2023. szeptember 13., szerda

Emberszerv-kereskedelem Ukrajnában

New York, 2023. szeptember 13. szerda (MB)

Bevett gyakorlattá vált az emberszerv-kereskedelem Ukrajnában, a kijevi jogrend pedig még bátorítja is. Ukránok esnek a szervkivétel áldozatául – vált ismertté az ENSZ-ben kedden.

A közelmúltban elfogadott transzplantációs törvény értelmében ma már nincs szükség közjegyző által hitelesített írásos hozzájárulásra a transzplantációhoz sem élő donortól, sem hozzátartozóitól. Nem szükséges az aláírások hitelességének ellenőrzése sem. Gyerekekből is lehet szervet kivenni. Egyszerűsödött a szerveltávolítás azoknál is, akik nem adták hozzájárulásukat az adományozáshoz – értesült a Békekör tudósítója.

„Az ukrajnai háború a szervkereskedelem virágzó csatatérévé vált, szerveket gyűjtenek ki sebesültekből és halottakból is” – mondták a Békekör tudósítójának.

Az ukrajnai szervkereskedelemnek különösen nagy haszonélvezői a transzplantációra szoruló hazai és külföldi dúsgazdagok. Úgy tudják, mindennapos gyakorlattá vált az emberi szervek exportja Nyugatra, és szervezett hálózatok végzik az emberi jogokba, és a büntetőjogba ütköző kereskedelmet.

Az ukrajnai gyakorlatot eddig egyetlen nyugati ország sem kifogásolta. Keleti országok hívták fel rá a figyelmet, elsőként Oroszország.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Van ezeknek az embereknek lelkiismerete? Miféle ország ez ? - Kilakoltatások

Nem a társadalomnak kell megfizetni ezeket a károkat, hanem a semmiből pénzt teremtő bankoknak... kivéreztetik a magyar családokat!!!

Richard Vobes: Digitális detox

Forrás: Richard Vobes @ YouTube
Escaping the dumb digital world
https://youtu.be/oNBPQ8Z-Uac
https://thewhiterose.uk/

Mögöttes szándék

Forrás: presstv.ir
https://www.presstv.ir/doc/Detail/2023/09/13/710791/Intentions-Part-one

Forrás: presstv.ir
https://www.presstv.ir/doc/Detail/2023/09/13/710792/Intentions-part-two-

Forrás: Presstv.ir
https://www.presstv.ir/doc/Detail/2023/09/13/710793/Intentions-part-three-

Nem lehet eleget ismételni

Meg tudja valaki cáfolni ?

éljen a willkommenskultúr

Sucharit Bhakdi epidemiológust kizárták a német Petíciós Bizottság 2023. szeptember 18-i meghallgatásáról

 

Egy Sachsen-Anhalt-tartományban élő polgár petíciót indított a WHO pandémia-szerződés ellen és arra szólította fel a kormányt, hogy ne írják alá a szerződést.

A petícióban kérelmezte, hogy a meghallgatásra prof. Sucharit Bhakdi epidemiológust vihesse magával szakértőként. 75.074 aláírás jött össze, így 2023 szeptember 18-án a Petíciós Bizottság meghallgatást tart a Parlamentben a témáról. A német kormány képviselői azonban egy belső ülésen úgy döntöttek, hogy Bhakdi professzort kizárják a meghallgatásról.

https://journalistenwatch.com/2023/09/08/hosen-voll-sucharit-bhakdi-darf-nicht-als-experte-vor-petitionsausschuss-im-bundestag-sprechen/


Na, vajon miért akarják mindenáron megakadályozni, hogy a Parlamentben beszéljen? Ha hülyeségeket mondana, akkor meghívót küldenének neki, hogy a Mainstream másnap főműsoridőben cincálhassa darabokra. De ők elhallgattatják. Mert amit mondana az a hatalom számára veszélyes. Veszélyes, mert igaz!


Biró Éva