2021. szeptember 22., szerda

"Október 20-tól az EU teljes területén megszűnik a Covid-útlevél és a védőoltás"

 

"Október 20-tól az EU teljes területén megszűnik a Covid-útlevél és a védőoltás" - francia orvos

Oszd meg mindenkinek, aki nem akarja magát "beoltatni".

2021.10. 2021.20-tól már nem lesz indokolt minden oltás: ellenőrzött információ.

Az Európai Unió 5 olyan terápiát hagyott jóvá (COVID-19 kezelési stratégia: A Bizottság öt ígéretes kezelési jelöltet azonosít), amely a tagállamok összes kórházában elérhető lesz a Covid kezelésére.

Ezeket a terápiákat az Európai Tanács (Európai Parlament) rendeletével hagyták jóvá, és 10.1-től lesznek hatályosak, tehát 10.20. körül apránként kerülnek kiosztásra.

A vakcinákat "ideiglenes kísérleti alapon" hagyták jóvá.

De mivel a rendelet kötelezni fogja az 5 új gyógyszer felírására, a vakcina használata megszűnik. Így már értjük, hogy miért mondta minden állam, hogy "szeptember hónaptól szükséges, hogy ...".

Ők már mindent tudtak. Türelemre van szükségük. Ne fogadjanak el semmilyen zsarolást. Legyetek türelmesek.

Most, hogy az ivermektint újra engedélyezték, nincs szükség vakcinára. Nagyszerű hírek.

 

 

A Pasteur Intézet elismeri az Ivermectin hatékonyságát.

Egyetlen beadással ki lehetne irtani a SARS covid-19 genetikai anyagát egyes emberekben.

Olvassátok és osszátok meg!

A jó hír: Az Ivermectint a franciaországi Pasteur Intézet kutatói most már tudományosan is elismerték, mint hatékony gyógyszert, a Covid-19 megelőzésében és kezelésében.

Vizsgálataik eredményeit az EMBO Molecular Medicine című folyóiratban 2021. július 12-én tették közzé, tehát nemrégiben.

Az American Journal of Therapeutics című folyóiratban közzétett más kutatások eredményeinek elemzése alátámasztó bizonyítékokkal alátámasztva erősen sürgeti, hogy áthidalják az egészségügyi ügynökségek iránymutatásait, és az Ivermectint standard ellátásként vegyék fel.

Macron kormánya tudott róla ... Legyen jó és ne habozzon felvidítani azokat, akik nem akarnak oltást kapni

https://www.lettre-docteur-rueff.fr/dr-rueff-biographie/

A vakcináról. Nem tudom, olvasol-e franciául, de október 20-tól az EU teljes területén megszűnik a Covid igazolvány és az oltás.

Az Európai Bizottság rendelete öt hatásos gyógyszert tesz elérhetővé, a vakcinákról pedig azt mondják, hogy "kísérleti és ideiglenes".

https://pokolafoldon.hu/pandemia/oktober-20-tol-az-eu-teljes-teruleten-megszunik-a-covid-utlevel-es-a-vedooltas

Euróinfláció

Az infláció a munkából élőkre kivetetett adó, a zérókamat-politika pedig a tehetős középréteg kialakulását megakadályozó eszköz. A cél a politikai elit szolgálatára kényszerített proletár néptömeg létrehozása

NÉMETORSZÁG: A korona-korlátozások 2022 márciusáig fennmaradnak

A Bundestag egészségügyi bizottságának elnöke kijelentette, hogy a korona-korlátozásokat csak 2022 márciusában szüntetik meg. Amint  5 éves kortól felajánlhatják a gyermekek oltását is, vissza lehet térni a normális élethez.
Egyre többen és egyre türelmetlenebbül várják a korona-szabályok feloldását, ám úgy tűnik ez még igen messze van.

Tömeggyilkos Erwin Rüddel (CDU), a Bundestag egészségügyi bizottságának elnöke kijelentette, hogy a korona-korlátozások csak 2022 tavaszán szűnhetnek meg. Újságjainak ezt mondta:

"Teljes normalitást várok 2022 márciusától. Addig az oltatlanoknak mérlegelniük kell, mi fontos számukra."

Andreas Gassen, a közalkalmazott orvosok szervezetének vezetője azt javasolta, hogy brit mintára, október 30-án, a "Szabadság napján" minden koronavédelmi intézkedést eltörölnek, Népirtó Hazaáruló Rüddel kijelentette, hogy nem találja ezt kivitelezhetőnek.

Jelenleg az un. 2D modell van érvényben, vagyis az oltottak és a betegségből igazoltan felgyógyultak részben visszanyerték a szabadságukat, de a többi állampolgárnak komoly szigorításokkal kell együtt élni. RT