A kanadai bankszövetséget a Világgazdasági Fórum jóváhagyta a digitális személyi igazolványok létrehozásának vezetésére

A napfény a legjobb fertőtlenítőszer. A Kanadai Bankárok Szövetségének (CBA) promóciós videója segít szépen összekapcsolni a pontokat, hogy a kanadai kormány miért tett ilyen gyors fordulatot a banki eszközök lefoglalásában az elmúlt 24 órában. És igen, ahogyan azt már sejtettük, szinte biztosan a Világgazdasági Fórumtól Chrystia Freeland kanadai pénzügyminiszterhez intézett kapcsolatfelvétel váltotta ki az álláspont megváltoztatását.

Amikor Justin Trudeau kanadai miniszterelnök és Chrystia Freeland pénzügyminiszter bejelentették, hogy a sürgősségi törvény kihirdetését arra fogják használni, hogy a COVID mandátumok ellen tiltakozó emberek pénzügyi támogatási rendszereit, bankjait és számláit célba vegyék, nemcsak a kanadai bankrendszer integritását ássák alá - de akaratlanul is beletettek egy csavarkulcsot a Világgazdasági Fórum tervébe és a Kanadai Bankárok Szövetségének a digitális személyi igazolvány létrehozására irányuló közös felhasználásába.

Ha a kanadai kormány önkényesen, mindenféle eljárás nélkül blokkolhatja a polgárok hozzáférését a banki intézményükhöz, mit mond ez arról a rendszerről, amelyet a Kanadai Bankszövetség (CBA) a digitális azonosító hálózat részeként hozott létre?

Ha a CBA digitális személyazonossági rendszere működne, akkor ugyanazoknak az embereknek, akiket Trudeau a sürgősségi törvény alkalmazásával célba vett, ugyanezekkel a kormányzati intézkedésekkel blokkolnák a teljes személyazonosságukat. A probléma megvalósulása, amelyet a bankrendszerbe vetett hit súlyos aláásása tükröz, drámai problémát jelent azok számára, akik a digitális személyazonosító igazolvány létrehozásán és népszerűsítésén dolgoznak.

Nem véletlen, hogy a Trudeau/Freeland által bevetett pénzügyi célzási mechanizmus, a kanadai bankrendszer ugyanaz a rendszer, amelyet a digitális személyazonosság létrehozására használnak. A bankszámlák kormányzati célba vételének eredményeként Freeland pénzügyminiszter épp most teremtett hivatkozási pontot azok számára, akik az átfogó digitális személyazonosság létrehozásának engedélyezése ellen érvelnének.

Kristálytiszta az indíték arra, hogy a Világgazdasági Fórum és a Kanadai Bankárok Szövetsége azonnal megkeresse Trudeau-t és Freelandet, és felszólítsa őket, hogy vonják vissza a tervüket. Majdnem biztos, hogy ez az oka annak, hogy Freeland tegnap olyan elmarasztalóan, megdöbbenve és képtelen volt talpra állni, és hogy a kanadai kormány egyidejűleg miért tájékoztatta a Parlamentet, hogy feloldják a bankszámlák befagyasztását.

 

 

Justin Trudeau és Chrystia Freeland lényegében megszegték az omertára vonatkozó pénzügyi kódexet, rávilágítva arra, hogy milyen könnyű a kormány számára lefoglalni a bankszámláidat, hitelkártyáidat, nyugdíjszámláidat, biztosításaidat, jelzáloghiteleidet, hitelhez való hozzáférésedet, és elvágni a pénzedtől (megfelelő eljárás nélkül).

A nem szándékolt következmény egy azonnali és egyértelmű hivatkozási pont volt, ha a kormány ugyanezt az akciót egy digitális személyi igazolvánnyal tenné meg.

Ez azonban aláásta a bizalmat, és a bankrendszerbe vetett hitet nem lehet gyorsan helyreállítani. A fogkrémet nem lehet visszatenni a tubusba. A ló elhagyta az istállót.

Gyorsan eljön a pillanat, amikor a kanadai kormánynak azonnali kárenyhítést kell végeznie. Ez megmagyarázza, hogy Justin Trudeau miért ejtette a vészhelyzeti törvény kihirdetését.

Most már minden értelmet nyert. Az egésznek.

A kormány vezetői, akik a Világgazdasági Fórumot irányító multinacionális vállalatoktól kapják az utasításaikat, vagyis szinte mindannyian, annyira megrögzöttek abban, hogy a COVID-19-et a "Build Back Better" menetrend feszítővasaként használják, hogy egyszerűen nem tudják elengedni a dolgot.

A COVID-19 nélkül nem tudják fenntartani az oltási nyomást. Az oltási kampány nélkül nem tudják fenntartani az oltási útlevél-eljárást. Az oltási útlevél-nyilvántartási folyamat nélkül az emberi viselkedés nyomon követése és ellenőrzése érdekében a kormányzó hatóságok nem tudják teljesíteni az átfogó digitális személyazonosság és a társadalmi hitelesség nyomon követésére szolgáló rendszer küldetését. Valójában minden, amire törekszenek, a COVID-19 előfeltételének életben tartásától függ.

Nem véletlen, hogy a Világgazdasági Fórum áll ennek az epicentrumában.

Amint azt már korábban megjegyeztük, a Build Back Better society (WEF) tervezői különböző kormányoknak adnak útmutatást a hatékony regisztrációs és megfelelési rendszerek kialakításának módjairól, azaz olyan módszerekről, amelyek lehetővé teszik a polgárok számára, hogy igazolják oltott és megfelelési státuszukat. Miközben ezek a megbeszélések zajlanak, bölcs dolog megállni és nagyon alaposan, bölcsen gondolkodni.

Mindannyian tudjuk, hogy miközben ezt olvassuk, az Egyesült Államok szövetségi kormánya a biztonságunk fokozásának álcája alatt tárgyalásokat folytat az orvosi közösséggel, a multinacionális vállalatokkal és a polgárok munkáltatóival, hogy egy hatékonyabb folyamatot hozzanak létre az Ön számára az oltási megfelelőség regisztrálására.

Mi a COVID útlevél terminológia alatt ismerjük a beszélgetésüket. A jelenlegi cél az, hogy egy olyan rendszert hozzanak létre számunkra, amely megmutatja és bizonyítja az engedélyezett munkavállalói státuszunkat, amely, mint tudják, az előírt oltás iránti engedelmességen alapul.

Béta tesztek folynak különböző nemzeteknél, mindegyiknél más-más szemlélettel és alkotmányos korlátozásokkal, a szabadságot szabályozó bosszantó archaikus szabályok és törvények alapján.

A nyugati, vagy jobb szó híján "demokratikus" szemléletű országok közül Ausztrália, Új-Zéland, Franciaország és Európa jár az élen az oltási ellenőrzőpontok technológiai rendszerével és a regisztrált állami/nemzeti oltási státusszal, amely a regisztrációs azonosítóhoz van kötve.

New York City is csatlakozott az oltásellenőrzési pontokhoz, mivel városukban már minden magánvállalkozásba való belépéshez kötelező a védőoltás. Los Angeles hamarosan követte őket.

Az ausztrál elektronikus ellenőrzőpontok lényegében olyan kapuk, ahol a QR-kódokat beolvassák a szabályszerűen beoltott állampolgárok mobiltelefonjairól. Igen elvtársak, van erre egy alkalmazás.

Jelenleg az oltási státusz beolvasását a boldog megfelelésért felelős dolgozók, az üzlet vagy a helyszín bejáratánál lévő üdvözlők regisztrálják. Sőt, a Walmart üdvözlőjének van egy új kütyüje, amellyel beolvassa a telefonját, mielőtt átengedné a bevásárlókocsi felügyeletét.

Az éttermekben a vendéglátó vagy a hostess hasonló megfelelőségi szkennerrel rendelkezik, hogy bejelentkezzen az ültetés vagy a foglalás visszaigazolása előtt.

Ez egyszerű és szórakoztató. A regisztrációs alkalmazás segítségével előhívja a QR-kódját a mobiltelefonján (más néven hordozható jeladó és regisztrációs eszköz), és a telefonját beolvassa, és egy zöld ellenőrző választ ad, amely megerősíti a helyes oltási státuszát és az engedélyezett belépést.

Az ausztrál kormány szövetségi és állami szinten is szorosan együttműködik a (nemzeti szerződésre szomjazó) nagy technológiai cégekkel, hogy felmérjék a legjobb, országszerte alkalmazható univerzális eljárást.

Amint azt mind a hat alsó-amerikai állam miniszterelnöke megjegyezte, hardveres (szkennerek) és szoftveres (regisztrációs) rendszereket tesztelnek, hogy megtalálják a legátfogóbb/kényelmes hordozható egységet, amely mellett megállapodhatnak. Eközben az Egyesült Államokban az olyan városok, mint Los Angeles és New York a bétateszt eredményére várnak, mielőtt bevezetnék ugyanennek az eljárásnak a saját verzióját.

Európában szintén tesztelik az EU "Zöld Passza" néven ismert oltóanyag-ellenőrzési és regisztrációs eljárásokat.

A "Green Pass" egy hasonló technológiai rendszer, amely a beoltott és regisztrált állampolgárok számára hozzáférést biztosít az összes olyan helyszínre, amelyet korábban a COVID-19 vírus elleni védekezés idejére lezártak. Amit 24 hónappal ezelőtt még "hatalmas jobboldali összeesküvés-elméletnek" neveztek volna, az ma már egy jól működő COVID-útlevél-folyamat.

Mint gyors technológiai korszakunkban minden dologgal, nem kell hunyorogni ahhoz, hogy lássuk a horizontot, és elfogadjuk, hogy végül ez a folyamat automatizálódni fog, és lesz egy kütyü vagy egy szkennelő kapu, amely automatikusan hozzáférést biztosít anélkül, hogy egy embernek ott kellene állnia és minden egyes mobiltelefon QR-kódját külön-külön beolvasnia.

Az automatizált folyamatnak egyszerűen van értelme. Ön is jól tudja, hogy a mobiltelefonja már most is továbbít egy elektronikus jeladót, amely lehetővé teszi az Uber vagy a Lyft sofőrjének, hogy egy érintőképernyő gombnyomásra hozzáférjen az Ön tartózkodási helyéhez, ami egy másik kényelmes alkalmazás a telefonján. Miért ne fogadnák el tehát az átjárók ugyanezt a felismerhető adást a kávézóba való vakcinakompatibilis érkezés regisztrációjaként?

Az automatizált változat sokkal egyszerűbb és sokkal menőbb, mintha a zsebébe vagy a táskájába kellene nyúlnia, és előhúznia azt a bosszantó QR-kódot a képernyőn. Mosolyogjon mindenki, a Big Tech és a Big Government közötti partnerség mindig ott van, hogy az átutazást még áramvonalasabbá és zökkenőmentesebbé tegye. A fenébe is, észre sem fogod venni a bejáratnál felszerelt elektronikus vevőegységet. Adjatok neki néhány hetet, és már nem fogtok emlékezni arra, hogy miért nevettetek Alex Joneson, mint ahogy arra sem, hogy miért veszitek le a cipőtöket a repülőtéren.

Azonban, ahogy ez a folyamat létrejön, érdemes figyelembe venni, hogy Önt csendben egyéni személyből termékké változtatják. Néhányan kezdenek aggódni a bétatesztben:

[...] "egy adatbázisban ülő, attribútumokkal rendelkező objektummá kell válnod. Ahelyett, hogy az ausztrálok névtelenül bolyonganának és mindenféle tranzakciókat bonyolítanának le a kormány tudta nélkül, az ausztrálok "kapukon" találják magukat. ...

Minden termékalapú rendszerben vannak ilyen kapuk, hogy ellenőrizzék a készletáramlást és kiszűrjék a hibákat. A számítógépek így látják a dolgokat. Minél több kapu, annál nagyobb a tisztaság.

Úgy frissíted a kormányt, mint ahogy egy csomag az Australia Postot az ügyfélhez vezető úton. Ha hibát találnak, automatikus riasztások jelennek meg, és megállítják a továbbhaladást. Új-Dél-Walesben ez egy nagy piros "X" formájában jelenik meg a myGov oltási útlevél alkalmazáson (ha sikerült összekapcsolnia a Medicare-fiókját anélkül, hogy a telefont darabokra törte volna).

A kapuőrző rendszereket a kiskereskedelemből adaptálták, és emberalapú tömegmegoldásokká alakították át, hogy milliók életét ugyanolyan kíméletlen hatékonysággal irányítsák, mint a készleteket nyomon követő vonalkódok. Ebben a lélektelen digitális korban nincs árnyalat vagy emberség. A vonalkódok binárisak. Jó - rossz. Állampolgár vagy disszidens.

Még akkor is, ha minden szükséges kormányzati tulajdonsággal rendelkezel ahhoz, hogy átjuss a kapukon - két oltás, hat védőoltás és egy élethosszig tartó Microsoft-előfizetés -, akkor is történhet valami baj. Ha az adataidat nem sikerül átvizsgálni, akkor a digitális purgatóriumba kerülsz, és hibaüzenet lesz belőled. (tovább)

Problémás lehet, ha a státuszodat nem sikerül helyesen regisztrálni, vagy ha a rendszer valamilyen alternatív életmódbeli meg nem felelést állapít meg, ami megakadályozza a belépést. De hát erre való a bétateszt, hogy kijavítsák ezeket a technikai hibákat, meg ilyesmi. Nem kell aggódni.... lépjünk tovább....

Aztán megint... "A kiváltságos osztályba tartozók, akik vásárolhatnak, vegyék figyelembe a Covid táblákat, amelyek az "egészség" leple alatt készpénzmentes tranzakciókra buzdítanak. A kártyák "biztonságosabb" volta körüli üzengetés mindaddig fokozódni fog, amíg az államkincstár meg nem próbálja teljesen eltörölni a készpénzt, szinte biztosan a közvélemény jóváhagyásával."

Várjunk csak, most már hunyorogva nézzük azt az ismerős képet a horizonton, mert tudjuk, hogy azok, akik a dolgokat irányítják, már jó ideje a készpénzmentes társadalomról beszélnek.

Azt is tudjuk, hogy az adatok önmagukban is jelentős árucikknek számítanak. Mit gondolsz, miért kéri minden rendszer, amivel a modern korban találkozol, a telefonszámodat, még akkor is, ha nem regisztrálsz semmire. Ez, vagyis te, mi, mindannyian bekapcsolódunk ebbe a modern regisztrációs rendszerbe, amely meghatározza a státuszunkat. Azt is tudjuk, hogy a rendszer üzemeltetői különböző kiskereskedelmi és technológiai rendszerek közepette vásárolják és eladják a regisztrált státuszunkat.

Igen, ez az átláthatatlan árnyék most egy kicsit világosabbá válik.

Talán megpróbálsz kutyatápot vásárolni, és megtagadják a belépést a Pet Smartba, mert nem újítottad meg az autó regisztrációját. Vagy talán azért nem engednek be, mert elfelejtetted kicserélni az olajat a lízingelt járművedben, amit vezetsz, és a Toyotának van ez a furcsa megállapodása valami kiskereskedelmi konzorciummal. Elmész az olajcserére, amelyik kényelmesen felbukkan az állampolgári megfelelési alkalmazásban - ez csak két háztömbnyire van -, ők törlik a riasztást, miután elvégezték az olajcserét, és újra kapuképes vagy.

Kihagytad az emlékeztető injekciót? Sajnáljuk, polgár, a bankszámláját befagyasztották, amíg a megfelelősége helyre nem áll... kérjük, menjen a legközelebbi oltási irodába, amely kényelmesen megjelenik a mobiltelefon képernyőjén, hogy megnyissa a hozzáférést az összes további kapuhoz (ellenőrzőponthoz) .... koppintson a folytatáshoz!

Rossz jelöltre szavazott? Részt vesz, vagy adományoz egy kamionos tüntetésen?

Igen, átlátszóan nyilvánvalónak tűnt, hogy ez hova vezet, és Justin Trudeau kanadai miniszterelnök most ébresztette fel a tömegeket:

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/trudeau-visszafordito-motivum-felszinre-kerul