2021. szeptember 29., szerda

1 millió videó törlése: Dübörög a cenzúra!

 

A korona válság kezdete óta több mint egymillió videót törölt a YouTube hamis információk állítólagos terjesztése miatt - írja az RT DE.

Szerdán a Google leányvállalata bejelentette, hogy azonnali hatállyal törli azokat a videókat, amelyek szerint a jóváhagyott vakcinák veszélyesek. A YouTube már nem csak a koronaoltásokra akar hivatkozni: Az irányelvek már minden, az Egészségügyi Világszervezet és a helyi egészségügyi hatóságok által jóváhagyott oltásokra vonatkoznak.

A jövőben a YouTube -on már nem lehet azt állítani, hogy például a kanyaró vagy a hepatitis elleni védőoltások krónikus egészségkárosodáshoz vezethetnek, és autizmust, rákot vagy meddőséget okozhatnak.

A YouTube-on megjelent blogbejegyzés szerint továbbra is engedélyezni kell "az oltások befogadásával kapcsolatos személyes nyilatkozatokat, az oltási politikáról szóló vitákat és az oltási programok történelmi kudarcaival kapcsolatos hivatkozásokat". Azonban csak akkor, ha a tartalom nem tartalmaz kiterjedt félretájékoztatást, és nem csökkenti a vakcinázási hajlandóságot.

Az új irányelvek következtében az ismert oltóanyag-szkeptikusok, pl. Robert F. Kennedy csatornái is letiltásra kerültek. Ezen a héten a YouTube a 600 ezer feletti RT DE csatornát is törölte az állítólagos "közösségi irányelvek megsértése" miatt.

https://mediaforras.com/1-millio-video-torlese-duborog-a-cenzura-1074

Jód az új ivermektin: A kormány, a média támadja az összes olyan kovid elleni gyógyszert, amely valóban működik

Jód az új ivermektin: A kormány, a média támadja az összes olyan kovid elleni gyógyszert, amely valóban működik.

A kormány Wuhan koronavírus (Covid-19) elleni járványügyi programjának legújabb fenyegetése a betadin, egy jódalapú orrspray, amely segít az embereknek, hogy biztonságban és védve maradjanak a kínai fertőzés ellen.

Az ivermektinhez hasonlóan a betadint is "veszélyesnek" nevezik a hatalmon lévők, mert véd és gyógyít anélkül, hogy kézfertőtlenítőre, arcmaszkokra, "vakcinákra" és zárlatokra lenne szükség - és mert egy üveg betadin csak néhány dollárba kerül.

Kiderült, hogy a betadinnal való korai kezelés mind orrspray formájában, mind szájöblítésként az egyik legjobb megelőző gyógymód a Fauci influenza ellen, segítve a vírusterhelés masszív csökkentését.

A Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCC) a következő módszereket ajánlja a betadin használatára a kínai bacik elleni küzdelemben:

Antivirális szájvíz: Gargalizáljon naponta 3-szor (ne nyelje le; klórhexidint, povidon-jódot vagy cetilpiridinium-kloridot kell tartalmaznia).

Jódos orrspray / cseppek: Használjon 1%-os povidon-jódos kereskedelmi terméket az utasítás szerint naponta 2-3 alkalommal. Ha 1%-os termék nem áll rendelkezésre, először a szélesebb körben elérhető 10%-os oldatot kell hígítani, és 4 óránként 4-5 cseppet kell alkalmazni mindkét orrlyukba. (Terhesség esetén legfeljebb 5 napig.)

Dr. Jeffrey S. Rosenbloom, M.D. alábbi videója is tartalmaz utasításokat arra vonatkozóan, hogyan kell megfelelően átöblíteni az orrüreget betadinnal:

A mainstream média kiakad a betadint használó emberek miatt.

A Newsweek nagyon kiakadt azon, hogy egyesek most maszk és oltóanyag helyett betadint használnak Fauci influenza kezelése helyett.

A Newsweek a "Some anti-vaxxers are gargling the common antiseptic Betadine in an attempt to treat and prevent the coronavirus" (Néhány oltásellenes gurgulázik a közönséges fertőtlenítőszerrel, betadinnal, hogy megpróbálja kezelni és megelőzni a koronavírust) című cikkében úgy próbálta beállítani, mintha a betadin valamiféle csodaolaj lenne, holott már időtlen idők óta használják ilyen célokra.

Egy Bangladesből származó, véletlenszerűen ellenőrzött vizsgálat nemrégiben megállapította, hogy az orr- és szájon át alkalmazott jódspray segítségével 84 százalékkal csökkenthető a kórházi ápolás és 88 százalékkal a kórházi halálozás. Úgy hangzik, mintha ez csodaolaj lenne?

A Newsweek szerint a betadin nem működhet a kínai vírus ellen, mert hivatalosan soha nem "engedélyezték" erre a célra. Ez egy bűvészmutatvány, mert a betadin egy általános fertőtlenítőszer, amelyet a tudományos szakirodalomban úgy írnak le, mint "a leghatásosabb fertőtlenítőszert".

Azt állítani, hogy a betadin nem működik a Wuhan influenza kezelésére csak azért, mert a kovid megjelenése előtt hozták létre, azt jelenti, hogy semmi sem működik a kovid kezelésére, kivéve azokat a dolgokat, amelyeket a kovid megjelenése után találtak fel és szabadalmaztattak.

Ez persze badarság, de a katonai-ipari-gyógyszeripari komplexum így képes rekordprofitot termelni az új "gyógyszereken".

"A probléma az, hogy az ivermektinhez hasonlóan ez is komoly veszélyt jelent a rendszerre, mert képessé teszi az embereket arra, hogy saját egészségük és biztonságuk felett rendelkezzenek anélkül, hogy a cimborák bármelyikét gazdaggá tenné" - írja Daniel Horowitz a The Blaze számára.

Dr. Eric Hensen, texasi fül-orr-gégész szakorvos szerint a jód általánosan elismert és jól bevált "széles spektrumú antimikrobiális hatású a baktériumok, vírusok, gombák és protozoonok kórokozóival szemben, és évtizedek óta használják fertőtlenítőszerként a fertőzések megelőzésére és a sebek kezelésére".

Hensen maga is jóddal történő orr- és szájöblítést használ, hogy védve tartsa magát, és ennek köszönhetően egyszer sem lett érdemben beteg a "világjárvány" során.

"A PVP-I (orr- és szájspray) képes a SARS-CoV-2 elpusztítására; a SARS- CoV-2 betegről történő átadása is csökken" - mondja. "Így a PVP-I oro-nazális spray hatékony pajzsként szolgálhat a COVID-19 elleni védelemben az egészségügyi dolgozók számára, mindenki számára."

 

A cikk forrásai a következők:

TheBlaze.com

NaturalNews.com

https://pokolafoldon.hu/pandemia/jod-az-uj-ivermektin-a-kormany-a-media-tamadja-az-osszes-olyan-kovid-elleni-gyogyszert-amely-valoban-mukodik

Isten teremtette a vakcinákat, és a Big Pharma-t kell imádnunk, mint új megmentőinket

 

END TIMES COMEDY: Hamis Biden elnök a Fehér Házban vakcina fotózást színlel, miközben Hochul New York-i kormányzó azt mondja, hogy Isten teremtette a vakcinákat, és a Big Pharma-t kell imádnunk, mint új megmentőinket.

A mai Situation Update podcast (lásd alább) valójában egy End Times comedy hour, tekintve a sok őrültséget, amivel foglalkozik. Az egyik nagy sztori az, hogy Hochul, New York kormányzója most azt állítja, hogy Isten teremtette az oltóanyagokat, és azt akarja, hogy mindenki kapjon oltást. Azok, akik nem oltatják be magukat, nem hallgatnak Istenre, állítja a kormányzónak álcázott, nyilvánvalóan sátánista boszorkány.

De a mulatság persze itt még nem ér véget. Az álelnök Biden nemrég kapott egy hamis oltóanyag-erősítő injekciót, miközben egy hangszínpadon ült, mögötte pedig egy hamis Ovális Irodát építettek fel, és ezzel kezdődött a kérdés: Miért kell a Fehér Házat hamisítani egy hamis oltóanyag-erősítő fotózáshoz, hogy segítsenek egy hamis világjárványt terjeszteni?

Nézzen meg néhány fotót a jelenetről, amelyekből kiderül, hogy az egészet megrendezték, hamis ablakokkal és mindennel:

Felmerül a kérdés: Ha Joe Biden (ez egyáltalán ő?) valóban hozzáfér a Fehér Házhoz, miért kellett hamisat építeniük, hogy még több oltóanyag-propagandát rendezzenek?

A démoni boszorkány Hochul azt állítja, hogy ISTEN azt akarja, hogy az abortált emberi magzati szöveteken végzett kutatásokból származó oltóanyagokat szedjünk.
Visszatérve a démonoktól fertőzött boszorkány-izére, akit Hochul New York kormányzójaként ismernek - aki Michigan kormányzójának, Whitmer-nek adja a "sötét lordok fertőzésének aranyérme" kategóriában -, a múlt hétvégén egy templomban felállt a pódiumra, és kijelentette, hogy a vakcinák Isten ajándéka az emberiségnek, miközben azt állította, hogy azok az emberek, akik nem szedik a vakcinákat, "nem hallgatnak Istenre és arra, amit Isten akar".

Az alábbiakban az Information Liberation jóvoltából hihetetlen, megdöbbentő beszédének átiratát olvashatják:

Isten azért hagyta, hogy túléljétek ezt a világjárványt, mert azt akarja, hogy egy nap nagy dolgokat tegyetek. Hagyta, hogy túléljétek ezt, amikor sok más ember nem élte túl, és ez a ti felelősségetek is...

Isten meghallgatta az imáinkat. A legokosabb férfiakat és nőket, a tudósokat, az orvosokat, a kutatókat - rávette őket, hogy hozzanak létre egy vakcinát. Ez Istentől jött nekünk, és azt kell mondanunk, hogy köszönjük, Istenem. Köszönjük. Én pedig állandóan hordom a "beoltott" nyakláncomat, hogy elmondjam, be vagyok oltva. Mindannyian, igen, tudom, hogy be vagytok oltva, ti vagytok az okosak, de tudjátok, hogy vannak emberek, akik nem hallgatnak Istenre és arra, amit Isten akar.....

Szükségem van rátok, hogy az apostolaim legyetek. Azt akarom, hogy menjetek ki és beszéljetek erről, és mondjátok, hogy tartozunk ezzel egymásnak. Szeretjük egymást. Jézus arra tanított minket, hogy szeressük egymást, és hogyan mutathatnánk ki ezt a szeretetet, ha nem törődünk egymással annyira, hogy azt mondjuk, kérlek, szerezzétek meg az oltóanyagot...

Hűha. Szóval a vakcinák legyenek az új istenetek, Hochul pedig a ti Jézusotok!

Ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy az oltóanyag-halál szektája valóban szekta-e, most már biztosan tudod.

Albertában kidobtak minden covid tesztet, és most egyszerűen "covid pozitívnak" nyilvánítanak mindenkit, aki otthon megbetegszik.
A mai nap utolsó színpadias komédiájaként Alberta egészségügyi főorvosa (itt nevetni kell) most kijelentette, hogy mindenkit, aki bármitől beteg, de még nem vizsgálták meg covidra, mindenképpen "covid-pozitívnak" nyilvánítanak.

Úgy értem, miért ne? Az egész amúgy is csak kitaláció. A PCR-teszt kezdettől fogva egy totális csalás volt, akkor miért is vesződnek azzal, hogy úgy tesznek, mintha létezne PCR-teszt?

https://pokolafoldon.hu/blog/isten-teremtette-a-vakcinakat-es-a-big-pharma-t-kell-imadnunk-mint-uj-megmentoinket

Vernon Coleman: Itt az ideje feldühödni

 

Mindenhol őrület van.

Az amerikai Észak-Karolinában egy város úgy döntött, hogy kétéves korig mindenkinek maszkot kell viselnie. Ez az őrület. A bizonyítékok egyértelműen azt mutatják, hogy a maszkok nem használnak, de nagyon sokat ártanak. Rákot és bakteriális tüdőgyulladást okoznak.

Egy 31 éves walesi rögbijátékos néhány nappal a szúrás után szívmegállásban halt meg. A BBC arról számolt be, hogy a hasonló esetek megismétlődésének megakadályozására defibrillátorokra lenne szükség minden walesi rögbi klubban. Arra nem tértek ki, hogy jobb lenne, ha nem szúrnák meg az embereket. Ha valaki belelöki az embereket a folyóba, akkor nem úgy kezeljük a problémát, hogy néhány méterenként mentőmellényeket teszünk elérhetővé. Meg kell állítani azt, aki a vízbe löki az embereket.

Miután egy 17 éves fiatalember hirtelen meghalt, a BBC külön riportot készített "Mi okozhat szívmegállást" címmel. A riportban nem esett szó a covid oltásról, és felszólítottak, hogy minden iskolában helyezzenek el defibrillátorokat, mert a gyerekek hirtelen szívmegállással járó új kockázata miatt. Vajon miért lehet ez?

A BBC alig foglalkozott azzal, hogy megemlítse, amikor az egyik műsorvezetőjüket hivatalosan úgy tekintették, hogy a covid beadás miatt halt meg. Az igazságot mindig el kell hallgatni. Újabb áldozat halt meg hiába. Van egyetlen becsületes, tisztességes ember is, aki a BBC-nél dolgozik? Ha ismer valakit, aki a BBC-nél dolgozik, mindenképpen magyarázza el neki, hogy mennyire megveti őket és a szervezetüket.

Szingapúrban a kormány pénzt ad a vakcina által károsított embereknek. Egy fiatal fiú, akinek szívmegállása volt, 250 000 dollárt kapott. A legutóbbi számláláskor 144 embernek fizettek kártérítést, mert az oltás miatt megsérültek. A szingapúri embereknek azt tanácsolták, hogy az oltás után egy hétig ne végezzenek megerőltető testmozgást. Én azt tanácsolnám az embereknek, hogy soha ne végezzenek megerőltető testmozgást a szúrás után. Ez soha nem jelenti azt, hogy egész életükben.

A BBC büszkén számol be arról, hogy Skóciában a 16 és 17 évesek 40%-át már beoltották. Gondolom, ezért Devi Shridhart hibáztathatjuk. Skócia tanácsadója ilyen ügyekben - az a nő, aki a BBC-ben azt mondta, hogy egyetlen gyerek sem halt meg, és hogy a mellékhatások mind kezelhetőek.

Mi a következő lépés? A BBC előássa Jeffrey Epsteint, és tanácsot kér tőle a gyermekvédelemmel kapcsolatban? Vagy talán András herceg készíthetne egy sorozatot a public relationsről.

Egy farmer a Country Life magazinban arról írt, hogy a gazdáknak fizetnek, méghozzá nagyon jól, hogy ne csináljanak semmit, hagyják elvadulni a gazdaságukat. Nem hiszem, hogy rájöttek volna, hogy a cél az, hogy csökkentsék a mezőgazdasági termelést, élelmiszerhiányt okozzanak, és arra ösztönözzék, vagy kényszerítsék a fogyasztókat, hogy laboratóriumban előállított élelmiszereket vásároljanak. Valaki tényleg azt hiszi, hogy a kormány hatalmas összegeket adna a gazdáknak a gyomosodás ösztönzésére?

Ezt nevezik újraerdősítésnek. Ez őrültség. Tudják, mit kapnak, ha hagyják elvadulni a földeket? Nem lesznek virágos rétek. Hanem disznóparéjjal, szederrel, japán csomófűvel és csalánnal teli mezőket.

Figyelmeztetnek minket, hogy karácsonykor nem lesz élelmiszer, mert az összes sofőr nem fog dolgozni. Nem azért nem fognak dolgozni, mert betegek, hanem mert az applikációjuk bepittyegett. Bárki, aki azt hiszi, hogy ez mind véletlen, súlyos, krónikus naivitás miatt kezelésre szorul.

Az Amerikai Meterológiai Társaság szerint 2020 volt a harmadik legmelegebb év az Egyesült Királyságban, ami meglepő lehet az itt élők számára. Lehet, hogy 2019 és 2021 között volt a legmelegebb év, de szerintem ennyi.

A Public Health England számadatai szerint a szívbetegségek, a cukorbetegség és a májzsugor okozta halálozás jóval magasabb a szokásosnál. A mindenit! Mindezt már 15 hónappal ezelőtt megjósoltam. És ez még rosszabb lesz. Eközben az NHS England elismerte, hogy hiány van a vérmintákhoz szükséges kis üvegekből. Arra kérte a háziorvosokat, hogy várjanak az év végéig a vérvizsgálatokkal. Ez nagyban hozzájárulhat a halálozási arány javulásához. A betegek még azelőtt meghalnak, hogy felkerülnének a többéves kórházi várólistára. Az Egyesült Királyságban nincs hatékony egészségügyi ellátás. Az NHS ma már egy hatalmas, adminisztratív gyilkológép.

Egy londonderry-i háziorvos bátran kifejezte aggodalmát a fiataloknak adott covid-19 oltás miatt. Az Egészségügyi és Szociális Ellátási Tanács felfüggesztette, mert együttérzést, tudományos ismereteket és józan észt tanúsított. Talán valakinek találnia kellene egy darab kötelet, és fel kellene függesztenie minden olyan kormányt, amely engedélyezi az igazmondó orvosok felfüggesztését.

Az ausztráliai Új-Dél-Walesben az egészségügyi főorvos arra figyelmeztetett, hogy a polgároknak évekig arcmaszkot kell majd viselniük. Ki kellene rúgni. A maszkok megölhetik és meg is fogják ölni azokat, akik viselik őket.

Valami, amit az Atomtudósok Bulletinjének neveznek, azt állította, hogy "a védőoltások még mindig sok embert tartanak vissza a haláltól". Ez nevetséges lenne, ha nem lenne annyira őrült és veszélyes.

Hol vannak a tényellenőrök, amikor szükség van rájuk? A szomszéd kutyájánál sincs több ötletük arról, hogy az oltások megóvják-e az embereket a halálozástól.

Jönnek az önfeloszlató vakcinák. Állatokon tesztelték őket. Az ötlet az, hogy beadunk egy oltást egy embernek, aki aztán a vakcinát továbbadja a környezetében lévőknek. Mi romolhat el? Az oltáspárti őrültek hazudnak, és azt mondják, hogy ez nem történhet meg. De megtörténik. Nem hiszik, hogy a covid-19 oltás megöli az embereket, szóval mit tudnak ők.

Tavaly egy videóban figyelmeztettem, hogy az oltások több embert fognak megölni, mint a covid-19. Ó, hogy az emberek mennyire nevettek. Most már nem nevetnek, gyanítom. Sajnos egyértelmű, hogy igazam volt.

Bármerre nézünk, mindenhol őrület van.

Egy 84 éves beoltott férfi családja könyörgött az embereknek, hogy oltassák be magukat, mivel a nagyapjukat "megfertőzte valaki, aki úgy döntött, hogy nem oltatja be magát". Honnan tudhatták volna? Az oltás nem akadályozza meg, hogy "A" személy megfertőzze "B" személyt. Ez egy nagy hiba a tényellenőrzésben, de széles körben jelentették. Ezernyi korrupt tényellenőr hallgatott. Nem kapsz nagy csekket, ha az igazságot támogatod, és leleplezed a hazugságokat. A PayPal és társai kitiltanak, ha hagyod, hogy az igazság kiszivárogjon.

Ferenc pápa azt mondja, hogy az oltás megszerzése az ön- és emberszeretet cselekedete. Én azt hittem, hogy ez egy öngyilkos cselekedet, és ezért bűn.

Izraelben bárkinek három éves kor felett igazolnia kell, hogy beoltották, vagy negatív lett a tesztje, mielőtt beléphet egy beltéri szórakozóhelyre. Ez azt jelenti, hogy a háromévesek nem mehetnek éjszakai klubokba, ami nyilvánvalóan igazságtalan.

Az Egyesült Királyságban létrehoztak egy Long Covid nevű ijesztgetést. Úgy tűnik, az orvosok elfelejtették, hogy az influenzás betegek gyakran szenvedtek hasonló hosszú távú problémáktól. Furcsa módon a Long Coviddal kapcsolatos újonnan felsorolt tünetek történetesen majdnem ugyanazok, mint a covid oltással kapcsolatos mellékhatások. Milyen hasznos egybeesés ez.

Az Egyesült Királyságban a média először arról számolt be, hogy az oltás 60 000 életet mentett meg, majd 80 000 életet, és a legutóbbi, amit láttam, hogy 100 000 életet mentett meg, és milliókat akadályozott meg a kovidózis elkapásában. Ezek mind a tényellenőrzés teljes kudarcai voltak, de gondolom, úgy érzik, hogy ha már hazudni akarnak, akkor hazudjanak nagyot is. A tényellenőrzők úgy tűnik, elégedettek azzal, hogy mindenkit arról biztosítanak, hogy a maszkok biztonságosak, miközben a tudomány egyértelműen kimutatta, hogy halálos gyilkosok.

Wisconsinban a szenátus elfogadott egy törvényjavaslatot a holttestek feloldásáról és a csatornába dobásáról. Ez a jelek szerint 20 amerikai államban bevett gyakorlat, ahol ezt zöldebb politikának tartják, mint bármi mást.

Tony Blair ismételten azt mondja, hogy ideje különbséget tenni a szúrt és a nem szúrt emberek között, és ez valószínűleg bölcs dolog, mivel a jelentések szerint a kovászban meghalt emberek 87%-a szúrt volt.

A kormány most azt mondja, hogy az influenzát el lehet kapni anélkül, hogy bármilyen tünetünk lenne. Azt beszélik, hogy a tudósok egy mRNS-influenza elleni oltást tesztelnek, és hogy a kormány népirtó őrültjei azt akarják, hogy az influenza elleni oltást a covid-19 elleni emlékeztető oltással egy időben adják be. Mindkét karra egyet-egyet. A kettős osztást természetesen soha nem tesztelték vagy próbálták ki. Ki tudja, hány millióan fognak meghalni?

A középkorúak egyharmada krónikus egészségügyi problémákkal küzd - túl sokat iszik, magas a vérnyomása vagy mentális problémái vannak. Mindezek a zárlatok számlájára írhatók. Sajnos nem kezelik őket, mert a háziorvosok túlságosan elfoglaltak az oltások beadásával, a kórházi személyzet pedig túlságosan elfoglalt a tik-tok videók készítésével. Az Egyesült Királyságban a betegek számára még mindig szinte lehetetlen személyesen találkozni egy háziorvossal, és az állatorvosok jobb szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek, mint az orvosok.

Meglepő módon az orvosoknak 100 fontot fognak fizetni óránként azért, hogy NEM fogadják a betegeket a rendelőjükben, és hogy online konzultációkat tartanak, amelyeknek Dr. Colin Barron barátom és én egyetértünk abban, hogy nagyon korlátozott az értéke.

A The Atlantic magazin lehozott egy cikket, amelyben azt állították, hogy `Németország oltásellenes története tele van antiszemitizmussal'. Aki szkeptikus és kérdőjelező, azt szokás szerint összeesküvőként támadják. A hazugságok és a démonizálás egyre rosszabb.

A Daily Mail nem akarta túlszárnyalni a Wikipédiát, a hazugságok és dezinformációk korrupt ügynökségét, és bejelentette, hogy tévesen állítom magam orvosnak. A Daily Mail online tudja, hogy ez nem igaz, mert amikor ez egy újság volt, akkor orvosként kértek fel, hogy írjak cikkeket nekik. Dan Sales, a rágalmazásért rajongó ál-újságíró, aki ezt írta, úgy tűnik, kevesebbet tud az újságírásról, mint egy átlagos mókus a kvantummechanikáról. Egy percébe, talán kettőbe is beletelt volna, hogy megtalálja a bizonyítékot arra, hogy képzett orvos és volt háziorvos vagyok, és jövő héten visszakerülhetek az orvosi nyilvántartásba, ha kitöltök néhány űrlapot. Ez a fajta nyílt visszaélés kezd mindennapossá válni, és az olyan szélhámos weboldalak, mint a Wikipedia - a korrupt ember hamis enciklopédiája - következetes zaklatása mellett áll.

Gareth Southgate, az Anglia menedzsere valami labdákat érintő ügyben panaszkodott, hogy az oltásellenesek pokollá tették az életét, amióta támogatta a kormányt és népszerűsítette az oltást a fiatalabbak körében. Lám, lám, lám. Vajon mennyit tud ezekről az oltásokról? Kétlem, hogy olyan régóta tanulmányozza a gyógyszergyárak korrupcióját, mint én. És garantálom, hogy az a bántalmazás, amit állítása szerint kapott, semmi ahhoz a gonosz démonizáláshoz képest, amit nekem kellett elviselnem az oltáspártiaktól.

Fél tucat Extinction Rebellion támogatónak, akik többnyire tudatlan Guardian-olvasók, gyanítom, megengedik, hogy megzavarják London forgalmát, és 1000-szer nagyobb nyilvánosságot kapnak, mint 100 000 ember, aki a kovászos csalás ellen tiltakozik. A London belvárosát 2019-ben megszálló őrültek 120 tonna szemetet hagytak maguk után - ami számomra azt sugallja, hogy csak úgy tesznek, mintha törődnének a környezettel. A BBC imádja a globális felmelegedés mítoszát, és egy szót sem akar hallani ellene - szóval ez is valami, amiről nem fogok vitatkozni a BBC-n.

Az Exxon olaj bejelentette, hogy növényi alapú megújuló üzemanyagot fog előállítani. Ez egy gazillió tonna élelmiszert fog felhasználni, és segít biztosítani, hogy a milliárdok éheztetésének terve sikeresnek bizonyuljon. Az őrült zöld ál-környezetvédők pedig minden fosszilis tüzelőanyagot le akarnak állítani - ezzel arra kényszerítve az embereket, hogy vidékről az okosvárosok borzalmas, apró, kartonpapír lakásaiba költözzenek.

Az oltásokat beadó háborús bűnösöknek nyilvánvalóan azt mondták, hogy ne ellenőrizzék, hogy a tűt egy érbe szúrják-e. Pedig már hónapokkal ezelőtt figyelmeztettem, hogy a kovidózisos oltás mérgező anyagának egyenesen a vénába történő befecskendezése halálosabb lehet.

Az iskolákat 300 000 széndioxid-monitorral szerelik fel, hogy ellenőrizzék, elég ajtó és ablak van-e nyitva. Senkit sem érdekel a hatóságoknál, hogy a gyerekek be tudják-e lélegezni a maszkjaikat, vagy sem. Mi fog történni, amikor beköszönt az igazán hideg időjárás, és az ablakok és ajtók mind tárva-nyitva lesznek?

A háziorvosok levelet küldtek ki, amelyben arra figyelmeztetnek, hogy a jelentős életveszélyes betegségben szenvedő betegeknek nem valószínű, hogy kórházi felvételt ajánlanak fel, ha rosszul lesznek. Az orvosok szerint a legjobb megoldás, ha otthon maradnak, és a családjuk gondoskodik róluk. Már ha van családjuk. És ha a család nem zárkózik el önmagától.

A háziorvosok azt mondják, hogy szívesen beszélgetnének velük személyesen, de fennáll a veszélye annak, hogy tünetmentes hordozók lesznek. Ez furcsa. A tudomány azt mutatja, hogy tünetmentes hordozók nem léteznek, bár most már lehetségesnek tűnik, hogy a beoltott emberek tünetmentes hordozókká válhatnak.

A "ne élesszük újra" nyomtatvány aláírása azt jelenti, hogy mindenki tudni fogja, hogy vészhelyzetben ne hívja a 999-et.

Walesben azt mondták, hogy a fogorvosok az elmúlt 18 hónapban 350 000 telefonos és videós konzultációt folytattak. Ez mennyire haszontalan? A videós konzultációnál legalább rámutathat a fájdalmas fogra. Fogadok egy arany tömésbe egy korty szájvízbe, hogy a fogorvosra szoruló politikusoknak nem kellett elviselniük a telefonos beszélgetést.

És miközben mindez folyik, Walesben kampányolók azért kampányolnak, hogy a középületeken lobogó vörös walesi sárkányos zászlóra egy pénisz kerüljön.

Azt szokták mondani, hogy Néró fiddlingelt, miközben Róma égett.

A jövőben az emberek azokról a walesi kampányolókról fognak beszélni, akik azt követelték, hogy a zászlójukon lévő sárkányra egy pénisz kerüljön, miközben a gyermekeiket válogatás nélkül lemészárolták a kovászos oltással.

Egyébként a kormány tanácsadóin múlik, hogy bebizonyítsák, hogy az oltások nélkülözhetetlenek és biztonságosak. Egyikre sem képesek. Mi viszont be tudjuk bizonyítani, hogy az oltások nem nélkülözhetetlenek, és ezreket ölnek meg. Ez a gyermekek megölése, és az emberek hagyják, hogy ez megtörténjen.

A háziorvosok arra panaszkodnak, hogy a betegek online visszaélnek velük. Vajon miért lehet ez? Talán ha nem azzal töltenék minden idejüket, hogy egy olyan kísérleti oltást erőltessenek, amely már ezreket ölt meg és milliókat sebesített meg, akkor talán jobban szerethetnék őket.

A brit kormány már több mint 500 millió oltást rendelt meg. Azok, akik nevettek, amikor azt mondtam, hogy végül is havonta fogják beadni az oltásokat, talán abbahagyhatnák a nevetést, és átgondolhatnák a dolgot.

A covid oltás nem olyan, mint egy gyógyszer, amelynek kellemetlen mellékhatásai vannak, amelyek elmúlnak, ha abbahagyjuk a szedését. Amikor megkapta a covid-19 injekciót, a teste megváltozik, és sok lehetőség van a károsodásra. Senki sem tudja, hogy milyen kockázatokkal jár, mert, ahogy tavaly óta mondom, ez egy kísérlet. Bárki, aki azt mondja, hogy a covid-19 oltás teljesen biztonságos, az egy hazug kis szarházi.

Itt az ideje, hogy dühösek legyünk.

Csatlakozz Vernon seregéhez. Mindössze annyit kell tenned, hogy minden nap csinálj valamit, hogy tag legyél. Mondd el valakinek az igazat. Küldj el egy videót, ezt a cikket vagy egy ingyenes könyvet egy barátodnak vagy egy idegennek. (Azt mondták, hogy ezt könnyebb megtenni a www.vernoncoleman.org címen.

Tegyél valamit minden egyes nap. Nem fogom tudni, hogy megtetted-e - de megteszed.

https://pokolafoldon.hu/blog/itt-az-ideje-felduhodni

A klímafelmelegedés elleni összeesküvés kudarca

 

"Rekordmagas" korallfelület a Nagy-korallzátonyon: A közelgő kihalásról szóló állítások hamisnak bizonyultak - Electroverse

Megkockáztatva, hogy megírom a világháló legredundánsabb nyilatkozatát:

A mai tudományos intézményrendszer teljesen megromlott. Azok a "tudósok", akik a felsőbb szinteken vannak, akik ténylegesen irányítják az adott területet, szilárdan gyökereznek - tudatosan vagy sem - a láthatatlan elit zsebében - azaz...

- a Korallzátony megduplázódott,

- a jegesmedvék populációja remekül érzi magát,

- az antarktiszi jég gyorsan növekszik,

- az északi-sarki jég visszatér,

- a grönlandi jégsapka visszatér, még mindig havazik,

- a tengerszint még mindig olyan ütemben emelkedik, mint évszázadok óta,

- a Glacier Nemzeti Parkban leszedték a táblát, amely szerint 2020-ra az összes gleccser eltűnik (nem így történt).

 

Óriási a klímafelmelegedéssel foglalkozó összeesküvés kudarca.

"Rekordmagas" korallfelület a Nagy-korallzátonyon: A közelgő kihalásról szóló állítások hamisnak bizonyultak!

A klímafelmelegedéssel foglalkozó összeesküvés kudarca óriási.

Az angol demokraták napi frissítéséből

https://pokolafoldon.hu/blog/a-klimafelmelegedes-elleni-osszeeskuves-kudarca

1 millió aláírásra van szükség! Az emberiség elleni bűncselekményekért felelős személyek nyomozása és vádemelése

 

Ügyészség
Postafiók 19519
2500 CM Hága
Hollandia
És
Ms. Karen Mosoti, vagy a hivatal hivatalos helyettesítője
A Nemzetközi Büntetőbíróság összekötő irodája az Egyesült Nemzetek Szervezete mellett
866 United Nations Plaza
Lakosztály 476
New York, NY, 10017
USA
212-486-1346/47/62
E-mail: otp.informationdesk@icc-cpi.int
Tisztelt Nemzetközi Büntetőbíróság és a Nemzetközi Büntetőbíróság ügyésze, Karim Khan úr és Karen Mosoti asszony!
A következő aláíró felek benyújtják a Nemzetközi Büntetőbírósághoz (ICC) és az Ügyészséghez ezt a levelet a következők támogatására:
(1) Az Egyesült Királyság Melinda Mayne, Kaira S. McCallum (143/21) ügyvédek (143/21, Szlovákia) által benyújtott közös nyomozási kérelem, amelyet Peter Weis, Marica Pirosikova, Erik Schmidt (133/21), Franciaország ügyvédek nyújtottak be. Patrice Lepiller, Raphael Cohen (271/21) és a Cseh Köztársaság, amelyet Tomas Nielsen ügyvéd (326/21) nyújtottak be, 2021. augusztus 12-én nyújtották be a Bírósághoz.
(2) Dr./PhD-k eskü alatt tett nyilatkozatai. Richard M. Fleming, Luc Montagnier és Kevin McCairn nyújtotta be ezt a közös kérelmet.
(3) Moshe Brown, Hillel Handler és Vera Sharav náci koncentrációs tábor túlélői által 2021. szeptember 20-án benyújtott támogató levele.
Az anyagok, eskü alatt tett nyilatkozatok és bizonyítékok minden esetben alátámasztják az elkövetők által elkövetett emberiesség elleni bűncselekményeket, beleértve, de nem kizárólagosan, a következők megsértését:
(1) Az 1947. évi Nürnbergi Kódex
(2) Az 1964. évi Helsinki Nyilatkozat
(3) A Polgári és Politikai Jogok 1967. évi Nemzetközi Egyezségokmánya, és
(4) Az 1975. évi biológiai fegyverekről szóló egyezmény
Felszólítjuk a Nemzetközi Büntetőbíróságot és a Nemzetközi Büntetőbíróság Ügyészi Hivatalát, valamint az ICC ENSZ Összekötő Irodáját, hogy haladéktalanul fogadják el a közös nyomozási kérelmet, az eskü alatt tett nyilatkozatot, a náci koncentrációs tábor túlélőinek támogató levelét, és dokumentumokat és anyagokat, és megkezdi a nyomozást és a büntetőeljárást a benyújtott dokumentumokban azonosított személyek, valamint az így azonosítottak kihallgatásán, letételein és nyomozásán.

https://www.petitions.net/investigation_and_prosecution_of_those_individuals_responsible_for_crimes_against_humanity?uv=39225423

Ernst Wolff: Egy Pénz mind fölött, Egy Pénz kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.

Vernon Coleman: Ez lenne a bizonyíték arra, hogy a Covid vakcina program népirtás?

 

Hónapokkal ezelőtt felvetettem, hogy az ok, amiért egyeseknél sokkal gyorsabb, halálos reakciókat vált ki a covid-19 injekció, mint másoknál, az lehet, hogy azért van, mert a kísérleti covid-19 mérgező anyagot véletlenül egyenesen a vénába fecskendezték.

Úgy éreztem, hogy ez megmagyarázhatja, hogy miért alakultak ki olyan sok embernél súlyos problémák az injekció beadását követő perceken vagy órákon belül. Külön említettem a szívizomgyulladást (egy mellékhatás, amelyről korábban már beszámoltam egy 2020 decemberében készült videóban).

Régebben az volt a bevett gyakorlat, hogy injekció beadásakor meg kellett győződni arról, hogy a tű hegye nem érben van. A fecskendezőnek csak annyit kell tennie, hogy egy kicsit visszahúzza a fecskendőt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem vonul vér a fecskendő csövébe. Ez egy-két másodperccel tovább tart, mintha ellenőrzés nélkül szúrna.

Az ellenőrzés azért szükséges, mert a gyógyszerek a beadás módjától függően különböző sebességgel reagálnak. Ha egy gyógyszert szájon át adunk be, hosszabb ideig tart a hatása, mint ha intramuszkulárisan vagy szubkután adjuk be. Az egyenesen a véráramba kerülő gyógyszer pedig mindenkinél azonnal hat. Sőt, vészhelyzetben az orvosok egyenesen a szívbe fecskendezik, hogy nagyon gyors reakciót váltsanak ki.

De az Egyesült Királyságban (és gyanítom, máshol is) a hatóságok nyilvánvalóan úgy rendelkeztek, hogy a beadandóknak nem kell ellenőrizniük, hogy a tű vénába került-e. Azt mondták az orvosoknak és az ápolóknak (és másoknak), hogy csak szúrják a tűt a karba, nyomják le a dugattyút, és hívják a következő beteget.

Augusztus 31-én írtam, hogy a covid-19 bevezetéséért felelős személyek azt mondták az injekciót beadóknak, hogy NE ellenőrizzék, hogy a tű hegye érben van-e. És ismét rámutattam, hogy korábban már kifejtettem azt a véleményemet, hogy az érbe adott injekció halálos lehet.

Amerikában a CDC azt tanácsolja, hogy az aspirációra (annak ellenőrzésére, hogy a tű érben van-e) nincs szükség, "mert az aspirációval járó eljárás fájdalmasabb lehet a csecsemők számára".

A covid-19 oltás azonban még nem engedélyezett csecsemők számára.

Most találtam bizonyítékot, amely bizonyítja, hogy a félelmem helyes volt, és amely számomra azt bizonyítja, hogy a hatóságok tudták, hogy azzal, hogy NEM ellenőrzik, hogy a tű nem érben van-e, növelik a covid-19 injekcióra adott súlyos reakció veszélyét.

A németországi Müncheni Egyetem klinikai tudósai és egy olaszországi intézet egereken végzett tanulmánya szerint a súlyos mellékhatások valószínűsége nagyobb lehet, ha a covid-oltást közvetlenül egy érbe fecskendezik.

A tanulmány elő-nyomtatványa már 2021. július 3-án elérhető volt.

Erkölcsi okokból nem helyeslem és általában nem is idézem az állatokon végzett kísérleteket.

De ezek az eredmények hihetetlenül fontosak, és nem lehet figyelmen kívül hagyni őket.

A brit kormánynak már júliusban tudnia kellett volna erről a kockázatról.

És mivel én mindvégig amellett érveltem, hogy a covid-19 injekció közvetlenül egy érbe történő beadása nagyon is valós kockázatot jelent, és ez megmagyarázná, hogy egyes egyének miért érintettek gyorsabban, mint mások, nehéz elhinni, hogy a kormány tudósai nem voltak tisztában ezzel a kockázattal.

Az egyetlen következtetésem az, hogy ez újabb bizonyíték arra, hogy a kísérleti covid-19 oltás bevezetése egy szándékos népirtási program része.

A hatóságoknak legalább egy kísérletet kellett volna végezniük, hogy ellenőrizzék ezt a kockázatot. Sőt, figyelmeztetniük kellett volna az injekciót beadókat, hogy szívjanak le, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem egyenesen egy vérérbe akarnak injekciót beadni.

Tudomásom szerint egyiket sem tették meg.

Véleményem szerint ez bűnös mulasztás.

Miért ne gondoskodtak volna arról, hogy csökkentsék a súlyos károkozás kockázatát?

Csak egy okot tudok elképzelni.

Mert maximalizálni akarták a meghalt vagy súlyosan megsérült személyek számát.

Meddig fogják az emberek még hagyni, hogy ez így folytatódjon?

Tom Renz - adjon nekem lógyógyszert. Tom Renz ügyvédnek több Medicare (CMS) feljelentője van! Terjessze az igét.

 

https://153news.net/watch_video.php?v=4461S5HW1H9O

Nagyszerű nyers adatstatisztika a Medicare-től, amely az USA lakosságának 18%-át fedi le.

Tom Renz beszédet tart Coloradóban a szept. 18-i hétvégén. Az összes backup link az alábbi videó részletek részében.
https://renz-law.com/

Renz Law Presentation pdf letölthető:
https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=https://renz-law.com/wp-content/uploads/covid-presentation-sept-2021.pdf

Uttar Pradesh cikk (1. oldal):
https://covidcalltohumanity.org/2021/08/19/indias-uttar-pradesh-moving-towards-being-covid-free-ivermectin-central-to-virus-control/

Medicare statisztikák (3. oldal):
https://www.statista.com/topics/1167/medicare/

A Remdesivirre fordított kiadások (page7):
https://www.kff.org/policy-watch/funding-for-health-care-providers-during-the-pandemic-an-update/

Remdesivir mellékhatások (page8):
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2007764

Az Ivermectin jóváhagyása az NIH honlapján (12. oldal):
https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/tables/table-2e/

Comirnaty - A Pfizer tudta, hogy a covid esetek a post dose2 után növekedni fognak (19. oldal):
https://www.fda.gov/media/152176/download

Hatósági intézkedés (20. és 21. oldal):
https://www.fda.gov/media/151733/download

Shedding - A változatok terjedése! (22. oldal):
https://cdn.pfizer.com/pfizercom/2020-11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020.pdf

Válásvizsgálatok (23. oldal):https://www.fda.gov/media/89036/download

https://pokolafoldon.hu/pandemia/tom-renz-adjon-nekem-logyogyszert

Az ál-üzemanyaghiánynak célja van

A társadalom orvosi hadiállapotba kerülése megkezdődött New Yorkban, ahol Népirtó Kathy Hochul kormányzó bejelentette az oltatlan egészségügyi dolgozók tömeges elbocsátását, akiket külföldi munkásokkal és a Nemzeti Gárda katonáival fognak helyettesíteni.

Ugyanez a minta, hogy a civil dolgozókat katonai csapatokkal helyettesítik, meg fog ismétlődni a bűnüldöző szerveknél, a mentősöknél, a tűzoltóknál, a teherautósofőröknél, a gyári munkásoknál és a gazdaság más ágazataiban, amelyek gyorsan összeomlanak a kovidens zárlatos korlátozások miatt. A végeredmény az, hogy a "szükségállapot" leple alatt a társadalom gyors ütemű katonai hatalomátvételének vagyunk tanúi, miután a munkaerőhiányt valójában a kormány saját politikája okozza.

A New York-i kórházakban persze csak azért van kétségbeejtő hiány egészségügyi dolgozókból, mert a korrupt kormányzati vezetők gondoskodtak arról, hogy az összes nem oltott dolgozót elbocsássák. Ezek ugyanazok a dolgozók, akik túlélték a 2020-as évet kovidózis elleni vakcina nélkül, a tüskés fehérje járvány frontvonalában dolgozva, most mégis az utcára dobják őket, mert 2021-ben nem hajlandóak vakcinát bevenni.

"Tömeggyilkos Kathy Hochul kormányzó szombaton azt mondta, hogy kész szükségállapotot hirdetni, ha az állam egészségügyi ágazatra vonatkozó oltási kötelezettsége kezelhetetlen munkaerőhiányt eredményez, amikor a szabály hétfőn életbe lép" - számolt be a WSKG.org a hétvégén.

New York a Nemzeti Gárda csapatainak bevetését és a helyi egészségügy szövetségi átvételét is bejelenti.

Mint a WSKG beszámol róla:

Az állam azt is fontolgatja, hogy a Nemzeti Gárda orvosilag képzett tagjait aktiválja az egészségügyi munkaerőhiány pótlására, és a szövetségi kormánnyal együttműködve egészségügyi dolgozókból álló csapatokat hozhat a helyi egészségügyi intézmények segítségére.

Ez a nyitó fázisa az amerikai orvosi hadiállapot átvételének, és ha ezt nem állítják meg, fennáll a veszélye, hogy gyorsan egyre inkább totalitárius manőverekké alakul át a rezsim részéről:

Katonai vakcina ellenőrzőpontok az utakon és autópályákon.
Katonai csapatok irányítják az élelmiszer- és üzemanyag-szállításokat, és ellenőrzik a kritikus infrastruktúrát.
Az élelmiszerek, a benzin, az orvosi ellátmányok és más kritikus cikkek fegyverré tétele, a kötelező vakcinák bevezetését elutasító vörös államokból való kivonásuk korlátozása.
Katonai csapatok őrzik az élelmiszerboltok, templomok, bevásárlóközpontok és más épületek bejáratait, és "papírokat kérek" oltási útleveleket követelnek, mielőtt beengednék az embereket.
Katonai csapatok, akik fegyverrel kényszerítik ki az embereket otthonaikból, és a CDC által működtetett kovászos haláltáborokba viszik őket.
Itt van egy térkép a CDC jelenleg működő kovid halálos táborairól. Ezt a térképet a CDC saját honlapján is meg lehet nézni.

New York megteremti saját személyzeti "válságát", majd az általa teremtett válságot használja fel az orvosi statárium bevezetésére
A minta, amit itt fel kell ismerni, az, hogy New York az egészségügyi dolgozók elbocsátásával okozta ezt a válságot. Aztán, ahogy ez a "személyzeti válság" kibontakozik, New York arra használja fel a válságot, hogy kivezesse a helyettesítő migránsokat (hogy pótolják az összes hamarosan halott demokratát, akik eléggé átmosták az agyukat ahhoz, hogy bevegyék a szurit), és katonai csapatokat telepítsen a kulcsfontosságú infrastrukturális pozíciókba.

Ennek a pszichopédiának a része, hogy az amerikai népet hozzászoktassák ahhoz, hogy katonák irányítanak mindent: kórházakat, közlekedést, gyárakat, bűnüldözést stb. Amint az összes csapat a helyére kerül, Nemzetgyilkos Biden egyszerűen hivatkozik a felkelési törvényre, és az összes anti-vakuzulánsról kijelenti, hogy "felkelésben" vesz részt, majd elküldi a csapatokat, hogy összetereljék és/vagy kivégezzék Biden összes politikai ellenségét. Ez a kivégzési lista tartalmazni fogja a keresztényeket, lelkészeket, szókimondó orvosokat stb.

https://ordogugyvedje.hu/kulfold/az-al-uzemanyaghianynak-celja-van