Valójában az NWO bioterroristái egy sor COVID-19 biofegyvert bocsátottak ki világszerte, valamint minden egyes eredeti biofegyver több változatát, mindegyiknek saját biotechnológiai mutációs rátájával, amely minden egyénben a betegség folyamatának különböző mutáns változatát képes előidézni. Minden COVID-19 biofegyver a patogén mikroorganizmusok különböző keverékével van felszerelve, beleértve a bakteriális, parazita, vírusos, gombás és mikoplazmás komponenseket. Egy biofegyver például elsősorban parazita komponenssel rendelkezhet, ezért olyan hatékony mind az Ivermectin, mind a Hydroxychloroquine, mivel mindkettő erős parazitaellenes gyógyszer, évtizedes használat mellett.

A SOTN többször is megpróbálta helyre tenni a dolgokat az úgynevezett Wuhan koronavírus, hivatalos nevén SARS-CoV-2 kapcsán.

Először is, hogy ilyen koronavírust soha nem izoláltak vagy bizonyították a Koch-féle posztulátumokkal; vagy bármely más, magas integritású tudományos módszerrel a járványtan vagy a kapcsolódó orvosi tudományágak területén. Egyszerűen fogalmazva, a SARS-CoV-2-t teljes egészében egy komplex bűnös összeesküvés találta ki, amely magában foglalta a WHO-t, a CDC-t, az NIH-t, az FDA-t és a Big Pharma-t, valamint számos más (amerikai és külföldi) kormányzati intézményt és transznacionális, érdekeltséggel rendelkező vállalati szervezetet.

Másodszor, hogy a COVID-19 biofegyver több változata is létezik, amelyet aprólékos biotechnológiai munkával úgy alakítottak ki, hogy különböző betegségfolyamatokat idézzen elő, mindegyiknek saját, egyedi tünetegyüttesével. Mindegyik biofegyvert különböző változatok stratégiai kibocsátása követte, amelyek mindegyike biotechnológiailag úgy van programozva, hogy különböző vérvonalakon, helyeken és környezeti környezetekben különböző sebességgel mutálódjon.

 

Harmadszor, mindezek - az eredeti COVID-19 biofegyverek, azok változatai és a mutáns változatok - egy rendkívül kifinomult kvaterner fegyverrendszer keretében vannak összehangolva, amely lehetővé teszi a lopakodó bioterroristák számára, hogy jelentősen fokozzák e "három generáció" bármelyikének hatását. Például mind a fertőzési arányok, mind a halálozási arányok nagymértékben megnövelhetők egy nagyvárosi területen az 5G áramhálózat fokozásával.

Negyedszer, hogy a SARS-CoV-2 mém azért lett kitalálva, hogy félrevezesse az összes orvosi és tudományos kutatót. Ily módon, miután a globális orvosi intézményrendszer a világjárvány okát koronavírusként azonosította, a nemzetek világközössége követte a példát. Ezután minden kezelési tervet úgy fogalmaztak meg, hogy az influenzavírussal foglalkozzon, holott valójában sokkal bonyolultabb a helyzet. Indiai tudósok nemcsak azt bizonyították, hogy a COVID-19 biofegyverbe biotechnológiával HIV-vírusszerű betéteket építettek be, hanem orosz kutatók egy bakteriális komponenst is azonosítottak. Az olasz orvostársadalom is korán felismerte, hogy a WHO által jóváhagyott Covid protokollok egyenesen halálosak voltak.

Ötödször, hogy a COVID-19 biofegyver megfoghatatlan jellegét, valamint a különböző protokollok és gyógymódok azonnali elutasítását úgy manipulálták, hogy ne lehessen hatékony kezelési tervet kidolgozni. Ez a rendkívül előre megfontolt kényszerhelyzet tette lehetővé a Covid vakcina biológiai fegyverek vakmerő elterjedését világszerte. A különböző COVID-19 injekciók rendkívül kísérleti génmódosító nanotechnológiát tartalmaznak, amely nagymértékben felgyorsítja az NWO transzhumanista menetrendjét. Ezek a rendkívül veszélyes oltások nem csak ölnek, hanem egy teljesen új típusú, gyógyíthatatlan oltási sérüléseket is okoznak.

Hatodszor, hogy a COVID-19 biofegyverek, beleértve a fegyverré alakított "vakcinákat", szintén elősegítették egy olyan globális környezet kialakulását, amelyben bárhol bármely személyt meggyilkolhatnak, és bármely célzott népesség bármikor népirtást hajthatnak végre, ahogyan ez a mai napig gyanútlanul megtörtént. Az Andrew Cuomo kormányzó által New York államban végrehajtott szándékos "időskori népirtás" jó példa erre. Hasonlóképpen, a halálozások legutóbbi megugrása India-szerte közvetlenül azután következett be, hogy az Ivermectint megszüntették, és a Covid vakcinákat ráerőltették az állampolgárokra. Brazíliában szintén halálos változatok jelentek meg országszerte, hogy az elnököt arra kényszerítsék, hogy a mérgező injekciókat kötelezővé tegye. Így az oltóanyagokat arra fogják használni, hogy a világjárványt a végtelenségig fenntartják.

Nincs is jobb példa erre a kvaterner fegyverrendszerre, mint az úgynevezett koronavírus-klaszterrobbanások, amelyek 2020 első felében Wuhan, Milánó, Teherán és New York City felett robbantak ki. Az alábbiak szerint:

KVATERNÁRIS FEGYVERRENDSZER

Aktivált minden egyes koronavírus-klaszter robbanás előtt

Tehát, ha valaki azt mondja, hogy a SARS-CoV-2 nem létezik, akkor teljesen igaza van. Vagy, hogy a 2020/2021-es koronavírus világjárvány egy teljes átverés volt, akkor megint igazuk van.

Azonban egészen biztosan létezik egy COVID-19 biofegyver, amelyet elindítottak a bolygón, és amely rendkívül veszélyes és halálos is, az életkortól, a vércsoporttól, a jelenlévő komorbititásoktól, az életmódtól, az étrendtől, a napi kitettségtől és más kulcsfontosságú kockázati tényezőktől függően. E kockázati tényezők mindegyikét célzottan bioenergetikailag alakították ki a COVID-19 biofegyverben, hogy kihasználják a célzott népesség kiválasztott sebezhetőségét világszerte. (Például az idősek, az immunhiányosok, a többszörös betegségben szenvedők és bizonyos vérvonalakat célzottan célozták meg ezzel a biofegyverrel).

A kórokozó mikroorganizmusok keverékét, amelyet minden egyes COVID-19 biofegyver tartalmaz, kísérleti alapon állították össze, és minden egyes következő indításkor tovább finomítják. A Covid-változatok és mutánsok minden egyes generációja tükrözi azt a folyamatos biotechnológiai folyamatot, amelyet a fertőzési és/vagy halálozási arányuk növelése érdekében alkalmaznak. Hasonlóképpen, a kvaterner fegyverrendszert is folyamatosan tökéletesítik, hogy növeljék a COVID-19 biofegyver halálos és/vagy átvihető hatását. Ily módon a rejtett Covid bioterroristák célja, hogy ezt a kitalált világjárványt addig tartsák fenn, ameddig csak tudják.

Covid vakcina biofegyverek

Az Alt Media platform számára mindig is világos volt, hogy ez a globális népirtás a kezdetektől fogva egy világméretű kötelező oltási rendszer bevezetéséről szólt. Valójában a SOTN a következő cikket éppen azon a napon tette közzé, amikor a wuhani járvány kitörése a hírekben szerepelt 2020 januárjában. Az alábbiak szerint:

WUHAN CORONAVÍRUS PANDÉMIA BIOTECHNOLÓGIÁVAL: Ki áll mögötte, miért most és miért Kína? | SOTN: Alternatív hírek, elemzések és kommentárok

A Covid szuperoltási program a központi pillére az Új Világrend programnak, amelyet a globalista összeesküvés hajt végre az Egy Világkormány létrehozása érdekében.

Ami a globális népirtást célzó bioháború kampányt illeti, nincs hatékonyabb, mint a világszerte vakmerően beadott halálos Covid injekciók, különösen annak fényében, hogy ezek a "gyilkos injekciók" nem is vakcinák.

A mai napig sok igazság derült ki a különböző Covid vakcinák fegyverré alakításáról. Hasonlóképpen, tényeket írtak már a tömeges megsemmisítés és harcképtelenné tétel e biofegyverek mögött meghúzódó valódi célokról. Ott van például a következő kritikus leleplező írás, amelynek súlyosságát még nagyon kevesen értették meg.

FUNVAX: Globalista összeesküvés a COVID-19 vakcina kötelezővé tételére

Megdöbbentő sátáni összeesküvés leleplezése

Nos, pontosan miért is olyan fontos a COVID-19 vakcina biofegyverének megértése, hogy helyesen megértsük? Az előző, a Covid FUNVAX-ról szóló leleplező írás mindent megmagyaráz. Kérjük, olvassa el és terjessze a családjának, barátainak és más ismerőseinek minél hamarabb, ha nem hamarabb.

Van egy másik nagyon fontos szempont a Covid szuperoltási programjának, amit szintén meg kell érteni. Mostanra már világosnak kellene lennie, hogy a különböző Covid vakcinák, azok változatai és mutáns formái nem csupán a népirtó biofegyverek és a FunVax nanotechnológia különböző változatai. Valójában minden egyes vakcinatípust egy sokkal aljasabb cél elérésére terveztek, ahogyan azt az alábbi link bemutatja.

Így irtják ki az oltatlanokat? a különböző COVID-19 oltási programokon keresztül?!

Következtetés

Nézzünk szembe a tényekkel: a Covid szuperoltási program már évtizedek óta készül. Még a Covid-injekciókkal kapcsolatos rendkívüli halálozási arányokat bizonyító kemény bizonyítékok is egy hosszú éveken át tervezett, jól szervezett összeesküvésre utalnak: Lásd: KEMÉNY ADATOK BIZONYÍTJÁK, HOGY A NAGY GYÓGYSZERGYÁRTÓK TUDTÁK, HOGY A COVID VAKCINÁK RONTJÁK ÉS MEGHOSSZABBÍTJÁK A VILÁGJÁRVÁNYT.

Az is nyilvánvaló, minél mélyebbre merül a világ a gyorsan fejlődő COVID-1984 mátrixba, hogy az egész ELE* vállalkozás puszta kétségbeesésből született, és páratlan pimaszsággal hajtották végre. Ezért a 64.000 dolláros kérdés, amit fel kell tenni: Miért nem érdekli a Covid bioterroristákat, akik a globális tápláléklánc csúcsán állnak, hogy a bolygót átmosó, folyamatban lévő bűnözési hullámaiknak a leleplezése FÉNYES NAPPAL történik?

*ELE = Extinction Level Event

Nyilvánvaló, hogy az NWO elkövetői egy végső és visszafordíthatatlan "csináld vagy meghalsz" forgatókönyvet hoztak létre maguk és az emberiség többi része számára. Más szóval, amelyik oldal elveszíti ezt a végső csatát a fény erői és a sötétség erői közötti utolsó háborúban, az el fog pusztulni. És bárki is nyer, az fogja diktálni az emberi faj jövőjét, mint még soha korábban.

Azonban, függetlenül a végeredménytől, a Covid sötét felhőnek van egy ezüstös oldala is. A valóságban ez egy nagyon fényes és csillogó ezüstös fény, ha csak az emberek képesek érzékelni. Lásd: Nagy bölcsesség a Covid-korszakhoz és amit az emberiségnek tennie kell a túlélésért

State of the Nation

June 3, 2021

https://pokolafoldon.hu/great-reset/covid-kill-shot-nepirto-biofegyver-funvax-nanotechnologia