2021. december 3., péntek

A 42.000 résztvevő körében fellépő mellékhatást megvizsgáljuk, leesik az állunk! - Dr. Reiner Füllmich - 2021.12.03

 

Egy US-Amerikai bíróság döntése értelmében, ami egy az információ-szabadságról szóló törvény kapcsán született. Ennek kapcsán nyertek betekintést a comirtnaty (Pfizer) vakcina adataiba, amik eredetileg 55 évre kerültek volna titkosításra! Az bíróság elrendelte, hogy az FDAki kell adja, amelyekre alapozza ezen Pfizer injekció vészhelyzeti engedélyezését! És itt is ez kell érvényben legyen! Hiszen itt is csak egy ideiglenes engedélyezésünk van és természetesen tudni akarjuk, hogy ez milyen adatokon alapszik. Az FDA ( Amerikai Élelmiszer- és

Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal) tehát követelte, hogy tárják ezt fel! Ezért elrendelték, hogy mostantól havonta ötszáz dokumentumot kell nyilvánosságra hozzanak! Most kijöttek az elsők! És ti már nyilván ismeritek, de a nézők még talán nem! És ott azt mondják az elsőkre,hogy az, hogy e termék miként nem került le a polcról az egy rejtély! És most csak a tanulmányról beszélünk, aminek még nincs is vége! 42.000 embert foglat magában a tanulmány! 1.227 halálos áldozat csak februárig! Februárig! Ha az oltások által kiváltott 42.000 résztvevőkörében fellépő mellékhatást megvizsgáljuk, leesik az állunk! Ami még szörnyűbb! A feljegyezett mellékhatásokból 1:37 arányban halálos kimenetelű! 1:37 arányban halálos! Ez őrületes!

Ezek információk, amikre szükségünk van! És ezek információk, amikre az EU-képviselőknek szükségük van! Akkor eljött az idejük! Mindannyiuknak! Egyikük sem fogja megúszni ezt!

Lehet, hogy az OMICRON a covid gyógymódja?

 

Az "enyhe" tünetekkel járó, rendkívül fertőző törzs világszerte természetes immunitást biztosíthat, és feleslegessé teheti a vakcinákat.

Tegnap interjút készítettem Steve Kirsch-sel, egy rendkívül intelligens, adatvezérelt elemzővel, aki a Substackon hatalmas hullámokat vetett a covid vakcinákról (és az emberiségre gyakorolt hosszú távú hatásairól) szóló cikkeivel. Ez a teljes interjú ma kerül fel a csatornámra a Brighteon.com-on.

Ebben az interjúban Kirsch ledobott egy bombát. Elmagyarázta, hogy az omicron eddig nagyon enyhének, de erősen fertőzőnek tűnik, a vírusos gazdaszervezet adaptáció meglehetősen tipikus útját követve. Ennek eredményeként elmagyarázta, hogy ha valakinek választania kellene, hogy melyik variánssal fertőződjön meg, akkor az omicront sokkal inkább előnyben részesítené, mivel ez eddig senkit sem ölt meg (jelenlegi tudásunk szerint), és mégis olyan erős immunválaszt vált ki a szervezetből, amely minden covid variáns (beleértve a delta változatot is) ellen immunitást biztosít.

Kirschnek igaza volt: Az Omicron gyorsan terjed, de nem okoz komoly tüneteket azoknál, akik állítólag "megfertőződtek" vele. Úgy tűnik, hogy az omikron, annak ellenére, hogy a tudományosan analfabéta vállalati média széles körben felfújja, talán végül elérte a "szezonális influenza" státuszt, ami az emberi egészségre gyakorolt viszonylag enyhe hatását illeti.

És ez azt jelenti, hogy az omikron lehet a kovid gyógymódja. Véget vethetne ennek az egész világjárványnak anélkül, hogy szükség lenne vakcinákra, maszkokra, társadalmi távolságtartásra vagy zárlatokra. Ha egyszerűen hagynánk, hogy az omikron végigsöpörjön az emberi populáción - szinte nulla halálesetet okozva -, az egész világ immunissá válhatna a kovidra, és véget vethetnénk a globális őrületnek, beleértve Ausztrália totalitárius "kovid-koncentrációs táborait", amelyek világszerte címlapokra kerülnek.

A Pfizer persze elesne az új vakcinaváltozatokból származó milliárdos bevételektől, ezért Fauci és a Big Pharma koronacsalók egész bűnszövetkezete minden lehetséges módon harcolni fog a természetes immunitás ellen.

Ha az omikron a gyógymód, az megmagyarázná, hogy a kormányok miért zárják el a világutazásokat, hogy megakadályozzák a terjedését.

Ez a felismerés megmagyarázza, hogy a világ kormányai miért tiltják be hirtelen a Dél-Afrikából induló járatokat és miért zárják le az utazásokat? Talán nem akarják, hogy az omicron elterjedjen és felváltja a "delta" változatot, mert a delta sokkal több halálos áldozatot követel, ami a média oltáspárti félelem-narratíváját táplálja.

Ha az omicron eluralkodik a világon, a világjárványnak lényegében vége, és nem tudják az embereket a népességfogyasztó oltásokba terelni. A megfelelés a félelmen alapul, és halálesetek nélkül a félelem nem tartható fenn.

Ez elvezet minket ahhoz a felismeréshez, hogy a vakcina a világjárvány. Amikor az embereket beoltják és beadják nekik a tüskés fehérje biofegyvereket - vagy az mRNS utasításokat a testük számára, hogy állítsa elő ezeket a tüskés fehérje nanorészecskéket - gyakran szenvednek mellékhatásoktól vagy akár halált is. Ezeket a haláleseteket a "covid"-ra kenik, holott a valódi bűnös gyakran maguk az oltóanyagok. A vakcinák nélkül ez a világjárvány magától is kialudna.

Amint azt az Amerikai Szív Szövetség Circulation című folyóirata nemrégiben közzétette, az mRNS covid vakcinák "drámaian megnövelik az endothel gyulladásos markereit", és "magyarázatot adhatnak a vakcinázást követő fokozott trombózis, kardiomiopátia és más érrendszeri események megfigyeléseire".

Továbbá, a Pfizer nemrégiben közzétett, forgalomba hozatal utáni tapasztalatokról szóló dokumentumából - amelyet az FDA bírósági végzés alapján most adott ki - kiderül, hogy mind a Pfizer, mind az FDA 2021 elején tudta, hogy a Pfizer mRNS-vakcina ezrével öli az embereket, és háromszor több nőt érint, mint férfit. (Erről a "füstölgő pisztoly" dokumentumról szóló tudósításomat itt olvashatja.)

A természetes immunitás az egyetlen tartós megoldás a kovid ellen, és a vakcinák egyszerűen nem tudják helyettesíteni az emberi immunválaszt.

Végső soron a természetes immunitás az egyetlen valódi megoldás a covid plandémia ellen. Az oltások olyan katasztrofálisnak bizonyulnak, hogy az EU most már 3 havonta ajánlja az emlékeztető oltásokat... ezzel is bizonyítva, hogy az oltóanyagaik körülbelül 3 hónap alatt nem működnek. A 3 hónapos ütemezés a jelek szerint a végtelenségig tart... vagy addig, amíg meg nem halsz a tüskés fehérjeinjekcióktól, amelyek darabokra tépik az érrendszeredet.

A kovid vakcinák nem állítják meg a kovid terjedését, és nem akadályozzák meg, hogy az emberek megfertőződjenek a kovid változatával. Jelenleg a világon a legtöbb ember, aki kórházba kerül covid fertőzéssel, be van oltva. Mégis, a hangsüket "tudományos" közösség egyetlen válasza az, hogy azt kiabálja: "Még több vakcinát!".

Amire valójában szükségünk van, az több természetes immunitás, ami azt jelenti, hogy a covid egy "enyhe" változatának kell jobban kitenni magunkat, amely szinte senkit sem öl meg.

Az Omicron most úgy tűnik, hogy pontosan ez. Ez a globalisták legrosszabb rémálma: a biofegyverük úgy alakult át, hogy nem félelmetes és oltások nélkül könnyen legyőzhetővé vált. Ez azt jelenti, hogy a Fauci-csalás talán az utolsó fejezetéhez közeledik, és a kovid vakcinák és a média hazugságainak ostora talán a végéhez közeledik.

Amit a világ vezetőinek véleményem szerint most valójában tennie kellene, az a D-vitamin, a cink és más táplálkozási immunerősítők támogatása, a maszkokra, zárlatokra és vakcinákra vonatkozó mandátumok megszüntetése, és az omikronok engedélyezése a természetes immunitás megidézésére a világ népességében. Bontsuk le a kovászos koncentrációs táborokat, és hagyjuk, hogy a gyerekek végre maszkok nélkül szünetet tartsanak.

Mindannyian új, globális immunitással kerülhetnénk ki ebből a kovid ellen. Innen kezdve elkezdhetjük a folyamatot, hogy vád alá helyezzük és letartóztassuk az összes kovid bűnözőt, akik részt vettek a kovid "csalárdságban", és az elmúlt két évben az emberiséget a pokolba juttatták.

A részleteket a mai helyzetjelentés podcastban olvashatják, amely kitér a maffia fosztogatásaira, az olaszországi "oltóanyaghalottak menetére" és a hidroponikus termesztési rendszerek lézervágásával kapcsolatos aktualitásokra is.

https://www.brighteon.com/2b2f3406-092b-4bcd-8d6e-69a908271b32

https://pokolafoldon.hu/pandemia/lehet-hogy-az-omicron-a-covid-gyogymodja

Dermesztő új „tanács” a gyermekek szívkockázatának vakcinázásával kapcsolatban

 

Az oltások szívkockázatával kapcsolatos új "tanácsok" a gyermekek számára

Éppen most értesültem a kormány új, négy napja, hétfőn közzétett Myocarditis and pericarditis after Covid 19 vaccination: guidance for healthcare professionals (Szívizomgyulladás és szívburokgyulladás a Covid 19 oltás után: útmutató az egészségügyi szakemberek számára) című közleményéről. Hátborzongató olvasmány.

Itt olvasható.

Először is, egyértelműen elismeri, hogy a szívizomgyulladás súlyos mellékhatásként jelentkezik az oltás után. Másodszor, a szokásos és egyre valószínűtlenebb kijelentések között, mint például "ez egy ritka állapot" és "általában enyhe vagy stabil, és a legtöbb beteg általában teljesen felépül orvosi kezelés nélkül", szerepel az a rémisztő beismerés, hogy "a myocarditisszel kórházba került gyermekek nagy százalékánál jelentős bal kamrai fibrózis alakul ki, és a kórházba került betegekről még nem állnak rendelkezésre követési adatok.

Tehát azt javasolja, hogy állítsák le a gyermekek vakcinázási programját, mivel "a kórházi betegekről még nem állnak rendelkezésre követési adatok"?

Nem.

Az elővigyázatosság elvét teljesen figyelmen kívül hagyva, ennek a nyugtalanító dokumentumnak az a felhangja, hogy ezek a reakciók várhatóak, nem kell megijedni tőlük, és az oltás elkerülhetetlen következményeként együtt kell élni velük, azt a magától értetődő tanácsot adva, hogy bár "az esetek többsége enyhének és önkorlátozónak tűnik; minden akut beteg vagy instabil beteget közvetlenül kórházba kell utalni". Mintha egy akut beteg gyermeket általában nem kezelnének sürgősségi esetként, és nem szállítanának sürgősen kórházba.

Továbbá, hogyan állíthatják, hogy ebben a szakaszban tudják, hogy "az esetek többsége enyhe és önkorlátozó", ha az ilyen gyermekek szigorú és szisztematikus nyomon követési egészségügyi ellenőrzése nem történik meg? Ez hihetetlen, és a gyermekekhez való megdöbbentően könnyelmű hozzáállásról árulkodik.

Még ennél is borzongatóbb, ha ez lehetséges, hogy ezt a dokumentumot ugyanazon a napon tették közzé, amikor a JCVI úgy döntött, hogy a 12-15 évesek számára második vakcinaadagokat javasol.

Az első néhány pont a következő gyöngyszemeket tartalmazza:

- Szívizomgyulladás - a kórházba került gyermekek nagy százalékánál jelentős bal kamrai (LV) fibrózist írtak le, és ezek kis százalékánál nem fenntartott kamrai tachycardia (VT) lépett fel;

- A kórházba került betegekről még nem állnak rendelkezésre követési adatok;

- Az oltás következtében kialakuló állapot hosszú távú következményei még nem ismertek, ezért a szűrési ajánlásokat a betegség gyakoriságának és súlyosságának függvényében kell mérlegelni azzal a céllal, hogy megelőzzék a szövődményeket, különösen a szívizomgyulladás (szívritmuszavarok, hosszú távú szívizomkárosodás vagy szívelégtelenség).

Felmerül a kérdés, hogy a háziorvos miért nem utal minden olyan gyermeket vagy fiatalt, akinél myocarditis vagy pericarditis gyanúja merül fel, a gyermekgyógyászati csoporthoz teljes körű vizsgálatra, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy ez egy olyan vakcina, amely még mindig sürgősségi engedélyezés alatt áll, és amely a forgalomba hozatal utáni megfelelő felügyeletet igényel. Talán a kormány nem akar túl sok esetet találni?

Kérem, kérem, tegyenek meg mindent, amit csak tudnak, hogy felhívják erre a szülők figyelmét.

Becslések szerint az iskolás gyermekek* mintegy 80%-a már megkapta a Covidot, így az oltásból semmi haszna, csak a lehetséges ártalom kockázata áll fenn.

*A MRC Biostatisztikai Osztályának a fertőzésekre és halálesetekre vonatkozó statisztikái, amelyeket hetente egyszer frissítenek az ONS adatai alapján, becslések szerint Angliában 5,53 millió 5-14 éves gyermek kapott már Covidot. Ez a 6 975 037 fős teljes népességre vonatkozik.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/dermeszto-uj-tanacs-a-gyermekek-szivkockazatanak-vakcinazasaval-kapcsolatban