2022. március 14., hétfő

A globalisták kihasználják az ukrán válságot, hogy elősegítsék a Covid "oltási" programjukat

 

Az európai kormányok nyomást gyakorolnak a háború elől menekülő, kétségbeesett és kimerült ukrán szülőkre, hogy a Covid ellen gyakorlatilag immunis népesség gyermekeiknek egy sikertelen és veszélyes "vakcinát" adjanak be.

A globalisták kihasználják az ukrán válságot, hogy elősegítsék a kovid "vakcina" napirendjüket. A baloldali európai vezetők megragadták a lehetőséget, hogy nyomást gyakoroljanak a több mint 2,7 millió szenvedő, az életéért menekülő ukránra, hogy vagy "beoltatják" magukat, vagy szenvedni fognak. Eközben a média asszisztál az oltási tervükhöz azzal, hogy az "oltatlan" ukrán menekülteket potenciális halálos kockázatként kenik be, akik árthatnak az ország általános egészségének.

Az oltóanyagok elérhetősége ellenére Ukrajna az egyik legkevésbé beoltott ország Európában, a 44 milliós lakosságnak csak mintegy 35,7%-a részesült a kísérleti mRNS génterápiában.

Ukrajnában nem volt kötelező védőoltás, kivéve a tanárokat és a köztisztviselőket, ami azt jelenti, hogy egészen addig, amíg Oroszország meg nem támadta Ukrajnát, nem volt nagy nyomás a polgárokra, hogy beoltassák magukat.

A baloldal már majdnem egy éve célkeresztbe vette az országot az alacsony számok miatt, amit a "széles körben elterjedt vakcina" félretájékoztatásnak tulajdonítanak, amelyet "politizáltak" és "terjesztettek összeget a közvélemény és az orvosi közösség körében".

 

 

A globalisták oltóanyag-propaganda-nyomáskampányai ellenére az ukránok rendkívüli módon igyekeztek elutasítani veszélyes programjukat. Az utazáshoz például oltási bizonyítványra volt szükség. Ukrajna létrehozta saját digitális tanúsítványát a Diya ("Action") nevű alkalmazásban, amely az EU országaiban érvényes. Néhány ukrán, aki külföldre akart menni, visszautasította a kormány által ingyenesen beadott "oltóanyagot", és helyette pénzt fizetett egy hamis tanúsítványért. A tanúsítványok ára 20 és 200 dollár (USD) között mozog, némelyikért akár 380 dollárt is elkérhetnek. Az ezeket hirdető Telegram-alkalmazás csatornáinak több ezer feliratkozója van.

Olaszország

Az Európai Unió által csütörtökön jóváhagyott sürgősségi tervek szerint az ukrán menekültek akár három évig vízum nélkül élhetnek és dolgozhatnak az EU-ban.

A baloldali vezetők, így Mario Draghi olasz szocialista miniszterelnök is bejelentette, hogy az Olaszországba érkező ukrán menekülteket 48 óránként be kell oltani vagy Covid-tesztet kell végezniük.

Izland

Izlandon annak ellenére, hogy a Covid-intézkedéseket eltörölték az állampolgárok és az utazók esetében, megkövetelik az ukrán menekültek tesztelését. A menekülteknek is felajánlja a Covid "oltást" az állam, aki hangsúlyozta, "arra fognak összpontosítani, hogy beoltassák őket".

Lengyelország

Adam Niedzielski lengyel egészségügyi miniszter pénteken bejelentette, hogy a háború elől menekülő ukránok egy kormányzati program keretében ingyenes Covid-oltást kapnak.

"A háború miatt hazánkba érkező ukrán állampolgároknak a lehető legszélesebb körű ellátást biztosítjuk" - mondta Niedzielski. A továbbiakban így folytatta:

A Covid-19 elleni védőoltás ennek egyértelmű példája. Aki eddig nem részesült az oltásban, és tudjuk, hogy sok ilyen ember van, az Lengyelországban szabadon elvégezheti a teljes oltási ciklust. Ez a legközelebbi szomszédaink iránti aggodalmunk kifejezése.

Arra bátorítom őket, hogy vegyék igénybe az oltásokat" - folytatta. "Annak érdekében, hogy minél több embert lefedjünk, ukrán nyelvű kérdőíveket készítettünk. A gyermekek az oltás beadása előtt orvosi egészségügyi felmérést kapnak.

 

 

Németország

A németországi Stuttgartban több tucat menekült kénytelen volt a vasútállomás várótermében éjszakázni, miután nem engedték őket szállodában megszállni, mert nem volt "megfelelő bizonyítékuk" a Covid igazolására.

"Már rosszul vannak; háború elől menekülnek; Németországba jöttek. Így most mindennek tetejébe még ezekkel a nehézségekkel is szembe kell nézniük, és azt mondják nekik, hogy először is be kell oltatniuk magukat" - mondta Maria Azzarone, a Stuttgartban rekedt menekülteket segítő Wolja nevű civil szervezet társalapítója. Leírta, hogy egyesek találtak néhány szállodát, ahol a helyszínen elvégezték a vizsgálatot, mások azonban kénytelenek voltak a pályaudvaron padokon kuporogva tölteni az éjszakát.

Sok más európai országhoz hasonlóan Németország is olyan dokumentumokat osztogat az ukrán menekülteknek, amelyekben az áll, hogy a Covid "vakcinák" "biztonságosak és hatékonyak", holott egyre inkább egyértelműek a bizonyítékok, hogy egyik sem az, mind a felnőttek, mind a gyermekek esetében.

Kanada

A baloldali Justin Trudeau kanadai miniszterelnök korlátlan számú ukrán állampolgárt hívott meg, hogy két évre kérvényezzék az országba való beutazást. Mégsem mentesülnek országa szigorú Covid-követelményei alól. Jelenleg a Kanadába érkező oltatlan embereknek két hét karanténon kell átesniük, a menekültek alól nincs kivétel.

Románia

A román egészségügyi minisztérium orvosi csapatokat küldött, hogy teszteljék és beadják a COVID-19 vakcinát az országukból elmenekült ukránoknak.

 

 

Egészségügyi Világszervezet (WHO)

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vasárnap közölte, hogy aggódik amiatt, hogy az ukrajnai háború súlyosbíthatja a COVID-19 világjárványt, és igyekszik többet tenni a fertőző betegségek terjedésének korlátozásáért.

A WHO jelenlegi főigazgatója, Tedros Adhanom Ghebreyesus marxista forradalmár, és a Kínai Kommunista Párttal szövetkezik. Az ellentmondásos szervezet bejelentette, hogy szorosan együttműködik azokkal az országokkal, ahol "az elmúlt hetekben nagyszámú menekült lépte át a határt Ukrajnából", hogy "beoltassák őket olyan betegségek ellen, mint a COVID-19".

A WHO pontosította, hogy a "Magyarországra, Lengyelországba, a Moldovai Köztársaságba és Romániába" tartó ukránokat célozzák meg. Az Ukrajnából elmenekült több mint 2,7 millió ember hatvan százaléka Lengyelországba, sokan pedig Magyarországra és Szlovákiába mentek.

A WHO dicsérte azokat az európai országokat, amelyek már kísérleti génterápiákat kínálnak a "be nem oltott" ukránoknak. Továbbá figyelmeztettek az "oltóanyagok" fontosságára:

Az európai régió számos, Ukrajnából menekülteket befogadó országa már most is kínál oltási szolgáltatásokat a gyerekeknek és felnőtteknek. Ez azért fontos, hogy csökkentsék a COVID-19 átvitelének kockázatát az utazó, illetve egymás közelében élő emberek között, hogy megvédjék a menekülteket a befogadó országban esetlegesen keringő betegségektől,

A vasárnapi jelentés szerint a WHO "terápiás szereket" vásárolt a Covid ellen, és "oltási kampányokat", valamint a Covid és más fertőző betegségek fokozott felügyeletét ajánlja.

 

 

Veszélyes "vakcina"

Az, hogy az ukránok kénytelenek elhagyni a háború sújtotta országukat, elég rossz. Most a globalisták nyomást gyakorolnak rájuk, hogy kapjanak egy "vakcinát", amely veszélyes és használhatatlan a Covid ellen. Ráadásul az európai kormányok nyomást gyakorolnak a kétségbeesett és kimerült szülőkre, hogy a Covidra gyakorlatilag immunis népesség gyermekeiknek beadják a kísérleti mRNS génterápiát.

Ahelyett, hogy az európai elit megnyitná karjait és szívét a pusztulás elől menekülő gyermekek és nők előtt, az ukrajnai orosz inváziót használják fel arra, hogy népességcsere-tervüket és oltási programjukat előmozdítsák. Az ukrán válság egy újabb lehetőség a globalisták számára, hogy az oltatlanokat és a kiszolgáltatottakat vegyék célba.


https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-globalistak-kihasznaljak-az-ukran-valsagot-hogy-elosegitsek-a-covid-oltasi-programjukat

Figyelj a FAKÓ LÓRA, mert most főzik meg a békát

A gonosz orosz és a jó NATO

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/nachrichten-auf1-vom-14-maerz-2022

Közzétett dokumentumok megerősítik, hogy a Moderna hozta létre a Covid-19 vírust

Amíg Önnek az Ukrajnáért folytatott csata elvonta a figyelmét, addig olyan dokumentumokat tettek közzé, amelyek megerősítik, hogy a Moderna hozta létre a Covid-19 vírust.

Lehet, hogy a Modernán kívül valaki más is előállította a Covid-19-et a Moderna Specific Furin Cleavage Site felhasználásával?

"Az új dokumentumok azt mutatják, hogy mindössze 18 hónappal az első Covid-19-es esetek megjelenése előtt a kutatók terveket nyújtottak be arra vonatkozóan, hogy a kínai Yunnanban élő barlangi denevérekbe bőrön áthatoló nanorészecskéket és aeroszolokat juttassanak ki, amelyek denevérkoronavírusok "újszerű kimérai tüskés fehérjéit" tartalmazzák. Azt is tervezték, hogy genetikailag továbbfejlesztett kiméra vírusokat hoznak létre, hogy könnyebben megfertőzzék az embert, és 14 millió dollárt kértek a Védelmi Fejlett Kutatási Projektek

Ügynökségétől (Darpa) a munka finanszírozására.

A Trump-kormányzat egy korábbi tagja által hitelesnek megerősített papírokból kiderül, hogy "ember-specifikus hasadási helyeket" akartak bevezetni a denevérkoronavírusokba, ami megkönnyítené a vírus bejutását az emberi sejtekbe.
Amikor a Covid-19-et először szekvenálták genetikailag, a tudósok értetlenül álltak az előtt, hogy a vírus hogyan tudott ilyen humánspecifikus alkalmazkodást kifejleszteni a spike-fehérje hasadási helyén, ami miatt olyan fertőző." - The Telegraph

Látom magam előtt, ahogy a Daily Mail és a Telegraph nagyszerű újságírói (nem beszélve a tudósokról világszerte) elvégzik a Covid19 kutatását, és arra az elkerülhetetlen logikus következtetésre jutnak, hogy vagy véletlen vagy szándékos laboratóriumi szivárgás történt, majd úgy kell megfogalmazniuk a következtetéseiket, hogy ezt az erős valószínűséget gyenge lehetőségként jelölik meg.

De itt fentebb bizonyítottuk, mint tényt (mivel a Moderna specifikus furin hasítási szekvencia CGG kodon nem fordul elő egyetlen furin hasítási helyen sem egyetlen természetes vírusban sem, és ezért nem lehetett természetes genetikai rekombináció eredménye. Tehát ember által létrehozott genetikai beillesztés eredménye kell, hogy legyen.

Elméletileg a NAIAD vagy az NIH egy másik, a NAIAD-dal vagy az NIH-val kapcsolatban álló fél felhasználhatta volna a Moderna által szabadalmaztatott furin hasítóhelyet, és saját maga készíthette volna el a Covid19-et. Ez nem sértette volna meg a Moderna egyetlen szabadalmát sem. Maga a furin hasítóhely nem szabadalmaztatható, mivel legalább 2004 óta ismert.

US7223390B2: Furin proteáz hasítóhelyek beillesztése membránfehérjékbe és felhasználásuk.
2004-05-07 A Kutatásfejlesztési Alapítvány által benyújtott kérelem
2004-11-11-11 Az US20040224391A1 közzététele
2007-05-29 A kérelem engedélyezve

 

 

Bár a Moderna tulajdonképpen szabadalmaztathatta volna a furin hasítóhelyet kódoló Moderna-specifikus (CGG az AGA esetében) kódot, amely a természetben még ma sem ismert (ha elfogadjuk, hogy a Covid-19 ember alkotta).

De tekintve, hogy a laboratóriumi szivárgás (szándékos vagy véletlen) Wuhanból származik, és tekintve a kínai eltussolást, és tekintve a Rand Paul szenátor által feltárt Fauci-féle tagadásokat, és tekintve a NIH, a NIAID és az amerikai hírszerző szolgálatok eltussolását, amikor a Covid-19 eredetéről szóló 3 hónapos jelentésük, amelyet Biden elnökimitátor rendelt el, nem hozott eredményt, és tekintve a NIAID, a NIH, a WIV, az EcoHealth Alliance, az Észak-Karolinai Egyetem és a Moderna közötti kapcsolatokat, nem látom, hogy bárki másnak lenne helye.

Ráadásul a rossz szereplők egész szentségtelen összeesküvése már a világjárvány kitörése előtt elkezdte a Moderna vakcina kifejlesztését - https://www.infowars.com/posts/must-watch-nih-claimed-joint-ownership-of-moderna-mrna-vaccine-began-development-weeks-ahead-of-pandemic/.

De a dolgok nem ilyen egyszerűek, mert a természetnek bizonyosan 100 000 éve volt arra, hogy emberi vírusokat hozzon létre, és egyszer sem helyezett el Moderna-specifikus (CGG az AGA esetében) furin hasítóhelyet semmiben, és a 19 nukleotid szekvenciát sem helyezte el korábban semmiben.

Mégis, 6 évvel azután, hogy a Moderna szabadalmaztatta, megtaláljuk a Covid-19-ben olyan körülmények között, amikor a Moderna ezzel a vírussal dolgozik. Tehát nem 100.000:6 vagy 16.666:1 a valószínűsége annak, hogy a Moderna a felelős, nem pedig a természet. Nem, ez 100%, mert nem a természet tette. Soha nem tette, és nincs bizonyíték arra, hogy valaha is fogja.

Az ember keveri össze az emberi és a vírusos arginin kódokat, nem a természet.

Pro Luc Montagnier élete utolsó éveit azzal töltötte, hogy bebizonyítsa, hogy a COVID-19 ember alkotta, és a HIV1 genetikai kódjának nagy részét tartalmazza.

Prof Luc Montagnier, mielőtt 2022Február8-án meghalt, teljes merényletet követett el a Covid-19 természetes evolúciójának koncepciója ellen azáltal, hogy kimutatta, hogy masszívan megegyezik a HIV-vel. Az alábbi ábra a Covid-19 egy 275 nukleotidos régióját mutatja, amelyben 200 nukleotidot tartalmaz a HIV/SIV (Simian ImmunoVirus) vírusból. És ne feledjük, hogy 61 kodon van, amelyek 20 aminosavat határoznak meg. Tehát ugyanazt a dolgot átlagosan 3 különböző módon lehet kimondani a kodonokkal.

Tanulmányának pdf-je letölthető innen, a kiegészítő anyagok pedig innen. Nagyon technikai jellegű. De Nobel-díjat kapott a HIV-vírus felfedezéséért. Tehát ha valaki tudná, hogy a Covidot felturbózták-e HIV-vel, az ő lenne. Rámutatott, hogy a Covid-19-et ember alkotta a világjárvány korai szakaszában, és emiatt a sajtó és a tényellenőrzők meggyilkolták. Minden egyes tényellenőrző, aki támadta őt, tévedett.

A tényellenőrzésüknek nem volt tudományos alapja. Ezek a szerkesztőségek természetesen egyáltalán nem tényellenőrzők. Ők globalista dezinformációs ügynökségek, Göbbels fiai, tények megdobálói és tudománytagadók. Körülbelül annyira megbízhatóak, mint egy amerikai választás. Én magam is tudok ellenőrizni egy tényt, köszönöm szépen. Nincs szükségem arra, hogy egy agymosott, felébredt madraszkai diák mondja meg a véleményét egy olyan témáról, amit soha nem tanult az egyetemen.

 

 

Mivel minden kétséget kizáróan (1:72 millióból 72 millióból 1 kétséget kizáróan statikusan és 100%-os biztonsággal biokémiai szempontból a Moderna specifikus furin hasadási helyéről) bebizonyítottuk, hogy a Moderna gyártotta a Covid-19-et. És mivel a Moderna és Fauci nem ismerte el, hogy ő gyártotta, és valójában eltitkolta az erre vonatkozó bizonyítékokat, lehet, hogy valami mást is rejtegetnek.

Mert most már csak két elmélet maradt: a véletlen laboratóriumi szivárgás elmélete és a szándékos laboratóriumi szivárgás elmélete. Úgy értem, a politikai szivárgások túlnyomó többsége nem baleset. Ezek szándékos stratégiák, hogy előnyt biztosítsanak a kiszivárogtatónak vagy a fizetőjének. Az IT-iparban jól ismert, hogy a vírusok akkor jelennek meg, amikor szükség van a vírusirtók eladására. Miért lenne ez másképp az emberi vírusokkal, most, hogy azokat is ember alkotta vírusokká lehet tenni? Különösen, ha figyelembe vesszük Bill Gates és alapítványa, valamint a GAVI és a GVAP hatalmas szerepét a globális oltási üzletben.

Az egyetlen ok, amiért a Moderna a Covid-19-et készítené, az az, hogy felszabadítsa. Máskülönben az egész gyakorlat pénzügyileg hiábavaló, kereskedelmileg értelmetlen lenne.

A Fauci által felhozott indok a funkcióbővítő kutatásra az, hogy az embernek a természet vagy a rossz szereplők előtt kell járnia, hogy időben oltóanyaggal rendelkezzen, ha egy betegség mutálódik, vagy ha a kínaiak vagy az oroszok genetikailag módosítják, hogy halálos legyen.

De ahhoz, hogy ezt elhiggyük, el kell hinnünk, hogy a Moderna érdekelt az emberek életének megmentésében. Sajnálom. Minden cselekedetük azt mutatja számomra, hogy érdekli őket az emberek beoltása, annak tudatában, hogy ez valószínűleg az életükbe fog kerülni.

A profit érdekli őket, a világjárványból származó profit. Ők nem az emberiség megmentői, mint ahogyan azt képviselik. Ők a kizsákmányolóink és a visszaélőink.

Azért hozták létre a vírust, hogy kiszivárogtassák, hogy megmentőinknek állítsák be magukat a saját kiszivárogtatásuktól. Ezek nem egy megmentő figura tevékenységei. Luc Montagnier próbált megmentőnk lenni tőlük, és a csoporttársaik meggyilkolták (hivatásszerűen). A Moderna azért folytatott funkciónyerési kutatásokat, hogy a vírust szabadon engedje és vakcinát kényszerítsen ki ellene oly módon, amely maximalizálja a profitjukat. Ez nem összeesküvés-elmélet. Pontosan ez történt. A részvényeik ára 20-szorosára emelkedett.

Azért hozták forgalomba a vírust, hogy eladhassák a vakcináikat, és tönkretegyék ügyfeleik immunrendszerét, mert az immunrendszerünk csökkenti a nyereségüket. Ez a Big Pharma üzlet.

Az ok, amiért az író annyira biztos abban, hogy a Moderna vagy ügynökeik készítették és szivárogtatták ki a Covid-19-et, és az ok, amiért a világjárvány kezdetén én is annak neveztem, és majdnem akkora gúnyt váltottam ki, mint amekkorát Montagnier professzor kapott (Isten áldja őt), az az, hogy a Szentírás azt mondja a Máté 27, Márk 15 és János 19-ben, hogy.

 

 

29 És ők (a helytartó katonái a 27. versben) töviskoronát plántáltak, és a fejére tették, és egy nádszálat a jobb kezébe; és letérdeltek előtte, és kigúnyolták őt, mondván: Üdvözlégy, zsidók királya!
30 És leköpték őt, és fogták a nádszálat, és fejbe verték. (Máté 27 ASV)

Hadd kérjek tehát elnézést, amíg ezeket a szavakat értelmezem:

Az USA védelmi minisztériuma finanszírozta a NIH-n és a NIAID-on és a DARPA-n keresztül a Coronavirus of Spike Proteins (Covid-19) génszplájzolását, amely először megfertőzte Jézust, a vőlegényén, az Új Szövetség Szentjein keresztül, közvetlenül azután, hogy világi Király lett, Caesar ezeknek a szenteknek, az antitipikus zsidóknak, a szövetségben Jákob angyali fiainak, az újjászületetteknek angyali módon.

Kiszámítottuk, hogy a rosszindulat, amely megakadályozta, hogy Jézus császárrá váljon a szentek számára, 2019Tisri15-ben (október17/18) véget ért. Glenn Beck készített egy dokumentumfilmet, amiben bemutatta, hogy 10 kórház Wuhanban 2019 októberében Covid19 tünetekkel rendelkező eseteket vett fel. Igen, emberek! A Covid-19 egy bizonyíték arra, hogy Jézus most világi király a szentek, az antitipikus zsidók, a zsidók felett, legalábbis az angyali üdvözítő szövetség által.

De aztán a katonák leköpték őt. Mert a Covid19 így kerül át, a szájból kilélegzett apró aeroszolcseppeken keresztül. A katonák szándékosan leköpték őt. Ez nem egy SALIVA LEAK volt! Fejbe verték Jézust, mert a szentek az egyház feje, és a Covid19-et nem véletlen fertőzéssel kapták el, hanem egy szándékos, olvasszal, biológiai fegyverrel, egy szándékos, fegyveres támadással történő lecsapással.

Tehát amit Montagnier professzor a virológiai szakértelmével látott, azt én a teológiai szakértelmemmel láttam. Megmutatva, hogy míg a tényellenőrzők és a tudomány kölcsönösen kizárják egymást, a tudomány és a teológia valójában megegyezik, ha megfelelően értelmezik (és ez egy nagy kikötés). Prof M megtanított minket arra, hogy a vakcinák okozzák a variánsokat. Valójában az alapvető virológia éppen ezért tiltja a tömeges vakcinázást egy világjárvány idején. Azt mondta, hogy a halálozási görbe követi az oltások görbéjét. Paradox módon, ha a vakcinák okozták az Omicront, akkor paradox módon saját maguktól mentettek meg minket!

 

 

Eljött az idő, hogy az embereket és a szervezeteket felelősségre vonjuk.

A Covid19 készítői, a genetikai vakcinák készítői. finanszírozóik és támogatóik, akik közé a világ szinte minden kormánya, közszférája és egészségügyi szolgálata tartozik, ezért bűnösök népirtásban és az emberiség elleni bűncselekményekben. A világ lakosságának felére genetikai erőszakot, betegséget és halált kényszerítettek, hogy a gyógyszeripari cégek zsebét gazdagítsák. A kormányok és a közszektorok világszerte átadták az egészségügyi szolgáltatások szabályozását a milliárdosoknak és a szívtelen vállalatoknak.

Az Egyesült Királyságban az összes általunk fizetett jövedelemadó az egészségügyi szolgálatra megy, és annak összes protokollját a szabályozó hatóságok határozzák meg, és az összes szabályozó hatóságot a Big Pharma ellenőrzi és finanszírozza, akik arra törekszenek, hogy károsítsák, majd a saját profitjuk érdekében kezeljék az egészségünket.

Tehát minden egyes fillér, amit jövedelemadóra költünk, egy lépéssel közelebb visz minket a betegséghez, a halálhoz és a gyógyszerfüggőséghez.

Miért döntött tehát Montagnier professzor úgy, hogy élete utolsó éveit azzal tölti, hogy bebizonyítsa, hogy a Covid-19-et ember alkotta, és hogy a tüskés fehérjék, és így a vakcinák is egzisztenciális veszélyt jelentenek a fajra? Mi maradt neki 87-89 évesen, amit be kellett volna bizonyítania magának vagy bárki másnak? Biztosan nem azért tette, hogy növelje a szakmában szerzett hírnevét.

Nem, ugyanaz a szenvedély hajtotta, mint ami a HIV felfedezésében. A szenvedély, hogy megmentse az emberiséget a vírusoktól és azoktól, akik megtervezték őket, hogy kárt tegyenek bennünk. És miért adta fel a szellemet 2022 februárjában? Mert tudta, hogy az Omicron legyőzte a vakcinákat. A munkáját egy nála is nagyobb virológus végezte el. Ezért nyugodtan pihenhetett békében, és elmehetett olyan emberekhez, akik megértették hozzájárulásának nagyságát.

A Covid-19 nem 2019-ben készült el. A Moderna-specifikus 19 nukleotidból készült, 19 nukleotidból álló kiméra (CGG az AGA számára) furin hasadási hely, amely a természetben sehol sem fordul elő.
És minden Covid haláleset és minden Covid vakcina haláleset egyenesen a ModeRNA küszöbén parkol, az igazságszolgáltatásra várva.

De nem fogjuk elég gyorsan végrehajtani ezt az igazságszolgáltatást. És ezért a Jelenések 6:8-ban az emberiséget sújtó végső csapás, amelyet az apokalipszis 4. lovasa hoz, és amelyet maga Bill Gates is megjósolt, még ebben az évben el fog érkezni (a háború és az éhínség, a 2. és 3. lovas után).

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/kozzetett-dokumentumok-megerositik-hogy-a-moderna-hozta-letre-a-covid-19-virust

 

Dr, Vernon Coleman: Amit esetleg kihagytál, miközben a mainstream média csak a Propaganda és hazugságokat publikálta Oroszország-Ukrajnáról

 

Most, hogy a BBC News és társai a nap 24 órájában propagandát és hazugságokat sugároznak az ukrajnai konfliktusról, azt hihetnénk, hogy ez az egyetlen aggasztó ügy, ami jelenleg a bolygón zajlik.

Sajnos azonban ez nem is állhatna távolabb az igazságtól, és semmi sem olyan jó, mint egy eltúlzott nemzetközi válság, hogy eltemesse az otthonunkhoz közelebbi rossz híreket. Íme néhány dolog, amiről az elmúlt héten lemaradhattak...

Az Egyesült Királyságban a kormány feljogosította magát, hogy elkobozza az oroszok pénzét és holmiját, akiknek egyetlen bűne, hogy oroszok és az Egyesült Királyságban élnek. Most, hogy a kormány megadta magának ezt a hatalmat, mi mást fognak vele csinálni? Kiket fognak még célba venni? Ez egyenesen Klaus Schwab álomvilágába vezethet minket, ahol "nincs semmid, és boldog vagy".

A Marks and Spencer (egy nagy brit áruház) ingyenes kávét kínál azoknak a vásárlóknak, akik beolvassák és használják az alkalmazásukat. Ez valami gonoszság kezdete. Az App az ellenség fő fegyvere. Soha ne töltsön le egy alkalmazást. Ne vegyél vagy használj okostelefont.

A londoni ingatlanpiacot évtizedek óta az orosz vásárlók tartják fel. Ha az oroszok nem vásárolnak lakásokat, az ingatlanpiac felső szegmense össze fog omlani. És a piac többi része követni fogja ezt a példát. Ahogy a kamatlábak emelkednek és a lakásárak csökkennek, milliók fognak negatív tőkével - csődbe menni.

Az Egyesült Királyságban idén energiaválság lesz. A válságot az atomerőműveket ellenző zöldek és klímaváltozás-kultisták hozták létre és súlyosbították. Amikor jövő télen fázni fog, és hideg sült babot fog enni a konzervdobozból, hibáztassa a zöldeket és a klímaváltozás mániásokat.

 

 

Úgy tűnik, a királynő végleg elhagyta a Buckingham-palotát. Mi biztosan nem leszünk Londonban, amikor a Parlament nem ülésezik. Ilyenkor veszélyes lesz Anglia fővárosában tartózkodni.

Bill Gates szerint az orvosok nem fontosabbak, mint az autószerelők. Ha tudni szeretné, merre tart az egészségügyi ellátás az Egyesült Királyságban, olvassa el a gov.uk oldalon a "The Future of Health care and Vision for Digital Health Care" című dokumentumot.

Az élelmiszerárak az egekbe fognak szökni, mert a világ élelmiszereinek nagy részét Oroszországban termesztik. A maradék nagy részét pedig Ukrajnában termesztik. A búza ára idén eddig több mint 50%-kal emelkedett. A műtrágyaárak az egekbe szöknek, és hiány lesz. Az élelmiszerkészletek összeomlanak. Ha Ön Nyugaton él, a kormánya szankciói azt jelentik, hogy Önöknek üzent hadat, nem pedig Oroszországnak.

Szinte minden árucikk ára az egekbe fog szökni. Az alumínium ára rekordot döntött. A nikkel ára idén eddig 166%-ot emelkedett. A gáz ára egy nap alatt 73,8%-kal emelkedett. Minden, amit meg kell vásárolni, sokkal drágább lesz, köszönhetően az Önök kormányának és az Oroszország elleni további szankciókat szorgalmazó idiótáknak.

Az orvosoknak semmit sem tanítanak az oltásokról. Azt sem tanítják meg nekik, hogyan kell "olvasni" és megkérdőjelezni a tudományos cikkeket. Így az orvosok a gyógyszergyártó cégektől és a kormányuktól kapják az információkat. Ők aztán azt papolják, amit mondtak nekik - és kijelentik, hogy a saját maguk gondolkodó orvosok összeesküvés-elméleteket vallanak, akiket diszkreditálni és figyelmen kívül hagyni kell.

A Daily Telegraphban megjelent brit kormányhirdetés orvosi szakértők megjegyzéseit sorolta fel. Az egyik idézett szakértő Alison Culpan, a Brit Gyógyszeripari Szövetség skót igazgatója volt. Állítólag azt mondja, hogy ha valaki elkapja a covid-19-et, hosszú távú covidot kaphat, aminek - figyelmeztetése szerint - súlyos és gyengítő hosszú távú hatásai lehetnek, különösen az emberek mozgás-, munka- és kapcsolattartási képességére.

Ez azért furcsa, mert a Long Coviddal kapcsolatos legfontosabb kutatások szerintem azt mutatják, hogy a Long Covid (ha egyáltalán létezik) pszichológiai probléma, nem pedig fizikai. A sürgősségi orvos, Dr. Okorocha azt mondja, hogy `nagyon valószínűtlen, hogy az emberek komoly problémáktól szenvednek a covid oltást követően'. Javasolnám, hogy nézze meg a 'Frissítve: Hány embert ölnek meg a vakcinák?". A cikket a honlapjaimon gyakran frissítik.

 

 

Végül a Financial Timesban Peter Brodin, a londoni Imperial College gyermekimmunológusa a következőket írja: "Gyermekek millióit oltották be az Egyesült Államokban és máshol; ha a vakcináknak lennének mellékhatásai, már régen láttuk volna őket". Javaslom, hogy ő is olvassa el a cikkemet a covid-19 oltások által megölt és/vagy megsérült emberek számáról. Újságírók, orvosok és Devi Shridhar is szívesen elolvasnák.

A BBC azt állítja, hogy az agyban különbségeket találtak a covid-fertőzés előtt és után. Érdekes módon, de előre láthatóan a BBC elfelejtett beszámolni arról, hogy a súlyos agyi elváltozások a covid-19 oltások ismert lehetséges mellékhatásai.

A BBC News jelentése szerint Shane Warne krikettjátékos természetes halállal halt meg. A BBC úgy tűnik, nem említi, hogy Warne úrnak beadták a covid-19 oltást, amelyről köztudott, hogy embereket öl.

A The Expose weboldal szerint az Egyesült Királyság kormánya adatokat tett közzé, amelyek megerősítik, hogy a teljesen beoltott emberek akár 3,2-szer nagyobb eséllyel halnak meg covid-19-ben, mint a be nem oltottak. A brit kormány adatai azt is mutatják, hogy a teljes mértékben beoltottakra 10-ből 9 covid-19 halálesetből most már a teljesen beoltottakra esik. Úgy tűnik, hogy a BBC nem közölte ezeket a számadatokat.

Az Egyesült Királyság kormányának a saját népe elleni háborúja azt fogja jelenteni, hogy az életszínvonal vissza fog térni az 1970-es évekhez. Az infláció elszabadul az ellenőrzés alól. A milliárdosok, a politikusok és az állami funkcionáriusok kivételével mindenki szegényebb lesz.

Az Egyesült Királyság kormánya a csalás kezdete, 2020 eleje óta külön koronavírus-támogatást fizet a nagy brit lapcsoportoknak. A támogatás az első három hónapban 35 millió font volt, és most a 23. hónapban van. Ezen kívül hatalmas összegeket fizettek ki a mainstream médiának reklámbevételként. Ezért nem meglepő, hogy a mainstream média előítéletes és korrupt volt az egész hamis kovid járvány alatt. Az újságírók eladták a lelküket és a tisztességüket. Soha nem szabad elfelejtenünk az aljasságukat.

Dr. Vernon Coleman

https://www.pokolafoldon.hu/blog/amit-esetleg-kihagytal-mikozben-a-mainstream-media-csak-a-propaganda-es-hazugsagokat-publikalta-oroszorszag-ukrajnarol