2021. október 28., csütörtök

KANADA: Nincs akadály a teljes lakosság beoltását akaró csalással újraválasztott nemzetgyilkos államfő előtt

 

Kanada hivatalosan is Ausztrália nyomdokaiba lépett. A jelenlegi kormány által előrehozott választásokat szeptemberben ismét megnyerő Nemzetgyilkos Trudeau hozzáláthatott mindannak megvalósításához, amit korábban ígért, méghozzá a teljes kanadai lakosság beoltatásához.

Természetesen ahogy a világ minden országában, úgy ezt Kanadában is kizárólag kényszerítéssel, zsarolással és a társadalomból való kizárásos intézkedésekkel lehet a leggyorsabban elérni.

November 30-tól hivatalosan nem hagyhatja el az országot, nem léphet be, nem repülhet belföldön, illetve nem szállhat vonatra sem az, aki nem kapta meg mindkét dózisát. Nem számít az sem, hogy valaki átesett-e a betegségen, illetve a kormány szerint nagyon, nagyon kevés esetben fogadható el kivétel az oltás felvétele alól. Mivel egy ilyen mandátum sérti a kanadai alaptörvényben (Canadian Charter of Rights and Freedoms) foglalt jogokat, ezért azt megkerülve Trudeau a légi-, és utazást lehetővé tévő társaságok felelősségi körébe foglalta ennek betartatását, és a vakcinaigazolványok ellenőrzését.

Amennyiben valaki az Egyesült Államokon keresztül tervezné az országból való kilépést, úgy sajnos az sem lehetséges, mivel mind légi, mind szárazföldi úton kötelező az oltottsági igazolás nem amerikai állampolgároknak az USA-ba való belépés esetén.

Ezekben a hetekben több ezer egészséges kanadai, illetve az országban huzamosabb ideig tartózkodó nem kanadai állampolgár hagyja épp el az országot attól félve, hogy egyszercsak meg lesz tagadva tőlük az utazás – hiába annak ténye, hogy ez nem egy törvény, hanem egy mandátum. Kettős állampolgárok esetében különösen bonyolult lesz a helyzet, s már-már az abszurditás fogalomkörébe tartozhat egy olyan szituáció, hogy a magyar kormánynak Kanadából kell menekítést szerveznie azért, hogy hazajuttassanak valakit, aki nem vette fel egyik országban sem az oltást.

Mindeközben talán a legfontosabb azonban, akárcsak Ausztrália esetében is, hogy a következő lépésekre figyeljünk, amelyek arra adnak iránymutatást, hogy mi várható a közeljövőben:

British Columbiában szponzorált tartalmak jelentek meg arról, hogy hogyan lehet összekötni a QR-kódos Covid-igazolást az Apple Wallettel, tehát már fizetéskor ott lesz az alkalmazásban az engedelmességi pecsét. Ez persze már több országban, köztük Angliában is elérhető, csak nemrég kezdték el Kanadában is promotálni. A helyi kormány weboldalán egyébként a vakcinaigazolásról szóló intézkedések mellett ott szerepelnek ilyen kijelentések is, hogy

„a járványügyi helyzetben mindazok, akik helyesen cselekedtek, megérdemlik, hogy olyanokkal legyenek körülvéve éttermekben és más közösségi létesítményekben, akik szintúgy be vannak oltva, így mindenki biztonságban érezheti magát.”

Saskatchewan tartományban bevezették a Martial Law-t, melyben kerek-perec leírja a provinciális kormány saját weboldalán, hogy „az, aki egészségügyi kockázatot jelent, engedély nélkül eltávolítható otthonából, karanténtáborban elszállásolható és tulajdona, birtoka, jószágai elvehetők.” (források a cikk végén)

A karanténtáborokat jelenleg minden provinciában gőzerővel építik, és szintúgy Saskatchewanban már meg is nyílt az egyik. A provincia kormányzója kijelentette, hogy „senkit nem fognak akarata ellenére ide szállítani, csak azokat, akik kockázatot jelentenek az egészségügyi kapacitás terheltségére.” – Az olvasóra bízva, hogy mit is von ez magával. A táborok felügyelésére már nyugdíjazott rendőrök behívása zajlik épp ezekben a napokban.

A kanadai kormány összehangolt intézkedéseként megkezdte az összes állami dolgozó kötelező beoltatását mind kormányi, mind provinciális szinten. Szintén bevezetésre került egy új mandátum, amely szerint aki az „oltás nem választása miatt veszíti el az állását, nem jogosult munkanélküli segélyre.” Ugyanis a munkaadó mostmár megszüntetheti azon dolgozók munkaviszonyát, akik nemet mondtak a vakcinára bizonyos szektorokban, illetve a teljes egészségügyi szférában.

Nemrég indították meg a határozottan a Universal Basic Income realitásához hozzászoktató Canada Worker Lockdown Benefitet, melynek összege maximum $300/hét. A jogosultságnak már a feltételei is kérdésesek, ugyanis azok kaphatják meg, akik a „kormány hatáskörébe tartozó egészségügyi intézkedései miatt nem tudják végezni a munkájukat”. Azt is kijelentették, hogy aki nem oltotta be magát, az ilyen állami támogatásban nem részesülhet.

2022. január 1-től 4 éven felülieknek elérhető és beadatható lesz a 3. adag is. Nem szükséges sokat gondolkodni ahhoz, hogy nyilvánvaló legyen – aki megtagadja a génterápia harmadik adagját, rövidesen nem fogja élvezni azokat az „előnyöket”, amelyeket annyira szeretett volna visszakapni az együttműködésével és a két dózis beadatásával.

Zárósorok:

Kanada egy csodálatos ország. A jobb élet reményében emigráltunk oda Magyarországról több mint tízezren az elmúlt évtizedekben és kreáltunk egy új életet messze Európától. Hihetetlen látni és érezni mindennap a kibontakozó realitást az ember testi integritása és szuverén döntései elvételének céljából, és azt, hogy ehhez az engedelmes és szabálykövető kanadaiak többsége teljes mértékben asszisztál.

Véleményem szerint ahogy a magyarok több száz év elnyomás, politikai harcok és ellenséges népekkel való csatározások által megtanulhatták azt, hogyan kell a hatalomra és annak felülről jövő nem feltétlenül mindig a népek érdekeit szolgáló döntéseire viszonylagos szkeptikus attitűddel hellyel-közzel egészségesen és némi kétkedéssel tekinteni, úgy a helyben született kanadaiak többsége rengeteg okból kifolyólag erre nem volt soha rákényszerülve. Számos tekintetben a felnövés, lelki gyarapodás, önállósodás, függetlenedés az államtól sajnos a súlyos károk által való belátás révén ebben a valaha volt szabad országban mégcsak most jön, az elkövetkező néhány évben.

Források:

https://www.canada.ca/.../mandatory-covid-19-vaccination...

https://www.investmentwatchblog.com/canada-caught.../

https://humansarefree.com/.../canadian-government...

https://www.saskatchewan.ca/.../appendix-h-secure...

https://www.cbc.ca/.../saskatchewan-covid-19-1.6205235

https://www.canada.ca/.../the-canada-worker-lockdown...

https://dailyhive.com/.../covid-19-vaccine-passport-apple...

https://www.cbc.ca/.../sask-civil-forfeiture-laws-1.5123414

https://mediaforras.com/kanada-nincs-akadaly-a-teljes-lakossag-beoltasat-akaro-ujravalasztott-allamfo-elott-1142

Antikrisztuskövető Tömeggyilkos Orbán Viktor kormánya bevezeti a fasisztoid kényszeroltást Magyarországon

Magyarországon a Fidesz-KDNP bevezeti a kényszeroltást, döntött a kormány. Népirtó Gulyás Gergely szóvivő azt mondta, ha az Alkotmánybíróság megsemmisíti a jogszabályt, akkor módosítják az Alkotmányt.
Nemzetgyilkos Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő sajtótájékoztatóján kiderült:
Kötelező az oltás.
A munkaadó szabadon dönthet a kötelező oltásról. Ez az első és a második oltásra vonatozik.
Felmentést kérhetnek az oltás alól, akiknek orvosi igazolás áll rendelkezésükre, hogy nem kaphatnak.
Fizetés nélküli szabadságra lehet küldeni azokat, akik nem oltatják be magukat. Ha 1 évig nem veszik fel az oltást, akkor meg lehet szüntetni a munkaviszonyt – fogalmazott.
Az első oltást december 15-éig kell felvenni a munkavállalóknak, ahol ezt elrendelik.
Mindenki azt a típusú oltást veheti majd fel, amelyiket szeretné.
A rendelet hamarosan, napokon belül megjelenik.
Alkotmányellenes lehet a kötelező oltás?
Semmit nem tehetünk, mert a döntéseket tiszteletben kell tartani – mondta Gulyás arra a kérdésre, hogy mit tesznek akkor, ha az Alkotmánybíróság nem engedélyezi a kötelező oltást.
Később hozzátette, még egy elvi lehetőség van, ha az Alkotmánybíróság nem engedélyezné a kötelező oltást, ez pedig "az alkotmánymódosítás".
Oltóanyaggyár

Gulyás Gergely kérdésre válaszolva közölte, a cél az, hogy legyen magyar vakcina. A debreceni magyar oltóanyaggyár 2022 végére készen kell, hogy álljon. Ha nem tudunk magyar vakcinát gyártani még, akkor licensz alapján fogjuk ezt megtenni.
További intézkedések:
A közösségi közlekedési eszközökön a maszkviselés kötelező.
Az egészségügyi intézményekben látogatási tilalom jön, a szociális intézményekben erről a vezető dönthet.
Ez azt célozza, hogy növekedjen az átoltottság, mondta Gulyás. A magyar állam szintén munkáltató, ezért előírhatjuk az oltási kötelezettséget széles körben. Az önkormányzatoknál a polgármesterek dönthetnek a kötelező oltásról – fogalmazott.


MTI


Szerintem összben kell nézni a dolgokat. Nem csak azt kell nézni, hogy miből és hogyan volt kifeljesztve/gyártva a vakcina, hogy mit tartalmaz a vakcina, hogy milyen hatással van a vakcina, hanem azt is, hogy mivel társítják és mire használják ezeket a társításokat. Amikor elmegy valaki oltásra, akkor felveszik az adatait és beviszik a rendszerbe. Amikor benne van a rendszerben, akkor az felkerül az országos, európai és a WHO adatbázisába. Semmibe fogják venni a

GDPR-t (
Directive 95/46/EC). Ezeket a mesterséges inteligencia AI fogja kezelni. Az AI összeköt minden adatot, ami a hálózatba bekerül bárhonnan, legyen az oltásközpont, üzlet, bank, személynyilvántartás, utcai kamerák, bármi. Ebből a rendszerből csak úgy lehet menekülni, ha kimarad az ember ebből a társadalmi rendszerből. Most még papírról kell bescannelni a QR kódot, de idővel nem fognak oltásokkal bibelődni.Elküldik az embert a legközelebbi patikába, ahol egy bizonyos szériaszámú ragtapasz oltást meg kell vásároljon az ember és fel kell ragassza mondjuk a csuklójára vagy a homlokára. 24 óra múlva leveszi és a mobilja QR scannerével bescanneli a luciferaza lenyomatot ami a ragtapaszon van és máris engedélyezve az egyén az online tranzakciókra. A személyhez kötött QR kódba azt írnak bele amit csak akarnak. Lehet ott az a bizonyos név vagy nevének száma ( a héber vagy görög abc szerint)... Szóval el lehet gondolkodni, hogy merre tovább... (lelkiház)