2023. november 22., szerda

Ladóczki Éva: ÉVEK ÓTA EZ MEGY: TÖMEGGYILKOS ELJÁRÁSOKÉRT KÉMIAI ÉS ORVOSI NOBEL-DÍJAT ADNAK

 

Előzmény
Az eugenika, és a depopuláció terve már nagyon régen foglalkoztatta a birodalmat, de a konkrét cselekvési terv a 2000-es években állt össze, amelynek első tesztje egy USA-ban végrehajtott fekete-himlő szimuláció volt.

RFK jr. Fauciról szóló könyvének ajánlójában olvastam, hogy valamikor a 2000-es évek elején Bill Gates felkereste Faucit, és közösen kitalálták azt, hogy a depopuláció megoldása vakcinákban keresendő.
Mivel Bill Gates is a Rockefeller alapítványon keresztül korlátlan pénzzel rendelkezett, Fauci pedig helyzetben volt, mivel az egyetemek, kutatólaboratóriumok csak rajta keresztül jutottak pénzügyi forrásokhoz, és ezen keresztül lehetett csak tudományos díjakat szerezni.
Így csak meg kellett határozni a kutatási irányokat, és a kutatóknak dőlt a lé, és az elismerés.
Ennek meg is lett az eredménye: a 2000-es évek óta napjainkig rakétasebességgel történtek áttörések és innovációk ezen a területen.
Mivel 2002-ben befejeződött az emberi genom feltárása, onnantól az ember 2.0, mint szintetikus ember létrehozása volt a kutatás elsődleges tárgya.

Ezt jól reprezentálják a 2000-es évek Nobel-díjai:
– 2018: Frances Arnold:
Kémiai Nobel-díjat kapott az un.” irányított iteratív evolúciós szelekciós folyamat eljárásért ” amelyet a SARS-COV 2-nél is alkalmaztak, hogy minél gyilkosabbá, virulensebbé tegyék a vírusokat.
Ez az eljárás magában foglalja a géntechnológia alkalmazását, hogy „a SARS-CoV tüskefehérje receptor nagyszámú, véletlenszerűen mutált változatát hozza létre”, majd válassza ki azokat a fehérjereceptorokat, amelyek az emberi sejtek megfertőzésére használnak fel.

– 2020: Emmanuelle Charpentier, Jennnifer Doudna
Kémiai Nobel-díjat kapott a CRISPR/Cas9 génszerkesztési eljárás kifejlesztéséért. Ez nem más, mint az élet kódjának átírása.

De megtaláljuk a luciferázt (2008), a fulleréneket(1998) a nanotechnológiát(2023), és sok más olyan technikát, amelyeket már alkalmaztak, és/vagy a jövőben alkalmazni fognak.

Itt van pl. Intelligens bio-nanorészecske elemek elnevezésű szabadalom, amelynek célja különféle patogének csomagban való szervezetbe juttatása, amelyet kívülről vezérelve aktiválhatnak 5 G-vel, megfelelő frekvencián:
https://patents.google.com/patent/US20070141163A1/en

Most újabb merényletre készülnek ellenünk, génszerkesztési eljárással akarnak vérbetegségeket kezelni.
A teszt során 10 emberből 2 szívrohamot kapott, és egy meghalt.
Ennek ellenére élesben kívánják alkalmazni az Egyesült Királyságban. Mi ez, ha nem népirtás?
https://childrenshealthdefense.org/defender/uk-crispr-therapy-humans/

Valós időben megy az emberkísérlet a szintetikus és halhatatlan ember létrehozására is:
https://www.gentarget.com/product-category/cell-immortalization-lentivirus/

https://orvosokatisztanlatasert.hu/malcolm-roberts-az-embereket-vilagszerte-hulyere-vettek/

Ismeretlen erők lefilmezték a Malaysia Airlines 370-es járatát

UTC: Coordinated Universal Time (összehangolt világidő)
KKP: Kínai Kommunista Párt
Az egyik videó:
https://twitter.com/JustXAshton/status/1713250122211930471?s=20
De még mielőtt elhinnénk az egészet, gondolkodjunk el rajta, hogy akár hologramos kivetítés is lehetett (ahogy 2001. szept. 11-én), még ha a videók eredetiek is.
https://protonmagic.substack.com/p/secrets-of-the-orbs

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/LThxnGKCFlRc/

Szakács Árpád: WHO szuverenitás lerombolásának tételei - Gyanusítottként beszélnek rólunk, mintha bünüzők lennénk!!!!

Eurázsiai biztonsági csúcsértekezlet – Minszki kezdeményezés

 

Moszkva, 2023. november 22. szerda (MB)

Eurázsiai biztonsági csúcsértekezletet készítenek elő, hogy erősítsék a térség országainak együttműködését – jelentette be Alekszander Grusko orosz külügyminiszter-helyettes szerdán.

Az értekezlet célja egy biztonságosabb világrend felépítése a szuverén méltányosság, az igazságosság, a jogos érdekek, a „mi és ők” felosztás elvein alapuló leigázási politika felülvizsgálata, mellyel a Nyugat nem akar felhagyni – mondta a Komszomolszkaja Gazetában megjelent nyilatkozatában Grusko.     „A világ nagyszabású politikai, gazdasági és társadalmi változások előtt áll. Az eurázsiai országoknak szembe kell nézniük a kihívásokkal. Többféle úton-módon igyekszünk előmozdítani együttműködésüket” – tette hozzá az orosz diplomata.

Ennek folyamatába illeszkedik az eurázsiai biztonsági csúcsértekezlet terve, mely Minszkben fogalmazódott meg egy október 26-27. között megtartott magas szintű nemzetközi konferencián, melyen Tömeggyilkos Hazug Szijjártó Péter külügyminiszter is részt vett. A nyugat-európai államok közül Ausztria, Nagy-Britania, Franciaország, Norvégia, Svájc, rajtuk kívül pedig a Egyesült Államok és Törökország is képviseltette magát.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Független palesztin állam létrehozását sürgeti a BRICS – Kína nemzetközi békekonferenciát kezdeményez

 

Pretoria, 2023. november 22. szerda (MB)

A Brazíliát, Dél-Afrikát, Indiát, Kínát és Oroszországot tömörítő BRICS közösség közvetlen tárgyalást sürget a palesztin konfliktus megoldásáért, független palesztin állam megteremtéséért – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

A világpolitikai szerepre vállalkozó közösség államfőinek keddi pretóriai rendkívüli videó-konferenciáján megvizsgálták az izraeli és a palesztin civilek ellen elkövetett háborús bűntetteket, és az izraeliek területfoglalását. Elutasították a palesztinok Izrael által történő erőszakos deportálását. Arra a következtetésre jutottak, hogy a konfliktust csak békés eszközökkel lehet rendezni, mégpedig az ENSZ Biztonsági Tanácsának és Közgyűlésének határozatai, és az arab békekezdeményezés alapján. Ez azt jelenti, hogy közvetlen tárgyalást kell folytatni a szuverén Palesztina megteremtéséről és a két állam, Izrael és Palesztina egymás mellett éléséről.

A békés megállapodás előmozdítása érdekében a kínai elnök nemzetközi békekonferencia összehívását kezdeményezte.

„Sokszor hangsúlyoztam már, hogy az izraeli-palesztin konfliktus ördögi köréből kivezető út a kétállami megoldás, Palesztina törvényes nemzeti jogainak helyreállítása, és független Palesztina Állam létrehozása” – mondta Hszi Csin-ping.

A Békekör tudósítója megjegyezte: a BRICS első ízben hallatta hangját világpolitikai jelentőségű konfliktus politikai rendezéséről úgy, hogy megoldására konkrét lépéseket vázolt föl.

A BRICS közel-keleti rendezésnek szentelt rendkívüli videó-tanácskozásán részt vett Egyiptom, Irán, és az Egyesült Arab Emírségek elnöke, Szaúd-Arábia koronahercege, Etiópia miniszterelnöke és Argentína külügyminisztere is. A hat állam január 1-én válik a közösség tagjává.+++

Kiadta: Magyar Békekör