2022. július 7., csütörtök

Afrika felébredt

Júniusban megalakult az Afrikai Szuverenitás Koalíció (ASC) a régió népei életének, szabadságának és nemzetei szuverenitásának megvédése érdekében. A szövetség létrehozását az a felismerés tette indokolttá, hogy nemzeti összefogással lehet csak fellépni a globalista törekvésekkel szemben. A WHO, a BigPharma más nemzetközi szervezetekkel és magánalapítványokkal, mint a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködve ugyanis titokban lányokat és nőket tettek akaratuk ellenére terméketlenekké az oltási kampányaikkal.
Forrás: www.kla.tv/23018

Bohócvilág? A kanadai hadsereg engedélyezi a katonák számára a szoknyát, a hosszú körmöket és a hajfestést

 

Az öltözködési szabályzat módosítása már régóta esedékes volt, mondják a hatóságok

A kanadai hadsereg engedélyezi a katonák számára a szoknyák és a hajfestés használatát.

Kanada változtatásokat vezetett be az ország katonai öltözködési szabályzatában, lehetővé téve a katonák számára a hosszú körmöket, az arctetoválásokat és a hajfestést. Az új szabályok a férfiak számára is engedélyezik a szoknyák viselését.

A kanadai hadsereg által kedden kiadott GYIK szerint az öltözködési szabályzat felülvizsgálata már régóta esedékes volt, de a változtatásokat nem könnyelműen hajtották végre.

"A Kanadai Fegyveres Erők (CAF) megjelenése nem tartott lépést a kanadai társadalommal, amelyet szolgál" - olvasható a dokumentumban.

A CAF szerint a 2022 szeptemberében életbe lépő reform célja, hogy a szabályok befogadóbbá és nemileg semlegesebbé váljanak.

Az egyik legfontosabb változás, hogy az egyenruhák nem lesznek többé "férfi" és "női" kategóriákra osztva. Ez azt jelenti, hogy a magukat férfiként azonosító katonák is viselhetnek majd szoknyát, mivel a nemre való minden utalást eltöröltek az olyan tárgyak tekintetében, mint a szoknya, a nejlon és a pénztárca.

 

 

"Mindkét katalógus nyitva áll minden tag számára, és keverhetőek egymással. A CAF tagjai választhatják azt a mintát, amelyik a legjobban illik hozzájuk, feltéve, hogy az öltözködési utasításoknak megfelelően viselik" - közölte a hadsereg, kivételek a különleges alkalmakra, például a felvonulásokra vonatkoznak.

Ezenkívül az újoncoknak többé nem kell leborotválniuk a fejüket az alapkiképzésen, és a hajhosszra vonatkozóan sem lesz korlátozás, kivéve, ha az akadályozza a teljesítményt. A katonáknak az is megengedett lesz, hogy befestik a hajukat, hosszú körmöket és fülpiercingeket viseljenek, ha ez nem akadályozza őket a feladataik ellátásában.

Hamis "kanadai ukrán önkéntes" profil nagy port kavar

Bővebben

 

 

Az arctetoválás is elfogadható, kivéve, ha az bűnbandákhoz köthető vagy másokkal szembeni diszkriminációra utal.

Az öltözködési utasítás új változatából töröltek egy bekezdést, amely tiltotta a rágógumizást, a görnyedést és a kéz a kézben járást. A GYIK azonban azt mondja, hogy minden katonatisztnek egyenruhában "pozitív katonai megjelenést kell sugároznia".

Wayne Eyre tábornok, Kanada vezérkari főnöke elismerte, hogy a lépés vitát válthat ki, miközben dicsérte a katonai sokszínűség tiszteletére tett erőfeszítést.

"Egyesek ezt előrelépésnek fogják tekinteni, míg mások indokolatlannak tarthatják" - mondta Eyre.

"Óvakodnunk kell attól a hamis kettősségtől, hogy választanunk kell, hogy megváltoztatjuk az öltözékünket és a megjelenésünket, vagy erősnek kell lennünk"."


https://www.pokolafoldon.hu/blog/bohocvilag-a-kanadai-hadsereg-engedelyezi-a-katonak-szamara-a-szoknyat-a-hosszu-kormoket-es-a-hajfestest

Európa nyeregben érzi magát

Oroszország évekre elegendő tartalékokkal rendelkezik, kényelmesen kibekkeli az energiaválságot, Európa még a következő telet sem fogja túlélni. Különösen nem Németország, amely a maga úgynevezett "energiafordulata" keretében ráadásul saját energetikai infrastruktúráját is leépítette. Így látja Anas Alhajji energiapiaci szakértő.
Forrás: https://auf1.tv/nachrichten-auf1/energie-experte-warnt-europa-wird-den-naechsten-winter-nicht-ueberstehen

Új fizikára épülő új fegyverek; az USA/NATO rakéták soha nem hagynák el az országot

 

Az orosz kormány olyan új fizikai alapokon nyugvó új fegyvertechnológiát fejlesztett ki, amelynek alkalmazása esetén az amerikai és NATO nukleáris rakéták nem hagyhatják el kilövő silójukat.

Oroszországnak nincs mitől tartania az amerikai nukleáris fegyverektől.

BY: Kulikov D. V.

"Oroszország közel került ahhoz, hogy új fizikai elveken alapuló fegyvereket hozzon létre" - V. V. Putyin, 2018.

Ezek nem üres szavak és karikatúrák voltak, ahogy az Egyesült Államok próbálta meggyőzni az egész világot. Az Orosz Föderáció 2022-ben állította ki azokat a lézerrendszereket, amelyekről korábban írtunk.

Itt az ideje, hogy egy olyan új fizikai elveken alapuló, koncepcionálisan új fegyvert mutassanak be, amelyről csak a sci-fi írók álmodtak műveikben!

Az ALABUGA komplexum egy nagyfrekvenciás, nagy teljesítményű elektromágneses generátor (EMP), amely a szó legszorosabb értelmében képes 4 kilométeres körzetben az összes elektronikát elégetni.

"A modern hadviselésben az győz, aki először vakítja és pusztítja el az ellenség elektronikus szemét."

Minden adat erről a komplexumról szigorúan titkos! De ma egy kicsit lerántjuk a leplet a titoktartásról.

Az orosz tervezőknek sikerült létrehozniuk egy kompakt EMR-t - egy olyan generátort, amely könnyen elhelyezhető bármelyik orosz rakéta testében, a robbanófej helyén ("Caliber", "Zircon", "Onyx", "Dagger", "Iskander", "Petrel" és mások ).

 

 

Feltételezhető, hogy a rakéta a megfelelő magasságban és a megfelelő hely felett lévén robbanást okoz, lökéshullámként elektromágneses impulzust képezve, miközben az emberek és az épületek sértetlenek maradnak.

"Alabuga" - hatástalanít minden ellenséges elektronikát, például egy harckocsi szakasz, egy repülőteret repülőgépekkel, sőt egyszerű mobiltelefonokat, számítógépeket és egyéb háztartási készülékeket is. Ezután az ellenségnek egyszerűen nem marad más választása, mint hogy megadja magát, és minden fegyverét trófeaként átadja az orosz hadsereg előrenyomuló egységeinek." - A Rostec konszern magas rangú szakembere, aki névtelenséget kívánt megőrizni.

És ha az EMP "Alabuga"-t a "Petrel" rakétákra helyezik, amelyeknek végtelen hatótávolsága van, és ezt a rakétát valahol az Egyesült Államokban "landolják", a nukleáris ballisztikus rakéták indító silói mellett, amelyek koordinátái ismertek, akkor lehetséges a megfelelő időben aktiválni a generátort, ezáltal hatástalanítva az Egyesült Államok "atomökölét".

Maga az elektromágneses fegyver ötlete nem új, és az első nukleáris tesztek során merült fel, mivel az EMP hullám az egyik károsító tényező. Például 1962-ben, amikor az Egyesült Államok atomfegyvereket tesztelt, 400 kilométeres magasságban felrobbantott egy mindössze 1,4 megatonnás töltetet.
Az eredmény elképesztő volt. Saját maguk számára váratlanul 2 szovjet műholdat és 4 sajátot tettek működésképtelenné.

Ezen tények ismeretében az Alabuga komplexum több mint reális projektnek tűnik.

Még sok meglepetés vár ránk, és egyszer majd beszámolhatunk róla!

https://www.pokolafoldon.hu/blog/uj-fizikara-epulo-uj-fegyverek-az-usa-nato-raketak-soha-nem-hagynak-el-az-orszagot

Moszkva " büntetése" nukleáris háborút válthat ki - figyelmeztet a volt orosz elnök

 

Medvegyev ismét figyelmezteti a Nyugatot - figyel valaki?

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök határozottan figyelmeztette a nyugati államokat, hogy ne próbálják "megbüntetni" az országot a szomszédos Ukrajnában zajló katonai művelet miatt.

"Az ötlet, hogy megbüntessünk egy olyan országot, amely a legnagyobb nukleáris arzenállal rendelkezik, önmagában is abszurd" - mondta Medvegyev szerdán a Telegram üzenetküldő alkalmazáson.

A megjegyzéseket a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) azon törekvésére utalva tette, hogy megbüntesse Moszkvát a volt szovjet köztársaságban a törvényszék által feltételezett lehetséges bűncselekmények miatt.

Az Oroszország megbüntetésére irányuló lépés "potenciálisan veszélyt jelent az emberiség létezésére" - figyelmeztetett Medvegyev, rámutatva egy nukleáris konfliktus valószínűségére.

Oroszország február végén indított katonai műveletet Ukrajnában, miután Kijev nem hajtotta végre a minszki megállapodásokban foglaltakat, és Moszkva nem ismerte el a szakadár Donyeck és Luhanszk régiót.

Vlagyimir Putyin orosz elnök akkor azt mondta, hogy az általa "különleges katonai műveletnek" nevezett akció egyik célja Ukrajna "nácimentessé tétele".

 

 

'Az USA történelme vérrel átitatott'

Medvegyev, aki jelenleg az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetőjeként tevékenykedik, bírálta az Egyesült Államokat, amiért az nemzetközi bíróságok elé akarja állítani Moszkvát, miközben elkerüli a büntetést saját háborúiért, amelyek szerinte világszerte 20 millió ember halálát okozták.

"Az egész amerikai történelem, az indiánok elnyomásától kezdve, véres megsemmisítő háborúk" - mondta Putyin 56 éves szövetségese.

'Az orosz olajra vonatkozó bármilyen korlátozás az egekbe szökhet az árak miatt'

Korábban a nap folyamán Medvegyev elítélte Fumio Kishida japán miniszterelnök jelentett megjegyzéseit, aki azt javasolta, hogy az orosz olaj árát a jelenlegi szint mintegy felénél szabják meg.

Az olaj világpiaci ára meghaladhatja a hordónkénti 300-400 dollárt, ha az árplafon-javaslatok megvalósulnak - mondta.

Medvegyev arra is figyelmeztetett, hogy Oroszország esetleg elkezdi megtagadni Japántól az energiaexportját, és felhagy a Tokióval való együttműködéssel egy közös olaj- és gázprojektben, amely az Oroszország keleti partjainál fekvő Szahalin-szigeten van folyamatban.

Japánnak "nem lenne sem olaja, sem gáza Oroszországból, valamint nem lenne részvétele a Szahalin-2 LNG-projektben" egy ilyen felső határ következtében, ami nyomást gyakorolna a Mitsui & Co és a Mitsubishi Corp részvényeire - mondta Medvegyev, rámutatva a projektben részt vevő japán vállalatokra.

 

 

Szintén szerdán a Kreml hasonlóképpen megrovásban részesítette Japánt az Oroszországgal szembeni "nagyon barátságtalannak" nevezett álláspontja miatt, mondván, hogy ez akadályozza a gazdasági kapcsolatok fejlődését, többek között az energetika területén.

Japán csatlakozott nyugati szövetségeseihez, akik átfogó gazdasági szankciókat hoztak Oroszország ellen az ukrajnai hadművelet miatt.

"Japán nagyon barátságtalan álláspontot képvisel Oroszországgal szemben. Egy ilyen barátságtalan álláspont semmiképpen sem segíti a kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok, köztük az energetikai párbeszéd megkönnyítését" - mondta újságíróknak Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.

"Tegnap megvitattuk Kishida úr javaslatát, és elmondtuk, hogy ez csak egy bejelentett kezdeményezés, nem születtek konszolidált döntések" - mondta Peszkov. "Őszintén szólva kétséges, hogy ilyen döntések születhetnek-e".

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/moszkva-buntetese-nuklearis-haborut-valthat-ki-figyelmeztet-a-volt-orosz-elnok

Indiában is tüntetnek a művi elszegényítés ellen

Az olasz nép türelmének vége Politikusokra vadászó olasz taxisok próbálnak bejutni a római parlamentbe.

A Georgia Guidestonest buldózerrel lebontották, néhány órával azután, hogy egy részét felrobbantották

Munkások indultak a Guidestones megmaradt, álló darabjainak a földdel való egyenlővé tételére.

A Georgia-i Nyomozóiroda szerint egy Elbert megyében történt robbanás megsemmisítette a Georgia Guidestones egy részét. A hatóságok a hírek szerint most vizsgálják az esetet.

Azt mondták, hogy "ismeretlen személyek" felelősek a robbanószerkezet felrobbantásáért szerdán hajnali négy óra körül. Elmondták, hogy kiérkezésükkor az Elbert megyei seriff hivatala azt tapasztalta, hogy a robbanás jelentős mértékben megrongálta az építményt.

A robbanást állítólag a környékbeli lakosok közül többen is hallották, sőt a házuk is megremegett tőle. Többen olyan fotókat tweeteltek, amelyeken a kövek környékén lévő törmelék látható.

 

 

Tetszett ez a cikk? Kapja meg a The Mind Unleashed legfrissebb híreit a postaládájába. Iratkozzon fel itt.

A Georgia-i Nyomozóiroda szerint az Elbert megyében történt robbanás megsemmisítette a Georgia Guidestones egy részét. A hatóságok a hírek szerint most vizsgálják az esetet.

Azt mondták, hogy "ismeretlen személyek" felelősek a robbanószerkezet felrobbantásáért szerdán hajnali négy óra körül. Elmondták, hogy kiérkezésükkor az Elbert megyei seriff hivatala azt tapasztalta, hogy a robbanás jelentős mértékben megrongálta az építményt.

A robbanást állítólag a környékbeli lakosok közül többen is hallották, sőt a házuk is megremegett tőle. Többen olyan fotókat tweeteltek, amelyeken a kövek környékén lévő törmelék látható.

 

 

 

A dolog egyre furcsább lesz. Dawn White a 11Alive-tól arról számolt be, hogy munkások mentek be, hogy a Guidestones megmaradt, álló darabjait letarolják. A helyszínen készült videón több építőipari eszköz, valamint halomba rakott kőtömbök láthatók. A beszámolók szerint a megmaradt álló darabokat nem tartották biztonságosnak, és el kellett őket tüntetniük. Furcsának tűnik azonban, hogy ezt alig néhány órával az első incidens után, egy aktív nyomozás közepette tették volna.

Egy, az eset helyszínétől mintegy öt mérföldre élő személy arról számolt be az NBC WYFF csatornának, hogy hangos robajra ébredt. Hajnalban elindultak az építményekhez, amelyeket néha "amerikai Stonehenge"-ként emlegetnek, és ott látták a pusztítást.

A Georgia Guidestones-ra vésett 10 vezérelv mindegyike a világ különböző részeiről származó, különböző nyelvezetű kőbe van vésve. Amióta 1979-ben elkészült, senki sem tudott megegyezni abban, hogy a 19 láb magas rejtélyes monolitok mit is szimbolizáljanak. Olyan írást tartalmaz, amely leírja, hogyan kell újjáépíteni a társadalmat egy kataklizma után.

A gránittáblákat több mint négy évtizede látják egy tehénmező közepén, de senki sem tudja megmagyarázni, hogy miért vannak ott, vagy egyáltalán ki helyezte oda őket.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-georgia-guidestonest-buldozerrel-lebontottak-nehany-oraval-azutan-hogy-egy-reszet-felrobbantottak

A kövek robbantását buldózerrel való bontás is követte