Nem négyféle forgatókönyv lehetséges, hanem mindent bevetnek: az apokalipszis mind a négy lovasát.

A COVID nemcsak egy intelligenca-teszt volt, hanem a hit főpróbája is, mert aki rendületlenül hisz Istenben, a fejében és a lelkében rend van, az képes gondolkodni, kételyeket megfogalmazni, tényeket egymás mellé tenni, és következtetéseket levonni.
Mi nem ültünk fel a médiahiszti hullámvasútjára, és nem hittük el propagandagépezet egyetlen szavát sem, hiába plakátolták tele az oltásra buzdító, 10 millióért megvásárolt médiacelebekkel az egész országot.

Egy életre megtanultuk azt is, hogy más a hit, és más a vallás, mert az egyház a politika szolgálólányává vált. Nem csak a választások során kampányoltak, hanem galád módon a teljesen ismeretlen hatású, nem tesztelt vakcinák mellett is.
Nekünk volt igazunk, és az élet bennünket igazolt, még akkor is, ha emiatt hátrányos megkülönböztetések értek, és korlátozták szabadságjogainkat.
Azok viszont mind elbuktak, akik elveszítették belső isteni iránytűjüket, nem az Istenben hittek, hanem a propagandának, és az azt kiszolgáló siserehadnak. De remélem, tanultak belőle, és soha többé nem követik el ugyanazt a hibát.

Most még nagyobb támadás előtt állunk, és szükség lesz arra, hogy lelkileg megerősítsük magunkat, mert a médiahiszti ismét csúcsra lesz járatva. Ha túl akarjuk élni, az alábbiakat kell megtenni:
– Először is el kell vetni a szakmába és a vezetőkbe való vak hitet, és a mantrákat.
– Teljesen le kell tekerni a mainstream médiát. Mindent ki kell kapcsolni!
– Meg kell teremteni a saját mikrovilágunk teljes nyugalmát, egyfajta normalitást kell létrehozni, és családon belül tilos beszélni járványról, háborúról, migrációról, vagy bármi másról.
– Imádkozni kell. Minden rezgés, és frekvencia. Ezzel tudjuk elérni a belső áthatolhatatlan védelmünket.

A tudás elengedhetetlen fajunk fennmaradásához. Mert amiről tudsz, attól meg tudod védeni magad. A megvilágosodás azt jelenti: „Tudásban lenni”. A megvilágososdott elmét pedig nem lehet feltörni!
Ezt olyan emberek állítják, akik részt vettek a CIA MK-Ultra elmeprogramjában.

Amitől most a legjobban kell tartani, az egy világméretű kibertámadás előidézése, amelyet napkitörésre fognak majd, és ezen keresztül akarják felgyorsítani a digitális identitás és a jegybanki pénz bevezetését. Ennek valószínűsége azért nagy, mert 2021-ben és 2022-ben is volt egy-egy szimuláció, ahogy a COVID esetében is, most pedig állandó napirenden tartják: https://dig.watch/event/cyber-polygon-2021 https://sociable.co/web/cyber-pandemic-preppers-cyber-polygon-2022-digital-resilience-cloud-age/ https://www.forbes.com/sites/bernardmarr/2023/02/06/cyber-apocalypse-2023-is-the-world-heading-for-a-catastrophic-event/ Fel kell készülni egy 8-10 napos áramszünetre, ami rendkívüli kihívás lesz valamennyiünk számára, és bevethetnek mindent, amivel leki szenvedést tudnak előidézni. Most ismét akcióznak az alien-fiúk, jönnek a kamu UFO-hírek. Nem szabad félni, ez ugyan a nácik antigravitációs technikája, lézerrel és hologrammal megspékelve, de semmi esetre sem indegen invázió, mint amit egyszer eljátszottak Amerika népének: Csak emlékeztetőül: 1938. október 30-án a rádiókban Amerika-szerte arról számoltak be, hogy a Földet megtámadták, és elkezdte lerohanni egy Marsról érkezett idegen faj. Valódi tömeghisztéria tört ki a Rockefeller megrendelésre legyártott forgatókönyvvel, amit Orson Welles adott elő, és amivel alaposan megrémísztették az USA lakosságát. Áldás/szeretet. Isten legyen velünk.

2024-ben a kamu klímahiszti is csúcsra lesz járatva, ami a történelem legnagyobb átverése.

Mindez akkor, amikor a tudomány ott tart, hogy működik a null-pontos energia, és két kvantum eszköz között megvalósulhat az energia-kvantumteleportáció.
Miért van az, hogy 100 év óta minden felfedezést, ami az emberiség érdekét szolgálhatták volna, szó szerint depopulációs célra használnak fel?
https://www.youtube.com/watch?v=580V0wRl1Lo

https://orvosokatisztanlatasert.hu/sorsdonto-2024-4-lehetseges-forgatokonyv-hogyan-akarjak-sokkolni-a-vilagot/