2022. január 24., hétfő

Sharyl Attkisson - Astroturf - Így működik a szervezett ipari méretű dezinformáció

Így működik ipari méretekben is szervezetten a közvélemény manipulálása, a másként gondolkodók megbélyegzése, sőt a Big Pharma által fizetett dezinformáció!

Egy 10 perces TEDx-előadás, amit mindenkinek hallania kell és elgondolkozni rajta! Sharyl Attkisson, a CBS News volt munkatársának előadása Nevadai Egyetemen.

A cenzúra öl!

Albert Pike Szabadkőműves vezér és a 3. világháború

 

Albert Pike valószínűleg a 19. század egyik legszínesebb szabadkőműves figurája és az egyik legellentmondásosabb.

Az "Erkölcsök és dogmák" című könyvében először használt Lucifer, a fényhordozó kifejezésétől kezdve egészen addig, hogy az amerikai polgárháború után tévesen megvádolták a KKK megalakításával, az összeesküvés-elméletek hívei az eufória szélére sodorta.

Bostonban született 1809-ben, később Arkansasba költözött, ahol belépett az amerikai hadseregbe. Századosként szolgált és harcolt a mexikói-amerikai háborúban.

Politikailag aktív volt, de az elszakadás ellen szavazott, és kompromisszumkészebb álláspontot akart képviselni. Amikor azonban eldördültek az első lövések, csatlakozott a Konföderációs Államok hadseregéhez, és hamarosan dandártábornok lett. Az amerikai polgárháború végén bebörtönözték, majd amikor Andrew Johnson lett az elnök, szabadon engedték. Johnson szabadkőműves is volt.

Életében lelkes szabadkőműves és termékeny író volt. Pike 1869-ben lett a skót rítus déli joghatóságának nagyvezére, és haláláig szolgált. Neki tulajdonítják a skót rítusú szabadkőművesség elterjesztését Észak-Amerikában.

Albert Pike 1891-ben halt meg Washington D.C.-ben. Pike az egyetlen szövetséges, akinek a mai napig szobra áll a fővárosban.

Az egyik legvitatottabb elmélet Albert Pike-kal kapcsolatban egy levél körül forog, amelyet állítólag 1871. augusztus 15-én írt Giuseppe Mazzininek, az olasz forradalmárnak. A levelet William Guy Carr, egy volt brit hírszerző ügynök szerint a British Museum könyvtárában őrzik. Carr 1925-ben írt egy könyvet, amely a chilei Santiago Caro y Rodriguez bíboros egy másik, szintén 1925-ben írt könyve alapján készült "A szabadkőművesség rejtélye leleplezve" címmel.

 

 

Caro hamisan idézi könyvében a Pike-levelet, és később Carr azt állítja, hogy valójában soha nem látta a levelet, és az információt Carótól kapta. A mai napig nincs meggyőző bizonyíték arra, hogy ez a levél valaha is megírásra került volna. Ennek ellenére a levelet széles körben idézik, és sok vita tárgya.

Carr és Caro szerint a levél egy Pike által látott látomás leírása volt. Az alábbiakban a Caro könyvéből vett részleteket közlünk a levélből, amelyekből kiderül, hogy a Három világháborút már több generáció óta tervezték. Ezt állítólag 1871-ben írták.

"Az első világháborút azért kell előidézni, hogy az Illuminátusok megdönthessék a cárok hatalmát Oroszországban, és hogy ezt az országot az ateista kommunizmus fellegvárává tegyék. Az Illuminátusok "agentur" (ügynökei) által az angol és a germán birodalom között okozott nézeteltéréseket fogják felhasználni e háború szítására. A háború végén a kommunizmust fogják felépíteni és felhasználni a többi kormány elpusztítására és a vallások meggyengítésére."

A történelemtanulók felismerik, hogy az egyik oldalon Anglia, a másikon Németország politikai szövetségei, amelyeket 1871 és 1898 között Otto von Bismarck kovácsolt össze, nagyban hozzájárultak az első világháború kitöréséhez.

"A második világháborút a fasiszták és a politikai cionisták közötti ellentéteket kihasználva kell szítani. Ezt a háborút úgy kell előidézni, hogy a nácizmus megsemmisüljön, és a politikai cionizmus elég erős legyen ahhoz, hogy Palesztinában létrehozza a szuverén Izrael államot. A második világháború alatt a nemzetközi kommunizmusnak elég erőssé kell válnia ahhoz, hogy egyensúlyba hozza a kereszténységet, amelyet aztán visszaszorítanak és féken tartanak addig az időpontig, amikor szükségünk lesz rá a végső társadalmi kataklizmához."

 

 

E második világháború után a kommunizmus elég erőssé vált ahhoz, hogy elkezdje átvenni a gyengébb kormányokat. 1945-ben, a Truman, Churchill és Sztálin közötti potsdami konferencián Európa nagy részét egyszerűen átadták Oroszországnak, a világ másik felén pedig a Japánnal vívott háború utóhatásai segítettek a kommunizmus áradatát Kínába sodorni.

"A harmadik világháborút úgy kell szítani, hogy kihasználják az "illuminátusok" "agentúrája" által okozott ellentéteket a politikai cionisták és az iszlám világ vezetői között. A háborút úgy kell lefolytatni, hogy az iszlám (a mohamedán arab világ) és a politikai cionizmus (Izrael Állam) kölcsönösen elpusztítsák egymást. Eközben a többi nemzet, amely ebben a kérdésben ismét megosztott, kénytelen lesz a teljes fizikai, erkölcsi, szellemi és gazdasági kimerülésig harcolni... Elszabadítjuk a nihilistákat és az ateistákat, és egy félelmetes társadalmi kataklizmát idézünk elő, amely minden borzalmában világosan megmutatja a nemzeteknek az abszolút ateizmus hatását, a vadság és a legvéresebb zűrzavar eredetét. Akkor mindenütt a polgárok, akik kénytelenek lesznek megvédeni magukat a forradalmárok világkisebbségével szemben, kiirtják a civilizáció e pusztítóit, és a kereszténységből kiábrándult tömeg, amelynek deista szelleme ettől a pillanattól kezdve iránytű és irány nélkül marad, egy eszmény után vágyakozva, de nem tudván, hová nyújtsa hódolatát, megkapja az igazi fényt Lucifer tiszta tanításának egyetemes megnyilvánulásán keresztül, amelyet végre a nyilvánosság elé tárnak. Ez a megnyilvánulás abból az általános reakciós mozgalomból fog következni, amely a kereszténység és az ateizmus pusztulását követi majd, mindkettő egyszerre meghódítva és kiirtva."

E levél leírásában sok ellentmondás van. Az illuminátusok szó használata erősen gyanús. Az Illuminátus vagy más néven bajor Illuminátus Adam Weishaupt , maga is szabadkőműves, agyszüleménye volt. A szervezet 1776-ban alakult meg, és számos szabályát a szabadkőművességből vette át.

 

 

A szervezetnek fénykorában 2500 tagja volt, de 1790-ben már konfliktusba került a porosz rózsakeresztesekkel. Az illuminátusok a szabadkőművesekhez hasonló páholyrendszert hoztak létre. 1800-ra az Illuminátusokat számos európai országban betiltották, és végül az 1820-as és 1830-as évek szabadkőműves-ellenes hangulatának idején bezárták a kapuit. Így 1871-ben, amikor állítólag megjelent a Pike levele, tudnia kellett, hogy az Illuminátusok nem léteznek. Egy megjegyzés az olvasónak: ma is számos "Illuminati" típusú szervezet létezik, azonban nincs közvetlen kapcsolat az eredeti szervezettel.

Egy másik ellentmondás a "cionizmus" és a "nácizmus" szavak használata. A cionizmus szó használatára csak Pike halála után került sor, a nácizmus pedig csak az 1920-as években. Emellett a muszlimokat gyakrabban nevezték mohamedánoknak, és az iszlám nem volt a köznyelvben.

Bár egyértelmű, hogy Albert Pike soha nem írta ezt a levelet, van egy kérdés, amit a történészeknek fel kell tenniük. Hogyan láthatott mind Carr, mind Caro a jövőbe? 1925-ben semmi jel nem utalt arra, hogy Izrael Állam a második világháború után megalakulna, vagy hogy egyáltalán lesz második világháború. Honnan tudták, hogy a kommunizmus jelentős szereplő lesz, amikor 1925-ben még csak az agrárterületeken létezett? Honnan tudták 1925-ben, hogy a nácizmus később hatalomra kerül Németországban? És végül, honnan tudták, hogy az iszlám a jelenlegi szintre emelkedik? Ez csak még több takarmány az összeesküvés-elméletek és a YouTube-rajongók számára.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/albert-pike-szabadkomuves-vezer-es-a-3-vilaghaboru

Volt 80 szabad évünk Mislav Kolakušić horvát Európai Parlamenti képviselő Ursula von der Leyen szemébe mondja...

Orvos, aki felfedezte az Omicront: „Parancsot kaptam, hogy ezt a változatot komolynak minősítsem”

 

Angelique Coetzee, háziorvos és a Dél-Afrikai Orvosi Kamara elnöke az osztrák ServusTV-nek adott interjúban reagált a félelemre, pánikra és az Omicron-változat miatt bevezetett totalitárius szabályokra, amelyek szerinte nagyon enyhék.

FREEWEST MEDIA

PRETORIA - Coetzee, aki elsőként fedezte fel a variánst, azt mondta, hogy a vele megfertőződött emberek 99 százalékánál csak enyhe tünetek jelentkeztek. "Hasonló a megfázáshoz vagy az influenzához".

Azt is elárulta, hogy többek között "tudósok" fenyegették meg, akik arra utasították, hogy ne hozza nyilvánosságra, hogy az új variáns csak enyhe panaszokat okoz. Azt mondták neki, hogy változtassa meg a történetét: "Akkor azt mondtam, hogy az Omicron Dél-Afrikában ártalmatlan betegség, Európában pedig nagyon komoly betegség, mert ezt kellett elmondanom az európai politikusoknak" - mondta Coetzee.

A Dél-Afrikai Orvosi Kamara vezetője és az OmicronVariáns felfedezője Angelique Coetzee

A tudósok és az európai politikusok nem engedték, hogy egy szót is szóljak arról, hogy ez az új variáns nagyon enyhe tüneteket okoz.

 

Coetzee-t azután keresték meg az európai "tudósok", miután elmagyarázta, hogy az Omicron körüli pánik "vihar a teáscsészében". Nem sokkal a nyilatkozata után az OMT (a hollandiai járvánnyal foglalkozó egészségügyi ügynökség) holland elnöke, Jaap van Dissel azzal utasította el észrevételeit, hogy "tényleg túl korai" még megmondani.

"Még nem lehet tudni, hogy az Omicron után milyen új változatok fognak megjelenni" - mondta Van Dissel.

Még akkor is, amikor Coetzee megpróbálta elmagyarázni, hogy ő egyszerűen csak a WHO irányelveit követte az enyhe betegség meghatározására vonatkozóan, a politikusok továbbra is nyomást gyakoroltak rá, hogy változtassa meg kijelentéseit.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/orvos-aki-felfedezte-az-omicront-parancsot-kaptam-hogy-ezt-a-valtozatot-komolynak-minositsem

Népirtó Sátánfatty Klaus Schwab és a BBC közös produkciója: Nem lesz semmid és mégis boldog leszel

Forrás: https://fb.watch/aKwstGKV45/

Klaus Schwab transzhumanizmus reklámja.

❗️❗️FIGYELEM: Ennek CSAK az előnyeit mutatják meg, A HÁTRÁNYOKAT NEM.
100%-os elmekontroll, gondolkodás nélküli magánélet, agyolvasási technológia, évekre előre kiszámítható leszel, ez örök rabszolgaságot jelenthet, amelyben MESTEREK futnak.
A mesterséges intelligencia irányítóinak rabszolgája leszel, képesek rábírni, hogy sétálj, amikor nem akarod, megdermesztenek, amikor ők akarják, ők irányíthatják a SZABAD EMBERI AKARATODAT, ami a spirituális és fizikai életed vége. Szuverenitás ❗️❗️
Ez a szó szoros értelmében a Mesterséges Intelligencia POKLA, ez az ISTEN POKLA előtti pokol. Amint ez a technológia benned lesz, el leszel vágva ISTENtől, mesterséges szintetikus álmaid lesznek, olyan hangok a fejedben, mint az MK ULTRA hírességek. EBBEN A SZAKASZBAN MÁR SENKI SEM LEHET VESZÉLYES AZ N * W * O SZÁMÁRA. MERT AZ AGY OLVASÁSI TECHNOLÓGIA TUDJA Abban a PILLANATBAN, HOGY TE VAGY GONOSZ MESTEREI ELLEN TERVEZEL VALAMIT.