2021. június 29., kedd

Felvettem a vakcinát, rájöttem a hibámra, és élni akarok. Mit tehetek most?

 

Az első. Ne vegyek fel több oltást. Az emlékeztető oltások felajánlása azt mutatja, hogy az oltás hatása elmúlik, ha átvészeled.

A második. Ha dohányzik, most azonnal hagyja abba. Vagy ha iszik, stb.

Ezután olvassa el Dr. Mercola, majd Jim Stone tanácsait. Először Dr. Mercola.

Ha megkapta az oltást, és most már megbánta, talán képes lehet kezelni a tüneteit ugyanazokkal a stratégiákkal, amelyeket a tényleges SARS-CoV-2 fertőzés kezelésére használna.

Az elmúlt évben számos cikket írtam, amelyekben részletesen bemutattam az immunrendszer javításának egyszerű stratégiáit, és egy egészséges immunrendszerrel incidens nélkül átvészelheti a COVID-19-et. Az alábbiakban összefoglalok néhány olyan stratégiát, amelyet mind a COVID-19 megelőzésére, mind pedig a vakcina esetleges mellékhatásainak kezelésére használhat.

-Fogyasszon "tiszta", ideális esetben bio étrendet. Kerüljön mindenféle feldolgozott élelmiszert, különösen a növényi olajokat, mivel ezek tele vannak káros omega-6 linolsavval, amely tönkreteszi a mitokondriumok működését. A linolsav bizonyítottan növeli a COVID-19 okozta halálozást.

-Figyeljen a táplálkozási ketózisra és az időben korlátozott étkezésre, mindkettő segít optimalizálni az anyagcsere-gépezetét és a mitokondriumok működését.

-Vezessen be egy méregtelenítő programot, hogy megszabaduljon a nehézfémektől és a glifozáttól. Ez azért fontos, mert ezek a méreganyagok hozzájárulnak a gyulladáshoz. A méregtelenítés javítása érdekében javaslom a természetes glutation termelésének aktiválását molekuláris hidrogén tablettákkal.

A glifozát felvételének egyszerű módja a glicin szedése. Körülbelül 3 gramm, kb. fél teáskanál, naponta néhányszor elegendőnek kell lennie, bio étrend mellett, hogy ne minden étkezéssel több glifozátot vigyünk be.

 

-Fenntartani a semleges pH-t, hogy javítsa az immunrendszer rugalmasságát. Azt szeretné, ha a pH-értéke 7 körül lenne, amit egy olcsó vizeletcsíkkal mérhet. Minél alacsonyabb a pH-értéke, annál savasabb. Egyszerű módja a pH-értéked emelésének, ha túl savas (és a legtöbb ember az), hogy naponta néhányszor egy negyed teáskanál nátrium-bikarbonátot (szódabikarbónát) vagy kálium-bikarbonátot veszel be vízben.

A táplálékkiegészítés is hasznos lehet. A legfontosabbak közé tartoznak:

D-vitamin - A D-vitamin-kiegészítők könnyen elérhetőek, és az egyik legolcsóbb táplálékkiegészítő a piacon. Mindent összevetve a D-vitamin optimalizálása valószínűleg a legegyszerűbb és leghasznosabb stratégia, amit bárki megtehet a COVID-19 és más fertőzések kockázatának minimalizálása érdekében, és néhány hét alatt megerősítheti az immunrendszerét.
N-acetilcisztein (NAC) - A NAC a redukált glutation előanyaga, amely a jelek szerint döntő szerepet játszik a COVID-19-ben. Egy szakirodalmi elemzés szerint31 a glutationhiány valóban összefüggésbe hozható a COVID-19 súlyosságával, amiből a szerző arra a következtetésre jutott, hogy a NAC hasznos lehet mind a megelőzésben, mind a kezelésben.

 

Cink - A cink nagyon fontos szerepet játszik az immunrendszer vírusfertőzések elleni védekező képességében. A D-vitaminhoz hasonlóan a cink is segít szabályozni az immunrendszer működését32 - és 2010-ben kimutatták, hogy a cink és egy cinkionofór, például a hidroxiklorokvin vagy a kvercetin kombinációja in vitro gátolja a SARS-koronavírust. Sejtkultúrában ez perceken belül blokkolta a vírus replikációját is.33 Fontos, hogy a cinkhiány bizonyítottan rontja az immunfunkciót.34

Melatonin - Többféle módon fokozza az immunfunkciót, és segít a gyulladások csillapításában. A melatonin többek között a glutation feltöltésével35 és a D-vitamin szintézis fokozásával megelőzheti a SARS-CoV-2 fertőzést is.

C-vitamin - Számos tanulmány kimutatta, hogy a C-vitamin nagyon hasznos lehet a vírusos megbetegedések, a szepszis és az ARDS kezelésében,36 amelyek mindegyike alkalmazható a COVID-19-re. Alapvető tulajdonságai közé tartozik a gyulladáscsökkentő, immunmoduláló, antioxidáns, antitrombotikus és antivirális hatás. Nagy dózisban ténylegesen vírusellenes gyógyszerként hat, aktívan inaktiválja a vírusokat. A C-vitamin szinergikusan működik a kvercetinnel is.37

Kvercetin - A kvercetin erős immunerősítő és széles spektrumú vírusellenes szer, amelyről először a 2003-as SARS-járványt követően megállapították, hogy széles spektrumú védelmet nyújt a SARS-koronavírus ellen,38,39,40 és a bizonyítékok arra utalnak, hogy hasznos lehet a SARS-CoV-2 megelőzésében és kezelésében is.

B-vitaminok - A B-vitaminok számos COVID-19-specifikus betegségfolyamatot is befolyásolhatnak, beleértve41 a vírus replikációját és invázióját, a citokinvihar indukcióját, az adaptív immunitást és a hiperkoagulabilitást.

1-es típusú interferon - Az 1-es típusú interferon megakadályozza a vírus replikációját és segít az RNS lebontásában. Spray formájában kapható, amelyet közvetlenül a torkodba, orrodba fújhatsz. Mikovits azt javasolja, hogy naponta néhány spray-t vegyen be profilaktikusan, és többet, ha köhögése, láza vagy fejfájása van.

 

Ne feledkezzünk meg a szaunázásról, amit hideg zuhany követ, ha elég erősek vagyunk. Ez bárkinek az idegrendszerét magasabb szintre emeli.

Jim Stone hozzáteszi -

Néhány embernél - akik vagy nagyon erősek, vagy más okból nem kaptak túl erős ütést - a saját genetikai korrekciós mechanizmusaik előbb-utóbb kijavítják a lövést a szervezetükből, és végül ennek köszönhetően nem lesznek többé mágnesesek. A mágnesesség annak az eredménye, hogy a genetikai módosítások azt mondják a sejteknek, hogy olyasmit tegyenek, amire soha nem tervezték őket, és bizonyos esetekben néhány embernek megfelelő javító mechanizmusai lesznek ahhoz, hogy legalább részben kijavítsák azt, amit a lövés okoz.

Egy példa egy másik típusú DNS-károsodásra, amelyet a sejtek képesek kijavítani: A sugárzás egy másik módja a DNS-károsodásnak, és a sejtek MINDIG károsodnak a sugárzás által. Életed minden napjának minden percében - és a tested rendelkezik DNS-javító mechanizmusokkal, amelyek a DNS-t újra összeillesztik, amikor az megsérül. A sugárzás okozta károsodás általában nem maradandó. Ha nem viszi túlzásba, akkor idővel túlteszed magad rajta. Radioaktív világegyetemben élünk, állandóan ionizáló sugárzással bombáznak minket, és a testünket úgy tervezték, hogy megbirkózzon vele. Iránnak vannak olyan régiói, ahol a természetes sugárzás évi 250 millisievert, és az ott élő emberek nem változnak gombává. Jól vannak.

Az ok, amiért folyamatos emlékeztető oltások sorozatát akarták, az volt, hogy megkerüljék, hogy az emberek öngyógyuljanak és túljussanak rajta. Sok ember nem fog öngyógyulni, és én nem kapnám meg az injekciót, ha azt várnám, hogy igen, de ha az emberek DNS-e folyamatosan ellenőrzi a hibákat és javítja önmagát, akkor sok ember képes lesz önjavításra, mindenféle beavatkozás nélkül. Ez rengeteg táptalajt fog adni a szélhámosoknak, hogy "bebizonyítsák, hogy a gyógymódjuk működött", miközben egyáltalán nem tett semmit.

Mindig lesz maradandó károsodás egy olyan injekciótól, amely szándékosan támadja a DNS-edet, de ha "eléggé" túlteszed magad rajta, az injekció nem fogja elvégezni azt a munkát, amire szánták. Azok, akik csak egy oltást kaptak, (elég sok idő után) legalább valahogy rendbe jöhetnek.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/felvettem-a-vakcinat-rajottem-a-hibamra-es-elni-akarok-mit-tehetek-most.html

Thierry Baudet holland politikus ismerteti a parlamentben a Rockefeller Alapítvány Covid-terveit

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Thierry Baudet holland politikus elítélőleg szól arról, hogy a Rockefeller Alapítvány már 2010-ben olyan jövőbeli forgatókönyvet készítette, amely előrejelez egy küszöbön álló világjárványt pontosan úgy, ahogy az jelenleg történik globális oltási kampánnyal, oltási útlevelekkel, biometrikus azonosítással stb.

Ez azt jelenti, hogy egy fokozottabban ellenőrzött világnak széles körű elfogadottsága lenne a lakosság körében, és ezzel együtt szintén fokozódni fog a polgárok és tevékenységeik ellenőrzése és autoriter megfigyelése.
Fontos ugyanakkor, hogy ne hagyjuk, hogy ez megtörténjen, mert fennáll a veszélye annak, hogy elveszítsük a szabadságjogainkat, ezért fel kell ébrednünk és meg kell akadályoznunk, hogy mindez megtörténjen!

Angelina Farella gyermekorvos az amerikai szenátusban: elfogadhatatlan és bűncselekmény a gyermek

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Angelina Farella, 25 éves tapasztalattal rendelkező texasi gyermekorvos tanúvallomást tett: „Valójában azért jöttem, hogy megvédjem a texasi gyermekeinket. Valóban rettenetes helyzetben vagyunk.”
Ilyen arányú károkat okozó korábbi vakcinákat már visszavontak volna. Hall szenátor jelezte, hogy a koronavírus elleni állatokon végzett kísérleteket leállították, miután az állatok elkezdtek elpusztulni. „Nem végeztek kísérleteket embereken – mondta Hall – az állatkísérleteket pedig leállították, mert az állatok elpusztultak”.

Dr. Byram Bridle, a vakcina szív- és érrendszeri problémákat okoz

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A Dr. Byram Bridle által bemutatott tudományos érveket tökéletesen alátámasztják ismert és neves tudományos folyóiratokban megjelent, lektorált publikációk.

Dr. Bridle figyelmeztet rá, hogy az mRNS-vakcina tüskefehérjéje valójában toxin és kórokozó, amely nem marad az oltás helyén, hanem bekerül a keringésbe és ezáltal károkat okozhat elsősorban a szívben és az érrendszerben.

Az oltással méreganyagot juttatnak be az emberek szervezetébe, aminek súlyos következménye van a szív- és érrendszerre, átjut a vér-agy gáton és agykárosodásokat is okoz.

David Icke, A vakcina eltéríti isteni kapcsolatunkat és összekapcsol a felhővel

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Figyelem! Mi történik a mostani vakcinák esetében? Miért terjed át a tartalmuk másokra?
A mostani kísérleti vakcinákban lévő nanotechnológia megváltoztatják a DNS adó-vevő antennájának jellegét és összekapcsolják a „felhővel” vagy az „alsóbbrendű technológiai valósággal”, így immár nem a kiterjesztett tudat lesz az emberi lények irányítási központja, és ettől kezdve folyamatosan kapcsolatban leszünk a felhővel, és jelenleg pontosan ez történik.
Megváltoztatják az információvétel és -továbbítás módját, hogy csak az övéiket vegyük és továbbítsuk, ami része annak a tervnek, hogy megszüntessék az Embert és létrehozzák az igen különböző, biológiai-szintetikus Ember 2.0-t.