2022. február 5., szombat

1,5 milliárd beoltott ember fog meghalni. Ez az emberiség egy kihalási jelensége

1,5 milliárd beoltott fog meghalni, 1,5 milliárd szövődménnyel fog bírni, és 1,5 milliárd fog gondoskodni a szövődménnyel bíró harmadról, és az oltatlanoknak újra kell építeniük a világot, és egy fenntartható fajt kell létrehozniuk ezen a bolygón, ha nem állítjuk meg ezt a holokausztot, az katasztrofális lesz az emberiség számára, és a nagy visszaállítás nemcsak pénzügyi lesz, hanem az emberi civilizációé is.

A Vöröskereszt elhagyja a süllyedő hajót, s kivonul az "Ausztria beoltja" kampányból

 

Az osztrák kormány fanatikusai hamarosan egyedül maradnak, mert az oltási front elég látványosan omladozik. Most már a Vöröskereszt is elhagyja a süllyedő oltási hajót, és kivonul az "Ausztria oltja" kampányból.

Ezt Gerry Foitik, a Vöröskereszt mentési parancsnoka tette egyértelművé egy belső levélben, amely a Wochenblick napilap birtokába került. A Caritashoz és a Diakonie-hoz hasonlóan a Vöröskereszt is aggodalmakról számolt be a kötelező oltásokkal kapcsolatban. Egyre nagyobb a jogbizonytalanság és az egészségügyi, szociális és ápolási ágazatban évekig tartó jogviták kockázata azon szereplők számára, akik ragaszkodnak az oltáshoz.

A Vöröskereszt kivonul az oltási kampányból

A kísérleti géntechnológiai injekciókkal történő előírt testi sértésről szóló törvényt tegnap fogadta el a Bundesrat, de a Corona-rendszer egyre inkább veszít a támogatásából. Egyre többen fordulnak el, köztük a Vöröskereszt is. A mentőszervezet szerint a szövetségi kancellária már július óta átvette az oltási kampány "kommunikációs intézkedéseit".

Most felmerül a kérdés: Miért most, amikor ezt a visszavonást már nyáron "átláthatóan és nyilvánosan kommunikálták"? Az ok az lehet, hogy a korábban szélsőséges intézkedésként fellépő, bizarr maszkos interjúiról ismert Foitik aggódik a kényszeroltás jogi következményei miatt.

 

A Vöröskereszt főnöke az oltást "államilag előírt egyéni felelősségnek" tekinti.

Foitik szerdán levélben jelentette be, hogy a Vöröskereszt kivonul az "Ausztria beoltja" kampányból. Miután 2021 nyarán az "Ausztria beoltja" kampány felelőse volt, most a honlap és az összes közösségi médiacsatorna is visszakerül az egészségügyi minisztérium felelősségi körébe. Maga Foitik levelében az oltási kötelezettséget "államilag előírt egyéni felelősségnek" nevezte.

Michael Schnedlitz, az FPÖ főtitkára azt kérdezte, hogy Foitik levele nem tekinthető-e az oltási kötelezettségtől való elállásnak is: "Foitik úr, akit a Corona-járvány kezdetén tett megjegyzéseiért a kormány királyi jutalomban részesített, most elhatárolódik az oltási kampánytól - és így az oltási kötelezettségtől is?".

Egyre több érv a kötelező oltások ellen

Még érdekesebbek Foitik kijelentései annak fényében, hogy a kötelező oltási törvény csütörtöki Bundesratban történt elfogadása előtt a Vöröskereszt mellett olyan társadalmi szervezetek is kifejezték aggályaikat a kötelező oltási törvénnyel kapcsolatban, mint a Caritas és a Diakonie.

Ennek következtében mindannyian nagyfokú jogbizonytalanságot és az évekig tartó jogviták veszélyét látják az egészségügyi, az ápolási és a szociális ágazat számára egész Ausztriában. "Minél közelebb kerül a kötelező oltási törvény, annál nagyobbak az aggodalmak minden oldalról, hogy ennek az intézkedésnek nincs létjogosultsága. Úgy tűnik, a Vöröskereszt most meghúzta a szakítókötelet, és úgy döntött, hogy kiszáll az oltási kampányból" - mondta Schnedlitz.

 

Milliárdokat költöttek oltásokra

A gyógyszeripar milliárdos üzleteket kötött Ausztriával. Ez derült ki az FPÖ Wolfgang Mückstein (Zöldek) egészségügyi miniszterhez intézett parlamenti kérdéséből.

Herbert Kickl, az FPÖ frakcióvezetője nagy meglepetéssel állapította meg, hogy egyre több géntechnológiai injekciót rendelnek, holott egyre kevesebbet fogyasztanak belőle.

"Ez leleplezi az osztrák kormány durva és drága üzletelését az oltási iparral, amely nemcsak megerősíti a legrosszabb várakozásokat, hanem túl is szárnyalja azokat" - mondta Kickl.

Ausztriának eddig 246 millió eurót számláztak a gyógyszeripari óriások október végéig. A megrendelt 57 millió oltóanyagadagból eddig 23,9-et szállítottak le. A még leszállítandó 33,1 millió adag oltóanyagért több mint 300 millió eurót kell fizetni. A kormány még további 33,5 milliót szeretne vásárolni.

Legalább 283 140 adag oltóanyag oda került, ahová valójában való: a szemétdombra.

 

Több mint félmilliárd euró a vakcinagyártóknak

"Összességében az osztrák szövetségi kormány eddig több mint félmilliárd euró értékben üzletelt az oltóanyag-iparral. Az idénre tervezett további 33 millió adag oltóanyag beszerzésével pedig további 300 millió euró jön össze. Az osztrákok Corona-oltásai tehát a szövetségi kormány milliárdos üzletét jelentik az oltóiparral" - tette hozzá Kickl.

Az elfogyasztott vakcinaadagok kevesebb mint fele
Hatalmas mennyiségű "vakcinát" rendeltek, amitől csak úgy tudnak megszabadulni, hogy "a lakosságot kényszerítik a vakcina beadására". Az oltási sorsolásokkal és nyereményjátékokkal csalogatják az embereket - magyarázta Kickl. A megrendelt mennyiség kevesebb mint felét szállították ki és fogyasztották el eddig ténylegesen. "A törvényileg előírt és alkotmányellenes kötelező védőoltás nem másnak köszönhető, mint a szövetségi kormányzat kóros vásárlási kényszerének".

Minden korrupciós mutató azt mutatja, hogy a gyógyszeripar a világ legkorruptabb üzleti ágazatai közé tartozik. "Ki profitál abból, hogy Ausztria egyre több és több vakcinát rendel, holott egyre kevesebb vakcinára van szükség, és a Corona-járvány folyamatosan csökken?".

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-voroskereszt-kivonul-az-ausztria-beoltja-kampanybol

Megállt a tűszúrásos villámháború, de a világháború tovább folytatódik

 

A hamis rendeletek megszűntek, de az emberiség elleni háború még messze nem ért véget.

Az emberiség elleni háború mértékét a többség még nem ismerte fel; valójában hányan ébredtek még fel igazán arra a tényre, hogy valójában háború dúl ellenük? Lehet, hogy érzik, de vajon tudják-e, hogy ez történik?

A módszer feltárása elkerülhetetlenül világossá fogja tenni ezt százmilliók számára. A kártyavár össze fog omlani saját hazugságainak és aljas bűnösségének súlya alatt.

De akkor mi lesz?

A nemzeti kormányok összeomlása egy világkormány felajánlását fogja jelenteni a megmaradtak számára, amelyet elfogadnak majd? Vagy, ahogy én valószínűbbnek érzem, lesznek más decentralizált, helyi csoportok, akik egyéni szuverenitásukba lépnek, és kikerülnek a csalárd "jogi" rendszer bűnös joghatósága alól, amelyet évtizedek óta használnak rabszolgasorba taszításukra? Lehet, hogy lesznek mások is, de jelenleg az Universal Community Trust a legjobb példa arra, hogy a rabszolgasorba taszítás sátáni állami vállalati rendszerétől eltávolodjunk.

Az ördög legjobb trükkje az volt, hogy meggyőzött minket arról, hogy nem létezik.

A gonoszság hatalmas, és a pusztítás, amit a grafén-oxidnak a naiv és tudatlan emberek ereibe történő befecskendezése okoz, olyan mértékű, hogy nehéz belegondolni. Ennek ellenére figyelembe kell venni.

Az ellenséggel együttműködők.

Az ellenség, vagyis a Rothschildok által támogatott Nagy Gyógyszergyár-Corporate-Sátánista Állam szőnyegbombázta a lakosságot egy befecskendezett halálos méreggel, és amint azt a bábjaik, azaz a bűnöző brit kormány "visszalépése" a védőoltási kötelezettségekkel és az olyan hamis szektás gyakorlatok bevezetésével, mint a maszkviselés és a mérgekkel való kézmosás, bizonyítja, most visszavonulást kezdeményezett.

Bármilyen visszavonási parancs a parlamenti bohózat irányítóitól származik, nem magától a juntától. Eközben sokan továbbra is együttműködnek elnyomóikkal.

Miközben ezt írom, mindenütt szektakövető kollaboránsokat látok; a legnevetségesebb az a férfi, aki az út túloldalán lakik, és reggel 8 órakor egy arcoskodó, szintén szájkosárral ellátott mostohafiával hagyja el a házát. Az ilyeneknek, mint ő, nem lehet reményük, de egy egészséges kisfiúnak maszkot erőltetni magától értetődően káros minden szempontból.

Valóban, ennek a háborúnak az egyik igazán borzalmas aspektusa az, hogy egy háborúban a nőket és a gyerekeket szokás megvédeni a dühöngő ellenségeskedéstől, NEM felajánlani őket tűszúrás áldozatnak: a brit gyerekek akár 52-szer nagyobb eséllyel halnak meg egy rögtönzött lövés után.

 

Néhány órával azután, hogy tanúja voltam az együttműködés e szánalmas megnyilvánulásának, egy "Response Security" fickó álrendőrségi öltözékben megjelenik a küszöbömön, hogy "támogasson" egy pár maszkos szekta-követőt, akik egy furgonban egy jib-jab-ot kínálnak. Nyilvánvalóan az utca minden házának ajtaján kopogtattak. Természetesen udvariasan közöltem velük, hogy nem érdekel a dolog, és azonnal távoztak. Ahogy láttam, nem volt érdeklődés a népirtó ajánlat iránt.

Egyesek ezt annak bizonyítékaként vehetik, hogy a zsarnokság súlyosbodik, és az emberek továbbra is gyáva és megvertek. Én azonban nem így látom: az arcátlanul támogató idióta, aki egy fiatal fiúra tesz egyet, egyike azoknak az elesetteknek, akik nem képesek, vagy valószínűleg nem is akarják megalapozni még a kezdetleges megértését sem annak, hogy miről szólt az elmúlt 23 hónap. A hozzá hasonló milliók elvesznek a hamis narratíva ketrecében, és mint ilyen, ő soha nem tartozott volna azok közé, akikkel vállvetve állunk a háború frontvonalában. Akárcsak az a nő, aki diót és aszalt gyümölcsöt szolgált fel nekem a piaci bódéjából, miközben egy gyermek halászhálóját használta a tranzakció lebonyolításához.

Továbbá az, hogy álarcos csirkefogók kiküldése, hogy kopogtassanak az emberek ajtaján, és felajánlják nekik a rögtönzést, ebben a szakaszban egy masszívan hiábavaló cselekedet, amely aláhúzza a kétségbeesés szintjét, amelyet az a folyamatos és növekvő elutasítás idézett elő, hogy bármilyen bűnügyi diktátumnak eleget tegyenek.

Nagy vonalakban ez a háborúnak az a pontja, amikor az emberek példátlan szintű pszichológiai kényszerítéssel történő kezdeti bombázása és az azt kísérő, pontosan megtervezett, kísérleti, mesterséges intelligenciát előidéző biofegyveres dzsibbantás befejeződött, és az (ellenség) visszavonult. Ennek a legélesebben ezeken a szigeteken lehetünk tanúi, ahol a sátáni irányítók bűnöző bábja, Boris Johnson és alárendeltjei teljes mértékben kudarcot vallottak az összeomló narratíva ellenőrzésében.

A bábjáték

A Johnsonra nehezedő nyomásról nagyrészt a Partygate elbeszélés formájában számolnak be, amelyben a kabinet párttagjai tovább buliztak, ellentétben a hamis irányelvekkel, ahogyan azokat bemutatták és végrehajtották a lakosságon. A legfontosabb pont az volt, hogy nyilvánvalóan nem voltak kitéve annak a félelempornónak, amelyet a kommunista Susan Michie és a SAGE néven ismert, szadista elmebajnokok sajnálatos csoportja parancsára pumpáltak ki. Más szóval, tudták, hogy az egész egy lószar.

Mindez azonban cirkuszi showműsor ahhoz képest, ami valójában a háttérben készülődik.

 

Hogy pontosabbak legyünk a bűnügyi kormányzat és annak lakájai elhallgatott fenyegetésével kapcsolatban, itt van egy frissített jelentés a Midazolam-gyilkosságok PCP-ről, ahogyan azt a 2021-es téli napfordulón egy maginstratégiai bíróságon benyújtották:

Amikor a Peoples Union of Britain [PUB] 2021. december 21-én letette a Midazolam Murders ügyében a papírokat, tudtuk, hogy az érintett Magisztrátusi Bíróság tartományi elhelyezkedése ellenére, azon az alapon, hogy országszerte több helyszínen elkövetett gyilkosságot állítunk, a PCP-t elkerülhetetlenül visszaküldik a Westminsteri Bíróság bírájának, amely az ilyen PCP-k kezeléséért felelős.

Tekintettel arra, hogy a Westminsterben működő helyettes főbíró milyen igazságtalanságot követett el velünk szemben a Hancock, Whitty, Vallance és Ferguson ellen a COVID számtalan csalása miatt benyújtott korábbi vádakkal kapcsolatban, magától értetődik, hogy egyszerűen nem vagyunk hajlandóak hagyni, hogy ez ismét megtörténjen, és továbbra is fokozottan éberek leszünk, hogy az ügyet ne szabotálhassák az ellenfeleink nevében eljáró meghatalmazottak.

Mindazonáltal egyidejűleg bátorítóan hat ránk a Westminster Magistrates egyik jogi osztályától kapott hír, amely arról tájékoztatott, hogy végre kijelöltek egy bírót a sürgős kérelmeink elbírálására, ugyanakkor némileg megdöbbentő, hogy ő is jelezte, hogy március első hetéig nem fog eljutni az elbírálásig. Bernicius

Az is tény, hogy Mark Sextonnal, a PUB-bal és a fővárosi rendőrséggel folyamatban van egy bűnügyi nyomozás:

a People's Union of Britain [PUB] ezentúl együttműködik a fékezhetetlen volt rendőrőrmesterrel, Mark Sextonnal, aki Philip Hyland, a PJH law és Dr. Sam White ügyvéddel, Lois Bayliss ügyvéddel (Broad Yorkshire Law) együtt segített Philip Hylandnek, a PJH law-nak és Dr. Sam White-nak abban, hogy közhivatali visszaélés és súlyos gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával büntetőfeljelentést tegyenek [különböző vádlottak ellen] a londoni Metropolitan Police-nál 20/12/21-én.

Mindent megteszünk továbbá, amit csak tudunk, hogy segítsük a Mark, Hannah Rose, Philip Hyland, Lois Baylis és Dr. Sam White által benyújtott másik büntetőjogi panasz olajozását, ezúttal a Nemzetközi Büntetőbírósághoz [ICC], azzal érvelve, hogy az Egyesült Királyság kormánya és mások különböző emberiesség elleni bűncselekményeket követnek el.

Markot is felkérték, hogy működjön együtt azzal a nemzetközi munkacsoporttal, amellyel a PUB már dolgozik, azzal a kifejezett céllal, hogy az ilyen bűncselekmények elkövetőit politikai, társadalmi vagy pénzügyi státuszuktól függetlenül bíróság elé állítsák." Forrás:

 

Következtetés

Ne legyenek illúzióink: a kártyavár egésze ott áll, hogy megdőljön - már évek óta inog.

A kiemelkedő tény, amely végre megdönti az állam és a vállalatok népirtási kísérletét, a következő:

Minél magasabb az "oltási" arány, annál magasabb a túlhalálozási arány.

Ahogy egyre több és több ember szerez tudomást olyan családtagokról, barátokról, kollégákról és munkatársakról, akiknek az életét megrontotta a rögtönzés, el fogjuk érni azt a pontot, amikor az emberek bizalma a fehér köpenyes bérgyilkosok, az ál-állam és mindenféle "hatóság" iránt teljesen összeomlik.

A stratégiai visszavonulások valószínűleg a PCP és a Met Police nyomozására adott válaszként indultak, mint bármi más.

A szórakoztatóművész analógiája, aki pörgeti a tányérokat a rudakon, hogy aztán elérje azt a pontot, amikor már nem tudja fenntartani a lendületet, és az egész látványosság a színpadra omlik, itt is helytálló:

PÖRGETI A HAZUGSÁGOKAT, DE MEDDIG BÍRJA MÉG?

A rögtönzött lövések első sortüze már lezajlott. Milliókat csonkítottak meg, sebesítettek meg vagy öltek meg. Néhány áldozat még egy-két évig nem fog meghalni. A kár hatalmas lesz, és erre fel kell készülnünk.

A közhatalomba vetett bizalom összeomlása elkerülhetetlenül tömeges elszakadáshoz fog vezetni, mivel milliók döntenek úgy, hogy elhagyják a zsarnoki birodalom haldokló joghatóságát, és belépnek egy olyanba, amely a szabadság iránti vágyuknak megfelel.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/megallt-a-tuszurasos-villamhaboru-de-a-vilaghaboru-tovabb-folytatodik

Koronavírus & NWO | "Úton a szép új világ felé az Oltási Igazolványokkal"

Az Iconoclast az "Egy-eggyel" c. műsorban egy lényegretörő beszélgetés hangzik el, melyből megérthetjük, hogy milyen összefüggések vannak a covid-"járvány", az "Oltási Igazolvány", és a George Orwell által már 1984-ben is felvázolt technokrata önkényuralmi rendszer kiépülése között.
Szó lesz a digitális azonosítóról - ami lehet RFI D is, tetoválás, lenyelhető eszköz, vagy épp BEFECSKENDEZETT (ezt nem ő mondja, hanem a "nagyok") - és hogy a mostani gazdasági összeomlás hogy függ össze ezzel, a "Great Reset"-tel, és arról, hogy mit lehet tenni.

James Mawdsley: Három lépés a zsarnokság ellen

James Mawdsley atya, katolikus pap, brit-ausztrál állampolgár, aki jelenleg Bécsben él és a koronarezsim-ellenes megmozdulások egyik nagy támogatója. Korábban Burmában tevékenykedett, ahol hitéért bebörtönözték. Legismertebb munkája a Pápa globalista ténykedésének a leleplezése. (https://www.youtube.com/watch?v=-c0In3LNtZk)
Ebben a magyarra fordított videóban (https://www.youtube.com/watch?v=SdV0G6D2cmo&t=111s) a koronarezsim elleni küzdelemre szólít.
YouTube csatornája: https://www.youtube.com/channel/UCnmljV6VccKHy_TbbeAMuFg

Kauzalitás

Forrás: www.kla.tv/21538

Megyn Kelly ügyvéd: Hazudtak és becsaptak minket, de ennek az őrületnek hamarosan vége lesz

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A Covid-ügyben hozott intézkedésekkel kapcsolatban Megyn Kelly újságíró és ügyvéd szerint szándékosan hazudtak nekünk. Mindazonáltal a helyzet realitása kezd tagadhatatlanná válni, és ennek az őrületnek hamarosan vége lesz.

A gyógyszergyártók halálos dózisú vakcinát keresnek a népesség csökkentésére

Reiner Fuellmich német ügyvéd leleplezi a károsabbnak, sőt halálosnak minősített injekciós üvegek tételeinek felfedezését, a gyógyszeripari vállalatok halálos dózisokkal kísérleteznek az embereken, hogy csökkentsék a népességet.

Mike Yeadon: Nem minden oltóanyag fiolában van ugyanaz a szer, ez előre megfontolt gyilkosság

Michael Yeadon megállapította, hogy a mellékhatások 90%-a az oltóanyagtételek kevesebb mint 10%-ával hozható összefüggésbe, ami azt jelenti, hogy nem minden oltóanyag fiola tartalmazza ugyanazt, ami azt jelenti, hogy bűncselekményeket követnek el. Füllmich azt állítja, hogy ez szándékos és előre megfontolt tömeggyilkosság.

José Antonio Vera újságíró, a kormányok és a mestreséges intelligencia döntenek rólunk

José Antonio Vera, a La Razón című lap kiadványokért felelős igazgatója elmagyarázza, hogy a világjárványnak nincs vége, és a kormányok bábjain keresztül a mesterséges intelligencia felé irányítanak minket, amely tömeges oltásokkal dönt majd rólunk, még a terhes nők és a természetes immunitással rendelkező gyermekek esetében is.

Hírességek szenvednek mellékhatásoktól és meghalnak a vakcinák után. X. rész

Olyan hírességek, mint Matty John, Nikoloz Basilashvili, Felicity Jackson, Renato Bastías Fischer, Alphonso Davies és mások is érintettek a mérgező vakcinákban, és leleplezik azok káros hatásait.

Dr. Malone és Dr. Wolf: A vírus egy előre megfontolt fegyver

Robert Malone, egy tengerészgyalogos parancsnok levele a feletteseinek, a Veritas projektről, amely szerint egy vírust fejlesztettek ki Wuhanban, ami megszökött, amikor még túl erős volt az emberek számára. Dr. Wolf szerint ez szándékos gyilkosság, mivel szándékosan elhallgatták azokat a kezeléseket, amelyek életeket menthettek volna meg.

Patrick Wood: Felügyelet és ellenőrzés előre megtervezett pszichológiai átverés segítségével

Patrick Wood, a technokrácia szakértője szerint nincs szükség mikrochipre ahhoz, hogy minden adatot megkapjunk, mivel a digitális pontosság az emberek azonosításában 99,5% körüli, mint Kínában és annak szociális hitelrendszerében, ahol a kommunizmus a csúcstechnológiával kombinálva elképzelhetetlen zsarnokságra képes.

Dr. Ariyana Love: A Covid vakcina tartalma elnyomja a géneket és létrehozza a variánsokat

Dr. Ariyana Love leleplezi, hogy grafént találtak a vakcinákban, és ez a termék a génelnyomás mellett a gyógyszerek szabadalmaiban is megjelenik, genetikailag módosítja az embert, és variánsokat hoz létre

Robin Monotti: A Covid-kezelések gyorsítják a halált

Robin Monotti építész elítéli a kormányok által elkövetett emberiség elleni bűncselekmények különböző formáit: a midazolam használatát, amely más morfiumalapú gyógyszerekkel együtt a légzési problémákkal küzdő emberek halálát okozza.

Kódolt vakcinák a célzott népirtáshoz

Vera Kanalec, egy volt szlovéniai főnővér "gyógyszermaffiának" nevezi az oltásokat, és arról számol be, hogy az oltóanyagok 30%-a placebo (1-es kóddal jelölve). Azok, amelyek nem placebók, halált vagy lágyrészrákot okoznak, és elérik céljukat: az emberiség népirtását.

Vakcina info

https://goldandgod.weebly.com/blog/the-vaccine-hoax-is-over-documents-from-uk-reveal-30-year-coverup

https://dailymassmeditation.wordpress.com/2013/05/29/the-vaccine-hoax-is-over-documents-from-uk-reveal-30-years-of-coverup-29-may-2013/

https://www.historyofvaccines.org/content/articles/biological-weapons-bioterrorism-and-vaccines

https://www.nutritruth.org/single-post/graphene-oxide-detox-protocols-for-the-vaxxed-unvaxxed

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23963517/

COVID-19 Vaccine Surveillance report Week 42

Chemtrail napló 2022 Január

Chemtrail napló 2021 December

Mi várható?

A fenti videot szinten törölte a korrupt, pedofil, fasiszta, emberellenes és sátánista tartalmakat támogato YouTube video platform. Csak az Igazságot nem szereti, éppen ezért itt a Rumble.

Vihar közeleg

by Neil Oliver @ YouTube https://youtu.be/E6zDBPMMJmI

Dr. Jane Ruby: Mérgező és halálos vakcinatételek, bebizonyítja, hogy tervezett kísérletről van szó

Dr. Jane Ruby arról számol be, hogy a gyógyszeripari vállalatok a Covid vakcinák tételeit különböző típusokba kódolták, attól függően, hogy némelyek mérgezőbbek, haláleseteket okoznak, mások különböző mértékű mellékhatásokat okoznak stb., hogy adatokat gyűjtsenek ebből a globális kísérletből. Ebbe beletartoznak a gyermekeknek szánt fiolák tételei is.

Az omikron nyájimmunitást hoz létre, de figyeljenek a kormányokra!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Richard Boutry francia újságíró szerint az omikronnak kellene kivezetnie minket a válságból. Azok között, akik elkapták, és akiket beoltottak, hamarosan nyájimmunitás alakul ki, ez elkerülhetetlen. Azonban ébernek kell maradnunk, mert itt válik bonyolulttá a kormány számára, és a kormány soha nem olyan erőszakos és félelmetes, mint amikor meggyengül.

Az Egyesült Államokban az egészségügyi ellátást a bőrszín miatt tagadják meg

Tucker Carlson újságíró elítéli az oltási kampányt, amelyben az embereket faji alapon, bőrszínük alapján helyezik előtérbe, nem pedig személyes egészségügyi szükségleteik alapján, ami az USA történetében még soha nem fordult elő, és igazán erkölcstelen eljárás.

Dr. Lee Merritt: a vakcina mint biológiai fegyver, ez elnéptelenítési program

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Lee Merrit leleplez egy nemzetközi gyógyszeripari kartellt, amely a kormányt és a politikusokat finanszírozza, de nem csak a pénzről van szó, emögött egy hatalmas elnéptelenedési terv áll. Jóindulatú rabszolgatartók és népirtás.

Brittany Puckett őrmester: Nem tehetik kötelezővé a vakcinázást!

Brittany Puckett, a hadsereg őrmestere elmondja, hogy azért nem tehetik kötelezővé az oltásokat, mert azok nem engedélyezett gyógyszerek, ezért ez a felhasználásuk sérti az amerikai törvényeket, a Nürnbergi Kódexet és a Belmont-jelentést. Mindenkinek írásban kell beleegyezését adnia az eljáráshoz.

Richard Boutry: Macron fanatikus, szektaszerű manipulációs technikákat használ

Richard Boutry azon tűnődik, vajon Macron nem egy szekta élén áll-e. Ez az ember, Európa leendő elnöke, olyan kétes technikákat alkalmaz, mint a mentális manipuláció, a személyiség rombolása, a pénzéhség gerjesztése és a társadalom tönkretétele, a kommunikáció propagandaeszközként való felhasználásával.

Kórházak és oktatási intézmények gazdagodnak a hamis világjárványon

Del Bigtree interjút készít A.J. DePriest egészségügyi elemzővel, aki elítéli, hogy az amerikai szövetségi kormány dollármilliókkal finanszírozza az oktatási központokat és a kórházakat, amíg azok a Covid-korlátozási követelményeknek megfelelően működnek.

Oltásellenes hírességek - VIII. rész

A mérgező vakcinák ellenzői egyre hangosabbak, köztük olyan hírességek, mint Matt Le Tissier, Leigh-Allyn Baker, Jan Crawford, Brian Williams, Joe Rogan, Novak Djokovic és mások.

Oskar Lafontaine német politikus kijelenti, hogy a világjárvány ellen hozott intézkedések nem megfelelőek, és megosztják a társadalmat. Félrevezetik és kényszerítik a lakosságot.

Dr. Jane Ruby: 55 évbe telik, amíg az FDA benyújtja a Covid vakcinákról szóló engedélyezési jelentés

Dr. Jane Ruby azzal vádolja az FDA-t, hogy amikor arra kérik, hogy indokolják meg a Covid vakcinák engedélyezését, azt mondják, hogy 55 évbe telik, amíg válaszolnak, mert a jelentéseknek meg kell őrizniük a gyógyszergyártó cégek bizalmas adatait, annak ellenére, hogy a VAERS jelentése szerint a vakcinák már több mint 20.000 halálesetet okoztak.

Mark McDonald: A kormány által keltett félelem tömegpszichózist okoz

Mark McDonald elítéli, hogy az emberek fizikailag, pszichésen és gazdaságilag összeomlottak, de nem a vírus miatt, hanem a kormány, a vállalatok és a média által keltett félelem miatt, mert végső céljuk ugyanaz, mint minden 20. századi totalitárius rezsimnek: a kormánytól való függés.

Tucker Carlson, a szakértők tévednek a vakcinákkal kapcsolatban

A FOX műsorvezetője, Tucker Carlson szerint 2022-ben a dolgok jobbra fordulhatnak, mert az elit logikájának nincs értelme, és a bizonyítékok azt mutatják, hogy feltevéseik irracionálisak: áttekinti a logikátlan helyzeteket.

Edward Griffin: A Világgazdasági Fórum ötlete az, hogy mindent elpusztítsanak a Nagy Újraindítás érdekében

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

G. Edward Griffin író és filmrendező felidézi, hogy egy KGB-s disszidens 1984-ben kijelentette, hogy létezik egy globális terv a kommunizmus világra hozására. Griffin kifejti a ’Build back better’ (’építsd vissza jobban’) koncepciót, rombolni akarnak, hogy ’visszaépíthessék’.

Norman Fenton: Az oltások ’hatékonyságát’ vizsgáló tanulmányok tévesek.

Norman Fenton professzor a Covid halálozási statisztikáinak elemzése után arra a következtetésre jut, hogy a vakcinák ’hatékonyságát’ vizsgáló tanulmányok hibásak, az ONS (Nemzeti Statisztikai Hivatal) adatai megbízhatatlanok és félrevezetőek, és a téves osztályozás kiigazítása után megállapítja, hogy röviddel az oltás után az emberek fokozott halálozási kockázatnak lehetnek kitéve.

A nanotechnológia és a lakosság neurológiai irányításának baljós terve folyamatban van

A SARS-Covid 2 vírust az USA Védelmi Minisztériumának technológiájával hozták létre és szabadították ki, hogy mindenki beoltassa magát.
Az oltóanyagok szén nanocsöveket tartalmaznak, a mintavevő pálcák nanovezetékek hálóját tartalmazhatják, amelyek önszerveződnek, az emberi idegrendszerhez csatlakoznak, és elkezdik monitorozni vagy manipulálni az idegrendszert.

SOS Ausztrália! Őslakosok elleni erőszakos népirtás

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Ausztrália Északi Területén az őslakos közösségeket üldözik a hatóságok. Tagjaikra nyomást gyakorolnak, kényszerítik és kötelezik a vakcina beadására. Ez egy SOS a világnak. Nemzetközi emberi jogokra hivatkozik, és arra, hogy ezt azonnal meg kell állítani. Ami Ausztráliában történik, az más országokban is meg fog történni, ha nem állítjuk meg.