcina" véget vet az "emberi ráknak a Földön".

Dr. Canderian lelkes támogatója a szabadkőművesség azon feladatának és kötelességének, hogy megszabadítsa a világot az "Emberiség pestisétől".

Személyes szinten azonban ő és én osztozunk a genfi L'emince de Veau-ban felszolgált egzotikus étel iránti szenvedélyünkben: Kolibri krémleves, majd szarvasnyelv.

Mindketten rajongunk Gaston Sere de Rivieres séfért, aki egy kulináris zseni.

Megkérdeztem tehát Mylo-t: "Honnan tudhatják az "oltottak" biztosan, hogy mennyi idejük van hátra, ha egyszer beoltották őket?".

Bemutatta nekem az információt, amelyet "ciklus végi képletnek" neveztek el.

Elmagyarázta, hogy milyen egyszerű kiszámítani.

"Az egyszerűség ereje" - mondta. "Az injekció beadásától a ciklus végéig [vagy a halálig] legfeljebb tíz év a ciklus" - részletezte. "És ezt rendkívül könnyű meghatározni."

Elmondta, hogy bármelyik hematológus másodpercek alatt meg tudja állapítani mikroszkóp alatt, és még könnyebben elektronmikroszkóp alatt. "A grafén-oxid által érintett [vagy szennyezett] vér százalékos aránya a ciklus végének kiszámításának reciproka" - árulta el.

Más szavakkal, egy "beoltott" [ahogy ő nevez mindenkit, akit a Kísérleti Használati Engedély Eugenikai Depopulációs Halálos Injekció biofegyverrel szúrnak be], akinek a vérében 20%-os grafén-oxid romlás van, minden más bemeneti kritériumot kizárva 8 évig fog élni. [10 év mínusz 20%].

Akinek 70%-os grafén-oxid-romlás van a vérében, az nem él tovább 3 évnél. [10 év mínusz 70%].

Dr. Jane Ruby-val nemrégiben Stew Peters készített interjút a podcastjában, és példákat mutatott arra, hogyan néz ki a romlott vér, amikor grafén-oxidnak van kitéve.

A grafén-oxid, azok számára, akik nem tudják, a Messenger RNS tüskés fehérjék és prionok összetevője, amely háborúban áll a szívvel, a tüdővel, az aggyal és a vérrel az oxigénért.

A grafén-oxid egy oxigénszivacs, amely megfosztja a szervezetet a szükséges oxigéntől, és számos szövődményt okoz, többek között, de nem kizárólag anafilaxiás sokkot, toxikus vérrögképződést, halálos tüdőbénulást, mitokondriális rákot és endotélrákot."

Dr. Mylo Canderian álláspontja nagyjából megegyezik Klaus Schwab, Bill Gates és a Big Pharma vezérigazgatóinak álláspontjával: DÖGÖLJÖN MEG MINDENKI!

Megkérdeztem Mylo-t, hogy milyen hatása van a második és harmadik injekciónak és a boostereknek, és hogy ez hogyan változtatja meg a ciklus végi táblázatot.

Mylo válaszolt: "Ez mind mérhető a hematológiai vizsgálatokkal. Minél több injekciót és boostert kapnak az imbecilisek, annál rosszabbul néz ki a vérük a mikroszkóp alatt, és annál hamarabb válnak trágyává."

Végül megkérdeztem tőle, hogyan lehet ennyi milliárd ember megölésére irányuló összeesküvést ennyire titokban tartani egy ilyen elitcsoport által.

A válasza a következő volt: "Nem sokat tudsz a szabadkőművességről, ugye, Steve?" És tessék, itt van.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/meddig-maradnak-eletben-a-beoltottak