A Geert Vanden Bossche által felkeltett vitáról szóló legújabb cikkében az Alliance for Natural Health International Rob Verkerk, Ph.D. azt mondja, hogy Vanden Bossche figyelmeztetésének figyelmen kívül hagyása „hülyeség és ellentmondás az ismert tudománynak”.

Vanden Bossche vörös zászlói

A történet tovább fejlődik és kibontakozik, mert a vírus és a gazdája közötti kapcsolat is így van. Amit most kezdünk látni, ugyanazok a mutációk vannak a tüskefehérjében, amely a világ különböző részein felbukkan. Például az Egyesült Királyság variánsa (B.1.1.7), a brazil változat (P1 / B.1.1.28) és a dél-afrikai változat (B.1.351) közös mutációkkal rendelkezik, például E484K és N5011Y. Ezek Geert vörös zászlói voltak.

Azt sugallja, hogy a különböző vírustörzsek azonos módon találták meg a rendkívül specifikus vakcinát, és a folyamat során ezek az új vírustörzsek egyre jobban átterjednek, beleértve a fiatalabbakat is. Ez egyre nagyobb lehetőségeket teremt a mutációra. A műsor folytatódik. És potenciálisan soha nem áll meg. Különösen, ha folytatja a stratégia lezárásaival és a kapcsolódó intézkedésekkel.

De ebben ne bízzon meg bennem - én csak ökológus vagyok. Ezen a területen a legátfogóbb munkát Paul Bieniasz csoportja végzi a Rockefeller Egyetemen, ugyanazon az egyetemen, amellyel Knut Wittkowski (lásd külön interjúnkat ) hosszú évek óta kapcsolatban áll. A csoport egyértelműen kimutatta, hogy az új mutáns variánsok, mint például az E484K és a Q493R, rezisztensek azokkal ellenállóbbak az ellenanyagokkal szemben, amelyeket az eredeti Wuhan-törzs termelt, amelyen a vakcinák létező kapcsolata alapul.

Rendben - tehát Bieniasz csoportja a megtervezett monoklonális antitestek kifejlesztésének útján lépett fel megoldásként az immunmenekülés problémájának kiküszöbölésére mind a vad fertőzés, mind az antigénspecifikus vakcinák miatt. Valójában haladnak azokkal a monoklonális antitest-terápiák kereskedelmi forgalomba hozatalának kísérleteivel, amelyeket injekció formájában lehet beadni .

Videó

https://besthirdetes.hu/tudasfa/fajunkon-a-valaha-is-legnagyobb-ellenorizetlen-kiserlet-folyik.html