2023. július 7., péntek

Mark Dolan: Cash is King

Forrás: GBNews @ YouTube
Mark Dolan: If we allow a cashless society, it'll be the end of our financial autonomy! Cash is king
https://youtu.be/rZqQhiLwAys

Brüsszelben az EU Parlamentben, európai parlamenti képviselők összegyűltek, hogy polgári kezdeményezést indítsanak a WHO által javasolt Pandémiás Szerződés és a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat módosításai ellen.

Alice Weidel megmondja Eszement Zöldség

Ezért kellene Alkotmányba foglalni a közüzemi vállalatok állami tulajdonban tartását és ezért kell megvédeni a rezsicsökkentést a brüsszeliek ármánykodásától. A cél ugyanis a Világgazdasági Fórum jelmondata: “2030-ra nem lesz semmid – és még örülhetsz!”

Forrás: AfD -Fraktion Bundestag @ YouTube
Alice Weidel rechnet knallhart mit dem Heizungs-Irrsinn dieser Regierung ab! – AfD-Fraktion
https://youtu.be/Pvnjr_Dgs9c

Latin-amerikai falba ütközött az EU – Fekete kontinens arccal a BRICS felé

 

Brüsszel, Pretoria, 2023. július 7. péntek (MB)

Rendre kudarcba fullad a nyugati szövetségesek Oroszország elszigetelésére irányuló kísérlete az Európai Unión és a NATO-n kívüli országok körében – jelentette a Magyar Békekör tudósítója pénteken.

A Kína, India, Dél-Afrika, Brazília, Törökország és Szaúd-Arábia Oroszország elleni megnyerésére irányuló június végi koppenhágai tanácskozás kudarca után most a latin-amerikai országok mondtak nemet az Európai Unió próbálkozására, és törölték tervezett csúcskonferenciájuk zárónyilatkozat-tervezetéből az Ukrajna támogatását célzó kitételeket.

Az EU soros elnöki tisztségét betöltő Spanyolország szerette volna meghívni Élőhalott Zsebhitler Zelenszkij ukrán elnököt is az EU és 33 közép- és dél-amerikai ország július 17-18. között tartandó brüsszeli csúcstalálkozójára, de a latin-amerikaiak közölték vele, hogy ha jelen lesz, nem vesznek részt a tanácskozáson.

Úgy tudják, kérdésessé vált, hogy a csúcsértekezletről egyáltalán kiadnak-e közös zárónyilatkozatot.

A történtekkel egy időben a BRICS csoport soros elnöki tisztségét betöltő Dél-Afrikai Köztársaság meghívta a fekete földrész összes állam-és kormányfőjét a Brazíliát, Dél-Afrikát, Indiát, Kínát és Oroszországot tömörítő BRICS együttműködési szervezet augusztus 22-24. között tartandó johannesburgi csúcsértekezletére.

Úgy tudják, az Afrikai Egységszervezet 55 tagállamának túlnyomó többsége kész eleget tenni a meghívásnak, tekintettel érdekeltségére gazdasági növekedésének felgyorsítása iránt.  A tanácskozás homlokterében ugyanis a BRICS és Afrika együttműködése áll, különös tekintettel az államok szuverén fejlődését meggyorsító partneri viszonyra, a fenntartható fejlődésre és az egymás növekedését elősegítő befogadó politikára.

A 2009-ben alakult BRICS a világ új erőpólusává válik. Jelenlegi tagállamaiban él a világnépesség 27 százaléka (3,3 milliárd ember), a földkerekség országai területének 41,5 százalékát képezi, és a világgazdaságban előállított termék 27 százalékát adja.

Az alá- és fölérendeltségtől mentesen működő, egyenjogúságon alapuló szervezet óriási vonzerejére jellemzően felvételét kérte a BRICS-be Algéria, Argentína, Bahrain, Banglades, Egyiptom, Etiópia, Indonézia, Irán, Szaúd-Arábia, az Egyesült Arab Emírségek. Érdeklődést mutat a tagság iránt Afganisztán, Angola, Fehéroroszország, a Comore-szigetek, Kuba, a Kongói Demokratikus Köztársaság, Gabon, Bissau-Guinea, Honduras, Kazahsztán, Mexikó, Nicaragua, Nigéria, Pakisztán, Szenegál, Szudán, Szíria, Thaiföld, Tunézia, Törökország, Uganda, Venezuela, és Zimbabwe.+++

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2023/07/01/kudarcba-fulladt-oroszellenes-konferencia-koppenhagaban/

Kiadta: Magyar Békekör