2021. június 7., hétfő

A Pfizer kihagyta a kritikus teszteléseket és a minőségi szabványok betartását sem követte

 

A Pfizer kihagyta a kritikus tesztelést és a minőségi szabványok betartását, a dokumentumokból kiderül
A TrialSite News által megszerzett új dokumentumok azt sugallják, hogy a Pfizer COVID vakcina használatának engedélyezésével kapcsolatos rutinszerű minőségi tesztelési problémákat figyelmen kívül hagyták a kapkodás során.

A TrialSite News által megszerzett új dokumentumok azt sugallják, hogy a Pfizer/BioNTech COVID vakcina használatának engedélyezésével kapcsolatos rutinszerű minőségvizsgálati problémákat figyelmen kívül hagyták, és hogy az amerikai és más kormányok tömeges oltási programot hajtanak végre egy hiányosan minősített kísérleti vakcinával.

A hatósági dokumentumokból kiderült, hogy a Pfizer nem vizsgálta meg alaposan a vakcinával kapcsolatos biodisztribúciós és farmakokinetikai kérdéseket, mielőtt a vakcinát benyújtotta volna az Európai Gyógyszerügynökségnek (EMA) felülvizsgálatra.

Valójában a kulcsfontosságú vizsgálatokban – az úgynevezett biodisztribúciós vizsgálatokban, amelyek célja annak vizsgálata, hogy egy beadott vegyület merre halad a szervezetben, és mely szövetekben vagy szervekben halmozódik fel – a Pfizer nem a kereskedelmi forgalomban kapható vakcinát (BNT162b2) használta, hanem egy “helyettesítő” mRNS-re támaszkodott, amely a luciferáz fehérjét termelte.

A TrialSite News szerint az EMA bírálói osztották ezt a kifejezett beismerést: “A BNT162b2 vakcinajelöltel nem végeztek hagyományos farmakokinetikai vagy biodisztribúciós vizsgálatokat”.

A farmakokinetika annak vizsgálatát jelenti, hogy mit tesz a szervezet egy gyógyszerrel és a gyógyszer mozgása a szervezetben – a felszívódás, a biológiai hozzáférhetőség, a megoszlás, az anyagcsere és a kiválasztás időbeli lefolyása.

A hatósági dokumentumokból az is kiderül, hogy a Pfizer nem követte az iparági szabványoknak megfelelő minőségirányítási gyakorlatot a vakcinával végzett preklinikai toxikológiai vizsgálatok során, mivel a kulcsfontosságú vizsgálatok nem feleltek meg a helyes laboratóriumi gyakorlatnak (GLP).

A  GLP (Good laboratory practice) olyan elvek összessége, amelyek célja a nem klinikai laboratóriumi vizsgálatok minőségének és integritásának biztosítása, amelyeket a kormányzati szervek által szabályozott termékek kutatási vagy forgalmazási engedélyeinek alapjául használnak. A GLP kifejezést leggyakrabban a gyógyszeriparral és az új gyógyszerek engedélyezése előtt kötelezően elvégzendő nem klinikai állatkísérletekkel hozzák összefüggésbe.

“Az eredményekből az következik, hogy a Pfizer a világjárvány nyomására próbálta felgyorsítani a vakcina kifejlesztésének ütemezését” – mondta Daniel O’Connor, a TrialSite alapítója és vezérigazgatója. “A kihívás az, hogy az olyan folyamatok, mint például a helyes laboratóriumi gyakorlat, kiemelkedő fontosságúak a minőség és végső soron a betegbiztonság szempontjából. Ha ilyen fontos lépéseket kihagynak, akkor a kockázat-haszon elemzésnek meggyőzőnek kell lennie.”

O’Connor rámutatott a generikus újrahasznosított gyógyszerek példájára, amelyeknek az értékelés során, még ha engedélyezik is őket, “egyre több vizsgálaton kell átesniük, hogy bizonyítsák értéküket”. A Pfizer vakcina esetében azonban, mondta O’Connor, “a Pfizer még egy radikálisan új, természettudományos alapokon nyugvó technológia esetében is nagyobb mérlegelési jogkört kapott”.

A TrialSite News szerint az EMA szokásos gyakorlata, hogy nyilvánosságra hozza a vizsgálati új gyógyszerek beadványainak értékelését. A Pfizer vakcinája esetében az EMA értékelése tartalmazta a Pfizer által az EMA-nak bejelentett nem klinikai vakcinaeloszlási vizsgálatok ügynökségi értékelésének összefoglalóját – az EMA azonban nem hozta nyilvánosságra a Pfizer biodisztribúciós vizsgálatainak eredményeit az EMA nyilvános összefoglalójában.

Az EMA-nak benyújtott tanulmányokat két módszerrel végezték: a luciferáz fehérjét termelő mRNS felhasználásával és az mRNS jelölésére szolgáló radioaktív jelölés alkalmazásával.

A vizsgálatok kimutatták, hogy a radioaktivitás nagy része kezdetben az injekció beadásának helye közelében maradt. Órákon belül azonban a stabilizált mRNS-t tartalmazó részecskék egy része széles körben eloszlott a kísérleti állatok testében.

Filip Josephson előadó (egy szervezet által kijelölt személy, aki jelentést tesz a szervezet üléseinek eredményeiről) és Jean-Michael Race társelőadó azt javasolta, hogy a Pfizer “minősített LC-MS/MS módszert használt a két új LNP segédanyag mennyiségi meghatározásának támogatására”, és “a bioanalitikai módszerek megfelelően jellemzettnek és validáltnak tűnnek a GLP-vizsgálatokban való alkalmazáshoz”.

A Pfizer által elvégzett és benyújtott vizsgálatok azonban nem GLP-alapúak voltak.

Továbbá az EMA dokumentuma megállapítja: “Biodisztribúció: Számos irodalmi beszámoló jelzi, hogy az LNP-formulált RNS-ek meglehetősen nem specifikusan oszolhatnak el a különböző szervekben, például lépben, szívben, vesében, tüdőben és agyban. Ezzel összhangban az újonnan továbbított 185350-es vizsgálat eredményei szélesebb körű biodisztribúciós mintázatra utalnak”.

Ez az EMA-megfigyelés megfelel a mellékhatások növekvő számának, és összhangban van a TrialSite által a FOIA révén megszerzett adatokkal, amelyek az LNP-formulált RNS-ek koncentrációját mutatják a lépben, a petefészkekben, más szövetekben és szervekben.

Forrás: childrenshealthdefense

https://civilekatisztanlatasert.hu/a-pfizer-kihagyta-a-kritikus-teszteleseket-es-a-minosegi-szabvanyok-betartasat-sem-kovette/

A Ronascam útjának előkészítése

 

"Az évek során a formulák, az RNS-módosítások és más technikák terén végzett munka éppen a jelenlegi világjárvány idején hozta meg gyümölcsét.

Az mRNS-vakcináció pontosan a megfelelő szakaszban volt ahhoz, hogy a dolgok jó eséllyel sikerrel induljanak."

Segít tudni, hogyan jutottunk idáig, és az alábbi idővonal nyomon követi a DARPA-Big Pharma SARS-CoV-2 megoldási csomagjának létrejöttét, és szemlélteti, hogy mennyire készen álltak mindezek. Minden egyes járványkitörés továbbfejlesztette a genetikai vakcinák fejlesztését. Az eseteket a tesztek alapján számolták, majd összehasonlították a szóban forgó vírussal "összefüggésbe hozható" halálesetekkel. Minden kitörésnél volt egy hasadási hellyel rendelkező vírus, és ezek mind stabilizálhatók az NIH pre-fúziós dizájnjával, akárcsak a róna.

A ronascam megoldásokat nagymértékben lehetővé tették: i) Baric, Shi és Daszak, akik a denevérkoronavírusokat alkalmassá tették az ember megfertőzésére, és célpontokat javasoltak a vakcinákhoz, ii) Graham a VRC-ben vakcinákat fejlesztett ki, iii) Mclellan, Ward és mások a Dartmouth College-ból és a Scripps-ből tökéletesítették a pre-fúziós technikát, és iv) szorosan együttműködtek a Modernával és a Curevac-kel, hogy mindezt mRNS-é alakítsák át. Plusz természetesen egy hatalmas mennyiségű pénz.

Már csak egy világjárványra volt szükségük, és a SARS-CoV-2-nél jobbat nem is találhattak volna. Ez egy olyan vírus, amelynek megmagyarázhatatlan furin hasadási helye van, és amely úgy tűnik, hogy laboratóriumban készült. Messzire terjed, de anélkül, hogy káoszt okozna. A SARS-CoV-2 a hátsó ajtón keresztül jut be a genetikai vakcinákhoz, és ez indítja el a Reset-et.

SZINBIOTERRORIZMUS ÉS A NYOMTATHATÓ VILÁGJÁRVÁNY

A Coronavírus Pan(dem)mic 5. rész: Something Wicked This Way Comes (Valami gonosz történik)

2000

Megalapítják a Curevac-et (mRNS-főzetek).

2001

Rekombináns koronavírus előállításának módszerei - szabadalmat nyújtanak be Baric és társai az Észak-Karolinai Egyetemen, Chapel Hillben. A koronavírus részecskék "könnyen célozhatók más nyálkahártya-felületű emlősfajokra, például sertésre az S glikoprotein gén egyszerű cseréjével, amelyről kimutatták, hogy meghatározza a szövet- és faji tropizmust", azaz a részecskék a tüskefehérje módosításával (pl. aminosavmaradványok mutációjával) úgy készíthetők, hogy bizonyos testszöveteket (pl. tüdőt), sőt különböző állatfajokat is megfertőzzenek. A szabadalom elismeri az ilyen típusú biológiai anyagban rejlő veszélyt azzal, hogy megjegyzi: "a replikon RNS és a vad típusú vírus közötti RNS-rekombináció lehetősége nem zárható ki, és továbbra is fontos kérdés, amely további elemzést igényel".
Operation Dark Winter - lépfene- és himlőtámadások szimulációja, majd valódi lépfene-támadások.

2002

SARS járvány kitörése kezdődik Kínában. A SARS a "Severe Acute Respiratory Syndrome" (súlyos akut légúti szindróma) rövidítése, és állítólag egy új atipikus tüdőgyulladás. A vírus állítólag a denevérekről a cibetmacskákra, majd az emberekre is átterjedt.

2003

A WHO bejelenti a SARS-járvány végét (8098 megbetegedés és 744 haláleset volt).
Baric az amerikai hadsereg Fort Detrick-i Fertőző Betegségek Orvosi Kutatóintézetének kutatóival együttműködve klónokat készít a SARS vírusból (Urbani törzs). A klónok fertőzőképesek is, ami - állításuk szerint - "sablont biztosít a vírusgenom manipulálásához, lehetővé téve a vakcina- és terápiás jelöltek gyors és racionális kifejlesztését és tesztelését...".
2003 óta "hat dokumentált SARS megbetegedés kitörése történt, amelyek kutatólaboratóriumokból származtak, köztük négy Kínában. Ezek a járványok 13 egyéni fertőzést és egy halálesetet okoztak".

 

2004

Második laboratóriumi baleset táplálja a SARS-szal kapcsolatos félelmeket
A kutatók denevérkoronavírusokat kezdenek gyűjteni, hogy megpróbáljanak olyanokat találni, mint a SARS, remélve, hogy bebizonyíthatják, hogy denevérektől származik.

2005

Shi és Daszak publikálja a "Bats are natural reservoirs of SARS-like coronaviruses" című cikket.
Atlantic Storm, egy másik himlőtámadás szimulációja.

Kariko és munkatársai közzéteszik a "mérföldkőnek számító" tanulmányt, amely szerint az mRNS-t működésre lehet bírni, ha mesterséges vagy módosított változatokat használnak (például metilált pszeudouridint). Ezután finanszírozást kapott az NIH-tól, és a Pennsylvaniai Egyetem szabadalmakat nyújtott be, amelyeket végül az NIH-ra ruháztak át.

2006

A WHO átírja a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatát, amely minden tagállamra (azaz a világ nagy részére!) kötelező érvényű. A nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet (PHEIC) olyan rendkívüli eseményként határozzák meg, amely "a betegség nemzetközi terjedése révén közegészségügyi kockázatot jelent más államok számára, és... potenciálisan összehangolt nemzetközi válaszlépéseket tesz szükségessé". Ezt követően összesen hat PHEIC-et hirdettek ki: H1N1 (2009), gyermekbénulás (2014), Ebola (2014 és 2019), Zika (2016) és SARS-CoV-2 (2020).

A NIH és az EU megalakítja az AIDS-CoVAC konzorciumot, hogy "egy új, koronavírus alapú, a gazdaszervezetbe való bejutásra optimalizált HIV-vakcina-vektort" hozzon létre.
A NIH megkezdi a H5N1 (madárinfluenza) elleni DNS-vakcina vizsgálatát.

2008

Baric et al. elkészítenek néhány kiméra, szintetikus denevér eredetű SARS koronavírust, amelyek képesek emberi sejteket megfertőzni.
Japán kutatók létrehoznak egy SARS-tüskefehérjét furin hasítóhellyel (mint ami furcsa módon a SARS-CoV-2-ben is megjelent).
Megalapítják a BioNTech-et (2020-ban a Pfizerrel együttműködve).

2009

A WHO megváltoztatja az influenzajárvány definícióját úgy, hogy a halálesetek és a megbetegedések már nem számítanak, majd sertésinfluenza-járványt hirdet, amely 2010-ig tart, és később kiderül, hogy hamis.
A VRC megkezdi a sertésinfluenza elleni DNS-alapú vakcina 1. fázisú vizsgálatát, mindössze két hónappal azután, hogy a WHO világjárványt hirdetett. A vakcinát a VRC/NIAID/Vaccine Pilot Plantben állították elő E. coli baktériumok felhasználásával.
A NIH megkezdi a HVTN nevű, DNS-alapú HIV-vakcina 2. fázisú vizsgálatát; (a vizsgálatot 2013-ban leállítják).
Az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége (USAID) új, PREDICT nevű globális, újonnan kialakuló világjárványveszély-programot indít, amely az EcoHealth Alliance "forró pontok" térképén alapul.

2010

Bill és Melinda Gates 10 milliárd dollárt ígér "a vakcinák évtizedére" (2010-2020)
Zheng Li Shi et al. publikálja: Angiotenzin-konvertáló enzim 2 (ACE2) fehérjék különböző denevérfajoknál változó érzékenységet biztosítanak a SARS-CoV behatolásával szemben.

Megalakul a Moderna - de ki alapította? Szeptemberben Derrick Rossi mRNS-ről szóló tanulmánya jelenik meg, és a Rossi által támogatott médianyelv szerint ez a kutatás inspirálta őt arra, hogy Tim Springerrel és Kenneth Chiennel a Harvardról, valamint Robert Langerrel az MIT-ről megalapítsa a Modernát. Ő azonban nem volt az mRNS szakértője, úgy tűnik, hogy nem folytatta az mRNS kutatását (Rossi papírjai itt találhatók), és mostanra teljesen eltűnt az alapítási történetből. A Wikipedia szerint a Modernát a Flagship Pioneering/Noubar Afeyan,Springer, Chien és Langer alapította.

A Moderna szabadalmat nyújt be ("Szerkesztett nukleinsavak és felhasználásuk módszerei").

2011

Az ADEPT program részeként a DARPA megkezdi a "nukleinsavas vakcinákba" történő befektetést. (A Moderna, a Curevac és az Inovio "ADEPT-partnerekké" válnak).
A Curevac összeáll a Sanofi Pasteurrel, és 33,1 millió dollárt kap egy négyéves, DARPA által támogatott program keretében.

A BioNTech licencet fizet a módosított mRNS használatára.

Megalapítják a TranslateBio-t (mRNS-főzetek).

2012

Közel-keleti légzőszervi szindróma (MERS) járvány kezdődik, és 2013-ig tart, mintegy 2566 megbetegedéssel és 822 halálesettel. A vírus állítólag denevérekről tevékre, majd emberekre ugrott át.
A kínai Mojiang bányában dolgozó hat bányász SARS-szerű megbetegedésben szenved, hárman közülük meghalnak; a WIV (Wuhan Institute of Virology) kutatói denevérvírusokra vadásznak a Mojiang bányában, "2012 augusztusa és 2013 júliusa között négy különböző alkalommal".

A 2011-2020 közötti időszakra vonatkozó globális vakcinák elleni cselekvési tervet az Egészségügyi Világközgyűlés 194 tagállama támogatja, a Bill & Melinda Gates Alapítvány, a GAVI, az UNICEF, a WHO és az NIH vezetésével.
A Flagship Ventures 40 millió dolláros finanszírozást biztosít a Moderna számára.

A BioNTech megkezdi egy RNS-alapú rák elleni vakcina vizsgálatát (2015-ben ér véget; de a részleteket 2020. január 18-án frissítették).
"Sok génterápiával ellentétben, amelyek potenciálisan gyógyító hatásúak lehetnek, a Moderna esetében a betegnek újra és újra adagolni kell az mRNS-t. Gondoljunk csak az 'ismétlődő bevételi forrásra'."

2013

Ebola járvány - 2013 decembere és 2016 januárja között 28 616 megbetegedés és 11 310 haláleset történt. Az ebolavírus állítólag denevérektől származik.
H7N9 madárinfluenza Kínában; 2014 márciusáig 375 megbetegedés és 115 haláleset.
Shi és Daszak tanulmányt tesz közzé egy denevérből származó, embert is megfertőző vírusról ("Isolation and characterization of a bat SARS-like coronavirus that uses the ACE2 receptor"). A vírust WIV1-nek nevezik el. (Az "anyavírus" az Rs3367), egy másik vírus pedig az RsSHC014). Ezek a vírusok később szerepelnek a Baric által benyújtott, kiméra coronavírus tüskés fehérjékre vonatkozó szabadalomban.

A Novavax szabadalmat nyújt be a MERS-vakcinára, amelyből transzgenikus teheneken vagy lovakon is lehet emberhez hasonló antitesteket létrehozni, és amelyet 2014-ben embereken teszteltek; a mellékhatások közé tartozik a fáradtság, a laza széklet és a torokfájás.
Megkezdődnek az Ebola DNS-t tartalmazó csimpánzvírusok klinikai kísérletei - a NIAID és a GlaxoSmithKline által kifejlesztett cAd3-EBO Z, valamint az Egyesült Királyságban az Oxfordi Egyetem által kifejlesztett EBL01. A Wellcome Trust a WHO-val együttműködve 10 millió dollárt fektet be az Ebola-kezdeményezésbe.

Az 1. Nemzetközi mRNS Egészségügyi Konferenciát Tübingenben (Németország) tartják (a hely, ahol Miescher 1869-ben felfedezte a nukleinsavat, és ahol a Curevac székhelye található!).
A Moderna több mint 25 millió dollárt kap a DARPA-tól, és partnerséget köt az AstraZenecával, amely nagy összegű, 420 millió dolláros előleget fizet, és 8%-os részesedést szerez a vállalatban.
A CureVac megkezdi az mRNS-alapú veszettség elleni vakcina I. fázisú vizsgálatát.

Az NIH Oltáskutató Központja (Vaccine Research Centre, VRC) már 4697 emberen tesztelte az adenovírusokat tartalmazó DNS-vakcinákat, és Barney Graham szerint már nincs szükség "aPTT-tesztelésre" rajtuk. "Az aPTT-t a véralvadás vizsgálatára és az antifoszfolipid antitestek jelenléte miatti esetleges véralvadási problémák kimutatására használják". Graham azt is szeretné, hogy a módosított vakcina Ankara (MVA) nevű, más vírusvektorral végzett kísérletek során ne kelljen többé szívvizsgálatokat, például EKG-t végezni.
Kariko csatlakozik a BioNTech-hez

2014

A Wang-csapat MERS-prefúziós dizájnt fejleszt.
Június - Június 1. Az EcoHealth Alliance (Peter Daszak) megkapja a finanszírozás első körét az UNDERSTANDING THE RISK OF BAT CORONAVIRUS EMERGENCE (eddig 109,7 millió dollárt ítéltek oda). A kutatás során fertőző klóntechnológiát alkalmaznak majd a tüskék hatásának felmérésére, állítva, hogy "a legtöbb újonnan megjelenő emberi vírus a vadon élő állatokból származik, és ezek jelentős veszélyt jelentenek a közegészségügyre és a biológiai biztonságra....".

Október - "Az amerikai kormányzat Gain-of-Function tanácskozási folyamata és a kutatásfinanszírozás szüneteltetése az influenza-, MERS- és SARS-vírusokat érintő kiválasztott Gain-of-Function-kutatással kapcsolatban". A már finanszírozott munka ettől függetlenül folytatódik.

A Moderna értékét mostanra 3 milliárd dollár körülire becsülik; partnerséget kezdenek az Alexionnal.

A CureVac elnyeri az Európai Bizottság 2 millió eurós vakcinadíját az RNActive vakcinaplatformjáért. A Curevac most már a Sanofi Pasteurrel együttműködve közzéteszi a prosztatarák elleni vakcina vizsgálatának eredményeit, és megkezdi az mRNS veszettség elleni vakcina vizsgálatát (2018 októberéig).

2015

A WIV kutatói, köztük Zeng Li Shi, közzéteszik a humán koronavírusok denevér eredetét.
Baric a WIV és a Chapel Hill kutatóival együtt publikálja: "A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence".
Baric és Shi tanulmányt tesz közzé, amelyben összehasonlítják a MERS hasadási helyét a HKU4 denevérvírus hasadási helyével, hogy kiderítsék, mely mutációk teszik lehetővé az emberi sejtek megfertőzését.

A WHO engedélyezi a genetikai Ebola-vakcinák nagyszabású tesztelését mintegy 27 000 emberen Libériában, Sierra Leonéban és Guineában.
A Johnson & Johnson Ebola elleni DNS-vakcinája megkezdi a 3. fázisú klinikai vizsgálatot (2020 júniusában ér véget) ugyanazzal az Ad26 majomvírus platformmal, amelyet a koronavírus elleni vakcinájukhoz használnak. A kísérletben 1023 ember vesz részt. NCT02509494 (2020 májusára 60 000 ember kapja meg a vakcinát.) Az NIH és a BARDA finanszírozása.

Az INOVIO 45 millió dolláros szerződést köt a DARPA-val, hogy DNS-alapú ebola elleni vakcinát fejlesszen ki. Emellett 28 millió dolláros támogatást kapnak az N.I.H.-től, és megkezdik az I. fázisú klinikai vizsgálatot Ausztráliában.

Az ENSZ fenntartható fejlődési céljai immár 17 célt tartalmaznak, amelyeket 2030-ig kell elérni.

A Moderna bizalmas közzétételi megállapodást ír alá az NIAID-del a HIV, az influenza, az Ebola és a MERS elleni vakcinák kifejlesztéséről (aláírta Barney Graham a VRC-től). Újabb szabadalmat nyújtanak be.

A Moderna mostanra "jelentős beruházásokat hajtott végre az automatizálás terén", és "olyan létesítményt üzemeltet, amely több száz és ezer egyedi mRNS-konstrukció előállítására képes".

A GamEvac-Combi engedélyt kapott Oroszországban.

A Gates Alapítvány 52 millió dollárt fektet be a CureVacba, támogatva egy új, jó gyártási gyakorlat (GMP) szerinti gyártóüzem építését; a Curevac további 24 millió dollárt szerez egy magánbefektetőtől.

A CDC EPIC CA-Pneumonia Study részeként publikálnak egy tanulmányt; öt éven át követtek egy 2500 tüdőgyulladással diagnosztizált emberből álló csoportot, és 62%-uk esetében "nem sikerült azonosítani a végleges kórokozót".

2016

Zika járvány, 1852 megbetegedéssel és 6 halálesettel.

Baric csapata Chapel Hillben publikálja: "SARS-like WIV1-CoV poised for human emergence", elismerve kutatásuk veszélyeit, de azzal érvelve, hogy szükséges: ".... új és kimérai reagensek építését gondosan mérlegelni kell a potenciális gain-of-function (GOF) aggályokkal szemben".
Shi és Daszak publikálja 'Egy új denevérkoronavírus izolálása és jellemzése, amely szorosan kapcsolódik a súlyos akut légúti szindróma koronavírus közvetlen elődjéhez'.

Az Inovio megkapja az FDA engedélyét arra, hogy megkezdje DNS-alapú Zika-vakcinájának embereken történő tesztelését.

A Moderna kutatási és fejlesztési együttműködési megállapodást ír alá az NIH-val; megegyezik a Merckkel; megkezdi az mRNA-1325 Zika-vakcina 1. fázisú vizsgálatát (2019 júliusában ér véget), 125 millió dollárral a BARDA-tól; közzéteszi a 'Nucleic Acid Vaccines' szabadalmat. Stéphane Bancel, a Moderna vezérigazgatója a 34. éves J.P. Morgan egészségügyi konferencián a befektetők számára bemutatja a gyógyszercsalád frissítését.

2017

Zika járvány, 609 megbetegedéssel és 25 halálesettel.
Feloldják a GoF-kutatásra vonatkozó amerikai finanszírozási moratóriumot.

A DARPA, a Defense Advanced Research Projects Agency, elindítja a Pandemic Prevention Platform (P3) programot, és a DNS és az RNS felhasználására összpontosít.
"A Bill és Melinda Gates Alapítvány idén 1,6 millió dollárt fizetett az Emerging Ag nevű PR-cégnek, hogy az akadémikusokból álló titkos koalíciót toborozzon a génmeghajtókkal kapcsolatos ENSZ döntéshozatali folyamat manipulálására - derül ki az információszabadságra vonatkozó kérelmek révén megszerzett e-mailekből.... a Gates Alapítvány hozzájárulása mellett a génmeghajtók finanszírozásának nagy része a DARPA-tól származik."

Az Oxfordi Egyetem közzétesz egy MERS-vax szabadalmat (ugyanazt a ChAdOx1 adenovírus vektort használja, mint az AstraZeneca ronavax, és leírja, hogyan tesztelték 24 önkéntes emberen).
Az ENSZ elindítja az ID2020-at az első ID2020 csúcstalálkozón New Yorkban, "válaszul a 16.9. fenntartható fejlődési célra: "2030-ra mindenki számára jogszerű személyazonosság biztosítása, beleértve a születési anyakönyvezést is"" Ez összhangban van a Világbank Identification for Development (ID4D) kezdeményezésével. Az ID2020 alapító partnerei közé tartozik a Microsoft, a GAVI és a Rockefeller Alapítvány. Céljuk egy olyan modell kidolgozása, amely "pontos népességadatokkal" látja el a vállalkozásokat és a kormányokat, és amely végső soron arra kényszerítheti az embereket, hogy "hordozható digitális személyazonosító igazolványt" használjanak. Az azonosító kezdetben egy alkalmazásként működhetne, majd az alkalmazással párosított chipként a kézben. A fejlődő országokban ez egy digitális tetoválás lehetne, amely igazolja az oltások beadását.
Kína jóváhagyja a Katonai Orvosi Tudományok Akadémiája és a CanSino Biologics által közösen kifejlesztett, csimpánzvírusos Ebola-DNS vakcinát.

A Sanofi és a Curevac az RNActive influenza elleni vakcinát teszteli a humán MIMIC® rendszer segítségével; úgy vélik, hogy az képes szimulálni az emberi immunválaszt a vakcinákra, adjuvánsokra és kórokozókra. A finanszírozás a DARPA-tól és az In-Cell-Art-tól származik.
Kariko és Weissman eredményeket tesz közzé a Zika és a HIV elleni mRNS-vakcina alkalmazásával, amelyet Barney Graham a VRC-től és több NIH-támogatással támogatott.
A "Team Prefusion" publikációt tesz közzé a PNAS-ban, "A rationally designed prefusion MERS-CoV spike antigen" címmel, az NIH több millió dolláros támogatásával és az Argonne Laboratory felhasználásával, majd az Amerikai Egyesült Államok által október 25-én benyújtott szabadalom (Prefusion Coronavirus Spike Proteins and Their Use WO2018081318A1).
Két hónappal később (december 23-án) a Curevac szabadalmat nyújt be az mRNS MERS vax-ra, amelyet a prefúziós formában két prolin helyettesítéssel stabilizálnak pontosan ugyanazokon a helyeken, mint az NIH szabadalomban (az 1060. és 1061. pozícióban)!
Cellscript/ mRNS RiboTherapeutics allicenc-megállapodás a Modernával Kariko és Weissman módosított mRNS találmányára (pl. uridin pszeudouridinre cserélése).

A Patisiran (amely siRNS-t használ) az FDA által engedélyezett.

Moderna:
bejelentik a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek és a rák kezelésére szolgáló mRNS-terápiák klinikai vizsgálatainak eredményeit, beleértve az AstraZenecával közösen kifejlesztett szívgyógyszert.
az Alexionnal közös projektjüket az állatkísérletek rossz eredményei miatt leállítják.
kutatási együttműködési megállapodást írnak alá az NIH-val.
több vakcina - a H10N8 elleni mRNS-vakcina (2018 decemberében fejeződött be), valamint az mRNS-1325 Zika-vakcina (2019 decemberében fejeződött be), a VAL-339851, egy mRNS-influenza-vakcina (2021 januárjában fejeződött be) és az mRNA-1647 és az mRNA-1443 citomegalovírus elleni vakcinák (szintén 2021 januárjában fejeződött be) - klinikai vizsgálatát kezdik meg.
jelenleg 5 milliárd dollárt érnek, és 550 alkalmazottjuk van, köztük egy "bioinformatikai csapat", amely új genetikai szekvenciákat talál ki, amelyeket kipróbálhatnak. Azt mondják, hogy "trillió és trilliónyi különböző nukleozid szekvencia" létezik, amelyek mind ugyanazt a fehérjét kódolhatják, így rengeteg új tervet lehet kipróbálni. Kerching!$!

A Curevac a Gates Alapítvány támogatásával klinikai kísérletet indít egy rákellenes kezelésre. "A CureVac néhány hét alatt bármilyen RNS-szekvenciát képes orvosi felhasználásra alkalmas minőségben előállítani. Ugyanazzal a gyártási eljárással akár hét terápiás hatóanyagot is elő lehet állítani párhuzamosan ugyanabban a gyártóüzemben".

A davosi Világgazdasági Fórumon a Világbank és a Gates Alapítvány egy világjárvány-szimulációnak ad otthont, amelynek középpontjában a vakcinák állnak. Bejelentik a CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations) elindítását, amelyet a Gates Alapítvány és a

Wellcome Trust finanszíroz.

2018

Ebolajárvány - 2018 augusztusától 2020 júniusáig 3470 megbetegedés és 2280 haláleset történt.
Zika járvány - 1800 megbetegedés és 4 haláleset.

A DARPA elindítja a PREEMPT programot, amelynek "célja a vírusmutációk előrejelzése és megfékezése, hogy megakadályozza a betegségek állatról és rovarról emberre történő fajközi átvitelét". A vírusmutációk előrejelzéséhez állatok mintavételezése, új vírusok géntechnológiája, állatkísérletek és számítógépes modellezés szükséges, és ez az a munka, amelyet Baric, Shi és Daszak végeznek.

A DARPA 10 millió dolláros támogatásával a Johns Hopkins, a Cornell, a Cambridge, a UCLA, a Penn State, a montanai Rocky Mountain Laboratories, az ausztráliai Griffith Egyetem és öt másik egyetem és intézmény tudósaival új denevérvírus-kutatócsoportot hoztak létre.
Daszak és Shi publikálja a denevér SARS-hez kapcsolódó koronavírus fertőzés szerológiai bizonyítékát emberekben, Kínában.
Kína megnyitja első BSL-4 laboratóriumát Wuhanban, és továbbiakat tervez; az amerikai nagykövetség munkatársai szerint "komoly biztonsági aggályaik" vannak a laboratóriummal kapcsolatban.

Az Inovio és a GeneOne Life Science Inc. DNS-alapú MERS-vakcinát fejleszt (INO-4700), a CEPI 56 millió dollárral. (Az eredményeket a 2020. január 30-i "Disease Briefing" című, a róna számára készült "Disease Briefing" című közleményben tárgyalták.)
A Mastercard az ID2020 és az Accenture összefogásával biometrián és blokkláncon alapuló modellt nyújtanak
A davosi Világgazdasági Fórum ülésén a Gavi bejelentette, hogy a digitális személyazonosság immár a 2018-as INFUSE programjuk része, amelynek célja a digitális gyermek-egészségügyi kártyák kifejlesztése és az oltások betartásának növelése.

Az Európai Bizottság azt szeretné, ha a tagállamok "figyelemmel kísérnék a védőoltásokkal kapcsolatos attitűdöket", és "az elektronikus immunizációs információs rendszerekkel kompatibilis és határokon átnyúló használatra elismert közös uniós állampolgári oltási kártyát/útlevelet" dolgoznának ki.
A Pfizer és a BioNTech együttműködik az mRNS-influenza elleni vakcinák kifejlesztésében.

A TranslateBio a Sanofi Pasteurrel együttműködve mRNS-vakcinákat fejleszt akár öt kórokozó ellen.
NIH-támogatást használnak fel a MERS-CoV mRNS-vakcinák kifejlesztésére, amelyek "ipari méretű előállításra alkalmasak".
A Team Prefusion publikálja "A stabilizált koronavírus tüskék ellenállnak a receptorfelismerés vagy proteolízis által indukált konformációs változásoknak".

A Prefusion dizájn, amelyet végül több koronavírus vakcinában fognak használni, elérhetővé válik licencelésre ("Collaborative research and licensing opportunity: Prefúziós koronavírus tüskés fehérjék és felhasználásuk" - a NIH promóciója szerint ez jobb, mint a természetes (vad típusú) vírus. A szabadalom két aminosav mutációját javasolja a koronavírus tüskéjében prolinra, ezért S-2P-nek nevezik. A SARS esetében a prolinokat a 968-as és 969-es pozíciókban kell kicserélni, és amikor a SARS-CoV-2 megérkezik, a prolinok a 986-os és 987-es pozíciókba kerülnek!

Néhány hónappal később a Curevac közzétesz egy szabadalmat egy mRNS MERS-vakcinára, amely pontosan ugyanazokat a prolinváltozásokat tartalmazza, mint a MERS tüskéi. Más szóval, mind az NIH, mind a Curevac szabadalma prolincserét tartalmaz az 1060-as és 1061-es pozíciókban. (A Curevac 2020-ban kezdi el használni az S-2P dizájnt).

A Moderna megkezdi az mRNS-1653 kipróbálását (2020. február 6.), és befejezi egy "kétszintes, futballpálya méretű, 130 millió dollárba kerülő gyártóüzem" munkálatait. A vállalat jelenleg "több, kereskedelmi szempontból jelentős és egyre összetettebb vakcinát" fejleszt a

DARPA-val, a BARDA-val és a Merckkel kötött "stratégiai szövetségeken" keresztül.

A Moderna szabadalmat nyújt be RSV vakcinára is, amely stabilizált pre-fúziós fehérjét használ (de nem prolint).
December 17. A rekombináns koronavírus részecskékre vonatkozó szabadalmat, a ?

Az Inovio DNS-plazmid MERS vakcinájának 1/2-es fázisú vizsgálatának eredményeit jelentik.
"A CureVac megkapja az RNS gyógyszeripari előállításának teljes folyamatát lefedő amerikai szabadalmat", és megkezdi az mRNS veszettség elleni vakcina 1. fázisú vizsgálatát.
Clade X szimuláció, amely egy laboratóriumban előállított légúti vírus elszabadulásának koncepcióján alapul.

2019

Csak 15 Zika megbetegedés és egyetlen haláleset sem.

Az NIH és a Gates Alapítvány klinikai kísérletek indítását tervezi, és "egyszerűbb, megfizethető módokat kíván kidolgozni a gének vagy génszerkesztő gyógyszerek bejuttatására".
A "Nature" egyik cikke a veszettség és a "pandémiás influenza" elleni mRNS-vakcinákról azt írja, hogy "a hatás kevesebb mint egy év után alábbhagyott".

A GAVI a fejlődő országokban az oltási arányok növelése érdekében a gyermekek ujjlenyomat-azonosítására szolgáló, biometrikus módszereket alkalmazó, skálázható megoldást szeretne.
Oroszország engedélyezi a vírusfertőzött Ebola-DNS vakcinát.
Január-augusztus - Az amerikai kormányzat lefolytatja a Crimson Contagion világjárványgyakorlatot, amely azon az elképzelésen alapul, hogy egy Kínából származó légúti vírusfertőzés globális világjárvánnyá alakul. Az eredményekről októberben számolnak be.

Február: A Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) 34 millió dollárt ítél a CureVacnak a hordozható RNS-nyomtató kifejlesztésére, hogy készen álljon az X. betegségre. A Curevac és a CEPI hároméves partnerségében néhány megnevezett szervezet, valamint "egy további technológiai és mérnöki partner" (feltehetően a Tesla) vesz részt. A CureVac vezérigazgatója szerint: "Izgatottan dolgozunk együtt a CEPI-vel, hogy felszabadítsuk az RNA-nyomtatóban rejlő lehetőségeket a járványkitörési régiókba történő gyors helyszíni szállításra, valamint a kórházi gyógyszertári környezetben a személyre szabott gyógyszerek előállítására".
Július:
A Curevac és a Tesla szabadalmat nyújt be a hordozható RNS-nyomtatóra.

A Fort Detrickben található amerikai baktériumellenes laboratóriumot biztonsági rések miatt bezárják. Ezzel egy időben egy közeli idősek otthonában rejtélyes légúti megbetegedés alakul ki; a Greenspringben található Garden Ridge-ben 63 lakó betegszik meg, és közülük 3 meghal, mindez két héten belül.

Augusztus:
A GSK megkezdi a toborzást a veszettség elleni genetikai vakcina 1. fázisú vizsgálatához.
Az FDA megadja a Moderna Fast Track jelölést a Zika-vakcinájuk (mRNS-1893) számára, és megkezdődik az 1. fázisú vizsgálat.

Szeptember:
A Moderna befejezi a chikungunya elleni vakcina I. fázisú vizsgálatát, a DARPA pedig közleményt ad ki, amelyben a következőket írja: "A kutatók bebizonyították, hogy megvalósítható az mRNS-szekvenciák felhasználása egy fertőző betegség célpontja elleni rendkívül hatékony antitestválasz előállítására és skálázására".
A BioNTech bejelentette a Gates Alapítvánnyal való együttműködését, amely akár 100 millió dolláros finanszírozást is jelenthet a HIV és a tuberkulózis elleni vakcinák mRNS felhasználásával történő kifejlesztésére.

Október (18. - 27.) - Wuhan katonai játékok megrendezése
Október (18.) - A Világgazdasági Fórum, a Welcome Trust és a Gates Alapítvány által rendezett 201-es esemény. A világjárvány-szimuláció ezúttal egy koronavíruson alapul.

November:
A Fort Detrick-i laboratóriumot részben újra megnyitják.
A Merck DNS-alapú ebola vakcinája (Ervebo) átesik "a WHO által valaha lefolytatott leggyorsabb vakcina előminősítési eljáráson".

December:
A MERS ChAdOx1 vakcina 1b fázisú klinikai vizsgálata megkezdődik.
Az FDA jóváhagyja az Ervebo vakcinát;

A Moderna és a NIH megállapodnak abban, hogy mRNS koronavírus vakcina jelöltjeiket átadják a Chapel Hill-i Baricnak, hogy állatkísérleteket végezzenek az állatokon.

A BioNTech 50 millió eurós támogatást kap az Európai Beruházási Banktól.
2019 végére a Modernának 24 mRNS-terméke volt fejlesztés alatt, 12 pedig klinikai vizsgálatban. Már 1700 emberen próbálták ki az mRNS-üket.

2020

Januárban a Moderna a JP Morgan egészségügyi konferenciáján az Amazon felhőszolgáltatásának felhasználását ismertette a személyre szabott rákkezelések tervezésekor.

Bill Gates az emberek bélbaktériumait akarja elemezni "organs-on-a-chip" segítségével. Ezeket új vakcinák tesztelésére is fel akarja használni. "A különböző szervchipek összekapcsolása - például bél-, máj- és vesechipek - lehetővé teheti a kutatók számára, hogy modellezzék az emberi gyógyszerkinetikát".

Júliusban a J&J DNS-alapú ebola elleni vakcinája megkapja a forgalomba hozatali engedélyt az Európai Bizottságtól.

Kínában a Shanghai Fosun Pharma nevű vállalat birtokolja a Pfizer/BioNTech mRNS-vakcina forgalmazási jogait.

2021

A Kernal Biologics startupként beharangozott cég mRNS-t küld a Nemzetközi Űrállomásra, hogy tesztelje a mikrogravitáció hatásait.

A DNA Script a Modernával együttműködve egy hordozható DNS-nyomtatót készít "vakcinák és terápiás szerek gyors mobil gyártására a Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) Nucleic Acids On-Demand World-Wide (NOW) programjának részeként". A terv a "kórokozó veszélyek gyors diagnosztizálása" és "világjárványmegelőző kezelések szállítása". A DNA Script által használt technológiát választotta ki "a Molecular Encoding Consortium és a Intelligence Advanced Research Projects Activity (IARPA) Molecular Information Storage (MIST) programja is, hogy a nukleinsav-adattárolást vizsgálja".

A Moderna szabadalmi aktája, "Betacoronavírus mRNS vakcina" - úgy tűnik, hogy 2015-ben készült, és a preambulumban azt írja: "A SARS-koronavírus újbóli megjelenésével vagy szándékos kibocsátásával kapcsolatos aggodalom miatt vakcinafejlesztés indult".

Az AstraZeneca és a Johnson & Johnson közölte, hogy a Modernával és a Pfizerrel ellentétben ők nem fognak profitot termelni a "pandémiás fázisban". "Az AstraZeneca azonban fenntartotta magának a jogot, hogy a világjárványos fázist befejezettnek nyilvánítsa, és a későbbi vakcinaeladásokból profitot szedjen."

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-ronascam-utjanak-elokeszitese

A Pfizer biofarmáciai vállalat vezetői úgy működnek, mint a REPEAT OFFENDER bűnözők

 

A Pfizer biofarmáciai vállalat vezetői úgy működnek, mint a REPEAT OFFENDER bűnözők a halálos gyógyszerek és vakcinák csalárd forgalmazásában.

Tudta, hogy a Pfizer minden idők legnagyobb egészségügyi csaló cége? Arra összpontosítanak, hogy olyan kémiai alapú gyógyszereket készítsenek, amelyek nem működnek és kárt okoznak, mint a kemoterápia és a vakcinák, majd bírósági és csalási ügyeket rendeznek milliárdos összegekkel, az eladásukból származó pénzüknek csak a töredékével. 2009-ben, mindössze 12 évvel ezelőtt a Pfizer-nek 2,3 milliárd dollárt (nem milliót, hanem milliárdot) kellett fizetnie, hogy rendezze a büntetőjogi és polgári jogi felelősségét, mert veszélyes gyógyszeripari termékeket népszerűsített.

A Pfizer vezetői szó szerint bűnösnek vallották magukat (az Igazságügyi Minisztériumnak) több különböző gyógyszer "megtévesztés és félrevezetés szándékával" történő forgalmazásában, valamint az orvosok megvesztegetésében, hogy írják fel ezeket a kuruzsló gyógyszereket.

Ült valaha is börtönben valaki a Pfizernél ezekért a szörnyűségekért? Nem, és most olyan Covid-19 vakcinákat gyártanak, amelyek vérrögöket okoznak a tüdőben és az agyban. Valaki tényleg azt hiszi, hogy ezek a visszaeső bűnözők olyan gyógyszereket, vakcinákat vagy kezeléseket gyártanak, amelyek nem veszélyesek és halálosak?

 

A Pfizer bűnözői hálózat portréja: Éveken át tartó folyamatos vesztegetés, tudományos csalás, hazugság a szabályozó hatóságoknak.

Szeretne milliomos lenni, aki olyan gyógyszereket gyárt, forgalmaz vagy ír fel, amelyek embereket csonkítanak és ölnek meg, és soha nem kell attól tartania, hogy börtönbe kerül érte? Ez egyszerű. Csak csatlakozzon a Pfizer bűnözői gyógyszer-kabaréjához. A legrosszabb bűnözőiket egyszerűen házi őrizetbe helyezik, és pénzbírsággal sújtják őket, még akkor is, ha úgy élnek, mint Jeffrey Epstein a kastélyokban. Ez aztán a pofonegyszerű büntetés. A Big Pharma egyetlen vezetőjét sem tartóztatták le vagy vonták felelősségre. Mindenki szabadlábon van.

Most az amerikai kormány közel 2 milliárd dollárt fizet a Pfizer-nek és a BioNTech-nek a Covid vakcinák gyártásáért - majdnem pontosan ugyanannyit, mint amennyit 2009-ben jóvátételként kellett kifizetniük... véletlen? Ki tudja mondani, hogy monopólium, anélkül, hogy beleköhögne a baktériumokkal teli China Flu maszkjába?

Tippeljünk, ki végezte a klinikai vizsgálatokat, és ki mondta, hogy biztonságosak és hatékonyak. A "sürgősségi jóváhagyás" egyébként azt jelenti, hogy ez egy orvosi kísérlet, a CDC és az FDA szerint.

Itt nem reformok zajlanak, emberek, csak a visszaeső bűnözők kapják meg a dollármilliárdjaikat, amiket a hibás gyógyszerekért, a félrevezető reklámért, az orvosok megvesztegetéséért és az emberi élet megtizedeléséért kellett kifizetniük. Most olyan oltóanyagokat gyártanak, amelyek vérrögöket okoznak, és már 12 éves gyerekeknek is beadják őket. Ez egy beteg, perverz orvostudomány, amelyet gyártanak, forgalmaznak, eladnak, propagálnak, és amelyet csalárd tanulmányokkal és csalárd klinikai vizsgálatokkal támasztanak alá, amelyek valójában soha nem is hagyhatók jóvá.

 

A Pfizer "a törvények felett áll", és most gyártja a halálos vakcinát erre az ember alkotta, laboratóriumban kitalált vírusos átverésre.

Igen, a wuhani vírus laboratóriumból származik. Igen, a tudósok egy olyan betegséget készítettek, amelyet denevérek hordoznak, és amely képes "funkciógyarapodásra" szert tenni, hogy megfertőzze és megölje az embereket. Igen, Kínában kezdődött, így nem rasszista dolog kínai influenzának nevezni. Igen, ezt azért tervezték, hogy ellopjanak egy választást, elkezdjék a kommunizmus bevezetését Amerikában, és ami a legfontosabb, hogy a közelgő "hatalomátvétel" érdekében oltóanyagokkal kiirtanak néhány százmillió amerikait. A kezek a DNS-ben voltak, és a tervrajz bizonyítja ezt.

Ez a plandémiás vírus egy laboratóriumban manipulált génekből származik, amelyek most mRNS-t használnak arra, hogy fehérje prionokat hozzanak létre az emberi testben a szervek és az agy véráramlásának eltömítésére.

Lehet, hogy a Pfizer meghamisította a vakcina biztonságosságára és hatékonyságára vonatkozó összes adatot, hiszen ezt teszik szinte minden mással, amit gyártanak, beleértve a kemoterápiás "kezeléseket" és a gyógyszeripari gonosz főzeteket is?

Talán éppen most használják ki a gyerekeket a halálos vakcinakísérletekhez. Talán kitalált betegségeket találnak ki, hogy még több oltóanyagot és gyógyszert adhassanak el.

Orvosi torzszülöttek, gyilkosok és visszaesők.

Emlékeztek Dr. Farid Fatára, a detroiti onkológusra, aki saját kemoterápiás készítményt állított össze, amely százszor erősebb volt, mint bármi, amit a kórházak használtak, és megölte vele a betegeket, majd elítélték és szövetségi börtönre ítélték? Emlékszik? Ha ezt megszorozzuk 1000-rel, akkor megkapjuk a Pfizer Bio-Pharma-Terror Company-t, amely éppen most szabadítja el a biofegyvereket, miközben önök a baktériumtenyésztő gyógyszeres influenza-maszkjukba próbálnak belélegezni.

 

Ezek az orvosi elmebetegek eddig is és most is megúszták a mérgező gyógyszerekkel való "legalizált" gyilkosságot, és most az amerikai kormány dollármilliárdokkal támogatja őket. Még a Pfizer egy korábbi alelnöke és TUDOMÁNYOS VEZETŐJE is előállt a széleskörű csalás és a hamisított adatok végpontjainak bizonyítékával, amelyeket a Covid-19 vérrögképző mRNS-injekciókra vonatkozó több milliárd dolláros szerződés elnyeréséhez használtak.

Ezek az injekciók autoimmun diszfunkciót és a női reproduktív rendszer pusztulását okozhatják, a Pfizer mégis teljes gőzzel halad előre - nincs visszahívás, nincs moratórium, nincsenek független laboratóriumok, amelyek ellenőriznék a módszereiket. Semmi. Csak mocskos injekciók, amelyeket mocskos bűnözők készítenek mocskos pénzből, egy mocskos kormányzati rendszerből.

A Pfizer kihagyta az állatkísérleteket, és egyenesen emberek százmillióihoz fordult, akik kísérleti nyulakként szolgálnak ehhez a népirtó oltási kísérlethez.

Ó, igen, így tettek. A Pfizer teljesen kihagyta az egereken, patkányokon, majmokon vagy bármi máson végzett kísérleteket, és egyenesen az emberi véráramba juttatta a toxinokat, amelyek az mRNS-nek és a "funkciógyarapítási" technológiának köszönhetően átjutnak a vér-agy gáton. Ez a betegség nem létezne az emberekben anélkül, hogy ezek a szörnyszülöttek megtervezték volna, tehát miért tesztelték volna valaha is a táplálékláncban alacsonyan álló rágcsálókon, amikor az egész ok, amiért a vakcinákat létrehozták, az emberi élet elpusztítása volt?

A Pfizer Covid-19 vakcinája előkészíti az emberi szervezetet a kórokozó átvételére, és semmi köze az immunitáshoz éppen annak a vírusnak egy törzse ellen, amelyet laboratóriumban hoztak létre. A beoltott tömegek lesznek azok, akik a Covid-változatok következő hullámában fognak meghalni.

 

A cikk forrásai a következők:

Pandémiás.hírek

NaturalNews.com

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-pfizer-biofarmaciai-vallalat-vezetoi-ugy-mukodnek-mint-a-repeat-offender-bunozok.html

LELEPLEZŐDÖTT! Szándékosan mágnesességet adtak az “oltóanyaghoz”, hogy az mRNS-t az egész testen keresztül kényszerítsék.

Dr. Jane Ruby csatlakozott Stew Petershez egy szörnyűséges felfedezéssel kapcsolatban a közösségi médiában keringő “mágnesesség” videókkal kapcsolatban, amelyekben az emberek fémtárgyakat ragasztanak magukra. A CDC azt mondta, hogy a “vakcina” beadása nem tesz mágnesessé, még az “oltás” helyén sem, ami általában a karunk. Dr. Ruby azt mondja: “Hazudnak”, és bizonyítékokkal támasztja alá állítását, valamint egy nyugtalanító figyelmeztetést ad az oltás összetevőiről, közvetlenül a forrástól.
A MagnetofectionTM egy új, egyszerű és rendkívül hatékony módszer a sejtek transzfektálására . https://www.interchim.fr/ft/B/BC3012.pdf
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24715289/ A DNS-vakcinák beadásának hatékonysága gyakran viszonylag alacsony a fehérjevakcinákhoz képest. A szuperparamágneses vas-oxid nanorészecskék (SPION-ok) használata a gének magnetofekcióval történő bejuttatására ígéretesnek tűnik a génbejuttatás hatékonyságának javításában mind in vitro, mind in vivo.

Nyílt levél – Magyar Köztársaság népe

 

Címzettek:

Magyarország miniszterelnöke, Miniszterelnök-helyettesei, Egészségügyi miniszter, Egészségügyi tisztviselôk, Magyarország fegyveres erői, Rendőrfőkapitány, Polgármesterek, Orvosok, Vállalkozók, Ápolók és Gyógyszerészek
Másolat: az Egyesült Államok fegyveres erőinek főparancsnoka
Másolat: a Szövetségi Parancsnokság és a Szövetséges Erők főparancsnoka
Re: Megszüntetési és Elállási Rendelet

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Mi, Magyarország Népe / férfiak és nők, felhívjuk a figyelmüket, és felszólítjuk, hogy azonnal szüntessék meg és álljanak el ÖSSZES olyan tevékenységtôl ami népirtásnak és az emberiség elleni bűncselekményeknek felelnek meg a
Természeti jog, a Szokásjog és a Szerződési jog alapján valamint az Ön joghatósága alá tartozó Nemzetközi Büntetőbíróság Alapokmányának 6. és 7.
cikke, a Nürnbergi Törvénykönyv, a Genfi Egyezmény, az Egyesült Nemzetek Egyezménye, az őslakos népek jogairól szóló ENSZ-nyilatkozat alapján.
1) Minden Covid19 / coronavirus19 oltás és kísérlet (genetikai bioháború)
országos szinten,
2) Minden PCR-teszt (országos szinten),
3) Minden kötelezô maszk viselés (magán- és közterületen, minden szárazföldi, vízi közlekedési eszközön országos szinten),
4) Minden lezárás (országos szinten),
5) Minden karantén (országos szinten),
6) A nemzetközi határok minden lezárása.
Ez törvényes értesítéseként szolgál arra, hogy azonnali hatállyal megszüntesse a fent leírt további intézkedéseket.
Továbbá kijelentjük, hogy Magyarország egész területe NYITVA áll, amikor ezt a végzést közzétesszük, az összes határt is beleértve.
Különleges megjegyzések:
a) Joseph (Joe) Biden nem az Egyesült Államok elnöke, és az Egyesült Államok Fegyveres Erői 2021. január 14-től irányítanak.
b) Az Egyesült Államok fegyveres erőinek parancsnokától 2021. május 27-én küldtek egy e-mailt a Kanada Fegyveres Erőinek, amelyben elismerik és megerősítik Lady Romana Didulo államfőként és parancsnokként való felhatalmazását. Kanada Köztársaság államfője, Kanada kormányfője és
Kanada királynője.
c) Csak a globális béke és jólét érdekében. Jóváhagyta Romana Didulo HRH
királynő, a Kanada Köztársaság államfője és főparancsnoka, Kanada kormányfője, Kanada királynője. ~ Átmenet a demokratikus kormányról a köztársaság kormányára ~
Ennek megfelelően járjanak el.
Aláírva és lezárva,
Írta: Magyarország, avagy Magyar Köztársaság Népe (férfiak és nők)

https://civilekatisztanlatasert.hu/nyilt-level-magyar-koztarsasag-nepe/