2022. február 11., péntek

Az FDA készen áll arra, hogy jóváhagyja a csecsemőknek szánt oltást; miért nem dobják a csecsemőket egy szikláról egy vulkánba?

 

És a válasz erre a kérdésre nyilvánvaló. A csecsemők vulkánba dobása nem hoz pénzt a Pfizer számára.

Az FDA február 15-én dönt arról, hogy jóváhagyja-e a Pfizer COVID oltását hat hónapos és négyéves kor közötti gyermekek számára. A sajtó és a kormányszóvivők szerint ez egy GO.

Ez gyilkosság.

Az FDA jóváhagyó bizottságának tagjai több kategóriába sorolhatók: olyanok, akiket lefizettek; olyanok, akiket megfenyegettek; egyenesen náci bürokraták; olyanok, akiket megzsaroltak; és olyanok, akik csecsemőket akarnak gyilkolni.

Ezt nem lehet megkerülni. Tekintettel a COVID-ról alkotott általános nézetre, ezek az FDA/CDC emberek TUDJÁK, hogy a betegség kockázata a csecsemőkre nézve nem létezik, és a vakcina kockázatai teljesen pusztítóak.

-Már több mint egymillió oltás okozta sérülést jelentettek az USA szövetségi adatbázisába; és ez a szám hatalmas aluljelentést jelent.

Ennek ellenére az FDA döntéshozói készek azt mondani, hacsak nem lepleződik le, hogy mik is ők valójában: injekciózzátok be a csecsemőket; öljétek meg a csecsemőket.

Ha még mindig azt hiszed, hogy a kormányzati COVID-válasznak bármi köze volt a tudományhoz, a közegészségügyhöz vagy az emberi aggodalomhoz, ha még mindig mentegeted Fauci-t és a ragadozók és mániákusok egész gazember csapatát az FDA-nál és a CDC-nél, akkor egy automata robot vagy; csak nem tudsz róla.

Ezt hallgasd meg. CNBC: "A Pfizer decemberben módosította a klinikai vizsgálatot, hogy egy harmadik adagot is értékeljen, miután a két injekció nem váltott ki megfelelő immunválaszt a 2-4 éves gyermekeknél. A Pfizer és a BioNTech közölte, hogy a következő hónapokban benyújtják a harmadik dózis adatait az FDA-nak."

 

 

Értem. A vakcina nem működött 2 injekció után, de pár nap múlva úgyis engedélyezik, és a Pfizer pár hónap múlva közli velünk, hogy a harmadik injekció hogyan működött.

És ez a tudomány. Ez az a baromság, amiben a művelt osztály hisz. Ez az a baromság, amit a süketek, némák és vakok elhisznek.

És a TRUCKEREK a terroristák. Persze. A kormány igazságos és igazságos. Hát persze.

Azok az emberek, akik "félretájékoztatást terjesztenek a COVID-ról", terroristák. A kormány igaz és igazságos.

Szeretem a kormányt. Utáld a terroristákat.

Memo a szülőknek: ha már elég őrültek voltak ahhoz, hogy maguk is beadassák az oltásokat, készen állnak arra, hogy ártatlan csecsemőiket olyan orvosok és nővérek kezébe adják, akik megpörgetik a halál rulettkerekét és beadják a testükbe az injekciót? Ezt fogjátok tenni?

Ha igen, miért? Gondolod, hogy ez jó beszédtéma lesz, amikor összejössz a barátaiddal? Gondolod, hogy ez egy erős erényjelzés? Úgy gondolod, hogy ez bizonyítja, hogy hűséges alattvalója vagy a királynak?

Talán megjelenhetsz egy helyi iskolaszéki ülésen, a csecsemőddel a karodban; és nézheted a hosszú asztaluk mögött ülő, alacsony jövedelmű szélhámosok tésztás, morbid arcát, és mondhatod: "Nézd, most oltattam be a gyermekemet a vakcinával!". Ez csodálatos!" És ők helyeslően bólogatnak.

És valami szemétláda, aki városi közegészségügyi tisztviselőként kapja a fizetését, felszólal a gyűlésen. Lehet, hogy azt mondja, hogy az oltott babáknak maszkot kellene viselniük. Kérdezzék meg, és megtudják. Nézd meg a szemét. A sógora, aki ismeri a polgármestert, megmentette a sírásói karriertől.

 

 

Tudni akarom, mit gondol a pápa. Ő már kijelentette, hogy az oltás szedése szeretetteljes ajándék Istennek. Mi van a csecsemőkkel? A Popius Maximus Jesuiticus szerint az Úr azt akarja, hogy a csecsemőket beadassák? Szóljunk a pápának, hogy nyilatkozzon.

Vajon Mária a kunyhójában azt mondta volna a helyi orvosnak, hogy adjon injekciót a kis Jézusnak? Talán a férje, József, aki eddig a történet mellékszereplője volt, egy Glockkal hadonászott volna, és az ajtó felé intett volna a fűrészcsontúnak.

Ha már a fegyvereknél tartunk, szerintem négy vagy öt titkosszolgálati ügynöknek, elővett fegyverrel, be kellene vezetnie Jill nővért a Fehér Ház rezidenciájára, ahol őszintén és nyersen beszélni fog az öreg Joe-val - annyi időt töltve azzal, amennyit csak szükséges, hogy tájékoztassa arról, hogy az FDA mire kész, amíg meg nem érti.

Ezután az ügynökök Joe-t egy kamera elé kényszerítik - élőben a főbb csatornákon -, ahol egyértelműen ki fogja jelenteni, hogy mi az álláspontja a csecsemők beadásáról.

Ha támogatja a programot, akkor teljes felelősséget vállal a következményekért.

Végül is az FDA a végrehajtó hatalom egyik ügynöksége, amely az elnök alá tartozik.

A felelősséget ő viseli. Kemény televíziós reflektorfényben kell megállnia, ahol nem megengedett a sztepptánc.

 

 

Természetesen az utolsó szó az Önök szüleié lesz. Kivéve, ha az állam fegyverei önökre szegeződnek. Ha ez bekövetkezik, készek vagytok meghalni a gyermekeitekért harcolva?

Vagy feláldozzátok őket saját passzivitásotok és gyávaságotok oltárán?

Erősen javaslom, hogy most tegyétek világossá az álláspontotokat.

Nyilvánosan.

Ne hagyjatok kétséget.

Mielőtt túl késő lenne.

LÁZADÁSRA VAN SZÜKSÉGÜNK.

Felálltál? Vagy vigyorogsz és erényt hirdetsz térden állva?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-fda-keszen-all-arra-hogy-jovahagyja-a-csecsemoknek-szant-oltast-miert-nem-dobjak-a-csecsemoket-egy-sziklarol-egy-vulkanba

A 2022-es év 2008-hoz hasonlóan turbulens lesz

 

Az oka, legyen az bármilyen megmosolyogtató is, numerológiai. A fenevad szimbólumának minősülő 8-as után most itt van a 22-es szabadkőműves mesterszám, mely katasztrofális bukást vagy nagyon jelentös elörelépést szimbolizál. Kennedy számára is a 22.11-es dátum vált fatálissá, a 11-es a halál, destrukció szimbóluma a kabbalista számmisztikában. 2008-ban is nagyon jelentős erőfeszitések voltak az új világrend bevezetésére ( lásd a Súlyos dolgok c. irást ), s lesznek az idén is, illetve már vannak is. Nagyon hasonló történések zajlanak most a 2008-as eseményekhez, s a szálak egyik háttérmozgatója most is ugyanaz az úriember mint aki 2008-ban is volt: Jacob Rothschild. James Casbolt “Agent buried alive” c. könyvéböl a 2008-as eseményekről, melyből annak idején a Súlyos dolgok c. irásban is idéztem:

https://educate-yourself.org/mc/casboltagent7chap.shtml

2008: “A cél egy közel-keleti Armaggeddon elöidézése. Lord Jacob Rothschild és páholya a BIS-en (Bank of International Settlements, Svájc) keresztül fogja támadni az USA pénzügyi rendszerét, majd Irán megtámadásán keresztül atomkonfliktust fog próbálni kirobbantani az oroszokkal, végül pedig biológiai fegyverekkel lesz megtizedelve a lakosság, pl. madárinfluenza vírus szétterjesztése által. A mikrocsipek természetesen a Svájcban, a Rockefeller-tulajdonú cégek által legyártott oltóanyagokban vannak.”

Akárcsak akkor, most is, ezekben a napokban is a bibliai végidei góg és magógi konfliktust próbálják mesterségesen előidézni: a világháborút Oroszországgal és Kinával, melyben aztán Irán is megtámadja Izraelt, s a végén pedig a keleti hatalmak elfoglalják Izraelt és az egész világot.

2022.1.20: Iráni-kínai-orosz haditengerészeti gyakorlat kezdődik az Indiai-óceán északi részén

2022.2.11: Orosz-ukrán feszültség: Oroszország és Fehéroroszország közös hadgyakorlatba kezd

Jacob Rothschild főleg az angol titkosszolgálaton (MI6) és külügyön keresztül igyekszik fokozni a helyzetet, az MI6 állt a kazahsztáni puccskisérlett mögött is, hogy a nyugat ezzel szándékosan magára haragitsa az oroszokat. Ezt követte a helyzet felfokozása Ukrajnában. A brit külügyminiszter jelenlegi moszkvai látogatásának is kizárólag a helyzet fokozása a valódi célja:

2022.2.10: A néma és a süket párbeszéde: Moszkvában tárgyalt a brit külügyminiszter

S ez se volt semmiféle “tévedés”, hanem a cikk szándékosan lett publikálva abban reménykedve, hátha sikerülne őket valahogy tényleg összeugrasztani:

2022.2.5: Oroszország lerohanta Ukrajnát – írta véletlenül a Bloomberg

Akárcsak 2008-ban, a totális pénzügyi-gazdasági összeomlás mesterséges előidézése szintén teritéken van. 2008-ban egy mesterségesen előidézett madárinfluenzajárványt a lakosság “védőoltásokon” keresztüli megcsipezésének kellett volna követnie. Ezekből akkor szerencsére nem lett semmi, mára viszont sajnos ezek a dolgok valósággá váltak: a mesterségesen előidézett koronavirusjárvány elleni “védőoltásokban” ott vannak a nanocsipek, melyek sok beoltottban még a mobiltelefonok áltak kisugárzott Bluetooth-frekvenciákra is reagálnak:

Az események legvégén – amikor a világ a totális katasztrófa szélén áll a góg-magógi háború miatt – aztán ”megmentőként’ meg kell jelennie a bibliai hamis prófétának, s ezzel kezdetét kellene vennie a globális fenevadrendszernek…

Őszintén szólva, nem hiszek benne, hogy mesterségesen világkonfliktust tudnának most 2022-ben előidézni az oroszokkal, mint ahogy 2008-ban se tudtak. A végidei események bár a jövőben spontán be fognak következni, de csak azután, miután valamikor a jövőben az USA polgárháborúban szétesik, s a keleti hatalmak ezután vérszemet kapnak, mivel felbillennek majd a katonai erőviszonyok az amerikai hadsereg szétesése és egymás elleni harcban való legyengülése után.

A megcsipezése a lakosság “beoltott” részének viszont sajnos megtörtént, s valamiféle pénzügyi-gazdasági összeomlás bekövetkezte se kizárt az idén, ahhoz hasonló, ami már 2008-ban is kibontakozóban volt a Lehman Brothers mesterségesen előidézett csődje után. Majd meglátjuk.

Úgy hallani, a “védőoltásokat” illetően módosult a helyzet, állitólag már nem fognak velük annyira erőszakoskodni, mivel most már egyre nyilvánvalóbb a depopulációs hatásuk, s a védőoltásokat erősen propagáló politikai garnitúrák feláldozására készülnek, ennek képzi részét a kamionos tiltakozások megjelenése több helyütt a világban.

Kanadai kamionosok lettek a kötelező oltás elleni tiltakozás hősei

Ezek minden országban ugyanazon kaptafa szerint történnek, s ugyanaz a rejtett szabadkőműves erő áll a szervezésük mögött, mely idáig a “védőoltásokkal” is erőszakoskodott…

Remélem, továbbra is jó egészségnek örvendtek, s nem oltattátok be magatokat.

https://pokolraveluk.info/2022/02/11/a-2022-es-ev-2008-hoz-hasonloan-turbulens-lesz/

Dr. Peter McCullough: Összeomlanak a CovIDról szóló hivatalos hazugságok

Art Moore író interjút készít Dr. Peter McCullough-val arról, hogy a Coviddal kapcsolatos hivatalos hazugságok miként omlanak össze, miközben Tömeggyilkos Sátánfatty Biden a szakértőktől származó igaz információk leállítására szólít fel. A tömeges oltás valóban okozta a tapasztalt helyzetet, és súlyosbította a problémát.

Christopher Key vakcinarendőr: A vakcina biológiai fegyver, polgári peres eljárások indulhatnak

Christopher Key, az „oltásrendőr”. Felismerve, hogy a gyógyszergyárak mentesülnek minden felelősség alól, a vakcinák tényeit tartalmazó dokumentumokat a nyilvánosság rendelkezésére bocsátja, hogy tájékoztassa az orvosokat, egészségügyi tisztviselőket, elnököket stb. hogy biológiai fegyver, csalást követnek el és polgári pernek, tömeges letartóztatásnak vannak kitéve.

Mike Adams: Élelmiszerhiány kezdődik Kanadában. Raktározz vagy éhezni fogsz!

Élelmiszerhiány kezdődik Kanadában, mivel az oltási rendelet miatt számos kamionost kivontak a forgalomból. Tömeggyilkos Trudeau egy kommunista, aki megpróbálja elpusztítani Kanadát, és azt jósolja, hogy néhány héten belül a kanadaiak káoszba fognak kerülni, és azt tanácsolja nekik, hogy raktározzanak, különben éhezni fognak vagy meghalnak.

A hullaházak zsúfolásig tele. Az emberek a vakcinától halnak meg, nem az omikrontól

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Stew Peters interjút készít egy informátorral, egy kórházi nővérrel, aki elmondja, hogy az oltás érrendszeri károsodásokhoz és ennek következtében a halálesetek számának növekedéséhez vezetett, ami megtölti a hullaházakat. Míg sok kollégája az omikront okolja, ami valójában nagyon enyhe.

A plandémia vége? A különböző kormányok felfüggesztik a Covid-intézkedéseket

Számos ország megszünteti a Covid-korlátozásokat. Angliában Népirtó Boris Johnson bejelentette, hogy megszűnik a kötelező igazolvány, valamint a kötelező maszkhasználat, Svédország megszünteti a negatív Covid-tesztek követelményét az országba való belépéshez. Ami a vakcinát illeti, Belgium és több más ország is visszavonja a Moderna vakcinát a szívburokgyulladás kockázata miatt.

Meggyilkolták a katonáinkat és a gyermekeinket! A média által eltussolt katasztrofális tények

Thomas Renz ügyvéd az Egyesült Államokban az oltási rendeletek ellen harcol, azt állítva, hogy világszerte azonnal véget kell vetni az egész oltási programnak. Hozzáteszi, hogy a felelősöket bíróság elé kell állítani, hiszen példátlanul sok ember haláláért felelősek.