2022. június 21., kedd

Június 9-én kaptam egy e-mailt egy ír ápolónőtől, aki el akarta mesélni a történetét. A neve Eleanor McGee.

 

Azt válaszoltam, hogy nagyon szívesen segítek.

Amit most olvasni fognak, az a teljes beszámoló arról a kényszerről és nyomásról, amelynek az ír ápolónők az elmúlt 2 évben ki voltak téve. Eleanor által nekem küldött e-mailből semmit sem vágtak ki. Ezek Eleanor szavai a maguk teljességében, ez az ő története...

START

Amikor a Covid különösen 2020 márciusa körül megkezdődött, általában véve hihetetlenül aggódtam, mint a lakosság többi része. Az elsők között voltam, aki a határaink lezárására és a nemzetközi utazások leállítására gondolt. Engedtük, hogy Cheltenham stb. folytatódjon.

Lassan, de biztosan, a hírek sok ember életét felemésztették. Az első lezárás jött és ment. Nem láttam semmi hasznát. Annyira sok társadalmi elszigetelődést okozott. Különösen az időseket és a gyerekeket érintette. Az iskolák bezártak, a gyerekek otthon dolgoztak a számítógépen keresztül, hiányoztak a barátaik, a nagyszülők hiányolták a családjukat stb.

A bejelentéstől, hogy egy vakcinán dolgoznak, végigfutott a hideg a hátamon. Hogy a fenébe tudtak ilyen gyorsan kifejleszteni egy vakcinát? Az oltóanyagok kifejlesztése éveket vesz igénybe, nem beszélve a klinikai vizsgálatokról. Nem vagyok oltásellenes, életem során szinte minden oltást bevettem, kivéve a sertésinfluenza elleni oltást, mivel véleményem szerint azt is elsiették. Valami azt súgta nekem, hogy valami nagyon nem stimmel. Akkoriban nagyon világosan gondoltam, hogy ha sikerülne kifejleszteniük egy ilyen vakcinát, akkor az számomra személy szerint nem lenne jó.

2020 decemberében találkoztam Dr. Pierre Korys szenátusi meghallgatásával. Pierre a szenátusban az Ivermectin nevű, újrahasznosított gyógyszer alkalmazásáról beszélt. Néztem, ahogy az az ember szó szerint könyörgött, hogy engedélyezzék az Ivermectin használatát. Pierre szenvedélye, hogy segítsen életeket menteni, inspiráló volt.

 

 

2021 januárjában visszatértem a munkahelyemre. Sok kollégám éppen akkor kezdte meg az 1. vakcinát. Óriási nyomás nehezedett a személyzetre, hogy vegyenek részt a programban.

A délelőtt folyamán megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e részt venni az enyémért. Azt mondtam, hogy ez most nem nekem való. A következő napokban több alkalommal is több kolléga megkérdezte, hogy részt vettem-e. Nem tudtam elhinni, hogy ennyi ember behatolhat a személyes teredbe egy orvosi döntéssel kapcsolatban.

Az ezt követő hetekben elkezdtem sms-ben meghívásokat kapni, hogy időpontot kérjek egy oltásra, végül a meghívásokból továbbított időpontok lettek, majd értesítések érkeztek a távolmaradásról, majd újabb időpontok.

Egyidejűleg a saját háziorvosomtól és a helyi oltóközpontomtól is érkeztek meghívók. Egyszerre 3 különböző forrásból érkeztek időpontok. Hogy merészeli bárki is az adataimat a beleegyezésem nélkül regisztrálni? Le kellett tiltanom a telefonomról a számokat. Ez hihetetlen szorongást okozott.

Egy alkalommal egy vezető kollégám egy nyilvános folyosón szidott, hogy megpróbáljon lebeszélni. Nem hittem el, amit láttam, mi a fene történt az emberekkel, hogy merik azt gondolni, hogy joguk van beleszólni az én orvosi magánügyeimbe. Idővel rájöttem, hogy bizonyára nem vagyok egyedül ezzel a gondolkodással. Végül találkoztam néhány hasonlóan gondolkodó emberrel, és csatlakoztam egy egészségügyi támogató csoporthoz, ahol némi vigaszt és támogatást kaptunk.

 

 

Az első kollégáim Covidot kaptak az 1. alkalommal és 2020 decemberében és 2021 elején. Az elkövetkező hónapokban egyre több és több embert figyeltem, akik valóban pozitív tesztet végeztek. Ez idő alatt,csendesebbek voltunk, mint amire valaha is emlékeztem, a félelmem felmerült, amikor az összes betegre gondoltam, akiket lemondtak, diagnosztikai eljárásokra és diagnózisokra várva. Rendkívül aggódtam az elmulasztott és késleltetett diagnózisok mennyisége és az elkövetkező évek következményei miatt.

Nemcsak a munkával kapcsolatos nyomással foglalkoztunk, a nyomás hatalmas volt a családi és baráti körökben, különösen akkor, amikor a vakcinapasszus 2021 júliusában megkezdődött. Ez volt a teljes diszkrimináció csúcspontja. Ezek az útlevelek nagy stresszt okoztak a lakosság és a családok körében.

Sok embert, akiket ismertem, akik nem akartak részt venni a vakcinával, kényszerítettek, hogy vegyenek be ilyet, hogy kocsmázni, nyaralni menjenek. Az emberség elveszettnek tűnt. Soha nem kutattam annyit az alternatívák után, mint korábban. Egyre több és több orvost figyeltem, akik mindannyian az újratervezett gyógyszerekről beszéltek, amelyek hihetetlenül jól működtek. Észrevettem, hogy ezeket a kiváló orvosokat cenzúrázzák, és sok médiabeszámoló szó szerint rágalmazta őket, a lófertőtlenítő az egyik szó, amit soha nem fogok elfelejteni.

VÉGE

Biztos vagyok benne, hogy egyetért azzal, hogy ami az ír kórházakban és a kórházakban világszerte zárt ajtók mögött zajlott, az nem kevesebb, mint botrányos. Eleanornak hatalmas adóssággal tartozunk, amiért elég bátor volt ahhoz, hogy beszéljen. Nyilvánvalóan hihetetlenül olvasott, és mindent szorgalmasan kutatott. Bárcsak többen tennék ugyanezt.

Ha úgy érzed, hogy Eleanor történetét hallani kell, kérlek, tedd közzé, hogy mások is elolvashassák. Köszönöm szépen.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ir-apolono-elarulta-mi-tortent-valojaban-a-korhazakban-a-jarvany-idejen

Az elnéptelenítési program nem újdonság

A svájci Davosban évente megrendezett találkozókon a gazdagok leggazdagabbjai összegyűlnek, hogy megvitassák, hogyan lehetne véget vetni a szegénységnek (és más ironikus dolgoknak).

Talán érdemes elgondolkodni azon, hogy mit is jelent ez valójában számukra. Talán valójában arra gondolnak, hogyan szabaduljanak meg a szegényektől? Talán el kellene gondolkodnunk azon, hogy az abortusz, az alultápláltság, az oltási programok valójában azoknak az "eszközei", akik a népességfogyási menetrendet végrehajtják?

A nemkívánatosak házassága

Sir James Barr beszéde: Az orvosi szakma jövője, 1918. szeptember 21.

Abban az időben a tuberkulózis évente 70 000 embert ölt meg és 150 000 embert tett rokkanttá Nagy-Britanniában. Ha a kenyérkeresőt sújtotta, egész családok kerültek nincstelenségbe. Hogyan lehetett akkor azt mondani, hogy ennek a szörnyű betegségnek az eltűnése "nemzeti csapás lenne"?

A válasz az eugenika volt. Barr tulajdonképpen azt mondta, hogy a tuberkulózis okozta nyomorúság és szenvedés nem ellensúlyozza a betegségnek a brit faji állományra gyakorolt eugenikus előnyeit. A tbc-nek volt értéke, mint halálos és legális eszköznek az úgynevezett "alkalmatlanok" kiküszöbölésére.

 

 

Íme a beszéd teljes kivonata:

"Dr. D. W. Hunter, akinek a nevét mély sajnálattal láttam a közelmúltban egy halálozási listán, azt mondta: "Az idióták halálozási aránya körülbelül tízszerese az azonos korú normál népességének. Továbbá az idióták halálozásának mintegy 80 százaléka tuberkulózis miatt következik be. Egy idiótának még a phthisishez szükséges ellenállóképessége sincs meg; akut tuberkulózisban hal meg, a halál a betegség kezdetétől számított három-hat hét alatt következik be. Bizonyára van itt valami öröklött talajcsökkenés. Angliában és Walesben (becslések szerint) mintegy 150 000 ilyen fogyatékos él, és minden fogyatékosra hat-tucatnyi rokon jut, akik csak egy árnyalattal jobbak nála. Gyakorlatilag ugyanez vonatkozik az elmebajra is, mégis azt kérik tőlünk, hogy higgyük el, hogy az ember nem örökölhet olyan talajt, amely ellenálló képességét tekintve életében tartósan az átlag alatt marad. Amíg nem korlátozzuk a nemkívánatos személyek házasságát, addig a gümőkóros bacilus felszámolására nem érdemes törekedni. Ez egy durva, de összességében nagyon hasznos fékezője az alkalmatlanok túlélésének és szaporodásának. Ez a világ nem melegház; egy olyan faj, amely a túlélését annak köszönhetné, hogy a tuberkulózis bacillus megszűnt létezni, összességében olyan faj lenne, amely aligha érné meg a túlélést. Én személy szerint azon a véleményen vagyok - és azt hiszem, ezt a véleményt a legtöbb orvos osztja, aki a színfalak mögött állt, és nem hagyta, hogy érzelmei elvakítsák -, hogy ha holnapra a tuberkulózis bacillus nem létezne, az nem lenne más, mint nemzeti csapás. Még nem állunk készen az eltűnésére."

Dr. Halliday Sutherland nem értett egyet, de nem azért, mert "elvakította volna az érzelem", hanem mert felismerte, hogy a tuberkulózist elsősorban fertőzés okozza, nem pedig öröklődés.

1921-ben Barr írt Dr. Marie Stopesnak, hogy gratuláljon neki egy születésszabályozó klinika megnyitásához London egyik szegénynegyedében. A nemkívánatos személyek szaporodásának korlátozását fogamzásgátlók (Stopes saját "PRORACE" márkája) biztosításával kívánták elérni.

"Ön és férje egy nagyszerű mozgalmat indítottak el, amely remélem, hogy végül megszabadul C3-as népességünktől és kiirtja a szegénységet. Az A1-es népesség felnevelésének egyetlen módja a szaporítás." ["A1" és "C3" kategóriákba sorolták azokat a férfiakat, akik a hadseregbe jelentkeztek. Az A1 a legjobbakat jelentette, a C3 pedig a legrosszabbakat, akik mentális és fizikai okokból alkalmatlanok voltak a szolgálatra].

Barr a Stopes-féle Konstruktív Születésszabályozásért és Faji Haladásért Társaság alelnöke lett, és tanúskodott mellette a Stopes kontra Sutherland rágalmazási per első napján, 1923-ban.

 

 

A szegénység kiirtása, írta Mark H. Sutherland

A "A szegénység kiirtása" egy skót orvos eugenika elleni harcának igaz története, valamint annak támogatóié a brit értelmiségben, az orvosi és tudományos intézményekben. (Mark H. Sutherland/YT)

 

 

Három elem indította el a konfliktust:

  • A tuberkulózis (TBC) - egy fertőző betegség, amely évente 70 000 britet ölt meg, főként a szegények körében (50 000-en haltak meg a Fogyasztásban vagy a tüdő tbc-ben);
  • Eugenika - áltudomány, amelynek hívei úgy vélték, hogy a Fogyás elsősorban az áldozatok hibás öröklődése miatt következett be, és
  • A szívtelen eugenikusok, akik a TBC-t Nagy-Britannia számára hasznosnak tartották, mivel durván, de hatékonyan végzett az úgynevezett "alkalmatlanok" elpusztításával.

Ekkor nyitották meg London egyik szegény negyedében azt az eugenikus klinikát, amelynek célja az volt, hogy a szegények kitenyésztésével megszabaduljon a szegénységtől. Míg az alapító a "Prorace" (később "Racial") márkájú fogamzásgátlóit osztogatta azoknak a szegény nőknek, akik akarták, addig kampányolt azon szegény nők (és férfiak) kötelező sterilizálásáért, akik nem akarták.

Dr. Halliday Sutherland megtámadta a klinikát. Az alapítótól, Dr. Marie Stopes-tól rágalmazásért beadványt kapott.

A korabeli olvasó számára ez talán könnyen hangzik... elvégre ki támogatná az eugenikát? Pedig a listán a korszak legjelentősebb személyiségeinek többsége szerepelt: John Maynard Keynes, Bertrand Russell, Sir James Barr, Sir William Arbuthnot Lane, G.B. Shaw, H.G. Wells, Karl Pearson (a londoni University College eugenika professzora), George Roberts parlamenti képviselő, Lady Constance Lytton, és ha hinni lehet Stopesnak, akkor Lloyd George miniszterelnök.

A Szegénység kiirtása Dr. Halliday Sutherland igaz történetét meséli el a kor "bevett tudománya" ellen folytatott harcáról.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-elneptelenedesi-program-nem-ujdonsag

Őszinte kifakadás Székelyföldről

Vernon Coleman: Semmi sem történik véletlenül - Minden meg van tervezve

 

Az ártatlanok és a tudatlanok számára úgy tűnhet, mintha egy tökéletes vihar közepén lennénk; a káosz, a zűrzavar, a balszerencse és a katasztrófa végtelen rémálma.

Először is, ott voltak az állítások egy állítólagos világjárványról, amelyről alkalmatlan matematikusok figyelmeztettek, hogy elpusztítja a világot és milliókat fog megölni. (Annak ellenére, hogy a brit kormány saját szakértői tanácsadói 2020 márciusában azt mondták, hogy a covid-19 nem halálosabb, mint a közönséges influenza.) Természetesen az influenza teljesen eltűnt - ezzel bizonyítva, hogy a covid nem volt több az átnevezett influenzánál.

Ezután az őrült globális felmelegedés-kultisták egyre ijesztőbb forgatókönyveket találtak ki, hogy arra ösztönözzenek minket, hogy hagyjuk abba a fosszilis tüzelőanyagok használatát. Mindenki, aki megnézte a bizonyítékokat, tudja, hogy a globális felmelegedés gyerekes áltudomány. Nincs globális felmelegedés. Ez egy trükk, hogy irányítsanak minket, hogy megijesszenek és elszegényítsenek. De a tudatlanok, naivak és ostobák számára mindez valóságosnak tűnik.

A politikusok és a televízió azt mondják, hogy háborúban állunk, bár nem tudjuk pontosan, hogyan és miért keveredtünk bele. Egyetlen politikus sem szólalt meg, amikor Oroszország legutóbb megszállta Ukrajnát. És a politikusok nem törődnek a nagyobb háborúkkal Jemenben és Szíriában.

A politikusok és az összeesküvők beletolták Oroszországot egy (számukra) kényelmes háborúba, és gyorsan szankciókat vezettek be, aminek következtében a világ nagy részén elfogy az üzemanyag és az élelmiszer, és amiben mindenki egyetért, hogy százmilliók fognak meghalni Afrikában és Ázsiában.

Százmilliók fognak éhen halni Biden, Johnson és társai intézkedéseinek közvetlen eredményeként.

Szekrényben kellene rekedni ahhoz, hogy ne tudnánk, hogy az üzemanyag- és élelmiszerárak magasabbak, mint valaha - és még magasabbak lesznek. Az élelmiszerárak a nyár végére további 15%-kal lesznek magasabbak. Karácsonyra pedig még magasabbak lesznek. Az olajárak tovább fognak emelkedni, mert az őrült szektások megakadályozták, hogy a vállalatok további olajkészleteket keressenek. A finomítói árak is szárnyalnak. Jövő télen a legtöbb idős embernek választania kell, hogy megfagy vagy éhen hal.

Ó, és az élelmiszert és az üzemanyagot egy bizonyos ponton biztosan adagolni fogják. De ezt már előre láttad, nem igaz?

 

 

Ahogy megjósoltam, a kamatlábak emelkednek, hogy megpróbáljanak felzárkózni az inflációhoz, amely szárnyal. A megtakarítók évente 10%-ot vagy még többet veszítenek az infláció miatt. Ha két évvel ezelőtt volt 1000 font megtakarításod a bankban, akkor az most körülbelül 750 fontot ér. Így teszi tönkre a megtakarításokat az infláció.

A lakástulajdonosok pedig a jelzálogköltségeiket látják majd megugrani. Ezrek veszítik el otthonukat. A magasabb kamatlábak miatt kisvállalkozások ezrei mennek majd tönkre. A munkanélküliség az egekbe szökik.

A háziorvosok háromnapos heteket dolgoznak, a kórházi szakorvosok pedig otthonról akarnak dolgozni. A betegeknek 8 órát kell várniuk a mentőre és 12 órát arra, hogy orvoshoz jussanak, ha végül kórházba kerülnek. Az NHS több időt és energiát fordít arra, hogy felébredjen, mint arra, hogy gondoskodjon a betegekről. Néhány háziorvosi rendelőben "asszisztenseket" alkalmaznak, hogy átvegyék a háziorvosok munkáját.

Vannak orvosok, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy 2020-ban és 2021-ben több ember halt meg, mint más években. Ha csak megnéznék a kormány saját számait, tudnák, hogy ez nem igaz.

Minden hazugság. És az orvosok, újságírók és ügyvédek védik a hazugságokat.

A háziorvosok már nem akarnak szemtől szemben találkozni a betegekkel, de boldogok voltak, hogy évi 100 000 fontot keresnek a covid-19 oltásokkal - szemtől szemben.

A gondozóházakban kevés a személyzet, mert az okosokat kirúgták, mert nem voltak hajlandók mérgező oltással mérgezni magukat. Ahogy a gondozóotthonok küzdenek, úgy zsúfolódnak túl a kórházak a gyengékkel és rászorulókkal. A várólisták pedig egyre hosszabbak.

Bolondnak kell lenni ahhoz, hogy ne lássuk az igazságot.

A vasúti szakszervezetek sztrájkolnak, és a légi dolgozók is sztrájkolhatnak. A külföldi nyaralást tervező britek otthon maradhatnak, és bámulhatják a tengerparti égboltot átszelő chemtraileket. Az összeesküvők már régen eldöntötték, hogy rohadt nyárunk lesz. (Ennyit a sokat ígért globális felmelegedésről.)

És még mindig vannak emberek, akik azt hiszik, hogy ez csak balszerencse?

 

 

Más munkavállalók milliói, akiket a baloldali "új világrend" őrültjei buzdítanak, sztrájkokat követelnek, mintha a sztrájk jobbá tenné a dolgokat. A tanárok, ápolók, orvosok és más, túlságosan védett állami alkalmazottak sztrájkkal fenyegetőznek. A sztrájkolók pontosan azt teszik, amit a gonosz összeesküvők akarnak tőlük. Ők segítenek minket a Nagy Újraindításba, és akcióik tömegesen növelni fogják a halálos áldozatok számát a következő néhány hónapban. Az összeesküvők örömmel dörzsölik majd a kezüket, amikor a sztrájkok elkezdődnek.

A sztrájkok még nagyobb üzemanyag- és élelmiszerhiányt fognak okozni. Az árak egyre csak emelkedni fognak.

A sztrájkolók feltehetően védelmet akarnak az összeesküvők által szándékosan létrehozott infláció ellen. De mindenki más - különösen a gyengék, a szegények, a gyengék és az idősek - kárára akarnak védelmet kapni.

És vannak emberek, akik szerint mindez csak a szerencsétlenség tökéletes vihara.

A recesszió, amelyre hónapokkal ezelőtt figyelmeztettem, most feltartóztathatatlanul halad egy mély, sötét pénzügyi depresszió felé. Félreértés ne essék: ez még évekig így lesz. Az egész szándékos.

Skóciában az SNP olyan törvényjavaslatot terjeszt elő, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy megváltoztassák a törvényes nemüket, egyszerűen azzal, hogy azt mondják, hogy meg akarják változtatni a törvényes nemüket. A férfiak bejuthatnak majd a női mosdókba, menedékházakba és sportversenyekre, és ezt a női csoportok semmiféle fújkálása nem fogja megakadályozni. A skótok még az "eunuch"-ot is elismert nemként kezelik, és milliárdokat fognak költeni arra, hogy az eunuchoknak rengeteg "nemi megerősítő orvosi ellátást" nyújtsanak. Úgy tűnik, az SNP-ben senki sem vette észre, hogy az igazán szar egészségügyi ellátásnak köszönhetően Skóciában a legalacsonyabb a várható élettartam a nyugati világban, és úgy tűnik, szoros versenyben van Wales-szel, hogy az első nyugati ország legyen, amely jobban hasonlít Kínára, mint Kína.

A Bank of England felelős a nemzet pénzügyi egészségéért, de mint mindenhol a központi bankok, azt mondja, hogy nem érti, mi történik, és tehetetlen, hogy bármit is tegyen. A masszívan túlfizetett bohócok a kezüket tördelik, számolgatják a pénzüket és nézik a teniszt. Tényleg? Hogy lehet, hogy én pontosan megjósoltam, mi történik, de a túlfizetett bankárok azt állítják, hogy nem láttak semmit?

Az autósokat megbírságolják, ha nem hagynak legalább két méternyi helyet a kerékpárosok mellett - még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy a legtöbb országúton nincs elég hely, és így az egész forgalomnak a bénázó kerékpárosok mögött kell kúsznia. Még több káosz. Több sofőr veszíti el a jogosítványát.

Egyetlen értelmes, tájékozott vagy intelligens ember sem gondolhatja, hogy a covid-19 oltás releváns, hasznos, biztonságos, hatékony, szükséges vagy erkölcsileg indokolt, de az USA-ban az FDA engedélyt adott az őrült orvosoknak, hogy már hat hónapos csecsemőknek is beadhassák a covid-19 oltást. Hat hónapos csecsemőknek fognak beadni egy halálos és kísérleti gyilkos oltást, amely már most is számtalan halálesetért és sérülésért felelős gyermekek és felnőttek körében. Azok az orvosok, akik elég ostobák voltak ahhoz, hogy beadják a veszélyes oltást, bejelentették, hogy értetlenül állnak a fiatalok és egészséges felnőttek körében bekövetkezett hirtelen halálesetek száma előtt! Hogy lehet, hogy bárki, akinek van működő agyszövete, nem veszi észre, hogy az oltások ölnek meg embereket?

Eközben a Pfizer tesztelési programjának eredményeit darabokban hozzák nyilvánosságra - mintha egy televíziós tehetségkutató verseny eredményei lennének. Minden egyes közzététel újabb ijesztő információkat hoz, amelyeket a mainstream média továbbra is figyelmen kívül hagy, mert kényelmetlenek.

 

 

Azt mondják, hogy a covid-19 visszatér. Ősszel újabb oltások lesznek - annak ellenére, hogy tudjuk, hogy az oltások nem akadályozzák meg, hogy elkapjuk a kovidot, és nem akadályozzák meg, hogy ha elkapjuk, akkor is terjesszük.

A tudósok egy új vakcinán dolgoznak, amely a levegőben fog terjedni, mint az influenzavírus - így mindenki be lesz oltva minden ellen - akár tetszik neki, akár nem.

A veszélyes PCR-tesztet még mindig használják a kórházakban és a repülőtereken olyan emberek, akik úgy tesznek, mintha azt hinnék, hogy jelent valamit. Egy érme feldobása a levegőbe hasznosabb eredményt adna. Milliók - köztük rendőrök és kórházi dolgozók - viselnek rutinszerűen maszkokat, amelyek tönkreteszik az egészségüket, és amelyek végül meg fogják őket ölni.

A mainstream média mindenről és bármiről hazudik, mert manapság az újságírókat azért fizetik, hogy hazudjanak az összeesküvők védelmében.

A BBC (amely a The Guardianhoz hasonlóan pénzügyi megállapodást kötött a Bill és Melinda Gates-szervezettel) elhallgatja az igazságot (bárkit, aki megkérdőjelezi az oltásokat, automatikusan kitiltanak minden műsorukból), és úgy tűnik, hogy újságíróit inkább lobbizásra és kampányolásra képzik ki, mint a hírek közlésére. Véleményem szerint a BBC jelenleg a világ legelőítéletesebb és legpártatlanabb szervezete. És elvárják, hogy a hiszékeny közönség tagjai fizessenek nekik éves licencdíjat!

Az Egyesült Királyságban a kormányzati kiadások magasabbak, mint valaha is voltak. A köztisztviselőként fizetett emberek száma 2016 óta negyedével nőtt. Több ezren kapnak bónuszokat annak ellenére, hogy valójában évek óta nem végeztek semmilyen munkát, mert megengedték nekik, hogy csak üljenek otthon. Nagy-Britannia gyorsan tönkremegy.

Ez Nagy-Britannia 2022 nyarán.

Aki azt hiszi, hogy ami történik, az véletlen, annak elment az esze.

Minden, ami történik, előre meg volt jósolva. Minden, ami történik, a terv szerint történik. Az összeesküvők felgyorsították az életet, hogy a világ polgárait állandóan feszültségben tartsák, és kétségbeesetten várják a megkönnyebbülést.

Ez a Nagy Újraindítás kezdete. Így néz ki az "új normális".

Copyright Vernon Coleman 2022. június

Lavrov-interjú...a BBC tenyérbemászó modorában

Az USA a rakétarendszerek Ukrajnába történő szállításának megduplázását fontolgatja

 

Az USA fontolgatja, hogy további 4 HIMARS többszörös rakétaindító rendszert ad Ukrajnának.

Az Egyesült Államok egy jóváhagyott segélycsomag részeként további négy HIMARS-rakétakilövő rendszert küld Ukrajnának. A Pentagon szerint azonban az USA-nak kétszer annyi harcjárművet kell kiutalnia. A hivatal azonban még mindig mérlegeli az összes lehetőséget, és a döntés további négy egység küldéséről még nem végleges. A jelentések szerint a szállítás gyorsasága attól függ majd, hogy Ukrajnának mekkora szüksége van a járművekre. Bár az ukrán képviselők jóval több segítséget kértek, mint amennyit a Fehér Ház jóváhagyott. Ukrán tisztviselők szerint nagyobb hatótávolságú lőszerekre van szükségük, hogy "kritikus előnyre" tegyenek szert a harctéren, amely most több száz kilométerre húzódik. Magas rangú amerikai tisztviselők azt állítják, hogy az új rakétavetők, valamint a nagy pontosságú lőszerek hatékonyak lesznek a Donbasszban előrenyomuló orosz erőkkel szemben.

Hivatalos jelentések szerint az amerikai védelmi minisztérium további 700 millió dollár értékű felszerelés formájában további segítséget nyújtott Ukrajnának. Ezt a számlát még június 1-jén hagyták jóvá. A kiutalt felszereléseket az ukrán katonák szükségleteire szánták. Eddig az Egyesült Államok már 5,3 milliárd dollárnyi forrást, 2014 óta pedig 7,3 milliárd dollárt kötött le. A júniusi segélycsomag a következő felszereléseket tartalmazta:

Nagy mozgékonyságú tüzérségi rakétarendszerek és lőszerek;
5 tüzérségi elhárító radar;
2 légtérellenőrző radar;
1000 Javelint és 50 parancsnoki indítóegységet;
6000 páncéltörő fegyver;
15 000 darab 155 mm-es tüzérségi lövedék;
4 Mi-17 helikopter;
15 taktikai jármű;
Pótalkatrészek és felszerelések.

Az Egyesült Államok hamarosan négy HIMARS-t, egy mobil rakétaindítót, valamint nagy pontosságú lőszert küld, amely körülbelül 77 kilométeres távolságból képes célpontokat eltalálni. A döntést Bidennek jóvá kell hagynia, és a HIMARS-ok száma bármikor változhat egyik vagy másik irányba. Bár az egységeket már Európába telepítették. Eközben Nagy-Britannia egy hasonló fegyverből, az amerikai gyártmányú M270-es többszörös rakétavetőből küld három egységet, amelynek hatótávolsága 80 kilométer. Németország szintén a héten jelentette be, hogy három M270-es rakétát szállít Kijevbe.

Tömeggyilkos Népirtó Joe Biden már részben indokolta azokat a kolosszális összegeket, amelyeket az Egyesült Államok Ukrajna megsegítésére fordít. Az új rakétarendszerek valószínűleg gondot fognak okozni, ha Oroszország nem tudja megsemmisíteni őket, mielőtt azok a harctérre érnének. Először is, az ilyen nagy hatótávolságú rendszerek lehetővé teszik Kijev számára, hogy fokozza a polgári infrastruktúra elleni terrortámadásait a DPR-ben, az LPR-ben és még magában Oroszországban is.

https://southfront.org/the-u-s-is-thinking-of-doubling-shipments-of-missile-systems-to-ukraine/