2022. július 14., csütörtök

Tömegesen rendelt koporsók gyerekeknek, "több mint 30 év óta először"

Egy torontói koporsógyártó a COVID-19 vakcinák bevezetése óta drámai növekedést tapasztalt a kisebb méretű koporsók megrendeléseinek számában. Gyermekek halnak meg.

Végső soron az életben minden a halálhoz vezet.

Arra neveltek bennünket, hogy elhiggyük, hogy van ideje az életnek és van ideje a halálnak. A halál ideje a betegségekkel, balesetekkel és az öregséggel jön el. Csakhogy ez már nem így van.

A RAIR Foundation USA-nak adott exkluzív interjúban Mick Haddock, egy észak-torontói koporsógyártó azt mondja, hogy az elmúlt kilenc hónapban jelentősen megváltoztak a dolgok az iparágban. "Kisebb emberek halnak meg" - mondja. "Ez észrevehető a mi iparágunkban. Több mint 30 év óta először kapunk tömeges megrendeléseket kisebb méretű koporsókra".

Jellemzően a koporsóipar meglehetősen stabil marad, és egy szokatlanul nagy koporsórendelés általában traumatikus eseményt jelez, de a közelmúltbeli eladások azt jelzik, hogy ez megváltozott. "Nemcsak az összes értékesítés nőtt, de korábban minden öt eladott teljes méretű koporsóra egy ifjúsági méretű jutott. Most minden ötre két ifjúsági méretű jutott".

Haddock szerint ő és az iparágban dolgozó kollégái úgy gondolták, hogy 2020-ban fellendülést fognak tapasztalni, amikor azt mondták, hogy a kovid halálos és válogatás nélkül, sok ezer emberrel végez. De ez nem így történt. "Csak 2020 végén és 2021 elején láttuk az eladások növekedését. Nem láttuk az eladások növekedését azelőtt, hogy a vakcinákat bevezették, és az emberek újra elkezdtek utazni" - mondja Haddock. "És nem akarom az utazásra fogni, ami mindenkit megölt, mert az igazság az, hogy a legtöbb helyen a világon még mindig keveset tudnak tenni az utazók. Még a véletlen halálesetek is korlátozottak."

 

 

Tény, hogy 2020-ban Haddock 60 százalékos visszaesést tapasztalt az eladásokban. "Csak miután az oltóanyagokat egyre fiatalabb és fiatalabb demográfiai rétegek felé terelték, kezdtük látni a fellendülést" - mondja.

"Eleinte csak az idősek és a nagyon gyengék voltak. A vakcina 11-15 évesek számára történő jóváhagyását követő két hónapon belül a kisebb egységek iránti nagyobb keresletet vettük észre".

A teljes értékesítés 2019-hez képest 30 és 40 százalékkal nőtt. "Megdöbbentő, hogy mennyivel több van" - mondja Haddock. "Már 2021 közepén elkezdett emelkedni, 2022-re már mérhető volt a növekedés".

Haddock tapasztalatai tükrözik a Milton Keynes Family Funeral Services brit temetkezési vállalkozójának, John O'Looney-nak a tapasztalatait, aki 2021 szeptemberében lépett a nyilvánosság elé, hogy hasonló halálozási mintát magyarázzon.

O'Looney megjegyezte, hogy a kezdeti kovidens hullám alatt nem volt halálozási hullám, sőt, ha valami, akkor kevesebb haláleset. De miután 2021 januárjában bevezették a vakcinát, O'Looney elmondta, hogy a hívások megugrottak, 300 százalékkal emelkedtek. "15 éve nem láttam még ilyen halálozási arányt" - mondta.

"Kezdetben [a halálesetek] mind kizárólag ápolási otthonokban voltak" - mondta O'Looney. Az mRNS-injekció bevezetése után azonban a halálesetek már nem kizárólag idősotthonokból származtak, és a halottak kora is jelentősen változott.

 

 

O'Looney beszámolt egy ötvenes éveiben járó, fitt, futó, egészségügyi problémákkal nem küzdő nőről, aki megkapta az emlékeztetőt, és a következő héten májelégtelenségben halt meg. Haddock megerősíti, hogy ez a mérhető növekedés mind Kanadában történt az elmúlt hat-hét hónapban: "(Kezdetben) nem volt olyan mértékű, mint most, de amikor elérkeztünk az erősítőszerek köréhez, akkor kezdtük észrevenni, hogy hetente több hívás érkezik ugyanattól a (koporsó)forgalmazótól. Az összes koporsóeladás drámaian megnőtt" - mondja. Csak az ifjúsági méretű eladások nőttek jobban, mint bármely más kategória.

Bár Haddock és kollégái a középméretű kategóriában látták a legnagyobb növekedést az eladásokban, "mindenki veszélyben van ezekkel az oltásokkal" - mondja. "Ezt nehéz tagadni. Mit lehet ráfogni? Mi változott? Miért haladja meg a halálozási arány az oltóanyagok előtti szintet?" - töpreng.

A hat és 12 év közötti gyermekek robusztus emberi lények. "Most ezeket a méreteket adjuk el" - mondja Haddock. "A gyerekek nem csak úgy meghalnak. Ez nem történik meg. Soha a történelemben".

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/tomegesen-rendelt-koporsok-gyerekeknek-tobb-mint-30-ev-ota-eloszor-exkluziv-interju

A KATA kérdése

Hajnalok Népe: “Mi a fasznak emeltek megint?”

 

Igen. Mi vagyunk azok, akik korán kelnek. De nem ám 5-kor wazze. Hanem 2-kor, vagy 3-kor.

Aki 5-kor ébred, az hozzánk képest úrnak számít.

Igen. Mi vagyunk a rabszolgák. Akik 5, fél 6-kor már dolgoznak. Az urak szerint mi vagyunk a vesztesek, akiket orrba-szájba lehet szívatni, túlmunkára kötelezni, behajtóknak, végrehajtóknak kiszolgáltatni, és lenézni, ahogyan ti mondjátok; mint a magyartalan és hitetlen prolikat.

Miközben;
a mi vállunkon nyugszik ez az ország. Mi tartjuk mozgásban, biztosítjuk működőképességét azzal, hogy zokszó nélkül dolgozunk, mint az állatok.

És mit kapunk ezért a Hazánktól?

Hát szeretetet azt nem. Minimális fizetést, mely köszönő viszonyban sincs az általatok megrendelt statisztikákban szereplő átlagfizetéssel.

És még ez a szar pénz is egyre kevesebbet ér. Csak meresztjük a szemünket, amikor a boltban vásárolni kezdünk, s szembesülünk a horror árakkal, az egyik napról a másikra történő áremelkedésekkel.

Hallod? A kenyér 1000 forint? A parasztkenyér legalábbis még ennél is több; 1400. A legolcsóbb (és legszarabb; fűrészpor szerű) Tescós kenyér is 420 forint.

A legolcsóbb 800 grammos konzerv sólet a Pennyben 1100 Ft. És nap, mint nap, nem tudjuk, mire megyünk be a boltba.

De miért emeltek megint, és megint? Továbbra is folyamatosan. Azt hallottuk, hogy ősszel még ennél is nagyobb áremelési hullám várható.

Az meg egyszerűen hazugság, hogy a Háború miatt van ez az infláció. Máskor is volt háború, azt mégsem követte ilyen hihetetlen infláció. Pl. a Vietnámi Háború ennél súlyosabb volt, pedig proxy háború volt az is, és hosszú ideig is tartott, – mégsem volt ekkora infláció.

Volt egy Délszláv Háború is a 90-es években. Meg sem érezték az árak.

Ez az áremelkedési hullám csakis azért van, hogy szívasson minket. Mert még mindig nem elég rossz nekünk. Még mindig nem élünk elég rosszul.

De igazából csak ti éltek jól, ti a kiváltságosok, mindenetek megvan, 10-szer ekkora áremeléseket sem éreznétek meg, mert annyira irreálisan, (s érdemtelenül), gazdagok vagytok.

Elloptátok az Unió pénzét, elloptátok a nép pénzét, s ezzel együtt elcsórtátok a nép szabadságát is.

De mit akartok még? Ennél gazdagabbak már nem is lehettek, de még mindig a mi szívatásunkra törekedtek, hogy nekünk egyre szarabbul menjen. Miért akarjátok tönkre tenni a családjainkat?!

Minden elképzelhető akadályt gördítettek elénk, hogy ne tudjuk fizetni a hiteleket, hogy ránk szálljon a behajtó, elvegyék az utolsó pénzünket is a végrehajtók, hogy éhen haljunk, s kilakoltassanak minket.

Bizony meg akartok semmisíteni bennünket, – már ezt is tudjuk.

Mert szerintetek fölöslegesen foglaljuk a helyet, legalábbis a legtöbben, hiszen a ti ellátásotokra, kiszolgálásotokra, s az alapvető ipari feladatok elvégzésére kevesebb rabszolga is elég.

*

De majd várjatok csak. A régi mondás szerint, az utolsókból lesznek az elsők.

S, ha majd nektek is dolgoznotok kell, vagyontalanul, szegénységben élni, hajnalban kelni, s gályázni szakadásig, ugyanúgy, ahogyan mi eddig, – csak ezt kívánjuk nektek. Mert ez lesz számotokra a legnagyobb büntetés…

Bohun

Björn Andreas Bull-Hansen: Csökken a születésszám

Forrás: Björn Andreas Bull-Hansen @ YouTube
https://youtu.be/y-rRpp0eBDw

AZ IGAZSÁG ARRÓL, HOGY VALÓJÁBAN KI IRÁNYÍTJA EZT A TÁRSADALMAT AZ ÁRNYÉKBÓL.

 

Az igazság furcsább a fikciónál.

Első pillantásra csak a szabadságot és az igazságosságot jelképező sast látod.

Aztán közelebbről megnézed a 3. szemeddel, és meglátod a dimenziók közötti inkvizíció vezetőjét .

Ennek a magas rangú parazita entitásnak a tudatalatti portréja még ezoterikus szimbolikával is rendelkezik, az igazságosság csillagai az élet virága vagy a 3. szemből származó hálómátrix.

Ez az élet virága egyesek számára, és a Mesterséges Spirituális Rabszolgasorvasztó Technológia a beavatottak számára azt jelképezi, hogyan használják a rezgési energia technológiát arra, hogy e világ lakóit ebbe a 3d-s hamis valóságba zárják.

Más szóval elhozta a hamis fényt , megteremtette a dualitást és elválasztotta a pozitívat a negatívtól.

Ez az entitás írta az EGO programját, amely a mindannyiunkban zajló spirituális háború csataterét jelenti.

 

 

Az elmúlt 6000 évben itt voltak, és a rejtett sötét kéz nyomát hagyják mindenhol, ahová a 3. szem lát.

Ők mozgatják a szálakat ebben a birodalomban, hogy a szellemeteket egy végtelen reinkarnációs ciklusban tartsák az elektromágneses energia manipulációs technológián, szórakoztatáson, politikán, közösségi médián, oktatáson keresztül, és egy másik dimenzióból dolgoznak, éppen azon túl, amit a szemetek fizikailag lát.

Ahogy a fátyol vékonyodik, ez közismertté fog válni, mivel már most is változtatják a tömegtudat programozását, hogy elfogadják ezt az igazságot a kanállal etetett híradásokon és a kormányzati megerősítésen keresztül.

A fő programjuk az, hogy csökkentsék a népességet, hogy felkészüljenek a mátrix visszaállítására vagy az új korszak frissítésére.

Mivel sokan felébredtünk a programozásból, a legbiztonságosabb lehetőségük az irányítás fenntartására a népesség csökkentése, amíg újra nem kalibrálják az új mátrixot.

Hogy egyszerű legyen, tartsátok a vibrációt magasan, és természetes módon felemelkedtek az összes baromságon túlra.

  • Forrás: Atum Ra El Bey
  • https://www.pokolafoldon.hu/blog/valojaban-ki-iranyitja-ezt-a-tarsadalmat-az-arnyekbol

    Szaúd-Arábia, Törökország és Egyiptom csatlakozni készül Iránhoz és Argentínához a Brics-tagságban

     

    A királyság Törökországgal és Egyiptommal együtt jövőre pályázhat - mondta a BRICS-fórum elnöke az orosz médiának.


    Három újabb ország csatlakozik a BRICS-hez - hivatalos közlés szerint

    https://cdni.russiatoday.com/files/2022.07/xxs/62cfec982030274bc93d2b15.jpg

    A BRICS nagy feltörekvő nemzetgazdaságok csoportjának tagjai, balról Narendra Modi indiai miniszterelnök, Hszi Csin-ping kínai elnök, Cyril Ramaphosa dél-afrikai elnök, Vlagyimir Putyin orosz elnök és Michel Temer brazil elnök. © AP / Mike Hutchings
    Szaúd-Arábia, Törökország és Egyiptom a BRICS-országokhoz való csatlakozást tervezi, és lehetséges tagsági pályázataikat a jövő évi dél-afrikai csúcstalálkozón vitathatják meg és válaszolhatják meg - mondta Purnima Anand, a szervezet elnöke csütörtökön az orosz médiának.

    "Mindezek az országok érdeklődést mutattak a [BRICS-hez] való csatlakozás iránt, és készülnek a tagsági kérelmük benyújtására. Úgy vélem, ez egy jó lépés, mert a bővítésre mindig kedvezően tekintenek; ez mindenképpen erősíteni fogja a BRICS globális befolyását" - mondta az Izvesztyija című orosz lapnak.

    A BRICS-országok (Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika) a világ népességének több mint 40%-át és a világ GDP-jének közel negyedét adják. A blokk deklarált céljai között szerepel a béke, a biztonság, a fejlődés és az együttműködés előmozdítása világszerte, valamint az emberiség fejlődéséhez való hozzájárulás.

     

     

    A Nyugat nehezen veszi fel a versenyt Ázsiával és Afrikával - BRICS-fórum elnöke az RT-nek

    Anand elmondta, hogy a bővítés kérdése az idei BRICS-csúcstalálkozón merült fel, amelyet június végén tartottak Pekingben.

    A BRICS-fórum elnöke elmondta, reméli, hogy Szaúd-Arábia, Törökország és Egyiptom csatlakozása nem fog sok időt igénybe venni, mivel "már részt vesznek a folyamatban", bár kétli, hogy mindhárman egyszerre csatlakoznak a szövetséghez.

    "Remélem, hogy ezek az országok elég hamar csatlakoznak a BRICS-hez, mivel a magtagok valamennyi képviselője érdekelt a bővítésben. Szóval ez nagyon hamar bekövetkezik" - tette hozzá Anand.

    A három ország BRICS-hez való csatlakozási tervéről szóló hírek azután érkeztek, hogy Irán és Argentína június végén hivatalosan is kérte a tagságot, és az iráni külügyminisztérium szóvivője, Saeed Khatibzadeh a blokkot "nagyon kreatív, széleskörű szempontokkal rendelkező mechanizmusként" jellemezte.

    https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/szaud-arabia-torokorszag-es-egyiptom-csatlakozni-keszul-iranhoz-es-argentinahoz-a-brics-tagsagban

    Ernst Wolff: Megúszható még a Nagy Reszet?

    "Olyan nehéz helyzetben vagyunk, amilyenben a történelem során ritkán volt ember. Az elmúlt két - két és fél évben lassacskán, apránként, eléggé alattomos módon egy digitális börtön előszobájába tereltek be bennünket."
    Forrás: Ernst Wolff @ YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=pxbBpyy7qmQ

    Mi az „Inkluzív Kapitalizmus Tanácsa”? Az Új Világrend

    Az elképzelést, miszerint a világ pénzügyi és politikai elitje globális kormányzati programmal rendelkezik, a mainstream és az establishment média már régóta "összeesküvés-elméletnek" nevezi.

    És sajnos, még ha meg is tudjuk győzni az embereket, hogy nézzék meg és fogadják el a bizonyítékokat, hogy a banki intézmények és bizonyos politikusok együtt dolgoznak a saját céljaik érdekében, sokan még mindig nem fognak foglalkozni azzal a gondolattal, hogy ezeknek a hatalomgyárosoknak a végső célja az egy világbirodalom. Egyszerűen nem tudják felfogni az ilyesmit.

    Az emberek azt fogják mondani, hogy az intézményeket kizárólag a kapzsiság vezérli, és hogy a szövetségeik törékenyek és csak az egyéni önérdeken alapulnak. Azt fogják mondani, hogy a válságesemények és a társadalmi és politikai trendek változása véletlenszerű, nem pedig szándékos tervezés eredménye. Azt fogják mondani, hogy az elitisták soha nem lesznek képesek együttműködni, mert túlságosan nárcisztikusak stb.

    Mindezek az érvek a nyilvánosság megküzdési mechanizmusát jelentik, hogy megbirkózzon azokkal a bizonyítékokkal, amelyeket egyébként nem tud megcáfolni. Amikor a tények konkréttá válnak, és a hatalmon lévők nyíltan beismerik a terveiket, egyesek zavart tagadásba fognak esni. Nem akarják elhinni, hogy ilyen mértékű szervezett gonoszság valóban létezhet. Ha ez valóban így lenne, akkor minden, amit a világról tudni véltek, tévedhet.

    Sok éven át csak suttogtak az elitista körökben a globális kormányzásról, de néha-néha valamelyikük hangosan beszélt róla a nyilvánosság előtt. Talán arroganciából, vagy talán azért, mert úgy érezték, hogy eljött az idő, hogy a lakossággal könnyebben elfogadtassák a lehetőséget. Amikor csak szóba hozták, "Új Világrend"-nek nevezték. A világ vezetői George HW Bush-tól Barack Obamán és Joe Bidenen át Gordon Brownig, Tony Blairig és még tovább mind tartottak beszédeket az "Új Világrendről". A pénz és a politikai elit, mint Soros György és Henry Kissinger, az évek során folyamatosan emlegette az NWO-t.

     

     

    Az egyik legleleplezőbb idézet a napirenddel kapcsolatban a Clinton-kormányzat külügyminiszter-helyettesétől, Strobe Talbot-tól származik, aki a Time magazinban kijelentette, hogy:

    "A következő évszázadban a nemzetek, ahogyan mi ismerjük őket, elavulttá válnak; minden állam el fog ismerni egy egységes, globális hatalmat... A nemzeti szuverenitás mégsem volt olyan nagyszerű ötlet.".

    Ugyanebben a cikkben hozzátesz egy kevésbé ismert idézetet:

    "...A szabad világ multilaterális pénzügyi intézményeket hozott létre, amelyek a tagállamok hajlandóságától függenek, hogy lemondjanak bizonyos fokú szuverenitásukról. A Nemzetközi Valutaalap gyakorlatilag megszabhatja a költségvetési politikát, beleértve azt is, hogy egy kormány mennyi adót vethet ki a polgáraira. Az Általános Vám- és Kereskedelmi Egyezmény szabályozza, hogy egy ország mennyi vámot vethet ki az importra. Ezek a szervezetek a kereskedelem, a pénzügyek és a fejlesztés protominisztériumaiként tekinthetők egy egységes világ számára."

    Hogy megértsük, hogyan működik a napirend, idézem a globalistától és a Council on Foreign Relations tagjától, Richard Gardnertől a Foreign Affairs Magazine 1974-es, "The Hard Road To World Order" (A világrendhez vezető nehéz út) című cikkét:

    "Röviden, a "világrend házát" alulról felfelé kell építeni, nem pedig felülről lefelé. Úgy fog kinézni, mint egy nagy "dübörgő, zsibongó zűrzavar", hogy William James híres valóságleírását használjam, de a nemzeti szuverenitás megkerülése, darabról darabra történő erodálása sokkal többet fog elérni, mint a régimódi frontális támadás"."

    Az "NWO" azóta többször is nevet változtatott, ahogy a közvélemény egyre bölcsebbé válik az összeesküvés iránt. Nevezték már Multilaterális Világrendnek, 4. Ipari Forradalomnak, "Nagy Újraindításnak" stb. A nevek változnak, de a jelentés mindig ugyanaz.

    Az elmúlt két évben a kiterjedt globális válságeseményekkel szemben az "új rend", amelyről az establishment globalistái beszéltek, megérkezett, méghozzá úgy, hogy a mainstream médiában szinte semmi felhajtás vagy említés nem történt róla. A globális kormányzat kezdetei már léteznek, és a "Tanács a befogadó kapitalizmusért" nevet viseli.

     

     

    Az utóbbi időben sok elemző, köztük én magam is, nagy figyelmet szenteltem a Világgazdasági Fórumnak és a globális kormányzati menetrendben betöltött szerepének. Főleg azért, mert a WEF vezetője, Klaus Schwab egy nagyszájú ember, aki nem tud nem beszélni a központosítás jövőbeli terveiről.

    Ahogy azt már korábbi cikkeimben is megjegyeztem, a WEF-en belüli elit túlságosan is izgatott lett a kovászjárvány miatt, azt gondolván, hogy megvan a tökéletes válság ahhoz, hogy számos globalista politikát hajtsanak végre a Nagy Újraindítás formájában. Mint kiderült, a kovász közel sem volt olyan halálos, mint ahogyan azt a 201-es esemény során eredetileg megjósolták, és a közvélemény nem volt olyan engedelmes és engedelmes, mint ahogyan azt remélték. A WEF túl korán engedte ki a macskát a zsákból.

    Így haladunk előre, válság válságot válság után, mint a dominó hull, amíg el nem érjük azt az eseményt, amelyről azt gondolják, hogy a tömegeket a világkormányzás elfogadására fogja késztetni. És míg a WEF-en rendszeresen részt vesznek magas rangú globalisták, ők inkább egy magas szintű agytröszt, addig az Inkluzív Kapitalizmus Tanács inkább a megvalósításról, mint az elméletről szól.

    A csoport alapítója Lynn Forester de Rothschild, a hírhedt Rothschild-dinasztia tagja, amely már generációk óta pénzügyileg is részt vesz a kormányok befolyásolásában. Ferenc pápa és a Vatikán 2020-ban nyilvánosan csatlakozott a tanácshoz, és a CIC egyik elsődleges narratívája az, hogy minden vallásnak össze kell fognia a tőke vezetőivel, hogy olyan társadalmat és gazdaságot építsenek, amely "mindenki számára igazságos".

    Ez a küldetésnyilatkozat meglehetősen ismerős, mivel visszhangzik a WEF céljaival és a "közös gazdaság" koncepciójával: Egy olyan rendszer, amelyben semmi sem lesz a tulajdonod, nincs magánéleted, mindent kölcsönkérsz, teljesen a kormánytól függsz a túlélésedért, és ez "tetszeni fog".

    Más szóval, az "inkluzív kapitalizmus" célja, hogy a tömegeket rávegye a kommunizmus átnevezett változatának elfogadására. Az ígéret az lesz, hogy nem kell többé aggódnod a gazdasági jövőd miatt, de az ára a szabadságod lesz.

    A CIC-et egy globális vezetőkből álló magcsoport vezeti, akiket "Őrzőknek" neveznek (Nem, nem viccelek, ez a valóság).

    A CIC tagjai többek között a következők: A CIC tagja volt többek között a Mastercard, az Allianz, a Dupont, az ENSZ, a TIAA (Teachers Insurance and Annuity Association of America), a CalPERS, a BP, a Bank of America, a Johnson & Johnson, a Visa, a Rockefeller Alapítvány, a Ford Alapítvány, Mark Carney, Kalifornia állam kincstárnoka és még sok más vállalat világszerte. A lista terjedelmes, de a lista egyfajta vállalatok által vezetett kormányt képvisel, amelyben a vállalatok képviselőiből álló kongresszus keveredik hajlékony politikai vezetőkkel.

    A CIC egyik legfőbb küldetése, hogy megváltoztassa gazdasági modelljeinket, hogy "előmozdítsa a méltányosságot és a befogadást". A CIC támogatói viccesen azzal érvelnek, hogy "túl sok vagyon halmozódott fel túl kevés ember kezében, és ez azt bizonyítja, hogy a jelenlegi kapitalizmus nem működik, pedig éppen ŐK azok az emberek, akik megbundázták a rendszert, hogy a vagyon az ŐK kezükben összpontosuljon. Ők nem "kapitalisták", ők egy arisztokrácia. Tényleg azt hiszed, hogy ezek az emberek egy teljesen új rendszert fognak építeni, ami továbbra sem nekik kedvez?

     

     

    Ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy a pápa miért erőlteti a woke ideológiát, az éghajlati riadalmat és az egy világvallás retorikát, ami ellentétes a hagyományos keresztény tanítással, akkor ez az oka - Ő a CIC diktátumát követi.

    A CIC másik küldetése a szén-dioxid-kibocsátás ellenőrzésének és megadóztatásának kikényszerítése az "éghajlatváltozás" nevében, a "nettó nulla" kibocsátás elérése céljából. Mint mindannyian tudjuk, a nettó nulla szén-dioxid-kibocsátás lehetetlen lesz a gazdaságunk és az ipar teljes felforgatása nélkül, ami emberek milliárdjainak halálával járna együtt. Ez egy elérhetetlen forgatókönyv, ezért tökéletes a globalisták számára. Az emberek a Föld ellenségei, állítják, ezért hagynunk kell, hogy az elitek irányítsák minden cselekedetünket, hogy ne pusztítsuk el a bolygót és magunkat, és a folyamatnak soha nem lesz vége, mert mindig lesz szén-dioxid-kibocsátás, amivel foglalkozni kell.

    A CIC tagjai, köztük a Bank of America vezetője, nyíltan azt sugallják, hogy valójában nincs szükségük a kormányok együttműködésére ahhoz, hogy elérjék céljaikat. Azt mondják, hogy a vállalatok a legtöbb társadalmi mérnöki munkát politikai segítség nélkül is meg tudják valósítani. Más szóval, ez az "árnyékkormány" minden definíciója - Egy hatalmas vállalati összeesküvés, amely együtt dolgozik a társadalmi változások megvalósításán mindenféle felügyelet nélkül. Mint említettük, ezt már láttuk a woke ideológia elterjedésével, amelyet több száz, ha nem több ezer, kaptárként működő vállalat terjesztett.

    A CIC a globális kormányzat végső formája? Nem, valószínűleg nem. De ez a kezdete; egy kormány, amelyet vállalatok és a pénzzel rendelkező elit alkot a vállalatok és a pénzzel rendelkező elit számára. Megkerül minden politikai képviseletet, minden ellenőrzést és egyensúlyt, és minden választói részvételt. A konglomerátumok és partnereik egyoldalúan és központosított módon hozzák meg a döntéseket a társadalmunkról. És mivel a nagyvállalatok úgy viselkednek, mintha a kormánytól elkülönülnének, nem pedig a kormány partnerei lennének, azt állíthatják, hogy azt tehetnek, amit csak akarnak.

    Mivel azonban a vállalatok és a globalisták egyre inkább megmutatják valódi arcukat, és úgy viselkednek, mintha nekik kellene irányítaniuk, a nyilvánosságnak úgy kell őket felelősségre vonnia, mintha a kormány részei lennének. És ha kiderül, hogy tekintélyelvűek és korruptak, meg kell őket buktatni, mint bármely más politikai diktatúrát.

    https://pokolafoldon.hu/great-reset/mi-az-inkluziv-kapitalizmus-tanacsa-az-uj-vilagrend