2022. október 6., csütörtök

Nem kóser

Forrás: www.kla.tv/23812

A harmadik világháború elkezdődött

 

Egy szakadék fölötti kötélen egyensúlyozunk álmélkodva.

A harmadik világháború kanóca már meggyulladt.

Oroszország annektálta Ukrajna oroszbarát részeit.

Ukrajna visszavette a részeket.

Ukrajna gyakorlatilag megszállta Oroszországot.

Oroszország ígéretet tett arra, hogy minden rendelkezésére álló eszközt, beleértve a nukleáris fegyvereket is, bevet a haza védelmére.

A Nyugat továbbra is figyelmen kívül hagyja Oroszország figyelmeztetéseit, ami csak egy dolgot jelenthet. A kabalista bankárok világháborút akarnak.

(Fent Elon Musk rámutat, hogy Ukrajna Oroszország által annektált része oroszbarát)

 

 

Oroszország "közvetlen katonai összecsapásra" figyelmezteti az USA-t, ha további fegyvereket küldenek Ukrajnába.

Oroszország szerint az Egyesült Államok azon döntése, hogy több fegyvert szállít Ukrajnának, "közvetlen fenyegetést" jelent Moszkva érdekeire, és növeli az Oroszország és a Nyugat közötti közvetlen katonai összecsapás kockázatát.

"Az Egyesült Államok és szövetségesei katonai termékek szállítása nemcsak elhúzódó vérontással és újabb áldozatokkal jár, hanem növeli az Oroszország és a nyugati országok közötti közvetlen katonai összecsapás veszélyét is" - jelentette ki szerdán Anatolij Antonov, Oroszország amerikai nagykövete a Telegram üzenetküldő alkalmazáson.

https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=259502

Tömeggyilkos Népirtó Biden tudni fogja, mikor kell abbahagyni?

A Nyugat úgy döntött, hogy Oroszország nagyon korlátozott ukrajnai hadműveletét - a SMO-t (Special Militarily Operation) - ugorja meg, hogy megbélyegezze:

"Ukrajna lerohanása", ami nem volt az (mint ahogy a szíriai orosz támogatás sem jelentett lerohanást).

 

 

Ugyanis a szíriai prototípusához hasonlóan az SMO-t is úgy tervezték, hogy az orosz katonai támogatásnak az a minimális formája legyen, amely előidézheti és katalizálhatja a tárgyalásos rendezést a Minszk II. mentén.

Az SMO tökéletes illeszkedése Oroszország szíriai "lábnyomához" világossá teszi, hogy célja egy politikai rendezés előidézése volt, ami márciusban Isztambulban majdnem meg is történt - amíg Nagy-Britannia és az USA el nem vetette.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-harmadik-vilaghaboru-elkezdodott

Holtan találták az FBI vezetőjét, miután felfedte az undorító igazságot az elitről

Az FBI igazgatói az utóbbi időkben az intézményrendszer olyan figurái voltak, akik mindent megtettek az elit védelmében és az igazság elhallgatása érdekében.

Gondoljunk csak James Comeyra, aki csomóba csavarta magát, hogy megvédje Hillary Clintont a felelősségre vonástól, vagy Robert Muellerre és az "orosz összejátszás" boszorkányüldözésére.

Így valószínűleg nagy meglepetést okoz, ha megtudjuk, hogy az FBI vezetői nem mindig voltak a mély állam gorillái.

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy volt egy FBI-főnök, aki 2011-ben bekövetkezett halála előtt kiverte a biztosítékot a CIA-n belüli sátánizmusról, az illuminátusokról, az elit pedofil körökről és még sok másról, és aki közvetlenül az emberekhez vitte az üzenetét - mielőtt kegyetlenül, idő előtt levágták volna?

Ismerje meg Ted Gundersont, a Szövetségi Nyomozó Iroda különleges ügynökét, a Los Angeles-i FBI vezetőjét.

 

 

Gunderson 1951 decemberében csatlakozott az FBI-hoz J. Edgar Hoover vezetése alatt. A Mobile, Knoxville, New York City és Albuquerque-i irodákban szolgált. Fiatal és elismert ügynök volt. 1973-ban a memphisi FBI-iroda vezetője lett, 1975-ben pedig a dallasi FBI-iroda vezetője lett.

Gundersont 1977-ben a Los Angeles-i FBI irodavezetőjévé nevezték ki. Röviden, Gunderson már sok mindent megélt. És 1979-ben egyike volt annak a néhány kiválasztottnak, akit meginterjúvoltak az FBI igazgatói posztjára, amelyet végül William H. Webster kapott meg.

Az irodánál töltött kitüntetett karrierje után Gunderson nyugdíjba vonult, és országszerte előadásokat tartott, közvetlenül az emberekhez szólva. Ekkor váltak igazán érdekessé a dolgok.

Ezek az észbontó előadások emberek ezreit ismertették meg a valósággal, hogy mi zajlik a színfalak mögött a hatalom folyosóin. Az egykori FBI-főnök felelős azért, hogy elmék ezreinek nyitotta meg az elméjét, és oktatta az átlagembereket a hamis zászlós terrorizmusról, a sátáni rituális visszaélésekről, az MK Ultra agykontrollról és a chemtrailsről.

Nem meglepő módon Gunderson hirtelen és váratlanul halt meg, nem sokkal azután, hogy elkezdte kiteregetni az elit legsötétebb titkait. Sok, Gundersonhoz közel álló ember azt állítja, hogy az elit ölte meg, hogy elhallgattassa.

Gunderson nem csak arról vált ismertté, hogy leleplezte ezeket a gonoszságokat és felvilágosította a nyilvánosságot, hanem arról is, hogy az életét kockáztatva személyesen segített és védett meg sok áldozatot.

 

 

Fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy leleplezze a globális elit által a gyermekekkel szemben elkövetett szexuális és sátáni rituális visszaéléseket, és ugyanolyan sorsra jutott, mint sok más neves személyiség, aki az utóbbi időkben ugyanezekért a célokért dolgozott.

Isaac Kappy, Chris Cornell, Chester Bennington, Avicii és Anthony Bourdain mind olyan magas rangú személyiségek voltak, akik megfogadták, hogy leleplezik a szórakoztatóipar hatalmas pedofil köröket. Mindannyian ugyanarra a sorsra jutottak, mint Gunderson, idő előtt végeztek velük.

Nemrégiben Anne Heche, aki egy hollywoodi gyermekkereskedelmet leleplező filmen dolgozott, egy bizarr autóbalesetben vesztette életét, ami értetlenül hagyta a nyomozókat. Hasonlóképpen, a múlt héten elhunyt Coolio nemrégiben nyilatkozta, hogy a pedofilok irányítják a szórakoztatóipart, és kötelességének tartotta, hogy megölje őket.

Hetekkel később Coolio volt az, akit holtan találtak.

Gunderson az elit pedofilhálózat feljelentőinek OG-je. Nagy szerepe volt a Franklin Cover-Up leleplezésében, amely magában foglalta a kormányzati drogcsempészetet, pénzmosást, gyermekrablást és fiatal fiúk toborzását középnyugati árvaházakból, hogy amerikai kongresszusi képviselőkkel szexeljenek.

 

 

Gunderson arra kérte előadása hallgatóságát, hogy másolják le a kutatását, és terjesszék el minél több embernek. A tömegek felvilágosítása volt a terve a globális fasiszta zsarnokság legyőzésére.

Ebben a szellemben igyekszünk terjeszteni munkájának hírét.

Hogy segítsen nekünk a tömegek oktatásában, kérjük, ossza meg videóinkat messzire és széles körben, kommenteljen és iratkozzon fel.

Ahogy Jefferson mondta, a zsarnokságnak csak arra van szüksége, hogy megvethesse a lábát, hogy a jó lelkiismeretű emberek csendben maradjanak.

Nézze meg!

https://www.pokolafoldon.hu/blog/holtan-talaltak-az-fbi-vezetojet-miutan-felfedte-az-undorito-igazsagot-az-elitrol

Trump az új Messiás?

 

Mi van azzal, hogy Trump az új Messiás? Egészen a közelmúltig ez az elmélet a szélsőséges holdkórosok provinciája volt, de mostanra ez kezd a mainstreambe kerülni.

Támogatóinak jelentős része szó szerint azt hiszi, hogy ő a válasz az imáikra, akit Isten küldött, hogy megvédje a keresztény nemzetet. Amerika-szerte óriásplakátok és plakátok jelennek meg.

A Times Of Israel szerint "Nem tekinthetjük többé a trumpizmust Amerika politikai rendszerének véletlenszerűségének, vagy a tömeghisztéria gyülekezetének, vagy az országunkban a mentális betegségekre való rossz odafigyelés eredményének. Ez most már egy teljes értékű fundamentalista messianisztikus vallás, amelynek több millió követője van, és futótűzként terjed a kormányunkban, a rendőrségen és az üzleti életben. És ez, sokkal ijesztőbb felismerés, mert nem lehet egyszerűen leszavazni egy vallási hovatartozást. A trumpizmus nemzedékekre vagy még hosszabb időre ránk ragadt, és ő is a hamis messiások sorába fog kerülni a jövő történelemkönyveiben".

Az impeachment kísérletek voltak az ő passiója, a választási lopás az ő keresztre feszítése, Mike Pence az ő Júdása, és most a második eljövetelét kellőképpen várjuk, hogy befejezze a folyamatot. Robert Jeffress texasi evangélikus lelkész imádkozik: "Isten adjon neki erőt! Jerikói sétát tesz!"". Ez feltehetően arra utal, amikor Józsué (ugye?) megfújta a trombitát, és Jerikó falai leomlottak. Ezután Isten népe megölt minden férfit, nőt és gyermeket a városban. Vajon Trump tud valami hasonlót tenni DC-vel, SF-fel vagy NY-vel? Ha igen, akkor írjon fel engem is.

 

 

Trump a legvalószínűtlenebb az utóbbi idők Messiásai közül, de Jeffressnek nem okoz gondot összeegyeztetni Trump életmódját a Biblia tanításaival, amelyet most minden gyűlésen elővesz. "Úgy érti, úgy tesz, mintha tökéletesen jámbor lenne?" - kérdezte költői módon. "Nem." Jerry Falwell tiszteletes Dávid királyhoz hasonlítja Trumpot, akinek szintén volt néhány csontváz a szekrényében, de nagy dolgokra jutott. Jegyezzük meg, Trumpnak megvolt a maga magisztrális, a Szentíráson alapuló válasza azokra, akik ezt a kérdést felvetik: "Bizony, aki nem nyersz egy pornósztárral, miközben a harmadik felesége terhes volt az ötödik gyermekével, az vesse rá az első követ". Igen, valóban. Újra tweetelt egy állítást, miszerint az izraeliek úgy tekintenek rá, "mintha ő lenne Izrael királya" és "Isten második eljövetele", miközben szerényen elismeri, hogy másodhegedűs szerepet játszik Jézus mögött, akit ő "híresebbnek" tart. Legalábbis egyelőre.

Nézze, a legutolsó dolog, amit itt tenni akarok, hogy kigúnyolom a ma történtek spirituális dimenzióját, ami szerintem valójában a Jó és a Gonosz, vagyis Isten és a Sátán közötti manicheus konfliktus utolsó felvonása. Azt mondom, hogy bármilyen isteni hatalmat tulajdonítani Trumpnak nemcsak istenkáromlás és bálványimádás, hanem földi szempontból teljesen kontraproduktív. Sokan nem fognak velem egyetérteni, de én Trumpot ideológiamentesnek látom.

Sokkal inkább, mint a végső üzletkötő, kiszúrt egy rést a választási piacon, és briliánsan kialakított egy "terméket", hogy kihasználja azt. Groucho Marx szellemes mondása jut eszembe: "Nekem megvannak az elveim. És ha nem tetszenek, van még egy csomó más is". Szeretnék tévedni, de Istent nem lehet kigúnyolni. Trumpot pedig Messiásként megnevezni a legrosszabb fajta gúnyolódás.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/trump-az-uj-messias

Ontario College of Physicians: Az oltást megtagadóknak vényköteles gyógyszereket kell adni, vagy pszichiáterhez kell irányítani őket.

 

Csak az elmebetegek utasíthatják vissza a "biztonságos és hatékony" COVID-injekciókat. Az írás a falon van

2021 áprilisában írtam arról, hogy az ontariói háziorvosokat a kormány busásan megfizeti a COVID "oltás" kényszerítéséért.

"Az orvosoknak 150 dollárt ajánlanak fel a drága idejükért, plusz 134 dollárt az OHIP-től a "csoportterápiás" AKA csoportos kényszerítő ülésekért."

A sötétség leleplezése

Az ontariói kormány fizet a családorvosoknak az oltási kényszerítésért. Az amerikai kormány lefizeti a médiát, hogy az oltást erőltesse.

Az Ontario Health örömmel nyújt tájékoztatást és támogatást, hogy segítse a háziorvosokat abban, hogy foglalkozzanak oltatlan és oltást nem kapó betegeikkel. Az Ontario Health adatait felhasználva azonosítják a be nem oltottakat, kényszerítő képzést biztosítanak ...

 

 

Mi történik, ha a kényszerítési erőfeszítések nem működnek?

Az Ontario College of Physicians and Surgeons (Ontarioi Orvosok és Sebészek Kollégiuma) gondoskodik róla:

" Az is fontos, hogy az orvosok együtt dolgozzanak a pácienseikkel az oltással kapcsolatos szorongások kezelésén, és ne tegyék lehetővé az elkerülő magatartást. Súlyos aggodalom esetén a vényköteles gyógyszerek felelős használata és/vagy pszichoterápiára való beutalás a rendelkezésre álló lehetőségek".

Az Ontario-i Orvosok és Sebészek Kollégiuma lényegében azt mondja az orvosoknak, hogy írjanak fel gyógyszereket, vagy irányítsák pszichiáterhez a betegeket, ha nem akarják a vakcinát. Ez borzalmas. Egy újabb ok arra, hogy csökkent az egészségügyi rendszerünkbe vetett bizalom. cpso.on.ca/en/Physicians/....

 

 

Csak a mentálisan betegek utasíthatják vissza a "biztonságos és hatékony" mRNS-injekciókat. Az írás a falon van.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/csak-az-elmebetegek-utasithatjak-vissza-a-biztonsagos-es-hatekony-covid-injekciokat