2024. január 20., szombat

Neil Oliver: Ezek őrültek!

Forrás: GBNews @ YouTube
‘Is the TRUTH only what those with the most money say it is?': Neil Oliver FEARS Davos destruction
https://youtu.be/Bu-UcNfer8I

"Mint önjelölt istenek, a BlackRock, a Raytheon, a Google és hasonlók számára épített új Olümposz lakói. Halálosan kíváncsiak arra, hogy mire készülünk, de totálisan félvállról veszik az életünket, sőt, azt is, hogy van-e egyáltalán életünk vagy sem.
(...)
Egy védett parazita klán diktál nekünk, a beleegyezésünk nélkül tervezi meg a jövőnket. Egy olyan osztály, amely a világ népességének tömegére kendőzetlen megvetéssel tekint, mint a táblázatokon lévő pontokra.
(...)
Úgy tűnik, elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor azok, akikre nem szavaztunk, egyszerűen eldöntik egymás között, hogyan fog kinézni az örökkévalóság, és aztán a mi rovásunkra hozzá is látnak megvalósítani azt.
(...)
Ezek az önjelölt nagyurak pont úgy nem érzik kötelességüknek, hogy engedélyt kérjenek tőlünk, mint ahogyan a mezőn legelő jószágoktól vagy az utcán kóborló kutyáktól sem. Ennyire olcsó lett az emberi élet.
(...)
A leendő diktátorok egyre tébolyultabban igyekeznek elérni, hogy másfelé nézzünk, és mindent bevetnek ellenünk, amijük csak van. A legújabb félelem-pornójuk között szerepel a "Betegség X",
(...)
Tényleg mindannyiunkat úgy terelgetnek, mint a marhákat?
És pontosan hová?
A végidők felé?
Határozottan úgy tűnik.
Mi lesz az utolsó csepp a pohárban?
(...)
Ezek őrültek.
Viszont mi sem vagyunk normálisak, ha továbbra is hallgatunk rájuk.
(...)
Most már csak az lenne az igazság, amit a legtöbb pénzzel rendelkezők mondanak?
Most jobban, mint valaha, résen kell lennünk.
Mert a tét maga az élet.
(...)
Szóval újra megkérdezem, miért hallgatna bárki is a davosi urak és hölgyek, valamint a világ kormányaiban megvásárolt strómanjaik ostobaságaira?
(...)
Emlékszel arra, hogy valaha is a saját akaratodból átadtad volna magad egy kakisztokráciának, vagyis a társadalom legalantasabbjai kormányzásának?
Mert én nem.
(...)
Az út, amelyen haladnunk kell, az az út, amelyen mindenkor tiszteletben tartjuk magának az emberi életnek az egyedi és pótolhatatlan értékét."

Az öntudat ereje #oroszorszag #moszkva #szentpétervár

Látod ezt, Nyugat? Csak az öntudat és a hazaszeretet képes megtartani egy nemzetet...

dr. Hossó Andrea: A digitális pénz veszélyei

20 éves a székely zászló, amely nem is székely A kék-arany székely zászló török eredetű ?