2022. február 23., szerda

Antikrisztuskövető Soros, Sátánfatty Gates és Népirtó Schwab célja az, hogy megszabaduljanak a demokráciától

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Martin A. Armstrong, gazdasági elemző és előrejelző elítéli, a plandémia valódi célját, ami a demokrácia felszámolása, és az egyeduralom elérése. Mindezt az emberek megosztásával. A történelem ismétli önmagát.

A Szabadság- konvoj a békés dolgozók és nem a terroristák demonstrációja

Tucker Carlson elítéli Nemzetgyilkos Sátánfatty Trudeau és Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Mark Carney, a Bank of Canada kormányzójának támadásait, aki azt követeli, hogy még a kamionosok finanszírozóit is vonják felelősségre, a rendőrséget az üzemanyag elkobzására utasítja, és még Ottawa polgármestere is az ugrálóvárakban szórakozó gyerekeket támadja.

Antikrisztuskövető Tömeggyilkos Biden-kormányzat megszüntette a betegek jogait a kórházakban

Dr. Jane Ruby elítéli a kórházakat, amelyek olyan protokollokat alkalmaznak, amelyek halálhoz vezetnek, és az egészségügyi dolgozókat mentesítik minden felelősség alól. A kórházak sok pénzt kapnak minden egyes halálesetért. Ez a Népirtó Biden-kormány által kiadott dokumentum teljesen semmissé tette a kórházakban korábban létező betegjogokat.

Kerüljék el a kórházi kezelést! A protokolljaik megölik a Covid betegeket

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Stew Peters interjút készít Nicole Sirotekkel, az amerikai Frontline Nurses ápolónőjével, aki beszámol a kórházakban a Covid-betegekkel elkövetett atrocitásokról, olyan protokollok alkalmazásával, amelyek a betegek halálához vezetnek, azt javasolja, hogy kerüljék el a kórházba jutást és utasítsák vissza a Remdesivirt.

Narratíva-sorvezető

Kommunikációs segédlet agymosott balosokkal, progresszív megvilágosodottakkal folytatott beszélgetésekhez.
by AwakenWithJP @ Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=W4n4n1i7dUY

Neil Parmenter a Kanadai Bankárszövetség elnök-vezérigazgatója bemutatja a Digitális Azonosítót, fenevad bélyegét.

A kanadai bankszövetséget a Világgazdasági Fórum jóváhagyta a digitális személyi igazolványok létrehozásának vezetésére

A napfény a legjobb fertőtlenítőszer. A Kanadai Bankárok Szövetségének (CBA) promóciós videója segít szépen összekapcsolni a pontokat, hogy a kanadai kormány miért tett ilyen gyors fordulatot a banki eszközök lefoglalásában az elmúlt 24 órában. És igen, ahogyan azt már sejtettük, szinte biztosan a Világgazdasági Fórumtól Chrystia Freeland kanadai pénzügyminiszterhez intézett kapcsolatfelvétel váltotta ki az álláspont megváltoztatását.

Amikor Justin Trudeau kanadai miniszterelnök és Chrystia Freeland pénzügyminiszter bejelentették, hogy a sürgősségi törvény kihirdetését arra fogják használni, hogy a COVID mandátumok ellen tiltakozó emberek pénzügyi támogatási rendszereit, bankjait és számláit célba vegyék, nemcsak a kanadai bankrendszer integritását ássák alá - de akaratlanul is beletettek egy csavarkulcsot a Világgazdasági Fórum tervébe és a Kanadai Bankárok Szövetségének a digitális személyi igazolvány létrehozására irányuló közös felhasználásába.

Ha a kanadai kormány önkényesen, mindenféle eljárás nélkül blokkolhatja a polgárok hozzáférését a banki intézményükhöz, mit mond ez arról a rendszerről, amelyet a Kanadai Bankszövetség (CBA) a digitális azonosító hálózat részeként hozott létre?

Ha a CBA digitális személyazonossági rendszere működne, akkor ugyanazoknak az embereknek, akiket Trudeau a sürgősségi törvény alkalmazásával célba vett, ugyanezekkel a kormányzati intézkedésekkel blokkolnák a teljes személyazonosságukat. A probléma megvalósulása, amelyet a bankrendszerbe vetett hit súlyos aláásása tükröz, drámai problémát jelent azok számára, akik a digitális személyazonosító igazolvány létrehozásán és népszerűsítésén dolgoznak.

Nem véletlen, hogy a Trudeau/Freeland által bevetett pénzügyi célzási mechanizmus, a kanadai bankrendszer ugyanaz a rendszer, amelyet a digitális személyazonosság létrehozására használnak. A bankszámlák kormányzati célba vételének eredményeként Freeland pénzügyminiszter épp most teremtett hivatkozási pontot azok számára, akik az átfogó digitális személyazonosság létrehozásának engedélyezése ellen érvelnének.

Kristálytiszta az indíték arra, hogy a Világgazdasági Fórum és a Kanadai Bankárok Szövetsége azonnal megkeresse Trudeau-t és Freelandet, és felszólítsa őket, hogy vonják vissza a tervüket. Majdnem biztos, hogy ez az oka annak, hogy Freeland tegnap olyan elmarasztalóan, megdöbbenve és képtelen volt talpra állni, és hogy a kanadai kormány egyidejűleg miért tájékoztatta a Parlamentet, hogy feloldják a bankszámlák befagyasztását.

 

 

Justin Trudeau és Chrystia Freeland lényegében megszegték az omertára vonatkozó pénzügyi kódexet, rávilágítva arra, hogy milyen könnyű a kormány számára lefoglalni a bankszámláidat, hitelkártyáidat, nyugdíjszámláidat, biztosításaidat, jelzáloghiteleidet, hitelhez való hozzáférésedet, és elvágni a pénzedtől (megfelelő eljárás nélkül).

A nem szándékolt következmény egy azonnali és egyértelmű hivatkozási pont volt, ha a kormány ugyanezt az akciót egy digitális személyi igazolvánnyal tenné meg.

Ez azonban aláásta a bizalmat, és a bankrendszerbe vetett hitet nem lehet gyorsan helyreállítani. A fogkrémet nem lehet visszatenni a tubusba. A ló elhagyta az istállót.

Gyorsan eljön a pillanat, amikor a kanadai kormánynak azonnali kárenyhítést kell végeznie. Ez megmagyarázza, hogy Justin Trudeau miért ejtette a vészhelyzeti törvény kihirdetését.

Most már minden értelmet nyert. Az egésznek.

A kormány vezetői, akik a Világgazdasági Fórumot irányító multinacionális vállalatoktól kapják az utasításaikat, vagyis szinte mindannyian, annyira megrögzöttek abban, hogy a COVID-19-et a "Build Back Better" menetrend feszítővasaként használják, hogy egyszerűen nem tudják elengedni a dolgot.

A COVID-19 nélkül nem tudják fenntartani az oltási nyomást. Az oltási kampány nélkül nem tudják fenntartani az oltási útlevél-eljárást. Az oltási útlevél-nyilvántartási folyamat nélkül az emberi viselkedés nyomon követése és ellenőrzése érdekében a kormányzó hatóságok nem tudják teljesíteni az átfogó digitális személyazonosság és a társadalmi hitelesség nyomon követésére szolgáló rendszer küldetését. Valójában minden, amire törekszenek, a COVID-19 előfeltételének életben tartásától függ.

Nem véletlen, hogy a Világgazdasági Fórum áll ennek az epicentrumában.

Amint azt már korábban megjegyeztük, a Build Back Better society (WEF) tervezői különböző kormányoknak adnak útmutatást a hatékony regisztrációs és megfelelési rendszerek kialakításának módjairól, azaz olyan módszerekről, amelyek lehetővé teszik a polgárok számára, hogy igazolják oltott és megfelelési státuszukat. Miközben ezek a megbeszélések zajlanak, bölcs dolog megállni és nagyon alaposan, bölcsen gondolkodni.

Mindannyian tudjuk, hogy miközben ezt olvassuk, az Egyesült Államok szövetségi kormánya a biztonságunk fokozásának álcája alatt tárgyalásokat folytat az orvosi közösséggel, a multinacionális vállalatokkal és a polgárok munkáltatóival, hogy egy hatékonyabb folyamatot hozzanak létre az Ön számára az oltási megfelelőség regisztrálására.

Mi a COVID útlevél terminológia alatt ismerjük a beszélgetésüket. A jelenlegi cél az, hogy egy olyan rendszert hozzanak létre számunkra, amely megmutatja és bizonyítja az engedélyezett munkavállalói státuszunkat, amely, mint tudják, az előírt oltás iránti engedelmességen alapul.

Béta tesztek folynak különböző nemzeteknél, mindegyiknél más-más szemlélettel és alkotmányos korlátozásokkal, a szabadságot szabályozó bosszantó archaikus szabályok és törvények alapján.

A nyugati, vagy jobb szó híján "demokratikus" szemléletű országok közül Ausztrália, Új-Zéland, Franciaország és Európa jár az élen az oltási ellenőrzőpontok technológiai rendszerével és a regisztrált állami/nemzeti oltási státusszal, amely a regisztrációs azonosítóhoz van kötve.

New York City is csatlakozott az oltásellenőrzési pontokhoz, mivel városukban már minden magánvállalkozásba való belépéshez kötelező a védőoltás. Los Angeles hamarosan követte őket.

Az ausztrál elektronikus ellenőrzőpontok lényegében olyan kapuk, ahol a QR-kódokat beolvassák a szabályszerűen beoltott állampolgárok mobiltelefonjairól. Igen elvtársak, van erre egy alkalmazás.

Jelenleg az oltási státusz beolvasását a boldog megfelelésért felelős dolgozók, az üzlet vagy a helyszín bejáratánál lévő üdvözlők regisztrálják. Sőt, a Walmart üdvözlőjének van egy új kütyüje, amellyel beolvassa a telefonját, mielőtt átengedné a bevásárlókocsi felügyeletét.

Az éttermekben a vendéglátó vagy a hostess hasonló megfelelőségi szkennerrel rendelkezik, hogy bejelentkezzen az ültetés vagy a foglalás visszaigazolása előtt.

Ez egyszerű és szórakoztató. A regisztrációs alkalmazás segítségével előhívja a QR-kódját a mobiltelefonján (más néven hordozható jeladó és regisztrációs eszköz), és a telefonját beolvassa, és egy zöld ellenőrző választ ad, amely megerősíti a helyes oltási státuszát és az engedélyezett belépést.

Az ausztrál kormány szövetségi és állami szinten is szorosan együttműködik a (nemzeti szerződésre szomjazó) nagy technológiai cégekkel, hogy felmérjék a legjobb, országszerte alkalmazható univerzális eljárást.

Amint azt mind a hat alsó-amerikai állam miniszterelnöke megjegyezte, hardveres (szkennerek) és szoftveres (regisztrációs) rendszereket tesztelnek, hogy megtalálják a legátfogóbb/kényelmes hordozható egységet, amely mellett megállapodhatnak. Eközben az Egyesült Államokban az olyan városok, mint Los Angeles és New York a bétateszt eredményére várnak, mielőtt bevezetnék ugyanennek az eljárásnak a saját verzióját.

Európában szintén tesztelik az EU "Zöld Passza" néven ismert oltóanyag-ellenőrzési és regisztrációs eljárásokat.

A "Green Pass" egy hasonló technológiai rendszer, amely a beoltott és regisztrált állampolgárok számára hozzáférést biztosít az összes olyan helyszínre, amelyet korábban a COVID-19 vírus elleni védekezés idejére lezártak. Amit 24 hónappal ezelőtt még "hatalmas jobboldali összeesküvés-elméletnek" neveztek volna, az ma már egy jól működő COVID-útlevél-folyamat.

Mint gyors technológiai korszakunkban minden dologgal, nem kell hunyorogni ahhoz, hogy lássuk a horizontot, és elfogadjuk, hogy végül ez a folyamat automatizálódni fog, és lesz egy kütyü vagy egy szkennelő kapu, amely automatikusan hozzáférést biztosít anélkül, hogy egy embernek ott kellene állnia és minden egyes mobiltelefon QR-kódját külön-külön beolvasnia.

Az automatizált folyamatnak egyszerűen van értelme. Ön is jól tudja, hogy a mobiltelefonja már most is továbbít egy elektronikus jeladót, amely lehetővé teszi az Uber vagy a Lyft sofőrjének, hogy egy érintőképernyő gombnyomásra hozzáférjen az Ön tartózkodási helyéhez, ami egy másik kényelmes alkalmazás a telefonján. Miért ne fogadnák el tehát az átjárók ugyanezt a felismerhető adást a kávézóba való vakcinakompatibilis érkezés regisztrációjaként?

Az automatizált változat sokkal egyszerűbb és sokkal menőbb, mintha a zsebébe vagy a táskájába kellene nyúlnia, és előhúznia azt a bosszantó QR-kódot a képernyőn. Mosolyogjon mindenki, a Big Tech és a Big Government közötti partnerség mindig ott van, hogy az átutazást még áramvonalasabbá és zökkenőmentesebbé tegye. A fenébe is, észre sem fogod venni a bejáratnál felszerelt elektronikus vevőegységet. Adjatok neki néhány hetet, és már nem fogtok emlékezni arra, hogy miért nevettetek Alex Joneson, mint ahogy arra sem, hogy miért veszitek le a cipőtöket a repülőtéren.

Azonban, ahogy ez a folyamat létrejön, érdemes figyelembe venni, hogy Önt csendben egyéni személyből termékké változtatják. Néhányan kezdenek aggódni a bétatesztben:

[...] "egy adatbázisban ülő, attribútumokkal rendelkező objektummá kell válnod. Ahelyett, hogy az ausztrálok névtelenül bolyonganának és mindenféle tranzakciókat bonyolítanának le a kormány tudta nélkül, az ausztrálok "kapukon" találják magukat. ...

Minden termékalapú rendszerben vannak ilyen kapuk, hogy ellenőrizzék a készletáramlást és kiszűrjék a hibákat. A számítógépek így látják a dolgokat. Minél több kapu, annál nagyobb a tisztaság.

Úgy frissíted a kormányt, mint ahogy egy csomag az Australia Postot az ügyfélhez vezető úton. Ha hibát találnak, automatikus riasztások jelennek meg, és megállítják a továbbhaladást. Új-Dél-Walesben ez egy nagy piros "X" formájában jelenik meg a myGov oltási útlevél alkalmazáson (ha sikerült összekapcsolnia a Medicare-fiókját anélkül, hogy a telefont darabokra törte volna).

A kapuőrző rendszereket a kiskereskedelemből adaptálták, és emberalapú tömegmegoldásokká alakították át, hogy milliók életét ugyanolyan kíméletlen hatékonysággal irányítsák, mint a készleteket nyomon követő vonalkódok. Ebben a lélektelen digitális korban nincs árnyalat vagy emberség. A vonalkódok binárisak. Jó - rossz. Állampolgár vagy disszidens.

Még akkor is, ha minden szükséges kormányzati tulajdonsággal rendelkezel ahhoz, hogy átjuss a kapukon - két oltás, hat védőoltás és egy élethosszig tartó Microsoft-előfizetés -, akkor is történhet valami baj. Ha az adataidat nem sikerül átvizsgálni, akkor a digitális purgatóriumba kerülsz, és hibaüzenet lesz belőled. (tovább)

Problémás lehet, ha a státuszodat nem sikerül helyesen regisztrálni, vagy ha a rendszer valamilyen alternatív életmódbeli meg nem felelést állapít meg, ami megakadályozza a belépést. De hát erre való a bétateszt, hogy kijavítsák ezeket a technikai hibákat, meg ilyesmi. Nem kell aggódni.... lépjünk tovább....

Aztán megint... "A kiváltságos osztályba tartozók, akik vásárolhatnak, vegyék figyelembe a Covid táblákat, amelyek az "egészség" leple alatt készpénzmentes tranzakciókra buzdítanak. A kártyák "biztonságosabb" volta körüli üzengetés mindaddig fokozódni fog, amíg az államkincstár meg nem próbálja teljesen eltörölni a készpénzt, szinte biztosan a közvélemény jóváhagyásával."

Várjunk csak, most már hunyorogva nézzük azt az ismerős képet a horizonton, mert tudjuk, hogy azok, akik a dolgokat irányítják, már jó ideje a készpénzmentes társadalomról beszélnek.

Azt is tudjuk, hogy az adatok önmagukban is jelentős árucikknek számítanak. Mit gondolsz, miért kéri minden rendszer, amivel a modern korban találkozol, a telefonszámodat, még akkor is, ha nem regisztrálsz semmire. Ez, vagyis te, mi, mindannyian bekapcsolódunk ebbe a modern regisztrációs rendszerbe, amely meghatározza a státuszunkat. Azt is tudjuk, hogy a rendszer üzemeltetői különböző kiskereskedelmi és technológiai rendszerek közepette vásárolják és eladják a regisztrált státuszunkat.

Igen, ez az átláthatatlan árnyék most egy kicsit világosabbá válik.

Talán megpróbálsz kutyatápot vásárolni, és megtagadják a belépést a Pet Smartba, mert nem újítottad meg az autó regisztrációját. Vagy talán azért nem engednek be, mert elfelejtetted kicserélni az olajat a lízingelt járművedben, amit vezetsz, és a Toyotának van ez a furcsa megállapodása valami kiskereskedelmi konzorciummal. Elmész az olajcserére, amelyik kényelmesen felbukkan az állampolgári megfelelési alkalmazásban - ez csak két háztömbnyire van -, ők törlik a riasztást, miután elvégezték az olajcserét, és újra kapuképes vagy.

Kihagytad az emlékeztető injekciót? Sajnáljuk, polgár, a bankszámláját befagyasztották, amíg a megfelelősége helyre nem áll... kérjük, menjen a legközelebbi oltási irodába, amely kényelmesen megjelenik a mobiltelefon képernyőjén, hogy megnyissa a hozzáférést az összes további kapuhoz (ellenőrzőponthoz) .... koppintson a folytatáshoz!

Rossz jelöltre szavazott? Részt vesz, vagy adományoz egy kamionos tüntetésen?

Igen, átlátszóan nyilvánvalónak tűnt, hogy ez hova vezet, és Justin Trudeau kanadai miniszterelnök most ébresztette fel a tömegeket:

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/trudeau-visszafordito-motivum-felszinre-kerul

Mi áll valójában a WHO nemzetközi "Pandémiaszerződés" létrehozására irányuló terve mögött?

 

Az Alliance for Health International mélyrehatóan megvizsgálja az Egészségügyi Világszervezet nemzetközi "világjárványügyi szerződés" létrehozására irányuló tervének lehetséges indítékait és következményeit.

Talán már hallotta, hogy a pletykamalom túlórában dolgozik azon, hogy a jelek szerint az Egészségügyi Világszervezet (WHO) aljas terve a globális kormányzás székhelyévé válni.

Ebben a cikkben arra törekedtünk, hogy véleményt alkossunk erről.

Egy "világjárványügyi szerződés" egyenlő a globális kormányzással?

Ami egyértelmű, az a WHO azon szándéka, hogy "elindítson egy globális folyamatot egy olyan egyezmény, megállapodás vagy más nemzetközi eszköz kidolgozására és megtárgyalására az Egészségügyi Világszervezet alkotmánya alapján, amely a pandémiás megelőzés, felkészültség és reagálás megerősítését célozza".

A WHO ezt 194 tagországának egyhangú egyetértésével tette meg az Egészségügyi Világközgyűlésnek a WHO 1948-as megalakulása óta mindössze második rendkívüli ülésszakán, 2021. december 1-jén.

A valóság az, hogy az alkalmazandó eszköz pontos formája még nem dőlt el. Lehet, hogy a meglévő Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (2005) megerősítésével, a WHO alapszabályának módosításaként egy "világjárványügyi szerződés" megtárgyalásával, vagy - ami valószínűbb - mindkettővel.

 

 

Az ellenőrzést ezekre az eszközökre ruházzák át abban az esetben, ha a WHO globális világjárványt hirdet. Mint láttuk, ez meglehetősen könnyen megtehető - még akkor is, ha látszólag nincs tudományos vagy orvosi indoklás -, éppen az a helyzet, amiben most vagyunk.

A WHO befolyásos tagjai, köztük az Egyesült Államok és az Európai Bizottság - Ursula von der Leyen elnök asszonyon keresztül - széles körű támogatást nyújtanak.

Valójában az Egyesült Államok lesz az, amelyik a tárgyalások élére áll a megközelítéssel kapcsolatos konszenzus kialakítására irányuló törekvések során. Minden jót ígér a Bidennel való jó kapcsolatra, függetlenül attól, hogy ő volt-e az amerikai nép valódi választása.

Hibás doktrína

Sok racionálisan és kritikusan gondolkodó ember számára az a nehézség, hogy a "COVID-19" nevében a világnak átadott válság nem megfelelő precedens az olyan akciókhoz, amelyek képesek a szabadságjogok még nagyobb mértékű korlátozására, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Különösen akkor, amikor a WHO többé-kevésbé önkényesen nevezhet ki világjárványt.

 

 

Boncolgassuk ezt a manipulációt, ha csak néhány nyilatkozatot nézünk, amelyet a WHO főigazgatója, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus tett az Egészségügyi Világközgyűlés rendkívüli ülésszakán. Tedros nyilatkozatai az alábbiakban "TG" jelöléssel vannak ellátva, a mi válaszaink pedig "ANH" jelöléssel.

TG: Az erősen mutálódott Omicron-változat felbukkanása hangsúlyozza, hogy mennyire veszélyes és bizonytalan a helyzetünk.

ANH: Egy variáns nagyfokú átvihetősége nem határozza meg, hogy milyen veszélyt jelent az emberiségre nézve.

TG: Dél-Afrikának és Botswanának köszönetet kellene mondani, nem pedig büntetni, amiért felderítették, szekvenálták és jelentették ezt a variánst.

ANH: Tedros azt a benyomást kelti, amit a tömegmédia terjesztett, hogy Dél-Afrika és Botswana volt az Omicron forrása. Ez valószínűleg egy csel, hogy maximális nyomást gyakoroljanak az állóképes afrikai nemzetekre.

A részletes filogenetikai elemzés kimutatta, amint az a Nature folyóiratban megjelent, hogy az Omicron genetikailag különbözik a közös törzs más dél-afrikai változataitól, és máshol (Angliában, az Egyesült Államokban) visszamenőleges elemzéssel találták meg november elején, körülbelül három héttel azelőtt, hogy a dél-afrikai eredmények a sajtóban megjelentek volna.

TG: Az Omicron bizonyítja, hogy miért van szüksége a világnak egy új megállapodásra a járványokról.

ANH: Mi éppen az ellenkezőjét állítjuk: az omikron egyfajta természetes "vakcinaként" működött, mivel lehetővé tette, hogy nagyszámú ember gyorsan robusztus immunitást szerezzen.

Nem más, mint Bill Gates, a WHO második legnagyobb finanszírozója, aki nem is akármit mondott: "Sajnos maga a vírus, különösen az omicron nevű változat, egyfajta vakcina, azaz B-sejtes és T-sejtes immunitást is létrehoz, és jobban eljutott a világ népességéhez, mint mi a vakcinákkal".

Ha a természetes immunitás jobban működik, mint a "vakcinák", és az új "vakcinák" lesznek az elsődleges beavatkozás a válaszlépésekben, miért akarna bármely ország olyan prioritást adni a világjárvány elleni válaszlépéseknek, amelyek az új "vakcinákat" helyezik ezen erőfeszítések csúcsára?

TG: A pánik és az elhanyagolás körforgását éljük.

ANH: Megkérdezhetjük, hogy ki keltette a pánikot, és mit és kit hanyagoltak el? Tudjuk, hogy Tedros a SARS-CoV-2 egymást követő hullámai és változatai miatti félelemre utal, de képzeljük el, mi történhetett volna, ha a vírus molekuláris kimutatására nem kerül sor, ha a globális és nemzeti PR-ügynökségekkel együttműködő viselkedéskutatók nem keltik a félelmet, és ha a természetes immunitást sokkal gyorsabban hagyják lezajlani egy Great Barrington típusú válasszal.

TG: És nem tudunk véget vetni ennek a világjárványnak, ha nem oldjuk meg a vakcinaválságot.

ANH: De hogyan jutott erre a következtetésre, Dr. Tedros? Úgy tűnik, hogy azért kerülünk ki a válságból, amelyet önök hoztak létre, mert a természetes immunitás működhet, mert semmilyen maszkolás, társadalmi távolságtartás vagy elszigetelés, nemhogy az önök terápiái, legkevésbé a gyorsan kifejlesztett "vakcináik" nem működtek a terjedés megfékezésére.

Az Omicron végigszáguldott a világon, sokkal kevesebb kárt okozva, mint az elődváltozatai, függetlenül az "oltási" státusztól. És a nyomában a természetes immunitás egészséges nyomát hagyta.

TG: A világ oltóanyagainak több mint 80%-a a G20-országokba került - az alacsony jövedelmű országok, amelyek többsége Afrikában található, az összes oltóanyagnak mindössze 0,6%-át kapták meg.

ANH: Dr. Tedros vak, tudományosan nem megalapozott vágyának, hogy a legtöbb kevésbé fejlett ország, amelyek a SARS-CoV-2 miatt többnyire nagyon kevés kórházi kezelést és halálesetet szenvedtek el, semmi értelme, ha a világ népének egészsége lenne a valódi cél.

A legtöbb betegség a gazdag országokban jelentkezett, ahol az emberek több anyagcsere-betegségben és alapbetegségben szenvednek, amelyeket ez a vírus célzottan és precízen kihasznál. Úgy tűnik, hogy a bábjátékosok úgy döntöttek, hogy a világon sok embert kell beoltani, ettől függetlenül.

 

 

Ide tartoznak a legfiatalabbak és a legkiszolgáltatottabbak minden társadalomban, egészen a Szaharától délre fekvő afrikaiakig, akiknek sokkal nagyobb gondjaik vannak, mint például az élelmezésbiztonság és az olyan betegségek, mint a malária és a tuberkulózis. És persze az AIDS - de erről majd a jövő héten.

TG: Egyetlen ország sem tudja egyedül beoltani magát a világjárványból.

ANH: Ennél még ennél is egyszerűbb a helyzet. Egyetlen ország sem oltotta még ki magát egy világjárványból, sem más országok segítségével, sem anélkül.

TG: Minél tovább tart a vakcinák egyenlőtlensége, annál több lehetősége lesz ennek a vírusnak arra, hogy terjedjen és fejlődjön olyan módon, amit nem tudunk előre jelezni vagy megelőzni.

ANH: Ezt az állítást semmilyen bizonyíték nem támasztja alá. Számos bizonyíték támasztja alá azonban azt a nézetet, hogy minél hosszabb ideig tesznek lépéseket annak megakadályozására, hogy a populációk természetes immunitást fejlesszenek ki (pl. elzárás, társadalmi elszigetelés, társadalmi távolságtartás), és minél több beavatkozás, például a COVID-19 injekció, zavarja immunrendszerünk azon képességét, hogy tartós, erős immunitást fejlesszen ki, annál több lehetősége van a vírusnak a terjedésre.

TG: Felszólítunk minden tagállamot, hogy támogassa azokat a célkitűzéseket, amelyek szerint az év végéig minden országban a lakosság 40%-át, a jövő év közepéig pedig 70%-át kell beoltani.

ANH: Kérem, Dr. Tedros, mondja el nekünk, milyen tudományos alapon határozta meg ezeket a számokat? Az Omicron és a jelenlegi COVID-19 injekciók alapján? Biztosan nem!

TG: 103 ország még mindig nem érte el a 40%-os célt, és több mint a felét fenyegeti a veszély, hogy az év végéig nem éri el, főként azért, mert nem jutnak hozzá a szükséges vakcinákhoz, és a legtöbbjük Afrikában van.

ANH: A legtöbb ország, amely nem érte el ezt a célt, nem volt komoly probléma a COVID-19-cel. Valószínűleg ennél is fontosabb, hogy jelenleg egyetlen országnak sincs súlyos COVID-19 problémája, az omikron és az egyre növekvő természetes immunitás jóvoltából.

TG: A védőoltások életeket mentenek, de nem akadályozzák meg teljesen a fertőzést vagy a fertőzés átadását. Amíg nem érjük el minden országban az oltottság magas szintjét, addig a terjedés visszaszorítása továbbra is alapvető fontosságú. Nem a zárlatokra gondolunk, amelyek a legszélsőségesebb körülmények között jelentenek végső megoldást.

Olyan személyre szabott és átfogó intézkedéscsomagot jelentünk, amely egyensúlyt teremt az egyének jogainak, szabadságának és megélhetésének védelme, valamint a közösségek legkiszolgáltatottabb tagjainak egészségének és biztonságának védelme között.

ANH: Nos, végül is van egyetlen pont, amelyben egyetértünk: ezek a "genetikai" vakcinák bizonyosan nem sokat tettek a fertőzés terjedésének megállításáért, az Omicron esetében pedig egyáltalán nem. De a zárlatok messze nem voltak az utolsó megoldás. Ezek voltak az első megoldás 2020 elején.

A felülről lefelé irányuló "személyre szabott és átfogó intézkedéscsomag" olyan, mintha egy olyan cégtől kapott meglepetéscsomagot kaptunk volna, amelyiknek az a hírneve, hogy ócska árut szállít.

Komolyan azt hisszük, hogy a genfi világjárványügyi elit vagy az olyan csatlósaik, mint Trudeau, Merkel, Macron, Biden és Morrison értik az "egyensúly" szó jelentését, különösen, ha az elidegeníthetetlen emberi jogokra és szabadságjogokra alkalmazzák?

Hiszed vagy sem, van még más is. De a valóság az, ahogyan azt a Dr. Tedros által felajánlott non sequiturs példázzák, hogy egyáltalán nincs alapja annak, hogy a COVID-19 válságot egy olyan "világjárvány-szerződés" bevezetésére használják, amely még inkább megerősíti a központosított hatalmat a további vagy új úgynevezett "világjárványok" esetén.

 

 

Egyre világosabbá válik, hogy a kormányok szándékosan próbáltak félelmet kelteni a lakosságban, hogy igazságtalanul és aránytalanul megtagadták vagy korlátozták milliók régóta fennálló és nehezen kivívott szabadságjogait, és tekintélyelvű ellenőrzést gyakoroltak a lakosság felett.

Az a tény, hogy a pandémiára adott válaszok és korlátozások nem szűntek meg teljesen az omikron dominanciájával, azt sugallja, hogy a napirend nem a javasoltak szerint alakul.

Meghiúsulhat a WHO "világjárványügyi szerződés" terve?

Néhányan, akik támogatják a WHO alkotmányába beépített globális pandémiás szerződés vízióját, úgy gondolják, hogy az megbukhat. Azzal érvelnek, hogy a jelenlegi nemzetközi jogi és nemzeti végrehajtási keretek nem megfelelőek, és egyes országok, amelyek nem kívánnak "oltóanyag"-adományokat kapni, saját geopolitikai érdekeiket a "globális érdek" elé helyezik, bármi is legyen az.

Mi lenne, ha?

Ha a világjárvány elleni egyezmény 2024-ben lépne hatályba, akkor garantálható lenne a még magasabb szintű globális egészségügyi felügyelet, amely a diagnosztikában és a járványtanban is valós idejű szekvenálást alkalmazna. Ez egyre hordozhatóbb technológiákon alapulna, egyre gyorsabb átfutási idővel.

De ne csak mRNS-injekciókra vagy intranazális beadásokra gondoljon. Vagy a CRISPR-alapú génszerkesztési technológiákra a diagnosztikában. Gondoljunk az immunválasz fokozására szolgáló CRISPR-re, amely valószínűleg be fog kerülni a piacra. Ez a transzhumanizmus egyik aspektusa, akárcsak a digitális felügyelet.

 

 

Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítójának szavaival élve, további kísérletek lesznek a "fizikai, a digitális és a biológiai világ egyesítésére, amelyek hatással lesznek minden tudományágra, gazdaságra és iparágra, és még az emberlétről alkotott elképzeléseket is megkérdőjelezik".

Az alábbiakban csak négy olyan dolgot mutatunk be, amit ebből az úgynevezett világjárványból tanultunk, és amelyek azt sugallják, hogy egy még szigorúbban és alkotmányosan ellenőrzött globális válaszlépés teljesen ellentétes lenne az emberek egészségével:

  1. A fertőzési hullámok jellege, súlyossága és időtartama országonként nagyon eltérő, attól függően, hogy mikor és hány alapító esetet észlelnek, a fertőzött lakosság egészségi állapotától, a kialakuló világjárvány kitörésének időpontjától és sok más tényezőtől.
  2. Ez a változatosság decentralizált, helyi, célzott, arányos és bizonyítottan működő válaszlépéseket igényel, nem pedig Genfből diktált, mindenre egyformán alkalmazható válaszlépéseket, amelyek arra irányulnak, hogy cenzúrázzanak minden ellenvéleményt, vagy eltemessék a hatékony korai kezelésekre vonatkozó információkat.
  3. A PCR és más antigén tesztek segítségével történő molekuláris felügyelet alkalmazása nagymértékben félreértelmezi a kórokozó emberi egészségre gyakorolt hatását. Az elmúlt két év egyik legnagyobb trükkje az volt, hogy a haláleseteket a pozitív PCR-tesztekkel való időbeli összefüggésük alapján jelentették be, és az intézkedéseket a megbízhatatlan molekuláris tesztekkel mért fertőzési esetek, nem pedig a súlyos megbetegedések alapján alkalmazták. A COVID-19 vagy bármely más fertőző betegség esetdefinícióinak csak a tüneteket mutató betegségeket kell tükrözniük, nem pedig a fertőzéses eseteket.
  4. A "kockázat" szó szemantikájával és kontextusával való játékkal a WHO-nak sikerült fenntartania az egészségügyi kockázat hamis illúzióját. Tedros például azt állította az omikronnal kapcsolatban, hogy "az általános globális kockázatot ... nagyon magasnak ítélik", mielőtt tudta volna, hogy a vírus virulenciája és az egészségre gyakorolt kockázata alacsony.

Mit tehetünk?

Nem tehetünk semmit, és hagyhatjuk, hogy Klaus Schwab és Trudeau víziója valósággá váljon a jövő generációi számára.

Vagy ellenállhatunk minden olyan részének, amely ellentétesen működik azzal, amit az emberiség természetes lényegének és a természet természetes rendjének tekintünk.

Íme tehát a mi 5 legjobb javaslatunk:

  1. Kerüljük a tömeges injekciós programokban való részvételt (lásd a potenciálisan nem nyilvános összetevőkről szóló külön cikket), amelyek nem váltották be az ígéreteiket, és most több kárt okoznak, mint hasznot. Ez különösen vonatkozik a gyermekek tömeges injekciózására, akik sokkal jobban támaszkodnak a veleszületett immunitásra, amelyet a COVID-19 injekciók aláásnak.
  2. Használja szavazati jogát, hogy helyi és országos szinten olyan képviselőket válasszon, akik támogatják az alapvető szabadságjogokat, és ellenzik a szabadságjogok szükségtelen korlátozását.
  3. Támogassa más országokban a szabadságjogok szükségtelen korlátozása ellen fellépők erőfeszítéseit, mint például a kamionos konvojok, a "verjük meg a mandátumokat" tüntetések és hasonlók.
  4. Ahogy a "világjárványügyi szerződésről" szóló tárgyalások felgyorsulnak, vegyenek részt a számos kampányban (beleértve a miénket is), amelyek a tévedésekre és a határozott politikai ellenállás szükségességére hívják fel a figyelmet.
  5. Segítsen másoknak megérteni, hogy milyen hibás alapon épül a "világjárványügyi szerződés", azáltal, hogy minél szélesebb körben megosztja ezt a cikket.

Eredetileg az Alliance for Natural Health International által közzétett cikk.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/mi-all-valojaban-a-who-nemzetkozi-pandemiaszerzodes-letrehozasara-iranyulo-terve-mogott

Így emelkedtek meg az egyes betegségtípusok a covid oltások után

 

Oltáskásosodási adatok az amerikai hadseregben.

Dr. Bodo Schiffmann arról beszélt a mai (2022 február 22.) videóban, hogy az USA-ban folyamatban van egy jogi eljárás, aminek nem titkolt célja, hogy megállítsák az oltáskényszerítést.

Az USA-hadsereg orvosai (dr. Samuel Sigoloff, dr. Peter Chambers és dr. Theresa Long) a Honvédelmi Minisztériumból származó hivatalos adatok alapján megállapította és januárban nyilvánosságra hozta, hogy bizonyos megbetegedések száma a géninjekciók óta hogyan emelkedett.

  • Vetélés: 279%
  • Mellrák: 487%
  • Idegrendszeri betegség: 1048%
  • Születési rendellenesség: 155%
  • Férfi meddőség: 350%
  • Hererák: 369%
  • Magas vérnyomás: 2181%
  • Rosszindulatú daganatok: 664%
  • Sklerózis multiplex: 680%
  • Guillain Barré szindróma: 551%
  • Tüdőembólia: 468%
  • Tachikardia (túl gyors szívverés): 302%
  • Migrén: 452%
  • Női meddőség: 471%
  • Petefészekfunkció zavara: 437%
  • Szívinfarktus: 269%
  • Bell-féle bénulás (arcideg-bénulás): 291%

https://mediaforras.com/igy-emelkedtek-meg-az-egyes-betegsegtipusok-a-covid-oltasok-utan-1409

Moderna: Újabb öt vakcinatípust fejlesztenek

 

“A Moderna olyan vírusos betegségek elleni vakcinákon dolgozik, amelyeket többek között a Covid vakcina okoz.

A Moderna bejelentette: jelenleg öt vakcinajelöltünk van fejlesztés alatt látens vírusok ellen, beleértve a citomegalovírust (CMV), az Epstein-Barr-vírust (EBV), a humán immunhiány vírusát (HIV), a herpes simplex vírust (HSV) és a varicella zoster vírust (VSV)."

https://mediaforras.com/moderna-ujabb-ot-vakcinatipust-fejlesztenek-1408

A koronaintézkedések költségeit a társadalom alsó 90%-a fizeti meg infláció formájában. Amíg korona van, infláció is lesz.

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/wirtschaft-auf1/wirtschaft-auf1-inflation