2021. augusztus 19., csütörtök

Dr. Sean Brooks Mindenki Bele Fog Halni A COVID Oltásba!

A sokadik figyelmeztetés: "mint a HIV, csak vérrögökkel".

Oltottak vérmintái mikroszkóp alatt eddig soha nem látott formációkat és anyagokat mutatnak

Dr. Med. Axel Bolland orvos, Holger Fischer és Elmar Becker ügyvédek vizsgálják a teljesen ismeretlen összetevőjű, oltásnak nevezett génmódosító eljárások okozta károkat.“Annyit tudok csak mondani az embereknek, hogy ami itt zajlik az eutanázia. Ami itt zajlik az tömeges gyilkosság! Ami itt zajlik az egészen nagy kaliberű bűnözés!”“Arra ösztönzünk, hogy a tudomány most szélesen felálljon, és utána járjon ennek. Ez üzenet azon emberek számára, akik esetleg oltakozni szeretnének, és olyanok számára, akik már oltakoztak. Minden esetre olyan anyag van ebben, ami nyilvánvalóan nem lenne bele való!Ahol az ember felteszi a kérdést, hogy mit keres ez itt benne?Erről alapvetően a gyártóknak kéne felvilágosítást adniuk és nem nekünk. Ezt mind az oltottakért is tesszük! Hogy szükség esetén hagyják, hogy segítsenek nekik.”

Több mint 23.000 német orvos lépett ki a népirtási kampányból

A német oltási gépezet kezd megbicsaklani. Jó néhány háziorvosi rendelőben már nem adják be az oltásokat.

A Robert Koch Intézet adatai szerint, amelyekhez a Welt am Sonntag című lap hozzáférhetett, egyre több orvos lép ki a korona "oltási" kampányból.

Az augusztus 2. és 8. közötti héten már csak 29 300 rendelőben "oltottak be embereket a koronavírus ellen", vagyis sokan kiszálltak. A vakcinák németországi bevezetésekor összesen 52 600 rendelő vett részt a népirtási kampányban. Ez azt jelenti, hogy 23 300 (44%) praxis hagyta abba az oltás beadását.

A 16 államból tizenegyben bezárják az oltóközpontokat.

Az oltóanyagrendelések száma is csökken. Július 27-ig összesen 1,3 millió adagot rendeltek. A kampány kezdetén ez a szám még 1,5 millió adag volt.

Ráadásul több német tartomány is arra készül, hogy bezárja oltóközpontjait. A 16 szövetségi állam közül tizenegy szeptember 30-ig bezárja az oltóközpontok nagy részét vagy mindegyikét - írja a Welt am Sonntag. Bajorország és Schleswig-Holstein nyitva hagyja központjait. Ott korlátozott kapacitással működnek, vagy készenléti üzemmódban vannak.

Az oltatlanok nyomás alá kerülnek

Németországban a lakosságnak csak több mint a fele (56,82%) van teljesen beoltva korona ellen. A németek kevesebb mint kétharmada (62,76%) kapott legalább egy oltást.

Eközben Németországban az oltatlan emberekre további nyomás nehezedik. A koronavírus október 11-től már nem lesz ingyenes. Oltás, gyógyulási igazolás vagy negatív teszt nélkül többé nem léphetnek be a vendéglátóiparba, fodrászokhoz és más kontakt szakmákba. A sportok vagy rendezvények is tabuvá válnak. A szabály a kórházak, valamint a nyugdíjas- és idősotthonok látogatóira is vonatkozik majd. (ER: Ez a francia játszmakönyv másolása.)

https://pokolafoldon.hu/pandemia/tobb-mint-23-000-nemet-orvos-lepett-ki-a-nepirtasi-kampanybol

Világszerte a háttérhatalom által kinevezett kormányok mind hazudnak

Szójáték


Fordított W-M

WaSH MoS
What Mit
Went Ment
We Mi
Where Merre
Necklance Nyaklánc
ChiMNeY KéMéNY
Elope steal Ellop (itt. menyasszonyt elszöktet)

Rent R N T
Árenda. Áron ada. R N D

House Ház

Soused Sózott
Field Föld (szántóföld)
Tusk Tüske
Neck Nyak
Noise Nesz
Dance Tánc
Cause Okoz
Aged Agg.
Aggott
Anger
DüHöS. iNGeRüLT

PeaCe BéKe
HoSPiTaL iSPoTaLY aLL áLLó
All day/ álló nap (pl:csak gondolkodsz.)

Dr. Vandana Shiva: Eldobhatóvá tesz a BigTech

A BigTech nem alkot, csak elvesz. Használati tárgyat csinál az emberiségből. Része annak az egy százaléknak, amely mindig is az oszd meg és uralkodj elven zsákmányolta ki a világot