2021. február 3., szerda

A perui bíróság szerint Bill Gates, George Soros büntetőjogi felelősséggel tartozik a COVID-19 pandémia „létrehozásáért”

 

Bill Gates-t, Soros Györgyöt és a Rockefeller-család több tagját felelősnek tartották a kínai vírus megjelenéséért és terjedéséért, amely kisvállalkozások tízezreit ölte meg és örökre megváltoztatta a világot a legrosszabbra.

A perui bíróság a koronavírus-járvány létrehozásának felelősségével vádolta a csoportot .

A Chicha és a Pisco Bűnügyi Fellebbviteli Kamara határozatában kijelentette, hogy a járvány egy olyan "bűnöző elit találmánya volt a világ minden táján", amelyet többek között olyan milliárdosok alkotnak, mint Soros, Gates és Rockefeller.

Így a bíróság a késedelmet azzal indokolta, hogy a vádlott fellebbezéséről határozatot hozott, aki a megelőző őrizet eltörlését kérte és akinek engedélyét a pandémia miatt elhalasztották.

Tito Gallegos, Luis Legia és Tony Changarei bírák számára a járvány „kiszámíthatatlan volt”; az állítólagos alkotók kivételével mindenki számára, „akik részt vettek benne és továbbra is külön titokban kezelik a környezetükben.

„Semmiféle világkormány, magánszemély vagy jogi személy, sem a vádlottak védelme nem állíthatja, hogy ennek a járványnak az„ előrelátás ”a minősége, kivéve az új világrend megalkotóit, mint Bill Gates, Soros, Rockefeller stb. ” írják le a bírák az LP Law portálon közzétett állásfoglalásban.

A bírák minden kétséget kizáróan kijelentették, hogy a koronavírust „a világot uraló bűnöző elit hozta létre”.

A dokumentum különösen a pénzügyi befektetőt, George Sorost, a Microsoft társalapítóját, Bill Gates-t és a Rockefeller milliárdosok családját idézi, akiket azzal vádol, hogy a vírust "kezelik" és "tovább irányítják" az "új világrendbe".

31 ok, amiért nem veszem fel az oltást . A következő listát Chananya Weissman izraeli rabbi készítette.

 

1. Ez nem oltóanyag. A vakcina definíció szerint immunitást nyújt egy betegséggel szemben. Ez nem nyújt mentességet semmivel szemben. A legjobb esetben csak csökkenti annak esélyét, hogy súlyos vírusos esetet kapjon, ha valaki elkapja. Ezért ez orvosi kezelés, nem oltás. Nem akarok orvosi kezelést kapni olyan betegség miatt, amelyben nem szenvedek.

2. A gyógyszergyárak, politikusok, egészségügyi intézmények és a média összefogtak, hogy ezt általánosságban oltásnak nevezzék, ha csak ez nem egy azzal a céllal, hogy manipulálják az embereket, hogy biztonságosabbnak érezzék magukat az orvosi kezelés alatt. Mivel csalók, nem bízom bennük, és nem akarok mit kezdeni az orvosi kezeléssel.

3. Ennek az orvosi kezelésnek a feltételezett előnyei minimálisak, és semmiképpen sem tartanának sokáig. A létesítmény ezt elismeri, és már további felvételekről és folyamatosan növekvő számú új „vakcináról” beszél, amelyekre rendszeresen szükség lenne. Nem vagyok hajlandó krónikus pácienssé válni, aki rendszeresen kap új gyógyszerészeti injekciókat, pusztán azért, hogy csökkentsem annak esélyét, hogy súlyos vírusos esetet kapjak, amelyet ezek az injekciók nem is akadályoznak meg.

4. Az immunrendszer természetes megerősítésével csökkenthetem annak esélyét, hogy súlyos vírusos esetet kapjak. Abban az esetben, ha vírust kapok, vannak olyan vitaminok és jól bevált gyógyszerek, amelyek csodálatos eredményekkel jártak a betegség elhárításában, anélkül, hogy ennek az orvosi kezelésnek kockázatai és ismeretlenek lennének.

5. A létesítmény ragaszkodik ahhoz, hogy ez az orvosi kezelés biztonságos legyen. Ezt nem tudhatják, mert a hosszú távú hatások teljesen ismeretlenek, és sok éven át nem fogják tudni. Lehet, hogy spekulálnak, hogy biztonságos, de nem megfelelő számukra egy ilyen állítás, amelyet nem lehet tudni. Mivel bizonytalanok, nem bízom bennük, és nem szeretnék részt venni a kezelésükben.

6. A gyógyszergyártók nulla felelősséggel tartoznak, ha bármi rosszra fordul, és nem lehet perelni őket. Ugyanez vonatkozik azokra a politikusokra is, akik szorgalmazzák ezt a kezelést. Nem adok be magamnak új, kísérleti orvostechnikai eszközt, ha a mögöttük álló emberek nem vállalnak felelősséget vagy felelősséget, ha valami rosszul alakul. Nem kockáztatom az egészségemet és az életemet, amikor nem hajlandók semmit sem kockáztatni.

 

7. Izrael miniszterelnöke nyíltan elismerte, hogy az izraeli nép a világ laboratóriuma ennek a kísérleti kezelésnek. Nem érdekelt, hogy tengerimalac legyek, vagy a testemet a tudománynak adományozzam.

8. Izrael beleegyezett abba, hogy állampolgárainak orvosi adatait megossza egy külföldi gyógyszergyárral, mivel e kezelés megkötésének alapvető részét képezik. Soha nem járultam hozzá ahhoz, hogy személyes orvosi adataimat ilyen szervezetekkel osszák meg, és még csak nem is kérdezték tőlem. Nem járulok hozzá ehhez a nyavalyás vállalkozáshoz.

9. A Pfizer vezetői és igazgatósági tagjai nyilvántartják, hogy minden rajongás és biztosíték ellenére sem vállalták el saját kezelésüket. Azt állítják, hogy igazságtalannak tartanák a „vonal elvágását”. Ez egy utólagos kifogás, és hihetetlen mennyiségű csucspa kell ahhoz, hogy ilyet is mondjon. Az ilyen „vonal” a saját fantáziájuk szüleménye; ha bedugnak maguknak pár injekciót, senki sem sír. Ezenkívül a magánrepülőgépekkel és a privát szigetekkel rendelkező milliárdosokról nem tudni, hogy várakoznak a sorban, amíg a világ minden táján a parasztok százmilliói nem kapnak meg először mindent, amit ezek a milliárdosok maguknak akarnak.

10. A letelepedési média kérdés és aggodalom nélkül elfogadta ezt a huncut kifogást. Sőt, dicsérik Pfizer vezetőit állítólagos önfeláldozásuk miatt, hogy addig nem veszik igénybe saját kísérleti kezelésüket, amíg mi nem megyünk először. Mivel ilyen bolondoknak tartanak minket, nem bízom bennük, és nem akarom új kezelésüket. Nekik lehet a helyem a sorban. A sor legvégére megyek.

11. Három tény, amelyet össze kell állítani:

Bill Gates ezeket az oltóanyagokat alapvető fontosságúnak tartja az emberi faj túlélése szempontjából.
Bill Gates úgy véli, hogy a világnak túl sok embere van, ezért „elnépteleníteni” kell.
Bill Gates-et, a világ talán leggazdagabb emberét sem injekciózták. Semmi sietség.

Nem. Átadok minden olyan orvosi kezelést, amelyet ő akar.

Vakcinák: A mainstream média az intellektuális fanatizmus és a gondolati kényszer sokkoló kiállításává vált.

12. A létesítmény teljesen egyoldalúan ünnepelte ezt a bánásmódot. A politikusok és a média arra ösztönzi az embereket, hogy vegyék erkölcsi és polgári kötelességként egyaránt. A kezelés előnyeit nagymértékben eltúlozzák, a kockázatokat figyelmen kívül hagyják, és az ismeretleneket félresöpörik. Mivel csalók és manipulatívak, személyes jó közérzetemet nem fogom kockáztatni integritásukon.

 

13. Intenzív propagandakampány folyik az emberek számára, hogy ezt a kezelést vegyék igénybe. A politikusok és a hírességek szelfiket készítenek arról, hogy injekciót kapnak (esetleg egyes esetekben úgy tesznek, mintha injekciót kapnának), a média ezt a legmenőbb, legokosabb, legboldogabb és szórakoztatóbb dolognak tartja. Ez a történelem legelterjedtebb marketingkampánya. Ez egyáltalán nem alkalmas semmilyen orvosi kezelésre, nemhogy vadonatújra, és visszahúzódásra késztet.

14. A tömegek nyomon követik, és olyan képeket tesznek közzé, amelyeken kábítószert injektálnak, ezzel táplálva a tömeges társ nyomást. Van ebben valami nagyon riasztó és beteges dolog, és én nem akarok belőle semmit. Soha nem szedtem drogot, csak azért, mert „mindenki csinálja”, és nagyon jó. Most biztosan nem fogom kezdeni.

15. Azokat, akik aggodalmaknak adnak hangot ezen orvosi kezelés miatt, megfélemlítik, rágalmazzák, gúnyolják, cenzúrázzák, kiközösítik, megfenyegetik és elbocsátják munkájukat. Ide tartoznak azok az egészségügyi szakemberek, akiknek tudományos alapú aggodalmaik vannak a kábítószerrel kapcsolatban, és gondozóik, akik tanúi voltak annak, hogy a felelősségük alatt álló emberek szörnyű reakciókat és halált szenvedtek röviddel az injekció beadása után. Amikor a létesítmény olyan jó embereket tisztít, akik mindent megkockáztatnak, hogy aggodalmat keltenek egy új gyógykezelés miatt - még akkor is, ha nem egyenesen ellenzik -, akkor minden alkalommal bízom ezekben a bátor emberekben a létesítményben. Eszembe sem jut egyetlen hasonló eset sem a történelemben, amikor az igazság és az erkölcs kiderült, hogy a létesítmény oldalán áll.

16. Ez a legnagyobb orvosi kísérlet az emberi faj történetében.

17. Szándékosan nem az emberi faj történelmének legnagyobb orvosi kísérleteként mutatják be, és azt, hogy egyáltalán orvosi kísérletről van szó, súlyosan lebecsülik.

18. Ha a tömegek előtt lennének, nagyon kevesen vállalnák, hogy részt vesznek egy ilyen kísérletben. A tömegek manipulálása orvosi kísérletben való részvételre hamis színleléssel sérti az orvosi etika és a demokratikus törvény alapjait. Nem engedem, hogy az etikátlan emberek, akik ilyen magatartást folytatnak, bármit is beadjanak.

 

19. Az orvosi intézmény erről nem tájékoztatja az embereket. Kísérleti gyógyszer marketing ügynökeivé váltak, akik hatalmas cégeket és politikusokat szolgálnak ki, akik üzletet kötöttek velük. Ez közvetlen konfliktus azzal a megbízatásukkal, hogy kizárólag az ellátásuk alatt álló emberek jólétével foglalkozzanak. Mivel az orvosi intézmény megromlott, és nem lett más, mint vállalati és politikai eszköz, nem bízom abban a kísérleti gyógyszerben, amelyet annyira szeretnének beadni nekem.

20. Különböző módon nyomást gyakorolunk az injekció beadására, ami sérti az orvosi etikát és a demokratikus társadalom alapjait. A legjobb módja annak elérésére, hogy ne tegyek valamit, az a nyomás, hogy tegyek meg.

21. A kormány lezárta a vírussal és a kezelésekkel kapcsolatos protokolljukat HARMINC ÉVEN keresztül. Ez olyan információ, amelyet a nyilvánosságnak joga van tudni, és a kormány felelőssége megosztani. Mit takargatnak? Tényleg azt várják tőlem, hogy elhiggyem, hogy mindez minden kóser, és mindenekelőtt az egészségemmel foglalkoznak? Legutóbb ezt a jemeni gyermekek ügyével tették. Ha még nem ismeri, keresse meg. Most ugyanazt a botot húzzák. Nem tévesztettek meg először, és most biztosan nem is becsapnak.

22. A kormány megoszthatja személyes egészségügyi adatainkat külföldi vállalatokkal, de nem osztják meg velünk a saját protokolljukat az ügyben? Kiestem.

23. A létesítmény orvosokat, rabbikat, médiát és tömegeket toborzott azoknak az embereknek a harangozására, akik nem akarnak új drogot beadni. A legrosszabb neveknek neveznek minket. Azt mondják nekünk, hogy hiszünk az őrült összeesküvésekben, hogy ellenezzük a tudományt, hogy önzők vagyunk, hogy gyilkosok vagyunk, hogy nem törődünk az idősekkel, hogy a mi hibánk, hogy a kormány továbbra is drakonikus korlátozásokat vezet be a nyilvánosság. Mindez azért van, mert nem akarunk kísérleti kezelést kapni, nincsenek feltett kérdések. Még azt is mondják nekünk, hogy vallási kötelezettségünk van erre, és hogy ha nem, akkor súlyos bűnösök vagyunk. Azt mondják, hogy ha nem egyezünk bele az injekció beadásába, akkor kénytelenek vagyunk örökre bent maradni otthonunkban, és kizárni őket a közéletből.

Ez szörnyű, undorító, a józan ész, az erkölcs és a Tóra elferdítése. Visszahúzódásra késztet, és csak tovább erősíti a bizalmatlanságomat ezekkel az emberekkel szemben és a kísérleti gyógyszerük szedésével szembeni ellenzésemet. Hogy merik?

24. Sok olyan emberről ismerek, aki injekciót kapott, de egyikük sem tanulmányozta mélyrehatóan a tudományt, gondosan mérlegelte a lehetséges előnyöket a kockázatokkal, összehasonlította ezt a lehetőséget más alternatívákkal, valóban tájékozott volt, és úgy döntött, hogy ez az orvosi kezelés a legjobb megoldás nekik.Éppen ellenkezőleg, a felhajtás, a propaganda, a nyomás, a félelem, a vak bizalom miatt kapták őket abban, amiben állítólag "a szakértők többsége" hitt (feltételezve, hogy MINDENKI mindent alaposan tanulmányozott és teljesen objektív volt, ami nagyon kétséges ), a vak bizalom abban, amire bizonyos befolyásos rabbik késztették őket (a fentiek mellett), vagy hisztérikus félelem, hogy az egyetlen lehetőség az injekció beadása vagy a vírus súlyos megbetegedése. Amikor tömeges hisztériát és kultuszszerű viselkedést látok az orvosi kezelés körül, rendkívül gyanakvó leszek, és elkerülöm.

 

25. A gyógyszergyártóknak hosszú és dicsőséges múltjuk van tömeges vérengzéssel csodagyógyszerekkel, amelyeket a gyanútlan lakosságra taszítanak, még akkor is, ha már komoly problémák váltak ismertté. Ahelyett, hogy megnyomta volna a szünet gombot, és megállította e gyógyszerek forgalmazását mindaddig, amíg ezeket a kérdéseket nem sikerült megfelelő módon kivizsgálni, a gyógyszergyártók mindent megtettek annak érdekében, hogy elnyomják az információkat és folyamatosan nyomják termékeiket. Amikor a vállalatok és az emberek ilyen érdektelennek bizonyulnak az emberi élet iránti aggodalmuk miatt, akkor nem bízom bennük, amikor új csodaszerről beszélnek. Ez nem az első rodeónk.

26. Valóban, a horrortörténetek már lassan beérkeznek, de a politikusokat ez a legkevésbé sem aggasztja, az egészségügyi intézmény félreteszi őket, mint függetleneket vagy elhanyagolhatókat, a média figyelmen kívül hagyja, a gyógyszergyárak előre gőzölnek teljes sebességgel, és azokat, akik piros zászlót emelnek, továbbra is bántalmazzák, cenzúrázzák és megbüntetik. Nyilvánvalóan nem az életem és a közérzetem az elsődleges gond. Nem leszek a következő tengerimalacuk a laboratóriumukban. Nem kockáztatom meg, hogy a következő „egybeesés” legyek.

27. Bár sokan meghaltak röviddel az injekció beadása után - ideértve a teljesen egészséges fiatalokat is -, nem engedhetjük meg, hogy az injekciónak köze lenne ehhez. Valahogy ez tudományellenes, és több ember halálát okozza. Úgy vélem, hogy minden lehetséges kapcsolat megtagadása, az olyan személyek visszaélése, akik feltételezik, hogy létezhet kapcsolat, és a legkisebb kíváncsiság felmutatása annak feltárására, hogy létezhet-e kapcsolat, az az, ami tudományellenes, és nagyon sok ember halálát okozhatja. Ugyanezek az emberek úgy vélik, hogy én is köteles vagyok injekciót kapni. Nincs rohadt köszönet.

28. A gyógyszeripari termékek vallásos, kultuszszerű imádata elutasít, és nem veszek részt ebben a szertartásban.

29. Az „egészségügyi” szolgáltatóm folyamatosan borzolja az injekció beadását, ennek ellenére nem adtak információt erről a kezelésről vagy a lehetséges alternatívákról. Mindent, amit tudok, a létesítményen kívül másoktól tanultam. A tájékozott beleegyezés elfogadott beleegyezéssé vált. Elutasítom.

30. Látok minden hazugságot, korrupciót, propagandát, manipulációt, cenzúrát, megfélemlítést, az orvosi etika megsértését, a tudományos folyamat integritásának hiánya, a kellemetlen mellékhatások visszaszorítása, a jogos aggályok elutasítása, hisztéria, kultuszszerű viselkedés, tudatlanság, zárt gondolkodásmód, félelem, orvosi és politikai zsarnokság, a protokollok elrejtése, az emberi aggodalom hiánya élet, az alapvető emberi jogok és szabadságok tiszteletben tartásának hiánya, a Tóra és a józan ész megfertőzése, a jó emberek démonizálása, minden idők legnagyobb orvosi kísérletét kapzsi, megbízhatatlan, istentelen emberek végzik, a felelősség hiánya azokért, akik követelik Mindent megkockáztatok ... mindezt látom, és úgy döntöttem, mindannyian megtalálhatják a helyemet a sorban. Bizakodni fogok Istenben. Használom azt az elmét, amellyel megáldott, és bízom a természetes ösztöneimben.

Ez a végső okhoz vezet, amely összefoglalja, miért nem kapok „oltást”.

31 . Büdös az egész.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/31-ok-amiert-nem-veszem-fel-az-oltast.html

Dr David Martin leleplezi egyszerű érthető szavakkal az mRNA alapú vakcinának hazudott szer igazi lényegét.

 

Az mRNA alapú vakcinának mondott szer nem vakcina mivel az nem felel meg a vakcina definíció kritériumainak. Ez egy apparátus ami az emberi sejtbe bevíve a sejteket arra stimulálja, hogy patogéneket produkáljanak – a szer eleve erre lett kikísérletezve. Az mRNA ágensnek nem az a funkciója, hogy megállítsa a vírus továbbadását. Ez egy kémiai patogén stimuláló apparátus egy nagyon kis technológiai csomagban csomagolva.