2021. október 7., csütörtök

Beszéljünk Orbánék "járvány kezeléséről", hiszen magyarok tízezrei haltak meg emiatt...

 

Beszéljünk azért Orbánék "járvány kezeléséről" is, hiszen magyar állampolgárok tízezrei haltak meg emiatt...

A valóságban persze ez nem felelős járvány kezelés volt, hanem aljas, dilettáns és felelőtlen ámokfutás, illetve gusztustalan nyerészkedés.

A fideszes maffia ugyanis nem hazudtolta meg önmagát.... a járványt is arra használták fel, hogy undorító módon lopjanak és sikkasszanak el további magyar közpénzeket!

A klasszikus példa a gagyi, használhatatlan lélegeztető gépek esete, amelyeket esetenként akár 15-20-szoros feláron vették a fideszes "fürkészek", azaz inkább hitvány tolvajok.

A vásárlásokat részben külföldi adóparadicsomokban bejegyzett offshore cégeiken keresztül intézték, a csillagászati haszonból pedig újabb jachtokat, villákat és szállodákat vettek a fideszes hiénák.... azaz a halál vámszedői!

Eközben Magyarországon volt a legmagasabb a halandóság, még annak ellenére is, hogy Orbánék a valós adatokat letagadták, kozmetikázták.

Valójában úgy 70-80 ezer volt a járvány magyar áldozatainak a száma. A halottas házakban gúlákban álltak a koporsók, a krematóriumok napi 24 órában dolgoztak... (Egy ideig Hadházy Ákos volt az egyes számú közellenség, amikor kimondta ezt.)

Sokan nem is a COVID fertőzés miatt haltak meg, hanem azért, mert a magyar egészségügy összeomlott.

Sok idős beteget, több mint 38 ezer embert egész egyszerűen az utcára dobtak a magyar kórházakból Orbán és Kásler parancsára!

Rengetegen haltak meg közülük is, fertőzésekben, illetve az orvosi ellátás hiánya vagy az elmaradó életmentő műtétek miatt.

Sokan fertőződtek meg a gagyi kínai maszkok miatt, amiket szintén fillérekért vettek meg a fideszes oligarchák, azután pedig csillagászati áron adták a kórházaknak és a magyar állampolgároknak.

A nyerészkedő cégeket persze már felszámolták, a nyomokat jórészt eltüntették Orbánék.

Az idős embereket a veszélyes és hatástalan kínai vakcinával oltották be, pedig 60 éven felettiek részére ezt még a kínai diktatúra sem javasolta!

A járvány kellős közepén a szélsőségesen gyűlölködő Bayer Zsolt feleségének offshore cégén keresztül nagyrészt eladták külföldön a magyar vért és vérplazmát....

Ezért is sok műtét maradt el és magyar állampolgárok ezrei haltak meg!

Fentiek alapján vádolom Orbán Viktort és hitvány fideszes bűntársait szándékos népirtással, hazaárulással, valamint az emberiesség elleni egyéb súlyos bűncselekmények tudatos és aljas elkövetésével!

Ezekért az égbekiáltó gaztetteikért pedig nemcsak nemzetközi bíróság előtt kell majd felelniük, de Isten ítélőszéke előtt is!

Egyik helyen sem lesz felmentés... A vádlottak padján ott lesznek majd Orbán mellett: Kásler Miklós, Müller Cecília, Merkely Béla, Szlávik János, Bayer Zsolt és felesége, valamint még sok-sok tettestársuk!

Üdvözlettel: az ördög ügyvédje

A WHO saját adatbázisa - 2,2 millió mellékhatás, 11 536 haláleset

 

A kormány és az üzleti élet egy 2,2 millió mellékhatással járó veszélyes génterápiát tesz a foglalkoztatás, az oktatás, az utazás, valamint számos kórházba és közterületre való belépés feltételévé.

Makow Comment- Az első lépés az, hogy ne nevezzük őket többé "vakcinának". Nem előzik meg és nem gyógyítják az influenzát. (Az ivermektin ezt teszi.)
Van egy baljós rejtett napirend, amely magában foglalhatja az elnéptelenedést, a transzhumanizmust, a társadalmi ellenőrzést, a beültetett digitális azonosítókat és operációs rendszereket.

A VigiAccess (vigiaccess.org) az Egészségügyi Világszervezet adatbázisa a világszerte bejelentett gyógyszer-mellékhatásokról.

A "covid-19 vakcina" kereséssel a reakciók különböző kategóriáinak listáját kapjuk, amelyek mindegyike tovább bontva a mellékhatások specifikusabb típusaira.

Bár a mellékhatások valódi száma valószínűleg sokkal magasabb, mivel sok orvos beszél arról, hogy a mellékhatásokról szóló jelentéseket elutasítják, a hivatalosan rögzített mellékhatások mennyisége és sokfélesége több mint elég ahhoz, hogy kétszer is meggondolja a vakcina-előírások betartását.

A mellékhatások listájának néhány kiemelkedő pontja:

-952 822 jelentés idegrendszeri rendellenességekről, például remegésről, görcsrohamokról, érzéskiesésről, Bell-bénulásról és agyi érrendszeri "balesetekről".
-119 464 jelentés érrendszeri rendellenességekről, beleértve a magas vérnyomást, hipotenziót, trombózist (a hírhedt vérrögöket) és keringési összeomlást.
-108 468 jelentés szívbetegségekről, mint például szívdobogás, tachycardia, myocarditis, pericarditis, szívmegállás és szívelégtelenség.
-647 069 jelentés mozgásszervi és kötőszöveti rendellenességekről, amelyek közé tartoznak az izomgörcsök, csökkent mozgásképesség és gerincfájdalom.
-303 701 bőr- és bőr alatti szöveti rendellenességekről szóló jelentés, beleértve kiütéseket, viszketést, túlzott izzadást, hideg verejtékezést, hólyagokat és hajhullást.
-85 797 jelentés a reproduktív rendszer rendellenességeiről, amelyek többnyire menstruációs problémákhoz kapcsolódnak, de tartalmaznak merevedési zavarokat, valamint eddig 92 esetben meddőséget is.
-104.221 pszichiátriai rendellenességről szóló jelentés, beleértve a zavarodott állapotokat, hallucinációkat, delíriumot, pszichotikus zavarokat és öngyilkossági gondolatokat.
-30 921 jelentés immunrendszeri rendellenességekről, mint például anafilaxiás sokk, allergiás reakciók és túlérzékenység.
-73 537 jelentés fül és labirintus rendellenességekről, beleértve a szédülést, fülzúgást, fülfájást és süketséget.
-Az "Általános rendellenességek és a beadás helyének körülményei" alatt mélyen eltemetve 11 536 haláleset.

Annak ellenére, hogy a vakcinákat terhes nőknek ajánlják, néhány ezer jelentés szól spontán vetélésekről, valamint magzati halálesetekről, halvaszületésekről és koraszülöttek haláláról. Ezek az incidensek valószínűleg súlyosan aluljelentett esetek, mivel több tucat terhes nő posztolt a közösségi médiában arról, hogy beoltatta magát, hogy nem sokkal később bejelentse, hogy elvetélt.

Összesen több mint 2,2 millió mellékhatást jelentettek a VigiAccessnek. 69%-uk nő, 30%-uk férfi, ami azzal magyarázható, hogy a nők nagyobb valószínűséggel fordulnak orvoshoz, ha rosszul érzik magukat, vagy talán vannak még ismeretlen okok, amelyek miatt a nőknél nagyobb a mellékhatások kockázata.

Emellett a mellékhatások 39%-a 18-44 éveseknél fordult elő, annak ellenére, hogy ebben a korcsoportban nagyon alacsony a kockázata a súlyos megbetegedésnek vagy magának a kovidóvírus okozta halálozásnak. Nehéz lenne azt az érvet felhozni, hogy a védőoltás előnyei meghaladják a kockázatokat ebben a korcsoportban.

Több olyan családtagom is van, akiknek a munkahelye veszélyben van az oltási kötelezettség miatt.

Választaniuk kell a munkanélküliség - munkanélküli segély nélkül - vagy egy olyan vakcina alkalmazása között, amely bizonyítottan nem biztonságos, és nem is tölti be a covid-19 megelőzésének tervezett célját.

Ez az orvosi orosz rulett játéka. Persze, a legtöbb embernek nincsenek súlyos reakciói, de vannak olyan történetek, mint a denveri rendőr, aki nem tud járni, miután megkapta a kötelező oltást (Denver Police Officer Can't Walk After Getting COVID-19 Vaccine), vagy a két gyermek édesanyja, aki vérrögökben halt meg (Mother of 2 dies in blood clots after getting COVID-19 vaccine).

Ezek az emberek és mások kénytelenek voltak választani a munkanélküliség és az oltás között, és ez nem volt jó üzlet.
Az elmúlt hetekben számos jelentés érkezett arról is, hogy egyetemi sportolók hirtelen haltak meg. (Az Ottawai Egyetem focistája a hétvégi meccs után halt meg)

Észak-Amerika legtöbb egyeteme és főiskolája kötelezővé tette a vakcinázást a diákok és a személyzet számára, mégsem vizsgálják hivatalosan az összefüggést a vakcina és ezek a rejtélyes halálesetek között. Mióta normális, hogy 18-25 éves emberek ismeretlen okokból halnak meg?

Összefoglalva, a kötelező és kényszerített oltások nemcsak potenciális egészségügyi kockázatot jelentenek, hanem az állampolgári jogok durva megsértését is. Ha megengedjük a kormányoknak és a munkáltatóknak, hogy orvosi eljárásokat kényszerítsenek ránk, akkor további visszaéléseknek nyitunk ajtót.

Mivel a mainstream média és a politikusok a népességnövekedéssel kapcsolatos félelemkeltéssel foglalkoznak, amely állítólag hatással lesz az éghajlatváltozásra, a következő mandátumok könnyen kiterjedhetnek az abortuszra, a sterilizációra vagy az eutanáziára is. Ezeknek a drákói rendeleteknek a folyamatos betartása nem fog visszavezetni minket a normális kerékvágásba. Éppen ellenkezőleg, ez csak normalizálni fogja a tekintélyelvűséget.

Volt-e valaha nagyobb veszély az emberiségre, mint a Covid vakcina?
A Deagel.com, egy mély állami agytröszt előrejelzése szerint az USA lakossága 2025-re csökken.
6,43 milliárd beadott oltás

(Reddit kommentekből) "Igen, ez az összes oltás kis százaléka, de a Covid esetek hány százalékát nem jelentik be? A vakcinák nemkívánatos eseményeinek hány százaléka marad bejelentetlen? A hosszú távú mellékhatások teljesen ismeretlen valószínűsége. Azt is figyelembe kell venni, hogy a legtöbb vakcinával kapcsolatos szövődményt nem jelentik, és hogy ezekbe a számokba beleszámíthatnak vagy nem, ha a szövődményeik az oltás beadását követő 14 napon belül jelentkeztek."

Első megjegyzés MS -től

Olyan egyszerű volt; csak nevezzük ezt a kísérleti, nem tesztelt globalista mRNS-készítményt "vakcinának", és a tömegek megnyugodtak, sőt, elkapkodták, hogy védelmet kapjanak egy 99,8%-os gyógyulási arányú influenza ellen, amely után az ember védett a természetes antitestekkel, amelyek jobbak, mint a vakcinák. Ez nem vakcina. Éppúgy nem, mint ahogy a disznó sem sas.

Gondolom, egy macskaszaros szendvicset is el lehetne adni, ha vonzó nevet adnának neki.

A világ egyetlen országában sem tapasztaltak a normálisnál több halálesetet. A "világjárvány" soha nem ütötte meg a tűt, még akkor sem, ha a halálesetek száma masszívan fel volt fújva, ezért nem is világjárvány. A "covid" állítólagos halálos áldozatainak száma kétségtelenül csak árnyéka annak, amit állítanak. Ez legfeljebb egy felső normális influenzaszezon volt. Talán 100.000-en haltak meg, 95%-uk a várható élettartamukon túl. Az influenza- és tüdőgyulladásos szezon olyan, mint az iskolai gondnok, aki éjjel jön be és söpri fel a padlót. Minden évben, mint egy óramű, az influenza 30.000-250.000 embert öl meg az USA-ban. 1969-ben volt a hongkongi influenza éve, amely 200 000 emberrel végzett. Mégis alig hallottunk róla. Woodstock zenei fesztivált tartottak, és minden olyan nagyszabású rendezvényt, amit csak meg lehet nevezni. Mindössze 3 évvel ezelőtt egy rossz influenzaszezon az USA-ban 150 000 halálesetet okozott. Senki sem szólt egy szót sem. Még csak hírértéke sem volt... amíg az influenzát át nem nevezték "covid 19"-re.

Az elmúlt évben, aki a nyugati zio médiára hagyatkozott, hogy tájékoztassa magát, azt elárulták. Az emberek az első naptól kezdve figyelmen kívül hagyták a rengeteg bizonyítékot az alternatív médiában, amelyek sok vörös zászlót emeltek fel ezzel az átveréssel kapcsolatban; híreket és adatokat, amelyeket a mi Zio médiánk vallásos módon cenzúrázott. Az ellenállás ezzel az átveréssel szemben nemzetközi volt, több tucat illusztris orvosi szakember (köztük Nobel-díjasok!) kongatta meg a vészharangot. Sok embert kényszerítettem napi hírekkel és jelentésekkel, egy éven keresztül, mégis megkapták a Jab-ot. Ez elszomorító.

A Jab-osok inkább a CNN-t nézték, vagy a barátokra és a családtagokra hallgattak, akik semmit sem tudtak, és csak azt ismételgették, amit az MSM az agyukba fecskendezett. Úgy sodródtak ebbe a csapdába, mint egy hungarocell pohár a Niagara-vízesés felé, figyelmen kívül hagyva az összes figyelmeztetést az előttük álló veszélyre.

Mint a vágóhídra terelt birkák.

De soha nem fogom azt mondani, hogy "Én megmondtam!"

 

CR

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-who-sajat-adatbazisa-2-2-millio-mellekhatas-11-536-halaleset

BIZONYÍTÉK: a SARS-COV-2 nem létező vírus, a COVID-19 nem koronavírus

 

A nem létező vírus; egy kirobbanó interjú Christine Massey-vel

A "SARS-COV-2 izoláció" FOI-kérelmek sablonja
https://www.fluoridefreepeel.ca/template-for-foi-requests/

Jon Rappoport

A biostatisztikai háttérrel rendelkező Christine Massey az információszabadság (FOIA) iránti kérelmeket kutatási eszközként, gyémántfúróként használja, hogy feltárja az igazságot a SARS-CoV-2-vel kapcsolatban. Mint például: Létezik-e a vírus?

Megközelítése megdöbbentő eredményeket hozott.

Egy félig épeszű világban Christine munkája számos díjat nyerne, és messzemenő visszhangot kapna. A jelenlegi világban egyre többen és többen ébrednek rá a megállapításaira, és teljesen felülvizsgálják a "világjárványról" alkotott képüket.

Íme a nemrégiben készült interjúm a briliáns, könyörtelen Christine Massey-vel:

K: Ön és kollégái számos FOIA-kérést intéztek a közegészségügyi ügynökségekhez világszerte. Olyan feljegyzéseket kértek, amelyek bizonyítják a SARS-CoV-2 vírus létezését. Hogyan alakította ki ezt a megközelítést?

V: 2014-ben egy edmontoni hölgy információszabadság-kérelmet nyújtott be a kanadai egészségügyhöz, amelyben a hidrofluorsav (ipari hulladék fluorid-sav) közüzemi ivóvízhez való hozzáadásával (vízfluoridálás) kapcsolatos tanulmányokat kért. A HealthCanada válaszában jelezte, hogy semmiféle tanulmány nem áll rendelkezésükre, amely alátámasztaná azt az állításukat, hogy a gyakorlat biztonságos vagy hatékony.

Néhány évvel később néhány magas színvonalú, kormány által finanszírozott tanulmány kimutatta, hogy a terhesség alatti gyakori fluorid-expozíció alacsonyabb IQ-val és az utódok ADHD-tüneteinek növekedésével jár együtt. Ennek ellenére a fogorvosok és a közegészségügyi közösség továbbra is támogatta és védelmezte azt az úgynevezett "nagy közegészségügyi vívmányt", hogy egész közösségekre kényszerítették ezt az ellentmondásos megelőző fogászati kezelést, és elutasították ezeket a tanulmányokat. Ezért az információszabadságra vonatkozó kérésekkel kimutattam, hogy az Ontario, Alberta és Washington államban a víz fluorozását hirdető és védelmező különböző intézmények nem tudtak egyetlen olyan elsődleges tanulmányt sem bemutatni vagy idézni, amely a biztonságosságot jelezte volna az említett eredmények tekintetében.

Miután tehát olyan emberektől, mint David Crowe, Dr. Andrew Kaufman, Dr. Stefan Lanka és Dr. Thomas Cowan megtudtam, hogy az állítólagos [COVID] vírust soha nem izolálták (tisztították) betegmintából, majd jellemezték, szekvenálták és kontrollált kísérletekkel tanulmányozták, és így soha nem bizonyították a létezését, rájöttem, hogy az információszabadság (FOI) iránti kérelmeket fel lehet használni állításaik ellenőrzésére.

A legtöbb ember nem fog időt szánni arra, hogy saját maga ellenőrizze az összes úgynevezett "vírusizolációs" tanulmányt, így a FOI egy módja volt annak, hogy 1) megbizonyosodjunk arról, hogy semmit sem hagytak figyelmen kívül, és 2) a lényegre térjünk, és alátámasszuk, amit ezek az urak [Kaufman, Cowan, Crowe, Lanka] állítanak, ha valóban igazuk van.

Így 2020 májusában elkezdtem FOI-kérelmeket benyújtani az adott intézmény birtokában lévő minden olyan feljegyzésre vonatkozóan, amely leírja az állítólagos "COVID-19 vírus" izolálását/tisztítását egy beteg betegtől vett hamisítatlan mintából, bárki által, bárhol a világon.

K: Hány közegészségügyi és kormányzati ügynökséget kérdezett meg FOIA-kérelmekkel?

V: Személyesen 22 kanadai intézménytől kértem és kaptam választ. Ezek közegészségügyi intézmények, egyetemek, amelyek azt állítják, hogy "izolálták a vírust", és 3 rendőrségi szolgálat - a "COVID-19" korlátozások érvényesítése miatt. Személyesen kaptam választ több Kanadán kívüli intézménytől is, köztük az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjaitól és az Anthony Fauci vezette National Institute of Allergy and Infectious Diseases-től (NIAID). Számos további intézménytől várom a válaszokat.

Világszerte sokan kaptak választ ugyanilyen/ hasonló vagy kapcsolódó [FOIA] kérésekre saját országuk intézményeitől. Az egyik személy, aki sokat dolgozott ezen Új-Zélandon és más országokban, a kollégám, Michael S. Egy Marc Horn nevű kollégám is sok ilyen kérést kapott az Egyesült Királyságban. Egy maroknyi más ember több választ is kapott, és sokan szereztek 1 vagy 2 választ.

Összegyűjtöttem az összes nekem küldött választ a FOI-oldalamon, és amikor ezt írom (2021. október 4.), 104 intézménytől kaptunk FOI-válaszokat jóval több mint 20 országból, amelyek mind az állítólagos vírus tisztításával/létével kapcsolatosak. Ezen kívül vannak bírósági dokumentumok Dél-Afrikából és Portugáliából. Összesen 110 utasítás képviselteti magát ebben a pillanatban a honlapomon. Több intézménytől is érkeztek FOI-válaszok, amelyeket még nem volt alkalmam feltölteni.

K: Hogyan jellemezné az ezektől az intézményektől kapott válaszokat?

V: Kivétel nélkül minden intézmény elmulasztott akár csak 1 olyan feljegyzést is benyújtani vagy idézni, amely leírja az állítólagos vírus tisztítását akár csak 1 betegmintából.

A 22 kanadai intézmény közül huszonegy egyenesen elismerte, hogy nem rendelkeznek ilyen nyilvántartással (ahogy azt a kanadai jogszabályok előírják). Számos Kanadán kívüli intézmény is elismerte ugyanezt, köztük a CDC (2020. november 2.), az ausztrál egészségügyi minisztérium, az új-zélandi egészségügyi minisztérium, az Egyesült Királyság egészségügyi és szociális gondozási minisztériuma...

És néhány esetben ostoba kifogásokat adtak meg. A norvég egészségügyi igazgatóság válasza például az volt, hogy nem rendelkeznek, nem tárolnak és nem ellenőrzik a betegek adatait tartalmazó dokumentumokat. A walesi közegészségügyi hivatal közölte Dr. Janet Menage-gel, hogy nem állt rendelkezésükre ilyen nyilvántartás, és hogy bár általában hajlandóak lennének a nyilvánosság számára hozzáférhető nyilvántartások felé irányítani, ez ebben az esetben túl nehéz lenne.

Brazília FDA-szerű injekciót engedélyező hatósága, az Egészségügyi Szabályozó Ügynökség (Anvisa) azt mondta Marcella Picone-nak, hogy nincs nyilvántartásuk a vírustisztításról, és a törvény nem is kötelezi őket erre, így (szerintük) nem kötelességük meggyőződni arról, hogy a vírus valóban létezik-e egyáltalán.

K: Mi a FOIA-kérelmek pontos szövege?

A szöveg az idők során némileg változott. Kezdetben például az "izolálás" szót használtam. De mivel ezzel a kifejezéssel a virológusok olyan csúnyán visszaélnek, most már ragaszkodom a "tisztítás" kifejezéshez.

Minden kérelemben pontosan meghatároztam, hogy mit értek izolálás/tisztítás alatt (az állítólagos vírus elválasztása minden mástól), és hogy a tisztított részecskéknek közvetlenül egy beteg emberből vett mintából kell származniuk, ahol a betegmintát nem hamisították meg előzetesen semmilyen más genetikai anyagforrással (azaz a majomvese sejtekkel, más néven Vero sejtekkel és a magzati szarvasmarha szérummal, amelyeket általában a hamis "vírusizolációs" vizsgálatokban használnak).

Mindig tisztáztam, hogy nem olyan feljegyzéseket kértem, amelyekben a kutatók nem tisztították meg az állítólagos vírust, és ehelyett tenyésztettek valamit és/vagy végeztek PCR-tesztet és/vagy szekvenáltak valamit. Azt is tisztáztam, hogy bárki által, bárhol készített feljegyzéseket kértem - nem csak olyanokat, amelyeket a szóban forgó intézmény készített. És hivatkozásokat kértem minden olyan tisztításról szóló feljegyzésre, amely az intézmény birtokában van, de már máshol hozzáférhető a nyilvánosság számára.

A legutóbbi ismétlés [a FOIA-kérelem] felkerült a honlapom egyik oldalára, ahol másokat is arra bátorítok, hogy nyújtsanak be kéréseket a saját országukban működő intézményekhez: Sablon a "SARS-COV-2 izoláció" FOI-kérelmekhez.

K: Ezek az ügynökségek mind azt állítják, hogy nincsenek olyan feljegyzéseik, amelyek bizonyítják a SARS-CoV-2 létezését, ugyanakkor néhány ügynökség olyan tanulmányokat támogat és finanszíroz, amelyek azt állítják, hogy a vírus létezik. Hogyan magyarázza ezt az ellentmondást?

Egy példán keresztül fogok erre válaszolni.

A Kanadai Közegészségügyi Ügynökség (PHAC) az egyetlen kanadai intézmény, amely eddig nem adott egyenes "nincsenek feljegyzések" választ. Ehelyett úgy tettek, mintha a válaszadásra alkalmas iratok lennének.

A feljegyzések néhány e-mailt és egy Bullard és munkatársai által készített tanulmányt tartalmaztak, amelyet a PHAC és a Nemzeti Mikrobiológiai Laboratórium, valamint a Manitoba Egészségügy és a Manitoba tartományi Cadham Laboratórium támogatott.

Sem a tanulmány, sem az e-mailek nem írják le az állítólagos vírus tisztítását betegmintából vagy bármi másból. Az "izolálás" (vagy "izolálás" / "tisztítás" / "tisztítás") szó nem is fordul elő, kivéve a tanulmány kéziratában, az emberek, nem pedig egy vírus izolálásával összefüggésben.

...az Anyagok és módszerek részben azt találjuk, hogy ezek a kutatók PCR "teszteket" végeztek az E génszekvencia egy részére (nem vírus), és a betegmintákat (nem vírus) Vero sejteken (majom vesesejtek) inkubálták magzati szarvasmarha szérummal, penicillinnel/streptomicinnel és amfotericin B-vel kiegészített Vero sejteken, és figyelték, hogy a majomsejtek nem károsodnak-e. Ez az anyag nem vírus.

A betegmintákban nem kerestek vírust, és nem is tisztították meg őket. A majomsejtes eljárásokban semmiféle kontrollcsoportot nem alkalmaztak. A vizsgálatban sehol nem kértek vagy mutattak ki vírust, de "azt" hibáztatták a majomsejtek károsodásáért, és "azt" többször is említették a vizsgálat során (26 alkalommal számoltam meg).

Mindazonáltal ez volt az egyetlen dokumentum, amelyet a kanadai Közegészségügyi Ügynökség nyújtott be.

És bár a kutatók nem állították, hogy "izolálták" az állítólagos vírust ebben a tanulmányban, ugyanazt a fajta majombizniszt/sejttenyésztési eljárást végezték, amelyet a virológusok országról országra "vírusizolálásként" adnak el. (Mert a virológia nem tudomány.)

...Figyeljük meg a [tanulmány] kivonatában szereplő beismerést: "Az RT-PCR RNS-t mutat ki, nem fertőző vírust".

...Ezért visszaírtam a Kanadai Közegészségügyi Hivatalnak, és közöltem, hogy a rendelkezésemre bocsátott feljegyzések egyike sem írja le az állítólagos vírus elkülönítését minden mástól a betegmintában, és hogy pontos választ kérek, amelyben jelzik, hogy nincsenek válaszoló feljegyzéseik.

Felülvizsgált válaszában az Ügynökség ragaszkodott ahhoz, hogy a betegmintákban az intakt vírus jelenlétének meghatározására használt arany standard vizsgálat a sejtkultúrában a sejtekre gyakorolt látható citopátiás [sejtpusztító] hatás, és hogy "a PCR tovább erősíti az intakt vírus jelenlétét".

... Ahogyan Ön is újra és újra rámutatott olvasóinak: Senki sem izolálta/tisztította "a vírust". Egyszerűen feltételezik, hogy a betegminták tartalmazzák "azt" (értelmetlen PCR-tesztek alapján). A betegmintákat genetikai anyaggal és mérgező gyógyszerekkel hamisítják meg, éheztetik a sejteket, majd irracionálisan "a vírust" hibáztatják a sejtek károsodásáért. Rámutatnak valamire, amit soha nem tisztítottak, jellemeztek, szekvenáltak vagy tanulmányoztak tudományosan, sejtkultúrában, és ragaszkodnak ahhoz, hogy "ez a vírus". A "genomokat" egy levesben kimutatott szekvenciák milliárdjaiból gyártják. Az egész csak vad spekuláció és feltételezés, nulla tudomány.

Tehát azok az emberek, akik felelősek az ezen intézmények által tett nyilvánvalóan csalárd állításokért, vagy vadul inkompetensek, vagy szándékosan hazudnak.

-az interjú vége-

Christine utolsó megjegyzéseit alátámasztandó, ezek az ügynökségek a FOIA-kérelmekre a következő válaszokat adják: "Nincsenek feljegyzéseink a vírus tisztításáról" - majd olyan tanulmányokat támogatnak, amelyek azt állítják, hogy a vírust megtisztították és felfedezték, mert...

A tanulmányokban a vírus tisztítására vonatkozó szabványok egyáltalán nem szabványok. Teljesen irracionálisak.

Mivel azonban Christine nagyon pontos és precíz a FOIA-kérelmeiben, amikor arról van szó, hogy mit jelent a tisztítás, az ügynökségek kénytelenek válaszolni...

"Nos, ebben az esetben nincsenek feljegyzéseink a vírustisztításról...".

Vagyis: Nincsenek olyan feljegyzések, amelyek bizonyítják, hogy a vírust izolálták; nincsenek olyan feljegyzések, amelyek bizonyítják, hogy a vírus létezik.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/bizonyitek-a-sars-cov-2-nem-letezo-virus-a-covid-19-nem-koronavirus

BBC: a kórházi esetek 87%-a a beoltottak között van

 

BBC: Az Egyesült Királyságban 3 megerősített COVID-19-es esetből 2 a beoltottak között van; a kórházi esetek 87%-a a beoltottak között van.

A mainstream média, a BBC véletlenül elismerte, hogy az Egyesült Királyságban a megerősített wuhani koronavírus (COVID-19) megbetegedések legalább 66 százaléka oltott személyek között van.

Szeptember 24-én a BBC közzétett egy cikket, amelyben a walesi COVID-19-es helyzetről számolt be. A cikk címe: "COVID-19 Walesben: A pozitív esetek egyharmada nem oltott". A cikk rámutat, hogy a kórházi kezelést igénylő COVID-19-es esetek mindössze 13 százaléka volt oltatlan. Ez azt jelenti, hogy a fennmaradó 87 százalék részben vagy teljesen be van oltva.

A BBC cikke ezt egy későbbi bekezdésben még be is ismeri, ahol a mainstream médium azt állítja: "Bár a betegek 80 százalékának kétszeres adagolták a vakcinát, a közegészségügyi tisztviselők szerint ez nem bizonyíték arra, hogy a vakcina nem működik - és a vakcinák az emberek 95 százalékát távol tartják a kórháztól".

Ez az állítás a Public Health Wales-től (PHW) származik, a kormány által ellenőrzött Nemzeti Egészségügyi Szolgálat fő ágától, amely Wales egészségügyi szabályozását felügyeli.

A PHW azt állítja, hogy a védőoltások nélkül sokkal több ember kerülne kórházba a COVID-19 miatt. (Kapcsolódó cikkek: Az Egyesült Királyságban a fiatalok közel 90%-a a természetes immunitásnak köszönhetően már rendelkezik a COVID-19 elleni antitestekkel).

A PHW jelentésének megjelenésekor Walesben 19 140 COVID-19-es esetet regisztráltak. Az esetek mindössze 33 százaléka - azaz 6 321 ember - volt oltatlan. A részlegesen beoltottak az eseteknek csak 4,5 százalékát - vagy 868 embert - tették ki. A teljesen beoltottak az esetek 41,2 százalékát, azaz 7 878 embert képviselnek.

A fennmaradó esetek oltottsági státusza nem ismert, de a Walesből származó legfrissebb oltási adatok alapján valószínűsíthető, hogy az esetek többsége részben vagy teljesen beoltott.

A PHW legfrissebb walesi COVID-19 oltási adatai szerint a lakosság 70,1 százaléka teljesen be van oltva, míg további 4,9 százalékuk részlegesen.

A teljes mértékben beoltottak az egész Egyesült Királyságban megbetegedtek a COVID-19-ben.
Skóciában a közegészségügyi hatóságok az ország tömeges oltási programjának kezdete óta csak 616 COVID-19 halálesetet ismertek el, amelyek teljesen beoltott személyekből származtak.

Az oltás okozta halálesetek eltussolására tett kísérletükben a közegészségügyi hatóságok azzal érveltek, hogy a teljesen beoltottak halálát nem a vakcina okozta, hanem a zárlatkorlátozások hiánya.

Augusztus 9-én a skót kormány gyakorlatilag az ország összes COVID-19-es korlátozását megszüntette. Most a Public Health Scotland (PHS), Skócia egyik fő egészségügyi szabályozó hatósága azt állítja, hogy a teljesen beoltott skótok körében a COVID-19 halálesetek közel kétharmada a zárlat megszűnését követő hat hétben következett be.

A PHS szerint a 616 teljesen beoltott halálesetből 380-at az augusztus 14. - öt nappal azután, hogy Skócia megszabadult a legtöbb korlátozás alól - és szeptember 24. közötti hat hétben jegyeztek fel.

Linda Bauld, az Edinburghi Egyetem közegészségügyi professzora és tanszékvezetője szerint az oltási halálesetekre számítani lehet, és nem kellene, hogy aggodalmat keltsenek a vakcinával kapcsolatban, ha csak a legveszélyeztetettebb korosztályokat érintik.

"Valószínűleg az idősebb korosztályok körében van némi fogyatkozás a lakosság körében. De azt hiszem, a legnagyobb tényező itt az, hogy egyszerűen csak sok a kétszeresen beoltott ember, akik sérülékenyek" - mondja. "Ha ezekben az idősebb korcsoportokban az emberek közel 100 százaléka teljesen be van oltva, akkor a súlyos esetek, amelyeket látni fogunk, ezekben az idősebb korcsoportokban lesznek, és néhányan bele fognak halni."

Bauld a helyzetet ahhoz hasonlítja, hogy az influenza ellen teljesen beoltott emberek minden télen mégis belehalnak az influenzába.

A Vaccines.news legújabb cikkeiből többet is megtudhat arról, hogy a BBC-hez hasonló mainstream médiumok hogyan próbálják eltitkolni a COVID-19-ben elhunyt, teljesen beoltott emberek számát.

A források között szerepelnek:

TheBlueStateConservative.com

BBC.com 1

BBC.com 2

HeraldScotland.com

Forrás

https://pokolafoldon.hu/pandemia/bbc-a-korhazi-esetek-87-a-a-beoltottak-kozott-van

Vernon Coleman: Az orvosok és ápolók kevesebbet tudnak, mint gondolnád: Coleman 9. törvénye az orvostudományról

 

Az orvosok sosem érdeklődtek különösebben a megelőző orvostudomány iránt, vagy hogy hogyan segíthetnek a betegeiknek egészségük megőrzésében. Attól tartok, ez azért van, mert kevés vagy semmilyen anyagi érdekük nem fűződik ahhoz, hogy a betegeik egészségesek maradjanak. Kínát kivéve (ahol az orvosokat egykor csak addig fizették, amíg a betegeik jól voltak) az orvosok mindig is a betegségek diagnosztizálásával és gyógyításával keresték a pénzüket. Ha azzal keresünk pénzt, hogy meggyógyítjuk az embereket, amikor betegek, akkor az egészségük megőrzésének egyáltalán nincs pénzügyi értelme. A gyógyszergyártók nem akkor keresnek pénzt, amikor az emberek meggyógyulnak - akkor keresnek pénzt, amikor az emberek betegek maradnak, és állandó gyógyszeres kezelésre szorulnak.

A gyógyszergyártók rávették az orvosokat, hogy elhitessék velünk, hogy amikor betegek vagyunk, be kell vennünk valamit, hogy megszabaduljunk a tüneteinktől. Az egész a pénzről szól.

Emiatt van az, hogy az orvosok nagyon kevéssé érdeklődnek az emberek egészségének megőrzése iránt, és szinte egyáltalán nem érdekli őket, hogy az egészséges táplálkozásra tanítsák az embereket.

Egészen másfajta táplálkozásra lettünk tervezve (vagy lassan kifejlődve), mint amilyet a legtöbben ma eszünk. Gyümölcsökön és zöldségeken alapuló étrendre terveztek bennünket, amelyet alkalmanként kis mennyiségű sovány hússal egészítettek ki. Nem arra terveztek minket, hogy hatalmas mennyiségű zsíros húst együnk, nem arra terveztek minket, hogy egy másik állattól vett (és annak kicsinyeinek szánt) tejet igyunk, és nem arra terveztek minket, hogy gabonát együnk.

A genetikai anyagunk 99,99%-a akkor alakult ki, amikor olyan étrendet ettünk, amilyenre terveztek minket.

Most azonban a legtöbbünk zsíros húson, tejes ételeken és gabonaféléken él.

Az embereknek 100 000 generációja volt vadászó-gyűjtögető ember (akik gyümölcsökön és zöldségeken éltek, amelyeket összegyűjtöttek, és állatokon, amelyeket alkalmanként sikerült megölniük), és 500 generáció függött a mezőgazdaságtól (akik farmokon termesztett élelmiszereken és fogságban nevelt állatokon éltek).

Az ipari korszak kezdete óta mindössze tíz emberöltőnyi emberöltő telt el, és mindössze két generáció nőtt fel a magasan feldolgozott gyors, egészségtelen ételeken.

Mindezek ismeretében aligha meglepő, hogy legtöbbünk az idő nagy részében beteg.

És persze az elhízás mára a legtöbb nyugati országban endémiás méreteket öltött. A 2-es típusú cukorbetegség (más néven érettségi cukorbetegség) gyakran az elhízás következménye. És mégis a legtöbb orvos keveset vagy semmit sem tesz, hogy segítse a betegeit a fogyásban, vagy hogy diagnosztizálja a 2-es típusú cukorbetegséget. Egyes országokban a cukorbetegek mintegy negyede nem is tudja, hogy cukorbeteg.

Amikor a cukorbetegséget diagnosztizálják, az orvos szokásos válasza az, hogy a recepttömbért nyúl, és felírja az erre a célra reklámozott, potenciálisan veszélyes gyógyszerek egyikét. Valójában a legtöbb beteg az étrendjének megváltoztatásával (a gyorséttermi ételek elhagyásával) és a túlsúly leadásával kontrollálhatná a cukorbetegségét (és megvédhetné magát az egészségügyi problémáktól).

De tablettát felírni könnyebb, mint tanácsot adni. Egy pirulát bevenni pedig könnyebb, mint a csokoládéfalatokat lefaragni.

Véletlen egybeesés, hogy amikor a gorillákat fogságba viszik, és olyan étrenddel etetik őket, amilyet szerintünk kellene enniük (ami persze nem különbözik attól, amit mi magunk is eszünk), akkor szívbetegség, fekélyes vastagbélgyulladás és magas koleszterinszint alakul ki náluk - olyan problémák, amelyek a vadonban nem jelentkeznek náluk? Ha lehetőséget kapnának arra, hogy kanapéburgonyává váljanak, a páviánok azonnal lecsapnának az ötletre. A kenyai Serengeti-síkságon található Masai Mara Nemzeti Rezervátumban páviánok éltek, akik hagyományosan mindenből válogatták az étrendjüket, ami elérhető volt. De ahogy a park növekedett, elkerülhetetlenül turisták, szállodák és szemét vonzotta. Az első szeméttelep kialakulását követő néhány éven belül a páviánok rájöttek, hogy csak feküdniük kell, amíg a szemétszállító teherautó meg nem érkezik, és akkor a magas zsír-, fehérje- és cukortartalmú maradékokból lakmározhatnak. Az így táplálkozó páviánok gyorsabban nőnek, hamarabb elérik a pubertást és többet nyomnak. A koleszterinszintjük azonban megugrott, cukorbetegség és krónikus szívbetegség alakult ki náluk.

Észak-Amerikában ugyanez történt a vadmedvékkel is, akik hulladéklerakók és autóparkolók környékén lógtak, például a Yosemite Nemzeti Parkban. Elhíztak és megbetegedtek. És mentálisan is zavartak lettek; a zavarodottság jeleit mutatták, és egyre erőszakosabbá váltak.

Vajon véletlen, hogy a világ kevés vadon élő, távoli területén még mindig létező vadászó-gyűjtögető társadalmakban sokkal kevesebb a rák, a szívbetegség, a cukorbetegség és a csontritkulás? Lehet, hogy leesnek a fákról vagy megeszik őket a vadállatok, de nem halnak meg olyan betegségekben, amelyek minket megnyomorítanak és megölnek. Az antropológusok újra és újra megfigyelték, hogy ahogy az őslakos társadalmak elhagyják hagyományos vadászó-gyűjtögető életmódjukat, úgy romlik az egészségük.

Ma olyanok vagyunk, mint a fogságban tartott tehenek és juhok, akik megbetegszenek, mert már nem választhatunk változatos étrendet, hanem arra kell hagyatkoznunk, amit a gazdák kínálnak.

Ha az orvosok elmondanák a betegeknek az igazságot az élelmiszerekkel kapcsolatban, a világ legtöbb gyógyszergyártó cége gyakorlatilag hónapokon belül eltűnne. A szívgyógyszerek, a magas vérnyomás elleni gyógyszerek, a rákellenes gyógyszerek stb. piaca a padlóra zuhanna. A gyógyszergyártó cégek a bogárhátú ostorgyártókkal együtt küzdenének.

És mégis, az orvosok, nővérek, táplálkozási szakemberek és dietetikusok által a betegeknek adott táplálkozási tanácsok gyakran megdöbbentőek és gyakran halálosak. A kórházakban felszolgált ételek (ahol az emberek - feltételezhetően - a leggyengébbek, és ahol a legnagyobb szükségük van egészséges, tápláló ételekre) szinte mindenütt ehetetlenek és általában károsak a betegekre nézve. A betegek számára előállított ételek nem mások, mint egészségtelen, kalória- és zsírtartalmú, vitaminoktól mentes pépek.

Végül, egyértelmű bizonyítékok támasztják alá, hogy az, hogy mennyi ételt eszünk, ugyanolyan fontos, mint az, hogy mit eszünk. Ha kevesebbet eszünk, az hosszabb életet eredményezhet.

Az amerikai Louisiana Állami Egyetem munkatársai 48 túlsúlyos, 25 és 50 év közötti férfi és nő csoportját figyelték meg. Negyedüket olyan diétára fogták, amely 25%-kal kevesebb kalóriát tartalmazott, mint amennyit életkoruk és testsúlyuk alapján elvárható lenne tőlük. Egy másik negyednek 12,5%-kal csökkentették a kalóriabevitelét, és szigorú edzésprogramot is beiktattak. Egy harmadik csoport nagyon szigorú, mindössze napi 890 kalóriát tartalmazó diétát tartott. Végül az utolsó csoportot olyan diétára állították, amely lehetővé teszi számukra, hogy megtartsák a súlyukat.

Az eredmények azt mutatták, hogy a legkevesebb kalóriát fogyasztó önkéntesek a hat hónap alatt átlagosan 14%-ot veszítettek testsúlyukból. A többi kalóriaszegény diétázó testsúlyának 10%-át veszítette el. A kalóriát csökkentő önkéntesek mindegyikénél csökkent az átlagos testhőmérséklet és csökkent az éhgyomri inzulinszint - mindkét adat összefügg a hosszú élettartammal. A DNS-ük bomlásának üteme is lelassult. Ez azért fontos, mert a bomló DNS növeli a mutációk és a degeneratív betegségek kialakulásának esélyét, és olyan problémákat okoz, mint a rák.

Más kutatások kimutatták, hogy azoknak az embereknek, akik kevesebbet esznek, egészségesebb a szívük is.

A kutatók úgy vélik, hogy a kalóriák csökkentésével csökken a szabad gyökök, a mérgező részecskék termelődése, amelyektől a szervezet nehezen tud megszabadulni. Az üzenet egyszerű: egyél kevesebbet, élj tovább.

Ha úgy étkezel, mint egy madár, olyan sokáig élsz, mint egy elefánt.

Akkor miért nem figyelmeztetik erre az orvosok és a dietetikusok a betegeket?

Egyszerű.

Hol a haszon? Lehet, hogy életeket mentene, de nem segítene a gyógyszergyártóknak növelni a profitjukat.

Az orvosok többsége nem kérdőjelezi meg - túlságosan félnek, hogy felborítsák a berendezkedést. A kényelmetlen kérdések feltevése tönkreteheti az orvos karrierjét. Az orvosi újságírók pedig ugyanolyan haszontalanok. A legtöbbjüknek nagyon kevés hivatalos orvosi képzettsége van, nem tudják, mit kell keresniük, nem ritkán fizetést kapnak a gyógyszergyártó cégektől, és alig van bátorságuk szembeszállni a hatalommal. Túl sok úgynevezett orvosi és egészségügyi újságíró gyenge hozzá nem értő, akik nem nyomtatnak vagy adnak le semmit, ami árthatna az orvosi intézményrendszerrel és a nemzetközi gyógyszeriparral való kényelmes kapcsolatuknak.

Azok az orvosok és ápolók, akik ismerik az igazságot, nem mernek beszélni róla. És sajnos a legtöbb orvos és ápoló nem veszi a fáradságot, hogy utánanézzen a tényeknek. Csak azt mondogatják, amit a gyógyszergyártók mondanak nekik, hatalmas mennyiségű tablettát írnak fel, és gondosan elkerülik az igazság keresését vagy megosztását. Ez Coleman 9. orvosi törvényének lényege.

Ron Paul: Világszerte milliók ébrednek fel, eljött az idő, hogy követeljük a szabadságunkat

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Ron Paul úgy értelmezi a jelenlegi helyzetet, hogy a nácizmushoz hasonlítja azt, amit most élünk át, és állásfoglalása szerint itt a közegészségügyet akarják védeni, miközben lerombolják a szabadságjogokat és az egészséget.
Áttekinti az oltási útlevél miatt világszerte zajló tiltakozásokat, az izraeli, dániai, svájci, New York-i helyzetet... valamint a médiában és a közösségi hálózatokon tapasztalható cenzúrát is. Békés ellenállásra szólítja fel a lakosságot, a jelenlegi helyzet megváltoztatásának reményében.

Fabrice DiVizio ügyvéd: Erősödik az ellenállás Franciaországban ‘Macron úr, elegünk van! Elég volt!’

DiVizio ügyvéd szól egy tömeghez Franciaországban. Megmagyarázza, hogy miért értelmetlenek az egészségügyi igazolványok és az oltások és bátorítja az ellenállást Nemzetgyilkos Macron-nal és diktatórikus tömeggyilkos intézkedéseivel szemben.