2024. április 17., szerda

A hadviselés egy formája a Geo-Engineering?

Forrás: Kla.TV
Verdeckte Kriegsführung durch Geo-Engineering? (Erstausstrahlung 27.10.2014)
www.kla.tv/28801

Ladóczki Éva: Minden hazugság: Újabb leleplezés: Miről szól a kemoterápia?

 “Tehát ha orvosa kemoterápiát ír fel Önnek, akkor az alábbi történik:
Az orvos 5000 dollárért megvásárolja a gyógyszergyártó cégtől. 12 000 dollárért eladja a betegnek, a biztosító 9 000 dollárt fizet, az orvos pedig 4 000 dollárt tesz zsebre.
A kemoterápiát csak azért használják, mert az orvosok pénzt keresnek vele, és az esetek 97%-ában nem működik”
(Dr. Peter Glidden)

Hálózati összefonódások ... Sólyom nevű ügynök leleplezése

Ladóczki Éva: Ahogy nincs vírus, mert az egy laboratóriumi termék, a pestist is anyagi haszonszerzés céljából csinálták az akkori sátáni gonosztevők.

 

Genf/Svájc, 1530.

“Amikor 1530-ban a bubópestis lecsapott Genfre, minden készen állt. Még egy egész kórházat is nyitottak a pestis áldozatainak, orvosokkal, és ápolónőkkel. A kereskedők pénzzel hozzájárultak, a bíró minden hónapban segélyt adott.
A betegek is mindig adtak pénzt, és ha egyikük örökös nélkül halt meg, akkor az összes jószág a kórházra szállt.
Az orvosok először csak megmérgezték a betegeket, hogy növeljék a halálozási statisztikákat, de hamar rájöttek, hogy nem kell, és ez egy ideig működött.
De aztán a pestis valahogy enyhült. Úgy tűnik, a szárított bubók nem működtek jól. Az orvosok bementek a városba, és éjszaka bubóport szórtak a kilincsekre, és kiválasztották azokat az otthonokat, amikből profitálhattak. Egy idő után az egyik orvos annyira szemtelenné vált és lusta lett, hogy úgy döntött, nem kóborol éjszaka a városban, hanem nappal egyszerűen egy csomó port szór a tömegbe. A bűz az égbe szállt, és az egyik lány, aki szerencsésen nemrég jött ki a kórházból, rájött, mi ez a szag.
Az orvost megkötözték, és hozzáértő „mesteremberek” kezébe adták. Igyekeztek minél több információt szerezni tőle.
A kivégzés azonban több napig tartott. A leleményes hippokratákat kocsikon oszlopokhoz kötözték, és körbehordták a városban. Minden kereszteződésben a hóhérok izzó fogókkal letépték a húsdarabokat. Ezután a köztérre vitték őket, lefejezték és felnegyedelték, a darabokat pedig elvitték Genf összes kerületébe. Az egyetlen kivétel a kórházigazgató fia volt, aki nem vett részt a tárgyaláson, de kibökte, hogy tudja, hogyan kell főzeteket készíteni, és hogyan kell elkészíteni a port anélkül, hogy félni kellene a fertőződéstől.
Őt egyszerűen lefejezték, “hogy megakadályozzák a gonosz terjedését”.
~ François Bonivard, Genfi krónikái, második kötet, 395-402.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/felelempropaganda-hogy-ne-feledjuk-mi-tortent/

Honi terrorveszélyről és kormánypolitikáról

 

A magyar kormány Izrael melletti kritikátlan kiállása miatt Orbán Viktor hármas fokozatú terrorkészültséget kényszerült elrendelni. A hibás politika biztonságunkat fenyegeti. Hiába figyelmeztettük tavaly októberben a kormányt, hogy Izrael melletti egyoldalú elköteleződésével ránk haragíthatja az arabokat, és megronthatja a magyarországi arab közösség jó viszonyát a kormánnyal és az emberekkel, figyelmen kívül hagyta az előre látható veszélyt.

A Magyar Békekör változatlanul azt vallja, hogy hazánknak nem fűződik érdeke, hogy Izrael oldalára álljon a közel-keleti konfliktusban, a népirtásba torkoló jogfosztásban, megfeledkezve a palesztin nép önálló államhoz való jogáról. Izrael melletti egyoldalú elköteleződésével a kormány annak kedvez, hogy a palesztin népet továbbra is megfosszák a szabadságától, sőt még az életétől is. Mi ezt a politikát elítéljük, mert szemben áll a népek önrendelkezési jogával, és hazánk biztonságára nézve súlyos veszélyeket rejt magában. Magyarországnak ahhoz fűződik érdeke, hogy az ENSZ határozatokkal összhangban megszülessék a független Palesztina, zsidók s arabok végre lehetőséget kapjanak a békés együttélésére.

Nem kell ahhoz migráció, hogy terrorakciókat kövessenek el! Lásd a krasznogarszki tömegmészárlást! Miért kellene a népnek meginnia a felelőtlen politika levét? Érthetetlen, milyen érdek vezérli a kormányt, hogy hátat fordítson a palesztin népnek, és úgy tegyen, mintha csak Izraelnek volna joga az önvédelemhez! Miféle önvédelem az, amit Izrael Gázában művel, eddig 33 ezer palesztin lemészárlásával, a humanitárius segélyek célba juttatásának megakadályozásával, gyermekek éhhalálának előidézésével? Miféle önvédelem az, amikor Izrael lebombázza Irán damaszkuszi nagykövetségét?!

A Magyar Békekör kezdettől fogva elítélte a Hamász tavaly október 7-i terrortámadását Izrael ellen. Mint ahogyan elítélte Izrael rá adott brutális válaszát is. Mi nem Izraelt támogatjuk Palesztina ellen, sem Palesztinát Izrael ellen, hanem mindkét ország békés együttélésének a hívei vagyunk. Független, szuverén Palesztina megteremtésében látjuk a politikai megoldást. Izrael és Palesztina egyenjogú állam kell, hogy legyen, helyet kell találniuk a konfrontációt kooperációval felváltó új világrendben.

Arra intjük Orbán Viktor kormányát, hogy hibás politikájával ne kockáztassa a magyarok biztonságát!  Legyen következetes önmagához: ne csak Ukrajnával kapcsolatban kövessen békepolitikát, hanem a Közel-Kelettel kapcsolatban is! Ha valóban szuverén politikát akar folytatni, akkor a békéhez és a népek önrendelkezéséhez fűződő magyar nemzeti érdekből kell kiindulnia! Ellenkező esetben nemzeti szuverenitásunkat gyengíti.

Simó Endre, a Magyar Békekör elnöke

2024. április 17.

Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2023/10/29/nem-magyar-erdek-az-izrael-melletti-egyoldalu-elkotelezodes/