2022. március 12., szombat

UKRAJNA: A korábbi miniszterelnök egész másként látja az orosz-ukrán konfliktus lényegét

 

Az orosz kormány úgy döntött, hogy helyreállítja a rendet Ukrajnában, nyilatkozta Facebook-üzenetében Nyikolaj Azarov, aki háromszor is volt Ukrajna miniszterelnöke. Azt állítja, hogy a NATO atomtámadást tervezett Oroszország ellen.

"A NATO egy harmadik világháborút akart kirobbantani nukleáris fegyverek bevetésével Oroszország ellen" - mondta Azarov. „2021 decembere óta Oroszország tájékoztatást kapott arról, hogy a NATO négy alakulatot szeretne telepíteni Ukrajnába. Az egyik dandáralj nukleáris robbanófejeket hordozó eszközökkel rendelkezett volna.+

Azarov szerint a NATO a nyáron szeretett volna csapatokat mozgatni. „A harmadik világháború és az Oroszország elleni nukleáris támadás elhárítása érdekében az orosz kormány úgy döntött, hogy rendet teremt Ukrajnában” – írja Azarov, aki 2004-ben, 2005-ben és 2010-ben volt miniszterelnök.

Kifejti, hogy az ukrán hadsereg hadműveletet is tervez Donbászban és az orosz ajkú lakosság kiirtását. A támadást az Egyesült Államokkal közösen tervezték, és a tervek szerint február 25-én kezdték volna el.

Vlagyimir Putyin orosz elnök több százezer ember életét mentette meg Donyeckben és Luhanszkban a volt kormányfő szerint. Azarov megjegyezte, hogy a Donyecki Népköztársaság csapatainak sikerült megszerezniük egy térképet, amelyen látható, hogy nagyszabású támadás folyik Donbász ellen.

Azarov elhagyta Ukrajnát, miután 2014. február 21-én rálőttek autójára. Ekkor a felesége ült az autóban. Túlélte a támadást, de súlyosan megsérült.

A videó a képre kattintva indul.

Forrás: Racionális Életért Közösség

A Nyugat nyerésre áll az információs háborúban

 

A BigTech először csak a választásokat befolyásolta, most viszont már a nemzetközi konfliktusok menetét is irányítja. A nyugati narratívát érvényesíti és elfojt minden mást. A közösségi platformok csatatérré váltak, a információ pedig fegyverré.

Forrás: WION - Palki Sharma Upadhyay @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=s4Kttb1WaJE

A WION-ról: "The World is One News globális kérdéseket vizsgál mélyreható elemzésekkel. Sokkal többet nyújtunk a napi híreknél. Célunk, hogy képessé tegyük az embereket világuk felfedezésére. Globális központunk Újdelhiben található, innen óráról órára friss hírekkel szolgálunk. Elfogulatlanul tájékoztatunk. Olyan újságírók vagyunk, akik a világpolitikát illetően teljesen semlegesek és pártatlanok. Az emberek belefáradtak az elfogult tudósításokba, és mi egy globalizált, egységes világért állunk ki. Számunkra a világ valóban egy."

Moszkva figyelmeztet

Az Ukrajnában zajló orosz invázió közepette Oroszország újabb figyelmeztetést intézett a Nyugathoz. Oroszország a nyugati fegyverellátást veszi célba
Forrás: WION @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=9QW7Nfg4d9I

A Pfizer kérte a New York-i tőzsdéről való kivezetését!

 

A koronavírust ma két éve (2020. március 11-én) nyilvánították hivatalosan világjárvánnyá. A sors iróniája, hogy a mai napon a Pfizert kivezették a New York-i tőzsdéről.

A Pfizer 2022. március 7-én benyújtotta a 25. formanyomtatványt (https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/78003/000087666122000258/xslF25X02/primary_doc.xml)?? az Értékpapír- és Tőzsdebizottsághoz (SEC).
A formanyomtatványban azt kérték, hogy értékpapírjaikat töröljék a New York-i tőzsdéről (NYSE), és kivonuljanak a nyilvános piacról. A Nasdaq tőzsdéről való kivonásról szóló értesítés szerint a vállalat utolsó kereskedési napja tegnap (2022. március 10.) volt.

A Pfizer szóvivője ma megerősítette a hírt, és így nyilatkozott: "2022. március 7-én a New York-i tőzsde (NYSE) benyújtotta a Pfizer 2022-ben esedékes 0,250%-os kötvényeinek tőzsdéről való kivezetésével kapcsolatos 25. formanyomtatványt (Notification of Removal from Listing and/or Registration under Section 12(b) of the Securities Exchange Act of 1934).

"A 2022-ben esedékes 0,250%-os kötvények euróban denominált kötvények voltak, amelyeket 2022. március 7-én teljes egészében kifizettek a feltételeiknek és a lejáratuknak megfelelően. Ennek eredményeképpen a 2022-ben esedékes 0,250%-os kötvények már nem állnak forgalomban, és így törlésre kerültek a NYSE-ből. A Pfizer törzsrészvénye, $,05 névértékű ("PFE") és a Pfizer 2027-ben esedékes 1,000%-os kötvényei ("PFE27") továbbra is a New York-i tőzsdén vannak jegyezve.".

A Pfizer szóvivője további kommentárokkal nem szolgált.

 

 

A bíróság által elrendelt Pfizer dokumentumok feloldása

A hír egy viharos hét előzménye, amikor az FDA bíróság által elrendelt dokumentumokat hoz nyilvánosságra, amelyek a Pfizer/BioNTech Covid-19 vakcina licencének támogatására végzett klinikai vizsgálatok felülvizsgálatára vonatkoznak.

A bírósági végzés értelmében a Pfizer havonta 55 000 oldalnyi adatot fog kiadni, amelyet a BioNTech-csel közösen előállított Covid-19 vakcinájuk engedélyezéséhez használtak. A BioNTech egy német biotechnológiai vállalat, amelynek székhelye Mainzban van, és amely a dél-afrikai Fokvárosban (https://www.radbiontech.com/)?? - amely aktív immunterápiákat fejleszt és gyárt a betegségek kezelésének betegspecifikus megközelítésére.

A Pfizer (amerikai vállalat) és a BioNTech (német vállalat) egyaránt gyártotta a Pfizer-BioNTech Cominarty Covid-19 vakcinát. A vitatott dokumentumok 1291 felsorolt, a Pfizer-BioNTech vakcinával kapcsolatos nemkívánatos eseményt tartalmaznak.

Nem világos, hogy a tőzsdéről kivont Pfizert felvásárolja-e a BioNTech, és ha igen, milyen receptúrát használnak majd a BioNTech által forgalmazott Covid-19 vakcinák feltöltésére a jövőben, és hogy a BioNTech fogja-e ellátni a dél-afrikaiakat Covid-19 vakcinákkal.

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=168179139

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizer-kerte-a-new-york-i-tozsderol-valo-kivezeteset

Menekülő patkányok esete a süllyedő hajóval

 

Pfizer CEO visszalép, azt állítja, nyomást gyakoroltak a "kontraintuitív" mRNS injekciók előállítására

Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója pénteken megpróbált elhatárolódni a COVID mRNS-vakcináktól, azt állítva, hogy csak a kollégák nyomására fejlesztette ki a "kontraintuitív" technológiát.

A Washington Post Live különkiadásában, amelynek címe: "Holdsugár: Inside Pfizer's Nine-Month Race to Make the Impossible Possible" című műsorvezető, Jonathon Capehart csütörtökön megkérdezte Bourlát, hogy a Pfizer miért döntött a kísérleti mRNS-vakcinák mellett a fejlődő technológia kialakulatlansága ellenére.

"Amikor ön és kollégája megpróbálták eldönteni, hogy melyik utat válasszák: a hagyományos vakcina-utat vagy az mRNS-utat. Ön azt írja, hogy az mrNS-útvonal választása volt a "legellentmondásosabb". És mégis ezt az utat választották. Magyarázza meg, miért" - mondta Capehart.

Bourla elmagyarázta, hogy az mRNS döntése "azért volt ellenérzéssel ellentétes, mert a Pfizer elsajátította - vagy mondjuk úgy, hogy nagyon jó tapasztalatunk és szakértelmünk volt több olyan technológiával kapcsolatban, amelyekkel vakcinát lehetett adni, és a Novartis, hogy néhány vakcina, nagyon jók voltunk ebben. A fehérje vakcinák, nagyon jók voltunk abban, hogy ezt és plusz sok más technológiát is megcsináltunk."

 

 

"Az mRNS egy technológia volt, de kevesebb tapasztalatunk volt, mindössze két évig dolgoztunk ezen, és valójában az mRNS egy olyan technológia volt, amely addig a napig egyetlen készítményt sem szállított, sem vakcinát, sem más gyógyszert" - ismerte el Bourla.

"Szóval ez nagyon ellenkező értelmű volt, és meglepődtem, amikor azt javasolták nekem, hogy ez a helyes út, és megkérdőjeleztem" - folytatta. "És megkértem őket, hogy indokolják meg, hogyan lehet ilyet mondani, de jöttek, és nagyon-nagyon meg voltak győződve arról, hogy ez a helyes út"."

"Úgy érezték, hogy az mRNS-en 2018 óta a BioNTech-kel közösen végzett kétéves munka az influenza elleni vakcina kifejlesztésénél arra a meggyőződésre juttatta őket, hogy a technológia kiforrott, és a termék kifejlesztésének küszöbén állunk"."

"Tehát meggyőztek. Az ösztönömre hallgattam, hogy tudják, mit beszélnek. Nagyon jók, és akkor meghoztuk ezt a nagyon nehéz döntést" - tette hozzá.

Bourla azt is elismerte, hogy annak ellenére, hogy a Pfizer a "kockázatosabb" mRNS-technológiát erőltette a nyilvánosságra, úgy érezte, hogy az "minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik" a COVID-járvány leküzdéséhez.

 

 

CAPEHART: És az mRNS-sel kapcsolatban az a helyzet, hogy mivel szintetikus, csökkenti az időt? Sokkal könnyebbé teszi az újbóli beállítását, átdolgozását, átdolgozását ahhoz a vírushoz, amely ellen vakcinát akarunk készíteni, vagy amely ellen próbálunk védekezni?

BOURLA: Teljesen igaza van. Ez egyike a technológia számos előnyének. Tehát az ok, amiért olyasmit javasoltak, ami egyértelműen kockázatosabb, mint a többi, az a sok előny miatt volt, ha sikerrel járnánk. Nagyon jól elemeztük és tudtuk, hogy világjárványban vagyunk. És végül is lehetséges, hogy most sok új változatot fogunk látni. Tehát olyan technológiát akartunk, amelyet ha szükség van a vakcinához való alkalmazásra, akkor azt nagyon gyorsan meg tudjuk tenni, és az mRNS hetek alatt képes arra, amire más technológiáknak hónapokra van szükségük.

A második dolog pedig az, hogy olyan technológiát akartunk használni, amely nem korlátozza az immunválasz további injekciókkal történő fokozásának képességét, ha erre szükség van, és az mRNS ebben nagyon jó. Ellentétben például az adenovírusokkal, amelyeknél problémák merülnek fel, ha második vagy harmadik adagot akarunk beadni. Ez problémákat okoz.

Ezért, és sok más okból kifolyólag, olyasmit választottunk, ami egyértelműen kockázatosabb volt, de ha sikerrel járunk, úgy tűnt, hogy rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amelyek szükségesek a világjárvány gyors és tömeges leküzdéséhez.

Ahelyett, hogy magára vállalná az mRNS-technológia kifejlesztéséért járó elismerést, Bourla úgy tűnik, hogy elhatárolódik az mRNS-vakcinákra vonatkozó döntéstől, és inkább "kollégáira" hárítja a felelősséget.

 

 

Bourla ezután azt is sugallta, hogy a vakcina az enyhe Omicron-változat miatt hatástalanná vált, és azt mondta, hogy az "éves újraoltások" a "végső cél".

"Úgy éreztem, és ezt a meggyőződésemet ki is fejeztem, hogy a harmadik oltással olyan immunvédelmet kell elérnünk, amely egy évig kitart, és utána át kell tudnunk térni az éves újraoltásokra, ami a végső cél" - mondta Bourla.

A Bayer gyógyszeripari részlegének elnöke, Stefan Oelrich a tavaly novemberi egészségügyi világtalálkozón elismerte, hogy egy globális világjárványra van szükség ahhoz, hogy a világ lakosságát meggyőzzék arról, hogy alávetik magukat a kísérleti mRNS-technológiás injekcióknak.

"Mindig szeretem azt mondani: ha két évvel ezelőtt felmérést végeztünk volna a nyilvánosság körében - "hajlandó lenne-e egy gén- vagy sejtterápiát beadni a szervezetébe?" -, valószínűleg 95%-os elutasítási arányt kaptunk volna" - vallotta be Oelrich, majd hozzátette: "Azt hiszem, ez a világjárvány sok ember szemét felnyitotta az innovációra.".

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/menekulo-patkanyok-esete-a-sullyedo-hajoval

Klaus Schwab és Hunter Biden kapcsolatban áll az ukrán biolaborokkal (Greg Reese)

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/egzoOM7EcP31/
Az Anonymous által ellopott verzió (legalábbis az első fele):
https://www.youtube.com/watch?v=s1n2X8YaTEw

Az ukrán biolaborok: a globalisták terve az orosz nép kiirtására?

 

Nehogy valaki azt gondolja, hogy a cikk címe szélsőséges, emlékeztetjük olvasóinkat a Covid "vírussal" és a genetikai injekciókkal kapcsolatos témákra, amelyekről már publikáltunk:

Készített "világjárvány", a világ közvéleményére erőltetett hazugságok minden orvosi vonatkozásáról.
Veszélyes oltóanyag-összetevők, többszörös káros mellékhatások, az alaposan mérgező/halálos tételek kis százaléka - mindez eltitkolva a nyilvánosság elől.
"Covid" hullámok, amelyek az orvosi/szakértői tanúvallomások szerint bizonyos fajokat céloztak meg, biotechnológiával előállított tüskés fehérjék.

Tekintettel a nyugati mély állam mérhetetlen gyűlöletére Oroszországgal szemben és az ország elpusztítására irányuló látványos kísérletekre legalább az elmúlt 100 évben, a feltételezés teljesen logikus.

Putyin ukrajnai lépése: az euroatlanti blokk és az új világrend vége!


Az ukrán biolaborok: a globalisták terve az orosz nép kiirtására


Van egy titkos, sötét, rejtett története Ukrajnának, amelyről a nyugati közvélemény semmit sem tud.

 

 

A nyugati országok lakosságának Ukrajnáról alkotott képe az MSM által leszűrt kép. E propagandisztikus és mesebeli kép szerint Ukrajnában sikeres "demokratikus átmenet" zajlott le, amely eltávolította az "autoriter figurákat", hogy végre a liberális demokrácia felé haladjon.

Természetesen tudjuk, hogy ezt a folyamatot "színes forradalomnak" nevezik, és messze nem "demokratikus". Valójában a jellemzői meglehetősen erőszakosak és tekintélyelvűek, amint azt az előző cikkben kifejtettük és elemeztük.

A színes forradalom nem más, mint egy megtervezett politikai folyamat, amelynek egyetlen célja, hogy megdöntse azokat a kormányokat, amelyek "fenyegetést" jelentenek a NATO-t és az EU-t irányító globalista hatalmak számára.

Ukrajna sem volt kivétel ez alól a felforgató folyamat alól. Az elmúlt néhány évben bábkormányokat ültettek a hatalomba, de ez az ország messze volt attól, hogy elérje a "demokratikus" stabilitást.

A Washington által távolról irányított kormányok a nemzetközi bűnözés melegágyává tették Ukrajnát. Az Ukrajnát irányító oroszbarát elnökök leváltásának minden bizonnyal geopolitikai oka volt, de ugyanakkor bűnügyi oka is volt.

Ez Ukrajna sötét oldala, amelyet a nyugati MSM nem említ egyetlen hisztérikus nácibarát propagandájában sem.

Ukrajna a világ első számú országa az emberkereskedelemben. Gyermekeket csempésznek ebből az országból a világ minden országába.

Ezeket a gyerekeket nemzetközi pedofil körök adják el és veszik meg, és a Soros György és Barack Obama által támogatott Euromajdan puccs után ez a forgalom erősen megugrott az országban.

Hasonlóképpen, van egy másik sötét aspektusa is Ukrajnának, ami a biofegyverek előállításával és fejlesztésével kapcsolatos. Természetesen ez a téma az úgynevezett "világjárvány" fényében még aktuálisabb.

Ebben az esetben azonban nem egy olyan vírusos influenzáról beszélünk, mint a COVID. Valódi halálos fegyverekről van szó, amelyek célja az emberek, de nem minden ember kiirtása. Ezeket a biofegyvereket csak az orosz nép kiirtására fejlesztették ki.

Ahhoz, hogy megtudjuk, miért Ukrajna a kulcs ennek a gonosz tervnek a megértéséhez, vissza kell mennünk 2005-ig. Akkoriban Viktor Juscsenko volt az ukrán elnök.

Juscsenkót a 2004-ben lezajlott első ukrán narancsos forradalom juttatta hatalomra. A washingtoni mélyállam már akkoriban aggódott amiatt, hogy Ukrajna túl közel kerül Moszkvához, pontosan úgy, ahogyan ez a második ukrán színes forradalom, az Euromajdan (ER: 2014) során történt, amely sokkal erőszakosabb és kaotikusabb volt, mint elődje.

 

 

Obama látogatása az ukrán biolaboratóriumokban

Abban az időben kezdődött az amerikai képviselők hivatalos látogatásainak sorozata Ukrajnában. A fiatal és ismeretlen Barack Obama Richard Lugar republikánus szenátorral együtt látogatott Ukrajnába. (ER: Lásd ezt a Reuters/Alamy képet 2005-ből. Őt 2008-ban választották meg elnöknek).

Mindenképpen érdekes, hogy Obama azokban az években mély érdeklődést táplált Ukrajna iránt, tekintve, hogy elnökként ő volt az, aki zöld utat adott a kilenc évvel későbbi Euromajdan puccsnak.

A kérdés azonban, amit fel kell tennünk magunknak, a következő. Pontosan mit csinált Obama Ukrajnában 2005-ben?

A Washington Post, a mély állam szócsöve megadja a választ. Obama és Lugar feladata az volt, hogy biztosítsa az amerikai kormány támogatását az ukrán biolaborok finanszírozásában.

A WP címe meglehetősen félrevezető, mert úgy tesz, mintha ez a pénzügyi támogatás a "biofegyverek elleni fellépést" szolgálta volna.

Ha azonban elolvassuk a cikket, rájövünk, hogy Washingtonnak nem állt szándékában felszámolni ezeket a létesítményeket.

Ezek a laboratóriumok a hidegháború örökségei voltak, amikor a Szovjetunió, ahogy az USA is, biológiai fegyvereket fejlesztett.

A Bush-kormányzat terve az volt, hogy ezeket a struktúrákat korszerűsítsék és "biztonságosabbá" tegyék. Az ukrajnai biofegyver-kutatást nem állították le: ehelyett közvetlen támogatást kapott a kongresszustól és az amerikai külügyminisztériumtól.

Az utóbbi időben az MSM tagadja, hogy ma Ukrajnában biofegyver-laboratóriumok lennének. De a legjobb módja annak, hogy eloszlassuk hazugságaikat, ha közvetlenül idézzük a saját cikkeiket, amelyekben Obamát ezeken a létesítményeken sétálgatva ábrázolják.

A Kremlnek gyanítania kellett, hogy valami szokatlan van ezekkel az utakkal, mert az Obama küldöttségét szállító repülőgépet az orosz hatóságok megállították, amikor megállt egy orosz repülőtéren.

A hatóságok azért kutatták át a gépet, mert valószínűleg azt gondolták, hogy ezeknek az utazásoknak az oka túlmutathat az intézményi látogatások körén.

 

 

Az orosz nép kiirtásának terve

Azóta azonban a biolabor tevékenysége folyamatosan növekszik. 2017 novemberében valami nagyon szokatlan dolog történt. Az orosz elnök, Vlagyimir Putyin nyilvánosan kijelentette, hogy orosz földön külföldi alanyok tartózkodnak, akik rendellenes tevékenységet folytatnak, például orosz DNS-mintákat gyűjtenek.

Putyin kiadott egy nyilatkozatot, amelyben egyértelműen kijelentette, hogy valaki élénken érdeklődik az orosz lakosság etnikai összetétele iránt.

Az orosz titkosszolgálatok elkezdtek nyomozni az ügyben, valamint a Szövetségi Tanács, amely az ország felsőháza.

A Szövetségi Tanács védelmi és biztonsági bizottságának első elnökhelyettese, Franz Klintsevich egyértelműen utalt arra a lehetőségre, hogy valaki olyan biofegyverek előállításán dolgozik, amelyek fő célpontja az orosz nép.

Kilintsevics azt mondta, hogy egyes alanyok ezen a forgatókönyvön dolgoznak, és az orosz DNS gyűjtése valamilyen bioháborús program része.

A következő hetekben a kutatást végzők kilétéről felhúzták a titokzatosság leplét. Az amerikai légierő nyíltan elismerte, hogy ő volt az, aki engedélyezte a gyűjtést a mozgásszervekkel kapcsolatos kutatás céljából.

Úgy tűnik, a Kreml ezt nem vette be. Az a tény, hogy az amerikai hadsereg részt vett ebben a "kutatásban", meglehetősen gyanús volt, figyelembe véve az amerikai hírszerző ügynökségek által kifejlesztett biológiai hadviselési programok történetét.

 

 

Ami azonban ma Ukrajnában történik, az nagyon is lehet a hiányzó láncszem és a füstölgő pisztoly, amely megerősíti, hogy ezeket a DNS-mintákat az ukrán bio-létesítményekben tanulmányozták és elemezték.

A bosznia-hercegovinai orosz nagykövetség hivatalos közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. A Kreml diplomatái nyíltan elítélték, hogy az Egyesült Államok "Ukrajnát olyan biolaborokkal töltötte meg, amelyeket - nagyon valószínű - az orosz nép genetikai szintű elpusztítására szolgáló módszerek tanulmányozására használtak".

Oroszország tehát azt állítja, hogy Ukrajna volt a főhadiszállása annak a tervnek, amelyet az amerikai mélyállam az orosz nép kiirtására hajtott végre.

Ukrajnát a globalista hatalmak gazemberállammá változtatták, amelynek egyetlen célja az volt, hogy háborúra törekedjen Oroszország ellen, és minden lehetséges módon, beleértve a biokémiai "megoldást" is, megtalálja a módját annak, hogy kárt okozzon a népének.

Számos spekuláció merült fel ezekben a napokban azzal az állítással kapcsolatban, hogy Oroszország felderítette és megsemmisítette ezeket a biolaborokat.

A RealRawNews nevű weboldal arról számolt be, hogy Oroszország hatékonyan és sikeresen végrehajtotta ezt a műveletet. Egyes megfigyelők azonban kételkednek az RRN által közzétett történetek hitelességében, mivel a múltban azt állította, hogy a GITMO-ban katonai perek folynak a mély állam nagyágyúi ellen.

Sikerült találnunk egy másik forrást (ER: amelyik ... ?), aki megerősítené ezt a jelentést, és úgy tűnik, hogy teljesen igaz.

Az orosz hadsereg sikeresen megsemmisítette ezeket a laboratóriumokat, és bizalmas dokumentumokhoz jutott az ott végzett kutatásokról. Ezeknek a programoknak a célja nem volt más, mint az orosz nép kiirtása.

 

 

A globalizmus évek óta dolgozott ezen a bűnös terven. Ennek oka abban rejlik, hogy Oroszország volt és ma is a legbiztosabb bástya az Új Világrend megnyilvánulásával szemben.

Tény, hogy Oroszország megmentette Szíriát az ISIS támadásaitól, amelyek célja az ország területi integritásának felszámolása volt. Az ISIS az amerikai mélyállam, Izrael, Szaúd-Arábia és Katar közvetlen alkotása.

Hasonlóképpen, Oroszország megakadályozta a NATO további keleti terjeszkedését, amely még csak nem is atlanti szövetség, ahogy a neve állítja.

Ha a NATO valóban atlanti szövetség lenne, akkor a berlini fal leomlása után feloszlott volna. Ehelyett a Szovjetuniót - a nyugati világ ellenségét - feloszlatták, de a NATO a 90-es években tovább terjeszkedett. A NATO célja nem Amerika és Európa védelme. A szervezet célja a világhadsereg létrehozásának tervezetének megvalósítása. Ez a világhadsereg lenne annak a világszuperkormánynak a katonai ága, amelyet az NWO tervezői szeretnének bevezetni.

Oroszország szembeszáll ezzel a tervvel. Nemzete létének megőrzéséért küzdött, amíg a donbászi népirtás arra nem kényszerítette Oroszországot, hogy beavatkozzon Ukrajnában.

Oroszországnak katonai műveletet kellett életbe léptetnie, hogy megszabadítsa ezt az országot a neonácik hordáitól, akik ártatlan civileket gyilkoltak a Donbassz régióban.

Ugyanakkor Oroszországnak be kellett avatkoznia, hogy megsemmisítse ezeket a biológiai létesítményeket, amelyek a legbűnösebb terven dolgoztak, amelyet valószínűleg valaha is kigondolt az emberi elme, ami egy nép politikai okokból történő teljes kiirtása.

Soha nem volt még ennél gonoszabb és elvetemültebb terv. Úgy tűnik azonban, hogy ez a terv most meghiúsult.

A laboratóriumokat megsemmisítették. Ukrajnát majdnem teljes mértékben denazifikálták. Az Új Világrend újabb hatalmas vereséget szenved Oroszországtól.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-ukran-biolaborok-a-globalistak-terve-az-orosz-nep-kiirtasara

Chemtrail napló 2022 Január-Február

ENSZ: Oroszország tárgyalást kezdeményez az ukrán biolaborok ügyében

Élő közvetítés New Yorkból, az ENSZ rendkívüli üléséről: Oroszország az ENSZ Biztonsági Tanácsának összehívását kéri az ukrajnai „biolaborok” ügyében.

Moszkva azt állítja, hogy Washington finanszírozott és ellenőrzött  állítólagos biofegyver-programokat Ukrajnában.

Washington eleinte tagadta, hogy birtokolna vagy üzemeltetne ilyen biolaborokat az országban. Kijev nem tagadta, de ragaszkodott ahhoz az állításhoz, hogy ezek a létesítmények nem hadi célokat szolgálnak.

Dmitrij Poljanszkij moszkvai ENSZ-megbízott helyettese péntek hajnalban jelentette be a lépést, mondván, hogy a misszió március 11-re kérte a Biztonsági Tanács csúcstalálkozóját, a védelmi minisztérium tájékoztatójára hivatkozva, amely szerint az Egyesült Államok és a NATO szövetségesei „katonai biológiai programokat” folytattak Ukrajnában.

 

Az ENSZ biológiai laboratóriumokra vonatkozó megegyezései, melyeket az ukrajnai biológiai laboratóriumok  kivétel nélkül megszegtek itt olvasható. Forrás

https://mediaforras.com/ensz-oroszorszag-targyalast-kezdemenyez-az-ukran-biolaborok-ugyeben-1444

Dr. Vernon Coleman: "Ideje letartóztatni a bűnös orvosokat, akik a covid-19 vakcinákat beadták

 

Most, hogy még a mainstream média egy része is beszámol arról, hogy a covid-19 oltások halálosak, hogy mintegy 150 potenciálisan súlyos mellékhatást okoztak, és hogy sok ezer ember halálát okozták, érdemes alaposan szemügyre venni az oltásokat beadó orvosokat.

Dr. Vernon Coleman

A legtöbb orvos anélkül adta be az oltásokat, hogy megfelelően elmagyarázta volna a veszélyeket, és anélkül, hogy megfelelően nyomon követte volna a betegeket, akik végül is egy kísérletben vettek részt.

Az orvosoknak hosszú, szomorú története van abban, hogy kísérleteket végeznek a betegeken. A II. világháború alatt a Pentagon mustárgázt tesztelt amerikai katonákon, az 1960-as években pedig az Agent Orange-ot foglyokon tesztelték.

Az elmúlt évtizedekben azonban még az amerikai hadsereg is sokkal nagyobb gondossággal járt el az új termékek tesztelése során.

Az 1990-es évek szerbiai konfliktusa során például a Pentagon engedélyt szerzett az FDA-tól, mielőtt a csapatoknak felajánlott egy kísérleti vakcinát a kullancs által terjesztett agyvelőgyulladás ellen. Csak azok a katonák kapták meg a vakcinát, akiknek kellett.

Minden újonnan előállított vakcinát teszteltek (bár általában nem megfelelően), és a tesztekben részt vevő személyeket mindig tájékoztatták a lehetséges mellékhatásokról - és közölték velük, hogy egy kísérletben vesznek részt.

Mindez megváltozott a covid-19 oltással.

Ezek az oltások kísérleti jellegűek voltak, és még mindig azok.

 

 

A betegeket figyelmeztetni kellett volna arra, hogy az oltások kísérleti jellegűek, és figyelmeztetni kellett volna a lehetséges mellékhatásokra.

A covid-19 oltások veszélyeit 2020-ban jól dokumentálták. Több videót is készítettem, amelyekben elmagyaráztam, hogy mik a kockázatok. A szívizomgyulladást és a vérproblémákat egyértelmű kockázatként soroltam fel.

Itt vannak a linkek az általam készített két figyelmeztető videóhoz:

"Covid-19 vakcina lehetséges mellékhatásai" - 2020. december 8-án készült.

"Sürgős hírek a covid-19 vakcináról" - 2020. december 20-án készült.

A legtöbb orvos azonban figyelmen kívül hagyta a bizonyítékokat, és három módon is cserbenhagyta a betegeit.

Először is elmulasztották figyelmeztetni a betegeket, hogy egy kísérletben vesznek részt.

 

 

Másodszor, nem figyelmeztették a betegeket a lehetséges veszélyekre. A betegeket mindig tájékoztatni kell a veszélyekről - máskülönben nem adhatnak tájékozott beleegyezést a beoltáshoz vagy kezeléshez. Egy sebész sem operál meg egy beteget a beleegyezése nélkül. Egyetlen orvos sem adhat bármilyen oltóanyagot anélkül, hogy tájékozott beleegyezését ne kérné. Az orvosok azonban nem tájékoztatták betegeiket a veszélyekről. És nem szereztek megfelelő beleegyezést. Megszegték az orvosi szabályokat és megszegték a törvényt.

Harmadszor, az orvosok elmulasztották megfigyelni betegeiket, miután beoltották őket. Az Egyesült Királyságban egy ideig azt mondták a beoltott betegeknek, hogy várjanak 15 percet, mielőtt távoznak, nehogy anafilaxiás sokkhatás lépjen fel náluk. De végül még ezt is feladták. Hosszú távú megfigyelésre nem került sor. Úgy tűnt, az orvosokat nem érdekli az a tény, hogy betegek ezreit ölték meg és sebesítették meg.

2021. február 2-án - több mint egy évvel ezelőtt - készítettem egy videót "A Covid-19 vakcinát beadó orvosok és ápolók háborús bűnösökként kerülnek bíróság elé" címmel.

Nyomja meg most a linket, ha meg akarja nézni a videót.

 

 

Már nincs kétség afelől, hogy a covid-19 oltás halálos és hihetetlenül veszélyes. Nem túlzás mérgeknek nevezni őket.

Azokat az orvosokat, akik a covid-19 oltásokat beadták vagy ajánlották, fel kell jelenteni az engedélyt adó testületüknek (az Egyesült Királyságban ez az Általános Orvosi Tanács), és el kell veszíteniük az engedélyüket.

Ezeket az orvosokat pedig le kellene tartóztatni, bíróság elé kellene állítani és be kellene börtönözni.

Hatalmas díjakkal megvesztegetve cserbenhagyták a betegeiket, cserbenhagyták a szakmát és cserbenhagyták a társadalmat.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/dr-vernon-coleman-ideje-letartoztatni-a-bunos-orvosokat-akik-a-covid-19-vakcinakat-beadtak