2023. február 1., szerda

Dr. Suharit Bhakdi: A vakcinák elpusztítják a természetes immunitást, betegségeket és daganatokat okoznak

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Sucharit Bhakdi emlékeztet arra, amiről nekünk sem szabad elfeledkeznünk, hogy az immunrendszer születésünktől fogva a vírusok, kórokozók és betegségek elleni küzdelemre lett kiképezve. Nem kell beoltatni magunkat ahhoz, hogy szinte minden vírus ellen védve legyünk! Ha elég ostobák vagyunk ahhoz, hogy génvakcinákat adassunk be magunknak, a pszichénk soha nem tér vissza normális állapotába, - mondta.

Florida kormányzóját arra kérik, foglalja le és hívja vissza a Covid vakcinákat

Karen Kingston és Stew Peters arról beszélnek, hogy Floridában az elmúlt hónapokban ígéretes fejlemények történtek, rendelkezésre állnak a bizonyítékok arra nézve, hogy a Covid-19 injekciók biológiai fegyverek, és katonai felhasználásra alkalmas, lipid nanorészecskéket tartalmazó idegfegyverek, de nem mutatták be az esküdtszék összehívásához ezeket a bizonyítékokat. Vajon miért nem megy el (DeSantis) a végsőkig, miért nem vonja vissza és semmisíti meg őket?

Tucker Carlson: a beoltottak 4-szer nagyobb eséllyel jutnak kórházba,vagy halnak meg a Covid miatt

Tucker Carlson beszámol arról, hogy Leana Wen, a CNN orvosi elemzője és a Planned Parenthood volt elnöke, aki ontotta magából az oltáspárti üzeneteket, végre elismerte, hogy nem az oltatlanok járványáról van szó, hanem éppen ellenkezőleg, az oltottakéról, mivel a beoltottak, akik nem kapták el Covidot, négyszer nagyobb valószínűséggel kerültek kórházba vagy haltak meg Covid miatt.

Robert Malone: Beidomítottak, hogy elfogadjunk egy nem engedélyezett, kockázatos , hatástalan gyógyszert

Katonai szintű információs hadviseléstől szenvedtünk, amely tömegpszichózist idéz elő, olyan fegyvert használtak, amelyet arra terveztek, hogy tömegeket irányítson, motiváljon és vezéreljen. A propaganda, a cenzúra és az információellenőrzés rendszerén keresztül arra idomítottak bennünket, hogy elfogadjunk egy engedély nélküli, nem biztonságos és hatástalan orvosi terméket.

Az aku-gyár cirkusza folytatódik

Oroszország amerikaiakat toboroz, miközben az Egyesült Államokat belülről rombolják le

Pleja C.M. is beszél a három különálló városállamról ebben az előadásában:
https://www.youtube.com/watch?v=mL-8s9P6Rb4
(1:06:50-től)

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/e2OkH85nqOGc/

Demokrácia illúziója

A Tízszarvú Fenevad és a Nagy Babiloni Szajha kényszere, egyetlen megoldás azonnal kilépni belőle!!!

Mi az utólsó ukrán haláláig fogunk harcolni

Hirtelen halálozások Kanadában

Tavaly november/decemberben, 6 hét leforgása alatt 34 gyermek (20 év alatti) halt meg Kanadában hirtelen, váratlanul. Erről számolt be a kanadai orvos dr. William Makis. 17 esetben nem volt értelmes diagnózis, a másik 17 esetben a halál oka trombózis vagy szívizomgyulladás volt.

https://report24.news/34-kanadische-kinder-starben-innerhalb-von-6-wochen-ploetzlich-und-unerwartet/

Szintén Kanadában 80 géninjekciózott orvos hunyt el hirtelen, váratlanul, köztük sok fiatal orvos. Az 50 év alatti orvosok halálozási aránya duplájára emelkedett a géninjekció bevezetése óta a 2019/2020-as időszakhoz képest. A 40 év alattiaknál ez az arány még rosszabb, itt ötszörös az emelkedés. Ha csak a 30 év alattiakat vizsgáljuk akkor pedig nyolcszoros.

https://report24.news/80-vollstaendig-geimpfte-aerzte-starben-ploetzlich-und-unerwartet-in-kanada-viele-davon-jung/

https://orvosokatisztanlatasert.hu/hirtelen-halalozasok-kanadaban/

A sztálingrádi győzelemre emlékezteti Putyin a kijevi nácikat és támogatóit

 

Moszkva, 2023. február 1. szerda (MB)

Vlagyimir Putyin csütörtökön Volgográdba utazik, hogy megemlékezzen a nácik felett aratott sztálingrádi győzelem 80. évfordulójáról. Az orosz elnök látogatását a sztálingrádi csata helyszínén üzenetértékűnek tartják a kijevi neonáci vezetésnek és támogatóinak – írta a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

A sztálingrádi csata, a II. világháború legnagyobb ütközete 1942. júl. 17. – 1943. febr. 2. között zajlott, és a Vörös Hadsereg sorsdöntő győzelmével ért véget. Fordulópontnak számított a világháború történetében, a Szovjetuniót megszálló német és a németekkel szövetséges hadseregek felgöngyölítésében, a náci Németország legyőzésében.

Hitler 1941. június 22-én a nyugati hatalmak bátorítására indított háborút a Szovjetunió ellen, felrúgva az 1939. augusztus 23-án kötött német-szovjet megnemtámadási szerződést. A nyugati hatalmak, elsősorban Nagy-Britannia azt tervezték, hogy a náci Németország keleti terjeszkedésének elősegítésével kimaradhatnak a világháborúból, s megállapodhatnak Hitlerrel, hogy részesülhessenek a feldarabolt Szovjetunió területeiből és erőforrásaiból.

A sztálingrádi győzelem hatására kénytelenek voltak feladni tervüket, és szövetségre lépni a Szovjetunióval a náci Németország ellen.

A nyugati hatalmak vezető köreiben a XXI. században újjáéledt Oroszország feldarabolásának terve. Bizonyítja az 1989. december 2-3. között Máltán kötött orosz-amerikai megállapodás nyugati részről történt semmibe vevése, miszerint a NATO nem terjeszkedik Keletre, és nem vonja be soraiba a volt szocialista országokat. Bizonyítja továbbá Ukrajna törvényes rendszerének megdöntése 2014-ben, Ukrajna felfegyverzése, és Oroszország ellen fordítása.

Németország a II. világháború óta először küld tankokat Oroszország ellen.  Lengyelország, Hollandia, Norvégia, Portugália, Finnország is jelezte, kész német Leopard 2 harckocsikat átadni Kijevnek. Az Egyesült Államok Abrams tankokat, Franciaország pedig AMX lánctalpasokat szán az ukrán hadseregnek.

Februártól az év végéig több mint 300 tankot terveznek szállítani Kijevnek. Ezen kívül tárgyalások folynak közép- és nagy-hatótávolságú rakéták, valamint vadászgépek szállításáról is. Igyekeznek eleget tenni a kijevi kérésnek, hogy az ukrán fegyveres erőket olyan fegyverekhez juttassák, amelyekkel Oroszország területe ellen is támadást intézhetnek.

Az Egyesült Államok és NATO-szövetségesei abban bíznak, hogy az ukrajnai csatamezőn legyőzhetik Oroszországot. Kijev vállalta a NATO faltörőkos-szerepét, és katonai, anyagi, emberi tekintetben kiszolgáltatta Ukrajnát a nyugati hatalmaknak, hogy megvédje náci hatalmi rendszerét.

A NATO annak lehetőségéről sem mondott le, hogy közvetlenül is beavatkozzon Oroszország ellen. Rob Bauer admirális, a NATO katonai bizottságának elnöke január végi lisszaboni látogatásán kijelentette: a NATO kész a közvetlen összecsapásra Oroszországgal. +++

Kiadta: Magyar Békekör

Egy kis szatíra

Milliárdos kezek a politikában

Forrás: AUF1.TV

Kapcsolódó anyag:A Soros-hálózat

Forrás: www.kla.tv/22509

Ki az a Soros György és mik a céljai?
Hogyan befolyásolja Soros a nagypolitikát.
Ez a műsor - Ausztria példáján keresztül - bemutatja, hogy Soros György milyen szervezeteken keresztül juttatja be a ügynökeit a nemzetállamok döntéshozó pozícióiba.

Jó tudni:
1. Megbízható EP-képviselők
https://www.kla.tv/_downloads/download.klagemauer.tv/2022/DOKUMENT_DCLeaks_SorosEUParlament.pdf

2. Soros médiahálózata
https://www.project-syndicate.org/member-publications

3. Soros egyetemek
https://www.ceu.edu/partnerships

4. ECFR-tagok [legörgetni a tagok listájáig]
https://ecfr.eu/council/#council-members

5. OSF-irodák világszerte
https://www.opensocietyfoundations.org/what-we-do

Soros indiai szemmel: Forrás: Palki Sharma Upadhyay - WION @ YouTube