2022. február 8., kedd

Luca Cellamare: A rendőrség mindig meg fogja védeni a szabadságot

Luca Cellamare, a szövetkezett biztonsági szolgáltatók szövetségének (OSA) olasz rendőrségi alelnöke megvédi a saját és mindenki szabadságát, nem hagyják, hogy elnyomják az embereket. Nyilvánosan esküt tesznek, hogy megvédik a köztársaságot és az alkotmány értékeit.

Jonathan Isaac NBA-játékos és Dr. Aaron Kheriaty a természetes védettség mellett

A kosárlabda-sztár Jonathan Isaac azt mondja, hogy nem fogja beoltatni magát, mert mellékhatása lehet, volt Covidja, ellenanyagokat termelt, és nincs szüksége rá. Jonathan összefogott Dr. Aaron Kheriatyval, aki megtámadta az oltási rendeletet, mivel úgy véli, hogy a természetes immunitás megakadályozza a fertőzés terjedését.

Az 5G egy célpontot elfogó fegyverrendszer - nem az ellenőrzés, hanem a megsemmisítés technológiája

A betegség, amit átneveztek COVID-19-re, a grafénnal fokozott heveny sugárbetegség.
Itt is meg tudod nézni:
https://rumble.com/vuf3f3-az-5g-egy-clpontot-elfog-fegyverrendszer-nem-az-ellenrzs-hanem-a-megsemmist.html
Forrás:
https://www.bitchute.com/video/GWjhq7VGQVEG/

Néhány kapcsolódó link:
Akut sugárzási szindróma
https://no-regime.com/ru-hu/wiki/Acute_radiation_syndrome
So, What's Teslaphoresis? And How Can it Make Self-Assembling Circuits? (angol nyelvű)
https://www.designnews.com/alternative-energy/so-whats-teslaphoresis-and-how-can-it-make-self-assembling-circuits
Az „idegjogi” törvényről:
https://en.unesco.org/courier/2022-1/chile-pioneering-protection-neurorights

A La Quinta Columna 75 oldalas tanulmánya képekkel:
https://www.dropbox.com/s/tnnq4ftw818chmx/FINAL_VERSI%C3%93N_CAMPRA_REPORT_DETECTION_GRAPHENE_IN_COVID19_VACCINES.pdf?dl=0

Glenn Beck: Olyan összeomlás előtt áll a világ, amilyet még nem láttunk

A hátérhatalmi Great Reset tervnek köszönhetően a pénzügyi intézményeinket érintő hatalmas változások állnak a küszöbön. E változások némelyike már megkezdődött. Itt az ideje, hogy megvédje a pénzét, a jövőjét és a családját. Ezért ebben a klipben Glenn felvázolja azokat az egyszerű lépéseket, amelyeket még ma megtehetsz, hogy a pénzügyeidet a lehető legnagyobb biztonságban tudd.

Original Video: https://youtu.be/PGwbBeU_UaU

Elöltvírus-oltás azoknak, akik fáznak az mRNA géntechnikától

Nézzük, mennyire igaz. Forrás: www.kla.tv/21569

Ernst Wolff: WEF-GAVI-ID2020

by Ernst Wolff @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=KW6i3zvzTFE

A Covid "vakcinák" millióknál okoznak mikrovérrögöket... és nincs orvosi megoldás

 

A Wuhan koronavírus (Covid-19) "vakcinák" kapcsán jelentett milliónyi egészségügyi hatásnak van egy közös vonása: a tüskés fehérjék által kiváltott mikroszkopikus vérrögök.

Ma már ismert, hogy az oltások az egész testben károsítják az ereket. Valójában sokkal rosszabbak, mint maga a covid.

Bár még nem teljesen ismert, hogy ezek a spike fehérjék és a mikro vérrögök mit okoznak, az már világos, hogy csak ártanak.

"A legkisebb erekben kialakuló vérrögöket mikrovaszkuláris trombózisoknak nevezik, és csökkentik a véráramlást" - számolt be a LifeSiteNews. "A klinikai tünetek attól függnek, hogy mely szerveket érintik a legerősebben".

A mikrovérrögökkel az a probléma, hogy szabad szemmel, de még a normál vizsgálatokkal sem láthatóak. Pedig az általa okozott károk nagymértékűek.

A tüdőbe pumpálva például a tüskefehérje okozta mikrovérrögképződés tüdőembóliához vezethet. Ha az agyba jutnak, zavartság vagy agyvérzés következhet be.

 

 

"Ha a szívben megtapadnak, szívrohamot okozhatnak, vagy elősegíthetik a gyulladást - tette hozzá a LifeSiteNews. (Kapcsolódó cikkek: A tüskés fehérjekárosodás egyik lehetséges megoldása a brokkolicsíra).

"Ha megtapadnak a kisebb vérerekben, amelyek a kezek vagy a lábak oxigénellátását biztosítják, akkor ezek a végtagok elzsibbadhatnak, és esetleg amputációra lehet szükség. Más szervekben, például a májban vagy a vesékben kialakuló vérrögök azokban a szervekben okozhatnak leállást".

A Covid "vakcina" tüskés fehérjéket úgy tervezték, hogy elpusztítsák az emberi szervezetet

Mivel a tüskés fehérjék szinte bárhol megtapadhatnak a szervezetben, a keletkező károsodás számos formában jelentkezhet. Ez megmagyarázza, hogy a "teljesen beoltottaknál" miért alakulnak ki mindenféle egészségügyi problémák, amelyek közül néhány látszólag nem kapcsolódik egymáshoz.

Jelen írás időpontjáig több mint egymillió, a védőoltás okozta mellékhatásról szóló jelentést jelentettek a VAERS-nek (Vaccine Adverse Event Reporting System). Több százezer halálesetet is jelentettek.

Dr. Peter McCullough orvos szakértő többször is figyelmeztetett a mikrorögökre, de a hatalom figyelmen kívül hagyta őket. Már a járvány korai szakaszában kijelentette, hogy maga a tüskefehérje okozza a véralvadást és a vérrögképződést, bár kevesen hallgattak rá.

A tüskefehérje által kiváltott véralvadás egyedülálló abban a tekintetben, hogy a vörösvértestek és a vérlemezkék összetapadását okozza. Ez egy egészen másfajta véralvadás, mint amit az artériákban és vénákban lévő nagyobb vérrögök esetében várnánk.

Charles Hoffe kanadai orvos tavaly nyáron nyilvánosságra hozta azokat a bizonyítékokat, amelyek szerint több száz oltott betegének 62 százaléka magas értékeket mutatott a d-dimer tesztben, ami mikro vérrögök jelenlétére utal.

"A d-dimer teszt a vérben lévő lebomlott fibrin mennyiségét méri" - magyarázza a LifeSiteNews.

 

 

E megállapítás közzététele mellett Hoffe arra figyelmeztetett, hogy az mRNS (messenger RNS) injekciók, amelyek a szervezetet a saját tüskés fehérjék előállítására programozzák, "a legtöbb embert szívelégtelenség miatt megölik", akár azonnal, akár később, a későbbiekben.

Hoffe szerint a következő néhány évben majdnem mindenki, akit mRNS-tűvel szúrtak meg, szívelégtelenségben fog meghalni. Az idő fogja megmutatni, hogy az ő becslése beigazolódik-e.

Mindenki, aki a Pfizer-BioNTech vagy a Moderna mRNS-injekcióját kapta, előbb-utóbb, ha még nem történt meg, látni fogja, hogy a hajszálerei eltömődnek. Ez egy bizonyos ponton súlyos szív- és érrendszeri eseményt fog eredményezni, amely esetleg halálhoz vezethet.

"Egyszerűbben fogalmazva azt mondta, hogy az mRNS injekciókat úgy programozzák, hogy az ember testét egy tüskésfehérje-"gyárrá" változtatják, és idővel ezek a tömegesen előállított tüskésfehérjék progresszív véralvadást okoznak."

 

A cikk forrásai a következők:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com