Bill Gates bejelöli az összes négyzetet egy Illuminati „Change Agent” -hez:

- Perverz
- Kripto-zsidó
- Tolvaj
- Mániákus népirtó

Ez a 2013-ból származó előzetes cikk a ma kialakuló baljós napirendet is követi. Van értelme, hogy perverz lenne.

Legfrissebb - Bill Gates kapcsolata Jeffrey Epsteinnel (Mondta valaki, hogy szexfüggő?)

Nemrégiben kapcsolatba lépett velem valaki, aki ismerte Bill Gates intim kapcsolatát az 1990-es évek elejéről, amikor Gates a 30-as évi végén járt. Megkaptam ennek a intrikusnak a nevét.

Gates-Foundation-620x320.jpg

(Melinda Gates transznemű?)

Ez az intrikus „félelmetes volt, mint amilyen félelmetesről beszélsz. Nagyon titkolózott. Kezdeményező volt számos techcégnél. De alapvetően azt mondta nekem, hogy Gates nem tett mást, mint egész nap pornót nézett - és nagyon deviáns nőkkel volt kapcsolata. Elfedésnek találták neki Melindát. [A házasság 1994-ben történt]


A forrás így folytatta:

„Alapvetően [az intim] azt mondta nekem, hogy Bill kemény pornográf. Nagyon sok szabadidős kábítószert használtak együtt. BG-nek több deviáns szexpartnere is volt - szexfüggőség - és végül az egyikkel való szex olyan függőséggé vált, hogy ez zavarta munkáját. Egy baráti társaság megtalálta a módját, hogyan távolítsa el a lánytól - gondolom, az emberek rájöttek. A pornó és a barátnők között a családjának előkelő feleséget kellett találnia neki - így megbeszélték, hogy egy pikniken találkozzon Melindával.

- Biztos vagyok benne, hogy tudja ezt, de a BG alapítvány oltásai több tízezer gyereket öltek meg Indiában. [Csak 2011-ben a Bill és Melinda Gates indiai gyermekbénulás elleni oltási kampány 47 500 bénulást és halált okozott .] A nyugati média nem foglalkozik vele, de ott van. Az alapítvány néhány „bizonyítékokon alapuló eszköz” kifejlesztésén dolgozott, amelyek segítenek rávenni a vonakodó amerikai szülőket az oltásra. ”

„Összeadhatjuk mindezt. Technológiát fejleszt az időjárás megváltoztatására - előadásait megtalálhatja a youtube-on . Ő most gyakorlatilag tulajdonosa Monsantonak , így fejlődik termés technológia (e növények egy része károsítja a termékenységet), és most itt vannak a világ vakcina és a népesség csökkentésére irányuló programok. BG családját elárasztja az eugenika mozgalma. [Apja a Plated Parenthood elnöke volt.] Add hozzá és mondd el, hogy ez jó dolog. Nem vagyok agysebész, de nem kell sok ahhoz, hogy lássuk, mi történik. BG és felesége rendszeresen megjelennek a Bellevue-i Sacred Heart katolikus templomban. Na, ez egy nevetés.

gatesj2.jpg

(A fiatal Bill Gates csatornázza Woody Allent. Gates zsidó.)

Irányítás mániás

Mint olvasóim tudják, a világot egy sátáni kultusz, az Illuminátus irányítja, amely kabalista zsidókból áll, akik más generációs sátánistákkal keresztezték egymást. Céljuk, hogy mindent birtokoljanak és irányítsanak , beleértve az elmét és a lelket is. (Politikai és kulturális vezetőink az ügyeik emberei.)

Bill Gates kiváló példa arra, hogyan hajtsák végre ezt a menetrendet adómentes „jótékonysági” alapítványok felhasználásával. Valószínűleg ezek az emberek megengedhetik gazdagságuk megszerzését azzal a feltétellel, hogy a Sátán érdekében használják fel. (Lásd: „ A milliárdosok vagyonuk felét jótékonykodásra ígérik ”)

Íme néhány példa arra a monolit kontrollra, amelyet az illuminátusok a társadalomra rónak:


gatesj.jpg

Tanterv: A Gates Alapítvány finanszírozta a „Common Core” tantervet, amely felváltotta a nyugati civilizáció nagy műveit az illuminátusok által írt könyvekkel. Így Shakespeare-t felváltja Malcolm Gladwell Tipppontja és más, a kábítószereket, a homoszexualitást, a félrevezetést és a globális felmelegedést támogató könyvek. Mivel az Obama-adminisztráció a szövetségi finanszírozást a tanterv elfogadásától tette függővé, 46 állam már aláírta.

Népességszabályozás: „Már vannak tervek a születések és az oltások nyomon követésére mobiltelefon-technológiával, hogy a bolygón minden születést regisztráljanak. Gates állítása szerint a GPS technológia lehetővé tenné a tisztviselők számára a szülők felkutatását és „emlékeztetését”, akik nem hozzák be gyermeküket oltásokra. Annak fenntartása mellett, hogy az oltás kulcsfontosságú a népesség növekedésének csökkentésében, Gates hamisan azt jósolja, hogy "ha a gyermekhalandóság csökkenthető, a szülőknek kevesebb gyermekük lesz..."

bgsr.jpg

(BG Sr.)
Az élelmiszer-termelés ellenőrzése: „Miután a Bill & Melinda Gates Alapítvány 2010-ben 500 000 Monsanto részvényt vásárolt, több mint 23 millió dollár értékben, teljesen világossá vált, hogy ez az úgynevezett jóindulatú jótékonysági tevékenység mással is felér, mint a betegség felszámolása és a világ szegényeinek táplálása. Kiderült, hogy a Gates családi öröksége már régóta megpróbálja uralni és irányítani a világ rendszereit, beleértve a technológiát, az orvostudományt és most a mezőgazdaságot is.

A Gates Alapítvány jelenleg dollármilliárdokat költ a humanitarizmus jegyében egy globális élelmiszermonopólium létrehozására, amelyet a géntechnológiával módosított (GM) növények és magvak uralnak. És a Gates család története alapján úgy tűnik, hogy az egyik fő célja a világ élelmiszerellátásának vállalati irányításának egyszerű bevezetése mellett a világ népességének jelentős mértékű csökkentése. " Forrás

KÖVETKEZTETÉS


A Gates Alapítvány „nagy előrelépéseket tesz a világ irányításában azzal, hogy úgy tesz, mintha javítana és megmentené”.

Ez az illuminátus zsidó modus operandi . "Meggyógyítani a világot." Amikor James Wolfensohn a Világbank vezetője volt, az asztalán volt egy tábla: „ Plutokrata a szegényekért. Közben vakon rabolta őket. Nyilvánvaló, hogy ezek az adómentes „jótékonysági” alapítványok rabszolgává tesznek minket, a mi költségünkre, és meg kell szüntetni őket.

Politikailag tudatos életem során, nagyjából 50 éven át 1963-tól napjainkig, azt láttam, hogy a társadalom a házasságon kívüli „törvénytelen születések” cenzúrázásától és a külön házassági ágyak (a TV-n) bemutatásától a megállás nélküli szexuális mocskolásig, okkultizmusig és erőszakig terjed. A társadalmat sátáni kultuszba vonta be az illuminátus tömegtájékoztatás.

A sátánisták képesek palástolni az „igazságot és a jóságot”, de alkalmanként kiderülnek róluk, amik: perverzek, pszichopaták és megalománok. Elhagyjuk gyermekeinket egy olyan világban, amelyet ezek a szörnyek irányítanak.

Az emberek gyakran követelik, hogy tegyünk arcot az illuminátusokra. Egy arc - Bill Gates.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/bill-gates-szexfuggo-volt.html