2022. május 1., vasárnap

Catherine Austin Fitts: A Nagy Fosztogatás

Catherine Austin Fitts kezdte el felgöngyölíteni azt a pénzügyi bűncselekmény sorozatot, mely évtizedek óta tart és melynek következtében sok billió dollárt tűnt el ismeretlen irányokban az USA költségvetéséből. E törvényekkel megtámogatott eseménysornak a FED tagbankjai, a CIA, az USA kormányai a Treasuryvel is aktív szereplői. Kárát viszont nem csupán az amerikai adófizetők látják, de az egész világ is.
A befektetési szakember, az első Bush kormányban 1989-91 között a Housing and Urban Development Department miniszter-helyetteseként dolgozott, és mivel átlátta a folyamatokat, lemondásra kényszerült. Napjainkban ő számít a legmagasabb szintű szivárogtatónak. Az alábbi interjúban a negyvenes évektől végig veszi a vonatkozó törvények megnevezésével hazája kifosztásának történetét, a Kennedy gyilkosságon keresztül, 9/11finanszírozásán és a pénzügyi hiányt bizonyító dokumentumok eltüntetésén, a 2008-as krízisen át Obama idejéig, amikor is a feltárható információk alapján a hiány már elérte a 21 billió dollárt... Az interjúban elhangzó részletek mögötti bizonyítékok Catherine Austin Fitts oldalán a solari.com (https://solari.com/) -on elérhetőek.

II Erzsébet,náci okkult botrányok,pedofília,eugenika, visszaélések,rituálék

Az angol királyi család története ellentmondást rejt, mégpedig azt, hogy nem teljesen britek, mivel a királynő családja német származású. Köztudott, hogy a Windsor-ház, a dinasztia, amelyhez II. Erzsébet királynő tartozik, 1917-ben született Európa két legjelentősebb királyi háza, a németországi Szász-Coburg-Gotha-házból (Saxe-Coburg-Gotha) és az angliai Hannoveri Királyi Házból....
II. Erzsébet az Egyesült Királyság jelenlegi brit uralkodója, tizenöt független, királyságként működő állam uralkodója és a Nemzetközösség ötvennégy tagországának vezető politikai személyisége.
Mindez a hatalom azonban sötét múlt mögé rejtőzik, a nácizmus, valamint más eugenikus ideológiák szimpatizánsai, illuminátusok, a visszaélések és a pedofília vádjaival körülvéve, sőt az igazságszolgáltatással folyamatban lévő ügyekkel, és mindez hozzáadódik a mai napig számos botrányhoz a gyermekeik és unokáik körében.
És mi a helyzet a titkos szabadkőműves és sátánista jellegű rendekben való részvételével, vagy a bankokban és nagyvállalatokban, valamint olyan gyógyszeripari cégekben való érdekeltségeivel, mint a brit AstraZeneca?

A Norfolk Rendőrség 37 szexuális identitást és nemet tartalmazó listát ad ki

 

A Norfolk Rendőrség 37 szexuális identitást és nemet tartalmazó listát ad ki, hogy segítse a tiszteket a nyilvánosság tagjaival való bánásmódban - a kritikusok szerint ez az "adófizetők pénzének teljes pazarlása".

A Norfolki Rendőrség kiadja a "The + in LGBT" dokumentumot a nyilvánosság számára.

A 'Gender bread person' használatával a tisztviselők 37 nemet és szexuális identitást ismertetnek.

A kritikusok azóta a döntést "az adófizetők pénzének teljes pazarlása" -nak nevezték

Egy 37 különböző nemi kifejezést és szexuális identitást felsoroló útmutatót adtak ki a rendőrtisztek és a személyzet számára, hogy segítsék őket a nyilvánosság tagjaival való bánásmódban.

A Norfolk Rendőrség "The + in LGBT" című dokumentuma a jelenlegi terminológiát magyarázza el egy "nemi kenyér személy" képe mellett - a mézeskalácsemberre utaló játék.

A kritikusok tegnap este "az adófizetők pénzének teljes elpocsékolásának" nevezték a dokumentumot.

A rendőrség belső számítógépes rendszerében található útmutatót a The Mail on Sunday az információszabadságra vonatkozó kérelem alapján szerezte meg.

A szexualitással kapcsolatos kifejezések némelyike, mint például a "questioning" vagy az "aszexuális", magától értetődő, mások azonban a legtöbbeknek újak lesznek, mint például a gynoszexuális (valaki, aki a női nemi megjelenéshez vonzódik) és a szürke aszexuális (olyan személy, aki "ritkán éli meg a vonzalmat").

Egy másik, kevésbé ismert kifejezés a "variorientált", amelyet úgy írnak le, hogy "amikor a szexuális és romantikus orientáció nem ugyanazt a nemi csoportot célozza meg".

Hasonlóképpen, a nemi kifejezések egy sora is fel van sorolva.

Ide tartoznak a mindennapi nyelvben használt szavak, mint például a bináris, de olyan kevésbé elterjedt kifejezések is, mint a "neutrois", amely azt jelenti, hogy valaki "agenderként, sem férfiként, sem nőként, és/vagy nemtelenként azonosítja magát", és a "maverique", amelyet a "nem bináris nem, amely a nemek ortodox társadalmi határain kívül létezik" magyarázatára használnak.

Azokat a munkatársakat, akiket a meghatározások bármelyike összezavar, a "nemi hovatartozás személy" diagramhoz irányítják, amely a nemi identitással, szexuális irányultsággal, nemi kifejezéssel és biológiai nemmel kapcsolatos skálákat tartalmaz.

A Norfolki Rendőrség nem kívánt nyilatkozni arról, hogy az útmutatót maga készítette-e, vagy más szervezettől szerezte be.

Ann Widdecombe volt árnyék belügyminiszter így nyilatkozott: "Ez abszolút őrültség és az adófizetők pénzének teljes elpazarlása.

Még ha a rendőrség nem is maga készítette az útmutatót, akkor is időbe és pénzbe került, hogy a személyzet rendelkezésére bocsássa.

Peter Tatchell emberi jogi aktivista azonban azt mondta: "Teljesen jogos, hogy a rendőrség felsorolja ezt a sokféle szexuális és nemi identitást, de nem kellene kötelezően előírni a rendőrök számára, hogy használják ezeket a kifejezéseket, kivéve, ha a nyilvánosság egy tagja kéri ezt tőlük".

A Norfolki Rendőrség közölte: "Minden tisztnek és alkalmazottnak részt kell vennie a sokszínűséggel és befogadással kapcsolatos képzésen, és ezen felül információkat fognak terjeszteni vagy közzétenni a rendőrség intranetes oldalain".

 

 

De meg tudnátok különböztetni egy DEMISZEXUÁLISAT egy MÁVÉRIÁTÓL?

PANSEXUÁLIS:

Minden nemhez vonzódik és/vagy nem törődik a nemmel, amikor vonzódik valakihez.

BICURIOUS:

Nyitott a más neműekkel való kísérletezésre, de bizonytalan a több neműekkel való kapcsolat kialakításában.

POLYSEXUÁLIS

Több nemhez vonzódik.

ANDROSZEXUÁLIS:

Vonzódik a férfias nemi megjelenéshez.

GYNOSZEXUÁLIS:

Vonzódik a női nemi megjelenéshez.

DEMISZEXUÁLIS:

Erős érzelmi kötődés kialakulása után tapasztalható szexuális vonzalom.

SZÜRKE ASZEXUÁLIS:

Ritkán, nagyon alacsony szinten érez vonzalmat.

HETERONORMATÍV:

Az a meggyőződés, hogy a heteroszexualitás a norma, és hogy a szex, a nem, a szexualitás és a nemi szerepek egybeesnek.

VÁLTOZÓ ORIENTÁLTSÁGÚ:

Amikor a szexuális és a romantikus orientáció nem ugyanazt a nemek halmazát célozza meg.

Törlés:

A spektrum közepén lévő nemek és szexualitások létezésének figyelmen kívül hagyása.

GENDERFLUID:

Ingadozó nemi identitással rendelkezők.

AGENDER:

Egyik nemmel sem azonosul.

BI-GENDER:

Két nemként, (de nem kizárólagosan) férfiként és nőként azonosítja magát.

POLYGENDER:

Amikor egyszerre több nemmel azonosulsz.

NEUTROISZ:

Sem férfiként, sem nőként, sem nemtelenként való azonosítás.

NEMI APÁTIA:

Nem törődik azzal, hogy bármelyik nemként azonosuljon.

SZÜRKE GENDER:

Gyenge nemi identifikációval rendelkező személy.

MAVERIQUE:

A nemek ortodox társadalmi határain kívül eső nem bináris nem.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-norfolk-rendorseg-37-szexualis-identitast-es-nemet-tartalmazo-listat-ad-ki

Óvakodj egy fertőzőképesebb és halálosabb változattól, figyelmeztet Tömeggyilkos Eugenista Bill Gates (akinek van egy könyve, amit népszerűsítenie kell).

 

A Microsoft milliárdosa, Bill Gates figyelmeztetett, hogy "jóval 5% feletti" a kockázata annak, hogy a világ még nem látta a Covid-járvány legrosszabbját.

A MailOnline további információkat közöl.

A technológiai mogul és filantróp azt mondta, hogy nem akar "vészjóslóan és borúlátóan" hangzani, de figyelmeztetett, hogy fennáll a veszélye egy "még fertőzőbb és még halálosabb" változat kialakulásának.

Szerinte ennek kockázata "jóval 5% fölött van", és ez azt jelentené, hogy a világ még nem látta a világjárvány legrosszabbját.

Nem ez az első alkalom, hogy ilyen előrejelzést tett. 2021 decemberében arra figyelmeztette több millió Twitter-követőjét, hogy készüljenek fel a világjárvány legrosszabb részére, miután korábban, 2015-ben arra figyelmeztetett, hogy a világ nem áll készen a következő világjárványra.

Gates ezt az FT-nek nyilatkozta: "Még mindig fennáll a veszélye annak, hogy ez a világjárvány egy olyan változatot generál, amely még fertőzőbb és még halálosabb lenne."

"Nem valószínű, nem akarok a világvége és a borúlátás hangja lenni, de jóval 5% fölött van annak az esélye, hogy ez lesz A világjárvány, és még nem is láttuk a legrosszabbat".

 

 

A COVID-19 2020 márciusa óta világszerte mintegy 6,2 millió ember halálát okozta, de az elmúlt hetekben csökkent a megbetegedések és a halálesetek száma.

Gates figyelmeztetése azt követően hangzott el, hogy Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója a héten arra figyelmeztetett, hogy az embereknek továbbra is óvakodniuk kell a vírustól, és hogy az általános vizsgálatok és a Covid-felügyelet csökkenése számos országban a vírus újbóli megjelenésének veszélyét hordozza magában.

Gates - aki kedden jelenteti meg új könyvét, a How to Prevent the Next Pandemic (Hogyan előzzük meg a következő járványt) címűt - azt tanácsolta a kormányoknak világszerte, hogy fektessenek be egy járványügyi és számítógépes modellezőkből álló csapatba, hogy segítsenek a jövőben azonosítani a globális egészségügyi veszélyeket.

Több epidemiológus és számítógépes modellező?!? Az elmúlt két év eredményei alapján? Nem hinném!


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ovakodj-egy-fertozokepesebb-es-halalosabb-valtozattol-figyelmeztet-bill-gates-akinek-van-egy-konyve-amit-nepszerusitenie-kell