2022. október 5., szerda

Björn Andreas Bull-Hansen: Megy el a kollektív eszünk

A józan ész hangja

Irán kész együttműködni Magyarországgal a sokpólusú világrendért

 

Budapest, 2022. október 5. szerda (MB)

Magyarország az együttműködés fejlesztésében érdekelt Iránnal, nem pedig az ellene irányuló nyugati szankciópolitika folytatásában. A magyar kormány érdeklődést tanúsít Teherán kapcsolata iránt a Sanghaji Együttműködési Szervezettel (SCO) és a BRICS-szel – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szerdán Ali Bakeri Káni iráni külügyminiszter-helyettes budapesti tárgyalásairól.

Miközben az Egyesült Államok újabb szankciókat foganatosít az Iszlám Köztársasággal szemben, a nyugat-európai államok pedig, követve az amerikai példát, beszűkítik kapcsolataikat Teheránnal, a magyar-iráni viszony minden téren fejlődik. Nemsokára Budapestre látogat az iráni külügyminiszter, összeül a gazdasági vegyes bizottság, és parlamenti delegációk csere látogatását készítik elő. Irán készen áll arra, hogy nagy kapacitású energiaforrásait megossza az európai országokkal, mindenekelőtt barátaival. De ennek útjából el kell távolítani a bankokkal és a pénzügyi rendszerrel szemben érvényesített nyugati embargót.

„Magyarországgal nagyon jók a kapcsolataink” – mondta Dr. Bakeri Irán budapesti nagykövetségén tartott keddi sajtótájékoztatóján, látogatását barátinak nevezte. Érzékeltette, kormánya jó néven veszi, hogy Magyarország annak ellenére is a békés együttműködés híve, hogy tagja a NATO-nak és az Európai Uniónak.

„A háború tönkretette Európa biztonságát, a szankciók Európa gazdaságát, a menekültáradat pedig az emberek normális együttélését. Az egypólusú világrend képtelennek bizonyult rendet teremteni, ezért fenntarthatatlanná vált” – mondta.

Dr. Bakeri igennel felelt a Békekör tudósítójának arra a kérdésére, hogy Irán érdekelt-e egy olyan sokpólusú világrend létrejöttében, amilyent Oroszország és Kína ajánl.

„A lehető legfontosabb cél egy olyan hosszú távú világrend kialakítása, amelyben mindenki számít. Az egypólusú világ azért vált tarthatatlanná, mert az Egyesült Államok nem tudja biztosítani az együttműködésre épülő rendet” – jelentette ki, és hozzátette: ha Magyarország megőrzi függetlenségét, együttműködhetnek az amerikai hegemóniát felváltó sokpólusú rend megteremtésében.

A tudósítónak arra a kérdésére, hogy Irán miért akar csatlakozni az SCO-hoz és a BRICS-hez, a diplomata úgy válaszolt, hogy ezzel tudnak a legtöbbet tenni a békés együttműködésre épülő nemzetközi kapcsolatokért, különös tekintettel a sok-sok bizonytalanság jellemezte közel-keleti helyzet stabilizálására. Irán igyekezett segíteni a térség bajba jutott országainak, hogy megvédjék függetlenségüket és területi integritásukat.

Irán negyven éve, a monarchia megdöntése óta azzal szembesül, hogy az Egyesült Államok nem akarja tudomásul venni szuverenitását, függetlenségét. „Vissza akarnak térni a negyven évvel ezelőtti állapothoz” – mondta, a sah uralmára utalva.

Irán azokkal működik együtt, akik tiszteletben tartják az érdekeit, mint ahogyan ő is tiszteletben tartja másokét. Ennek tulajdonította a mind szorosabb viszonyt Kínával és Oroszországgal. Kína máris részt vesz a nyugati cégek által felhagyott iráni kőolaj kitermelésben, Oroszországhoz pedig történelmi kapcsolat fűzi.

Ali Bakeri Káni iráni külügyminiszter-helyettes szavaiból kitűnt, hogy előre mutatónak tartja a magyar kormány háborúellenes, szankcióktól elkülönülő politikáját, és arra irányuló erőfeszítését, hogy politikai megoldás szülessék egy új etikai alapokon nyugvó világrend érdekében.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Az Egyesült Államok 290 millió dollár értékű „nukleáris vészhelyzeti” gyógyszereket vásárol

Az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma az Amgen USA Inc. A Nplate az akut sugárzási szindrómát (ARS) kísérő vérsejtkárosodások kezelésére engedélyezett felnőtt és gyermekbetegeknél (ARS).

A kaliforniai Thousands Oaksban működő Amgen a HHS Stratégiai Készültségi és Reagálási Igazgatóságának (ASPR) részét képező Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), valamint a National Institutes of Health részét képező National Institute of Allergy and Infectious Diseases támogatásával fejlesztette ki az Nplate-ot az ARS kezelésére.

A BARDA a 2004. évi Project Bioshield Act (Biopajzs-projektről szóló törvény) és a Project BioShield (Biopajzs-projekt) keretében 290 millió dollár értékű, erre a célra elkülönített finanszírozás alapján biztosított hatáskörét használja fel a gyógyszer ezen készletének megvásárlására. Az Amgen ezt a készletet a szállító által kezelt készleten tartja. Ez a megközelítés csökkenti az adófizetők életciklus-kezelési költségeit, mivel a lejárathoz közeledő dózisokat a lejárat előtt a kereskedelmi piacra lehet forgatni a gyors felhasználás érdekében, és új dózisokkal lehet kiegészíteni a kormányzati készletet.

Az ARS, más néven sugárbetegség akkor következik be, amikor az ember egész testét nagy dózisú, átható sugárzás éri, amely másodpercek alatt eléri a belső szerveket. Az ARS-sérülések tünetei közé tartozik az alacsony vérlemezkeszám következtében fellépő véralvadási zavar, amely ellenőrizetlen és életveszélyes vérzéshez vezethet.

 

 

A sugárzás okozta vérzés csökkentése érdekében az Nplate serkenti a szervezet vérlemezkék termelését. A gyógyszer felnőttek és gyermekek kezelésére egyaránt alkalmazható.

A Nplate-ot felnőtt és gyermekbetegek számára is engedélyezték, akik immun trombocitopéniában, alacsony vérlemezkeszámot eredményező vérzészavarban szenvednek. Az akut sugárzási szindróma kezelésére szolgáló, kereskedelmi indikációra is engedélyezett gyógyszerek újrafelhasználása segít fenntartani a termék elérhetőségét, és javítja az egészségügyi szolgáltatók ismertségét a gyógyszerrel kapcsolatban.

A BARDA a 2004. évi Project Bioshield Act és a Project BioShield keretében 290 millió dollár értékű, a Project BioShield keretében elkülönített finanszírozás keretében biztosított jogkörét használja fel a gyógyszer ezen készletének megvásárlására.

Az Amgen ezt a készletet a szállító által kezelt raktárkészletben tartja fenn.

Ez a megközelítés csökkenti az adófizetők életciklus-kezelési költségeit, mivel a lejárathoz közeledő dózisokat a lejárat előtt a kereskedelmi piacra lehet forgatni a gyors felhasználás érdekében, és új dózisokkal lehet kiegészíteni a kormányzati készletet.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/az-egyesult-allamok-290-millio-dollar-erteku-nuklearis-veszhelyzeti-gyogyszereket-vasarol

 

Az éghajlat instabilitása világszerte: Az amerikai hadsereg "birtokolja az időjárást"?

Az időjárás " fegyverként való felhasználása" mint a modern hadviselés eszköze?

Ez a cikk először 2017 szeptember 12-én jelent meg

A szerző megjegyzése és frissítése

Bár a környezetmódosító (ENMOD) technikák már több mint fél évszázada az amerikai hadsereg rendelkezésére állnak, nincs konkrét bizonyíték arra, hogy ezeket a technikákat szélsőséges időjárási körülmények kiváltására használták volna.

A közelmúltban Nyugat-Európában, Észak-Afrikában, Kaliforniában, Indiában, Pakisztánban és a kínai Jangce folyó völgyében pusztító erdőtüzekkel kísért nyári hőhullámok egyidejűleg világszerte emberek millióinak életére voltak hatással, pusztító társadalmi és gazdasági következményekkel.

"A Jangce folyó deltájában a történelmi feljegyzések kezdete óta soha nem tapasztaltak ilyen magas hőmérsékletet, és az ilyen magas hőmérsékletet szárazság kíséri,"

A 2022. augusztusi jelentések szerint a Jangce napi vízenergia-termelése 51%-kal esett vissza, ami a termelés felfüggesztését eredményezte a 30 millió főt meghaladó lakosságú Csungking mega-ipari régióban.

2022 májusában Pakisztán a világ 23 országa között volt, ahol súlyos aszály és elsivatagosodás tapasztalható. Néhány hónappal később, a monszun idején az Indus folyó völgyében az emberemlékezet óta legsúlyosabb árvíz pusztított. Szindh és Beludzsisztán tartományokban a csapadékmennyiség "legalább hétszerese volt a normálisnak".

Az "ember okozta klímaváltozást" véletlenül a pakisztáni áradások okaként hirdették meg, amelyek "1508 ember halálát okozták, több millió hektár földet öntöttek el, és 33 millió embert érintettek. Több mint félmillió ember vált hajléktalanná".

 

 

C0-2? A szélsőséges időjárási események okai

Bár nincs konkrét bizonyíték arra, hogy a 2022-es hőhullámokat és árvizeket az ENMOD-technikák okozták volna, az éghajlat manipulálásának kérdésével mégis foglalkozni kell, és elemezni kell. Amerikai katonai dokumentumok és tudományos jelentések is megerősítik, hogy a "környezetmódosító technikák" (ENMOD) teljes mértékben működőképesek.

Másrészről viszont nincs szilárd bizonyíték arra, ahogyan azt a mainstream média (rendszeresen idézve tekintélyes klímatudósokat) felvázolja, hogy ezek a szélsőséges időjárási körülmények az úgynevezett "ember által okozott üvegházhatású gázok kibocsátásának" következményei lennének.

Sőt, meg kell érteni, hogy ezeket az üvegházhatású gázkibocsátásokat, amelyek állítólag a "globális felmelegedést" okozzák, ürügyként és igazolásként használják fel drasztikus és szükségtelen intézkedések elfogadására, amelyek a mezőgazdaság teljes destabilizációját eredményezik. Ezeket az intézkedéseket több országban egyszerre alkalmazták. Az "éghajlati konszenzus" részeként tartják fenn őket, amely a fosszilis tüzelőanyagok használatának betiltásából is áll.

A mögöttes eljárás a következő: Az "éghajlati napirend" (azaz a globális felmelegedés) a műtrágya használatának korlátozásából áll, a "nitrogén-kibocsátás csökkentése" céljából (pl. Hollandiában, Nyugat-Kanadában). "olyan mértékben, hogy a gazdaságok számára lehetetlenné váljon a további működés". Ez viszont elősegíti a kiterjedt élelmiszerhiány, valamint az éhínség kiváltását.

Túl sok az egybeesés és az ellentmondás. A szélsőséges időjárási viszonyok okaival foglalkozni kell. Az ENMOD használatával és hatásaival kapcsolatos információk nagy része "titkosított".

Az ügynek egy kormányközi vizsgálat tárgyát kellene képeznie (az ENSZ Közgyűlés égisze alatt), amelyet az ENSZ Közgyűlése által ratifikált 1977-es történelmi jelentőségű nemzetközi egyezmény feltételeinek megfelelően kellene lefolytatni, amely tiltja "a környezetmódosító technikák széles körű, tartós vagy súlyos hatásokkal járó katonai vagy más ellenséges alkalmazását". (Lásd AP, 1977. május 18.). Az Egyesült Államok és a Szovjetunió is aláírta az egyezményt:

....Az Egyezményben részes minden állam vállalja, hogy nem vesz részt a környezetmódosító technikák katonai ... széles körű, tartós vagy súlyos hatásokkal járó katonai alkalmazásában, mint bármely más részes államot ért pusztítás, károkozás vagy sérülés eszközeként. (Egyezmény a környezetmódosító technikák katonai vagy más ellenséges célú alkalmazásának tilalmáról, Egyesült Nemzetek Szervezete, Genf, 1977. május 18. Hatályba lépett: 1978. október 5., lásd az egyezmény teljes szövegét a mellékletben).

Az ENSZ-egyezmény teljes szövegét ide kattintva olvashatja el.

Érdemes megjegyezni, hogy 1998 februárjában az Európai Parlament Külügyi, Biztonsági és Védelmi Bizottsága nyilvános meghallgatásokat tartott Brüsszelben a HAARP programról(17) A bizottság "állásfoglalási indítványt" nyújtott be az Európai Parlamenthez:

"Úgy véli, hogy a HAARP... a környezetre gyakorolt messzemenő hatása miatt globális aggodalomra ad okot, és kéri, hogy jogi, ökológiai és etikai következményeit egy független nemzetközi testület vizsgálja meg...; [a bizottság] sajnálja, hogy az Egyesült Államok kormánya... ismételten megtagadta, hogy bizonyítékot szolgáltasson a nyilvános meghallgatáson ... a HAARP-program környezeti és közérdekű kockázatairól [a] HAARP-programról".

 

 

Időjárási hadviselés

A környezetmódosítási technikák (ENMOD) az "időjárási hadviselés" eszközei. Ezek az amerikai katonai arzenál szerves részét képezik.

"Az időjárás-módosítás a belföldi és nemzetközi biztonság részévé válik, és egyoldalúan is végezhető... Lehetnek támadó és védekező alkalmazásai, és akár elrettentő célokra is felhasználható. A földi csapadék, köd és viharok előállításának képessége vagy az űrbeli időjárás módosítása... és a mesterséges időjárás előállítása mind a [katonai] technológiák integrált készletének részét képezi."

Az amerikai légierő által megrendelt tanulmány: Weather as a Force Multiplier, Owning the Weather in 2025, 1996. augusztus.

Meg kell jegyezni, hogy a The High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) alaszkai program 2014-es bezárásával a Pentagon Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) aktívan részt vesz az ENMOD-kutatásban, amelynek nagy része titkos. Egy 2009-es Science jelentésben:

A Defense Advanced Research Projects Agency hivatalos tanácsadó csoportja [2009 márciusában] egy nem titkosított ülést hív össze ... a geomérnökség megvitatására, ... A DARPA a legutóbbi a számos hivatalos tudományfinanszírozó ügynökség vagy vezető tudományos társaság közül, amelyek az ellentmondásos ötletet vizsgálják. ...

A jelenlegi kontextusban, beleértve az ukrajnai háborút is, a Pentagon megfogalmazta egy globális katonai menetrend körvonalait, egy "hosszú háborút", egy határok nélküli háborút. Az "időjárási hadviselés" a hagyományos és stratégiai fegyverrendszerek diverzifikált katonai arzenáljának része. Az ENMOD potenciálisan tömegpusztító fegyver (WMD), amely képes destabilizálni az ellenség ökoszisztémáját, tönkretenni a mezőgazdaságát, megbénítani a kommunikációs hálózatokat.

Az időjárás-manipuláció par excellence megelőző fegyver. Az ellenséges országok vagy akár "baráti nemzetek" ellen is irányítható, azok tudta nélkül.

Az éghajlat manipulálása felhasználható az ellenség gazdaságának, ökoszisztémájának és mezőgazdaságának destabilizálására. Az ENMOD technikák alááshatnak egy egész nemzetgazdaságot, emberek millióit tehetik szegényebbé, és "megölhetnek egy nemzetet" csapatok és katonai eszközök bevetése nélkül.

Az alábbi cikk az ENMOD történetére és elemzésére összpontosít. Közvetlen idézeteket is közöl egy nyilvánosan hozzáférhető 1996-os amerikai légierő dokumentumból, amely megerősíti a Pentagon tervét az "időjárás fegyverré tételére".

Michel Chossudovsky, 2022. szeptember 16.

***

 

 

Az amerikai hadsereg "birtokolja az időjárást"? Az időjárás " fegyverként való felhasználása" mint a modern hadviselés eszköze?

Michel Chossudovsky

John von Neumann amerikai matematikus az amerikai védelmi minisztériummal együttműködve az 1940-es évek végén, a hidegháború csúcspontján kezdte meg az időjárás módosításával kapcsolatos kutatásait, és előre látta "az éghajlati hadviselés eddig elképzelhetetlen formáit". A vietnami háború alatt 1967-től kezdve a Popeye projekt keretében felhők vetési technikákat alkalmaztak, amelynek célja a monszunidőszak meghosszabbítása és az ellenséges utánpótlási útvonalak elzárása volt a Ho Si Minh-ösvény mentén.

Az amerikai hadsereg olyan fejlett képességeket fejlesztett ki, amelyek lehetővé teszik az időjárási minták szelektív megváltoztatását. A technológia, amelyet eredetileg az 1990-es években fejlesztettek ki a nagyfrekvenciás aktív aurorkutatási program (HAARP) keretében, a Stratégiai Védelmi Kezdeményezés - a "Csillagok Háborúja" - függeléke volt. Katonai szempontból a HAARP - amelyet hivatalosan 2014-ben szüntettek meg - tömegpusztító fegyver, amely a külső légkörből működik, és világszerte képes destabilizálni a mezőgazdasági és ökológiai rendszereket.

Hivatalosan a HAARP-programot az alaszkai telephelyén leállították. A titokzatosságba burkolt időjárás-módosítási technológia ennek ellenére továbbra is fennáll. A HAARP dokumentumai megerősítik, hogy a technológia az 1990-es évek közepétől teljesen működőképes volt.

(További részletekért lásd Michel Chossudovsky, The Ultimate Weapon of Mass Destruction: Owning the Weather for Military Use, először 2006-ban jelent meg a Global Research kiadónál).

Hangsúlyozni kell, hogy bár az amerikai hadsereg megerősítette, hogy az időjárás elleni hadviselés teljes mértékben működőképes, nincs dokumentált bizonyíték arra, hogy az USA ellenségei ellen katonai célokra használták volna. A téma tabu a környezetvédelmi elemzők körében. Nem végeztek mélyreható vizsgálatot az időjárási hadviselés operatív dimenzióinak feltárására.

A sors iróniája, hogy az ENMOD technikák katonai célú felhasználásának hatásait a CBC TV dokumentálta az 1990-es évek közepén.

A CBC TV riportja elismerte, hogy az amerikai légierő égisze alatt működő alaszkai HAARP létesítmény képes tájfunokat, földrengéseket, árvizeket és aszályokat kiváltani.

Az irányított energia olyan erős technológia, hogy az ionoszféra felmelegítésére is felhasználható, hogy az időjárás háborús fegyverré váljon. Képzeljük el, hogy egy árvízzel elpusztíthatnánk egy várost, vagy tornádókkal tizedelhetnénk meg egy közeledő hadsereget a sivatagban. A hadsereg rengeteg időt töltött az időjárás módosításával, mint a harci környezet koncepciójával. Ha egy város felett elektromágneses impulzus indulna el, alapvetően az összes elektronikus dolog az otthonodban villogna és kialudna, és végleg tönkremenne".

 

 

CBC 1996 TV riport a HAARP projektről alul

"Az időjárás mint erőtöbbszöröző: Az időjárás birtoklása"

Ebben a cikkben a legfontosabb idézeteket közöljük az amerikai légierő 1996-os dokumentumából, amely az időjárás-módosítási technikákat elemzi katonai felhasználásra.

Az alapvető cél katonai szempontból az "Időjárás birtoklása".

Amikor ezt a tanulmányt 1996-ban megrendelték, a HAARP program már teljesen működőképes volt, amint azt a CBC dokumentumfilmje is dokumentálja.

A jelentés kinyilvánított célja az alábbiakban ismertetésre kerül:

Ebben a dokumentumban bemutatjuk, hogy az időjárás-módosítás megfelelő alkalmazása olyan mértékű harctéri dominanciát biztosíthat, amilyet korábban soha nem képzeltek. A jövőben az ilyen műveletek fokozzák a légi és űrbeli fölényt, és új lehetőségeket biztosítanak a harctér alakítására és a harctér tudatosságára ott, arra várva, hogy mindent összehozzunk." 2025-ben "birtokba vehetjük az időjárást". (Az amerikai légierő megbízásából készült AF 2025 zárójelentés, (nyilvános dokumentum).

Időjárás-módosítás, az amerikai légierő AF 2025 Final Report című dokumentuma szerint,

"a háborús harcos számára a lehetséges lehetőségek széles skáláját kínálja az ellenfél legyőzésére vagy kényszerítésére", a képességek, állítja, kiterjednek az árvizek, hurrikánok, aszályok és földrengések kiváltására:

"Az időjárás-módosítás a belföldi és nemzetközi biztonság részévé válik, és egyoldalúan is végezhető... Támadó és védekező alkalmazásai lehetnek, sőt elrettentő célokra is felhasználható. A földi csapadék, köd és viharok előállításának képessége vagy az űrbeli időjárás módosítása... és a mesterséges időjárás előállítása mind a [katonai] technológiák integrált készletének részét képezi".

Lásd az amerikai légierő által megrendelt teljes jelentést.

....Az időjárás-módosítás a baráti műveletek fokozásától vagy az ellenség műveleteinek megzavarásától a természetes időjárási minták kisléptékű alakításán keresztül a globális kommunikáció és a világűr elleni ellenőrzés teljes uralmáig az időjárás-módosítás a lehetséges lehetőségek széles skáláját kínálja a hadviselőknek az ellenfél legyőzésére vagy kényszerítésére. Az 1. táblázat felsorol néhányat a lehetséges képességek közül, amelyeket egy időjárás-módosító rendszer biztosíthat egy hadviselő főparancsnok (CINC) számára.

Forrás: Az Egyesült Államok hadseregének a hadsereggel való együttműködését a következő táblázat tartalmazza: Amerikai Légierő

 

 

Miért akarnánk szórakozni az időjárással? a jelentés 2. fejezetének alcíme.

"Gordon Sullivan tábornok, a hadsereg korábbi vezérkari főnöke szerint: "Ahogy a 21. századba ugrik a technológia, képesek leszünk látni az ellenséget éjjel-nappal, bármilyen időjárásban - és könyörtelenül üldözni fogjuk." A globális, pontos, valós idejű, robusztus, szisztematikus időjárás-módosítási képesség a hadviselő CINC-eknek erőteljes erőtöbbszörözőt biztosítana a katonai célok eléréséhez. Mivel az időjárás minden lehetséges jövőben közös lesz, az időjárás-módosító képesség univerzálisan alkalmazható lenne, és a konfliktusok teljes spektrumában hasznosítható lenne. Az időjárás befolyásolásának képessége akár kis mértékben is megváltoztathatná az időjárást haderőcsökkentőből haderő-sokszorozóvá."

A címszó alatt:

Mit értünk "időjárás-módosítás" alatt?

A jelentés megállapítja:

"Az időjárás-módosítás kifejezés sok ember számára - civilek és katonák számára egyaránt - negatív konnotációval bírhat. Ezért fontos meghatározni a jelen dokumentumban vizsgálandó kört, hogy a további kutatások potenciális kritikusai vagy támogatói közös vitaalappal rendelkezzenek.

A legtágabb értelemben az időjárás-módosítás két fő kategóriára osztható: az időjárási minták elnyomása és fokozása. Szélsőséges esetekben ez magában foglalhatja teljesen új időjárási minták létrehozását, súlyos viharok csillapítását vagy megfékezését, vagy akár a globális éghajlat messzemenő és/vagy hosszú távú megváltoztatását. A legenyhébb és legkevésbé ellentmondásos esetekben a csapadék, felhők vagy köd rövid ideig tartó előidézéséből vagy elfojtásából állhat egy kis területre vonatkozóan. Más alacsony intenzitású alkalmazások közé tartozhat a közeli világűr megváltoztatása és/vagy médiumként való felhasználása a kommunikáció fokozására, az aktív vagy passzív érzékelés megzavarására vagy más célokra." (kiemelés hozzáadva)

A viharok kiváltása:

"Az időjárás-módosító technológiák olyan technikákat foglalhatnak magukban, amelyek növelnék a látens hő felszabadulását a légkörben, további vízgőzt biztosítanának a felhősejtek kialakulásához, valamint további felszíni és alacsonyabb légköri felmelegedést biztosítanának a légköri instabilitás fokozása érdekében.

A viharcella kiváltására irányuló kísérletek sikeréhez elengedhetetlenül fontosak a helyi és regionális szinten már meglévő légköri feltételek. A légkörnek már feltételesen instabilnak kell lennie, és a nagyléptékű dinamikának támogatnia kell a függőleges felhőzet kialakulását. Az időjárás-módosítási erőfeszítések középpontjában az állna, hogy olyan további "feltételeket" biztosítsanak, amelyek eléggé instabillá teszik a légkört ahhoz, hogy felhőzetet és végül viharcella kialakulását hozzák létre. A zivatarcellák útja, miután kialakultak vagy megerősödtek, nemcsak a vihar mezoszintű dinamikájától függ, hanem a térség regionális és szinoptikus (globális) léptékű légköri széláramlási mintáitól is, amelyek jelenleg nem állnak emberi ellenőrzés alatt.". (19. oldal)

 

 

A CIA is részt vesz a klímamérnöki tevékenységben?

A CIA részvétele az éghajlatváltozással kapcsolatos technológiákban

Még 2013 júliusában az MSN hírportál arról számolt be, hogy a CIA részt vett a Nemzeti Tudományos Akadémia (NAS) geomérnökségre és klímamanipulációra összpontosító projektjének finanszírozásában. A jelentés nemcsak elismerte ezeket a technológiákat, hanem megerősítette, hogy az amerikai hírszerzés rutinszerűen részt vesz az éghajlati manipuláció kérdésének kezelésében:

"A CIA által támogatott NAS tanulmány célja a NAS honlapja szerint "korlátozott számú javasolt geomérnöki technika technikai értékelése". A tudósok megpróbálják meghatározni, hogy mely geomérnökségi technikák megvalósíthatók, és megpróbálják értékelni az egyes technikák hatásait és kockázatait (beleértve a "nemzetbiztonsági aggályokat")." (Lásd Slate, 2013. július)

"A CIA azért segít finanszírozni a kutatást, mert a NAS azt is tervezi, hogy értékeli "a nemzetbiztonsági aggályokat (amelyek) a geomérnökségi technológiák valahol a világon történő alkalmazásával kapcsolatosak lehetnek" - mondta Kearney.

Christopher White, a CIA közkapcsolati irodájának szóvivője e-mailben küldött nyilatkozatában az MSN-nek elmondta: "Egy olyan témában, mint a klímaváltozás, az ügynökség tudósokkal dolgozik együtt, hogy jobban megértsük a jelenséget és annak nemzetbiztonsági vonatkozásait". (Slate)

Bár a CIA és a NAS szűkszavúan nyilatkozik arról, hogy mik lehetnek ezek az aggályok, egy kutató megjegyzi, hogy a geomérnökségnek megvan a lehetősége arra, hogy terrorista vagy katonai célok érdekében szándékosan megzavarja az időjárást.

Az Independent 2015-ös jelentése szerint (fenti képernyőfotó), amely Alan Robock neves amerikai tudóst idézi:

"Egy vezető amerikai klímakutató beszélt arról a félelemről, amelyet akkor tapasztalt, amikor az amerikai hírszerző szolgálatok a jelek szerint az időjárás fegyverként való felhasználásának lehetőségéről kérdezték őt, mivel a héten egy nagyszabású jelentés jelenik meg a geomérnökségről.

Alan Robock professzor kijelentette, hogy három évvel ezelőtt két, magát a CIA-nak valló férfi felhívta őt, hogy megkérdezze, a szakértők képesek lennének-e megmondani, ha ellenséges erők kezdték volna el manipulálni az Egyesült Államok időjárását, bár gyanította, hogy a hívás célja az volt, hogy kiderítsék, az amerikai erők beavatkozhatnak-e más országok éghajlatába ehelyett."

Még hogy nincs bizonyíték az időjárás-manipulációra?! Aki nem ma született (vagy jött le a falvédőről), hanem élt már a 90-es, 80-as, 70-es, 60-as, netán az 50-es években is, azzal ezt nem lehet megetetni! Nem véletlenül akarnak a méreginjekciókkal megszabadulni az idősebb korosztályoktól, akik már éltek egy ennél nagyságrendekkel élhetőbb világban is, és fel tudják mérni a különbséget. Szemben a mostani fiatalokkal, akiknek lövésük sincs, hogy mi mindennel etetik be/meg őket, mert nekik az a normális, amibe beleszülettek, akármilyen embertelen világ is. Úgyhogy nem kell a rizsa: ha még nemzetközi egyezmény is született róla, akkor biztosra vehetjük, hogy bevetették/bevetik az időjárás-fegyvert, és nem tegnap óta! A hadiipari technika minimum évtizedekkel előbbre jár annak, mint amit hivatalosan elismernek! Ha a hivatásos szkeptikusok méltóztatnának rendszeresen felnézni az égre, óhatatlanul észre kellene hogy vegyék a töméntelen vegyicsíkot (chemtrail), amivel szinte naponta megszórnak bennünket! Mióta is tart ez? És mit keresnek ezekben a nehézfémek és a nanorészecskék? Az időjárás egyre durvább manipulációja többek közt arra jó, hogy igazolják az "ember által okozott klímaváltozás" hamis narratíváját és a klíma-terrort. A szélsőséges időjárás emberek tömegeit teszi földönfutóvá, káoszt és éhínséget teremt, ami jó alkalom arra, hogy nagyobb tiltakozás nélkül bevezessék a Schwab-féle Nagy Átállítást és az Új Világrendet. Szóval nem kell a duma, hogy "nincs rá bizonyíték"! Nincs annak, aki nem is keresi!!! (Cassandra)

Igen! És a fukusimai atomerőművet is azzal robbantották be! Anno a japánok ki akarták a NATO támaszpontokat zavarni az országból, mert rengeteg erőszakos bűncselekményt követtek el a katonáik - akiket nem lehet semelyik országban bíróság elé állítani, vagy akár csak vádat emelni ellenük - és utána láss csodát, pár nap és felrobbant az erőmű! Akkor mondta is a Japán kormány, hogy tudják, hogy az USA volt, de gondolom megfenyegették őket, hogy "van ott még, ahonnan ez jött"! Utána csendben is maradtak és megpróbáltak valami hazugságot kitalálni a világnak! De úgy tudom már más országoknak is van HAARP-ja. Pl Putyin néhány évvel ezelőtt megfenyegette az USA-t, hogy ha nem fogják vissza magukat az Oroszországgal szemben, akkor rájuk robbantja Yellowstone szupervulkánt! Visszafogták magukat és kussoltak. Szóval biztos, hogy az oroszoknak is van olyanjuk, amit az ottani háttérhatalmi részleg tart a kezében!
(Mancsos)

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-eghajlat-instabilitasa-vilagszerte-az-amerikai-hadsereg-birtokolja-az-idojarast

Kísérletek mutatják, milyen nehéz másokat influenzaszerű betegségekkel megfertőzni

 

Carl Heneghan professzor és Tom Jefferson rávilágítottak arra, hogy milyen nehéz valakinek átadni egy influenzaszerű betegséget ("ILI") egy másik személynek.

Kiemelik a Covid előtt jóval a közönséges megfázást okozó rhinovírusokkal végzett kísérleteket, azaz kihívási tanulmányokat.

"Ha valaki figyelemmel követte ezeket a kísérleteket és odafigyelt, akárcsak a szerzők, akkor arra következtethetett, hogy milyen nehéz kísérletileg átadni az ILI-t, még a mindennapi munka során is, amely szoros érintkezést és érintkezést foglal magában.

"Ezek a híres kísérletek a coronavírus átvitelére vonatkoznak. Bár a rhinovírusok és a koronavírusok különböző receptorok segítségével záródnak a sejtmembránokra ... az egyetlen különbség ... úgy tűnik, hogy az inkubáció és a vedlés hossza" - írta Heneghan és Jefferson professzor.

A SARS-CoV-2 a coronavírusok családjába tartozó coronavírus. A SARS-CoV-2 humán kihívásvizsgálatát, amelyet az Egyesült Királyság vakcina munkacsoportja finanszírozott, 2022 márciusában tették közzé. A be nem oltott résztvevők intranazálisan - orrcseppekkel - kaptak fertőző dózist a SARS-CoV-2 vírus "vad típusából". A 34 résztvevőből mindössze 18-nál (53%) alakult ki PCR-rel megerősített fertőzés - minden tünet enyhe vagy közepes mértékű volt.

Miért nem végeztek humán kihívási vizsgálatokat a "világjárvány" korábbi szakaszában? És ha tudták, hogy az ILI-t ilyen nehéz átadni, akkor felmerül a kérdés: miért léptek olyan gyorsan a kormányok, hogy bezárják az üzleteket, kórházakat és iskolákat, hogy "lassítsák a terjedést"?

 

 

Carl Heneghan és Tom Jefferson professzorok által

A légúti vírusokat legalább egy évszázada vizsgálják. Shope, a sertésinfluenza felfedezője, valamint Smith, Laidlaw és Andrewes, az emberi változat felfedezői nem tudták megjeleníteni a kórokozót, bár emberi mosakodásból ki tudták szűrni. Tudták, hogy a kórokozó ott van, de a láthatóvá tételnek várnia kellett az elektronmikroszkóp néhány évvel későbbi megjelenéséig.

Számos tanulmány és szerencsés véletlen folytán azonban a kutatók hamarosan rájöttek, hogy az influenzavírus nem az egyetlen "gyerek a tömbben". Az influenza után számos más légúti vírusos kórokozót fedeztek fel, amelyek mind más alakúak és felépítésűek voltak, de mind többé-kevésbé ugyanazokat a tüneteket okozták: az influenzaszerű megbetegedések ("ILI") tüneteit.

A kutatók által feltett kérdések az újonnan felfedezett kórokozók mindegyikére vonatkozóan nagyjából három témakörbe sorolhatók:

Mi az emberi szervezetbe való bejutási kapu, és hogyan terjed?
Mennyi a lappangási idő, és milyen súlyos klinikai képet okozhat a kórokozó?
Lehet-e a klinikai képet kísérletileg reprodukálni, és milyen beavatkozásokkal lehet megelőzni vagy enyhíteni az influenzaszerű megbetegedéseket?
Az Egyesült Királyság Salisburyben működő Megfázás Elleni Egységén kívül két másik, különálló és kiváló tudós végzett létfontosságú légúti vírusokkal kapcsolatos kutatásokat, mindkettő az Egyesült Államokban: a Wisconsini Egyetem Madisonban működő csoportja és a Virginiai Egyetem ("UVA") Charlottesville-ben működő csoportja.

 

 

Mindkét csoport az ILI számos kórokozóját tanulmányozta, különös tekintettel a leggyakoribbakra: a rhinovírusokra ("rhin" jelentése "orr", és a fertőzések a náthát okozzák) - RV - és a coronavírusokra (nevüket külsejükről kapták: "corona" jelentése "korona").

A közönséges megfázással foglalkozó egységhez hasonlóan kihívásvizsgálatokkal vizsgálták a kórokozók átvitelét. Ezt a technikát a 6. feladványban ismertettük.

Itt most a wisconsini csoportra koncentrálunk, az UVA munkáját pedig a következő részre hagyjuk.

Számos tanulmány került a címlapokra. A Wisconsin csoport 1984-ben összefoglalta a rhinovírussal kapcsolatos leghíresebb kísérleteik közül néhányat.

D. J. D'Alessio, C. K. Meschievitz, J. A. Peterson, C. R. Dick, E. C. Dick, Short-Duration Exposure and the Transmission of Rhinoviral Colds, The Journal of Infectious Diseases, Volume 150, Issue 2, August 1984,
189-194. oldal, https://doi.org/10.1093/infdis/150.2.189

A 14 önkéntesből álló kisszobás kísérletben 5 volt "donor" (tüneteket mutató önkéntesek, akik rhinovírus-kihívással fertőződtek meg, és a tenyésztéssel azonosított kórokozót ontották), és 9 volt "recipiens" (nem fertőzött önkéntesek). Bár nem volt szellőztetés, és a résztvevők keveredtek, énekeltek és kártyáztak, a "befogadók" egyike sem fertőződött meg.

A következő kísérlethez a wisconsini csoport 11 donort és 11 recipienst használt, akik három napon keresztül 12 órán át egy lezárt hálóteremben tartózkodtak, de nem használták ugyanazokat a mosdóhelyiségeket, és nem érintkeztek egymással, így minimálisra csökkentették a fomiták (azaz felületek) általi átvitel kockázatát. Ezúttal három recipiensnél alakult ki megfázás, de csak az egyiküknél fordult elő a kihívásban használt RV 55 törzs.

 

 

Egy másik híres kísérletben 11 fertőzött donor 11 befogadót csókolt meg kevesebb mint egy percig. A kutatók 16 orális érintkezési epizódot regisztráltak, de csak egy fertőzött befogadó volt.

A levegő útján történő terjedési kísérleteket nem lehetett elvégezni, mert a kutatók nem tudtak a levegőből rhinovírust izolálni.

A kísérletek során kialakult megfázások közül kilencben a wisconsini kutatók nem tudták izolálni a kihívásban használt RV55 törzset. Ezek valószínűleg a kísérleti körülményeken kívülről származó ILI epizódok voltak.

Ha a szerzőkhöz hasonlóan Ön is figyelemmel követte ezeket a kísérleteket, és odafigyelt, akkor arra következtethetett, hogy milyen nehéz az ILI-t kísérleti úton átadni, még a szoros érintkezést és érintkezést is magában foglaló mindennapi munka során is.

Ezek a híres kísérletek a koronavírusok átvitelére vonatkoznak. Bár a rhinovírusok és a koronavírusok különböző receptorok segítségével rögzülnek a sejtmembránokhoz - bonyolult nevekkel, gondoljunk rájuk, mint a testünkben elterjedt dokkolóállomásokra -, úgy tűnik, hogy az egyetlen különbség az ezekhez a kórokozókhoz kapcsolódó klinikai képek között az inkubáció és a leválás időtartama.

 

 

Ismét úgy tűnik, hogy nehéz reprodukálni a kihívást jelentő fertőzéseket a mindennapi környezetben, például kollégiumokban, szobákban és közösségi helyiségekben.

De Wisconsintól eltekintve, próbált már valaki hasonlót a SARS-CoV-2-vel? Igen, egy humán kihívásvizsgálat során 34 fiatal, nem oltott személyből 18 fertőződött meg.

Három központi kérdés van. Először is, miért hagytunk fel a humán kihívás megközelítésével; másodszor, miért hagyatkoztunk a rossz minőségű megfigyelési tanulmányokra és modellekre? Végül, mit tanulhatunk a múltból a jövőre nézve?

Ha nem tudunk foglalkozni ezzel a három kérdéssel, hogyan tudjuk kísérletileg reprodukálni a klinikai képet, és hogyan tudjuk tesztelni az influenzaszerű megbetegedések megelőzésére vagy csökkentésére irányuló beavatkozásokat?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/kiserletek-mutatjak-milyen-nehez-masokat-influenzaszeru-betegsegekkel-megfertozni

Egy videofelvétel került elő Tajvanról, és úgy tűnik, senkinek sincs fogalma arról, hogy mi látható az éjszakai égbolton. Sem a hatóságok, sem a hadsereg nem nyilatkozik.

Pataky Zoltán: A kisajátítás államosítása avagy az új korszak helytartói, és előfutárai

 

Ismét idézettel kezdem, és hálás vagyok a cikk írójának azért amit, és ahogyan írt!

Az írás 2022.október másodikán jelent meg a Szabad Magyar Teremtői Társadalom által megfogalmazva az oldalunkon:

„A jelenlegi népszámlálás nem anonim, hanem személyesített, kitér bizalmas, személyes adatokra. Ilyenekre mint pl. szokások, vagyoni helyzet, személyes mozgástér feltérképezése, lakhatással, fogyasztással kapcsolatos adatok. Ezek az információk különböző üzleti, politikai és egyéb célokra és visszaélésekre is alkalmasak lehetnek. Például marketing célok, fogyasztási szokások felmérése, profil alkotás, különböző hitel- és fedezeti konstrukciók megalkotása. Ezeken felül alapot adhatnak bűncselekmények elkövetésére, és koncepciós eljárások indítására.”

Az adatokat ingyen adják oda az EU-nak. Ismét csak egy központosított hatalomnak, mint a Kádári rendszer alatt, csak ezúttal egy sokkal rosszabb eszme, a rabszolgaság eszméje érdekében! Nagy újraindítás a jelszó, és kénytelenek vagyunk megállapítani, hogy kis hazánkban ugyanaz folyik mint például Németországban, vagy Kínában! Csak éppen más módszerekkel. A hatalom feltérképez mindent, mint azt a cikk írója az előbbi idézetben ki is fejtette. Országszerte mennek ki a levelek, címre, név nélkül, a népszámlálás ürügye alatt. Gondoljunk csak bele, jön egy levél amelyen ez áll:

A levél, címre megy. Utca, házszám, vagy lakótelep, utca, házszám, emelet, lakás. No, de nem olyan egyszerű mint amilyennek esetleg látszik. De először nézzük meg, hogy mit is jelent az, ami a borítékon van? Ennek a „népszámlálásnak” a felépítése, annak kivitelezése az újkori kínai kommunizmus, talán legrosszabb fajtája! Több annál, hisz a levél belsejében lévő szöveg önmagáért beszél. Idézet:

 

 

„ Tisztelt Hölgyem/Uram!

2018. évi CI. törvény alapján Magyarországon a 2022. október 1-én fennálló állapot alapulvételével a természetes személyekről és lakásokról nép- és lakásszámlálást tart a Központi Statisztikai Hivatal.”

Ez még csak az első mondat. Mit is mond ez nekünk? Azt, hogy számba vesznek személyeket lakásaikkal együtt! Népszámlálás? Egy fészkes fekete fenét az! De menjünk tovább:

„ A népszámlálás hazánk - (kisbetűvel!) - legnagyobb mindannyiunk életét érintő statisztikai adatgyűjtése. A népszámlálás során gyűjtött adatok alapvetően határozzák meg a jövőnket…..”

Ennél a mondatnál már el is érkeztünk az állam valós szándékához! Adatgyűjtés, de nem népszámlálás. Adatokat gyűjt be az államhatalom mindenkiről, és biztosan nem azért, hogy életünket könnyítse!

Majd folytatódik a mondat: „...megbízható alapot nyújtanak az országunkat a településeinket és a közvetlen lakókörnyezetünket érintő legfontosabb döntések előkészítéséhez.

 

 

Egyetlen mondatot még:

A népszámlálási törvény értelmében az adatszolgáltatás kötelező.

E két utolsó mondat elmondja annak aki figyelmesen olvassa, és értelmezni képes, hogy az állam mindent feltérképez magának, így jutva hozzá egy nem népszavazáson keresztül, jogtalanul adatokhoz, amelyeket bármikor, bármire fel fog használni ellenünk!

Van még aki kételkedik? Rendben, akkor nézzük csak meg a záró mondatokat, és azok jelentését!

„ A lakásról és a háztartásban élő valamennyi személyről kérdőívet kell kitölteni. A kérdéseket bármelyik nagykorú személy megválaszolhatja. Kérjük, hogy levelük tartalmáról tájékoztassa az Önnel egy háztartásban élőket. Töltse ki egyszerűen, az interneten a kérdőívet.”

Tisztázzunk valamit. Ez ami most végbemegy NEM NÉPSZÁMLÁLÁS! Végérvényesen, nem az. Népszámlálás? Például így, jön a biztos, jó napot, hányan vannak? Öten? Köszönöm, a viszontlátásra! Ennyi. Népszámlálás. Ehhez tartozhat még, maximum az, hogy férfi vagy nő, vagy gyermek, és nemzetiségi hova tartozás! Itt vége is! Mi köze a népszámlálásnak a lakás állapotához, állagához, a benne lakó, vagy lakók mozgási szokásaihoz, ahhoz, hogy betege-e valaki vagy nem, milyen vallású, és sorolhatnánk!

Minden adat amire az urak kíváncsiak, megtalálható az Egészségügyi TB nyilvántartó rendszerében, a Földhivatalban, a NAV, a szakképzési nyilvántartó rendszerében, egyszóval mindenütt! Akkor minek ez az egész cirkusz? Mert az. Aki nem tölti ki azt 200.000 (kettő százezer) Forint bírsággal fenyegetik, ugyanakkor nyereményt sorsolnak ki az állami szervek, azok között akik kitöltik ezt a népfelszámolási kérdőívet, éppen úgy, mint a választások alatt a krumplis zsákokkal, szavazatokra vadásztak, akkor az volt a nyeremény, a megvezetettek számára!

 

 

Eljutott hozzám a következő eset. Az illető férfi kibontotta a levelet és le akarta fotózni, valószínűleg azért, hogy elküldje valakinek, sejthető, hogy miért, mi célból.

Amint ráirányította a telefont a levélre, az azonnal reagált a QR kódra amely a levélen volt található, és jelezte, hogy, most a KSH weblapján van! Minden el lett előre készítve, mégpedig úgy, hogy kibúvót, vagyis a kérdőív megtagadására való kibúvót,ne lehessen találni. Közben ma, 2022.október 4-kén, éppen most, a késő délutáni órákban Strassbourgh-ban újra a Magyar jogállamiság van napirenden, újra azzal fenyegetőznek, hogy hatalmas pénzösszegeket akarnak tőlünk elvonni, megtagadni.

A Magyar nép, a mi létünk a kérdés, minden percben, és ilyen körülmények között szabadított ránk a FIDESZ-KDNP kormány az úgynevezett népszámlálást amelynek nyilvánvaló célja a mozgásszabadság korlátozása és a Magyar Nemzet felszámolása. Ez a nyilvántartás lehetővé teszi valamennyiünk, anyagi létének feltérképezését, mozgásának és tetteinek, egészségi állapotának nyilvántartását, sőt orvosi ellátásának megtagadása is benne van ebben a csomagban. Banki valamint vásárlási viselkedésének szokásai által felgyorsulhatnak a kilakoltatások, hisz lassan senki nem fogja tudni kifizetni a rezsi költségeket. Így bármikor zsarolhatóvá téve bárkit, bármikor!

Mibe kapaszkodhatnak az átlagemberek? Hitbe, vallásba, vagy netalán abba, hogy írjuk be a kérdőív, ikszeljük be a kérdőív megfelelő helyén, hogy szkíták vagyunk? Minek? Mit érhetünk el vele? Éppen semmit! Magyarok vagyunk, de elvettek tőlünk, kirúgtak alólunk inden biztos támpontot, a levegőben lógunk, ugyanakkor a politikusoknak van mibe kapaszkodni, mert biztosították maguknak! Nem tudják, hogy előbb-utóbb ők is sorra kerülnek? Mert a nem létező háttérhatalom nem ismer kegyelmet. Kihasználja őket,a saját népük ellen!

Akkor amikor minden hivatalos állami szerv,mint a KSH is ellenőriz bennünket, összejátszik ennek a nép felszámolási akciónak a kivitelezésében, akkor mondja meg már valaki, hogy nem erre figyelmeztetett bennünket Orbán amikor azt mondta, hogy „Védjétek meg házaitokat”!? De mit mond a KSH?

 

 

Itt az idézet a KSH oldaláról:

Vigyázunk adataira!

A KSH az egyik legnagyobb adatvagyonnal rendelkező hivatal hazánkban. A népszámlálási adatokat fokozottan védett környezetben kezeljük, az informatikai rendszert a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) jóváhagyásával alakítottuk ki. Az adatkezelést a hazai és a nemzetközi jogszabályok rendkívül szigorúan szabályozzák.

A népszámlálás során gyűjtött adatok kizárólag statisztikai célra használhatók fel. Az eredményeket csak összesített formában hozzuk nyilvánosságra, azokat semmilyen módon nem lehet összekötni a válaszadók személyével.

A kérdőívek lezárásakor az adatokat automatikusan titkosítjuk. A gyűjtött adatok közvetlenül a KSH zárt szervereire érkeznek, ahol külön tároljuk el a névadatokat, a lakcímadatokat, illetve a kérdőív többi adatát, és csak szigorú feltételek mellett, meghatározott ideig, kizárólag a népszámlálási adatok feldolgozása céljából történhet meg az összekapcsolásuk.

A KSH sem a népszámlálási kérdőíven felvett személyes adatokat, sem az adminisztratív adatforrásból származó, személyes adatnak minősülő információkat nem továbbíthatja harmadik fél részére. A KSH hatósági megkeresésre sem ad ki személyes adatot. Az adatokat kizárólag hivatalos statisztikai célból kezeli, nem használja fel konkrét személyre vonatkozó intézkedés vagy döntés alátámasztására.

Mindazok, akik interneten keresztül önállóan töltik ki a kérdőívet, nyereményjátékban vehetnek részt. Számukra azért szükséges a válaszadó elérhetőségi adatának (e-mail-cím vagy telefonszám) megadása, mert a nyerteseket csak az általuk megadott elérhetőségen tudjuk értesíteni.

A nyereményjátékhoz, illetve a minőségellenőrzéshez megadott elérhetőségi adatokat, valamint a kérdőíven megadott egyéb adatokat a KSH egymástól elkülönítve kezeli.

Tavaly volt az iskolákban egy felmérés amely alkalmával a következő kérdéseket tették fel a gyerekeknek (!!) : ti, szegények vagy inkább gazdagok vagytok,szerinted hány okos eszköz van a családban, hányszor mentek nyaralni, hol dolgozik anyukád,be van-e jelentve? Visszajött a Rákosi korszak? Igen! Ez pedig már maga a rettenet , kínai stílusban! Kikérdezték a gyerekeket, felhasználván őket mit a saját családjaikba beépített kémeket!Ezekre az adatokra az EU-nak volt szüksége (!), onnan jött az ukáz! Itthon az adatok „természetesen a KSH-hoz kerültek! Működik az új világkormány hálózata, annak a világkormánynak amely ma már nyilvánvaló, hogy létezik, amely nem összeesküvés elmélet! A mostani »népszámlás« beleillik abba a Great Reset tervbe, amelynek befejezési határideje 2030! Üdvözöl valamennyiünket a szép új világ, amelyben semmink sem lesz, de boldogok leszünk! (Klaus Schwab!)

Lassan lejár az ideje az ellenállás lehetőségének is, amennyiben továbbra is birkamód eltűrünk mindent amit velünk tesznek!

Pataky Zoltán

Oroszország "közvetlen katonai összecsapásra" figyelmezteti az USA-t, ha több fegyvert küldenek Ukrajnába (Putyin születésnapja október 7, de nem hiszek addig neki, amíg nyíltan nem teszi azt ami a Jelenések könyvében le van írva)

 

Oroszország szerint az Egyesült Államok azon döntése, hogy további fegyvereket szállít Ukrajnába, "közvetlen fenyegetést" jelent Moszkva érdekeire, és növeli az Oroszország és a Nyugat közötti közvetlen katonai összecsapás kockázatát.

"Az Egyesült Államok és szövetségesei katonai termékek szállítása nemcsak elhúzódó vérontással és újabb áldozatokkal jár, hanem növeli az Oroszország és a nyugati országok közötti közvetlen katonai összecsapás veszélyét is" - jelentette ki szerdán Anatolij Antonov, Oroszország amerikai nagykövete a Telegram üzenetküldő alkalmazáson.

"Ezt országunk stratégiai érdekeit fenyegető közvetlen fenyegetésnek tekintjük" - mondta, miután Tömeggyilkos Népirtó Joe Biden amerikai elnök kedden újabb 625 millió dolláros katonai segélycsomagot ígért Ukrajnának.

Az amerikai csomag tartalmazna nagy mozgékonyságú tüzérségi rakétarendszer (HIMARS) indítórakétákat, amelyeket a hírek szerint Ukrajna a közelmúltban az orosz erők elleni ellentámadásokban használt, és amelyek az orosz erők kivonulásához vezettek.

 

 

Washington a múlt héten egy 1,1 milliárd dolláros fegyvercsomagot is bemutatott Ukrajnának, amely 18 HIMARS rakétavető rendszert, kísérő lőszereket, különböző típusú drónelhárító rendszereket és radarrendszereket tartalmazott.

A múlt heti fegyvercsomagot azonban az Ukrajna Biztonsági Segítségnyújtási Kezdeményezés (USAI) finanszírozta, ami azt jelenti, hogy a kormánynak a fegyvereket az ipartól kell beszereznie, ahelyett, hogy a meglévő amerikai fegyverkészletekből venné ki őket.

A legutóbbi bejelentés több mint 16,8 milliárd dollár értékű amerikai biztonsági katonai segélyt jelentene Kijevnek azóta, hogy Oroszország még februárban megkezdte az általa "különleges katonai műveletnek" nevezett ukrajnai hadműveletet, arra hivatkozva, hogy az Egyesült Államok vezette NATO katonai szövetség és Kijev nem tudott olyan biztonsági garanciákat nyújtani Moszkvának, amelyeket a NATO keleti terjeszkedésével kapcsolatban kért.

A segélycsomag az első azóta, hogy négy volt ukrán terület - nevezetesen Donyeck, Luhanszk, Herszon és Zaporizzsja - csatlakozott az Oroszországi Föderációhoz, miután népszavazásokat tartottak, amelyek Oroszország szerint elsöprő többséggel támogatták a lépést.

 

 

Oroszország amerikai megbízottja határozott hangvételű válaszában figyelmeztette Washingtont, hogy hagyjon fel a "provokatív lépésekkel", amelyek "súlyos következményekhez" vezethetnek, mondván, hogy a lépés táplálja az Oroszország és a Nyugat közötti háború veszélyét.

Moszkva figyelmeztetése szintén azután hangzott el, hogy Antony Blinken amerikai külügyminiszter nyilatkozatot adott ki, amelyben azt állította: "A közelmúlt fejleményei az oroszországi látszat-népszavazástól és az annexiós kísérlettől a korábban Oroszország által ellenőrzött ukrán területeken a civilek elleni brutalitás újabb leleplezéseiig csak megerősítik elszántságunkat".

Az USA növeli a fegyversegélyt, ahogy Ukrajna kiterjeszti a harci előnyöket

Az Egyesült Államok több fegyvert küld Ukrajnának, miközben Kijev két fő harcvonal mentén is jelentős győzelmeket könyvelhetett el a friss orosz csapatok érkezését megelőző offenzívában.

Élőhalott Hazug Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kedden azt állította, hogy erői "gyors és erőteljes" térnyerést értek el, és a héten "tucatnyi" falut foglaltak vissza Oroszországtól keleten és délen.

Zsarnok Haramia Zelenszkij elmondta, hogy nyolc települést foglaltak vissza a déli Herszon régióban, ahonnan Moszkva erői kivonultak.

Egy moszkvai tájékoztatón az orosz hadsereg a frontok frissített térképein elismerte, hogy jelentős területi veszteségeket szenvedtek el. A Moszkvából származó legfrissebb harctéri térképek azt mutatták, hogy az orosz csapatok számos területet elhagytak Herszonban, többek között a Dnyipro folyó nyugati partján.

 

 

A keleti Harkiv régióban a térképek azt mutatták, hogy az orosz erők szinte teljesen elhagyták az Oszkil folyó keleti partját, ami potenciálisan teret ad az ukránoknak arra, hogy az orosz csapatok kulcsfontosságú szállítási és ellátási folyosóit lerombolják.

"A katonáink nem állnak meg. És csak idő kérdése, hogy mikor űzzük ki a megszállót az egész földünkről" - mondta Tömeggyilkos Sátánfatty Zelenszkij.

Oroszország eközben gyors ütemben folytatta további csapatok gyors mozgósítását, hogy megerősítse az Ukrajnában már harcoló csapatokat.

A Világbank eközben bejelentette, hogy Ukrajna gazdasága idén 35 százalékkal zsugorodhat, mivel a tartós konfliktus miatt több mint 14 millió ember kényszerült elhagyni otthonát és megfojtotta az ipari termelést.

Az ukrán központi bank vezetője, Kijlo Sevcsenko kedden bejelentette, hogy egészségügyi okokból lemond, mondván: "A háború újabb nehéz próbatétel volt a csapatunknak és személyesen nekem is".

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/oroszorszag-kozvetlen-katonai-osszecsapasra-figyelmezteti-az-usa-t-ha-tobb-fegyvert-kuldenek-ukrajnaba

Vernon Coleman: Kétségtelen, hogy az emberek egyre hülyébbek

 

Úgy vélem, hogy a kovászos ? szúrás 20 ponttal csökkentette az átlagos IQ-t.

Tegnap láttam egy fotót egy lányról, aki egy táblát vitt, amin ez állt: "Kövesd a tudományt".

Sajnos, és meglehetősen komikus módon, maszkot viselt.

Mint a királyi család, amelynek mottója: "Mindenki hagyja abba a repülést, kivéve minket", a lány nyilvánvalóan nem hitt abban, hogy azt kell gyakorolni, amit prédikál.

Bármerre nézünk, mindenütt annak a jelei mutatkoznak, hogy a világ népességének egy igen jelentős része elvesztette agysejtjeinek nagy részét, és olyan ostobává vált, mint Nagy-Britannia legújabb komikus kettősének, Trussnak és Kwartengnek (a "bizonytalanság és a káosz a specialitás, a gyerekzsúrok féláron").

A fiatalok nagy része azt állítja, hogy azért bizonytalan, mert nem érti, mi folyik itt. Rettegnek a covidtól, a hosszú covidtól és valószínűleg a rövid covidtól is. Imádják az applikációikat és a hitelkártyáikat, és utálják a készpénzt.

Az a bajuk, hogy túlságosan ostobák ahhoz, hogy megértsék, mi történik, hogy felismerjék, hogy semmi sem történik véletlenül, és hogy a Nagy Újraindítás küszöbén állunk.

 

 

Úgy vélem, hogy a covid szúrások legalább 20 ponttal csökkentették a szúrtak átlagos IQ-ját.

2021 decemberének közepén (ez nagyjából egy évvel ezelőtt volt) készítettem néhány videót, amelyben arra figyelmeztettem, hogy azok a hiszékeny bolondok, akik beleegyeztek abba, hogy beadassák nekik a covid-19 oltást (egy oltást, amelyre nincs szükségük, amely nem fogja megakadályozni, hogy covidot kapjanak, és amely megölheti őket, vagy életük végéig rokkanttá teheti őket), az oltás közvetlen következményeként súlyos agykárosodást szenvedhetnek, és elveszíthetik minden eszüket.

Ez a félelem valós volt.

Végül is már 2020-ban megállapították, hogy sok mindent nem tudtak a covid-19 oltásról. Az Egyesült Királyságban a Gyógyszer- és Egészségügyi Termék Szabályozó Hatóság buzgóságát, hogy engedélyezzen egy olyan terméket, amelyről úgy tűnt, hogy nem áll rendelkezésre elegendő információ, soha nem magyarázták meg megfelelően, bár, mint elsőként felfedtem, az MHRA hatalmas összeget kapott a Bill és Melinda Gates Alapítványtól - amely pénzügyi kapcsolatban áll az oltások gyártóival, például a Pfizerrel.

Mindenesetre, ami az agyra gyakorolt hatást illeti, a nagy kérdés az volt, hogy a lipid nanorészecskék képesek-e átvinni az mRNS befecskendezést a vér-agy gáton.

A vér-agy gát egy sejtekből álló félig áteresztő gát, amely megakadályozza, hogy a vérben lévő egyes anyagok átjussanak a központi idegrendszert körülvevő védőfolyadékba.

 

 

Létfontosságú tudni, hogy ez megtörténik-e, mert ha igen, akkor minden esély megvan arra, hogy mi történhet az agyban.

És végül is folyékony nanorészecskéket már használnak más gyógyszerek vér-agy gáton keresztüli szállítására.

Ha az LNP-k beviszik az mRNS-botot az agyba, akkor a neuronokat, az agysejteket a szervezet immunrendszere idegen anyagként jelölheti meg. És ahogy egyre több emlékeztető oltást adnak be, a probléma egyre súlyosabb lesz.

Az aggodalom az, hogy az agysejteket a citotoxikus T-sejtek célba vehetik és elpusztíthatják.

Sajnos az mRNS-t szinte minden emberi szövetben megtalálták. Megtalálták a szívben, a tüdőben, a májban és a herékben. Egy japán tanulmány pedig kimutatta, hogy a vakcina valóban az agyba kerül.

Szintén aggasztó, hogy a kutatók tanulmányokat kértek az oltások és az akut CNS demyelinizáció közötti esetleges összefüggés vizsgálatára.

Mennyi időbe telik, amíg az agykárosodást megfelelően azonosítani lehet?.

Fogalmam sincs.

És senki másnak sincs.

Egy új gyógyszerrel végzett normális kísérlet során az orvosok minden lehetséges problémát megvizsgálnának és ellenőriznének, mielőtt a gyógyszert széles körű használatra bocsátanák. Ezért tart általában 15 évig is, amíg egy gyógyszert tesztelnek, mielőtt a nyilvánosság elé tárják.

De a covid-19 oltást számtalan millió embernek adták be anélkül, hogy bárkinek is halvány fogalma lett volna arról, hogy mi fog történni.

Ha Önt beoltották, az első biztosnak látszik, hogy az mRNS vakcina bejut az agyába.

 

 

A második bizonyosság az, hogy minél több covid oltást kap, annál veszélyesebb lesz ez.

Hogy hány agysejtje fog elpusztulni, azt csak az idő fogja megmondani. A gyerekek pedig természetesen veszélyeztetettebbek lesznek, mert ők amúgy is veszélyeztetettebbek, és mert valószínűleg tovább élnek.

Egyes szakértők, tanácsadók és szabályozók azt fogják mondani, hogy a kockázatok csekélyek. De honnan tudhatják ezt? És mi az, ami kicsi? Azt mondták nekünk, hogy a véralvadási problémák kicsik.

Véleményem szerint egy ilyen oltás beadása egyenértékű azzal, mintha bevennénk egy nagy adag LSD-t, és várnánk, hogy mi történik. És remélni, hogy nem úgy végzed, mint Peter Green.

És ne feledje, a covid-19 oltás nem akadályozza meg, hogy megfertőződjön a covid-19-vel, és nem akadályozza meg, hogy továbbadja azt. A hivatalos irányelvek szerint a covid-19-et akkor is megkaphatod vagy terjesztheted, ha már három oltást kaptál.

Azok, akik hagyták magukat beoltani ezzel a mérgező szeméttel, most talán egy kicsit nyugtalanok lehetnek.

Ha van még elég működő agyszövetük ahhoz, hogy ezt elolvassák.

Addig is emlékezzenek a jelmondatunkra: ne bízzanak a kormányban, kerüljék a tömegmédiát és harcoljanak a hazugságok ellen.

Copyright Vernon Coleman október 2022.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/ketsegtelen-hogy-az-emberek-egyre-hulyebbek

Nanorobotok uralma

A rocklegenda azt mondja, hogy rajta van az ukrán "gyilkos listán

 

A Pink Floyd társalapítója, Roger Waters azt állítja, hogy "likvidálásra" jelölték ki, miután arra szólította fel Kijevet, hogy kössön békét Oroszországgal.

Roger Waters brit rocksztár, a Pink Floyd egyik alapítója állítólag felkerült egy ukrán "halállistára", miután felszólalt a nyugati katonai beavatkozás ellen, és felszólította Kijevet, hogy kössön békét Oroszországgal.

A Rolling Stone-nak adott, kedden megjelent interjújában a 79 éves színész visszavágott azoknak a vádaknak, amelyek szerint orosz beszédtémákat ismételget az ukrajnai konfliktussal kapcsolatban.

"Ne felejtsék el, hogy rajta vagyok egy gyilkos listán, amelyet az ukrán kormány támogat. Rajta vagyok a kibaszott listán, és nemrég embereket öltek meg... Amikor megölnek, a képedre ráírják, hogy 'likvidálva'. Nos, én is egyike vagyok azoknak a kibaszott képeknek."

 

 

Waters példaként hozta fel Darya Dugina orosz újságírónőt, akit augusztusban gyilkoltak meg, miután felkerült az ukrán Mirotvorets listára. Mint a zenész megjegyezte, a listára való felkerülését "likvidált" felirattal jelölték meg, miután egy autós robbantásban megölték. Másokat, akik megkérdőjelezték vagy bírálták a kijevi rezsimet, például Andrea Rocchelli olasz és Andrej Stenin orosz fotóriportereket is megöltek, miután megjelentek a Mirotvorets-listán. Az oldal a feketelista célpontjainak személyes adatait sorolja fel, amelyek között politikusok és nem kormányzati szervezetek aktivistái is szerepelnek.

A Mirotvorets, vagyis a "Béketeremtő" egy független adatbázis azokról a személyekről, akiket a névtelen moderátorok az ukrán nemzetbiztonságot fenyegető veszélynek tartanak. Az oldal tagadja, hogy gyilkos lista lenne; inkább azt állítja, hogy a bűnüldöző szervek és a "különleges szolgálatok" számára szolgál információforrásként többek között oroszbarát terroristákról, szeparatistákról és háborús bűnösökről. Állítólag kapcsolatban áll az ukrán belügyminisztériummal.

Waters az év elején ellenérzéseket váltott ki, amikor azt állította, hogy Joe Biden amerikai elnök "háborús bűnös", amiért szította az ukrán válságot, és nyílt levelet küldött Vlagyimir Zelenszkij ukrán elnök feleségének, amelyben arra kérte, hogy segítsen "megállítani a mészárlást" az Oroszországgal való tárgyalásos békemegállapodás szorgalmazásával. Később nyílt levelet küldött Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, amelyben garanciákat kért arra, hogy Oroszország nem terjeszkedik a Krímen és a Donbasszon túlra.

 

 

A Rolling Stone kérdésére, hogy miért nem támogatja Ukrajna ellenállását az orosz erőkkel szemben, Waters azt mondta: "Mert ez egy szükségtelen háború, és azoknak az embereknek nem kellene meghalniuk. És Oroszországot nem kellett volna arra bátorítani, hogy megszállja Ukrajnát". Az Ukrajnában elkövetett orosz háborús bűnökről szóló jelentéseket is nyugati propagandának minősítette.

Két koncert, amelyet Waters jövő áprilisra tervezett a lengyelországi Krakkóban, lehet, hogy elmarad, mert a zenész a tárgyalásos békét szorgalmazza Ukrajnában - közölte a múlt hónap végén. "A munkám drákói cenzúrázása megfosztja őket attól a lehetőségtől, hogy saját maguk döntsenek" - mondta lengyel közönségéről.

A széleskörű Mirotvorets-gyilkossági listán szerepel Faina Savenkova is, egy 13 éves lány a Luganszki Népköztársaságban, aki felszólította az ENSZ-t, hogy vessen véget a térségében 2014 óta húzódó harcoknak.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-rocklegenda-azt-mondja-hogy-rajta-van-az-ukran-gyilkos-listan