2022. június 29., szerda

Rendes ember vagy?

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
https://youtu.be/u1U5Bxe9D2g

Egy újabb életbiztosítási vezérigazgató tárta fel, hogy a halálozások 40%-kal nőttek a dolgozó emberek körében

 

Először Scott Davison, a OneAmerica vezérigazgatója hozta nyilvánosságra januárban, hogy a 18-64 évesek körében 40%-kal nőtt a halálozások száma:

"Jelenleg a legmagasabb halálozási arányt tapasztaljuk, amit az üzletág történetében valaha láttunk - nem csak a OneAmerica esetében. Az adatok az üzletág minden szereplőjénél egybehangzóak".

És most itt van a Lincoln National, Amerika ötödik legnagyobb életbiztosítójának vezérigazgatója, aki megerősítette a halálozás 40%-os növekedését.

Ezek olyan események, amilyenek egy trillió év alatt egyszer fordulnak elő. Hozzáadhatnánk az első és a második világháború halálozását, és még mindig nem lenne ilyen mértékű a halálozás növekedése. Ez megdöbbentő.

A Lincoln National 2021-ben 163 százalékos növekedést jelentett a csoportos életbiztosításaik alapján kifizetett haláleseti juttatások tekintetében.

Tekintse meg a videó bemutatót itt

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/egy-ujabb-eletbiztositasi-vezerigazgato-tarta-fel-hogy-a-halalozasok-40-kal-nottek-a-dolgozo-emberek-koreben

Jönnek a háztáji csirkékért...

 

Amióta a "madárinfluenza-járvány" először került a címlapokra, az OffG már előre jelezte, hogyan fog kibontakozni az elkerülhetetlen napirend.

Az első hatás éppoly nyilvánvaló volt, mint amennyire előre látható - a csirke és a tojás ára felment, ez csak egy újabb front volt az élelmiszer elleni háborúban.

A második tervezett hatás kevésbé volt azonnali, de ugyanolyan előre látható volt, ha tudod, hogyan kell olvasni a médiát, és hosszú távon sokkal károsabb lehetett - az alternatív csirketenyésztés visszaszorítása. Ez magában foglalja mind a biogazdaságokat, mind a saját kertjükben csirkét tartó magánszemélyeket.

Nem kellett sok idő, hogy a média bebizonyítsa, hogy igazunk van. A Guardian az elmúlt tíz napban kétszer is megtette ezt.

Először múlt csütörtökön a Guardian közölte ezt a cikket: "A "szabad tartás" elterjedése növelheti az állatok által terjesztett járványok kockázatát - tanulmány"

Az Open Philanthropy nevű civil szervezet által támogatott cikk arról számol be, hogy a bio- és a szabadtartás növelheti a zoonózisos betegségek kitörésének kockázatát, és idézi az új tanulmány szerzőit:

Ha nem tudjuk drasztikusan csökkenteni a húsfogyasztást, akkor az intenzív "gyári gazdálkodás" viszonylag kevésbé kockázatos lehet...

...igen, valójában azzal érvelnek, hogy a vállalati megafarmok jobban megelőzik a járványokat, mint a szabadtartásos vagy biogazdaságok, mivel "szigorúbb biológiai biztonsági ellenőrzéseket" alkalmaznak (ami azt jelenti, hogy az állataik soha nem mennek ki a szabadba, és semmilyen módon nem érintkeznek a természettel).

 

 

A The Guardian június 19-i cikkében aztán megkérdezte...

A madárinfluenza egyre terjed az Egyesült Királyságban. A hátsó kertben tartott csirkék a hibásak?

Idézi a kormány Állat- és Növényegészségügyi Hivatalának (Apha) virológiai vezetőjét:

Minél több ember érintkezik ellenőrizetlen módon madarakkal, annál nagyobb az elméleti kockázata annak, hogy az emberek megfertőződhetnek,"

Az "ellenőrizetlen" a kulcsszó.

Ez a rémhadjárat nem új. Három héttel ezelőtt egy szalmonella járvány kitörését az Egyesült Államokban a saját csirkéiket tartó emberekre fogták.

Januárban, amikor még alig volt madárinfluenzás megbetegedés, a The Conversation már cikkeket közölt arról, hogy...

Madárinfluenza: a házi tyúktartók veszélyeztethetik magukat - és másokat is - a madárinfluenza miatt

És új politikát követeltek a háztáji csirkékkel kapcsolatban:

Ezért lesz fontos, hogy a jövőben a Defra és az APHA külön politikát dolgozzon ki a háztáji csirketartásra vonatkozóan.

Elég könnyű belátni, hogy ez hova vezet, nem igaz?

De miért kell célba venni az egyszerű embereket, akik egy maréknyi csirkét tartanak a hátsó kertjükben?

Nos, részben azért, mert egyszerűen csökkenteni akarják az emberek által fogyasztott természetes élelmiszerek - különösen a hús, de a tojás és más tejtermékek - mennyiségét. Azt akarják, hogy az emberek teljesen a megacégektől függjenek a feldolgozott "élelmiszer"-kockáikért.

 

 

De azt is akarják, hogy az emberek teljesen az államtól függjenek, hogy engedélyt kapjanak... szinte mindenre. És bizonyos szempontból a Covid-járvány narratívája kontraproduktív volt ebben az ügyben.

A Covid egyik nem szándékos hatása általában és a lezárás konkrétan az volt, hogy újra felébresztette az emberekben a vágyat, hogy a saját útjukat járják. Az illetékesek nagyon szeretnék visszafordítani ezt a tendenciát.

Ahogy a Guardian fenti cikke rámutat [kiemelés hozzáadva]:

Brown szerint ennek oka lehet, hogy egyre többen tartanak csirkét vagy kacsát. Sok ilyen állattartónak nem kell regisztrálnia magát semmilyen hatóságnál, mivel a madarak száma kicsi.

A zárlat idején megugrott a saját csirkéket tartó emberek száma.

Az Egyesült Királyság törvényei szerint illegális ötven vagy annál több csirkéből álló állományt tartani a Baromfi Nyilvántartás engedélye nélkül (igen, ez egy valós dolog) - de a magánállományok túlnyomó többsége jóval kevesebb, mint ötven madár, és ezért teljesen regisztrálatlan.

Ez a "betegségterjesztéssel" kapcsolatos rémhírterjesztés előkészíti a terepet ezeknek a kis magánállományoknak a "szabályozására".

Ez teljes betiltást jelent majd? Lehetséges. De legalábbis arra számítanék, hogy az engedélyköteles minimális létszám 50-ről csökkenni fog, és az engedély megszerzésének költségei emelkedni fognak.

Erre a folyamatra már láttunk példát a magántanítással.

A világ minden táján óriási növekedést tapasztaltak a magántanulók körében 2020-2021-ig, és ez a növekedés még az iskolák újbóli megnyitása után is folytatódott.

Az Egyesült Királyságban több tízezerrel többen tanulnak magántanulóként, mint a bezárás kezdete előtt. A kormány válasza az volt, hogy újrakezdte a magántanulás elleni, évek óta tartó háborúját: létrehozta a magántanuló gyermekek nemzeti nyilvántartását, és pénzbírsággal vagy meg nem határozott "szankciókkal" fenyegette meg a szülőket, ha nem hajlandóak feliratkozni a nyilvántartásba.

Ugyanez a pontos folyamat valószínűleg a háztáji baromfi esetében is megfigyelhető lesz.

 

 

Ez a konkrét és gyakorlatias része a dolognak.

Poétikusabban fogalmazva, az állam neheztel rájuk, mert szabadok.

Néhány csirke tartása a kertben lehet, hogy egy kis, törékeny szabadságot jelent... de mégiscsak szabadság, és a hatalmi struktúrák könnyen elég kicsinyesek ahhoz, hogy még ezt a csekély függetlenséget is megsemmisítsék.

Alapjában véve az önállóság mindenfajta formája az ellentéte mindannak, ami az "új normális" felé hajt minket.

Nincs szabadság. Nincs függetlenség. Nincs élet az állam gondosan ellenőrzött gépezetén kívül. Ez a céljuk.

Miközben fokozatosan kilépünk a "Covid-időből", és a "harmadik világháborús idők" vagy a "klímaváltozás ideje", vagy bármi is legyen a nagy narratíva következő szakasza, az állam fogaskerekei elszántan őrlik fel az ellenállás azon zugait, amelyeket könyörtelen túlkapásaik véletlenül kiépítettek.

A jó hír itt az, hogy az emberek ellenőrzésére irányuló egyre zsarnokibbá váló erőfeszítéseik csak azt eredményezik, hogy egyre több embert fognak elüldözni.

Lucas filozófust idézve, minél jobban megszorítják a markukat, annál több ember fog kicsúszni az ujjaik közül.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/jonnek-a-haztaji-csirkekert

Fülsiketítő dobpergés a háborúért

 

Fülsiketítő dobpergés a háborúért: Tömeggyilkos Biden további amerikai csapatokat küld az ukrán határra, a 101. légierő bevetése, hat romboló a Földközi-tengerre, F-35-ös századok Nagy-Britanniába.

A NATO és a nyugati szövetség háborúja Oroszországgal már nem a "ha" kérdése, hanem a "mikor"? Lassú ütemben zajlik az Oroszországgal való forró háború előkészítése. A NATO és a nyugati szövetség indítéka a háborúra egyértelmű. A kérdés a "ha" helyett gyorsan áttevődik a "mikor"-ra.

Ebben a vázlatban a csapat- és katonai mozgásokról adunk tájékoztatást, majd elmagyarázzuk, hogy az Oroszországgal való háború miért válik önbeteljesítő jóslattá. Sok szempontból ez lesz a "klímaváltozás háborúja", alább látni fogjátok, hogy miért.

Először is, az USA csapatokat mozgat a 101. légideszant "sikoltozó sasok" csapataiból a NATO-szövetséges országokba Ukrajna nyugati határán. Ez a hadsereg 101. légideszant hadosztályának első bevetése a Kentucky állambeli Fort Campbellből Európába 80 év óta. Amint azt a bázis jelentése megjegyzi, "a 2. dandár harccsoport és a 101. légideszant hadosztály 101. parancsnoksági és parancsnoki zászlóaljának elemeit rendelték ki a küldetés végrehajtására". [forrás]

"Ellenőrizzük az orosz befolyást, és valószínűleg a következő 10-20 évben befolyásolni fogjuk az oroszok döntéshozatalát" - mondta Nemzetgyilkos John Lubas ezredes, a 101. légideszant hadosztály műveleti parancsnokhelyettese a bevetés előtti eligazításon. "Ezt a NATO-ban, az Európai Unióban és a Nyugaton lévő összes partnerünkkel együtt fogjuk végrehajtani, és ez egy hihetetlenül fontos küldetés".

Népirtó JP McGee vezérőrnagy, a 101. légideszant hadosztály és Fort Campbell parancsnoka elmondta, hogy a hadosztály már több hónapja fokozott készültségben van, és most ugyanolyan felkészült, mint a második világháború idején.

"Az 1944. június 6-i D-nap óta ez a hadosztály többször is válaszolt a nemzet hívására minden nagyobb konfliktusban" - mondta McGee. "A mai Screaming Eagles készen áll arra, hogy támogassa szövetségeseinket, hogy megőrizzék a hosszú távú stabilitást Európában, amelyért elődeink harcoltak és meghaltak." (link)

Másodszor, Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Joe Biden bejelentette, hogy az amerikai haditengerészet hat Arleigh Burke-osztályú rombolóját áthelyezik a Földközi-tengerre, hogy légvédelmi feladatokat lássanak el, és képesek legyenek cirkálórakétákat indítani jóval beljebb Oroszországba [forrás].

Mint Biden sajtótájékoztatóján megjegyezte, "itt Spanyolországban szövetségesünkkel együtt fogunk dolgozni azon, hogy a spanyolországi Rota haditengerészeti bázison állomásozó amerikai haditengerészeti rombolókat háromról - négyről - hatra - négyről - hat rombolóra növeljük".

 

 

Tömeggyilkos Sátánfatty Joe Biden szerint:

"Lengyelországban állandó főhadiszállást fogunk létrehozni az amerikai hadsereg ötödik hadtestének és - megerősítjük az USA-NATO interoperabilitásunkat az egész keleti szárnyon.

További rotációs dandárt fogunk fenntartani - ami 3000 vadászgépet és további 2000 fős személyi állományt jelent - harccsoportot itt Európában, romániai székhellyel. És növelni fogjuk a rotációs bevetéseinket a balti államokban. (link)

Nő az Oroszországgal való háború veszélye, ahogy az USA katonai felszerelést küld Ukrajnába

Harmadszor, Népirtó Joe Biden "két további F-35-ös századot küld az Egyesült Királyságba, és további légvédelmi és egyéb képességeket állomásoztat Németországban és Olaszországban". [forrás] Ez nem védekező magatartás. Ez az amerikai csapatok offenzív felvonultatása Ukrajna széles nyugati határán, és fejlett első csapásmérő elemek elhelyezése Oroszország közelében.

Ennek a nagy NATO-lábnyomú hadállásnak, amelyben az Egyesült Államok a domináns katonai erő, kevés köze van Ukrajnához és szinte semmi köze Tömeggyilkos Sátánfatty Volodimir Zelenszkij elnökhöz.

Amint azt a New York Times a múlt hétvégén megjegyezte [forrás], a CIA, a külügyminisztérium és a Pentagon különleges erői Kijevben tevékenykednek és szervezik a katonai konfliktust az orosz erőkkel szemben Kelet-Ukrajnában.

 

 

Az Oroszországgal való háború a "ha"-ból a "mikor"-ba lép át, és innen tudjuk, hogy ez szinte biztos.

A NATO és a nyugati szövetség, amely jelenleg az Oroszország elleni katonai felkészülésben vesz részt, pontosan ugyanaz a kormányok szövetsége, akik mindenáron a klímaváltozási napirendet hajszolják.

Tudom, hogy furcsán hangzik, de a Világgazdasági Fórum multinacionális vállalatai, amelyek befolyásolják és manipulálják a geopolitikai politikát, a hajtóereje ennek az Oroszország elleni szükséges háborúnak. Az éghajlat-változási politika szent gráljuk, és az éghajlatváltozással kapcsolatos napirend végrehajtásával járó hatalmas globális gazdasági hatalomváltás olyan következményekkel jár a geopolitikai világra nézve, hogy ilyen hatalmas lépésre van szükség.

Konkrétabban, már most tudjuk, hogy globális élelmiszerhiány fog bekövetkezni az új világrend energiapolitikájának eredményeként, amely a Build Back Better napirendet támasztja alá. Nem ismerjük az élelmiszerhiány mértékét; azt azonban tudjuk, hogy globálisan kevesebb, talán sokkal kevesebb élelmiszer áll majd rendelkezésre.

Azt is tudjuk, hogy a NATO-szövetségen belüli többségi hangok, köztük az Egyesült Államok, úgy döntöttek, hogy fontosabb az éghajlat-változási politika követése, mint az emberek élelmezése. [Afrika példa] Az Egyesült Királyság és Németország azt javasolta, hogy több élelmiszer előállításával próbálják elkerülni a további konfliktusokat [forrás]. Az USA és Kanada megakadályozta ezt a törekvést, mondván, hogy az új nyugati energiafejlesztés felé való elmozdulás fenntartása fontosabb.

Az új nyugati energiarendszer fejlesztésének fenntartása a gazdasági tevékenység előmozdítása érdekében sürgősebb és fontosabb, mint a globális éhínség fenyegető válsága. Ennek a valóságnak az elfogadása, a vázolt prioritások megértése a kulcsa annak megértéséhez, hogy a nyugati szövetségnek miért van szüksége az Oroszország elleni háborúra.

Ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni. Ha nem fogadjátok el a kollektív nyugat éghajlatváltozással kapcsolatos megrögzött elkötelezettségének mértékét, kiterjedését és súlyosságát, akkor váratlanul ér benneteket, és nem fogjátok megérteni, hogy mi jön.

A NATO és a nyugati kormányok, Népirtó Joe Biden politikája által vezetve, olaj- és gázszankciókat hoztak Oroszország ellen. Ezek az USA által vezetett orosz energetikai szankciók követik az Iránból és Venezuelából származó olaj és gáz ellen már bevezetett hasonló szankciókat.

Ezzel párhuzamosan a G7, a nyugati szövetség nem fogja megengedni Afrikának, hogy saját földgáz felhasználását fejlessze a terméshozam/termés növelését szolgáló műtrágya előállítására. [forrás] A G7-ek a műtrágyagyártáshoz szükséges energetikai cégek beruházásainak ellenőrzésével ellenőrzik az afrikai élelmiszertermelést. A G7-ek és a Nyugati Szövetség a bioüzemanyag kérdéséhez [forrás] hasonlóan ismét az éghajlatváltozással kapcsolatos energiapolitikát helyezi előtérbe az élelmiszertermeléssel szemben. Ami végső soron élelmiszerhiányt és éhínséget fog okozni.

Ezen az előrejelzési dinamikán belül azonban most a "NYUGAT"-nak van egy ideológiai problémája. Előbb vagy utóbb a kérdések tömeges érdeklődéssel fognak felszínre kerülni. Az emberek szerte a világon rá fognak jönni erre.

 

 

Az élelmiszer hiánya meg fogja változtatni a dolgokat.

Az emberek a világ minden részén végül dühösek lesznek, amint rájönnek, hogy az élelmiszerhiányt az okozza, hogy a Nyugati Kormány a klímaváltozást az emberek fölé helyezi.

A dolgok intenzívvé válnak. A dolgok csúnyák lesznek. A nyugati "vezetőknek" szükségük van egy bűnbakra, egy módra, hogy a világ haragját róluk elfordítsák... és valami másra irányítsák. Az előrehaladott narratív üzeneteik már felszínre kerültek a stratégiai kommunikációért felelős nemzetbiztonsági koordinátor, John Kirby szavaiban:

"Putyin elnök, nem viccelek, fegyverként használja az ételt. Nevezzük csak annak, ami: Fegyverként használja az élelmiszert. Lényeges blokádot vezetett be ott a Fekete-tengeren, hogy semmi se tudjon távozni a tengeren - és természetesen Ukrajna történelmileg így juttatta el a gabonát a piacokra". [forrás]

Nem véletlen, hogy Tömeggyilkos John Kirby a Pentagon szóvivőjéből az NSC stratégiai kommunikációjába került a Fehér Házba. Kirby korábbi Fehér Házba költözése ugyanúgy kapcsolódik ahhoz, ami most jön, mint a 101. légierő mai bevetése.

Vegyük észre, hogy a fenyegető élelmiszerhiányért Vlagyimir Putyin orosz elnököt hibáztatják. "Fegyverként használja az élelmiszert" - ismételgeti Kirby, ez egy jelentős és sokatmondó előzetes narratíva. Amit Nemzetgyilkos Kirby felvázol, az a nyugati kormány indoklása az Oroszország elleni közelgő háborúra.

A kollektív nyugati vezetők, a NATO beszédtémái által pozicionálva, úgy fogják igazolni az Oroszország elleni háborút, mint a globális élelmiszerválság súlyosbodásának megállításához szükséges harcot. Azt fogják állítani, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök az, aki megzavarta a világ energiatermelését.

A NATO és a nyugati szövetség azt fogja állítani, hogy Putyin az oka annak, hogy hiány van az élelmiszer-műtrágyából. A NATO azt fogja állítani, hogy Putyin ukrajnai háborúja a globális energia-, élelmiszer- és az azt követő gazdasági válság forrása. Ahogyan Putyint hibáztatják a magasabb energia- és benzinárakért, úgy fogják Putyint hibáztatni az emberek millióinak éhezéséért is.

Az Oroszország elleni háborút úgy fogják igazolni, hogy az a háború, amely megállítja Putyint a tömeges éhínség előidézésében. Ha nem látjátok, hogyan épül ez fel a fenti összes allink, idézet és forrás segítségével, akkor nem tudom ezt világosabban megfogalmazni.

A NATO és a nyugati szövetség háborúja Oroszországgal nem a "ha" kérdése, hanem a "mikor" kérdése.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/fulsiketito-dobperges-a-haboruert

Szíria csatlakozik Oroszországhoz a donyecki és luhanszki köztársaságok elismerésében

 

Szíria hivatalosan elismerte a Donyecki Népköztársaság (DPR) és a Luhanszki Népköztársaság (LPR) függetlenségét Ukrajnától, és ezzel Oroszországon kívül az első állam lett, amely ezt megtette.

A Donbassz régióban található DPR és LPR a 2014-es konfliktus következtében szakadt el Ukrajnától. Oroszország februárban ismerte el a két államot, néhány nappal azelőtt, hogy különleges katonai műveletet indított Ukrajnában, hogy a kijevi erőket teljesen kiszorítsa Donbasszból, és véget vessen a régió orosz ajkú lakossága elleni támadásoknak.

"A Szíriai Arab Köztársaság úgy döntött, hogy elismeri mind a Luganszki Népköztársaság, mind a Donyecki Népköztársaság függetlenségét és szuverenitását" - közölte a szíriai külügyminisztérium egyik forrása a Szíriai Arab Hírügynökséggel június 29-én.

A forrás hozzátette, hogy Szíria "mindkét országgal kommunikálni fog, hogy megállapodjanak a kapcsolatok megerősítésének kereteiről, beleértve a diplomáciai kapcsolatok felvételét a megállapított szabályoknak megfelelően".

A hónap elején Bassár el-Aszad szíriai elnök találkozott orosz és KNDK-tisztviselőkből álló küldöttséggel. A találkozó során kijelentette, hogy Damaszkusz kész politikai kapcsolatok felvételére Donyeckkel.
Szíria csatlakozik Oroszországhoz a donyecki és luhanszki köztársaságok elismerésében


A szíriai lépés nem meglepő, tekintve, hogy az ország az elsők között hangoztatta támogatását az ukrajnai orosz különleges katonai művelet iránt.

Az orosz terrorellenes műveletek 2015-ös szíriai megkezdését követően az ország egy sor politikai intézkedést hozott az Oroszországgal való szövetség megerősítése érdekében. Szíria 2016-ban elismerte a Krímet Oroszország részeként. Később, 2018-ban az ország elismerte Dél-Oszétiát és Abháziát, ahol orosz csapatok vannak jelen, mint a volt szovjet államból, Grúziából független államokat.

Szíria lépése, hogy diplomáciai kapcsolatokat létesítsen a DPR-rel és az LPR-rel, nem csak politikai jellegű. A háború sújtotta ország valószínűleg gazdasági együttműködésre törekszik a két állammal, amelyek segíthetnek neki az amerikai és európai szankciók okozta problémák egy részének leküzdésében.

https://southfront.org/syria-joins-russia-in-recognizing-donetsk-luhansk-republics/

Oltáspárti tömegek, akik túlélték a COVID injekciókat, a majomhimlő elleni vakcinák célpontjai a népességfogyási tervek előrehaladtával

 

Az oltóanyagipar öngyilkosságot követ el.

A héten jelentették be, hogy a CDC 1,6 millió adagot rendelt a Bavarian Nordic himlő- és majomhimlő elleni vakcinából, amelyet 2022 második felében fognak beadni az embereknek, 56 000 adaggal kezdve azonnal, további 240 000 adaggal a következő hetekben, majd további 750 000 adaggal a nyár hátralévő részében, és további 500 000 adaggal ősszel.

Az elmúlt 18 hónapban történt mészárlás után, ahol 7 478 300 ember halt meg és 583 023 500 ember sérült meg a kísérleti COVID oltások miatt az USA-ban és Európában, ki az ördög dőlne be ismét a Big Pharma és a cimborált politikusaik hazugságainak, és jelentkezne ezekre az oltásokra?

Biztosan nem az oltásellenesek, és biztosan nem azok, akik elég ostobák voltak ahhoz, hogy megkapják a COVID-oltásokat, és megsérültek tőlük, majd ráébredtek arra, hogy hazudtak nekik, és ezért óriási károkat szenvedtek.

Nem, ezek az oltások nyilvánvalóan azokat célozzák meg, akik túlélték a COVID oltásokat, akik azt hitték, hogy az oltások valamilyen módon előnyökkel járnak számukra, mivel még élnek és lélegzenek, és akik bíznak az orvosi zsarnokokban, hogy meggyógyítják a hamis majomhimlőjárványtól való félelmüket, amely még el sem kezdődött.

A legtöbbjük valószínűleg valamilyen bőrfertőzéstől szenved, amely valószínűleg a COVID-oltás mellékhatásaként jött létre, például övsömör, és elhitetik velük, hogy a majomhimlő valamilyen rettegett új formája van, amely ellen újabb oltást kell beadni.

 

 

Ez vakcina marketing öngyilkosság, mivel megölik és megnyomorítják a vakcina szekta tagjait, és tönkreteszik a visszatérő üzletüket. Nyilvánvalóan a világ népességének csökkentése méltó cél a fejükben, olyannyira, hogy a vakcina üzleti modell jövőjét áldozzák fel azzal, hogy elpusztítják a jövőbeli vásárlóikat.

A majomhimlőjárvány kitörése közepette az amerikai hatóságok 1,6 millió adag Bavarian Nordic Jynneos vakcina felszabadítását tervezik.

Miközben a majomhimlőjárvány csendben egyre nagyobb teret nyer az Egyesült Államokban és máshol, az amerikai egészségügyi tisztviselők tervet dolgoznak ki a megállítására. Ennek egyik fő eleme a védőoltások.

Kedden a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) tisztviselői sajtójelentések szerint nyilvánosságra hozták azt a tervet, hogy az év végéig 1,6 millió adagot bocsátanak rendelkezésre a Bavarian Nordic Jynneos himlő- és majomhimlő elleni vakcinájából. Ebből 56 000 adagot azonnal elérhetővé tesznek a hatóságok a magas fertőzöttségű területeken.

Ezt a kiadást további 240 000 adag követi a következő hetekben, majd a nyár hátralévő részében további 750 000 adaggal - írja a USA Today. A tisztviselők azt tervezik, hogy ősszel további 500 000 adagot bocsátanak ki, így a teljes készlet körülbelül 1,6 millió adagra nő.

A dózisokat a vírusnak már ismert módon kitett vagy magas kockázatnak kitett embereknek szánják. A CDC tisztviselője, Jennifer McQuiston egy tájékoztatón azt mondta, hogy az intim vagy szexuális kapcsolat tűnik az "átvitel elsődleges mozgatórugójának" - idézi a USA Today.

 

 

A tisztviselők szerint az embereknek be kell oltatniuk magukat, ha szexuális partnerüknél diagnosztizálták a betegséget. A férfiakkal szexuális kapcsolatot folytató férfiaknak - és akiknek több partnerük volt a magas fertőzöttségű területeken - szintén kérniük kell a védőoltást, mondták a tisztviselők.

A Bavarian Nordic Jynneos vakcinájára több mint egy hónapja nagy a kereslet, mióta Európában és Észak-Amerikában elkezdtek felbukkanni a majomhimlős esetek. Az Egyesült Államokban a vakcina 2019-ben nyerte el az engedélyt a himlő és a majomhimlő megelőzésére a magas kockázatúnak minősített embereknél.

Az Egyesült Államokon kívül a Bavarian Nordic május közepén kötött vakcinarendelést egy meg nem nevezett európai országgal. Ezt a megrendelést követően a vállalat kétszer is megemelte 2022-es bevételi előrejelzését, miután további megrendelések érkeztek.

Szintén kedden a CDC tisztviselői közölték, hogy a majomhimlőjárvány kitörésére reagálva vészhelyzeti műveleti központot indítanak. A központban 300 ember fog dolgozni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/oltasparti-tomegek-akik-tuleltek-a-covid-injekciokat-a-majomhimlo-elleni-vakcinak-celpontjai-a-nepessegfogyasi-tervek-elorehaladtaval

Afrika szembeszáll a világ egészségügyi diktatúrájával

 

A globalizmus kultusza: A nagy visszaállítás és annak "végső megoldása" a "haszontalan emberek" számára

A Nagy Visszaállítás gondolata az Új Világrendből ered, amely még mindig él az establishment, vagy akiket globalistáknak nevezhetünk, olyan emberektől kezdve, mint Tömeggyilkos Henry Kissinger, egészen a jelenlegi amerikai elnökig, Népirtó Joe Bidenig. Természetesen sokan mások is vannak a piramis legfelsőbb szintjein, akiknek az elképzelései a rendőrállam létrehozásától kezdve a mikrochipek beültetésén át a születésünk napján, hogy nyomon követhessenek és lenyomozhassanak minket, a bolygó elnéptelenítéséig terjednek. Tudom, hogy mindez őrültségnek hangzik, de a globalisták már nagyon régóta ezt tervezik velünk.

Antikrisztuskövető Klaus Schwab pártfogoltja, Nemzetgyilkos Yuval Noah Harari izraeli születésű értelmiségi, aki a "Sapiens: Az emberiség rövid története" című népszerű bestseller szerzője, és a jeruzsálemi Héber Egyetem történelemprofesszora. Harari egyszer feltette a nyugtalanító kérdést: "mit kezdjünk ezzel a sok haszontalan emberrel?". Népirtó Haramia Harari intelligens ember, ez kétségtelen, de intelligenciája az őrület szintjére vezette.

Tömeggyilkos Harari a Világgazdasági Fórum (WEF) befolyásos tagja, aki támogatja egy disztópikus társadalom létrehozásának gondolatát, amelyet egy maroknyi globalista irányít, akik születésük napjától kezdve uralkodnak majd a Föld minden embere felett. Harari szerint a Föld túlnépesedett:

Azt hiszem, a következő évtizedek talán legnagyobb kérdése a gazdaságban és a politikában az lesz, hogy mit kezdjünk ezzel a sok haszontalan emberrel? A probléma inkább az unalom, és az, hogy mit kezdjünk velük, és hogyan találnak majd valamilyen értelmet az életükben, amikor alapvetően értelmetlenek, értéktelenek?

A legjobb tippem szerint jelenleg a kábítószerek és a számítógépes játékok kombinációja a megoldás a [legtöbb] számára. Ez már megtörténik... Különböző címek, különböző címszavak alatt egyre több és több embert látunk, akik egyre több időt töltenek, vagy a belső problémáikat a drogokkal és a számítógépes játékokkal oldják meg, mind a legális, mind az illegális drogokkal...

Azt is akarják, hogy az emberek otthon maradjanak a Metaverse világához, egy virtuális valóság szimulációhoz kapcsolódva, és ezzel egyidejűleg mindenféle drogok rabjaivá tegyék őket. Az a fajta világ, amit megpróbálnak létrehozni számunkra, tiszta őrület. A Wired havonta megjelenő magazin a metaverseket a digitális és a fizikai világ kombinációjaként írja le, amely egy virtuális valóságot hoz létre, mint a "Ready Player One" című hollywoodi filmben, A "Mi is pontosan a Metaverse?" című cikk válaszol erre a kérdésre,

"Általánosságban szólva, a technológiák, amelyekre a vállalatok utalnak, amikor a "metaversenyről" beszélnek, magukban foglalhatják a virtuális valóságot - amelyet a tartós virtuális világok jellemeznek, amelyek akkor is léteznek, amikor éppen nem játszunk -, valamint a kiterjesztett valóságot, amely a digitális és a fizikai világ aspektusait ötvözi."

Számos más hollywoodi film, amely a virtuális valóságra épül a jövőben, többek között a Jumanji, a Source Code, a Mátrix, a Total Recall, az Inception és még sok más. A globalisták azt akarják elhitetni veled, hogy egy disztópikus társadalom van készülőben számunkra, de ne aggódj, teljesen boldogok lesztek, legalábbis Tömeggyilkos Klaus Schwab szerint.

Véleményem szerint az az elképzelés, hogy az emberi faj a virtuális valóságon keresztül fogja élni az életét, erőltetett, ez egy illúzió, amelynek megvalósítása évtizedekig, sőt évszázadokig fog tartani, és ez csak akkor történne meg, ha hagynánk, hogy megtörténjen.

Harari azt mondja, hogy egy tudományos, technokrata világrendben az állam lesz az egyedüli szolgáltatója mindennek, tehát alapvetően azt mondja, hogy a családokra nincs szükség ebben az új világban, amit létrehoznak számunkra, más szóval a család a múlté lesz:

Több millió évnyi evolúció után hirtelen 200 éven belül a család és a bensőséges közösség szétesik, hogy összeomlik a család által évezredek és évtizedek óta betöltött szerepek nagy része nagyon gyorsan átkerül az állam és a piac által biztosított új hálózatokba, nincs szükséged gyerekekre, lehet nyugdíjalapod, nincs szükséged valakire, aki gondoskodik rólad, nincs szükséged szomszédokra és testvérekre, akik gondoskodnak rólad, ha beteg vagy, az állam gondoskodik rólad, az államok biztosítják a rendőrséget, az oktatást, a segítséget mindenben...

Hallgassa meg Tömeggyilkos Harari saját szavait ebben a videóban:

 

 

A világ válságban: A stakeholder-gazdaság, a zöld napirend és a Covid-19
Rahm Emanuel különböző címeken dolgozott Nemzetgyilkos Bill Clinton és Tömeggyilkos Barack Obama amerikai elnököknek, de egy idézetre mindig emlékezni fognak róla, amikor azt mondta: "Soha ne hagyj egy komoly válságot veszni. És amit ez alatt úgy értek, hogy ez egy lehetőség arra, hogy olyan dolgokat tegyünk, amikről úgy gondoljuk, hogy korábban nem tudtuk megtenni". A Covid-19 globális egészségügyi vészhelyzet alatt pontosan ez történt.

Népirtó Klaus Schwab, aki a WEF eredeti alapítója, és ügyvezető elnöke, közzétett egy cikket, amely a Nagy Újraindítás három alapvető összetevőjét vázolja fel "Most van itt az ideje a "Nagy Újraindításnak"" címmel, az első összetevőben segítenének irányítani vagy "javítani a koordinációt (például az adó-, szabályozási és adópolitikában), korszerűsítenék a kereskedelmi megállapodásokat, és megteremtenék az "érdekelt felek gazdaságának" feltételeit.

Hogyan működne ez? Több mint 195 ország van a világon, ami azt jelenti, hogy mindezen országoknak "egységes" adó-, szabályozási és fiskális politikát kellene kialakítaniuk, szinkronban, azonos törvényekkel, és ez még akkor is lehetetlen lenne, ha megpróbálnák, mert minden országnak különböző adórendszere, gazdasága és kultúrája van, és ez nem fog változni egy maroknyi globalista miatt, akiknek eszement elképzeléseik vannak egy egységes pénzügyi rendszerről, amelyet a saját hasznukra akarnak irányítani. Ez egy nevetséges ötlet. Valójában ma már több ország is nyitottabb arra, hogy kevesebb adót és szabályozást vezessen be, hogy vonzza a külföldi befektetéseket a gazdaságuk növekedése érdekében, így a WEF ajánlásai soha nem fognak működni, sőt, valójában halottnak bizonyulnak.

Aztán ott van a közelgő pénzügyi válság, amely végül a világot a Federal Reserve Bank "digitális valutájába", az úgynevezett központi banki digitális valutákba (CBDC) kényszerítheti, amelyeket a kormány nyomon követi, hogyan költjük el a pénzünket. Mi romolhat el ezzel az ötlettel?

Ha minden esetben nem állsz politikailag egy adott párthoz, vagy elutasítod a kísérleti injekciót, akkor a kormány blokkolhatja a tranzakcióidat. Más szóval, szó szerint ellenőrizhetik, hogy mikor és hogyan költi el a pénzét, és ezt a legtöbb ember nem fogja elfogadni. Egy Stefan Gleason által közzétett cikk, aki befektető, politikai stratéga és alulról jövő aktivista, tavaly írt egy érdekes elemzést az fxstreet.com számára "The Great Reset is Coming for the Currency" címmel, amely azt a kérdést teszi fel, hogy mi lesz a következő nagy kérdés a globális visszaállításhoz?

"Ahogy a Nagy Visszaállítás a globalista agytrösztöktől és technológiai milliárdosoktól a szövetséges médiaelitig, kormányokig, iskolákig és Woke vállalatokig halad, mi lesz a következő "visszaállítás"? A következő reset valószínűleg a pénzügyi szektorban fog zajlani, mivel "A Világgazdasági Fórum mindent átfogó Nagy Újraindítás programjának támogatói NAGY változásokat terveznek a globális monetáris rendszerben"."

Covid-19: A Nagy Újraindítás - Újratárgyalva. Ijesztő fenyegetések, jutalmak az engedelmességért...
Biden pénzügyminisztere és a Federal Reserve korábbi elnöke, Janet Yellen meg akarja szüntetni a különböző kriptovaluták használatát, és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) CBDC-ket akar kibocsátani. "Yellen a bitcoint "a tranzakciók lebonyolításának rendkívül gazdaságtalan módjaként" gúnyolta, mert "a tranzakciók feldolgozása során felhasznált energia mennyisége elképesztő". Gleason szerint Yellen és kollégái azt tervezik, hogy a lakosság a központi bank által kibocsátott digitalizált tokeneket használjon. A lényeg, hogy "csak azt akarják elérni, hogy ezeket a számjegyeket kormányok és központi bankok adják ki és ellenőrizzék".

A legjobb módja annak, hogy elkerüljük a Federal Reserve bank ellenőrzését a pénzügyeink felett, ha aranyat, ezüstöt és más biztonságos menedékeszközöket birtokolunk.

"Bárki, akit aggaszt a kilátás, hogy egy új digitális valutarendszerbe terelik, kiemelt prioritássá kell tennie, hogy a pénzügyi rendszeren kívül létező, kézzelfogható pénzzel rendelkezzen."

Gleason az arany és ezüst birtoklása mellett érvel,

"Semmilyen technológia vagy kormányzati felhatalmazás nem változtathatja meg azt a tényt, hogy az arany és az ezüst általánosan elismert, inflációálló értékkel rendelkezik."

Egy bizonyos ponton a közvélemény el fogja utasítani a Federal Reserve-t és annak "digitális valutáját", ha el tudja kerülni. A CBDC-ket azonban a jövőben úgy lehet a legjobban megkerülni, ha aranyat, ezüstöt és más olyan fémeket vásárolunk, amelyek képesek megtartani az értéküket és ellenállóvá válnak az inflációs nyomással szemben. Fontos megjegyezni, hogy az 1964 előtt gyártott összes amerikai ezüstérmét 90% ezüstből és 10% rézből verték, ezért tartsa szemmel a zsebpénzét, hátha talál néhány értékkel bíró ezüstérmét.

A második összetevő

"biztosítaná, hogy a befektetések olyan közös célokat mozdítsanak elő, mint az egyenlőség és a fenntarthatóság. Itt a nagyszabású kiadási programok, amelyeket sok kormány hajt végre, komoly lehetőséget jelentenek a fejlődésre".

Ez azt jelenti, hogy a kormányoknak korlátlan pénzmennyiséget kell nyomtatniuk, hogy támogassák a programjukat, ami végül inflációs nyomáshoz vezet, ami tönkreteheti az adott gazdaságot.

"Itt a nagyszabású kiadási programok, amelyeket sok kormány hajt végre, nagy lehetőséget jelentenek a fejlődésre. Az Európai Bizottság például egy 750 milliárd eurós (826 milliárd dolláros) gazdaságélénkítő alap terveit mutatta be. Az Egyesült Államok, Kína és Japán szintén ambiciózus gazdaságélénkítő tervekkel rendelkezik."

Drága zöld menetrendet szorgalmaznak, amely része Joe Biden Build Back Better tervének, amely az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére irányul, és amely megváltoztatja a világ működését a hagyományos energiaforrások, például a szén, a kőolaj és a földgáz felhasználását illetően:

Ahelyett, hogy ezeket az alapokat, valamint a magánszervezetek és a nyugdíjalapok befektetéseit a régi rendszer repedéseinek betömésére használnánk, inkább egy olyan új rendszer létrehozására kellene fordítanunk, amely hosszú távon rugalmasabb, igazságosabb és fenntarthatóbb. Ez például azt jelenti, hogy "zöld" városi infrastruktúrát kell építeni, és ösztönzőket kell teremteni az iparágak számára, hogy javítsák a környezeti, társadalmi és kormányzási (ESG) mérőszámok terén elért eredményeiket.

Tavaly a Forbes magazin közzétette a "Why Biden's Climate Agenda Is Falling Apart" című cikket, amely elmagyarázza, hogy a zöld menetrend egy drága és megbízhatatlan rendszer:

Az emberek túlnyomó többsége inkább magas, mint alacsony gazdasági növekedést akar, ezért a politikusok végül olyan politikákat választanak, amelyek az energiát olcsóbbá, nem pedig drágábbá teszik.

Az időjárásfüggő megújuló energiaforrások korlátai pedig láthatóbbak, mint valaha. Ha a kaliforniai nagy szélenergiaprojekt megépül, az kevesebb mint feleannyi energiát fog biztosítani, mint a Newsom által 2025-re bezárni tervezett kaliforniai Diablo Canyon atomerőmű, és megbízhatatlan lesz. A tavaly nyári hőhullám okozta áramkimaradások idején Kaliforniában és más nyugati államokban is kevés szél fújt, ami azt jelenti, hogy nem számíthatunk szélenergiára, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rá.

Más szóval, a demokraták éghajlatváltozással és megújuló energiával kapcsolatos programja gyorsan szétesőben van, és ennek oka sokkal inkább a fizikához, mint a politikához köthető.

Schwab azt javasolja, hogy a harmadik összetevő alapvetően azok az innovációk, amelyek a világ egészségügyi politikájának az Egészségügyi Világszervezet (WHO) általi központosított irányításához vezetnek. Az újítások azonban abban a pillanatban kezdődtek, amikor a WHO tisztviselői több mint 2 évvel ezelőtt globális közegészségügyi vészhelyzetet hirdettek.

Schwab megemlítette a "negyedik ipari forradalmat", amelyet a Világgazdasági Fórum honlapján úgy írnak le, mint egy új rendszert, amely

"új politikákat és stratégiákat alakít ki olyan területeken, mint a mesterséges intelligencia, a blokklánc és a digitális eszközök, a dolgok internete vagy az autonóm járművek, és a nemzeti és szubnacionális központok gyorsan növekvő hálózatán keresztül lehetővé teszi az agilis végrehajtást és iterációt".

A Covid-19 vagy bármely más, a jövőben bejelentett közegészségügyi vészhelyzet tekintetében az új rendszer képes lesz arra, hogy

"támogatni a közjót, különösen az egészségügyi és társadalmi kihívások kezelésével. A COVID-19 válság idején vállalatok, egyetemek és mások egyesítették erőiket a diagnosztika, a terápiás szerek és a lehetséges vakcinák kifejlesztésére; tesztközpontok létrehozására; a fertőzések nyomon követésére szolgáló mechanizmusok létrehozására; és telemedicina nyújtására".

Ugyanakkor több nemzet, köztük Brazília, India, Oroszország, Kína, Irán, Dél-Afrika, Malajzia és gyakorlatilag az egész afrikai kontinens egységes választ adott, és elutasította az Egészségügyi Világszervezet által kidolgozott világjárványügyi egyezményt. Mindannyian egyetértettek abban, hogy a szerződés lehetővé tenné a WHO hatóságai számára, hogy szuverén nemzetek jogait megkerülve irányítást szerezzenek az egészségügyi politikájuk felett.

Ahogy Tanzánia néhai elnökének, John Magufulinak a szelleme tovább él, a Reuters az afrikai kontinens nevében tette közzé a pozitív lépést: "Africa objects to U.S. push to reform health rules at WHO assembly" (Afrika tiltakozik a WHO közgyűlésén az egészségügyi szabályok reformjára irányuló amerikai javaslat ellen) a szerződést elutasító 47 afrikai országgal kapcsolatban: "Az afrikai országok kedden tiltakozást emeltek egy, az Egyesült Államok által vezetett, a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) reformjára irányuló javaslat ellen, ami a küldöttek szerint megakadályozhatja az Egészségügyi Világszervezet éves közgyűlésén történő elfogadást."

A WHO és az USA kormánya által előterjesztett szerződés technikailag megbukott, ami pozitív eredmény, tekintve, hogy mi forog kockán:

Ha Afrika továbbra is visszatartja a támogatását, akkor megakadályozhatja a közgyűléstől várt egyetlen konkrét reform egyikét, ami megingathatja azokat a reményeket, hogy a tagok összefognak az ENSZ egészségügyi ügynökség szabályainak megerősítését célzó reformok érdekében, mivel az központi szerepet szán magának a globális egészségpolitikában.

Az IHR meghatározta a WHO-tagok jogilag kötelező erejű kötelezettségeit a járványkitörésekkel kapcsolatban. Az Egyesült Államok 13 IHR-reformot javasolt, amelyek célja, hogy engedélyezzék szakértői csoportok kiküldését a fertőzési helyszínekre, valamint egy új megfelelési bizottság létrehozását a szabályok végrehajtásának ellenőrzésére.

Az afrikai csoport azonban még ezzel a szűk körű változtatással kapcsolatban is fenntartásait fejezte ki, mondván, hogy az összes reformot egy későbbi szakaszban, egy "holisztikus csomag" részeként együtt kell kezelni.

A nyugati hatalmak és a WHO magas rangú tisztviselői megpróbálják majd meggyőzni vagy megzsarolni azokat a szuverén nemzeteket, amelyek eredetileg elutasították az IHR-szerződést, hogy egy új, módosított változattal vonják vissza döntésüket, abban a reményben, hogy központosított ellenőrzés alá vonják a jövőbeni járványokat, de a szerződést elutasító nemzetek jelenlegi döntése valóban üdvözlő hír.

Képzeljük csak el, hogy egy többnyire nem megválasztott bürokratákból álló csoport, amelynek hatalmában áll egy központosított irányítóhálózatot felügyelni egy globális világjárvány felett, Orwelli elképzelés, sőt, a Nagy Újraindítás egy kicsit emlékeztet az 1973-as klasszikus hollywoodi filmre, a Charlton Heston főszereplésével készült Soylent Green című filmre, amely az 1966-os Make Room! Harry Harrison disztópikus társadalomról szóló, Make Room! című sci-fijét. A történet egy gazdag üzletember meggyilkolása ügyében folytatott rendőrségi nyomozásról szól, miközben a világ lassú halálát éli az "üvegházhatású gázok" miatt, amelyek számos problémát okoztak az emberiség számára, beleértve a túlnépesedést, a környezetszennyezést, a szegénységet, a bűnözést és az állam által kikényszerített eutanázia fogalmát.

A Soylent Green egy példa arra, hogy mit tenne az emberiséggel a globalisták, vagy ebben az esetben a kormányzati bürokraták elmebeteg csoportja, ha nem tennénk semmit, hogy megállítsuk őket. A filmben Thorn nyomozó (Charlton Heston alakítja) figyelmezteti kollégáját, Hatcher főnököt (Brock Peters): "Az óceán haldoklik! A Plankton haldoklik! Az emberek - a Soylent Green emberekből készült! Emberekből készítik az ételünket! Legközelebb úgy tenyésztenek majd minket, mint a marhákat az élelemért! El kell mondanod nekik, el kell mondanod nekik!" Bár a Soylent Green nyilvánvalóan fiktív, mégis egy metafora arra, hogy a globalisták meddig hajlandóak elmenni, hogy a világ irányítását és elnéptelenedését célzó programjuk sikerre vigye. A filmben az állam erősen ösztönözte, sőt elősegítette az öngyilkosságot, ami az embereket élelemmé változtatta a megmaradt népesség számára. Ez őrültségnek hangzik, de a Nagy Újraindítás napirendjéről olvasva, hogy "nem birtokolsz semmit és boldog vagy, ez valami sokkal baljósabb dolog kezdete a jövőnkben. Nem azt mondom, hogy a jövőben megpróbálják majd az embereket élelemmé változtatni, de minden bizonnyal megpróbálnak más felháborító megoldásokat is előremozdítani a világ élelmezésére, mint például azt, hogy az emberek rovarokat esznek a túlélés érdekében. Bárcsak vicc lenne, de nem az.

A globalisták azt követelik, hogy a világ lakosságát teljesen oltsák be a Covid-19 kísérleti injekcióikkal, más szóval, teljes ellenőrzést akarnak a világ egészségügyi politikája felett, hogy a kormányok által a lakosságra kényszerített mandátumok révén az arcmaszkok és végtelen oltási rendszerek használatát kényszerítsék ki, holott a Covid-19 kísérleti injekciók emberek ezreit sebesítik meg, sőt ölik meg szerte a világon. A globalista összeesküvők már a közegészségügyi vészhelyzet kihirdetésekor elkezdték az oltási mandátumaik végrehajtására irányuló akciótervüket, de voltak kormányok, amelyek már a kezdetektől fogva elutasították az ötletet. 2020. december 3-án Ernesto Araujo brazil külügyminiszter a COVID-19-ről szóló ENSZ (ENSZ) rendkívüli ülésszakon tartott beszédében egyértelműen elutasította a Világgazdasági Fórum Nagy Újraindítás (Great Reset) programját, mondván, hogy "Azok, akik nem szeretik a szabadságot, mindig megpróbálják kihasználni a válságos pillanatokat, hogy a szabadság korlátozását hirdessék. Ne essünk ebbe a csapdába." Araujo zárszavában világosan megfogalmazza, hogy mi Brazília álláspontja a Nagy Újraindítás (Great Reset) elképzelésével kapcsolatban:

Az alapvető szabadságjogok nem ideológia. Az emberi méltósághoz ugyanúgy szükség van a szabadságra, mint az egészségre és a gazdasági lehetőségekre. Azok, akik nem szeretik a szabadságot, mindig megpróbálják kihasználni a válságos pillanatokat, hogy a szabadság korlátozását hirdessék. Ne essünk ebbe a csapdába. A totalitárius társadalmi ellenőrzés nem gyógyír semmilyen válságra. Ne tegyük a demokráciát és a szabadságot a COVID-19 újabb áldozatává.

Készen áll a világ a nagy visszaállításra?

A geopolitikai spektrumban a globalisták a Nagy Újraindítás napirendje szerint a szuverén országok megbüntetésére törekszenek, amelyek nem engedelmeskednek a szabályokon alapuló rendnek, az USA-NATO szövetséggel partnerségben, ami a világot valamilyen konfliktushoz vagy rendszerváltáshoz vezet Oroszország, Kína, Irán, Fehéroroszország, Szíria, Venezuela, Nicaragua, Kuba és minden más nemzet ellen, amely mindenáron szuverén akar maradni. Sokan vannak, akik hevesen ellenzik ezt az elképzelést, például 2021. január 27-én Vlagyimir Putyin orosz elnök felszólalt a Világgazdasági Fórumon (WEF), és alapvetően elutasította a Nagy Újraindítás ötletét, és ésszerű elképzelést adott az emberiség közös munkájáról, hogy mindenki számára virágzó jövőt érjen el: "a különböző nemzetközi fórumokon rendszeresen hangzanak el felhívások az inkluzív növekedésre és a mindenki számára megfelelő életszínvonal megteremtésére.

Ennek így kell lennie, és ez a közös erőfeszítéseink abszolút helyes meglátása", és hogy "Egyértelmű, hogy a világ nem folytathatja egy olyan gazdaság létrehozását, amely csak egymillió embernek, vagy akár az aranymilliárdnak kedvez. Ez egy romboló előfeltevés. Ez a modell eleve kiegyensúlyozatlan". Putyin felfogása a Nagy Újraindításról vagy az egypólusú világrendről helyes, mert kudarcra van ítélve, mivel a világ egy összetett hely, ahol a nemzetek eltérő kultúrával és történelemmel rendelkeznek. Putyin megkérdőjelezi, hogy a nemzetek hogyan reagálnának a Nagy Újraindításra egy szabályokon alapuló renddel, amelyet pszichopaták elit csoportja irányít, és amely harmonikus átmenetet vár el minden olyan nemzettől, amely hajlandó megfelelni:

Nyitottak vagyunk a legszélesebb körű nemzetközi együttműködésre, miközben elérjük nemzeti céljainkat, és biztosak vagyunk abban, hogy a globális társadalmi-gazdasági napirenddel kapcsolatos kérdésekben való együttműködés pozitívan befolyásolná a globális ügyek általános légkörét, és hogy az akut aktuális problémák kezelésében az egymásrautaltság növelné a kölcsönös bizalmat is, ami ma különösen fontos és különösen aktuális.

Nyilvánvaló, hogy a központosított és egypólusú világrend kiépítésére tett kísérletekhez kapcsolódó korszak véget ért. Hogy őszinte legyek, ez a korszak el sem kezdődött. Pusztán egy kísérlet történt ebbe az irányba, de ez is a múlté. Ennek a monopóliumnak a lényege ellentétes volt civilizációnk kulturális és történelmi sokszínűségével.

A valóság az, hogy valóban különböző fejlődési központok alakultak ki a világban, sajátos modelljeikkel, politikai rendszereikkel és közintézményeikkel. Ma már nagyon fontos, hogy érdekeik összehangolására mechanizmusokat hozzunk létre, hogy a fejlődési pólusok sokfélesége és természetes versenye ne váltson ki anarchiát és elhúzódó konfliktusok sorozatát

A Nagy Újraindítás és a hozzá kapcsolódó globális intézmények és iparágak, mint a WHO, a NATO és a Big Pharma elutasítása jó irányba tett lépés, a globalisták pedig pánikba estek. Brazília, Oroszország, az afrikai kontinens és mások bebizonyítják, hogy a Nagy Visszaállítás vagy az Új Világrend évszázados elképzelése egy bukott projekt lett. Néhányan talán nem értenek egyet az elemzésemmel, mert sokan pesszimisták a jövőjüket illetően, mert úgy vélik, hogy a Nagy Visszaállítás elkerülhetetlen, hogy nincs menekvés előle, mert úgy tűnik, hogy a dolgok kicsúsznak az irányítás alól a folyamatos háborúk, a közelgő élelmiszerhiány és a globális orvosi zsarnokság növekvő veszélye miatt.

Én azonban úgy gondolom, hogy egy nagy ébredés korai szakaszában vagyunk, nem pedig egy globalisták egy csoportja által irányított, szabályokon alapuló rendben, a végtelen propaganda ellenére, amely arról szól, hogy a Nagy Visszaállítás hogyan fogja a bolygót mindannyiunk számára jobb hellyé tenni.

Az emberek és bizonyos kormányok ráébrednek arra a tényre, hogy egy globalistákból álló csoport minden szinten ellenük dolgozik, és elkezdenek visszavágni. Nem akarjuk, hogy egy központosított hatalom irányítson minket, amely megmondja, hogy mit tegyünk vagy hogyan gondolkodjunk. A Nagy Újraindítás koncepciója sok szempontból megbukott, de még mindig van tennivaló.

Soha ne adjuk fel, soha ne engedjük, hogy befolyásos globalisták egy csoportja, legyenek azok milliárdosok vagy bankárok, kormányzati bürokraták vagy különleges érdekcsoportok, ellenálljon az egypólusú világrend ideológiájának. Megnyerhetjük ezt a háborút, még van időnk, hiszem, hogy győzni fogunk, ha csak nem engedünk a céljuknak, hogy megpróbáljanak irányítani minket, a haszontalan embereket.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/afrika-szembeszall-a-vilag-egeszsegugyi-diktaturajaval

Világszerte csökkent a születési arány a 2021-es tömeges COVID-19 oltás után

 

Amint arról nemrégiben beszámoltunk, a COVID-19 vakcinák nagyobb arányban okoznak vetélést, mint az abortusztabletták.

A COVID-oltást kapó terhes nők 82%-a vetélést szenved - többet, mint az abortusztabletták.
Igazán elképesztő látni, hogy milyen gonoszak és bűnözőkké váltak a kormány egészségügyi tisztviselői, mint például Rochelle Walensky, a CDC igazgatója, amikor a televízióban nyíltan hazudnak az amerikai népnek a gyilkos COVID vakcinák biztonságosságáról és hatékonyságáról. A gyógyszergyártók által finanszírozott vállalati média szintén bűnrészes a tömeggyilkosságban és a bűnös ártó szándékban.

Ez egy világméretű katasztrófa, amely a szemünk előtt bontakozik ki, mivel a munkaerőhiány már most is megbénítja a gazdaságunkat, mivel már eddig is sokan haltak meg és rokkantak meg az oltóanyagok miatt, és most látjuk, hogy kevés remény van arra, hogy a munkaerő egyhamar feltöltődjön, mivel a születési arányok gyorsan csökkennek, és a fiatal, szülőképes felnőttek meddővé válnak.

Valóban gonosz időket élünk!

Ha van valami kis vigasz mindebben, az az a tény, hogy azok az "oltásellenes" emberek, akiknek még ép az elméjük és a lelkük, mert nem hajoltak meg és nem hódoltak be ezeknek a gonosz démoni zsarnokoknak, azok lesznek azok, akik a jövőben még termékenyek lesznek és emberi életet fognak szaporítani.

A "legerősebbek túlélése" pro-darwinista mottója teljesen új értelmet nyer az elkövetkező években, ha Isten nem pusztítja el előbb teljesen a bolygót, és nem kezdi elölről a megígért messiási Új Világrenddel.

Covid vakcinák és meddőség

Miért zuhannak a születési arányok az Egyesült Királyságban, Németországban, Svédországban, Hollandiában, Svájcban és Tajvanon - kilenc hónappal a tömeges kovidózis elleni védőoltások után?

 

 

Németország

Németország  a születések számának 13%-os csökkenéséről számolt be  2022 januárja és márciusa között 2021 azonos időszakához képest.

Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyságban  a születések száma 7,7%-kal csökkent , 2022 januárja és februárja között 75 670 születéssel, szemben a 2021 azonos időszakában mért 82 042 születéssel.

 

 

Svájc

Svájcban a születések száma is zuhant a covid elleni védőoltások bevezetése óta.

Forrás: SWPRS

Tajvan

Tajvan  a születések számának 23,2%-os csökkenéséről számolt be  2022 májusában 2021 azonos hónapjához képest.

Igor Chudov, egy népszerű covid-hírlevél szerzője ezt írta : „Szigmában, a szórás mértékegységében kifejezve a születési ráta 23,24%-os csökkenése Tajvanon 26 szigmás esemény ! Ez „elképzelhetetlennek” mondható a véletlen véletlenek miatti bekövetkezésének valószínűsége szempontjából.

Svédország

Svédország – ahol nem  voltak bezárások és iskolabezárások – 6,6%-os visszaesésről számoltak be  , 2022 januárja és áprilisa között 35 454 születéssel, szemben a 2021 azonos időszakában mért 37 950 születéssel.

A születési ráta 6,9 százalékos csökkenése ugyanebben az időszakban 2019-2021 átlagához képest.

 

 

Hollandia

Hollandia 6,3%-os csökkenésről számolt be: 2022 januárja és áprilisa között 53 090 születés történt, szemben a 2021-es év azonos időszakában történt 56 671 születéssel.

Összefoglalva, a világ minden tájáról származó adatok azt mutatják, hogy 2022 januárja és 2022 áprilisa között jelentős havi csökkenés volt tapasztalható a születések számában a korábbi évekhez képest.

A biodisztribúciós vizsgálatok azt mutatják, hogy a Pfizer mRNS-vakcina lipid nanorészecskéi valóban a petefészkekbe és a herékbe kerülnek, és a későbbi vizsgálatok kimutatták, hogy a covid-19 és a covid vakcinák csökkentik a spermiumok számát.

Továbbá, a CDC VAERS adatbázisában a covid vakcinákkal kapcsolatban jelentett termékenységi problémák aránya csillagászati.

Az mRNS vakcinák bevezetése előtt a VAERS 31 éves története során az összes vakcinára együttesen körülbelül 1500 termékenységi problémáról érkezett jelentés.

Csak a covid vakcinával kapcsolatos termékenységi problémákról 15 000 jelentés érkezett, ami a VAERS történetének összes termékenységi problémájának 95%-át teszi ki.

Az Egyesült Királyságban több mint 30 000 jelentés érkezett a covid vakcinázást követő menstruációs változásokról.

Miért zuhan a születési arányszám az Egyesült Királyságban, Németországban, Svédországban, Hollandiában, Svájcban és Tajvanon - kilenc hónappal a covid tömeges oltások megkezdése után?

A gyermekeknél statisztikailag nulla vagy közel nulla a kockázata annak, hogy kórházba kerülnek vagy meghalnak a covid-19 miatt.

A gyermekek tömeges oltását most azonnal le kell állítani.

A teljes cikket a Kanekoa hírlevelében olvashatja.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/vilagszerte-csokkent-a-szuletesi-arany-a-2021-es-tomeges-covid-19-oltas-utan

A kazárok, a török szó nomádot jelent, bankárok és gyermekáldozók voltak

Itt egy izgalmas beszámoló arról, hogy kik voltak a khazárok. Babiloni fekete mágiát gyakoroltak. Gyermekáldozatokkal.

Miért vették fel a judaizmust? Az arabok délre az iszlámhoz tartoztak. Északon a kereszténységhez. A judaizmushoz fordultak, hogy elkerüljék a konfliktust mindkettővel.

Eredetileg törökök. Nem Izraelből vagy a Közel-Keletről származnak. A 12. században legyőzték őket, és kivándoroltak, hogy létrehozzák az askenázi zsidóknak nevezett diaszpórát.

Ők nem igazán zsidók - a tudósok névlopóknak nevezik őket.

Beszivárogtak a jezsuitákba és sok más szervezetbe.

Nevüket föníciaiakra változtatták - Karthágóból (velenceiek) - a fekete nemesség - köztük a Mediciek - pápák lettek.

Segítettek a törököknek, hogy Konstantinápolyból átvegyék a hatalmat, és létrehozzák az Oszmán Birodalmat. Loyolai Ignác megalapította a jezsuitákat.

Az Illuminátusok - Francis Bacon szabadkőműves páholyai, az Erzsébet-kori Plantaganetek - mind a Fekete Nemesség részei.

 

 

A templomos lovagokba is beszivárgott a Fekete Nemesség.

A khazárok átvették a hatalmat egész Európában, az összes királyi család,

A Breakspear család Hongkongból működött - Mao Ce Tung szervezésében. A KKP. A Fekete Nemesség leszármazottai.

Hatalmas törés és belharcok zajlanak - multipolaritás.

Oroszország? A királyok - Romanovok bitorlók voltak, akiket a khazari maffia segített a Kijevi Rusz megdöntésében.

Nagy Péter megváltoztatta az orosz történelmet - sok érdekes részlet. Ajánlott. Az USA történelme egy szabadkőműves projekt.

Az összes eredeti amerikai gazdag család és a legtöbb elnök Virginiából származik.

Lucas Leiroz: Irán és Argentína a BRICS-ben előmozdítaná a többpólusú projektet

 

Újabb lépést tesznek a BRICS bővítése felé. Irán és Argentína június utolsó hetében kérte, hogy csatlakozhasson a jelenleg Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika alkotta feltörekvő országok csoportjához. A nemzetközi szankciók által rendkívül sújtott Peking és Moszkva az utóbbi időben nagy összegeket fektetett a csoport, mint a Nyugat gazdasági alternatívája népszerűsítésébe, ami jelentősen felkeltette a többi fejlődő ország érdeklődését e növekvő piac iránt. Valójában ez a bővülés figyelemre méltó lépés a gazdasági multipolaritás felé.

Június 27-én Irán hivatalosan bejelentette a BRICS-hez való csatlakozási kérelmét. Az intézkedés azután történt, hogy az ország meghívást kapott a 14. BRICS-csúcstalálkozóra, amelyre virtuális formában Kínában került sor 24-én. A csúcstalálkozón Iránon kívül több olyan feltörekvő ország is részt vett, amely a BRICS-hez hasonló feltételek mellett áll, és amely a jövőben tagságot kérhet, mint Algéria, Egyiptom, Indonézia, Kazahsztán, Szenegál, Üzbegisztán, Kambodzsa, Etiópia, Fidzsi-szigetek, Malajzia és Thaiföld.
Irán és Argentína a BRICS-ben előmozdítaná a többpólusú projektet

Iran And Argentina In BRICS Would Advance The Multipolar Project
"Irán egyedülálló földrajzi helyzete és az energia, a tranzit és a kereskedelem terén meglévő kapacitásai miatt a BRICS-tagok különös figyelmet fordítanak Iránra, mint a Keletet Nyugattal összekötő aranyútra (...) Ha Irán és más erős országok csatlakoznak a csoportosuláshoz, az még erősebbé válhat, és kihívást jelenthet a nyugati politikának" - áll az iráni állami média, az Iszlám Köztársaság Hírügynökség (IRNA) egyik kiadványában.

Teherán 2021-ben már felvételt nyert a Sanghaji Együttműködési Szervezetbe (SCO), az ázsiai kontinens politikai és kereskedelmi együttműködésének egyik legfontosabb tömbjébe, amely a BRICS öt tagja közül hármat magában foglal, és amely osztja a csoporttal a feltörekvő országok közötti integráció fő célkitűzéseit. Emellett az ország részt vesz a kínai Övezet és Út kezdeményezéssel kapcsolatos egyes projektekben is, megszilárdítva ezzel a platform partnereként. Most, a BRICS-tagság iránti kérelemmel látható Irán érdeklődése a fejlődő országok közötti globális együttműködési stratégia elmélyítése iránt.

Néhány nappal korábban Argentína is kérte a BRICS-tagságot. Alberto Fernandez argentin elnök azt állította, hogy a BRICS-hez való csatlakozással országa aktívan hozzájárulhatna a csoport fejlődéséhez az olyan ágazatokban rejlő lehetőségeivel, mint az élelmiszerexport, a biotechnológia, a logisztika és az innováció.

"Arra törekszünk, hogy teljes jogú tagjai legyünk ennek a nemzetekből álló csoportnak, amely már most a világ népességének 42%-át és a globális bruttó össztermék 24%-át képviseli" - mondta a vezető a csúcstalálkozón.

Valójában Argentína jelenleg nagy érdeklődést mutat a BRICS-piac iránt. Buenos Aires például Kína egyik legnagyobb partnere az agrár-ipari ágazatban. A dél-amerikai ország nemcsak nagy mennyiségű szójababot exportál a kínai takarmánygyártás számára, hanem olyan kínai vállalatokat is fogad, amelyek sertéshúst állítanak elő argentin területen, ami alapvető fontosságú a technológiai fejlődésre és az agrár-élelmiszeripari ágazat nemzetközivé tételére irányuló kínai stratégia fejlődése szempontjából. Ebben az értelemben a BRICS-hez való csatlakozás természetes következménye lenne Argentína gazdasági érdekeinek, és jelentős lépés lenne a nemzetközi státuszban a Dél-Amerika második legnagyobb gazdaságával rendelkező ország számára.

Nyilvánvaló, hogy a kéréseket még teljes körűen elemezni, megvitatni, megszavazni és dönteni kell, de eddig nem volt egyértelmű jele annak, hogy a BRICS-tagországok elutasították volna a felhívásokat, ami azt jelzi, hogy a javaslatokat valóban üdvözlik, és nagy esély van az elfogadásra. Valójában a tagországoknak nagy érdeke a BRICS bővítésének előmozdítása a nemzetközi forgatókönyv e kényes pillanatában, amikor a Nyugat fokozza az Oroszországgal és Kínával szembeni kényszerítő intézkedéseit, és arra kényszeríti őket, hogy alternatív piacokat keressenek a fejlődő világban.

Irán és Argentína nem csak érdekes partnerek lennének, de tagságuk pozitív háttérként szolgálhatna ahhoz, hogy a közeljövőben több fejlődő ország és regionális hatalom is jelentkezzen a tagságért. A BRICS bővülése a Nyugat kényszerének pillanatában azt mutatja, hogy a többpólusú világ projektje halad előre. A csoport egyre inkább elmozdul a gazdasági multilateralizmus puszta eszközéből a többpólusú együttműködési erő képviselete felé. A tendencia tehát az, hogy a csoport egyre több országot hoz össze, még akkor is, ha némelyikük rivalizál vagy súrlódik, mivel a BRICS napirendjében szerepel, hogy a politikai be nem avatkozáson alapuló, nemzetek közötti együttműködési platformot hozzon létre.

Mindenekelőtt az ígéretes gazdasággal rendelkező országok érdeklődése a BRICS-hez való csatlakozás iránt üzenetként szolgál a Nyugat számára, amely szerint a más nemzetek kényszerítésére és "lemondására" irányuló kísérletek elavult, kudarcra ítélt taktikák. A feltörekvő államok világossá teszik, hogy a nem ideológiai nemzetközi együttműködés korszakában vagyunk.

Lucas on Twitter.

https://southfront.org/iran-and-argentina-in-brics-would-advance-the-multipolar-project/

Mikor betelik a pohár