I. Az orvosok bűne:

Az elmúlt 3 évért a társadalom minden rétege felelős. Felelősek a tanárok, a média, a jogászok, a birák, mindenki, mégis, az orvosoknak súlyosabb a bűne mindenki másnál. Miért?

1. Elvileg – de csak elvileg – náluk van a szakértelem, az ő szakterületükhöz tartozna pl. a kutatások olvasása, nem mások dolga lenne;

2. Ők voltak és jelenleg is ő azok, akik a kezüket használva beinjektálják az emberek testébe a kovid elleni oltásnak nevezett kísérleti szert, MOST IS, fizikailag ők követik el a súlyos, maradandó fogyatékosságot vagy halált okozó testi sértést;

3. Ők használták és használják a teljesen alkalmatlan, súlyos egészségromlást is okozó kovid protokollt;

4. Ők küldték haza a súlyos betegeket a korhazbol meghalni, ők nem látták el a betegeket;

5. Ők tettek ivartalanná százezreket, akik többé nem tudnak gyermeket szülni, nemzeni;

6. Rajtuk is múlik, ők tették, hogy lassan kihalunk, kihal a magyarság.

A politikusok, a média, a tanárok, stb. is felelősök, ők az agymosást csinálták, így nekik is vér tapad a kezükhöz, de az orvosok bűne nagyobb, mert az orvosok, Mengelével egyezően kísérleti szereket injektáltak és injektálnak válogatás nélkül mindenki, így gyermekek, várandós és szoptatós anyák és súlyos betegek testébe.

A büntetőjogban a gondatlanság is büntetendő, a hanyagság pedig közel egy szinten van a szándékossággal, főleg amikor foglalkozás gyakorlása körében történik.

Ha egyszer valaha lesz büntetőjogi számonkérés, elítélik őket, hiába takaróznak a protokollokkal. Ez, amit műveltek, emberiség elleni bűntett.

És nem mondhatják, hogy nem tudták.


Cikk tovább olvasása: https://angelikamihalik.substack.com/p/mindenellenis-tiltakozik-az-orvosi


Szerző: Mihalik Angelika

Ki lesz az, aki elítéli a doktor mengeléket? Talán azok a jogászok, ügyvédek, bírák, alkotmánybírák, akik jogosnak, törvényesnek és alkotmányosnak nyilvánították azt, ami a kovid-kamu elmúlt 3 évében történt, és még mindig történik? És majd egyúttal bűnrészesnek is nyilvánítják saját magukat?
Mi lesz a politikus bűnözőkkel, akik kiadták a parancsot a nyilvánvaló emberi jogi és alkotmánytiprásra? Akik kezdettől fogva pontosan tudhatták, hogy mi a valós helyzet, hiszen az összes titkosszolgálati eszköz és szervezet felett rendelkeznek? Akik a mai napig foggal-körömmel ragaszkodnak a hazug narratívájukhoz?
Ki fogja felelősségre vonni a karhatalmi szervek “parancsra tettem” idiótáit, akik rendes, normális embereket zaklattak, ahelyett, hogy a valódi bűnözőktől védtek és szabadítottak volna meg bennünket?
Ki fogja felelősségre vonni a média-propagandistákat, álszakértőket és celebeket, valamint a megbízóikat?
Mi lesz a gerinctelen tanárokkal, akik rengeteg gyereknek okoztak pszichés és egészségügyi ártalmakat egy életre?
Mi lesz a társadalom agymosott/agyhalott, ostoba, végletekig hiszékeny többségével, akik kiközösítették, meghurcolták a józanul gondolkodókat, megfosztották őket a megélhetésüktől, szétziláltak családokat és barátságokat? Sőt, lelkesen asszisztáltak a maguk és mások megnyomorításához és megöléséhez?

Erkölcsi értelemben ott tartunk, ahol a II. világháború utáni náci Németország. Szinte mindenki sáros valamilyen mértékig, ezért az az érdeke, hogy az összes mocsok a szőnyeg alá legyen söpörve. Pedig egyszer mindenkinek el kell számolnia a tetteivel, így vagy úgy.
Sajnos, mi magyarok ráadásul még a Marshall-segélyben sem reménykedhetünk. Az önsorsrontásunkért mi fogjuk megfizetni az árat, valamennyien.

Cassandra

 

Sok igazság van a fenti sorokban! Nagy, nagy felelősség és FŐBŰN! Mert miről szól a Hiprokratészi eskü? Ha valamelyik “orvos” esetleg elfelejtette volna, akkor van Wikipedia is erről. Ugyanolyan felelősség és HITEHAGYÁS ez, mint azon “8-ak” esete kik 8,5 millió embert BELEVITTEK ebbe a helyzetbe. Ugyanis ők évekkel ezelőtt még a “helyes döntést”, az ésszerű engedelmességet, és az ÉLET SZENTSÉGÉT tanították, mint FŐ tanítók! Nagy igyekezetükben 240 országban ellátták a TANÍTVÁNYOKAT kiadványokkal, amely a HELYES UTAT mutatja. Aztán egyszer csak jött a 180°-os fordulat, és a média hazugságait kezdték publikálni! Együtt haladva a politikai propagandával. Az ÉLET SZENTSÉGÉT (mint az orvosok) felcserélték az EUTANÁZIÁVAL! Ezért mondja majd a mesterük nekik a “8-aknak”. „Távozzatok tőlem, sohasem ismertelek titeket!” (Máté 7:23) És „…minden hazugnak meglesz az osztályrésze a tűzzel és kénnel égő tóban: ez a második halál”. (Jel. 21:8) Aki a Warwick-i Világközpontban jár adja át a “8-aknak” ezt. De, hamarosan úgyis megkapják a végítéletet! Ugyanattól akitől e mostani NÉHAI “orvosok” és “Ápolók”

Miskey B.