Az utóbbi időben nagy port kavart, hogy Finnország és Svédország csatlakozni kíván a NATO-hoz, miután Oroszország megkezdte különleges katonai műveletét Ukrajna demilitarizálására és nácimentesítésére.

Most, ahogy jobban megnézzük Finnországot, a katonai egységeik SWASTIKA zászlóit látjuk . . . akárcsak Ukrajnában!

Az alábbi képek sokkal jobban elmondják a történetet, mint ahogy azt leírni lehetne. Ez a mai finn hadsereg:

Mi ez a horogkereszt, és miért fontolgatná a NATO egyáltalán Finnország felvételét, tekintve, hogy Finnország jelenleg hivatalosan is támogatja a szó szerinti náci ideológiát?

 

 

HAL TURNER SZERKESZTŐI VÉLEMÉNY

Azt hittem, a nácik a rosszfiúk. Azt hittem, emberek tízmilliói haltak meg a nácik ellen harcolva a 2. világháborúban.

Mégis itt vagyunk 2022-ben, és mit látunk Ukrajnában és most Finnországban? Nácikat!

Legalább 2014-től 2022-ig figyeltük az ukrán fegyveres erők AZOV ezredét, akik Waffen SS villámlogókat viseltek a kormány által kiadott egyenruhájukon, és horogkeresztekkel díszített sisakokat viseltek, és annyi kárt és sérülést okoztak, hogy Oroszország rájött, hogy be kell lépnie Ukrajnába, hogy megvédje az orosz nyelvű embereket Luhanszkban és Donyeckben, ezektől az ukrajnai náci egységektől.

Miután Oroszország belépett Ukrajnába, mit tett a nyugat? Mi Ukrajna mellé álltunk. Furcsa dolog, tekintve, hogy a kormány a náci ideológiát és szimbolikát alkalmazza a hadseregében, a rendőrségében és a kormánytisztviselőkben.

Aztán Finnország és Svédország megijedt attól, hogy Oroszország belépett Ukrajnába, és mind Finnország, mind Svédország csatlakozni akar a NATO-hoz.

Most azt látjuk, hogy Finnországban is, a hivatalos katonai egységeik nyíltan horogkeresztes zászlókkal masíroznak!

Megint azt hittem, hogy a nácik a rosszfiúk. Mit nem értek itt?

A 2. világháború nem a nácikról szólt? Az a háború, ami 90-100 millió embert ölt meg, csak egy csata volt valamiféle véget nem érő háborúban?

Mert ahogy itt ülök 2022. június 7-én, amit látok, az a náci ideológia felemelkedése, amelyet a hivatalban lévő kormányok felkarolnak, és nyilvánosan náci jelképek alatt masíroznak. Először Ukrajnában, most pedig Finnországban.

Ha a nácik a rosszfiúk, miért társulunk velük? Miért gondolkodunk egyáltalán azon, hogy Finnországot vagy Ukrajnát bevegyük a NATO-ba?

https://www.pokolafoldon.hu/blog/finnorszag-csatlakozni-akar-a-nato-hoz-de-nezd-meg-a-finn-katonai-horogkeresztes-zaszlokat