2022. április 13., szerda

Az orosz hadsereg közölte, hogy célba veheti a kijevi döntéshozókat, ha Ukrajna továbbra is támadásokat kísérel meg orosz földön

 

Oroszország figyelmezteti Ukrajnát, hogy csapást mérhet Kijevre

Moszkva eddig tartózkodott attól, hogy ukrán döntéshozókat támadjon, de ha Kijev továbbra is szabotázsakciókat vagy hagyományos támadásokat kísérel meg végrehajtani Oroszország területén, ez meg fog változni - figyelmeztetett szerdán az orosz védelmi minisztérium.

"Láttunk szabotázskísérleteket és támadásokat az ukrán hadsereg részéről orosz területen lévő létesítmények ellen. Ha ezek a kísérletek folytatódnak, az Orosz Föderáció fegyveres erői csapást mérnek a döntéshozó központokra, beleértve Kijevet is - amitől eddig tartózkodtunk" - magyarázta Igor Konaszenkov 2 vezérőrnagy szóvivő.

Bár Konasenkov nem pontosította, hogy milyen csapásokra vagy szabotázskísérletekre utal, hétfőn Oroszország fokozott terrorkészültséget hirdetett három Ukrajnával határos régióban - Brjanszkban, Kurszkban és Belgorodban -, valamint több határ menti településen Krasznodar, Voronyezs és a Krím régióban.

 

 

Ukrajna tagadja, hogy oroszországi olajraktárat támadtak volna meg

A helyi média szerint a Belgorodi régióban a légvédelem nagyon aktív volt az elmúlt héten. Kijev először állította, majd tagadta, hogy április 1-jén két helikopter csapást mért egy Belgorod városától délre fekvő üzemanyagraktárra, amely nem járt sebesülésekkel vagy halálesetekkel, de jelentős anyagi károkat okozott.

Az orosz hatóságok vizsgálnak egy március 29-i rakétatámadást is, amelynek során legalább három Tochka-U rakétát lőttek ki Ukrajnából egy Belgorod melletti katonai egység ellen. A nemzetközileg tiltott kazettás bombák nyolc orosz állampolgárt sebesítettek meg, és 21 járművet, valamint néhány épületet rongáltak meg.

Közben az ukrán katonai hírszerzés vezetője a fokozott terrorriadóra utalva arra mutatott rá, hogy Oroszország hamis zászlós támadásokat tervez saját állampolgárai ellen, hogy megerősítse az ukrajnai katonai műveletek állítólagosan lankadó támogatását.

A NATO ukrajnai fegyverkonvojok legitim célpontok - Oroszország

 

 

"Orosz házakban robbantásokat vagy rakétatámadásokat terveznek, hogy azokat [az ukrán hadseregre] vagy önkéntes zászlóaljakra kenjék, hogy érzelmi képet fessenek az "ukrán nacionalista atrocitásokról" - mondta kedden újságíróknak Kirill Budanov vezérőrnagy, az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési igazgatóságának vezetője. "Mindezt azért, hogy érzelmileg manipulálják az oroszokat, és még inkább az ukránok ellen hangolják őket".

Moszkva február 24-én küldött csapatokat Ukrajnába, miután hét éve tart a patthelyzet, amiért Kijev nem hajtotta végre a minszki megállapodásokban foglaltakat és nem vetett véget a konfliktusnak a szakadár donyecki és luganszki régiókkal. Oroszország végül elismerte a két régiót független államként, és ekkor katonai segítséget kértek.

Oroszország azt követeli, hogy Ukrajna hivatalosan nyilvánítsa magát semleges országnak, amely soha nem csatlakozik az Egyesült Államok vezette NATO katonai blokkjához. Kijev ragaszkodik ahhoz, hogy az orosz offenzíva teljesen indokolatlan volt, és cáfolta azokat az állításokat, amelyek szerint a két donbásszi köztársaság erőszakos visszafoglalását tervezi.


https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/oroszorszag-figyelmezteti-ukrajnat-hogy-csapast-merhet-kijevre

A megnövekedett covid-19 halálozással összefüggésbe hozható enzimet egy ANTI-VENOM vegyület blokkolja

 

Az Amerikai Klinikai Vizsgálatok Társasága közzétett egy kutatást, amely az elhunyt covid-19-es betegektől vett plazma biokémiai tulajdonságait vizsgálta.

A kutatócsoport "a halálhoz vezető súlyos COVID-19-ért felelős sejtszintű és molekuláris mechanizmusokat akarta azonosítani". A súlyos covid-19-es betegeknél mitokondriális diszfunkciót és a szekretált foszfolipáz A2 (sPLA2) aktivitással összefüggő emelkedett metabolitokat mutattak ki. Ez ugyanaz az enzim, amely a mérges kígyómarás után emelkedik. Lehet, hogy az sPLA2-nek ez a növekedése a szervezet természetes reakciója a fertőzésre, vagy pedig annak a jele, hogy a szervezetet valami aljasabb dolog - talán mérgező részecskék - fertőzte/mérgezte meg?

"Az elhunyt COVID-19-es betegeknél magasabb volt a keringő, katalitikusan aktív sPLA2 IIA csoport (sPLA2-IIA) szintje, a medián érték 9,6-szor magasabb volt, mint az enyhe betegségben szenvedő betegeknél, és 5,0-szor magasabb, mint a súlyos COVID-19-et túlélőknél" - írták a tanulmány szerzői.

A súlyos covid-19 betegségben szenvedő betegek megsegítésére vizsgálják az anti-vénás vegyületet
Az évek óta tartó biokémiai kutatások szerint egy széles spektrumú ANTI-VENOM vegyület éppen azt az enzimet gátolja, amely a súlyos covid-19 betegséggel és a covid-19 halálozással hozható összefüggésbe. Kiderült, hogy ezt az enzimet (sPLA2) gátolja a varespladib nevű antivénás vegyület. A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a varespladib a szekréciós foszfolipáz A2 (sPLA2) hatékony gátlója. A varespladib javulást mutatott a szív- és érrendszeri kockázatok tekintetében, beleértve a gyulladásos C-reaktív fehérjék csökkenését és a célenzim, az sPLA2 szinte teljes elnyomását.

Egy 2020 novemberében megjelent Medscape-cikk egyetértett azzal, hogy a covid-19 által okozott tüdőgyulladás az sPLA2 enzimet termeli. A cikk szerint ugyanennek az enzimnek egy halálosabb változatát termeli a SNAKE VENOM. A kutatók a varespladibot széles spektrumú, vénaellenes gyógyszerként használják, mivel ugyanezt az sPLA2 enzimet veszi célba. A kutatók az antivénom vegyületet a súlyos covid-19-es esetek ellen is be akarják vetni.

Ez felveti a kérdést: Lehet, hogy a "covid-19" klinikai megnyilvánulása valójában egy kígyóméreg tulajdonságait tartalmazó biofegyver rossz hatása? Ez megmagyarázhatja, hogy a súlyos covid betegek és a tüskés fehérje mRNS-ével beoltottak miért szenvedhetnek szédüléstől, bénulástól, véralvadástól és gyulladt tüdőtől. Ezek mind a mérges kígyómarás hasonló tünetei [6. ábra]. Ha a súlyos covid-19 egy olyan enzimet érint, amelyet az antiméreggel el lehet nyomni, akkor a tényleges SARS-CoV-2 tartalmaz-e kígyóméregből származó genetikai kódot? Továbbá, az mRNS-vakcinák súlyos szív- és érrendszeri hatásai ugyanehhez a méregkomponenshez kapcsolódnak?

Az orvosi rendszerek profitáltak a covid-19 diagnózisokból, de nagyon keveset értettek meg a tényleges betegség mögött meghúzódó patológiából.
Két éven keresztül a kórházi rendszerek a "covid-19" kódolásához nem specifikus tünetek hosszú listáját használták. A "covid-19" kifejezést a betegekre ragasztották, ha "ez" csupán "gyanús volt vagy nem zárható ki". Ráadásul a kórházak csalárd PCR-tesztekre támaszkodtak, amelyeknek soha nem volt céljuk egy adott fertőző betegség diagnosztizálása.

A "covid-19" szót észbontóan reklámozták, anélkül, hogy megértették volna a betegségcímke mögötti patológiát, vagy azt, hogy a kórházi protokollok hogyan súlyosbították a szenvedést és a halált. Miközben a PCR-tesztekkel tévesen "covid-19"-ként diagnosztizálták a közönséges légúti vírusokat, a valódi biofegyver könnyen elkerülhette volna a felismerést, és megmagyarázhatatlan gyulladást okozhatott volna az idős betegek és a társbetegségben szenvedők tüdejében és szív- és érrendszerében.

Amit "covid-19" néven ismerünk, valójában egy kígyóméreg (és más összetevők) alapú bináris fegyver lehet, amely súlyos gyulladást okozhat a tüdőben és a szív- és érrendszerben. Mivel a covid-19 vakcinák célja a tüskefehérje hasonló genetikai szekvenciáinak replikálása, mindezek a szív- és érrendszeri problémák és a hirtelen oltási halálesetek ugyanazon kígyóméreg tulajdonságainak hatásai lehetnek.

Az elmúlt két évben a tudósok az immunválasz tüskefehérje mRNS-sel való fokozására összpontosítottak, és a közvéleményt arra kényszerítették, hogy elfogadja azt az elképzelést, hogy ezek életmentő vakcinák; de az egész tudományos és orvosi infrastruktúra teljesen figyelmen kívül hagyhatta a lényeget. Egy hosszú, tudománynak álcázott biológiai háborúval állunk szemben. A beoltottakat mérgező genetikai utasításokkal mérgezhették volna meg, amelyek megmérgezik a tüdőt, a szív- és érrendszert és az idegrendszert.

Talán ez az oka annak, hogy a vakcina nem működött az első adag után; ez a soha véget nem érő támadás mérgező, mérgező komponenseket replikál (amelyeknek semmi közük az immunitáshoz), és ezek sokkal közvetlenebb és szándékosabb módon betegítik meg a lakosságot, mint az eredeti biofegyver valaha is tudta volna.Talán ez az oka  annak, hogy a beoltottaknál most súlyosabb a koronavírus-fertőzés, mint a be nem oltottaknál . Szó szerint erőszakosan halálra mérgezik őket, adagról adagra.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-megnovekedett-covid-19-halalozassal-osszefuggesbe-hozhato-enzimet-egy-anti-venom-vegyulet-blokkolja

Nagy-Britannia őrült. Semmit sem tudunk tenni az orosz rakéták ellen, mégis mi vezetjük a világot Putyin ellen.

Csak egy brit politikai párt akar békét Oroszországgal, az angol demokraták. Ukrajnát támogatni persze, de csak akkor, ha kész vagy meghalni.

Lehetőleg csatlakozz az ED-khez és élj.

Ukrajna Nagy-Britannia gyarmatává válik. Mi finanszírozzuk, felfegyverkezünk, kiképezzük és harcolunk az ukrán hadsereg mellett. Az SAS a háborús övezeten belül és Oroszországon belül tevékenykedik, és a kezdetektől fogva így is volt.

Az oroszok tudják ezt, és egy bizonyos ponton közölni fogják érzéseiket az ügyben. Nagy-Britannia egyértelműen Oroszország első számú ellensége.

Készen álltok szembenézni a következményekkel, Ukrajna-szurkolók a házatok elé, az iskoláitokba és a sportpályáitokra kitűzött zászlóitokkal? Kétlem.

Nézzék meg az alábbi videót, hogy lássák, mit tehet Oroszország Nagy-Britanniával nagyon rövid időn belül. Ébresztő, ébresztő, ti tévénéző luvvik!

 

 

HARMADIK FÉL ÁLTAL AZ UKRÁN CSAPATOKNAK NYÚJTOTT TÁMOGATÁS

Az ukrán katonai-ipari komplexum nem a legfejlettebb a világon Ukrajna földrajzi és erőforrásbeli elhelyezkedése miatt. Ezért az országnak meg kell küzdenie azért, amije van. Ukrajna nem utasítja vissza a harmadik országoktól érkező segítséget, és pozitívan fogadja azt. Az Ukrajnát segítő országok azonban saját érdekeikért is lobbiznak, és nem lehet azt mondani, hogy a háború befejezése után nem fognak valamilyen formában kártérítést követelni.

Egyre nagyobb az aggodalom, hogy a NATO háborúban áll Oroszországgal Ukrajnában. Nyugati médiajelentések szerint például a brit és amerikai különleges erők elit egységei vannak bevetésen Ukrajnában, köztük a brit Special Air Service (SAS) katonái és az amerikai hadsereg "Delta" különleges erők első műveleti egységének katonái.

Az SAS egységei "a háború kezdete óta jelen vannak Ukrajnában, akárcsak [sic] az amerikai Delták" - tweetelte Malbrunot egy francia hírszerzési forrásra hivatkozva. Hozzátette, hogy a forrás szerint Oroszország tudott arról a "titkos háborúról", amelyet külföldi kommandósok folytatnak csapatai ellen.

A Le Figaro című francia lap újságírója, Georges Malbrunot egy francia hírszerzési forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy az orosz különleges művelet kezdete óta külföldi különleges erők vannak jelen ukrán területen. Figyelemre méltó, hogy a riporter úgy döntött, hogy hallgat a katonai hírszerzés honfitársairól, akiket most állítólag Mariupolban, az "Azovstal"-ban blokkolnak.

A Fehér Ház szóvivője, Jen Psaki bejelentette, hogy Washington dolgozik a tüzérség Kijevbe történő átadásán. Elmondása szerint a döntés azután született meg, hogy Biden tanácsadója kétórás megbeszélést folytatott ukrán tisztviselőkkel a katonai segítségnyújtásról. Az Egyesült Államok többek között taktikai ATACMS rakétarendszerek szállítását fontolgatja.

A brit védelmi minisztérium közölte, hogy a következő napokban ukrán katonák érkeznek az országba, akiket kiképeznek az Ukrajnának a katonai segítség részeként 120 darabos mennyiségben küldendő páncélozott személyszállító járművek kezelésére. Boris Johnson brit miniszterelnök Kijevbe utazott, hogy találkozzon Zelenszkij elnökkel, és pénzügyi és katonai segítséget ígért neki. Az orosz védelmi minisztérium közölte, hogy a Szumi régióban újabb katonai műveleteket hajtanak végre a brit fél segítségével. Olekszij Aresztovics, az ukrán elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója az arab-izraeli háborúkat hozta fel példaként, és azt mondta, hogy a jövőben Ukrajna 2035-ig ugyanerre számíthat.

 

 

Németországban némileg más a helyzet. Steinmeier elnök hajlandó volt Ukrajnába látogatni, de Zelenszkij elnök elutasította a látogatást, és kijelentette, hogy Steinmeier túl szoros kapcsolatot ápol Oroszországgal. Németország azt is állítja, hogy kész harckocsikat szállítani Ukrajnának, de valószínűleg már elavult felszereléssel.

Lengyelország néhány napja diplomáciai folyosót nyitott Ukrajna felé, amelyen keresztül Franciaország képviselői már be is léptek az országba. Lengyelország régi T-72-es harckocsikat is szállít, az első szállítmányt már el is szállították Lublinból, és állítólag mintegy 100 tankot terveznek Ukrajnába küldeni. A harckocsik mellett több BMP-t is szállítanak Ukrajnába.

Szlovákia szállította Ukrajnának az S-300-as rakétarendszert, amelyet az orosz hadsereg már megsemmisített. A szlovák kormány fontolgatja MiG-29-esek szállítását Ukrajnának. Szlovákia engedélyezi, hogy ukrán csapatok gyakorlatozzanak a területén.

 

 

Így egyrészt megerősíthető a NATO közvetett háborújának ténye az orosz hadsereg ellen, és Ukrajnát csak csatatérnek kell tekinteni. Másrészt állítólag Ukrajna próbálja helyreállítani területi integritását, de nem szabad megfeledkezni a konfliktus válság utáni rendezéséről és arról, hogy Ukrajna fizet mindazoknak, akik segítettek neki a katonai akciókban.

Azt is meg kell jegyezni, hogy az európai országok Ukrajnának nyújtott katonai segítsége negatívan hat a gazdaságukra. Nagy-Britanniában az infláció idén február óta 2%-kal nőtt, és elérte a 8%-ot. Egy átlagos brit háztartás 73%-kal többet fizet majd a számláiért, mint tavaly. A Cseh Köztársaságban a benzin 50%-kal, az áram 24,7%-kal, a gáz 37,7%-kal drágult, az infláció pedig rekordot jelentő 12,7%-ot ért el. Németországban az infláció 7,3% volt.

Ezen a ponton azt lehet mondani, hogy az ukrajnai háború minden félnek gazdasági költségeket kell viselnie. Ez minden oldalra vonatkozik - az EU gazdaságának megereszkedése, az ukrán gazdaság tönkretétele és a szankciók hatalmas hatása az orosz gazdaságra. Az Ukrajnába irányuló fegyverszállítások tovább fogják hosszabbítani a konfliktust, de végső soron nem sok jót fognak tenni az ukrán hadseregnek, mivel az orosz csapatok megtámadása az oroszok által ellenőrzött területen nem tűnik a legracionálisabb megoldásnak. Az egyetlen előny az ukrán hadsereg számára a védelmi képességek növekedése.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/ukrajna-nagy-britannia-gyarmatava-valik

Az USA Védelmi Minisztériuma szerződést kötött a „COVID-19-kutatásra” Ukrajnában, 3 hónappal azelőtt, hogy a Covid egyáltalán létezett volna

 

A világ először 2020 januárjában kezdett értesülni egy új koronavírusról, amikor egy állítólagos új tüdőgyulladáshoz hasonló megbetegedésről számoltak be a kínai Vuhanban.

A világ azonban valójában csak 2020 februárjában tudott a Covid-19-ről, mert az Egészségügyi Világszervezet csak abban a hónapban 11-én nevezte el hivatalosan az új koronavírus-betegséget Covid-19-nek.

Ha ez a hivatalos igazság, akkor miért mutatják az Egyesült Államok kormányának adatai, hogy az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (DOD) 2019. november 12-én szerződést kötött a Labyrinth Global Health INC. számára a "COVID-19 kutatásra", legalább egy hónappal az új koronavírus állítólagos megjelenése előtt, és három hónappal azelőtt, hogy hivatalosan Covid-19-nek nevezték el?

A megdöbbentő megállapítások azonban itt nem érnek véget. A 2019 novemberében a "COVID-19 kutatásra" 2019 novemberében odaítélt szerződést nem csak arra kötötték, hogy erre Ukrajnában kerüljön sor, hanem valójában egy sokkal nagyobb szerződés része volt, amely egy "Biológiai fenyegetés csökkentése Ukrajnában programra" vonatkozott.

Talán ez megmagyarázza, hogy a Labyrinth Global Health miért működik együtt Peter Daszak EcoHealth Alliance nevű szervezetével és Ernest Wolfe Metabiota nevű szervezetével a 2017-es megalakulása óta.

 

Az Egyesült Államok kormányának van egy „ USA Spending ” nevű weboldala, amely a szövetségi kiadásokkal kapcsolatos információk hivatalos nyílt adatforrása. Az oldal szerint 2021. április 12-én az Egyesült Államok kormánya elképesztő 3,63 billió dollárt költött „válaszként a COVID-19-re”. De nem ez az egyetlen információ a Covidról, amely megtalálható az oldalon.

 

 

A „Díjkereső” között elrejtve találhatók a Védelmi Minisztérium által a „ Black & Veatch Special Projects Corp ” nevű cégnek odaítélt szerződés részletei, amely állítólag „egy infrastruktúra-fejlesztésre szakosodott globális mérnöki, beszerzési, tanácsadói és építőipari vállalat”. .

A kapcsolattartót 2012. szeptember 20-án ítélték oda, és „Szakmai, tudományos és műszaki szolgáltatások”-ként írják le. Nyilvánvaló, hogy ez nagyon homályos, és valószínűleg nem érdekli azokat, akik véletlenül belebotlanak. De van valami mélyen a részletekben, aminek mindenkit és mindenkit érdekelnie kell.

A szerződéshez tartozó „Award History”-ban található egy „Részdíjak” fül, amely részletezi a címzetteket, az akció dátumát, az összeget és nagyon rövid leírást 115 részdíj-tranzakcióról. Az aldíjak többsége rendkívül hétköznapi az olyan dolgok tekintetében, mint a „laboratóriumi felszerelés Kijevnek” vagy „az irodai bútor Kijevnek”.

De van egy aldíj, amely kiemelkedik a többi közül, és ezt a Labyrinth Global Health INC kapta a „kkv-k kéziratos dokumentálásáért és a COVID-19 kutatásáért”.

A Covid-19-kutatás díja nem éppen megdöbbentő, amikor a világ állítólag egy Covid-19 világjárvány markában van, de figyelembe véve azt a tényt, hogy az alvállalkozói szerződést 2019. november 12-én ítélték oda, legalább egy hónappal a koronavírus állítólagos megjelenése előtt. az új koronavírus, és három hónappal azelőtt, hogy hivatalosan Covid-19-nek nevezték el, a Covid-19-kutatásért járó díj mindenki számára sokkoló lesz.

A sokk azonban ezzel még nem ér véget, mert a Covid-19-kutatással foglalkozó kapcsolattartó Ukrajna volt, ahogyan a DOD által a Black & Veatch Special Projects Corp. -nak odaítélt teljes szerződés is .

Az „USA Spending” oldalon található szerződés részletei valójában azt mutatják, hogy a kapcsolatfelvételt odaítélő konkrét DOD osztály a Defense Threat Reduction Agency (DTRA) volt. A szerződést 2012. szeptember 20-án ítélték oda, és 2020. október 13-án kötötték meg.

Noha a részletek homályosak, az Egyesült Államok kormányának webhelye azt is feltárja, hogy a 116,6 millió dolláros kapcsolatfelvételből 21,7 millió dollárt egy „biológiai fenyegetés-csökkentési programra” költöttek Ukrajnában.

Miért fizetett a védelmi minisztérium egy olyan vállalatnak, amely állítólag „egy infrastruktúra-fejlesztésre szakosodott globális mérnöki, beszerzési, tanácsadói és építőipari vállalat”, hogy segítsen megvalósítani a „biológiai veszélyek csökkentésére irányuló programot Ukrajnában”?

És miért fizetett mind a DOD, mind az említett vállalat a Labyrinth Global Health INC-nek azért, hogy Ukrajnában végezzen COVID-19-kutatást legalább egy hónappal az új koronavírus állítólagos megjelenése előtt, és három hónappal azelőtt, hogy hivatalosan Covid-19-nek nevezték el?

A 2017-ben alapított Labyrinth Global Health állítólag egy „nők tulajdonában lévő kisvállalkozás, amely mély szakértelemmel rendelkezik, és bizonyítottan támogatja a tudományos és orvosi fejlődést célzó kezdeményezéseket”.

Magukat a következőképpen írják le: „multikulturális és nemzetközi szervezet, amelynek irodái négy országban vannak, és szakértői csoportja változatos háttérrel és kompetenciákkal rendelkezik, beleértve a mikrobiológiát, virológiát, globális egészségügyet, feltörekvő fertőző betegségek ápolását, orvosi antropológiát, terepi epidemiológiát, klinikai kutatást és egészségügyet. információs rendszerek."

Az egyik ilyen iroda történetesen Kijevben, Ukrajnában található, amelyet a cég „Kelet-Európa kapujának” titulál.

A Labyrinth Global vezetői csapata Karen Saylorsból, PhD-ből áll, aki a vezérigazgató; Mary Guttieri, a PHS tudományos igazgatója; és Murat Tartan, aki a pénzügyi igazgató.

Karen Saylors, PhD, a Labyrinth Global Health társalapítója, állítólag több mint egy évtizede dolgozik a nemzetközi közegészségügyi területen, és sok éven át Afrikában élt globális felügyeleti hálózatok létrehozásával, „a partnerekkel együttműködve a fertőző betegségekre vonatkozó globális egészségügyi politika fejlesztésén. betegségek felismerése, reagálása és ellenőrzése”.

A Labyrinthnél Dr. Saylors olyan tanulmányokra specializálódott, amelyek célja a betegségek terjedésének biológiai és viselkedési kockázatának megértése és csökkentése. Dr. Saylors a vietnami Oxfordi Egyetem Klinikai Vizsgálati Hálózatával dolgozott a zoonózisos betegségek felügyeletével kapcsolatos kutatásokon, és továbbra is együttműködik regionális partnereivel az állat- és emberpopulációkban kialakuló járványkitörésekkel kapcsolatban.

De kik azok a partnerek, akikkel Dr. Karen Saylors és a Labyrinth Global Health együttműködik? Nem mások, mint az „Eco Health Alliance” és a „Metabiota”.

Dr. Karen Saylors, az Eco Health Alliance és a Metabiota 2009-től az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége (USAID) „PREDICT” programjában dolgozott együtt, míg a Labyrinth Global Health az EHA és a Metabiota mellett 2017-től dolgozott a PREDICT programon.

A 2009-ben elindított és a USAID által finanszírozott PREDICT korai figyelmeztető rendszer volt az új és kialakulóban lévő betegségekre 21 országban. A Kaliforniai Egyetem (UC) Davis One Egészségügyi Intézete vezette, és fő partnerei között szerepelt az EcoHealth Alliance ("EHA") , a Metabiota, a Wildlife Conservation Society és a Smithsonian Institution, és amint azt az imént feltártuk; Labyrinth Global Health. A PREDICT az ambiciózusabb Global Virome Project előfutára volt.

Az USAID leírja, hogy a PREDICT „jelentős mértékben hozzájárult a globális felügyeleti és laboratóriumi diagnosztikai képességek megerősítéséhez mind az ismert, mind az újonnan felfedezett vírusok esetében számos fontos víruscsoporton belül, mint például a filovírusok (beleértve az ebolavírusokat), az influenzavírusok, a paramyxovírusok és a koronavírusok ”.

Íme az Eco Health Alliance, a Metabiota és a Labyrinth Global Health által közzétett számos tanulmány egyike, amely bizonyítja az összefüggést –

Forrás

A PREDICT együttműködött a non-profit Eco Health Alliance-szal (EHA), hogy végrehajtsa 9 éves erőfeszítését több százezer biológiai minta katalogizálására, „ beleértve több mint 10 000 denevért ”. A PREDICT által finanszírozott 2015 -ös , a „koronavírus sokfélesége a denevérekben” című tanulmányban Peter Daszak, az EHA elnöke is részt vett a résztvevők között.

Az Eco Health Alliance a Wuhan Institute of Virology („WIV”) partnereként szerepel webhelyének archivált oldalain, és a WIV főigazgató-helyettese 2018-ban az intézet egyik „stratégiai partnereként” említette.

Figyelemre méltó, hogy a WIV és az amerikai biológiai védelem intézménye közötti kapcsolatot David R. Franz, az EHA politikai tanácsadója, a Fort Detrickben található amerikai biofegyver-laboratórium korábbi parancsnoka fejlesztette tovább.

A WIV munkatársa, Dr. Shi Zhengli, más néven „Batwoman”, szintén az EHA Daszakkal dolgozott a denevérekkel kapcsolatos tanulmányokon. Daszak és Zhengli már 2005-ben a SARS-szerű koronavírusokkal kapcsolatos kutatásokat végzett denevérekben. Számos, a SARS-szerű koronavírusokkal és a sertésinfluenzával foglalkozó PREDICT által finanszírozott tanulmány Zhengli és Daszak közreműködésével is számol. Ezek közül talán a legfigyelemreméltóbb egy 2015-ös PREDICT és az NIH által finanszírozott tanulmány, amelynek társszerzője: „ A keringő denevér koronavírusok SARS-szerű klasztere potenciális emberi megjelenést mutat .

Eközben Nathan Wolfe a Metabiota és a non-profit Global Viral alapítója . Több mint nyolc évet töltött orvosbiológiai kutatásokkal mind a szubszaharai Afrikában, mind Délkelet-Ázsiában. Nem meglepő módon Wolfe a Világgazdasági Fórum fiatal globális vezetője . Ami még fontosabb, 2008 óta tagja volt a DARPA DSRC -nek , a Védelmi Tudományos Kutatási Tanácsnak, egészen annak feloszlásáig .

Ezek az emberek és szervezetek mindegyike legalább az elmúlt évtizedben a koronavírusok tanulmányozásán és a Biolabs ukrajnai felállításán dolgozott. Mindannyian az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának forrásait használják fel erre. Sokkal többet olvashat erről ittitt és itt .

Ha egyelőre félretesszük az ukrajnai biolaborokat, térjünk vissza a Covid-19 témájához. Ha az Egyesült Államok kormánya azelőtt finanszírozta a Covid-19 kutatását, hogy a Covid-19 létezése nyilvánosan ismertté vált volna, akkor ez arra utal, hogy vagy tudták a Covid-19 természetes létezését, vagy részt vettek ennek a vírusnak a laboratóriumban történő megalkotásában.

De ha a szerződéses bizonyítékok nem elegendőek ahhoz, hogy erre a következtetésre jusson (legyen), akkor esetleg kapcsolja össze azzal a bizonyítékkal, hogy az Egyesült Államok Allergia és Fertőző Betegségek Országos Intézetének (NIAID) és a Modernának volt egy koronavírus-jelöltje. 2019 decembere lesz.

Egy bizalmas megállapodás, amely itt megtekinthető , kimondja, hogy a „Moderna” szolgáltatók az „Országos Allergia és Fertőző Betegségek Intézete” (NIAID) mellett megállapodtak abban, hogy a NIAID és a Moderna által kifejlesztett és közös tulajdonú „mRNS koronavírus vakcina jelölteket” átadják a címzetteknek. Az Észak-Karolinai Egyetemen a Chapel Hillben, 2019. december 12-én.

Az anyagátadási megállapodást 2019. december 12-én írta alá Ralph Baric, PhD, a Chapel Hill-i Észak-Karolinai Egyetemen, majd 2019. december 16-án Jacqueline Quay, az Észak-Karolinai Egyetem engedélyezési és innovációs támogatási igazgatója.

A megállapodást a NIAID két képviselője is aláírta, egyikük Amy F. Petrik PhD technológiatranszfer specialista volt, aki 2019. december 12-én 8:05-kor írta alá a megállapodást. A másik aláíró Barney Graham, MD, PhD, a NIAID kutatója volt, azonban ez az aláírás nem volt dátumozva.

A megállapodás utolsó aláírói Sunny Himansu, a Moderna nyomozója és Shaun Ryan, a Moderna vezérigazgató-helyettese voltak. Mindkét aláírás 2019. december 17-én történt.

Mindezek az aláírások még azelőtt történtek, hogy az új koronavírus állítólagos megjelenéséről bármit is tudtak volna. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) csak 2019. december 31-én szerzett tudomást a vírusos tüdőgyulladásos esetek állítólagos csoportjáról a kínai Vuhanban. De még ezen a ponton sem állapították meg, hogy egy állítólagos új koronavírus volt a hibás, ehelyett azt állították, hogy a tüdőgyulladás „ismeretlen ok” volt.

Mindez sok további kutatást igényel, hogy a puzzle összes darabját összeillesszük, de ez az, amit eddig biztosan tudunk:

  • Egy új koronavírus jelent meg Vuhanban 2019 decemberében.
  • A világ csak 2020 január elején hallott erről az új koronavírusról.
  • A világ csak 2020 februárjában tudta meg, hogy az új koronavírust Covid-19-nek hívják, amikor az Egészségügyi Világszervezet hivatalosan is így nevezte el.
  • Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma professzionális, tudományos és műszaki szolgáltatásokra adott szerződést a Black & Veatch Special Projects Corp -nak, amely állítólag „egy infrastruktúra-fejlesztésre szakosodott globális mérnöki, beszerzési, tanácsadó és építőipari vállalat”.
  • Ez a szerződés egy ukrajnai biológiai fenyegetéscsökkentési programot tartalmazott.
  • Ennek a nagyobb szerződésnek a részeként 2019. november 12-én újabb szerződést ítéltek oda a Labyrinth Global Health számára a „COVID-19 kutatásra”.
  • Ezt legalább egy hónappal az új koronavírus állítólagos megjelenése előtt, és három hónappal azelőtt ítélték oda, hogy hivatalosan Covid-19-nek nevezték el.
  • A Labyrinth Global Health az „Eco Health Alliance” és a „Metabiota” mellett dolgozik, és részt vett az USAID PREDICT programban. Ezek az emberek és szervezetek mindegyike legalább az elmúlt évtizedben a koronavírusok tanulmányozásán és a Biolaborok ukrajnai felállításán dolgozott. Mindannyian az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának forrásait használják fel erre.
  • Az itt található információk arra utalnak, hogy az Eco Health Alliance közreműködött a Covid-19 vírus létrehozásában.
  • Az itt található információk arra utalnak, hogy a Moderna szerepet vállalt a Covid-19 vírus létrehozásában.
  • A „Moderna” a „National Institute of Allergy and Infectious Diseases” (NIAID) mellett megállapodott abban, hogy a NIAID és a Moderna által kifejlesztett és közös tulajdonú „mRNS koronavírus vakcina jelölteket” átadja a címzetteknek „The University of North Carolina at Chapel Hill” 2019. december 12-én.

Mire utal mindez? Ezt neked kell átgondolnod és eldöntened. De megígérjük, hogy a fentieken még sok minden vár még…

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-usa-vedelmi-miniszteriuma-szerzodest-kotott-a-covid-19-kutatasra-ukrajnaban-3-honappal-azelott-hogy-a-covid-egyaltalan-letezett-volna