2024. február 25., vasárnap

Neil Oliver: Az igazságbűntett

A videó Julian Assange, a Wikileaks alapítójának vitatott ügyét tárgyalja, akit az amerikai kormány titkos dokumentumok közzététele miatt vádol. Az USA azzal vádolja Assange-ot, hogy ügynököket veszélyeztet a tengerentúlon, de támogatói szerint azért van célkeresztben, mert feltárta az amerikaiak visszaéléseit. Assange ügyvédje, Jennifer Robinson azt állítja, hogy ez az első eset, hogy a kémkedési törvényt egy kiadóval szemben alkalmazzák, és ez precedenst teremthet az újságírás kriminalizálására. Arra is figyelmeztet, hogy Assange kiadatása az Egyesült Királyságból az Egyesült Államoknak megszegné az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság közötti szerződést, mivel a kémkedés politikai bűncselekménynek minősül, és aggályokat vet fel azzal kapcsolatban, hogy újabb vádakkal nézhet szembe, amelyek az Egyesült Államokban halálbüntetést vonhatnak maguk után. Bírálja továbbá a média figyelmének és a közfelháborodásnak a hiányát Assange helyzete miatt, megkérdőjelezi a brit igazságszolgáltatási rendszer integritását, és párhuzamot von Oroszországgal. Hangsúlyozza a kortárs társadalom igazságszolgáltatásával és erkölcsi normáival kapcsolatos aggodalmakat, rámutatva Assange ügyének képmutatására és önkényességére.

Forrás: GBNews @ YouTube
Indictment of Julian Assange is 'criminalising journalism' | Julian Assange's lawyer
https://youtu.be/-9fyCtJ6tpQ

Cui bono?

Gilbert Doctorow, az orosz-amerikai kapcsolatok szakértője szerint a britek keze lehetett Alekszej Navalnij megmérgezésében, ami az Oroszországgal szembeni feszültség fokozását célzó stratégia része. Feltételezi, hogy Nagy-Britannia csak nyerhet az Oroszországgal való konfliktusból, és a közelmúltbeli incidenseket, mint például egy brit hadihajó elsüllyesztését a Houthik által oroszok által szállított fegyverekkel, összekapcsolja a nyugati provokációkra adott esetleges orosz megtorlás mintájával. Doctorow arra utal, hogy az Egyesült Királyságnak saját, az Egyesült Államoktól elkülönülő cselekvési programja van, és felveti az Oroszországgal folytatott proxy-háborúk lehetőségét.

A videó kitér egy katari olajszállító Vörös-tengeren történt elsüllyesztésében játszott feltételezett orosz szerepre is, valamint arra, hogy a Nyugat milyen hamar Oroszországot hibáztatta Navalnij haláláért, ami egybeesett olyan jelentős eseményekkel, mint a müncheni biztonsági konferencia és a közelgő választások Oroszországban. Az előadó azt sugallja, hogy Nagy-Britannia esetleg hamis zászlós akciókat hajtott végre, és megjegyzi, hogy Navalnij természetes halállal is meghalhatott volna egészségügyi problémák miatt.

Forrás: Redacted @ YouTube
"The BRITISH killed Alexei Navalny and here's why" | Redacted with Natali and Clayton Morris
https://youtu.be/sXN1YIcx0fk

Önkényuralom ?

B.GY.: Kígyóméreg és az mRNS vakcinázás ? FENEVAD BÉLYEGE

 

1) https://www.med-etc.com/med/coronavirus/Dt/005i-2022-04-13-warnung-toedl-mRNA-impfungen-schlangengift-001-vergleich.html

2) https://www.med-etc.com/med/coronavirus/Dt/005i-2022-04-13-warnung-toedl-mRNA-impfungen-schlangengift-002-me001.html

Mire támaszkodik ez az elmélet ?

Természetesen a tünetekre. Ami azt jelenti, hogy a kígyómarás és az mRNS oltás kb. ugyanazokat a tüneteket váltja ki.

Az 1) forrás megállapítja, hogy a génoltásban részesülteknek a 30 % mindenféle tünetekben szenved. És sajnos a gén oltottak 0,8 %-a kap nagyon komoly mellékhatásokat.

Hogy lehet az mRNS oltások mellékhatását kezelni ?

— Homöopathie: Lachesis C30-val ( olcsó )
— Dialysis ( vérmosás) (nagyon drága, de hatásos)
— Antitest kígyóméreggel (hatékony!)
— A vércsoportnak megfelelő étkezéssel (az egész testet erősíti, Quote 90%)