2021. április 11., vasárnap

A teljesen beoltottak dominálják a haláleseteket a 3. hullámban

Az Egyesült Királyság kormányának modellje szerint a teljesen beoltottak dominálják a haláleseteket a 3. hullámban, és a gyerekeket és az oltatlanokat fogják hibáztatni ezért.

Az Egyesült Királyság kormánya számára készített, „A korlátozások enyhítésének további modellezésének összefoglalása - 2. ütemterv” című dokumentum, amelyben tanácsot ad nekik az ország újranyitásának következményeiről, kijelentette, hogy a harmadik hullám elkerülhetetlen, és hogy ez a gyermekek hibája lesz, akik elutasítják a kísérleti Covid-19 oltásokat.

Több millió csalódást hozhat a brit közvélemény tagjai között, akik úgy gondolják, hogy az élet normalizálódik 2021. június 21-től, hogy a Scientific Pandemic Influenza Group on Modeling által készített dokumentum megerősíti, hogy a hosszú távú mérséklések és útmutatások továbbra is érvényben maradnak. ezen a napon túl.

A dokumentum, amelyet kétségtelenül követni fog az Egyesült Királyság kormánya, mivel állandóan elismerik, hogy „a tudomány vezérli őket”, két modellt használ az oltási program mellett egész évben a korlátozások enyhítésének előrejelzésére. Az egyik modellt a hírhedt Imperial College, míg a másik modellt a Warwick Egyetem gyűjtötte össze.

Az Imperial College a közismerten téveszmés Neil Ferguson professzor közreműködésével készítette el az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok által túlzottan eltúlzott modellt, amely igazolta drákói korlátozások bevezetését még 2020 márciusában. Ez a modell azonban furcsa módon kissé optimistább, mint amelyet a Warwick Egyetem készített.

 

De bár a számok és a dátumok kissé eltérnek egymástól, minden más ugyanaz marad, és itt kissé furcsává válnak a dolgok.

A dokumentum 31. szakasza kimondja, hogy mindkét modell a Covid-19 vakcinák rendkívül magas felvételén alapul, és nem számolt be csökkenő immunitással vagy „menekülési változattal” (ez egy olyan kártya, amelyet nem játszottak ki eléggé, és számíthatunk rá, hogy látni fogjuk 2021 nyarának végéig ) . De mindkét modell még mindig egy harmadik hullámot jósol, annak ellenére, hogy a modellen belül a legjobb esetet alkalmazza, és kitalálja, kit fognak hibáztatni? - Gyermekek és oltatlanok.

A dokumentum kimondja, hogy „Az újjáéledés annak az eredménye, hogy néhány ember (főleg gyermekek) alkalmatlan az oltásra; mások úgy döntenek, hogy nem kapják meg az oltást; mások pedig oltva vannak, de nincsenek tökéletesen védve. ”

Mindezeket figyelembe véve és alkalmazva a dokumentumban tett állításra, miszerint az előrejelzett újjászületés „annak az eredménye, hogy egyes emberek (főleg gyermekek) alkalmatlanok az oltásra; mások úgy döntenek, hogy nem kapják meg az oltást; és mások oltás alatt állnak, de nincsenek tökéletesen védve ”, nem látja, hogy ez egy olyan fogás, amelyet a gyermekek oltásának igazolására fognak használni? Annak ellenére, hogy szinte nulla a kockázata annak, hogy akár a Covid-19 tünetei is kialakulhatnak. Ez egy olyan fogás, amely igazolja azok kizárását, akik a Covid-19 vakcinák harmadik fázisú kísérletei miatt nem hajlandók részt venni tömeges emberkísérletekben, amelyek legkorábban 2023-ig érnek véget. Garantált, hogy ezt egy „oltóanyag-útlevél” rendszer, vagyis a szabadság-igazolások bevezetésének igazolására fogják használni.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-teljesen-beoltottak-dominaljak-a-halaleseteket-a-3-hullamban.html

 

Már önálló nevet is kapott az oltás által kiváltott súlyos betegség

 

Német és norvég kutatók is arra a következtetésre jutottak, hogy van összefüggés az AstraZenecával való oltás és a trombózisos esetek közt – írja a TrialSiteNews.

A német Institut für Transfusionsmedizin und Immunologie (ITI) nevű tudományos intézmény kutatói a New England Journal of Medicine (NEJM) nevű tudományos szaklapban tették közzé vizsgálatuk eredményét.

A tudósok a trombózist elszenvedő páciensek vérképét vizsgálva arra jutottak, hogy az AstraZeneca-oltás által kiváltott immunválasz  – ritka esetekben – valóban okozhat vérrögképződést.

A szakértők javaslatot tettek a jelenség hivatalos elnevezésére is. A rövidített neve VITT, vagyis vaccine-induced immune thrombotic thrombocytopenia - magyarul „oltás által kiváltott immuntrombocytopénia".

A német kutatók 11 olyan páciens vérképét vizsgálták meg, akinél vérrögöt vagy alacsony vérlemezkeszámot diagnosztizáltak 5–16 nappal az oltást követően. Közülük 2 férfi és 9 nő volt. Életkoruk 22 és 49 év közé esett, átlagéletkoruk pedig 36 év volt. A trombózist az oltás utáni ötödik és tizenhatodik nap közt szenvedték el, közülük hatan el is hunytak a vérrögképződés miatt.

A norvég tanulmány is hasonló eredményt mutat
Norvégiában az AstraZeneca / Oxford vakcina alkalmazását március 20-tól felfüggesztették a jelentett nemkívánatos események miatt. Addigra Norvégiában összesen 132 686 egyén kapta meg az oltás első adagját, de egyikőjük sem kapta meg a második adagot.

Az Osloi Egyetemi Kórház szakemberei megállapította, hogy öt betegnél vénás trombózis és trombocitopénia mutatkozott 7-10 nappal az AstraZeneca vakcinázását követően. Ezek a betegek 32 és 54 év közöttiek voltak. A betegek közül négynél agyi vénás trombózist diagnosztizáltak koponyaűri vérzéssel, hárman meghaltak.


https://mediaforras.com/mar-onallo-nevet-is-kapott-az-oltas-altal-kivaltott-sulyos-betegseg-600

A gyermekek a koronavírus-intézkedések ártatlan áldozatai

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A gyermekek maszkviselésre kényszerítése bűncselekmény. Több mint 332 millió gyermeket érintenek a koronavírus miatti lezárási és más abszurd intézkedések, amelyeknek súlyos következményei vannak, és ezek az információk nem jelennek meg a hivatalos médiában, mert cenzúrázzák őket.

Jövőjüket illetően a fiatalok több mint egyharmada „reményvesztett” a koronavírus-járvány miatt és ennek következtében nő a kiskorúak körében elkövetett öngyilkosságok száma.

Nekünk polgároknak kell kezünkbe vennünk a sorsunkat és jövőnket és határozottan és eltökélten NEM-et kell mondanunk és arra kell kényszerítenünk az államot – nem erőszakos, de határozott fellépésekkel –, hogy haladéktalanul vessen véget ennek az őrületnek. Ellenkező esetben mi is cinkosokká válunk gyermekeink lelkének meggyilkolásában. Ha továbbra is részt veszünk ebben, immár nem leszünk emberi lények, hanem lélek nélküli, távirányítással működő transzhumán gépekké válunk. És itt nem a közeljövőre vonatkozó tervekről van szó, mert már most is pontosan ez történik!

Moderna mRNS vakcina igazsága - A Moderna szóvivőjétől Gondolkozz!

Az amerikai orvos ébresztője: “A Covid-19 csalás” – “Ébredjetek, mert a “vírus” hamisítvány”

 

“Ébredjetek, mert a “Mikroba” hamisítvány” – szól az amerikai orvos, Dr. Knauss sürgős ébresztője. Ő és laboratóriumi csapata – és velük együtt hét egyetem – pozitív COVID-19 mintákat vizsgált, és bebizonyította, hogy a COVID nem létezik. A gigantikus, világméretű “COVID gépezetet” a lehető leggyorsabban meg kell állítani!

Ébredjetek, mert a ‘Mikroba’ hamisítvány” – szól az ébresztőhívás egy amerikai orvostól. Dr. Derek Knauss, dél-kaliforniai klinikai laboratóriumi kutató virológiából és immunológiából doktorált, és erre a területre specializálódott.

Pontosabban meg akarta tudni, miről is szól a Covid-19. Ebből a célból 1500 “állítólagos” pozitív Covid-19 mintát gyűjtöttek Dél-Kaliforniában, amelyeket laboratóriumban vizsgáltak meg. Dr. Knauss és csapata mind az 1500 mintában egyetlen Covid-vírust sem talált. Ehelyett az A influenzával és néhány esetben a B influenzával találkoztak. A biztonság kedvéért a fennmaradó mintákat elküldtük két amerikai magánegyetemre (Stanford Junior University és Cornell University), valamint a Kaliforniai Egyetem néhány laboratóriumába.

Mindannyian ugyanarra a következtetésre jutottak: NINCS COVID, csak influenza A és B. A tudósok ezután az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalához (CDC) fordultak a COVID életképes mintáiért. A CDC azonban nem tudta megadni, mert nem rendelkezik ilyenekkel. Dr. Knauss és csapata arra a határozott következtetésre jutott, hogy a Covid-19 kitalált és kitalált. Meggyőződésük, hogy a GRIPPEVIRUS COVID.

Dr. Knauss a következőképpen támasztja alá meggyőződését:  “Még nem találtam egyetlen használható mintát sem a Covid-19-ből, amivel dolgozhatnék. Mi a hét egyetemen, akik ezen az 1500 mintán laboratóriumi vizsgálatokat végeztünk, most bepereljük a CDC-t Covid-19 csalásért. A CDC még nem küldött nekünk egyetlen életképes, izolált és tisztított Covid-19 mintát sem. Ha nem tudnak vagy nem akarnak küldeni minket […], akkor azt mondom, hogy nincs Covid-19, ez kitaláció.”

Dr. Knauss szerint a világon egyetlen laboratóriumban sem izolálták és tisztították meg ezt a vírust teljes egészében. Ennek az az oka, hogy soha nem találták meg igazán, hanem csak apró RNS-darabkákat, amelyeket soha nem azonosítottak vírusként.

“Tehát csak egy újabb influenzatörzzsel van dolgunk, mint minden évben – a Covid-19 nem létezik […]. A Covid-19 csalás, csalárd megtévesztés”.

Az úgynevezett Corona-járvány kitörése óta számtalan tudós a világ minden tájáról bebizonyította, hogy a Corona az egész világ népességének hatalmas átverése. Ennek ellenére az országok túlnyomó többsége továbbra is alkalmazza a drasztikus Corona-intézkedéseket, drámaian rontva ezzel a népek életkörülményeit.

Marad csak a remény, hogy Dr. Knauss “Ébredjetek, mert a “Mikroba” hamis” felhívása sem marad hallatlanul, hanem hozzájárul az elkövetők elítéléséhez, mielőtt egy egész világ ébredne fel először a legkeserűbb rabszolgasorban.

által ef

Források:

http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2021/04/wacht-auf-denn-die-mikrobe-ist-gefalscht.html

https://civilekatisztanlatasert.hu/az-amerikai-orvos-ebresztoje-a-covid-19-csalas-ebredjetek-mert-a-virus-hamisitvany/

93 izraeli orvos: Covid-19 vakcinát nem szabad alkalmazni a gyermekeknél “Úgy gondoljuk, hogy még egy maroknyi gyermeket sem szabadna veszélyeztetni egy rájuk nem veszélyes betegség elleni tömeges oltással.”

 

93 orvos közös tiltakozó levelet írt alá, amelyben arra szólítanak fel, hogy tartózkodjanak a Covid-19 vakcina beadásától a gyermekeknek.

A levélben, amelynek tartalma ma reggel jutott el a 12-es csatornához, az orvosok kifejtették, hogy “jelenleg nincs helye a gyermekek beoltásának”, és a felhívást “a következő értékekre alapozzák – az óvatosság értéke, az alázat értéke”, valamint annak megértésére, hogy “a sietség az ördögtől való”. Hivatkoztak továbbá “annak felismerésére, hogy nem értünk mindent a vírusról és az ellene való oltóanyagról”, valamint “az orvostudomány első parancsolatára – “Először ne árts”.”.

A levélben Dr. Amir Shachar, a Laniado kórház sürgősségi osztályának igazgatója, Dr. Yoav Yehezkeli belgyógyász, a Tel Aviv-i Egyetem oktatója és Dr. Avi Mizrahi, a Kaplan kórház intenzív osztályának igazgatója is aláírta.

 

Az orvosok a levelet “az Egészségügyi Minisztérium vezetőihez, orvoskollégáinkhoz országszerte és az egész közvéleményhez” címezték.

Megjegyezték, hogy “a tudományos közösségen belül egyre inkább az a vélemény uralkodik, hogy a vakcina nem vezethet állományimmunitáshoz, ezért jelenleg nincs “önzetlen” indok a gyermekek beoltására a veszélyeztetett népességcsoportok védelme érdekében”.

Hozzátették, hogy még ma sem világos, hogy a vakcina megakadályozza-e a vírus terjedését, és mennyi ideig nyújt védelmet, és megjegyezték, hogy folyamatosan új változatok bukkannak fel, “amelyek ellenállóbbak lehetnek az oltással szemben”.

“Úgy véljük, hogy még egy maroknyi gyermeket sem szabadna veszélyeztetni egy olyan betegség elleni tömeges oltással, amely nem veszélyes rájuk nézve” – írták. “Továbbá nem zárható ki, hogy a vakcinának hosszú távú, jelenleg még nem felfedezett káros hatásai lesznek, többek között a növekedésre, a reproduktív rendszerre vagy a termékenységre. A gyermekek számára lehetővé kell tenni a gyors visszatérést a mindennapi életbe; a sok vizsgálatot és a széleskörű elkülönítési ciklust le kell állítani, és a közszférában nem szabad elkülöníteni az oltottakat és az oltatlanokat. Engedélyezni kell a veszélyeztetett populációk beoltását, és a majdnem teljes oltás alatt – a COVID-19 vírus jelenlétében is vissza lehet térni a teljes rutinhoz (időszakos kiigazításokkal).”

A levél külön részét szentelték annak, hogy még mindig nincs teljes kép a vakcina súlyos és ritka hatásairól, ami annak köszönhető, hogy sok beoltott, aki mellékhatásokat tapasztalt, nem jelentette azt. “Ezért attól tartunk, hogy jelenleg a mellékhatásokról aluljelentések vannak. Ráadásul az események közötti ok-okozati összefüggés – ha van ilyen – csak idővel fog kiderülni, ahogy egyre több és több bizonyos típusú esemény halmozódik fel. Ha például Izraelben évente 12 fiatallal történik egy súlyos egészségügyi esemény (azaz átlagosan havonta 1), miközben a vakcina is ritkán okozza ezt a súlyos eseményt, akkor sok hónapba telik, amíg egyértelművé válik, hogy az esemény előfordulása megnövekedett, és hogy van összefüggés a vakcina és a megjelenése között.”.

“Ne siessük el a gyermekek beoltását, amíg a teljes kép nem tiszta. A koronavírusos megbetegedés nem veszélyezteti a gyermekeket, és az orvostudományban az első szabály az, hogy “először ne árts”. A teljes kép sok hónap, esetleg évek múlva várható. Ráadásul nemcsak az izraeli adatokból, hanem a globális adatokból származó ilyen dokumentációra is várni kell. Ezzel kapcsolatban érdemes hozzátenni, hogy a “fekete dobozos figyelmeztetések” – a súlyos vagy életveszélyes mellékhatásokra vonatkozó figyelmeztetések – hónapokkal és évekkel a gyógyszerek engedélyezése után halmozódnak fel, ami annak köszönhető, hogy a súlyos, de ritka mérgezések természetesen csak idővel jelennek meg.”.

A felnőtteknek a harmadik adag beadására vonatkozó becslések fényében azt írták, hogy “úgy véljük, nem helyénvaló a védőoltás kellemetlenségeit a gyermekpopulációra hárítani, ahol a koronavírus nem veszélyes, különösen ebben a szakaszban”, amikor a vakcina “hatékonysága hosszú távon egyáltalán nem egyértelmű”. Szerintük “az izraeli gyermekgyógyászat a világ egyik legjobbja, a gyermekintenzív ellátás pedig – mindenekelőtt. Rendkívül ritka, hogy egy gyermek vírusos betegségben haljon meg, és ez sajnos különböző vírusok következtében megtörténhet. Nem tartjuk helyesnek, hogy a magánéletet és a közegészségügyi politikát egy olyan vírusos betegségtől való folyamatos félelemből irányítsuk, amely nagyon ritkán képes ártani gyermekeink életének. ”

“Tekintettel arra, hogy a veszélyeztetett lakosság oltása csökkenti a kórházi felvételeket és a Covid okozta halálozást – úgy gondoljuk, hogy a vírus negatív hatásai sokkal kisebbek lesznek, ha a veszélyeztetett lakosság nagy részét beoltják, ahogyan az országban kezd látszani, és mindezt anélkül, hogy a gyerekeket be kellene oltani” – magyarázták.

“Úgy véljük, hogy gyermekeinknek azonnal vissza kell térniük áldott életük rutinjához, és nem kell őket beoltani a Covid-19 ellen” – fejezték be a közös levelet az orvosok. “A klinikai jelentőséggel nem bíró, de széleskörű közvetett károkat okozó tünetmentes gyermekvizsgálatokat, valamint az oktatási keretek között zajló tömeges izolációs ciklusokat azonnal le kell állítani. Hangsúlyozni kell a közvélemény felé, hogy még a beoltott emberek is megfertőződhetnek és fertőzhetnek, és hogy ugyanazok a magatartási szabályok mindenkire vonatkoznak, függetlenül az oltási státusztól. Abba kell hagyni az ujjal mutogatni a nem beoltottakra, és fel kell hagyni az egyén jogainak megsértésével. Azonnal véget kell vetnünk a kirekesztés és az emberek közötti elkülönítés minden formájának a közszférában.”

Forrás: https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/304124

Ennek az egész mocskos játéknak két igazi célja van

 

Az emberek mentális rávezetése (passzív ráerőszakolása) olyan intézkedésre, melyről a bevezetők tudják: ha nem tartják be a pszichológiai fokozatosság elvét, tervük tömeges ellenállásba ütközhet.

Most pedig térjünk rá a média által jelenleg is alkalmazott prediktív programozás technikájához, mely téma szintén aktuális, pszichológusként pedig kötelességem tájékoztatni a gyanútlan lakosságot.

Valamit meg kell értenünk ezen témán belül. Mégpedig azt: teljesen mindegy, hogy kamu, vagy nem kamu egy bizonyos hír. Nem ez a döntő. Mert maga a közzétett információ - ha hiteles, ha nem - hordoz egy adott érzést. Az emberi pszichében szinte mindent az érzések határoznak meg.

A minket manipulálni akaró érdekkör pontosan tudja, hogy az emberek érzelmi intelligenciájára kell alapozza összes elérni kívánt szándékát.

Ebben az értelemben teljesen mindegy, hogy egy adott hír igaz, vagy sem, a lényeg, hogy minél gyakrabban jelenjen meg a célcsoport szeme előtt és ezáltal mindig váltson ki egy bizonyos érzést belőlük.

A bevezetni kívánt célt sulykolni, ismételgetni kell, egészen addig, amíg az emberek már a szokásos reggeli székelés közben is arról beszélnek.

Eleinte - a bevezetést megelőző időszakban - a hír még nem igaz, nem aktuális, így nem is köteleznek rá senkit. Ebben a stádiumban a tömeg értelmetlen vitákba bocsátkozik (egymással) hatalmas érzelmi kitörések közepette. Minél hevesebb, hangosabb körülötte a vita, annál eredményesebb a mentális megtörés folyamata. Azonban, ahogy haladunk az időben előre, úgy kell sűríteni az erről szóló híreket, minden létező médiafelületen. Egyre többet, egyre gyakrabban, egyre intenzívebben tolva a lakosság arcába a közelgő intézkedés megvalósulásának lehetőségét, sőt: jövőbeni szükségességét és elkerülhetetlenségét.

Nem létező okokat, veszélyeket felsorakoztatni, (az intézkedés elmaradása esetére) ezáltal félelmet gerjeszteni, míg nem egy adott napon megtörténhet a valódi bejelentés, ami ekkor már semmilyen tiltakozást nem vált ki, hiszen az ehhez köthető automatikus önvédelmi reakciót egyszerűen kikapcsolták a pszichében.

Az emberek ekkorra már érzéketlenné válnak a bevezetni kívánt törvény rémképére. Már nem rettegnek tőle, mivel az elmúlt hónapokban minden érzelmi reakciójukat kimerítették a témával kapcsolatban. Sokszor túl vannak a leghevesebb veszekedéseken, vitákon, mely téma ezután csak legfeljebb egy vállrándítást vált ki belőlük.

Ekkor már, mint száraz tényt kezelik a kellemetlen, ámde "elkerülhetetlen" történést, (intézkedést),

mert az idősávos mentális presszió és a prediktív programozás segítségével olyan viselkedésmintát ültettek be a populáció pszichéjébe, ami megakadályoz minden komolyabb ellenállást.

....és ekkor elérkezik az idő, miszerint minden létező médiafelületen, "szakértők" által be kell jelenteni az "elkerülhetetlen", de a lakosság számára "nélkülözhetetlen" és "előnyös" intézkedést.

Aki pedig még ezután is ellenáll, - borítékolható, hogy kevés lesz - velük könnyűszerrel elbánnak, különböző retorziókkal.

Tehát: ennek az egész mocskos játéknak két igazi célja van: kiiktatni a lehetséges, eredményesen ellenálló tömeget, majd a passzív, érzelmileg lefárasztott lakosságon foganatosítani az intézkedést.

Miután ezzel a technikával kikapcsolták a lakosság minden egészséges önvédelmi mechanizmusát, zöld útja van bármilyen (akár életellenes) intézkedés bevezetésének is.

Jelenleg az etetés, puhítás, fárasztás stádiumában vagyunk. (viták, érzelmi reakciók, szoktatás)

Még néhány hónap és eljutunk a bejelentésig.

Mit lehet tenni?.... - a válasz benne van a cikkben, csak gondold át... és azt is, mekkora veszélyben vagy... Forrás

Az Istenkáromlás magas foka, hogy már a gyermekeket teszik felelőssé

 

Az Egyesült Királyság kormánya számára készített, “A korlátozások enyhítésének további modellezésének összefoglalása – ütemterv 2. lépés” című dokumentum, amely az ország újbóli megnyitásának következményeiről ad iránymutatást, kijelentette, hogy a harmadik hullám elkerülhetetlen, és hogy ez a gyermekek és a Covid-19 kísérleti oltóanyagot elutasítók hibája lesz.

Az is csalódást fog okozni a brit közvélemény több millió naiv tagjának, akik azt hiszik, hogy az élet 2021. június 21-től visszatér a normális kerékvágásba, hogy a Pandemikus Influenza Modellezéssel Foglalkozó Tudományos Csoport által készített dokumentum megerősíti, hogy a hosszú távú enyhítő intézkedések és iránymutatások ezen időpont után is érvényben maradnak.

A dokumentum, amelyet az Egyesült Királyság kormánya kétségtelenül szó szerint követni fog, mivel folyamatosan elismeri, hogy “a tudomány vezérli”, két modellt használ arra, hogy megjósolja a korlátozások enyhítésének eredményét az egész éves oltási program mellett. Az egyik modellt a hírhedt Imperial College, míg a másikat a Warwicki Egyetem állította össze.

Az Imperial College a hírhedten téves Neil Ferguson professzor segítségével készítette el azt a rendkívül eltúlzott modellt, amelyet az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok arra használt, hogy igazolja a drákói korlátozások bevezetését 2020 márciusában. Furcsa módon azonban ezúttal az ő modelljük valamivel optimistább, mint a Warwick Egyetem által készített modell.

De míg a számok és a dátumok kissé eltérnek, minden más változatlan, és ez az, ahol a dolgok kissé furcsává válnak.

A dokumentum 31. szakasza kimondja, hogy mindkét modell a Covid-19 vakcinák rendkívül magas felvételén alapul, és nem számoltak a csökkenő immunitással vagy a “menekülési változattal” (ez egy nem eléggé kijátszott kártya, és várhatóan 2021 nyarának végére már ki is játszhatják). De mindkét modell még mindig egy jelentősen káros harmadik hullámot jósol, annak ellenére, hogy a modellen belül a legjobb forgatókönyvet használják, és találja ki, kit fognak hibáztatni? – A gyerekeket és az oltatlanokat.

A dokumentum szerint “Az újbóli kiújulás annak köszönhető, hogy egyesek (főként gyerekek) nem jogosultak az oltásra; mások úgy döntenek, hogy nem kapják meg a vakcinát; mások pedig be vannak oltva, de nem tökéletesen védettek”.

Mit tudunk ebből levonni? Nos, pörgessük vissza a 2020. márciusi dátumot, amikor a hatóságok azt mondták a briteknek, hogy mindössze “három hétre van szükségük a görbe ellaposításához”. Tizenhárom hónappal később az Egyesült Királyság még mindig próbálja “ellaposítani a görbét”, és az Egyesült Királyság kormánya folyamatosan mozgatja a céltáblákat. Nézzük meg például, mit mondott Matt Hancock egészségügyi miniszter az elmúlt hónapokban: “A vakcina a mi utunk vissza a normális állapotba”.

Most, hogy az állítólagos koronavírusos megbetegedésre leginkább veszélyeztetettek teljes mértékben be vannak oltva, nézzük meg, mit mond most Matt Hancock – “A rendszeres tesztelés a mi utunk vissza a normális kerékvágásba”. A céltáblák áthelyezése.

A hatóságoknak több mint egy évig sikerült átverniük a közvéleményt, hogy bedőljenek a Covid-19 homlokzatának, amelyben végső hatalmat kaptak a brit emberek felett, komolyan azt hiszed, hogy most feladják?

A következő kérdés, aminek mindenki ajkán ott kellene lennie, hogy “miért akarnak a hatóságok olyan kétségbeesetten beoltani minden férfit, nőt és gyermeket?”. Az adatok azt mutatják, hogy az állítólagos Covid-19 az általa megfertőzöttek mindössze 0,2%-át öli meg. Azt is mutatják, hogy a halálesetek túlnyomó többsége a 85 év feletti, alapbetegségben szenvedő személyek körében következik be. Még 60 és 85 éves kor között sem jelentős a halálozás kockázata, hacsak az illetőnek nincs már súlyos alapbetegsége. Az adatok azonban azt is mutatják, hogy 60 év alatt olyan kicsi az esélye annak, hogy valaki súlyos betegségben szenvedjen és meghaljon, hogy ez a szám elhanyagolható. Tehát újra megkérdezzük, miért akarnak a hatóságok minden férfit, nőt és gyermeket olyan kétségbeesetten beoltatni?

Ha mindezt figyelembe vesszük, és alkalmazzuk a dokumentumban tett kijelentésre, miszerint a megjósolt újbóli megbetegedés “annak az eredménye, hogy egyesek (főleg gyerekek) nem jogosultak az oltásra; mások úgy döntenek, hogy nem kapják meg a vakcinát; megint mások be vannak oltva, de nem tökéletesen védettek”, nem látják, hogy ez egy trükk, amit arra használnak majd, hogy igazolják a gyerekek beoltását? Annak ellenére, hogy szinte nulla a kockázata annak, hogy akár csak a Covid-19 tünetei is kialakulnak náluk. Ez egy trükk arra is, hogy igazolják azok kiközösítését, akik nem hajlandók részt venni egy tömeges emberkísérletben, mivel a Covid-19 vakcinák harmadik fázisú vizsgálatai legkorábban 2023-ban fejeződnek be. Ezt garantáltan arra fogják felhasználni, hogy igazolják az “oltási útlevél” rendszer, azaz a szabadságkártyák bevezetését.

A dokumentum következő része a megjósolt harmadik hullámmal kapcsolatban megállapítja, hogy "a kórházi kezelések és a halálesetek számának növekedését azok dominálják, akik két adag vakcinát kaptak, és a hullám 60-70%-át teszik ki".

​​

Micsoda? Ez bizonyára valamilyen tévedés? A kórházi felvételeket és a halálozást azok fogják uralni, akik két adag vakcinát kaptak?

Ahogy tovább olvasunk a dokumentumban, és az 56. szakaszra ugorva világosan láthatjuk, hogy ez nem tévedés volt. Mivel az Influenza Pandémiás Influenza Modellezéssel Foglalkozó Tudományos Csoport számos illusztrációt nyújt a kórházi felvételekről és halálesetekről, és csoportosítja őket a nem beoltottak, az egy adagot kapottak és a két adagot kapottak csoportjába.

​​

Az ábrák egyértelműen mutatják, hogy a harmadik hullám előre jelzett csúcspontján naponta körülbelül 300 haláleset lesz, és ebből körülbelül 250-et a teljesen beoltottak tesznek ki. Azt is mutatják, hogy a teljesen beoltottak teszik majd ki az állítólagos koronavírusos megbetegedés miatti kórházi felvételek mintegy 60-70%-át.

​​

De hogyan lehetséges ez? A dokumentum egyértelműen kijelenti, hogy a harmadik hullámért elsősorban a gyermekek és a vakcinát visszautasítók lesznek felelősek, tehát a halálesetek többségét bizonyára azoknál kell keresni, akik visszautasították a vakcinát. Ha ez nem így van, akkor itt annak beismeréséről van szó, hogy ezek a kísérleti vakcinák lényegében feleslegesek és nem működnek. De ez ismét visszavezet minket ahhoz a kérdéshez, hogy mi a fenéért akarnak a hatóságok minden férfit, nőt és gyermeket olyan kétségbeesetten beoltani.



Ennek egyik lehetséges oka, hogy kétségbeesetten próbálnak egy oltási útlevélnek álcázott digitális személyazonosságot bevezetni. A másik ok természetesen az, hogy a kormány és tudományos tanácsadói köre egy vagyont kereshet a Covid vakcinák bevezetésén, mivel jelentős részesedéssel rendelkeznek a gyógyszeripari vállalatokban.

Az "oltási útlevél" biztosítja, hogy milliók, akik egyébként nemet mondanának a kísérleti Covid vakcinákra, most igent mondanak, mert úgy gondolják, hogy ez visszaadja nekik a szabadságukat. Az aggodalomra okot adó kártya változatai a hatóságok bevételeit is növelni fogják a gyógyszeripari vállalatokban lévő részvényeiken keresztül, mivel elkerülhetetlenül szükség lesz az éves vagy akár kétszeres vakcinafelújításokra.

Természetesen számos más ok is van, ami megmagyarázhatja, hogy a hatóságok miért akarnak minden férfit, nőt és gyermeket olyan kétségbeesetten beoltatni, de ezek alátámasztására szilárd bizonyítékokra van szükségünk. (Ha van ilyen, kérjük, küldje el a contact@theexpose.uk címre). Van azonban szilárd bizonyítékunk a "vakcinaútlevélnek" álcázott digitális személyazonosság​​ bevezetésének alátámasztására, valamint annak alátámasztására, hogy a kormány és tudományos tanácsadói köre jelentős részesedéssel rendelkezik gyógyszeripari cégekben (lásd itt és itt).

Az utolsó bizonyítékkal zárjuk, amely alátámasztja állításainkat, hogy ez nem ér véget 2021. június 21-én. Az "Összefoglaló a korlátozások enyhítésének további modellezéséről - Útiterv 2. lépés" című dokumentum 51. szakasza a következőket állítja: "Lehetséges, hogy az alacsony prevalenciájú nyarat a következő ősszel és télen az incidencia jelentős növekedése követheti. A nyár végi alacsony prevalencia nem tekinthető annak jeleként, hogy a SARS-CoV-2 visszahúzódott, vagy hogy a lakosság elég magas szintű immunitással rendelkezik egy újabb hullám megelőzéséhez.".

​​ 

Mindez feketén-fehéren az egész, a szezonalitást arra fogják használni, hogy egy harmadik hullám illúzióját keltsék, amelyről a gyerekeket és azokat fogják hibáztatni, akik elutasították a vakcinát, hogy igazolják a gyerekek beoltását és a "vakcinaútlevél" társadalomra kényszerítését. De a legtöbb haláleset azoknál fog bekövetkezni, akik teljesen be vannak oltva, így egy új "aggasztó változatot" fognak hibáztatni, hogy igazolják az éves vagy féléves Covid-19 oltások bevezetését.

A kérdés az, hogy miért? Azért, mert itt nem egy vírusról van szó, hanem az egész az ellenőrzésről - nem jöttek még rá?


Forrás: https://dailyexpose.co.uk/2021/04/11/uk-government-model-states-the-fully-vaccinated-will-dominate-deaths-in-3rd-wave-and-they-will-blame-children-and-unvaccinated-for-it/ , https://koronaigazsaga.info/az-istenkaromlas-magas-foka-hogy-mar-a-gyermekeket-teszik-felelosse/