2023. január 11., szerda

Brazília, sürgős: Erőszakos behatolók a kongresszusban, a Bolsonaro-párti tüntetéseket hibáztatják

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams amerikai aktivista azt állítja, hogy erőszakos elemek behatoltak a brazil Legfelsőbb Bíróság és a Kongresszus épületébe. Pedig a választási csalás elleni és a Bolsonaro-párti mellett tüntető tömegek mindig békésen vonultak fel, és ezt a támadást azért szervezték meg, hogy a tüntetőket hibáztathassák a szabadságért, és hogy a világ azt higyje, hogy ez egy államcsíny. Ha Lula hatalmon marad, Brazília úgy fog elbukni, mint Venezuela, és diktatúrává válik, ez már látható.

A sérülések és az alvadási problémák addig nem szűnnek meg, amíg a ’vakcinákkal’ le nem állnak

Dr. Peter McCullough elmagyarázza, hogy a vakcina következményeként mindenféle vérrögöket látunk, nagyobb mértékben azoknál, akiknél családi előzmények, vagy más tényezők kedveznek ennek, ilyenkor óvatosnak kell lenni. Az említett sérülések és problémák addig nem szűnnek meg, amíg a génmanipulációs kígyóméreg-vakcinákkal le nem állnak.

A WHO ki akarja iktatni a méltóság, az emberi jogok és az alapszabadságok tiszteletben tartását

Maria Zeee újságíró tájékoztat az ENSZ tervéről, amely módosítaná a Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályokat, kiiktatva az emberi jogok és az alapszabadságok méltóságának tiszteletben tartását. Arra kér, hogy írjunk a választott képviselőinknek, és árasszuk el őket e-mailekkel, hogy ez ne tegyék meg.

Az emberi genom módosítása rezonáns, elektromágneses és optikai frekvenciák segítségével

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Az mRNS injekcióval álcázzák az emberi tudat elrablását. Ez ugyanis a mesterséges intelligencia génmódosító rendszerén alapul, amely intelligens, öntanuló és az emberi lény átszerkesztésének módját eldönteni képes intelligens platform segítségével termel toxinokat a szervezetben.

Dr. Astrid Stuckelberger: Az emberek sugárzástól halnak meg, amely véralvadást idéz elő

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Astrid Stuckelberger elmagyarázza, hogy nem lenne szabad vért adni azoknak, akiket beoltottak, mert a vérük nanorészecskéket tartalmaz, amelyek a fertőzés transzmitterei. És az állítások szerint, ezek a nanorészecskék méregként terjedhetnek. A grafén nanorészecskék nagyon gyorsan, emberről emberre átterjednek, mondta.

Erőszak a sportban: a vakcinák erőszakot is teremtenek és megosztják a társadalmat. II-a rész

Az egész világon erőszakos cselekmények történnek a stadionokban a Covid-oltások után: támadás, agresszió, összecsapás a rendőrséggel és halottak. Amit látunk, az annak a következménye, hogy az elit agendája, amellett, hogy árt, káoszt, erőszakot teremt és megosztja az embereket.

Dr. Ryan Cole: Le kell állítani a bizonyítottan ártalmas és nem biztonságos kísérletet

Dr. Ryan Cole kifejti, hogy elég sok rossz kimenetelű dolgot látunk, és mégis folytatják. Azt hiszem, ez az üzenet szól az emberiségnek, a szabályozó ügynökségeknek és a kormánytisztviselőknek, akik hajlandóak beavatkozni, hogy megállítsák a korrupciót, amely lehetővé teszi olyan kísérleti dolog tovább folytatását, amelyről bebizonyosodott, hogy ártalmas és a biztonságosságnak nem mutatja semmi jelét sem.

Dr. David Martin: A pénzügyek láthatatlan keze képes országokat uralni

Dr. David Martin elítéli, hogy mennyire lehet egy országot uralni pénzügyi ösztönzők és pénzügyi intézmények, valamint politikai korrupció révén. Ami a Covidot illeti, a gyógyszergyártók azt hiszik, hogy mentesülnek a felelősség alól, de tévednek, mert súlyos bűncselekmények történtek, és ezek bizonyítást nyernek a bíróságokon.

Kiborggá akarnak alakítani minket. Nem fog sikerülni: nem tudják, hogyan működik a tudat és az ereje

Dr. Ana M. Oliva elmagyarázza, hogy mesterséges útra akarnak terelni bennünket, lelkiismeret, szív nélküli élet felé, ahol elveszítjük emberi mivoltunk méltóságát. Én az emberi létet választom, és arra összpontosítok, hogy továbbra is emlékezzek az emberi lét nagyszerűségére, és arra, hogy soha senki és semmi sem törölheti ki ezt és nem olthatja ki a fényünket!

Az egyet nem értők becsmérlése és a rossz tettek díjazása a társadalmi kreditrendszer része

Dr. Bhattacharya kifejti, hogy eljött az ideje a mérlegkészítésnek arról, hogy mi sikerült rosszul, és reformokat kell végrehajtani, hogy ne ismétlődjön meg. A problémák fő oka az, hogy elnémították a jól képzett embereket. Ezt meg kell vitatnunk, csakúgy, mint a világjárvány több más döntését, így az oltási rendeleteket, amelyek emberek millióinak az életét keserítették meg.

Bűntetőjogi vádak az FDA, a CDC és a gyógyszergyártók ellen: tudtak a kárról, mégis folytatták

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Edward Berkovich ügyvéd leveleket küldött az állami főügyészeknek, hogy tegyenek lépéseket a CDC ellen gondatlan veszélyeztetés vagy hasonló állami bűncselekmények miatt indított vizsgálatra a Covid-19 mRNS vakcina beadását követő szívizomgyulladás első jeleinek bejelentésének 3 hónapos késedelme miatt, büntetőjogi vádat emelve, mivel szerinte bűnösök.

Lerombolták a közegészségügybe vetett hitet. Fontos, hogy az emberek bízhassanak valakiben

Florida kormányzója, Ron de Santis elmondja, hogy szükség van egy szakértői panelre, amely nem korlátozódhat a narratívák áramának a követésére, hanem bizonyítékokra alapozott elemzéseket végez. Tudjuk, hogy lerombolták a közegészségügybe vetett hitet és fontos, hogy legyenek emberek, akikben meg lehet bízni.

Az ENSZ a Világgazdasági Fórummal karöltve, az Egyiptomban tartott klímakonferencián elhatározta, hogy mindenáron csökkenteni kell a CO2 kibocsátást, és erre vallási szervezeteket használnak fel, hogy foglalkozzanak a klímaváltozással és hatalmukban tarthatják őket.

Hírességek a vakcinák ellen. LXXX. rész

Sok híres ember ellenzi a gyilkos vakcinákat, amit nyilvánosan hirdetnek, köztük van: Clifton Duncan, Tim Robbins, Mártin Sánchez TA, Andrew Brigden és mások.

A vakcina emberi használatra alkalmatlan toxikus összetevőket tartalmaz, és gyermekeknek adják be

Francesca Donato EP képviselő az mRNS vakcinák nyilvánvaló kockázatai láttán, megkérdezi a holland gyermekgyógyász szövetség elnökét, hogyan ajánlhatja ezeket 6 hónaposnál idősebb gyermekeknek, aki bizonygatja, hogy biztonságosak.

Vezér-Szörényi László (pénzügyi informatikus mérnök, digitális pénzek,

Florian Schilling: Jó tüske – Rossz tüske? – összefoglaló

 

Florian Schilling egy természetgyógyász, szakterülete az onkológia és az immunológia, ezeken a területeken végzett kutatásokat. Már itt cseng a fülemben a mondat a géninjekció rajongóitól, hogy: “Kit érdekel Florian Schilling, hiszen nem is orvos!”

Valóban nem az, de az előadását meghallgatva, az a gyanúm, hogy a tudása meghaladja a legtöbb orvosét. Néhány napja került nyilvánosságra ez a videó, (németül értőknek ajánlom végignézni, de csak azoknak, akiket érdekel a molekuláris biológia és a biokémia), https://odysee.com/@florian_schilling_science:d/prefusion:c Most az első 30 percet összefoglalom nektek:

LEHET, HOGY SEMMIT NEM FOGSZ ÉRTENI ABBÓL, AMIT MINDJÁRT OLVASOL.
SEMMI GOND. A GOND AZ, HOGY A GÉNINJEKCIÓVAL OLTOGATÓ ORVOSOKNAK SINCSEN FOGALMA MINDERRŐL.

A géninjekció “tervrajza” volt a téma és a tüskefehérje konformációja. A fehérjék keletkezése egy hosszú aminosavból indul. Ez az aminosav-lánc az, ami három lépésben hajtogatódik. Ahhoz, hogy egy működőképes fehérjét kapjunk, stimmelni kell az aminosavak sorrendjének és a hajtogatás mindhárom lépésének. Ha hiba csúszik a dologba, “szemét” keletkezik, ami jó esetben csak működésképtelen, rossz esetben viszont károkat okoz.

1. kép1. kép
3. kép
2. kép

Ha megnézzük a tüskefehérje konformációját (1. kép), láthatjuk, hogy a felső része szélesebb, mint az alsó rész. A felső rész az S1, az alsó az S2. Létezik zárt vagy nyitott konformáció. (2.kép) Csak és kizárólag nyitott konformációban képes a tüskefehérje a testünk saját alkotórészeihez kapcsolódni. Ha a kapcsolódás megtörténik, a tüskefehérje formája megváltozik, ekkor veszi fel a tüske formát és hatol be az emberi sejtekbe. (3. kép)

4. kép

A 4. kép azt mutatja, hogy hogyan megy végbe a folyamat, mely során az emberi test sejtjei felveszik a tüskefehérjét tartalmazó koronavírust: A tüskefehérje S1 része kötődik az ACE2 receptorokhoz, majd elválik az S2 résztől, ami aztán a vírus maradék részével befúródik a sejtfalba és bejut a sejtbe. Az ACE2 receptor, melyhez az S1 kapcsolódott, elpusztul és ennek komoly következményei vannak: elpusztulnak a mitokondriumok, súlyos gyulladásos reakciók lépnek fel, magas vérnyomás alakulhat ki, rögképződés lehetséges, tumorgének aktiválódhatnak, csökken az immunvédekezés stb.

A géninjekció mellett állást foglaló emberek azt mondják, hogy az imént leírt folyamat kizárólag fertőzés során mehet végbe, a géninjekció által megtermelt tüskefehérje konformációja zárt, nem tud megnyílni és ezért kötődni sem tud az emberi sejtekhez. A gyártó azt állítja, hogy a tüskefehérje “építési tervét” úgy módosították, hogy a termelődő fehérje ne tudja változtatni a helyét, hanem egy transzmembrán-fehérje segítségével a sejtfalon rögzüljön. Még ha tényleg így is tervezték, a terv nem volt sikeres. Tanulmányok bizonyítják, hogy az oltottak testében szabadon kering a megtermelt tüskefehérje. Pl. ez a tanulmány: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34015087/

5. kép

Elvileg egy másik módosítást is végzett a gyártó, amivel azt akarták megakadályozni, hogy a tüskefehérje konformációja nyitottá váljon, hogy az S1 és S2 rész szétválhasson egymástól. Ennek érdekében két darab prolin nevű aminosavat építettek be, ami elvileg lakatként kéne funkcionáljon a tüskefehérje részei között. Ezt a módosítást “2P-Lock”-nak nevezik és ez a tüskefehérje S2 részébe lett beépítve. (5. kép) Készült azonban egy amerikai tanulmány, ami cáfolja, hogy a “2P-Lock” megbízhatóan működik. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35994646/ Ezek az amerikai kutatók 6 darab prolint (6P-Lock) használtak fel és összehasonlították a “2P-Lock”-kal. Az eredmények szerint a “2P-Lock” instabil, nem megbízható, túl meleg hőmérséklet, illetve ismételt fagyasztás hatására elveszíti a funkcióját.

A “2P-Lock”-ot beépítette az oltóanyagába a J&J, valamint a Pfizer és a Moderna is, de ők még egy furinhasítási helyet is beépítettek. Az AstraZeneca nem építette be.

6. kép

A furinhasítási hellyel van egy nagy probléma. Ha ez aktiválódik, akkor a tüskefehérje két részre hasad és az S1 rész ott marad a “2P-Lock” nélkül, vagyis elviekben most már képes darabokra hullani. (6. kép) És hogyan aktiválódik a furinhasítási hely? Úgy, hogy az emberi sejtekben viszonylag nagy mennyiségben található egy enzim, a TMPRRS, ami képes aktiválni a furinhasítási helyeket. Ezután a tüskefehérje két részre hasad. A kérdés, hogy ezután a szabadon keringő S1 rész tovább hasad-e és kötődik-e az ACE2 receptorokhoz? (7. kép) Ez az, amit soha senki nem vizsgált. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33671076/

7. kép

Biró Éva összefolgalója

Sportolók hirtelen bekövetkező szívprobléma miatti halálozási statisztikája

 

Míg 1966 és 2004 között havonta átlagosan 2,4 sportoló hunyt el hirtelen bekövetkező szívprobléma miatt, addig 2021/2022-ben havi 46,4.

Aki szerint ez normális, az nem normális.


Biró Éva

Németország: Az éves összhalálozás a “halálos pandémia” első évében alacsonyabb volt


A német Statisztikai Hivatal számai szerint az éves összhalálozás a “halálos pandémia” első évében alacsonyabb volt, mint 2021-ben és 2022-ben, amikor már itt volt a “megmentő” géninjekció.


Biró Éva