Féktelen őseink minden nemzeti hitelkártyát átadtak legrosszabb ellenségeinknek: a szabadkőműves zsidó központi banki kartellnek.

Most azt tervezik, hogy elűzik és rabszolgává teszik az emberiséget. A pénz KONTROLL. Politikusaink, általában szabadkőművesek, az ENSZ-en, a Világbankon, az IMF-n és a WEF-en keresztül szolgálják ki a banki kartellt. Pénzt szolgálják. Megvetik a demokráciát és a valódi emberi jogokat. A legdurvább módon árultak el minket; és a legtöbb ember még mindig nem jött rá.

"A tömeges polgári engedetlenség rendben van - és ezt inkább előbb, mint utóbb. Minél többet várunk a cselekvéssel, annál többet sétálunk ebbe az abszolút emberi katasztrófába."

A Post Covid World, a WEF ördögi projektje: "A munka menetrendjének visszaállítása" - "A nagy visszaállítás" után. Borzalmas jövő

A Világgazdasági Fórum (WEF) nemrég (2020 októberében) kiadott egy úgynevezett fehér könyvet, amelynek címe: "A munka menetrendjének visszaállítása - egy Post-Covid világban" címmel.

Ez a 31 oldalas dokumentum tervrajzként szolgál arra, hogyan kell "végrehajtani" - mert ez egy végrehajtás (vagy megvalósítás) lenne - Klaus Schwab, alapító és vezérigazgató (a WEF alapítása 1974) és munkatársa, Thierry Malleret ...

Ijesztő jövőt ígér a (túlélő) népesség mintegy 80%-ának. George Orwell "1984"-e egy jóindulatú fantáziának tűnik, összehasonlítva azzal, amit a WEF szán az emberiség számára.

Az ütemterv tíz év - 2030-ig - végre kell hajtani az ENSZ 2021 és 2030 közötti menetrendjét.

Tervezett üzleti intézkedések válaszul a COVID-19-re:

+ A digitalizált munkafolyamatok felgyorsulása, amely az összes munkafolyamat 84% -ához vezet digitális, vagy virtuális / videokonferenciákként.

+ Az emberek mintegy 83% -át távolról tervezik dolgoztatni - azaz nincs többé interakció a kollégák között - abszolút társadalmi távolságtartás, az emberiség elválasztása az emberi kapcsolattól.

+ Az összes feladat körülbelül 50% -át automatizálni tervezik - más szóval, az emberi ráfordítás drasztikusan csökken, még a távmunkában is.

+ Fel kell gyorsítani a képzettség / átképzés digitalizálását (pl. Oktatási technológiai szolgáltatók) - a készségfejlesztés vagy az új készségek megszerzésére irányuló képzés 42% -át digitalizálják, más szóval nincs emberi érintkezés - mindezt számítógépen, mesterséges intelligencián (AI), algoritmusokon keresztül.

+ Fel kell gyorsítani a továbbképzési / átképzési programok végrehajtását - a készségek 35% -át tervezik "újraszerszámozni" - azaz a meglévő készségeket el akarják hagyni - érvénytelennek nyilvánítják.

+ Folyamatos szervezeti átalakítások felgyorsítása (pl. Szerkezetátalakítás) - a jelenlegi szervezeti felépítés 34% -át tervezik "átalakítani" - vagy más szavakkal a meglévő szervezeti struktúrákat elavultnak nyilvánítják -, hogy helyet teremtsenek a szervezeti keretek új készleteinek, digitális struktúrák, amelyek maximális irányítást biztosítanak minden tevékenység felett.

+ A munkavállalókat ideiglenesen más feladatokhoz rendelni - ez várhatóan a munkaerő 30% -át érinti. Ez azt is jelenti, hogy teljesen más fizetési skálák - valószínűleg élhetetlen bérek, amelyek a szintén tervezett "egyetemes alapilletményt" vagy "alapjövedelmet" jelentenék - olyan bér, amellyel alig lehet túlélni, alapvető szükségletet ellát. - De ez teljesen függővé tenné a rendszertől - egy olyan digitális rendszertől, ahol semmilyen irányítást nem gyakorolhat.

+ Ideiglenesen csökkenteni a munkaerőt - az előrejelzések szerint ez a lakosság 28% -át érinti. Ez egy további álcázott munkanélküliségi adat, mivel az "ideiglenesből" soha nem térnek vissza teljes munkaidőbe.

+ Tartósan csökkenteni a munkaerőt - 13% -kal tartósan csökken a munkaerő.

+ Ideiglenesen növelni a munkaerőt - 5% - nincs utalás arra, hogy milyen típusú munkaerő - valószínűleg képzetlen munkaerő, amelyet előbb-utóbb az automatizálás, az AI és a munkahely robotizálása is felvált.

+ Nincsenek konkrét intézkedések - 4% - ez azt jelenti, hogy csupán 4% marad érintetlen? Az algoritmusból és az AI által irányított új munkahelyekből? - amilyen kicsi és jelentéktelennek tűnik, úgy hangzik, mint "vágyálom", soha nem kell megvalósítani.

+ A munkaerő állandó növekedése - csupán 1% -os előrejelzés szerint "tartósan megnövekedett munkaerő". Ez természetesen nem is kozmetikum. Ez egy vicc.

A nagy visszaállítás azt is előírja, hogy az IMF lehet egy olyan hitelkonstrukció, amelynek során minden személyes adósságot „megbocsátanak” - szemben az összes személyes vagyon közigazgatási szervnek vagy ügynökségnek történő átadásával.

Tehát nem birtokolna semmit - és boldog lenne. Mert minden szükségletét ellátják.

Nem szabad, hogy elmerüljön abban, hogy nem ért egyet a rendszerrel, mert - mostanra mindegyikőtök covid-dal beoltott és nano-chipelt - így az 5G-vel és a hamarosan megjelenő 6G-vel az elméje olvasható és befolyásolható.

Kérjük, ne hívja ezt összeesküvés-elméletnek. Ez egy fehér könyv, a WEF "mérvadó jelentése".

A DARPA - Védelmi Fejlett Kutatási Projekt Ügynökség, a Pentagon része, és évekkel ezelőtt kifejlesztette a technológiát. Csak idő kérdése a megvalósítása. És megvalósítja, ha mi, a Nép, nem tiltakozunk - a polgári engedetlenség elkerülhetetlen - és ez megtörténik előbb-utóbb. Minél többet várunk a cselekvéssel, annál többet sétálunk ebbe az abszolút emberi katasztrófába.

A társadalmi és emberi kapcsolatokat kizsigerelik.

ELŐNYÖK

Ennek számos előnye van az újszerű, totalitárius WEF-féle emberiség-megközelítés szempontjából - az emberiség irányításában.

- Mi, a Nép, nem lázadhatunk, nincs többé kohézió közöttünk,

- A "Mi, a nép" játékot ellenünk fogják kijátszani - és az emberiség felett abszolút digitális ellenőrzés lesz - egy kis szuper elit hajtja végre.

-Nincs hozzáférésünk ehhez a digitális vezérléshez - ez messze meghaladja az elérhetőségünket. Az elképzelés az, hogy fokozatosan bele fogunk nőni - azok közül, akik életben maradhatunk. Körülbelül egy generáción belül várhatóan új normálissá válik.

A "túlélési szempont" olyan nézőpont, amelyet közvetlenül nem említenek sem a Nagy visszaállítás, sem a "Végrehajtási útmutató" - azaz a "Munka menetrendjének jövőjének helyreállítása - a Post-Covid világban" című fehér könyvben.

ELNÉPTELENEDÉS

Bill Gates, a Rockefellers, Kissinger és társai soha nem titkolták azon szilárd véleményüket, hogy a világ túlnépesült, és az emberek számát szó szerint csökkenteni kell. Eugenikusokkal van dolgunk.


George Soros, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Henry Ford, John D. Rockefeller and Andrew Carnegie.

Tökéletes módszer a világ népességének csökkentésére Bill Gates által kezdeményezett és a WHO által támogatott oltási programok. Az ilyen katasztrofális vakcinaprogramok botrányait feljegyezték már Indiában (az 1990-es években), Kenyában (2014-ben és azt követően) és a világ más részein.

Lásd még Bill Gates 2010. februári nagyon leleplező TedTalk-ját: „Innoválás nulláig ”, éppen akkor, amikor a „2010-es Rockefeller-jelentést” kiadták - éppen azt a jelentést, amelyet megkaptunk, a „Lock Step Scenario” -t - és ezt most éljük meg. Aligha tiltakozik ellene - az egész világot - az ENSZ 193 tagországát - összefogták vagy kényszerítették arra, hogy globális szinten kövessék nyomon az emberi jogok ilyen mértékű visszaélését.

Amit egyik jelentés, a Nagy visszaállítás és a "Munka jövőjének visszaállítása" sem említ, ki hajtja végre ezeket a drákói új szabályokat? - Állítólag ugyanazok az erők, amelyeket most képeznek a városi háborúkra, valamint a zavargások és a társadalmi zavargások visszaszorítására - ők a rendőrség és a katonaság.

A Polgári Engedetlenség Népi Szervezetünk része lesz, hogyan lehet koncentrálni és beszélnünk velük, oktatni, tájékoztatni a rendőrséget és a katonaságot arról, hogy mire fogja használni őket ez a kis elit, és hogy végül is ők is csak emberek, mint a többiek, ezért jobban ki kéne állniuk az emberek, az emberiség védelmében. Ugyanezt kell tenni a tanárokkal és az egészségügyi személyzettel - információkkal, a korlátozás nélküli igazsággal.

Ez a kihívás. Ha sikerül - a játéknak vége. De hosszú az út.

A média dezinformációja brutális és erőteljes, és nehezen mondható el "nekünk", az ellenpropagandára szánt jelentős költségvetés nélkül és embercsoportként, amelyet a média egyre jobban megoszt.

A kötelező maszkok viselése és a társadalmi távolságtartás - már ellenségévé tett annak, ami korábban voltunk, kollégáink, barátaink, akár a családon belül is.

Ennek a diktatúrának sikerült szakadásokat, megosztottságot és ellentétet szítani a társadalmainkon belül.

Nincs félelem - de a "Munka menetrendjének jövője" és a "Nagy visszaállítás" szó szerint darabokra aprítva - olyan emberi alternatívával, amely megszüntetné az olyan szervezeteket, mint a WEF, és az együttműködő ENSZ-ügynökségek, mint a WHO, az UNICEF, a WTO, Világbank, IMF - és talán még az egész ENSZ-rendszer is. A projekt mögött politikai és üzleti vezetőkkel kell szembenézni. Alkalmazni kell a nemzetközi jog alapelveit, ideértve Nürnberget is.

Háborúban állunk

Nem titkolják. A szabadkőműves jelvények a videó bal felső sarkában találhatók. Nézd meg: Nyolc jóslat 2030-ra, beleértve mindent bérelsz és sokkal kevesebb húst eszel.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/csak-a-hatalmas-polgari-engedetlenseg-menthet-meg-minket.html