2015. február 11., szerda

Ezt a csipet már nem lehet házilag kivenni

021115microchip
Időkjelei: Néhány nappal ezelőtt írtunk arról a svéd irodaházról, amelyben a bérlők, bár egyelőre opcionálisan, beültetett mikrochipre cserélhetik a máshol kulcsokkal vagy beléptető kártyákkal megoldott védelmet. Magyarul a kezükbe ültetett csip segítségével nyithatják az ajtókat vagy használhatják például a céges fénymásolót.
A kezdeményezéshez a kiskereskedelemben, de legfőképpen az egészségügyben már sok éve alkalmazott rizsszem nagyságú RFID csipet használják, amit általában a hüvelykujj és a mutatóujj közé helyeznek el egy rendkívül egyszerű, néhány pillanatig tartó eljárással.
Az egyik legfontosabb kérdés, ami ilyenkor felmerül az emberben, hogy amennyiben ez a technológia már ilyen sok helyen megjelent a kiskereskedelemben, kormányhivatalokban vagy az egészségügyben, milyenek lehetnek azok az eszközök vagy csipek, amikről nem tudunk? Az alábbi rövid hír ennek a kérdésnek a megválaszolásában segíthet.
Forrás: Inforwars.com
Több forrás is megerősítette, hogy az amerikai kormány olyan nyomkövető csipeket ültet a Guantanamoi-öbölben található katonai börtönből távozó volt rabokba, amelyeket korábban saját katonáin tesztelt.
A Wikileaks által kiszivárogtatott dokumentum szerint Abdullah szaúdi király még 2010-ben kérte meg az Obama kormányt, hogy minden fogolyba tegyenek nyomkövető csipet, hogy szabadon bocsátásuk után megfigyelhessék őket. A jelek szerint az amerikai kormány eleget tett a kérésnek.
Az Infowars-nak nyilatkozó tengerészgyalogos a következőket mondta a csipről, amit gyakran a rabok gerincének közelébe ültetnek be, hogy az eltávolítást lehetetlenné tegyék:
„Egy olyan programról van szó, amire eredetileg önkéntes alapon lehetett jelentkezni a katonáknak.”
Ezt az információt számos más forrás is megerősítette.
„Az ember sok butaságot elkövet fiatal korában. Csak aláírsz egy papírt [a csipbeültetésről] és ennyi az egész. Azt gondolod, én legalábbis ezt gondoltam, hogy ezzel valami különleges dolgot teszel. Jelentkeztem egy vegyi, biológiai és sugárveszélyre specializálódott különleges katasztrófavédelmi alakulathoz, azt gondolva, hogy ez is a javamat szolgálja majd.”
A tengerészgyalogos kihangsúlyozta, hogy a csip „nagyon, nagyon apró.”
„Általában olyan helyre ültetik be, hogy az eltávolítást csak komoly sebészeti beavatkozással lehessen elvégezni. Nem olyasmiről van szó, amit az ember kivág a karjából.”
„Komoly kockázat olyasmit keresgélni, amiről az ember azt sem tudja, hogy pontosan hol van.”
Az amerikai hadsereg kutatásfejlesztési ügynöksége, a DARPA, már évekkel ezelőtt bejelentette, hogy az agysérüléseket kezelni képes csipek fejlesztésébe kezdett. Az eredeti bejelentés után két évvel hozzátették, hogy a programot kiterjesztették a katonák egészségét a harctéren folyamatosan figyelni képes csipekre is.
„A hadsereg különleges egységei számára a különböző indikátorokat folyamatosan figyelni képes beültethető nanoszenzor igazán bomlasztó hatású fejlesztés lenne,” írta a DARPA.
Pedig röviddel a fenti tanulmány közzétételét követően már arról érkeztek hírek, hogy a DARPA nemcsak nyomon követni akarja katonáit, de azon is ügyködik, hogy képes legyen megváltoztatni az emlékeiket.
„Úgy tűnik, a DARPA teljes gőzzel halad ezeknek a technológiáknak a megvalósítása felé,” mondta Joseph LeDoux idegkutató az MIT Review-nak. „Az tervezik, hogy chipet ültetnek [az agyba]. Olyan lenne, mint egy művégtag, azzal a különbséggel, hogy nem az ember karját irányítja, hanem az emlékeit. Fogalmam sincs, hogy ezt hogyan tervezik kivitelezni.”
Sajnos semmi okunk azt feltételezni, hogy ezek a tervek csupán a raboknál vagy katonáknál történő alkalmazásra korlátozódnak majd a jövőben.
Ráadásul az egészet úgy tálalják, hogy az ember nehezen emelhessen szót ellenük, hiszen ki ellenezné a katonák életének vagy egészségének megóvását?
A Stanford Egyetem pedig egy olyan apró csip kifejlesztésén dolgozik, ami a véráramban, belső áramforrás nélkül mozogva képes eljutni szinte bárhová az ember testében, úgy, hogy az eszközt az orvosok kívülről irányítják. A tervek szerint a csippel vizsgálatokat lehet majd elvégezni, vagy gyógyszert juttatni célzottan a test bizonyos részeibe.

Norvégia sem ad el fegyvert Ukrajnának

Erna Solberg norvég miniszterelnök szerdai nyilatkozata szerint Norvégia elkötelezett abban, hogy nem fog fegyvert szállítani Ukrajnának. "Norvégiának egyértelmű törvényei vannak a fegyverekre vonatkozóan. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a konfliktust nem fegyverekkel, hanem tárgyalásokkal és diplomáciával kell megoldani." Solberg a VG újságnak nyilatkozva elmondta, hogy nem fognak fegyvert szállítani Ukrajnának, és nem is támogatják, hogy más országok fegyvereket adjanak Kijevnek.
Hídfő.net.ru | Erna SolbergErna Solberg
Az amerikai kongresszus korábban elfogadta a törvényt arra vonatkozóan, hogy felfegyverzi Kijevet az orosz szabadságharc leverésére. Az amerikai elnök azonban még nem írta alá a törvényt, és ezt egyfajta ultimátumként próbálja használni Moszkvával szemben.
Eközben számos európai ország ellenzi a javaslatot, állásfoglalásaik szerint a fegyverszállítás nem segíti megoldani a konfliktust. A norvég miniszterelnök nyilatkozatát számos hasonló felszólalás előzte meg, többek között Angela Merkel német kancellár részéről is. Merkel egyébként mostanra két tűz közé került, a radikális atlantista erők részéről már olyan bírálatokat kap, mint "nem érti eléggé Európát", ami azt jelenti, hogy esetenként Washington érdeke elé meri helyezni az európai érdeket, vagy a német üzleti körök érdekeit.
Eközben az Ukrajnának történő fegyverszállítás témájában az Európai Unió megosztott, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Finnország szintén nem akar fegyvert eladni a kijevi kormánynak.

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/11/norvegia-sem-ad-el-fegyvert-ukrajnanak

Férfiak nyugdíjazása – A Jobbik és a Népi Front igen, de a politkai közép nem ismeri a férfiak jogait?

A politikai paletta jobboldalán helyet foglaló Jobbik már a hónap közepén bejelentette, aláírásgyűjtésbe kezd azért, hogy a férfiak is nyugdíjba mehessenek negyven év munkaviszony után. Sneider Tamás, a párt alelnöke sajtótájékoztatóján bírálta, hogy megszűntek a korkedvezményes nyugdíjba vonulás lehetőségei.
ábra
A Jobbik célkitűzéseként fogalmazta meg, hogy 40 év után a férfiak is nyugdíjba mehessenek. Érvelésében felhívta rá a figyelmet, hogy a férfiak évekkel rövidebb ideig élnek, mint a nők és lehetőséget kell nekik adni a nyugdíjas évekre. Rába Kálmán a párt vasmegyei alelnöke egy sajtótájékoztatón szomorú statisztikai tényként említette, hogy a férfiak 40 százaléka nem éli meg nyugdíjazását.
Két nappal ezelőtt a politikai paletta baloldalán helyet foglaló Népi Front szintén egyértelműen állást foglal a férfiak érdekében egy közleményében. Elsődleges érvük Magyarország Alaptörvényének XV. cikk, (3) pontja, amely kimondja, hogy “A nők és a férfiak egyenjogúak”. Szót emelnek az ellen a méltánytalanság ellen, hogy miközben a férfiak átlagéletkora alacsonyabb, mint a nőké, mégis a nők korábban mehetnek nyugdíjba. Felhívják a figyelmet rá, hogy az uralkodó állapot súlyosan diszkriminatív. 2012-es statisztikai adatokat idézve rámutatnak, hogy a születéskor várható élettartam a nők esetében 78,7 év, addig a férfiak esetében 71,6 év, amit kifejezetten aggasztónak neveznek. A Népi Frontnak az a véleménye, hogy a problémát sürgősen meg kell oldani az egyenlő bánásmód és a humanizmus minimumát betartva. Baloldali, hazafias pártként határozottan és egyértelműen követelik a sürgős megoldást.
Vegyük észre, hogy tulajdonképpen semmi különös nincs abban, hogy a politikai paletta két szélén álló szereplők teljes mértékben egyet tudnak érteni ebben a kérdésben. Sokkal inkább abszurditás, hogy egyre egyértelműbben bontakozik ki az a kép, hogy a politikai közép számára külön figyelemfelhívás sem elegendő ahhoz, hogy felismerjék, hogy a férfiaknak is vannak alapvető jogaik és a férfiak szociális, egészségügyi problémái éppen annyira fontosak, mint a nők érdekei.
A probléma kapcsán már a szakszervezetek is aktivizálódtak: a közlekedési, egészségügyi, és szociális szakszervezetek képviselői egyeztetéseket folytattak, amelyek során olyan szakszervezeti vezető is akadt, aki akár Strasbourghoz is fordulna ebben a kérdésben. A legfrissebb hírek szerint a Jobbik ötpárti egyeztetést indít egy pártokhoz eljuttatandó felhívás formájában a súlyosan diszkriminatív helyzet megoldására. Kíváncsian várjuk, hogy a férfiak elemi jogait megsértő gyakorlatok felszámolása érdekében sikerül-e legalább egyetlen apró lépést tennie az országnak.
(HVG)

A NATO be akarja vonni Franciaországot egy újabb háborúba

Hídfő.net.ru | Jacques Attali
Jacques Attali, Francois Mitterand volt francia államfő tanácsadója és az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank első elnöke szerint Franciaországnak törekednie kell arra, hogy Oroszországot barátai közt tudhassa, és ne alakuljon ki ellenséges viszony. "Újra bevonhatnak minket egy háborúba valaki ellen, aki inkább szövetségesünk, mint ellenségünk kellene legyen" - írja Attali saját személyes blogján.
Attali szerint Franciaország meg kell győzze az európaiakat arról, hogy maradjanak távol a NATO káros befolyásától, ami jelenleg egy képzelt ellenség kreálásával próbálja megindokolni saját létezését. "Meg kell mondani európai partnereinknek, hogy Oroszországgal nem mint képzelt ellenséggel, hanem mint potenciális szövetségessel kell beszéljenek. Újra kell gondolnunk a katonai tervezést is, különösen a védelmi stratégiát illetően."
Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank volt elnöke szerint Franciaország nem kellene támogassa az ukrajnai kormányt. Attali kifejtette, hogy Franciaország nem szabad kiálljon egy olyan kormányért, ami eltörölte az oroszt mint hivatalos nyelvet, ami az ország lakossága tekintélyes részének anyanyelve. Ehelyett azt javasolja a nyilvánosságnak, hogy próbálják meg elképzelni, milyen lenne, ha a francia nyelvet betiltanák Belgiumban vagy Svájcban. "Természetes, hogy a franciák ezt nem támogatnák".

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/11/nato-be-akarja-vonni-franciaorszagot-egy-ujabb-haboruba

Valós politikai erőviszonyok - baloldali stratégia és a civil tüntetések lényege

Az elmúlt napok legmeghatározóbb belpolitikai eseményének nevezi a liberális sajtó "a Fideszen belüli hatalmi harc kirobbanását". A Policy Agenda elemzésének tárgya, hogy a Simicska-ügy milyen azonnali problémákat okoz a miniszterelnök és a kormánypárt számára. Az ATV szerint "már nem lehet tagadni, nyílt és egyértelmű hatalmi harc van a kormánypárt politikai centruma, és a gazdasági centruma között". A fővonalú média címlapon tartja a Fidesz körein belül kiéleződő ellentéteket. Ugyanakkor éppen az mutatja, hogy egyelőre nem történt jelentős belpolitikai esemény, hogy a belpolitika történései hónapokkal előre jelezhetőek, így arra értelemszerűen a kormánypárt is fel van készülve.
Korábbi előrejelzésünkben rámutattunk, hogy a radikális atlantista ellenzék várhatóan új frontot fog nyitni a Washington számára nem teljesen elfogadható politikát folytató kormánnyal szemben, a sikertelenül zárult politikai művelet után belülről próbálnak szakadást előidézni a kormánypártban. A radikális atlantisták azon törekvése, hogy a jobboldalt bevonják a felforgatásba, és álcivil tüntetések mesterséges felduzzasztásával mozdítsák el a Washington számára már nem kedves kormánypártot, kudarcba fulladt. A szinte kizárólag balliberális orientációjú politikai erőkhöz köthető "civilek" megmozdulásait mostanra általános érdektelenség övezi, legutóbbi tüntetésekről már be se számol a sajtó, azokon alig 100-150 fő jelenik meg, ezek egy része riporter és rendezvényszervező.
A radikális atlantista erők stratégiája, hogy látszólag civil csoportokat tartanak mozgásban, ezek a csoportosulások állandó jelleggel tüntetnek Budapesten és más városokban. Minden hétre vannak újabb, általuk bejelentett tüntetések. Az álcivilekkel operálás lényege ugyanakkor nem az, hogy minden tüntetés egyre nagyobb tömeget mozgasson meg. Ennek a politikai műveletnek a lényege, hogy néhány napos időközökkel állandóan vannak bejelentve tüntetések. Amennyiben a kormánypárt látványos hibát követ el, a liberális sajtó azonnal ráborítja az olvasottságot az éppen aktuális, következő bejelentett tüntetés Facebook-oldalára. Akár egy pók, ami hálóját szövögeti, és várja, hogy a préda belerepüljön. A háló állandó jelleggel jelen van. Hogy mekkora préda repül bele, az kizárólag azon múlik, hogy a kormány mennyire látványosat hibázik.
Hídfő.net.ru | Tüntetés netadóNagy hiba - nagy tüntetés, kis hiba - kis tüntetés
A belpolitikai indokkal utcára vitt tömegben pedig az Európai Unió zászlaját jelenítik meg, vagyis a belpolitikai ürüggyel összehívott tüntetéseknek külpolitikai töltetet adnak. Ettől remélik, hogy a nemzetközi közösség felé sikerül azt a látszatot kelteni, hogy a magyar közvélemény nem támogatja a kormány külpolitikáját. Ugyanakkor az egyetlen dolog, ami az Orbán-kormányban elfogadható az emberek számára, az éppen a kormány külpolitikája, emiatt ezek a tüntetések soha nem válhatnak öngerjesztővé. Az emberek nem mennek el egy újabb tüntetésre, ami a nyugat zászlaja alatt kritizálja a kormányt.
Ennek a stratégiának fordulópontját a december 16-ára beharangozott, "eddigi legnagyobb, összevont civil tüntetés" jelentette, amire alig 7-800 ember gyűlt össze. Akkori előrejelzésünkben röviden kifejtettük, hogy a radikális atlantisták a tüntetések sikertelensége miatt új frontot nyitnak, és az újabb művelet lényege az lesz, hogy belülről idéznek elő szakadást a kormánypártban, amiben a liberális sajtó nagy része közreműködik majd. A fővonalú médiában ennek előszelét jelentette, hogy rendszeresen címlapon tartották azokat a híreket, ami Fidesz-közeli személyek kormánykritikáit, vagy Orbán Viktorral kapcsolatos kritikáit jelenítette meg, esetenként jelentéktelen mondatokat is felfújva. Az előhangolás lényege az volt, hogy a belső kritikák állandó sajtóban tartásával a kormánypárt holdudvarában uralkodó általános hangulatot megváltoztassák, vagyis a Fidesz-közeli személyek hajlamosabbá váljanak a párttal szembeni ellenérzéseiket kinyilvánítani. Mostanra ez egy Simicska-ügyben tejesedett ki, amit várhatóan további botrányok követnek majd, egészen addig, amíg a Fideszben nyílt szakadás alakul ki, és egyes kilépő személyek elkezdik kiteregetni a párt belső ügyeit a liberális sajtó számára. Mivel valóban létező bűncselekményekről és korrupciós ügyekről is szó lehet, a kormánypárt nem lenne képes kivédeni ezt a támadást abban a stádiumban, amikor a kényes ügyek már ténylegesen a sajtóban olvashatóak (hangsúlyozzuk; itt nem luxusvillákról és látványos vagyongyarapodásokról lehet szó, hanem valóban kényes ügyekről).
A fentiek miatt nem meglepő, hogy a Policy Agenda, az ATV, az úgynevezett "szakértők" és az ellenzéki sajtó együttesen fokozza a hangulatot a kormánypárt szakadása irányába. Ezek a politikai tényezők és sajtóorgánumok valamennyien a radikális atlantista erőkhöz köthetőek, tevékenységükből elsősorban a Demokratikus Koalíció és a radikális atlantistákkal összejátszó ellenzéki sajtó profitál.
Hídfő.net.ru | SimicskaA sajtóban már tudják, mi következik
A radikális atlantisák újabb húzásának lényege ugyanaz, mint a tavalyi karaktergyilkosságoké. Korábban a Fidesz kulcsfiguráinak megcélozásával próbálták utcára vinni a tömeget. Mivel ez látványos kudarcba fulladt, most a belső ügyek kiteregetésével próbálják majd felduzzasztani ugyanazt a hálót, amit azóta is kifeszítve tartanak. Minden héten van újabb bejelentett tüntetés. Ezekről jelenleg amiatt nem számol be a sajtó, mert nincs elég nagy ütőkártya, amivel kihívják a tömeget. Amint bekövetkezik egy jelentősebb szivárogtatás, a fővonalú sajtó újra hirdetni fogja a civil tüntetéseket, és a felháborodott emberek tömegét továbbítják abba a hálóba, amit a Demokratikus Koalíció kifeszített.
Két évtizednyi halott politika után most valóban történnek politikai események ebben az országban. A közvélemény-kutatások és a pártok támogatottságának jelenlegi aránya azonban nem sokat jelent. Jelenleg két, egymásnak feszülő nagy politikai erő tevékenysége határozza meg a belpolitikát; egyik a kormánypárt, másik a látszólagosan kis párt Demokratikus Koalíció. Az alternatív pártok pedig csak ágyútöltelékként vagy építkezési bázisként jöhetnek szóba. A Fidesz köreiben valóban stabil törésvonal húzódik, de a nagy sajtnyilvánosságot kapott elemzésekkel ellentétben ez nem gazdasági és politikai körök közti ellentét, hanem tisztán gazdasági alapú. A Jobbikban két stabil törésvonal is jelen van; egy belpolitikai törésvonal, ami nagyjából annak mentén alakult ki, hogy a rasszizmust büszkén vállalni kell, vagy inkább el kell ítélni. Valamint egy külpolitikai törésvonal, ami leegyszerűsíthető egy nyugati-keleti orientációs ellentétre, de a gyakorlatban a helyzet árnyaltabb, mert az atlantisták beépített emberei több esetben nem vállalják fel a nyugati orientációt, hanem a nemzeti függetlenségre hivatkozva próbálják megakadályozni a mérsékelt atlantizmus száműzését a pártból.
Ellenben a Demokratikus Koalícióban nincs semmiféle törésvonal, és nincs vesztenivalójuk. Eközben szakértői és anyagi háttérbázisuk az egyedüli ebben az országban, ami a kormánypártéhoz mérhető. Ha a radikális atlantisták szakítják a kormánypártot, a Jobbik lesz a következő áldozat, és 2016 végére valóban előállhat egy olyan helyzet, hogy a gyurcsányistáknak kézzel fogható érdekévé válik az előrehozott választás, amin fokozott esélyük lenne egy baloldali nagykoalíció létrehozására.

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/11/valos-politikai-eroviszonyok-baloldali-strategia-es-civil-tuntetesek-lenyege

A nyugati olajcégek csökkentik a kitermelést

A Wall Street Journal szerdai jelentése szerint az amerikai cégek által működtetett olajkutak száma több mint 28%-kal csökkent 2014 júniusához képest. Az amerikai vállalatok csökkentik az olajkitermelést az olaj világkereskedelmi árának csökkenése miatt. A Drillinginfo elemzőcég szerint a jelentős visszaesés ellenére azonban csak 8,5%-al kevesebb az újonnan kitermelt olaj mennyisége. Tavaly nyár óta majdnem 50%-al estek vissza az olajárak, a palaolaj termelők pedig minden eddiginél gyorsabban reagálnak az árak csökkenésére. Az újság szerint ez a trend a termelés további visszaeséséhez és az olajárak korrekciójához vezethet. A Rice University tanulmánya szerint eközben egyes amerikai tagállamok tovább fokozzák a kitermelést, többek között Texasban növekszik az aktív olajkutak száma.
Hídfő.net.ru | Olajkút
Az olaj világkereskedelmi ára amiatt zuhant le, mert a nagyobb kőolajexportőr országok tartósan fokozták a kitermelést. 2014 márciusában Barack Obama Szaúd-Arábiába látogatott, ahol az azóta már halott szaúdi uralkodót "meggyőzte" arról, hogy működjön együtt az olajárak leütésében. Washingtonnak amiatt érdeke az olaj világpiaci árának tartós alacsonyan tartása, mert ezzel megfosztja bevétele egy részétől az orosz állami költségvetést. Az amerikaiak ezzel akarják olyan intézkedések meghozatalára kényszeríteni az orosz kormányt, ami aláásná a kormány népszerűségét és így ideális közeget teremtene a külföldről szervezett kormányellenes tüntetéseknek. Emellett további olyan országokra is csapást mér az olajárak alacsonyan tartása, melyekre az amerikai kormány ki akarja terjeszteni befolyását, pl. Venezuela és több dél-amerikai ország, melyek állami költségvetésében jelentős tétel az olajbevétel.
Az olajárak tartósan alacsonyan tartása azonban nem kivitelezhető. Az észak-amerikai olajtartalékok tekintélyes része olyan mélységben található, ami miatt költségesebb a kitermelés, mint a világ más részein. A főbb amerikai olajmezők kitermelése 90 dolláros ár alatt már nem jövedelmező, így a nyugati vállalatok egy része csökkenteni fogja a kitermelést, ha a kormány továbbra is az árak mesterséges leütésére törekszik.

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/11/nyugati-olajcegek-csokkentik-kitermelest

Újrarajzolt térkép jelent meg Amerikában

Andreja Antonyiscsak valcmanista “képviselő” ma a kijevi radában egyből gyászhírrel sokkolta amúgy sem virágos hangulatú falkatársait.
“Igor Volszkij a “Lvov” zászlóalj hős parancsnoka tegnap este másodmagával hősi halált halt Donbasszban. Autójuk aknára futott. A vele együtt meghalt személy Dmitrij Zagarija a Lemberg-régió belügyi hivatalának vezetője.”-ismertette a a két főlator pusztulásának tényét könnyeivel küszködve a valcmanista lotyó!
Ezzel a két martalócvezérrel együtt tegnap Donbasszban négy hiénafőnök harapott fűbe.
A gyjebalcevoi katlanból viszont néhány “pribékparancsnoknak” sikerült kimenekülni. A rájuk bízott hordák egyedei meg pusztulnak halomra, főnökeikre várva. Néhány fogságba esett nyomorult baka nem is hallott róla, hogy körbe vannak zárva! Mindig csak azt hallották, hogy ki kell tartani, közel a segítség! (Mint Sztálingrádnál!) Amikor aztán rájönnek hogy itt a vég, mindent hátrahagyva inalnak, ki merre lát!
Mindeközben viszont Amerikában a National Geografic magazinban egy merőben új felfogású, realisztikus-fururisztikus térkép jelent meg! A kijevi udvar a fogát csikorgatja dühében, és az Ukrán NG máris a térkép visszavonását követeli.
nathttps://balrad.wordpress.com/2015/02/11/ujrarajzolt-terkep-jelent-meg-amerikaban/

A zsidók és az ukrán konfliktus

2014. március 18-án a "The Times of Israel" hasábjain olvashattuk: az izraeli kormány mérlegeli annak a lehetőségét, hogy a megszállt palesztin területekről telepeseinek egy részét átirányítja - legalábbis időlegesen - Ukrajnába. Az új kijevi rezsim minderről arra hivatkozva állapodott meg, hogy a zsidókat történelemi szálak kapcsolják Ukrajnához, másrészt pedig Ukrajnának sürgősen katonai segítségre van szüksége Oroszországgal szemben. Ezt a fordulatot azok a genetikai kutatások készítették elő, amelyeket izraeli tudósok végeztek az európai, askenázi zsidóság eredetével kapcsolatosan.

A cikk szerzője - Jim Wald professzor - utal arra a közismert tényre, hogy a VIII. században a kazárok (egy türk eredetű harcias nép) kollektíven áttértek a judaizmusra. A Kazár Birodalom nagy kiterjedésű volt, és magába foglalta a későbbi Oroszország déli vidékeit és Ukrajnát. Három fővárosa is volt: először Balanjar, Samaran, majd Khazaran-Atil, a Volga torkolatának a közelében. Ma még vitatkoznak a történészek azon, hogy mi történt a kazárokkal a XI. század körül, amikor Oroszország elfoglalta a birodalmukat. A legelfogadottabb feltételezés az, hogy az ő utódaik az Európában élő askenázi zsidók. Erre a körülményre arab tudósok már hosszabb ideje hivatkoztak, mert gyengítette a jelenkori zsidóságnak a történelmi igényét a jelenlegi Izrael területét illetően.

Kazár Birodalom

Koestler Arthur 1976-ban írta meg "A tizenharmadik törzs" című könyvét, azt remélve, hogy ha sikerül megcáfolnia a közös zsidó népi önazonosságot, akkor a faji identitással együtt eltűnik az antiszemitizmus is. Koestlernek ez a vágya nem teljesült. Nézeteit azonban felkarolta Shlomo Sand izraeli történész, aki a "Hogyan alkották meg a zsidó népet?" című munkájában azt igyekezett bebizonyítani, hogy a zsidók vallási közösségként különböző népekből származó zsidó hitre áttért emberek leszármazottai és így nem alkotnak egy őshonos nemzetet és nincs is szükségük arra, hogy saját nemzetállamuk legyen. A tudományos közvélemény azonban nem fogadta el a kazár hipotézist, mert a genetikai bizonyítékok nem álltak rendelkezésre.

2012-ben azonban Eran Elhaik izraeli kutató közzétett egy tanulmányt, amely bebizonyította, hogy a kazár vérvonal az egyedüli meghatározó alkotórésze az askenázi génkészletnek. Shlomo Sand úgy tekintett erre az eredményre, amely az ő kutatásait erősítette meg. A Haaretz és a The Forward is fontos hírként kezelte. Az izraeli kormány is beadta a derekát. Elsőrendű tudósok ezt követően készítettek egy titkos jelentést a kormány számára, amely elismeri, hogy az európai zsidók valójában kazárok. Első látásra úgy tűnt, hogy ez rossz hír Netanjahu számára, aki kitartóan azt követelte, hogy a palesztinok ismerjék el zsidó államnak Izraelt.

A magát meg nem nevező kormány közeli hírforrás elmondotta, hogy először úgy érezték, ha elismerik, hogy ők kazárok, akkor a palesztinok vezetője, Abbasz, ragaszkodni fog ahhoz, hogy egyetlen zsidó se maradjon a palesztin államban:
"Amikor azonban Abbasz más álláspontra helyezkedett, akkor jobb megoldásokat kellett keresnünk. Ukrajnának az a felszólítása a zsidókhoz, hogy térjenek vissza a történelmi hazájukba, isten adománya volt a számunkra. Valamennyi telepesnek az átköltöztetése Izraelen belül rövid idő alatt rendkívül nehéz lenne mind logisztikai, mind gazdasági szempontból."

"Nem arról van szó - folytatta a kormány közeli hírforrás -, hogy valamennyi askenázi zsidó visszatérjen Ukrajnába, hanem csak arról, hogy mindenki, aki vissza akar térni, az megtehesse ezt anélkül, hogy állampolgár lenne. Ez még inkább indokolt, ha az áttelepülés a nagyszabású izraeli katonai segítségnyújtás - beleértve a csapatok és felszerelés küldését, valamint új támaszpontok építését - keretében történik. Ha a kezdeti átköltöztetés sikeres, akkor a Nyugati-parti telepeseket arra bátorítanánk, hogy költözzenek Ukrajnába is. Miután az így támogatott és megerősített Ukrajna helyreállítja a szuverenitását egész területe felett, akkor a Krími Autonóm Köztársaság ismét egy autonóm zsidó területté válhat. A közép-kori Kazár Birodalom e kis utódát jiddisül ismét Chazerai-nak hívnák."

Jól tájékozott kormány közeli hírforrásunk ehhez még hozzátette:
"A miniszterelnök újból és újból elmondta, hogy a zsidók olyan ősi és büszke népet alkotunk, amelynek a történelme négyezer évre megy vissza. Ugyanez igaz a kazárokra vonatkozóan is, akik Európában éltek és nem oly sokáig. De ha megnézzük a térképet, akkor látjuk, hogy a kazároknak nem kell 'Auschwitz határain belül' élniük. Senki nem mondhatja meg a zsidóknak, hol élhetnek és hol nem szuverén népként azon a területen, ahol történelmük során éltek."

Az izraeli miniszterelnök többször kijelentette - folytatta a hírforrás -, hogy "kész fájdalmas áldozatokra a béke érdekében, még úgy is, ha az a bibliai haza egy részének a feladását jelenti Júdeában és Szamariában, de ezt követően elvárjuk, hogy gyakorolhassuk máshol történelmi jogainkat. Úgy döntöttünk, hogy ez a Fekete-tenger partjai mentén legyen, ahol mi őshonos nép voltunk, több mint kétezer éven át. Még a nagy történész, Simon Dubnow is, aki nem volt cionista, azt mondotta, hogy jogunk van gyarmatosítani a Krímet. Ez mind benne van a történelemkönyvekben, le lehet ellenőrizni".
"Úgy képzeljük el, mint egyfajta hazát távol az otthontól, vagy az eredeti hazát" - jegyezte meg, hozzátéve: "Végülis Herzl Tivadar írt a Régi-Új Országról, nemde? A telepesek számára nem lesz túlságosan nehéz az átkötözés, mert ők még érzik, hogy milyen pionírnak lenni: megtapasztalni a veszélyt, új otthont építeni, fegyvert viselni, az asszonyok folytathatják a kendő viselését, és az élelem nem fog nagyon eltérni attól, amit már esznek."

Az amerikai külügyminisztérium arabszakértője azt fűzte ehhez, hogy érkezett korábban egy csekély figyelmet keltett jelentés arról, hogy Oroszország szigorúan fellépett azokkal az izraeliekkel szemben, akik kazár műtárgyakat, történelmi emlékeket csempésztek ki az országból. Ez az arabista emlékeztetett arra is, hogy Spanyolország és Portugália már kész állampolgárságot adni az Ibériából száműzött zsidók leszármazottainak, és azt is megemlítette, hogy az ukrán kormányt támogató milíciák irányítói között az Izraeli Védelmi Erők számos korábbi tagja található.

Jim Wald, már hivatkozott írásában (www.timesofisrael.com), idézi a Fatah ramallahi szóvivőjét - aki felemelve egy kazár harcost ábrázoló archeológiai műtárgyat - a következőket mondotta:
"Folyamatos a hódítás és a kegyetlenség. A genetika nem hazudik. Láthatjuk az eredményeket: a cionista rendszer és a brutális megszálló erők harcias barbárok leszármazottai. A palesztinok békés pásztorok utódai, valójában az ősi izraelitáktól származnak, akikről a mai zsidók tévesen állították, hogy az ő őseik. Azt is kijelenthetjük, hogy a kazár zsidók őseinek soha nem volt templomuk Jeruzsálemben."

Ukrajnában (amit most már "második Izraelként" is emlegetnek) a kijevi kormányzat és Igor Kolomojszkij az izraeli hadsereg számos volt tagját alkalmazta az Önkéntes Zászlóaljakban. Az elsőként felállított egyik ilyen önkénteseknek nevezett zsoldosokból álló katonai egységet - az Azov zászlóaljat - Igor Kolomojszkij, ukrajnai zsidó oligarcha finanszírozta kezdettől fogva. Kolomojszkijt a kijevi hatalomváltást követően az ugyancsak zsidó származású Alekszander Turcsinov ideiglenes államfő nevezte ki Dnyetropetrovszk terület kormányzójává. (Az 1963-ban született Valerijovics Kolomojszkij 2,5 milliárd dollár vagyonnal rendelkezik és Ukrajna harmadik leggazdagabb embere. Egy TV állomás, a Privat Bank, kőolaj ipari üzemek és számos ingatlan tulajdonosa. Az Azov zászlóaljnak mintegy 500 jól felszerelt és páncélozott járművekkel is ellátott zsoldosa van. Az Azov katonai egység zászlajára az van írva, hogy "szabadság vagy halál".)

Egy másik izraeli egység is ismertté vált, amely a "Maidan Kéksisakosai" nevet viseli. Ennek a parancsnoka is egy izraeli veterán, aki a "Delta" álnevet használja. Ha Izraelnek nem lennének hosszútávú céljai ukrajnai befolyásának a kiterjesztésével, akkor könnyedén meg tudná akadályozni, hogy az izraeli hadsereg egykori tagjai zsoldosként vegyenek részt az ukrajnai polgárháborúban.

Dombász oroszul beszélő lakosai nem bíznak az izrael-barát kijevi kormányzatban és aggodalommal figyelik Kolomojszkij tevékenységét is. Az oligarcha egyik kelet-ukrajnai tartomány kormányzója, mégis Nyugat-Ukrajnában, Európában és Izraelben toborzott a magánhadseregébe zsoldosokat. Privát hadseregében számos nyugat-ukrajnai neonáci harcol, akik mindig lelkes hívei voltak annak, hogy legyen egy nagy harc Oroszország és az egykori Kazár Birodalom utódai között, akik ma Ukrajnában, Lengyelországban, Izraelben, Grúziában, Amerikában és más országokban is élnek. Így kellene bosszút állni azt a vereséget, amelyet a kazárok a XI. században elszenvedtek az Orosz Birodalomtól.

Ismert tény, hogy Izrael Mihail Szaakasvili korábbi grúz elnök kormányának nagyarányú katonai segítséget nyújtott nemcsak fegyverek szállításával és hírszerzési támogatással, de úgy is, hogy grúz-izraeli kettős-állampolgárok töltöttek be fontos kormányzati posztokat. Izrael - Ukrajnához és Grúziához hasonlóan - Azerbajdzsánnal is szoros kapcsolatot épített ki, mert ennek a kaukázusi országnak is szoros kapcsolata volt az egykori kazár Birodalommal, és területén most is őshonos zsidó közösségek élnek, akiket Szombatosoknak (Subbotniks) hívnak.

Izraelben most már komolyan foglalkoznak azzal a titkos tervvel, hogy a zsidók egy része a kazárok utódaként visszatér Ukrajnába és fokozatosan átveszi ott a hatalom gyakorlását. Az Egyesült Államokban 2007-ben bizonyította be John Mearsheimer és Stephen Walt, hogy Amerika külpolitikáját az Izraeli Lobbi irányítja. A szervezett zsidóság ezt a nagyhatalmú bankárdinasztiák és pénzügyi érdekcsoportok, valamint az olyan szervezetek, mint az AIPAC (Amerikai-izraeli Közügyek Bizottsága), az ADL (Rágalmazás-elleni Liga) és az AJC (Amerikai-zsidó Bizottság) segítségével érték el. A pénzrendszer segítségével az ellenőrzésük alá vették az Egyesült Államok politikai rendszerét és már hosszabb ideje teljes mértékben az ellenőrzésük alatt tartják mind a Republikánus, mind a Demokrata Pártot, valamint a Fehér Házat is, amelynek lakóját lényegében az Izraeli Lobbi választja ki.

Az askenázi zsidóságnak, mint az egykori kazárok leszármazottainak, a részbeni visszatelepülése Ukrajnába azzal járna, hogy két nemzeti otthona lenne a zsidóságnak. Izrael megmaradna a vallási őshazának, a mitikus szellemi alapokon nyugvó nemzeti otthonnak. És lenne egy másik nemzeti otthon, a történelmi őshaza, amelyre történelmi és származási alapon tarthatnak igényt. A vallási és a származási őshaza együtt alkotná az askenázi zsidóság nemzeti otthonát.

Az itt leírtak fényében jobban érthetővé válik, hogy miért volt szükség a hatalomváltás kikényszerítésére Kijevben. Az egyik motívum lehetett az, hogy a nemzetközi zsidóság egy része vissza akart térni ősei földjére, amelyhez a mai Ukrajna is tartozott. Ehhez megszerezték a pénzhatalmi világelit dinasztiáinak és a hegemóniájuk alatt lévő Egyesült Államok politikai vezetésének a támogatását. Washington figyelmeztette Putyint, hogy tartsa távol magát Ukrajnától és mondjon le azokról a történelmi kötelékekről, amelyek a nagyoroszokat a kisoroszokhoz (az ukránokhoz) fűzik. Az askenázi zsidóság újabb honfoglalását zavarja Moszkva közelsége, miközben ahhoz, hogy az ukrán állam működőképes legyen, Oroszország segítsége nélkülözhetetlen.

Az alkotmányosan megválasztott orosz-barát elnök, Janukovics, államcsínnyel való eltávolítását Washington és Izrael, valamint a CIA és a Moszad együtt hajtotta végre Oleg Turcsinov lett az ideiglenes államfő és Arszenyij Jacenyuk a kormányfő, mindketten zsidó származásúak. Hamarosan követte őket a már választott elnökként az ugyancsak zsidó származású Petro Porosenko (Petro Waltzman). Jacenyuk engedélyezte az ukrán állam aranytartalékának az elszállítását New York-ba 2014. március 7-én éjjel. A szervezett zsidóság a pénzügyi és gazdasági hatalom mellett átvette Ukrajna közvetlen politikai és katonai irányítását is. A Kelet-Ukrajnában folyó polgárháborúban pedig a nem-zsidó lakosság veszti életét, vagy kénytelen Oroszországba menekülni. Ukrajnában ismét működnek a koncentrációs táborok, ezúttal azonban bennszülött ukránokat őriznek bennük. A hatalom átvétele nyomán a pénzhatalmi világelit közvetlen irányításával osszák szét az ukrán nép nemzeti vagyonát. Nemzeti tragédiána k minősíthető az, ami a sokat szenvedett ukrán néppel a kijevi államcsíny óta történt.

Drábik János

Kapcsolódó:
Az ukrán konfliktusban eddig 50.000 ember vesztette életét
Ukrajna felfegyverzése totális háborúhoz vezethet
A neokonok színes-forradalmai világszerte
Putyin leleplezte a földgolyót globálisan gyarmatosítani akaró Új Világrendet (+videó)
Samantha Power az ENSZ-ben azt találta mondani, hogy: "Az oroszok nagyon szörnyű és unszimpatikus emberek!"

Irán még idén csatlakozhat a Sanghaji Együttműködési Szervezethez

Hídfő.net.ru | Sanghaj Együttműködési Szervezet
Még idén megkezdődhet India, Pakisztán és Irán csatlakozási folyamata a Sanghaji Együttműködési Szervezethez, ami jelentősen növelheti mozgásterüket a globális politikában. Andrej Denisov orosz nagykövet a Sanghaji Együttműködési Szervezet vezetőinek találkozóját követő sajtótájékoztatón tegnap kijelentette, hogy a csatlakozási folyamat meggyorsítható, de ehhez bizonyos politikai reformokat kell végrehajtaniuk a csatlakozó országoknak.
Irán, Pakisztán és India már hivatalosan is benyújtották a csatlakozási kérvényt, emellett megfigyelői státusz megszerzésére törekszik a Maldiv Köztársaság, Nepál, Szíria, Örményország, Azerbajdzsán és több más ország. A szervezet következő csúcstalálkozóját július 8-10 közt tartják, akkor már sor kerülhet az iráni csatlakozás véglegesítésére.
A szervezet tavaly szeptemberben határozott arról, hogy közös erővel lépnek fel a terrorizmus és extrémizmus ellen, ennek koordinálását pedig Oroszország végzi. A Sanghaji Együttműködési Szervezet tagállamaiban terrorista szervezetként vannak nyilvántartva többek között olyan csoportok, melyeket az Egyesült Államok és más nyugati országok a "demokratizálódási folyamat" részeként aktívan támogatnak. A Sanghaj Együttműködési Szervezet Eurázsia mintegy kétharmadát foglalja magában, több mint 1,5 milliárd embert, a Föld lakosságának egynegyedét.

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/11/iran-meg-iden-csatlakozhat-sanghaji-egyuttmukodesi-szervezethez

Coudenhove-Kalergi terv: Lopakodó népirtás Európa népei ellen.

A tömeges bevándorlás egy olyan jelenség, melynek kiváltó okait a mai napig ügyesen kendőzi el a multikulturalista propaganda, mely azt – tévesen – elkerülhetetlen történelmi folyamatnak állítja be. Ezen cikk célja az, hogy rámutasson a harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen előidézett voltára, melyet sokan a modern világ, a társadalmi “fejlődés” elkerülhetetlen velejárójaként akarnak láttatni, ez a folyamat valójában több évtizedes, tudatos tervezés eredménye, hogy kontinensünk arculata végleg megsemmisüljön.
A Pán-Európai Mozgalom megszületése
Kevesen tudják, hogy az európai integráció egyik fő megindítója ugyanaz a személy volt, aki lerakta az ideológiai alapjait az európai népek ellen folyó csendes népirtásnak. Egy sötétlelkű emberről van szó, akinek a létezése ismeretlen a tömegek számára, de az elit az Európai Unió megalapítójának tartja. Neve: Richard Coudenhove-Kalergi, akinek az apja egy osztrák diplomata volt: Heinrich Coudenhove-Kalergi, akit rokoni szálak fűztek a Kallergis elnevezésű bizánci császári családhoz, édesanyja a japán származású Mitsu Aoyama volt. Richard Kalergi a háttérből működve, távol a nagyközönség fürkésző tekintetétől, sikeresen győzte meg Európa legfontosabb államfőit az európai integráció tervének végrehajtásáról, mivel személyes ismerőse volt a korabeli európai nemesek és jelentős politikusok mindegyikének és mivel megörökölte a nemesi származású, diplomata édesapjának a politikai kapcsolatait.
1922-ben, Bécsben alapította meg a Pán-Európai Mozgalmat melynek célja egy “Új Világrend” létrehozása volt, melynek vezető államai az Egyesült Államok és a vele szövetséges, föderális államok lennének. E terv szerint a világkormány létrehozásának első lépése az európai integráció megindítása lenne. A kezdeményezés legelső támogatói között voltak olyan cseh politikusok is, mint Tomáš Masaryk és Edvard Beneš, az anyagi alapot a dúsgazdag bankár Max Warburg teremtette meg a 60 000 márka pénzbeli adományával. A Pán-Európai Mozgalmat Ignaz Seipel osztrák kancellár és Ausztria későbbi miniszterelnöke Karl Renner vezette. Később olyan francia politikusok támogatták a mozgalmat, mint Léon Bloum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi.
Az európai fasizmus felemelkedésével a Kalergi tervet törölték és a Pán-Európai Mozgalmat szétverték, de a második világháború után, hála Kalergi fáradhatatlan és őrült tevékenységének, Winston Churchill és a B'nai B'rith elnevezésű zsidó szervezet támogatásának és olyan neves lapok médiatámogatásának, mint amilyen a New York Times, a tervet végül elfogadja az Egyesült Államok kormánya. Ennek erdeményeképp a CIA végül belekezdett a terv végrehajtásába.
A Kalergi terv lényege
Könyvében – melynek címe: “Praktischer Idealismus” – Kalergi rámutat, hogy a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egy fajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni.
Kalergi első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén. Ahhoz, hogy Európát egy új vezető réteg akadálytalanul uralhassa, Kalergi egy feketékből, ázsiaiakból és fehérekből álló új, homogén faji keveréknépesség létrehozását hirdette. De ki lesz ezen a népességen uralkodó új elitréteg? Kalergi erről is felvilágosít minket:
A jövő embere kevertfajú lesz, a mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai lassan, fokozatosan eltűnnek a tér és idő beszűkülése, az előítéletesség megszűnése miatt. Az eurázsiai-negroid faj a jövő, mely küllemében leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít. Ennek a fajnak a létezése fogja a népek és egyének sokféleségét felváltani. Európa a judaizmus elpusztítása helyett – akarata ellenére –, kiművelte és erőssé tette ezt a népet, hogy ezen mesterségesen előidézett fejlődési irány során a jövő társadalmi elitjét képezzék. Egyáltalán nem meglepő, hogy az a nép, mely a gettók börtönéből szabadult, vált Európa új szellemi arisztokráciájává. Európa gondoskodása megteremtett tehát egy új, modern arisztokráciát, azokban az időkben, amikor a hagyományos európai, feudális arisztokráciát végleg szétzúzta a zsidó emancipáció. (a Francia Forradalom mészárlásai nyomán)

Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját. A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését, hogy elpusztítsák identitásunkat, hogy Európa teljes népességét egy fajta keverék, mulatt fajjá homogenizálják. Ezen intézkedéseknek nem humanitárius célja van, hanem az, hogy megvalósítsák az emberiség eddigi legnagyobb népirtását, melyet a kíméletlen multikulturalista rezsim akar elkövetni. Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa díjat azoknak az európaiknak, akik élvonalában álltak ennek a bűnös tervnek a végrehajtásában. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy.

A genocídiumra – azaz népirtásra – való szüntelen uszítás szerves részét képezi az ENSZ felhívásainak, mivel a világszervezet állandó jelleggel bevándorlók millióinak befogadását követeli Európától, hogy enyhítsenek az úgynevezett “demográfiai válságon”. Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint – címe: “Immigration replacement: A solution to declining and aging population” – Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége.
Az ember elgondolkozik azon, honnan jöhetnek ezek a számok, melyek azt hivatottak bizonyítani, hogy nekünk X év múlva Y számú bevándorlóra van “szükségünk”. Könnyű belátni, hogy a “demográfiai válságot” bőkezű családtámogatási rendszerrel, családbarát értékrend közvetítésével és a családromboló devianciák hirdetésének a szankcionálásával könnyedén meg lehetne oldani. Nyilvánvaló, hogy az Európán kívüli génállomány beáramlása tönkreteszi népeink genetikai örökségét, a bevándorlásnak hála egyszer megszűnünk létezni, mint egyedi faji és etnikai csoport. A különböző deszegregációs, multikulturalista és “rasszizmus” ellenes intézkedéseknek az egyedüli célja az, hogy eltorzítsák népünket, hogy olyan ember alatti emberekké váljunk, akiknek nincs nemzeti identitása, saját kultúrája és történelme. Röviden összefoglalva a Kalergi tervben foglaltak alapozzák meg a mindenkori kormányok azon intézkedéseit és jogi szabályozóit, melyek a honos Európai népesség tömeges bevándorlással való megsemmisítését tűzték ki célul. G. Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője mesterien elsajátította a Kalergi terv doktrínáját, ez teljesen egyértelmű a hangoztatott álláspontja alapján: “Amit fontos lenne megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy központi kormány fog teljes egészében irányítani. ”
Végkövetkeztetések
Ha körbenézünk korunk multikulturális társadalmában, nyilvánvalóvá válik, hogy Kalergi terve a végkifejletéhez közeleg, mivel napjainkban Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal. A faji keveredés pestise évente többezer kevert fajú gyermek megszületését eredményezi, ők “Kalergi gyermekei”. A fősodratú média a félretájékoztatás és a bevándorláspárti álhumanitárius propaganda kettős nyomásával akarja a honos európai embereket szüntelenül a saját örökségük, identitásuk és származásuk megtagadására kényszeríteni.
A dolgozók millióit megnyomorító globális kapitalizmus tányérnyalói szakadatlanul arról akarnak minket győzködni, hogy identitásunk megtagadása egy “nemes”, haladó és humanitárius cselekedet, hogy az ún. “rasszizmus” bűn és elítélendő. Mindezt azért teszik, mert mindannyiunkból vak, atomizált fogyasztókat akarnak nevelni, akik nem rontják nekik a “bizniszt”. Napjainkban minden eddiginél fontosabb a rendszer hazugságai ellen küzdeni, hogy felébresszük az európai népek forradalmi küzdőszellemét, hogy kiálljanak nemzeti önrendelkezési és önszerveződési jogukért és felkeljenek a multikultikulturalista elnyomatás ellen! Mindenkinek látnia kell, hogy az európai integráció valójában csendes népirtás az európai gyökerű népek ellen, tehát nincs más választásunk, csak a forradalmi küzdelem létünkért, családjainkért, minden más alternatíva a nemzethalált jelenti!

lica
(2015. 02. 11.)

Rövid pillantás a Grammy díjátadóra

grammies
Az idei Grammy díjátadó gála egyik főattrakcióját Madonna szolgáltatta. „A szerelemért élni” című dal akár pozitív üzenetet is hordozhatna, a szöveget alaposabban megvizsgálva és Madonnát ismerve, azonban egészen más üzenet bontakozik ki előttünk, arról nem is beszélve, hogy a felvételt hang nélkül lejátszva (ami ma már nem lehetséges, mert a videókat a YouTube azóta törölte), még ennél is sötétebb képet kapunk.
Amúgy a díjátadót átszövő téma, mondhatni az est jelképe az ördögszarv volt. Az AC/DC Highway to Hell (Országút a pokolba) című dala alatt például a résztvevők világító ördögszarvakat kaptak és viseltek a fejükön.
Katy Perry a kezeivel és nyelvével is kihangsúlyozta hovatartozását.
A nézőközönséggel a kivetítőn át tudatták, hogy „az ördögszarvakat hazavihetik, azonban az előadás alatt a továbbiakban már ne hordják”.
A műsorvezető szerint az AC/DC produkciója „ördögien jó” volt. Érdekes szópárosítás…
madonna-grammys-performanceAz ilyen neves eseményekről általában sok alapos elemzés készül, Madonna produkciója esetében azonban elmondhatjuk, hogy különösebb szakértelemre sincs szükség, elég csupán néhány pillantást vetni a színpadon megjelenő kellékekre és szereplőkre. Ilyenek például a jelmezeket uraló vörös és fekete színek vagy a táncosok fején látható bafomet szarvak.
A szám szövege is elég érdekes. A legfeltűnőbb talán az, hogy amennyiben ezt egy szerelmes dalnak szánták, miért ugrálnak démonok a színpadon?
A Szerelemért élni néhány érdekesebb sora:
Először szeretsz és én beengedlek,
Azt éreztem, mintha újjászültettem volna,
Hatalmat adtál, erőssé tettél
Felépítettél és nem tehetek semmi rosszat.
Felmerül a kérdés, hogy itt egy ember szól az imádotthoz, legyen az Lucifer vagy egy férfi, vagy pedig inkább Lucifer történetét halljuk?
Felvittél a mennybe és hagytál leesni…
Az Ézsaiás 14-ben ezt olvashatjuk Luciferről:
„Leestél az égről, fényes hajnalcsillag! Lehulltál a földre, népek legyőzője!” (Ézsaiás 14:12)
A dal végén Madonna ezt énekli:
Szerelem/szeretet emelj fel!
Isten bocsáss meg!
Ne hagyj kint!
Emelj fel Uram!
A kérdés, hogy melyik Úrhoz imádkozik. A zeneipart, Madonna pályafutását és korábbi előadásait ismerve talán nem számít arroganciának, ha ezt a kérdést megválaszoljuk.
A dal végén a démonok sorából kiemelkedve, magát mintegy feláldozva, felemelkedik a „mennybe”.
MadonnaGrammy
A díjátadón, a luciferiánus dualista koreográfiához hűen, ami szerint a jó és a rossz egyenlő erők, sőt egymással felcserélhetők, a fehérbe öltözött és kékes fénnyel körülvett Beyonce képviselte a fény angyalát (II. Korinthus 11:14), aki érdekes módon éppen egy gospel dalt énekelt (persze szívünk mélyén mindig reménykedünk és kívánjuk, hogy az ilyen megnyilvánulások az igaz változás jelei legyenek az adott személy életében), a feketébe és pirosba öltözött Madonna pedig a sötét oldalt.
A téma talán nem is érdemel ennél több időt, hiszen az egykor titkosnak számító illuminátus szimbólumokat ma már nem kell nagyítóval keresni az ilyen eseményeken. Alaposabb tanulmányozáshoz a Madonna Vevo csatornájára felkerült hivatalos verziót lehet megnézni, ami sok tekintetben a Grammy előadásánál is árulkodóbb, és egy Nietshe idézettel zárul:
„Az ember a legkegyetlenebb állat. Tragédiák, bikaviadalok és keresztre feszítések során a földön érzi a legjobban magát. Amikor pedig feltalálta a poklot, az lett a mennyországa.”
Szóval hová is szállt Madonna a dal végén?

http://idokjelei.hu/2015/02/rovid-pillantas-a-grammy-dijatadora/

Donbasszi összefoglaló

hsz
Donbassz frontjain az éjszaka alapvető változások nem történtek. A valcmanista latortüzérség a gyjebalcevoi katlanon kívül többnyire a lakott települések lövésével foglalkozott, míg a népköztársasági erők ténykedése leginkább a katlanban lévő saslik mielőbbi elkészültét célozta.
A katlanban a bérgyilkosok az Uglegorszk meletti-általuk birtokolt hegyecskéről-lövik az ilovajszki kazánból anno átmentett “Nona” önjáró lövegeikkel a Gyjebalcevo-Uglegorszk útszakaszt.
(Логвиново)Logvinovoba szerettek volna nagyon visszatérni Valcman pribékjei. Éjjel egy órakor szánták rá magukat-de árnyékra vetődtek. (Szerencsére bőven van a környékben aknatölcsér.)

A tegnapi “vezérfogást” követően a népköztársaságiak felhívásokat intéznek folyamatosan a latorhorda “bakáihoz”, hogy nincs értelme a további harcuknak!-adják meg magukat. Több helyen-több esetben is meghallgatatott a felszólítás, és az éjszaka folyamán legalább százötven ukrán adta meg magát.
Sirokinonál rettenetes véget ért az állítólag Turcsinov Hiéna személyes felügyeletével indított “kitörés”!
sirok
Sirokinoi látképek-sebesült latorfoglyokkal
fogly
A tegnap közzétett (DNR-által) adatok szerint az utóbbi 24 órában a kijevi veszteségek Donbasszban: 3 db. repülőgép és helikopter, 139db. gyalogsági szállítójármű, 174 db. tank, 128db. tábori löveg. 2227 latoregyed lett kivonva a forgalomból fűbeharapottak és fogságba esettek együtt.
108 milicista is elesett, és vannak technikai veszteségek.

A civil áldozatok száma tegnap 58 fő, a kramatorszki 1-11 közötti civil halottakkal együtt.
A kramatorszki támadás kivitelezését továbbra sem vállalják a népköztársasági erők. Egyre inkább erősödik viszont egy kijevi provokáció lehetősége.
https://balrad.wordpress.com/2015/02/11/donbasszi-osszefoglalo-6/




Minszk meglehetősen messze van Donbasszhoz. Úgyhogy a küzdő felek nem is igen foglalkoznak a belorusz fővárosban előkészülődő ilyen-olyan találkozókkal. Teszik a dolgukat, amelyben Valcman martalócainak egyre kevesebb öröme telik.
A (Первомайск)Pervomajszkot, (Стаханов)Sztahanovot, (Зоринск)Zorinszkot, (Брянка)Brjankát, Gorlovkát, na és főként a Donyecket bombázó latortüzérségnek vidámabban telik a “munka” mint katlanbéli cimboráiknak. Viszont rendesen megkeserítik Donbassz lakóinak minden percét.

(Чернухино)Csjernuhinonál nagyon fáj viszont a népköztársaságiak feje. Még mindig nagyon sok a városkában a civil. Néhány menekült arról számolt be, hogy a helyi börtön fogvatartottjait a valcmanista pribékek legyilkolták.
(Светлодарск)Szvetlodarszktól északi irányba az autópálya környékén heves harcok dúlnak reggel óta.
Mariupol keleti külvárosának valcmanista állásait ma délelőtt támadta a milicia. Az eset hírére azonnal kimenekítették Turcsinov hiénát a városból. (Hírforrásunk helyesbített. Az általa közölt veszteséglista nem a tegnapi napra vonatkozott, hanem az utóbbi két hétre.)
(Широкино)Sirokino és (Саханк)Szahanszk térségében ma is voltak kemény összecsapások. Ezekben négy milicista elesett, tíz megsebesült.
A donbasszi önkéntes-mozgósításra még Oroszországból is térnek vissza menekültek. Az önkéntesek között igen magas a nyugdíjasok száma. Ez pedig nem jó hír a valcmanistáknak, mert ezek között az öreg harcosok között szép számmal vannak némi afganisztáni praxist a hátuk mögött tudó, puskaport már szagolt veteránok.
https://balrad.wordpress.com/2015/02/11/donbassz-ma-20/

KÖZTEMETÉS, NEMZETI SZOCIÁLIS, HAGYOMÁNYÖRZŐ MÓDON

Ajánlom Pogácsás Tibornak, és a Fidesz – KDNP kormánynak
Kicsi bácsi, 78 éves és özvegy!
Kicsi bácsi ül a buszon, mellette felesége, Joli néni.
Utaznak.
Mint régen, amikor felesége még nem került be a kórházba. Ülnek egymás mellett, Kicsi bácsi a legjobb meleg kabátjában, mert január van és hideg. Az asszony is fel van öltözve, még a boncmester vagy ki öltöztette fel, szép fekete hullazsákba, Joli néni már nem fázik.
Kicsi bácsi nézi maga mellett a fekete zsákot, amiben az asszony utazik, kedve lenne feltépni a zsákot, hogy Joli is nézhesse a havas tájat, joga van hozzá, hiszen jeggyel utazik!
Kicsi bácsi eredetileg a Farkasréti temetőbe szerette volna eltemetni párját, de ott olyan pénzekről beszéltek sírhelymegváltás címén, hogy szó sem lehetett róla, pedig ott még 300.000,- Ft/25 év kifizetése esetén valamilyen híres ember maradványaira is ráfekhetett volna az asszony.
Utána az asszony szülőfalujával vette fel a kapcsolatot, de ott meg nem adnak szociális parcellát. Így maradt az a kisváros, ahol annak idején a nászútjukat töltötték, ilyen az élet, meg a magyar valóság.
Itt 1000,- Ft/25 év, ezért Kicsi bácsi nagyvonalúan kifizetett előre 50 évet, utána meg majd csak lesz valahogy.
Kicsi bácsi ül a buszon, nézi leheletét, boldog, hiszen célegyenesben van! Eddig is mindent, megoldottak Jolival, és lám most is így van.
Megszorította az ölében tartott ásó, csákány, lapát szentháromságot, amit tegnap vett a Baumax végkiárusításán, mivel ez a cég is elmegy Magyarországról.
A buszvezető is rendes volt, még segített is felhozni az asszonyt a buszra, igaz akkor rendőrért telefonált, amikor a -„mi van a zsákban?” – Kérdésre azt válaszolta, hogy a – „Feleségem.”
Megoldódott ez a probléma is, hiszen itt az engedély a Nemzeti Temetkezési Vállalattól, és a kórháztól, hogy a holtest szállítható, kiadható, jegye pedig van Jolinak, erre életében is kényes volt, soha nem bliccelt!
A buszvezető rendes ember, segített a temetőnél leszállni, és nem is a buszmegállóban állt meg, hanem bejött a temető kapujáig, hogy ne keljen Jolit, meg a szerszámokat cipelni Kicsi bácsinak.
A temető őr is rendes ember volt, mert hozott egy talicskát és elkísérte Kicsi bácsit a kijelölt sírhelyhez és a koporsót is hozta a raktárból, meg kötelet a koporsó leengedéséhez.
Közben a szél, az fújni kezdett, így a hó Kicsi bácsi arcába vágott, amikor csákányozni kezdte a fagyott, agyagos földet.
Nem bírta sokáig, 78 év, -10 Celsius, szél, és a kemény fizikai munka megtette hatását! Kicsi bácsi elfáradt és pihenésre vágyott!
Odafeküdt felesége hullazsákba merevedett teste mellé, feltépte az arcánál a fekete zsákot, és nézte, nézte, nézte… miközben mindkettőjüket betemette a szél által hordott hó!

https://balrad.wordpress.com/2015/02/11/koztemetes-nemzeti-szocialis-hagyomanyorzo-modon/

Üzenet a majomházból

Obamaki legfőbb latorelnök a mai minszki négyes csúcs előtt tegnap telefonon felhívta Vlagyimir Putyin orosz államfőt, és megpróbálta fenyegetni. Közölte az orosz elnökkel, hogy a legfőbb latorállam és kiterjedt szövetségi rendszere a végsőkig kitart tervei mellett, és kész a végsőkig támogatni legújabb európai kreálmányát, a kijevi cionfasiszta bűnbandát és annak Maradék-Ukrajna fölötti rémuralmát.
Erről a Fehér Ház névre keresztelt martalóctanya adott ki közleményt.
A washingtoni akarnok azt makogta a telefonba, hogy az USA nem nézi jó szemmel, hogy Oroszország Donbasszban keresztbe tesz a latorszövetség által tető alá hozott Majdan-törekvéseknek, és rosszallja, hogy Donbasszban nem gyilkolászhatják kedvükre az orosz nemzetiségű embereket, mert vannak olyanok, akik hülyére verik a kijevi junta drága amerikai pénzen abrakolt bűnbandáit.
De sokba fog az Oroszországnak kerülni, ha továbbra is kiáll Donbassz mellett, és segíti a szabadságharcosokat a kijevi junta elleni harcukban-hirzsíkelte Obamaki, aki jellemzően anyagi-piaci megközelítésben beszélt a háborúról, jó amerikai szokás szerint. Számukra ugyanis a háború pusztán anyagi kérdés, piaci latolgatás tárgya. (Mindaddig persze, amíg ezt a Fehér Háznak nevezett majomházat is el nem takarítja a föld színéről egy kiadós légnyomás.)
Obamaki “figyelmeztette” Oroszország elnökét, hogy amit a szeptemberi minszki csúcson megbeszéltek, ahhoz tartsa magát a Kreml! Arról nem böfögött, hogy az USA-NATO-EU latorszövetség által kitartott kijevi puccsista kreálmányukra ez miért nem kötelező? (Persze oroszokat gyilkolni Nyalókakirály zsoldosbandáinak jelenlegi felszereltsége mellett csak a helyszínen va mód és lehetőség, de hát mint látjuk, ennek meg igen komoly egészségügyi kockázatai vannak.)
Tegnap Obamaki amúgy végigtelózta valamennyi-valamit is számító-európai nyaloncát, így Nyalókakirályt is. Erről külön nem tájékoztatta a közvéleményt a washingtoni zsiványtanya erre szakosodott hadovacsapata. Közvetve viszont kiszivárgott, hogy elmondta az egyre kétségbeesettebb Valcmannak, hogy ők már kitárgyalták a hét végén Merkellel a tennivalókat, ő csak csináljon mindent úgy-ahogy azt majd a helyszínen mondja neki Angela!
lépés

https://balrad.wordpress.com/2015/02/11/uzenet-a-majomhazbol/