2021. május 18., kedd

Megdöbbentő statisztikák mutatják, mennyire veszélyesek a Fenevad bélyegének felvétele

400 000 oltással kapcsolatos haláleset csak az Egyesült Államokban

Alex Newmannal, az oknyomozó újságíróval és a Liberty Sentinel alapítójával készített videointerjúban McCullough szerint az amerikai kormány, a Bill & Melinda Gates Alapítvány és az egész világon működő egészségügyi ügynökségek mind elkötelezték magukat a globális lakosság beoltása mellett, miközben a COVID- 19 „vakcina” a leghalálosabb vakcináknak bizonyult.

Biztonságos kezeléseket elnyomták a veszélyes „oltások” javára

McCullough, aki közegészségügyi mesterképzéssel is rendelkezik, három különféle szenátusi meghallgatáson adott tanúvallomást, megosztva azokat a kezeléseket, amelyeket a COVID-19 gyógyulásához és a kórházi kezelés elkerüléséhez használt betegek számára nyújtott. Protokollját az interjúban foglalja össze.

Ezeket a stratégiákat az American Journal of Medicine 2021. januári számában megjelent „A SARS-CoV-2 fertőzés korai ambuláns kezelésének kórélettani alapjai és indoklása” is részletesen ismerteti. 1 A „Útmutató az otthoni COVID kezeléshez” tanácsadó szerkesztője volt. 2

A közelmúltban Texas államban a szenátus Egészségügyi és Humán Szolgáltatási Bizottságának meghallgatása során McCullough megjegyezte, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint a korai kezelés megakadályozhatta a COVID-19 halálozásának akár 85% -át is. 3 A korai otthoni kezelés minimalizálja a terjedést is, mivel a fertőző időtartam két hétről körülbelül négy napra csökkenthető.

Annak ellenére, hogy olcsó és könnyen elérhető, a korai kezeléseket mind cenzúrázták és elnyomták, nyilvánvalóan e globális tömeges oltási kampány biztosítása érdekében. Valójában, amint azt McCullough megjegyzi, egyáltalán nincsenek pontosított útmutatások a COVID kezeléssel kapcsolatban, még a kórházi protokollok sem.

Egészségügyi ügynökségeink teljes fókuszában a maszkolás, a zárolás és a génterápiás „vakcina” várakozása állt. Az eredmények pusztítóak voltak. Öt hónappal a tömeges oltási kampányban az Egyesült Államokban és az Európai Unióban már több mint 10 000 ember halt meg a lövések megszerzése után. Bármely más vakcinát mára kivontak volna a piacról.

Például 1976-ban az amerikai kormány 45 millió embert oltott be a sertésinfluenza járvány ellen. A Fox News szerint az egész programot csak 53 haláleset jelentésekor törölték. 4 Megjegyzés: Az 1976-os oltási program után jelentett halálozások száma háromtól 53-ig terjed, a forrástól függően. 5 , 6 , 7

Az egészségügyi hatóságok több mint 3800 halálesetet vonnak le 8 a COVID-19 oltás után, akár véletlenül, akár nem következményesen. Gondolkozzon el rajta. Öt hónappal a COVID-19 oltási kampány során 7000% -kal meghaladó haláleseteket vizsgálunk, mint a sertésinfluenza elleni oltási kampány során , amelyet töröltek, miután az oltást túl kockázatosnak ítélték.

A COVID-19 „vakcina” szintén nagyságrendileg veszélyesebb, mint a szezonális influenza elleni vakcina. Amint arról McCullough beszámolt, átlagosan 20-30 halálesetet jelentettek a szezonális influenza elleni oltást követően, amelyet évente mintegy 195 millió amerikai kap. 9.

Hasonlítsa össze ezt az új COVID-19 génterápiákkal. Eddig becslések szerint 124 millió amerikai van teljes mértékben beoltva a COVID-19 ellen, és a halálozások száma már 2021. április 30-án 3837. 10

Ami még ennél is rosszabb, úgy tűnik, hogy az oltásokkal kapcsolatos nemkívánatos események jelentési rendszere (VAERS) körülbelül három hónappal elmaradt, 11 így valószínűleg komoly alulszámolást jelent. Még ha VAERS teljesen utolérte lenne egy undercount, mivel csak 1% 12 , 13- 10% 14 nemkívánatos események az oltás után valaha is jelentett. Tehát a valóságban 38 370 383 700 COVID vakcinával kapcsolatos halálesetet vizsgálhatunk.

A harmadik összehasonlítás elvégezhető az oltások egészével szemben. Amint arról Tucker Carlson, 2021. május 15- én beszámolt , a COVID-19 lövései már több halálesetet eredményeztek, mint az összes rendelkezésre álló oltóanyag 1997 közepétől 2013 végéig kombinálva - ez 15,5 éves időszak.

Dr. Peter McCullough, a Baylor Egyetem Orvosi Központ belgyógyász-helyettes vezetője szerint, aki arról ismert, hogy az Egyesült Államok öt legnagyobb publikált orvostudományi kutatója közé tartozik, a COVID-19 vakcinák „hatalmas számban” ölnek meg embereket és a kormány egyszerűen figyelmen kívül hagyja.

Alex Newmannal, az oknyomozó újságíróval és a Liberty Sentinel alapítójával készített videointerjúban McCullough szerint az amerikai kormány, a Bill & Melinda Gates Alapítvány és az egész világon működő egészségügyi ügynökségek mind elkötelezték magukat a globális lakosság beoltása mellett, miközben a COVID- 19 „vakcina” a leghalálosabb vakcináknak bizonyult.

A COVID-19 „vakcina” szintén nagyságrendileg veszélyesebb, mint a szezonális influenza elleni vakcina. Amint arról McCullough beszámolt, átlagosan 20-30 halálesetet jelentettek a szezonális influenza elleni oltást követően, amelyet évente mintegy 195 millió amerikai kap. 9.

Hasonlítsa össze ezt az új COVID-19 génterápiákkal. Eddig becslések szerint 124 millió amerikai van teljes mértékben beoltva a COVID-19 ellen, és a halálozások száma már április 30-án 3837.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/megdobbento-statisztikak-mutatjak-mennyire-veszelyesek-a-covid-oltasok.html

Connecticut közzétette a Moderna COVID Vakcina összetevőit

 

“SM-102 – Nem alkalmazható emberi vagy állatorvosi felhasználásra”:

A Connecticuti Közegészségügyi Minisztérium közzétette a Moderna COVID “vakcina” összetevőinek listáját, és ez az adatlap megerősíti, hogy az “SM-102″ nevű vegyi anyagot tartalmaz.

Az SM-102 anyagbiztonsági adatlapon ez a vegyi anyag a következőképpen van leírva: ” Nem alkalmazható emberi vagy állatorvosi felhasználásra”.

Itt van a Connecticut-i Egészségügyi Minisztérium által a Moderna COVID vakcináról közzétett információ, amely felsorolja az ÖSSZETEVŐKET:

A gyártó, a Cayman Chemical Company szerint a munkahelyi biztonsági és egészségügyi hatósághoz (OSHA) benyújtott bejelentésében ez a vegyi anyag “Akut mérgezést okoz: “Bőrrel érintkezve halálos”.”

Ugyanebben az OSHA bejelentésben a gyártó kijelenti, hogy az SM-102 “Hosszan tartó vagy ismételt expozíció esetén károsítja a központi idegrendszert, a vesét, a májat és a légzőrendszert”.

Íme két szakasz a gyártó OSHA bejelentéséből:

Úgy tűnik, hogy ezt fecskendezik az Önök karjába, amikor a Moderna COVID elleni Vaxot kapják. Nyilvánvalóan megmérgezik önöket!

Talán ez az oka annak, hogy olyan sok embernek vannak “mellékhatásai” az úgynevezett “vakcinára”?

Mégis az Egészségügyi Hivatalok országszerte TV és rádió reklámokat futtatnak, amelyekben azt mondják a lakosságnak, hogy ez a vakcina “biztonságos”. Úgy tűnik, hogy ez HAMIS HIRDETLEN HIRDETÉS.

A connecticuti egészségügyi minisztérium teljes tájékoztatója, amely felsorolja az összetevőket, közvetlenül letölthető Connecticut állam kormányának honlapjáról itt (Archived itt).

Az “SM-102” vegyi anyag teljes anyagbiztonsági adatlapja letölthető a Cayman Chemical Company weboldaláról ITT .

Most, hogy ez az információ nyilvánosságra került, ÖN is alaposan átgondolhatja, hogy akarja-e, hogy valaki ezt beadja ÖNnek.

Azok számára, akik úgy döntöttek, hogy beadatják ezt a vakcinát, érdemes felvenniük a kapcsolatot egy jó személyi sérüléssel foglalkozó ügyvéddel, és bemutatni ezt az információt az ügyvédnek. (Amíg még életben van.)

FRISSÍTÉS MÁJUS 18.

Rengeteg mellébeszélő e-mailt kapok biokémikusoktól, akik azt állítják, hogy az SM-102-vel kapcsolatos rossz adatoknak köze van ahhoz, hogy az oltóanyagot kloroform oldattal juttatják be, és az anyagbiztonsági adatlapon (MSDS) felsorolt veszélyek a kloroformmal foglalkoznak. Nem, nem így van.

Az MSDS az SM-102 anyaggal foglalkozik, mivel azt a Cayman Chemical Company gyártja. Pont.

A Moderna COVID “Vakcina” összetevőinek listája az SM-102-t a vakcina harmadik leggyakoribb összetevőjeként tünteti fel, és ez az összetevő a Cayman Chemical Company leírása szerint szerepel. Ez ilyen egyszerű.

De ez valójában még rosszabb lesz.

Az SM-102-vel együtt használt oldat a kloroform, és a kloroformot már évtizedek óta tilos a fogyasztók számára használni.

Az ok, amiért a kloroformot a fogyasztók számára betiltották, annak az az oka, hogy mennyi ideig marad az emberi testben, és mit tesz az emberi testtel, amíg benne van. A kloroform felezési ideje 180 nap. Ez azt jelenti, hogy fél év alatt a kloroformnak csak a fele távozik a szervezetből. Eddig velem vagytok?

A kloroform, mint minden más vegyi anyag, lebomlik. És amikor oxigénnel érintkezik, lebomlik… várjunk csak… Foszgéngázzá.

A foszgéngáz már 7 ppm (7 ppm) koncentrációban is halálos az emberre.

Tehát mindazok, akik megkapják az “oltást”, egy karnyi kloroformot kapnak, amely a testükben keringve foszgéngázzá bomlik.

A különböző emberek egyedi funkcióitól függően néhányan – talán sokan – közülük elérhetik a szervezetükben a foszgéngáz halálos küszöbértékét, és belehalhatnak; valószínűleg a második “oltást” követő 180 napon belül.

De várjunk csak, van még TÖBB is! A foszgén egy rendkívül mérgező anyag, amely szobahőmérsékleten gázként létezik. Rossz vízoldékonysága miatt a foszgénmérgezés egyik jellemzője a nem kardiogén tüdőödéma kialakulása előtti, kiszámíthatatlan tünetmentes látens fázis. Igen, a tüdő megtelik folyadékkal, és a beteg nem tud lélegezni. Pont mint… várjunk csak… “COVID.”

Ahogy ezek az emberek elkezdenek hullani, mint a legyek, ugyanazok az emberek, akik a vakcinát hozták nekünk, egyszerűen a COVID variánsra foghatják. Kár, hogy egy olyan COVID-változatban haltak meg, amelytől a vakcina nem tudta megvédeni őket.

Ez lenne a tömeggyilkosság hihető tagadása? Döntse el maga.

Remek módja a bolygó elnéptelenedésének, és senki sem lesz okosabb, mert a halálesetek időben olyan távol esnek az oltástól, és a foszgéngáz-mérgezés tünetei utánozzák a COVID tüneteit.

Forrás: https://infiniteunknown.net/2021/05/18/connecticut-publishes-moderna-covid-vax-ingredients-deadly-poison-sm-102-not-for-human-or-veterinary-use/comment-page-1/ ,

https://civilekatisztanlatasert.hu/connecticut-kozzetette-a-moderna-covid-vakcina-osszetevoit/

Orosz szakértők elítélik az infodémiát, cáfolják a hamis járványt, a PCR-t és a vakcinákat

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A Covid19-cel kapcsolatban félretájékoztatási járvány zajlik és ha a hatalmas károkat okozó állítólagos világjárvány így folytatódik, akkor a Sars-Cov-2 koronavírus-járvány évente ismétlődni fog és ugyanez történik majd a vakcinákkal…

Orosz orvosi szakértők, molekuláris biológusok, pszichológusok és geopolitikai szakértők beszélnek a diagnosztikai eszközök hiányáról, a PCR-tesztek használhatatlanságáról és a teszt-járványról, az emberi jogok megsértéséről és az emberi méltóság porrá zúzásáról a globalisták hamis járványa és Covid-útlevelei révén, amelyekkel ellenőrzést és transzhumanista robotlétet akarnak bevezetni.

Nincs vesztegetni való idő, nem tűrhetjük ezt a fajta zsarnokságot és harcolnunk kell jogainkért és az emberi méltóságért.


A szövetségi törvény tiltja a sürgősségi használatra vonatkozó kötelezettségeket COVID oltások, tesztek, maszkok – 3 forrás, amellyel tájékoztathatja iskoláját vagy munkáltatóját.

 

A szövetségi törvények értelmében a munkáltatók és az egyetemek nem kötelezhetik jogszerűen a COVID vakcinákat, mivel ezek nem engedélyezett, sürgősségi felhasználási engedélyt kapott termékek, amelyek definíciójuk szerint kísérleti jellegűek.

 

Mivel több mint 100 amerikai főiskola írja elő a COVID-vakcinák beadását a személyes részvételhez, és az iskolák maszkokra vonatkozó mandátumokat kényszerítenek, kritikus fontosságú, hogy az emberek tisztában legyenek a jogaikkal.

A lényeg a következő: a sürgősségi felhasználási engedély (EUA) státuszra engedélyezett termékek kötelezővé tétele sérti a szövetségi törvényt, amint azt az alábbi jogi értesítések részletezik.

Minden COVID vakcina, COVID PCR és antigén teszt, valamint maszk csupán EUA engedélyt kapott, a szövetségi kormány által nem jóváhagyott vagy engedélyezett. A hosszú távú biztonságosság és hatékonyság nem bizonyított.

Az EUA termékek definíciójuk szerint kísérleti jellegűek, ami megköveteli, hogy az embereknek joguk legyen visszautasítani azokat. A Nürnbergi Kódex, az etikus orvoslás alapja szerint senkit sem lehet kényszeríteni arra, hogy orvosi kísérletben vegyen részt. Az egyén beleegyezése “feltétlenül szükséges”.

Az év elején Mary Holland, a Children’s Health Defense elnöke és általános jogtanácsosa, valamint Greg Glaser ügyvéd kijelentette, hogy a szövetségi törvény tiltja, hogy a munkáltatók kötelezővé tegyék az EUA COVID vakcinákat (vagy az EUA COVID-19 teszteket vagy maszkokat).

Holland és Glaser azt írták:

“Ha egy vakcinát az FDA EUA-t adott ki, az nem rendelkezik teljes körű engedéllyel, és önkéntesnek kell lennie. Egy magánfél, például egy munkáltató, iskola vagy kórház nem kerülheti meg az EUA-törvényt, amely tiltja a kötelezővé tételeket. Sőt, a mandátumokat megakadályozó EUA-törvény olyan egyértelmű, hogy csak egyetlen precedensértékű ügy létezik egy EUA vakcina mandátummal kapcsolatos kísérletre vonatkozóan.”

Mi a teendő, ha az iskolája vagy a munkáltatója azt mondja, hogy be kell kapnia a COVID vakcinát?

A Children’s Health Defense jogi csoportja három jogi értesítést írt, amelyet bárki, aki COVID vakcinával, COVID teszttel vagy maszkkal kapcsolatos mandátummal szembesül, felhasználhat arra, hogy tájékoztassa a munkáltatókat és az egyetemeket arról, hogy megsértik a szövetségi törvényt. A három értesítést itt töltheti le.

Mindegyik értesítés tartalmazza ezt a szöveget:

“A szövetségi törvény, a 21 U.S.C. 21. cím, a szövetségi élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai törvény 360bbb-3(e)(1)(A)(ii)(I-III) §-a a következőket mondja ki a sürgősségi engedélyben engedélyezett termékekről:

Azokat a személyeket, akiknek a terméket beadják, tájékoztatják…

(I) hogy a miniszter engedélyezte a termék sürgősségi felhasználását;

(II) az ilyen felhasználás jelentős ismert és lehetséges előnyeiről és kockázatairól, valamint arról, hogy az ilyen előnyök és kockázatok milyen mértékben ismeretlenek; és

(III) a termék beadásának elfogadására vagy elutasítására vonatkozó lehetőségről, a termék beadásának elutasításának esetleges következményeiről, valamint a termék rendelkezésre álló alternatíváiról és azok előnyeiről és kockázatairól.

Minden olyan szervezet vagy szervezet, amely megköveteli az EUA COVID-19 oltásokat, COVID-19 teszteket vagy maszkokat, megsérti a szövetségi törvényt, és valószínűleg perekkel kell szembenéznie, ha nem engedélyezi a mentességeket vagy alternatívákat.”.

A Children’s Health Defense által készített értesítések benyújtása az első lépés a mentesség kérése vagy a jogi lépések megtétele előtt.

Az oltásmentességre vonatkozó törvények államonként eltérőek. A Nemzeti Oltási Információs Központban tájékozódhat az Ön államában érvényes mentességekről.

Az egészségszabadsággal kapcsolatos kérdésekben kritikus fontosságú, hogy fellépjünk a kötelezővé tétel ellen, és megőrizzük a jogilag védett, alapvető emberi jogokat. Ne essen áldozatul a kényszerítésnek és a nyomásgyakorlásnak, használja a rendelkezésre álló forrásokat, hogy megvédje törvényes jogait.

https://childrenshealthdefense.org/defender/resources-federal-law-prohibits-mandates-emergency-use-covid-vaccines-tests-masks

Az 1848-49-es szabadságharc részben azért bukott el, mert az ország elhagyta címeréről a koronát és köztársaságot kiáltott ki.




Kevesen tudják, vagy ismerik történelmünket, így sokan nem is gondolják, hogy az államforma igen is befolyásolja életünket! Magyarország több mint ezer éves múltra tekint vissza, így minden oka és joga megvan, hogy alkotmánya legyen. Azonban az ország polgárai nem is gondolják, hogy miért volna ez fontos számunkra? Európában az egyetlen olyan ország vagyunk, vagy állam vagyunk, amely többször váltott államformát, mint a többi állam. Az osztrák-magyar monarchia végéig királyi állam voltunk és ennek köszönhette az ország, hogy mindig túlélte a történelem viszontagságait és nagy nemzetnek számítottunk és tényezők voltunk a világon. Amiről sokan nem beszélnek, hogy az 1848-49-es szabadságharc részben azért bukott el, mert az ország elhagyta címeréről a koronát és köztársaságot kiáltott ki. A lakosság a koronát tisztelte, ,s majd utána a királyt. Ezért Kossuth-ot sokan megvetették akkoriban és nem támogatták. Évszázadokon keresztül így éltek az emberek a magyarok. 1919-ben a trianoni szerződés nagyot vágott a nemzeten és diktatúra, majd egy rossz köztársaság segítette a románokat, hogy megszállják az országot. Horthy akaratát sokan többféleképpen látják, de mégis próbát tett egy új Magyarország építésére egy királyi állam létrehozásával, hogy államunkat, hagyományunkat megőrizze. Ez 1944-ig tartott, amikor a németek megszállták Magyarországot és Szálasit nevezték ki. Ezt követően ismét egy köztársasági állam látszott kibontakozni. Ezt felülírták az oroszok és Rákosi hatalomra jutásával, népköztársaság lett. 1956-ban ismét köztársaság, majd a forradalom leverése után ismét népköztársaság. Ez a Kádár kormány nem alaptörvényt léptetett életbe, hanem alkotmányt! Ez az alkotmány több törvényt is magában foglalt a Horthy időkből is, csak megfelelően átfogalmazták. 1989-ben ismét egy királyi kormány kibontakozása formázódott meg a magyarokban, ezért lett a koronás címer. A problémát az okozta,hogyha vissza állítják a régi "Horthy-féle" államformát, akkor nem lehet privatizálni a cégeket, eladni a földeket. Ekkor az államforma ismét köztársaság lett koronás címerrel. Ez a köztársaság 2012-ig nem alkotta meg saját alkotmányát. 2012-ben Magyarország csendben ismét államformát váltott köztársaságról Magyarországra változtatta bejegyzését. Ezért hozta létre a FIDESZ az alaptörvényt, hiszen egy olyan államnak, amelynek nincs hivatalos megfogalmazása az államformáról, annak nem lehet, csak alaptörvénye. Egy népnek csak egy alkotmánya lehet, hiszen az, az identitását jelenti a múltját, szokásait, a hazáját. Ezt nem lehet kényünk kedvünk szerint változtatni, mint egy felhasználónevet. A Magyar Köztársaság intézményeit egyszerűen átemelték a jelenlegi államba és a köztársaság, csak ott lóg a levegőbe, mint a Magyar Királyság. Ébresztő Magyarok!

Bojkott lesz az oltási igazolványok miatt!

 

Magyarországon, még tombol a félelemkeltés, így tovább propagálják az oltás fontosságát. Azonban, tudományosan nem bizonyított Magyarországon sem a tény, hogy valóban járvány volt. Európa országaiban sorra dőlnek meg a járvány intézkedések és a nyugati országokban, a politikusok igyekeznek kihátrálni ebből a szövetségből. Orbán továbbra is azt mondja, hogy lesz negyedik hullám, ami teljesen kizárt. Anglia volt az állítólagos súlyos fertőzött ország, most viszont ők nyitnak elsőként a világ felé. Az angoloknál is teljesen megbukott a járvány és az oltás is, hiszen több elég nagy tüntetés volt a szigetországban, amelyet a FIDESZ és a média nem publikált. Arról sem esett szó, hogy a szomszédos Ausztriában botrány tört ki, amelyben laborok teszteket hamisítottak. Magyarországon azt mondják, hogy nem köteleznek senkit az oltásra, de még is megkülönböztetés éri az embereket, hiszen, aki nem oltatta be magát, nem mehet sehova. Azonban a kormány azt nem bizonyította, hogy az oltottak nem jelentenek veszélyt azokra, akik nem oltatták be magukat. Cecília azt is elmondta, hogy az oltás sem véd, főleg a mutáns vírusoktól nem! Akkor miért agitálják az embereket, hogy oltsák be magukat, ha az indiai mutáns ellen nem védenek a vakcinák? A vendéglátósok és mások nem szeretnék, hogy megkülönböztessék az embereket, ezért olyan megoldásokat vezetnek be, amelyekkel, elkerülik a hátrányos megkülönböztetést. Arra kérnek mindenkit, hogy ne hagyják, hogy ez megtörténjen Magyarországon! A nemzetközi jog világosan kimondja, hogy senkit nem lehet megkülönböztetni, főleg egy oltás miatt, amelynek olyan csekély a halálozása, hogy az influenza is lekörözi! Izrael keresetet nyújtott be a hágai bíróságra, mert ilyen jellegű megkülönböztetést egyik ország sem vezethet be. A keresetet elfogadták, így per lesz az oltásból!

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.295

Jézusom! A védelmi kártyáról szeretnék beszélni veled.

Jézus: A védelmi kártya egy eszköz a gonosz kezében. Kirekeszt, szétválaszt, megkülönböztet, korlátoz, elkülönít. Csak erre és a szemétre való!

Gyermekem!  A megjövendölt próféciák itt vannak, benne éltek. Az egészségügyi diktatúrát felváltja majd a totális diktatúra. A védettségi kártya valójában egy kirekesztő kártya. A hatalom ezzel még csak a szárnyait bontogatja. A legfontosabb amit e mögött látnotok kell, az az ellenőrzés, a megfigyelés a tömegek mentális tesztelése. A védettségi igazolás valójában semmitől nem véd meg. Ez nem gyógyszer, nem pajzs,nem védelem. Ez egy eszköz, hogy számon tartsanak, mennyire vagy engedelmes a hatalomnak.

Az igazi"védettségi igazolvány" az Én kezemben van gyermekem. Ez pedig nem más, mint a Bennem való hit, remény, szeretet és teljes bizalom. Az ember által  kitalált eszköz nem múlhatja felül Isten hatalmát. A védettség kegyelmét imában, böjtben, tisztaságban nyerhetitek el. Megkaptátok az Élő Isten Pecsétjét, Égi Édesanyátok  kiesdette az Üdvösség Érmét. Itt vannak a szentmisék, gyónások, szentáldozások. Használjátok a szentelményeket! Amennyiszer csak lehet menjetek Szentségimádásokra.

Aki hozzám kiált védelemért, megőrzöm, megvédem, kimenekítem.

Az oltások, és ez a védettségi kártya volt az első próba. Aki ebben helytállt, csak Istenre hagyatkozott, az első csatát megnyerte!

Ne féljetek, mert minden hatalom az Én kezemben van! Mindent látok és mindent hallok. Imáitokat, áldozataitokat, engeszteléseiteket számon tartom.

Újra mondom, ne féljetek! Minden szükségeteket látom, minden hiányotokat be fogom tölteni. Bízzatok Bennem! Legyetek hűségesek és bátrak! Maradjatok Bennem!

Szent Véremmel beborítalak benneteket, amely a legerősebb védelem.

Megáldalak mindannyiótokat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.


Jézus bátor harcosa.