2022. február 2., szerda

Ismerjük meg, hogy mit eszünk ... lehet kísérletezni

A halálba menők köszöntenek! Vannak "ütős" tételek a vakcinából, és vannak placebo tételek. Nem csak a szerencsén múlik ki mivel felvértezve léphet be az arénába

Egy nővér véletlenül eltört egy oltóanyag-fiolát, és kifolyt - ez lett belőle

 

Néhány hónappal ezelőtt a CoronaVac (Sinovac Biotech, Peking, Kína) nevű koronavírus (Covid-19) „oltóanyag” fioláival dolgozók súlyos sérüléseket szenvedtek. Az eset a thaiföldi Rajavithi Kórházban történt.

20 egészségügyi dolgozó dolgozott az intézmény oltószobájában - valamennyien oltottak. Egy nővér véletlenül a padlóra ejtette az oltóanyag egyetlen adagját és az eltört. Azonnal feltörölte egy papírtörlővel, és egy szemetesbe dobta. Ott volt a nap hátralévő részében.

Az egyetlen törött palack miatt 15 alkalmazottnál kiütések és szemfelszíni problémák alakultak ki a balesetet követő 3 - 17 órában. Ez a 15 ember az incidens alatt vagy után 3-6 órát dolgozott az érintett helyiségekben. Öt dolgozónak nem voltak tünetei, és az oltásra érkező személyeknek sem.

"Mind a 15 szemtünetekre panaszkodó alkalmazottnál valamilyen szintű kötőhártya-gyulladást találtak -  beleértve a szemirritációt (9), a szem vörösségét (7), a könnyezést (7) és a szemhéjak duzzadását (4)" – írja a Daily Exposé.

„Az ápolónő, aki véletlenül leejtette az oltóüveget, és a kontaktlencsét viselő asszisztensnél voltak a legsúlyosabb és leghosszabb ideig tartó klinikai tünetek. Két hétig nem múlt el.

Az esetet kivizsgálták, és megállapították, hogy "...valószínűleg a segédanyagok vagy az alumínium-hidroxid adjuváns felelősek a mellékhatásokért."

A hír kapcsán rengetegen kommenteltek. Egyikőjük emlékeztetett arra az orvosra, aki korábban a fiolák tartalmát vizsgálta, főként nanotechnológiai szempontokra fókuszálva. Halála előtt azt mondta, hogy a legfurcsább az, hogy három napot kell várni, amíg "megszárad" ez a "titkos" folyadék. Ha ennek okát megtalálnák, talán kiderül, mi is van a fiolákban.

A kivizsgálás után a szakemberek ajánlást tettek arra, hogy

"Óvintézkedésre van szükség az injekciós üvegek törésének, a kiömlésének, a CoronaVac aeroszolosodásának elkerülése érdekében."

Elgondolkodtató: Ha ezek a oltóanyagok a párolgásukkal ilyen egészségügyi problémákat okoznak, mit csinálnak a szervezetben?

https://mediaforras.com/egy-nover-veletlenul-eltort-egy-oltoanyag-fiolat-es-kifolyt-ez-lett-belole-1366

A nyugati civilizáció a sírba fog kerülni a mi gyarlóságunk és naivitásunk miatt?

 

Sok sátánista nem érti a mérgező természetét.

A sátánizmus háború Isten, azaz az erkölcsi és természetes rend ellen. Negálja és felbomlasztja az Erkölcsi és természetes rendet. Foszlatja a társadalmi szövetet.

A sátánizmus nem vallás. A vallás Isten akaratának felismerése és engedelmeskedése. A sátánizmus egy anti-vallás. Életellenes. Istene a halál. Ez a halál és a pusztítás vallása.

(A progresszívek tudatos és akaratlan sátánisták)

Jelenések 12:9 "....az a vén kígyó, akit ördögnek és Sátánnak hívnak, aki az egész világot megtéveszti".

"Amikor bevezettük az állami szervezetbe a liberalizmus mérgét, annak egész politikai színezete megváltozott. Az államokat halálos betegség - vérmérgezés - ragadta el. Már csak a halálos agóniájuk végét kell megvárniuk." (Cion jegyzőkönyvei, 9.)

"Annak érdekében, hogy a dolgok valódi értelme ne csapjon le a gójokra a kellő idő előtt, azt a dolgozó osztályok szolgálatának állítólagos lelkes vágya mögé rejtjük...". (Cion jegyzőkönyvei, 6.)

 

Henry Makow PhD

1. "Progresszíveknek" nevezik magukat. A sátánisták mindent megfordítanak. Minden beteges és diszfunkcionális dolgok bajnokai. Ők valójában "regresszívek".

Erkölcsi igényességük ellenére a "haladás" számukra embertársaik lealacsonyítását és elpusztítását jelenti.

Isten a Tökéletesség mindenben. Ők mindent megfordítanak: A betegség az egészség, a csúnya a szép, a hamis az igaz, az igazságtalanság az igazságosság, a gyűlölet a szeretet, a nyomorúság a boldogság, és fordítva.

2. Az ember a lelkén keresztül kapcsolódik Istenhez. Vedd el Istent, és az ember úgy vergődik, mint egy hal a vízben.

Az űrt kitöltendő, bármit idealizál, mert az Isten-kapcsolata megszakadt. Vedd el Istent, és az ember hamis isteneket teremt - mondta Carl Jung.

Lásd a nők, a szex és a romantika; az irodalom és a művészet; a "nagy emberek", politikusok, hírességek stb. abszurd idealizálását.

Isten utáni éhsége miatt bármit eladhat neki pótlékként. Azt képzeli, hogy Istent kapja meg.

3. Isten programozott bennünket. Az igazi vallás egyszerűen a program követése. Isten maga a program.

A sátánisták megpróbálnak minket átprogramozni. (Például arra kényszerítenek minket, hogy elfelejtsük a heteroszexualitást.) Miért?

Pénz és hatalom, mint mindig. Egy százalék birtokolja a vagyon több mint 50%-át, és mindent akarnak. Gondoljátok, hogy az istenfélő emberek és kormányok ezt hagynák? Azt akarják, hogy nekik engedelmeskedjetek, nem pedig Istennek.

 

4. Bár agymosással megtagadták tőlünk Istent, valójában szerelmesek vagyunk Istenbe, a szabadságba és a boldogságba, amire a lelkünk vágyik.

Isten a valóság. Az egyetlen valóság.

A sátánizmus Istene a halál.

5. A Jó és a Gonosz közötti kozmikus küzdelem tanúi vagyunk, és sajnos azt kell mondanom, hogy a Gonosz van hatalmon és közel áll a győzelemhez. A sátánisták (szabadkőművesek) irányítják mind a "progresszív", mind a "konzervatív", "nacionalista" álláspontokat. Nincs olyan "nacionalista", aki ne lenne egyben cionista és a gazdagok védelmezője is.

6. A kabbalisták (sátánisták) azt hiszik, hogy az észlelés a valóság. Így ragadják magukhoz az irányítást az oktatás és a média felett. Természetesen tagadják az objektív valóság és az objektív igazság létezését (így a sajátjukat helyettesíthetik vele.)

Az objektív igazság tagadása Isten tagadása. Isten a valóság. A jó és a rossz közötti konfliktus metafizikai.


7. Az ember alvajáró módon halad a katasztrófa felé. A sátánisták előkészítik a terepet egy katasztrofális harmadik világháborúhoz, amelyben az USA és az Egyesült Királyság ( EU és Izrael?) a Szovjetunió, Kína és Irán ellen fog küzdeni. Erre a háborúra Trump újraválasztása után kerül sor. Ezáltal az amerikaiak bűnrészessé válnak saját pusztulásukban, hasonlóan a németekhez 1939-1945-ben.

Minden "amerikai" már most is támadás alatt áll. A terv már most is jól látható.

Természetesen szeretnék tévedni. Azonban mind Trump, mind Putyin kabbalisták, akik a háborút "forradalmi" dolognak tartják - az emberiség lealacsonyításának és leigázásának elsődleges eszközének.

 

8. Ami az embereket illeti, Isten a Tudatosság. Isten egy erkölcsi dimenzió, ahol az igazság, az igazságosság, a szépség és a szeretet magától értetődő, mint a fény és a sötétség.

Arra vagyunk programozva, hogy belépjünk a Fénybe. A sátánisták a Sötétségbe vezetnek minket. "Azért rontunk meg, hogy irányítsunk" - mondta Giuseppe Mazzini. A sátánizmus alacsony vagy semmilyen Tudatosság.

 

 

9. A sátánisták irányítják a világ központi bankkartelljét. A rövid szőrszálaknál fogva tartanak minket. Ők teremtik a "pénzünket" a semmiből. Az csak számjegyek a főkönyvükben, amelyeket bármikor törölhetnek. Ezt arra használják fel, hogy mindent irányítsanak, beleértve a gondolkodást, a kultúrát, a vallást és a gyermekeiteket is. A bankok aktívan támogatják a homoszexualitást és a fehér elmozdulást, mégis rájuk bízzuk a "pénzünket"?

A legalacsonyabb szinten avatnak be minket a kabbalizmusba. A sátáni szekták kihasználják és irányítják tagjaikat azáltal, hogy beteggé, romlottá és perverzzé teszik őket. Betegek, mint a nemi diszfória, szexuális promiszkuitás, pornográfia, pedofília, vérfertőzés, vakcinák, végtelen háború... Aláássák az élet legcsodálatosabb és leglényegesebb dolgát, a férfi és nő, valamint a szülők és gyermekek közötti szeretetet. A nukleáris család a társadalom vörös vérsejtje. Ezek az ördögök elhatározták, hogy megölik.

70 éves vagyok, és már csak egy-két évtizedet élek. De beleborzongok a gondolatba, hogy mi vár az emberiségre.

Itt az ideje felismerni szörnyű helyzetünket. Egy halálos rákbetegség fertőz meg minden társadalmi intézményt. Ezt fel kell ismerni és kezelni kell.

A nyugati civilizáció a sírba fog kerülni a mi gyarlóságunk és naivitásunk miatt?

Forrás: henrymakow.com

 

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-satanizmus-magyarazata

Osztrák áldozatok, akik nem is léteznek a hivatalos narratíva szerint

A koronajárványnak vannak olyan áldozatai, akikről soha nem beszélnek, így olyan, mintha nem is léteznének. Ők a Sars-Cov2 oltások áldozatai - olvasható az osztrák Servus tv videójának előszavában. Most éppen ezeknek az oltásoknak kellene jogilag kötelezővé válniuk. A Servus riporterei olyan beoltott embereket mutatnak be, akiknek a vakcina idézte elő a problémát.

Majdnem két éve beszélünk a világjárvány áldozatairól. Azóta közvetítik felénk, hogy a súlyosan beteg emberek életéért hogy küzdenek az intenzív osztályokon. Minden áldozat nagy veszteség. Már egy is sok lenne.

De vannak áldozatok, akiket nem mutatnak be, akikről senki nem beszél, akik valójában nem léteznek, vagy nem kellene létezniük: ők a Sars-Cov2 oltások áldozatai. Most pontosan ezeknek az oltásoknak kellene jogilag kötelezővé válniuk, ez a döntés még jobban megosztja a társadalmat.

A Servus Riport második része a beoltottakat és hozzátartozóikat mutatja be, akik beszámolnak szenvedésükről és a Covid oltás utáni tapasztalataikról.

A Szövetségi Egészségügyi Biztonsági Hivatal több mint 43 000 bejelentést kapott feltételezett mellékhatásokról.

A Covid-oltás véd, vagy veszélyt jelent? Az alábbi film kárvallottakkal és a szakértőkkel közösen megpróbál ezeknek és más kérdéseknek utánajárni.

A képre kattintva éred el a német nyelvű videót.

A filmben elhangzottak fordítását Bíró Éva készítette:

Ausztriában nemrég döntöttek az oltási kötelezettségről, országszerte oltóbuszok vannak bevetésen, bárhol van lehetősége az embernek beoltatni magát. De egyre több beoltott ember panaszkodik mellékhatásokról.

1. eset: A 44 éves Otmar Auberger 2021. novemberben kapta meg az első Pfizert. Az oltóanyag termékismertetőjében is szerepel, hogy a beadást követő 30-37 nap között arcidegbénulás alakulhat ki; vele is ez történt. Baráti társaságban volt, mikor észrevette, hogy nem megy a sörivás, a szája mellé folyik a sör. A felesége azt gondolta, hogy stroke-ot kapott, így azonnal kórházba mentek. Ott az első kérdés az volt, hogy be van-e oltva. Ezért úgy gondolja, nem ő az egyetlen, akivel ez történt. Az arcidegbénulás a mai napig nem múlt el nála nyomtalanul. Kártérítési pert fog indítani.

2. eset: Tanja Kernstock 26 éves 3 gyerekes édesanya röviddel karácsony előtt oltatta be magát, mikor az oltóbusz a környékükön járt. Azért tette, mert családja többi tagja volt már pozitívra tesztelve és volt gyógyult-kártyájuk. A családi programok és a gyerekei kedvéért oltatott. December 23-án magas lázzal, fejfájással és végtagfájdalmakkal kezdődtek a problémái. Állapota miatt a gyerekeiről sem tudott gondoskodni. Az EKG szívinfarktusnak megfelelő képet mutatott és azóta magas vérnyomással és szívritmuszavarral küzd. Az orvosa kiállítana neki egy igazolást, hogy több oltást nem kaphat, de a február 1.-i törvénymódosítás miatt ezt nem fogadják el a hatóságok.

3. eset: Christina 40 éves kórházi nővér július 26-án kapta az első oltást, amitől anafilaxiás sokkot kapott. Ennek ellenére beadatta a másodikat is és azóta betegállományban van. Állandóan kimerült, aluszékony, ízületi- és izomfájdalmak gyötrik. Légzési problémáktól és mellkasfájdalomtól szenved. Alig képes a legalapvetőbb mindennapi feladatok elvégzésére.

4. eset: Hermann 64 éves nyugdíjas férfi az első oltás után stroke-ot kapott, az orvosok mégis javasolták, hogy adassa be a második oltást is. Ekkor újabb stroke-ja lett, kerekesszékbe került.

5. eset: Anita Obermüller a korábban sportos 44 éves betegápoló 2,5 hónappal az első oltás után még mindig mellkasi fájdalmaktól szenved, ha sokat gyalogol. November 9-én kapta meg a Pfizer oltást és 10 perccel később már érezte, hogy megduzzadt a nyálkahártya a szájában, alig tudott nyelni és levegőt is nehezen kapott. Ekkor kérdeztek rá tőle, hogy van-e valamilyen allergiája. Csak ételallergiája van, legalábbis ez az amiről tudott. Kórházba szállították kivizsgálásra és ott megállapítást nyert, hogy az alvadási faktorok háromszor magasabbak a felső normálértéknél. Az orvosainak különbözik a véleménye azzal kapcsolatban, hogy súlyos állapota az oltástól alakult-e ki, de végül kapott egy igazolást, hogy a második oltást nem javasolják számára. Csakhogy ezt neki sem fogadják el a törvénymódosítás miatt. Az oltási mellékhatást maga jelentette be, a bejelentést visszaigazolták és a hatóság részéről az ügy el is van intézve. Napjai félelemben telnek, retteg, hogy újabb oltásra fogják kényszeríteni.

6. eset: A 68 éves Günter S. első oltását május 7-én, 2. oltását június 18-án kapta. Június 24-én, ahogy más években is mindig, csináltatott egy rutin vérvizsgálatot a háziorvosnál. Egyszercsak hívja az orvos telefonon, hogy azonnal menjen be a kórházba, mert az eredmények alapján szívinfarktus veszélye áll fenn. A kórházban ultrahangos vizsgálatot végeztek és szívizomgyulladást diagnosztizáltak. Azt mondta neki a kórházi orvos, hogy 34 betege van ezzel a diagnózissal. Vérkép azóta sem javult, a sportos öregúrnak teljesen fel kellett hagynia a sporttal. A további oltásokat nem ajánlják az orvosok.

7. eset: A 32 éves Rene az oltás óta görcsös rohamoktól szenved és a bal oldala lebénult. Jelenleg is kórházban van. Novemberben oltatta be magát, azért, hogy dolgozhasson. Az oltás után néhány órával jelentkezett az első tünet, a fejfájás, valamivel később pedig az izomgörcsök. Ekkor került kórházba. Azóta folyamatosan fájdalmai vannak és a bal oldala mozgásképtelen.

8. eset: A 36 éves Pia panaszai röviddel az első oltás után (AstraZeneca) kezdődtek a tavaly februárban. Sport közben hamar elfáradt, a szíve sem bírta a terhelést. Vérvétellel neutropéniát állapítottak meg, az orvos szerint az immunrendszere romokban volt. Ultrahangos vizsgálat során kiderült, hogy a szívburok és az szívizom között folyadék halmozódott fel. Azóta másodszor is beoltotta magát. A mai napig nem képes sportolni.

9. eset: Stall község polgármesterénél Peter Ebnernél is súlyos mellékhatások léptek fel az oltás után. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy a település átoltottsága csupán 43 százalék.

--- --- ---- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Andrea Steindl ügyvédnő oltáskárosodott emberek jogi képviseletét látja el. Rengetek ügyfele van. A hatóságok kezdetektől magukra hagyták az oltáskárosodott embereket, ezért is alapítottak egy portált, ahol maguk gyűjtik az eseteket és megpróbálnak orvosi és jogi segítséget nyújtani. A portál 2021. március óta létezik, azóta kb. 600 bejelentés érkezett. A Szövetségi Egészségügyi Biztonsági Hivatalnál több mint 43.000 mellékhatás került bejelentésre eddig. Nagyon sok a trombózisos eset (agyi trombózis, tüdőembólia, lábak trombózisa), de vannak epilepsziás rohamokkal járó mellékhatások, szívproblémák is (infarktus, gyulladás, ritmuszavar). A legújabban megfigyelt oltás utáni tünetek a long-kovid szimptómáinak felelnek meg.

Prof. Johann Missliwetz igazságügyi orvosszakértő is megszólalt a műsorban. Elmondta, hogy félelmetesen megemelkedett a szívizomgyulladásos esetek száma, mióta elkezdődtek a tömeges oltások. Nagyon sok fiatalt érint ez a betegség, olyanok halnak meg miatta, akik kovidban soha nem halnának meg.

Dr. Martin Hirte orvos arról beszélt, hogy a többlethalálozás kifejezetten az oltások kezdete óta figyelhető meg. Most az lenne a tudomány feladata, hogy megvizsgálja az összefüggés okait, különös tekintettel az elhunyt fiatalok elhalálozásának okára és sokkal több boncolást kellene végezni. Még soha egyetlen oltásnál sem volt ennyire sok és ilyen súlyosságú mellékhatás. És főleg ilyen rövid időn belül nem. Pedig az autoimmun betegségek még csak ezután várhatóak.

Sok orvos szembesült már a rengeteg mellékhatással, de félnek a retorziótól, ezért hallgatnak. Dr. M. sem vállalta a nevét és az arcát, mikor megszólalt a műsorban.

Azt mondja, rendelőjében több beteg jelentkezik oltási mellékhatások miatt, mint kovid miatt.  Folyamatos nyomás érkezik a politika irányából és sajnos az orvosi kamara összejátszik a politikával.

Ki lehet jelenteni, hogy az orvosi kamara szakmailag és emberileg is csődöt mondott. A kovid egy nagyon jól kezelhető betegség, de ellehetetlenítették, hogy a betegek megfelelő terápiát kapjanak.

A riport forgatási ideje alatt számtalan további oltáskárosodott és orvos vette fel a kapcsolatot a ServusTV szerkesztőségével. Az oltáskárosodási történetek tára sajnos úgy látszik, szinte kifogyhatatlan.

https://mediaforras.com/aldozatok-akik-nem-is-leteznek-a-hivatalos-narrativa-szerint-1365

Sátánista bennfentes leleplezi hőseit

 

EZ A TISZTELGÉS KÍNOS LEHET! SOKAN MÉG MINDIG ÉLETBEN VANNAK!!!!

"A Sötét Úr, Peter Mandelson, balra, amellett, hogy nyíltan meleg, az Egyesült Királyság egyik legmagasabb beavatottja. Őt a hebdomádiás mágikus rendszerben képezték ki, ugyanazt a rendszert, amelyet az Alfa páholy és a Kilenc Szögek Rendje is használ. A nemzetközi üzleti élet szereplőivel és a Bilderberg-csoporttal való szoros kapcsolata nagy, sőt felbecsülhetetlen hasznára vált a baloldali útnak.

"Jól átgondolt és kiforrott hagyományokat követve, az ő álma egy börtönrácsos globális közösség. Imádja az irányítást. És "Mandy", ahogy azok ismerik, akik a legjobban ismerik, éles és veszélyes, mint egy tűhegy.
"Mandelson az, aki segített abban, hogy az európaiak az európai bankok jobbágyai legyenek. Európa most egy neo-feudalista struktúrához tér vissza, ahol a bankárok a rabszolgasorban élő polgárok főurai. Nagy-Britannia, Amerika és a világ többi része ugyanerre az útra fog lépni. A kleptokrata politikusok csupán vazallusok."

Bennfentes, Aloysius Fozdyke 2004-ben felfedte a világ sátáni irányítását.

 

 

Aloysius Fozdyke
(henrymakow.com)

Sátán az egyetlen Isten, aki törődik! Mindig is azt akarta, ami a legjobb az emberiségnek, de ennek ellenére azt adja a birkáknak, amit valójában akarnak. A Sátán soha nem követelt imádatot - még a kétezer éve halott, zsidó, homoszexuális fattyútól sem! A Sátán tanulmányozást, alkalmazást, de legfőképpen - Cselekvést követel!

Tudjátok, mi következik. Már mondtam nektek korábban. És mivel senki nem tett semmit, ezért logikus, hogy az jön, amit ti akartok. A gazdaság, az fontosabb, mint a politika. Amerikában az élelmiszerhiány olyan lesz, amilyet még soha nem láttunk.

Mit gondolsz, hogyan alakulnak a nyugdíjalapok, ha figyelembe vesszük a zárlatok gazdasági pusztítását? Ha a kamatlábak emelkednek, milyen következményekkel járhat az inflációra fenntartott gazdaságokra nézve? Ugyanaz mindenhol, ahol ez számít.

A rákos megbetegedések aránya - különösen azoknál, akiknek már volt rákjuk - emelkedni fog. A rákos megbetegedések aránya már most is emelkedik, de ez még csak a kezdet. A szájkosarak biztosítják a vér magas szén-dioxid szintjét, amelyre a rákos sejteknek szükségük van az alkohol és így a többszörös alkohol előállításához. Kisgyerekek, akiket arra kényszerítenek, hogy a saját testük hulladékát lélegezzék be. Ez nagyszerű! Úgyis csak olyanok lettek volna, mint a szüleik.

Nem lesz hatékony felkelés, és semmi és senki nem állíthat meg minket.

Megfizettetek a brutális bűnözésért, a felesleges szenvedésért, a számtalan elnyomásért és az elszabaduló halálért, úgyhogy adjatok magatoknak hitelt. Az oltottak a két lábon járó halottak. Pihenjetek nyugodtan, ahogy én is, abban a tudatban, hogy még több jön.

Az NWO kínai, tehát hacsak nem vagytok kínaiak, ti és a tiétek kimaradtatok ebből. Ugye tudjátok, hogy a kínaiak nem módosító rna vakcinákat használnak, hanem a régimódi fehérje alapúakat?

 

 

AZ ÉN MESTEREIM

Tudom, hogy a munkám a halálom után is folytatódni fog, de mielőtt elmegyek, hogy a Sátánnal, az Ő világában és az Ő menyasszonyával, Baphomet-tel járjak; ezek az egyének többet érdemelnek, mint amit én adhatok nekik.

Az első és legfontosabb, az én Tanítóm és Mágusom, a néhai és odaadó Petor Narsagonan, akit sok néven ismertek. Körülbelül negyven évvel ezelőtt a Fülöp-szigeteken szerezte meg Mátyás levelét. Ekkor kezdett nyilvánosságra kerülni a Kilenc Szögek Rendje.

Jevgenyij Mastemer: Luciferiánus, mágus, bankár és késői rendszerember par excellence. Sokféle néven ismert, látszólag mindenben benne volt a keze. A történelem egyik nagy ismeretlen, nemzetközi embere. Elbűvölően urbánus, stílusosan kifinomult, magasan képzett, és Petorhoz hasonlóan nyakkendőt/aszkót visel. Mélységesen hiányzik.

Dr. Stephen Thomas Ward (balra): Élő Isten és mestermágus. Soha senki nem fogja megtudni a teljes igazságot, de az eljövendő Kínai Birodalom sokat köszönhet neki. Befolyásolta a sátáni Alfa páholyt. Petor és én folytattuk a munkáját, amely mostanra érik be - (sok más mellett) John Winston Howard, 33. fokozatú és a néhai Barry S. J. O'Keefe AM, QC-vel; mélyen katolikus, de bárkit és bármit kihasználunk. (Lásd: Stephen Ward KGB-ügynök volt.)

Peter James Carrol: Mestermágus és fizikus.

Michael Aquino alezredes: A pszichológiai hadviselés képviselője és ékesszóló, nappali mágus; H.S. Levey tanítványa.

Matthew Lawrence: A közelmúltbeli akadályok ellenére munkája folytatódik.

 

Ausztrália, Új-Zéland és Kanada monarchistái republikánus társaikkal, az UGLE szabadkőművességgel, valamint az ausztrál Visszatérő Szolgálatok Ligájával együtt. Soha nem fogják megtudni, és ez így is van jól.

 

 

 

 

H.W. és G.T. Armstrongnak, hogy megmutatták az utat és a Hillsong Egyháznak.

Baron Charlie Falconer of Thoroton. Ő mutatta meg nekünk, hogyan bizonyítsuk be, hogy az Ausztráliára, Új-Zélandra és Kanadára vonatkozó alkirályi kinevezési okmányokat Jack William Straw hamisította, és mi átadtuk az információit a kínai kormánynak.

 

KÖVETKEZTETÉS

Mint már említettem, egy hatalmas gazdasági összeomlás nagyon-nagyon közel van. Ezután egy teokratikus, rétegzett, feudális világ következik, amelyet a technológia brutálisan kikényszerít. A Szentségtörés Usherje köztünk jár, és a Vindex közeledik. Régóta ajánlom az ezüstöt, mivel az ezüst a Sátán fémje.

Végezetül szeretném megköszönni nektek, az engedelmes mocskoknak, hogy helyesen cselekedtek.

Ne feledjétek, "az Úr az én pásztorom...", és mint minden jó pásztor, végül a vágóhídra vezet benneteket - mert a pásztorok ezt teszik.

A ti istenségeitek alszanak, míg a mieink megnyilvánulnak, és még mindig nem látjátok. A Sátán szeret titeket! És mi is szeretjük.

A.J.F.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/satanista-bennfentes-leleplezi-hoseit

Életjogsi

Korszakváltás előtt állunk: az Ember, akit Isten a saját képére teremtett, magára veszi a digitális azonosítót és ezzel transzhumanista lénnyé lényegül át - akit ettől kezdve Mr. Global teremt a saját képére.

Csakhogy az Embernek - mivel Isten képére lett teremtve - van szabad választása.

Úgyhogy pontosabban fogalmazva nem korszakváltás, hanem "korszakválasztás" előtt állunk.

Rabok legyünk vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok!

Egy edző őszinte véleménye: Oltás vs. atlétika

 

Gedeon Zsolt edző, és edzőként sok dolgot megtapasztalt a járvánnyal és az arra adott oltással kapcsolatban. Ő nem virológus, nem politikus, nem újságíró. A véleményét csak szűk körben tudja terjeszteni - de ez nem akadálya annak, hogy őszinte legyen. Azért, mert aggódik a sportolóiért.Olvasd el a pár napja írt bejegyzését:

"Edzőként mondom az oltás nagyon nincs jó hatással a futókra. Hazánk egyik legjobb futója oltás után négy nappal kórházban van szívritmus zavarokkal és magas pulzussal. Sok edzővel azt beszéltük, hogy az oltatlan futóink sokkal stabilabbak és jobban lehet őket terhelni, az oltottak többet betegszenek meg ezért nagyon hektikusan lehet velük dolgozni, mint anno nagy átlagot tekintve. Nekem 68 futóm van, jelenleg 9 covidos, mindegyik be van oltva. Az oltatlan futóinkon is átment a covid, de sokkal lazábban és könnyedén. Jelenleg a 9 oltott covidos futóm közül három 39-40 fokos lázzal küzd, egy nagyon erős hát- és ízületi fájdalmakkal, egyik pedig az oltás után három nappal kórházba került magas 120s nyugalmi pulzussal, ami nála oltás előtt 47-54 volt. Kettő lány futónknak a második oltás óta nem jön meg a menszesze, hozzá teszem alacsony edzés terhelést kapnak, nem az edzések miatt van jelen a probléma. Négy ismert atléta futó edző hasonló tapasztalatokról számolt be és jelenleg ott tartunk hogy a gyermek versenyzőket is diszkriminalizálják a versenyekről a magyar atlétikában. Vagy oltatod a gyereket vagy PCR teszt ami versenyenként 20.000ft amit a szülők és a legtöbb egyesület nem engedhet meg magának.

Erről ennyit, az oltások bevezetésével, és hogy a szövetségi és egyéb versenyeket is oltási kártyához kötik, szerintem megölik a magyar sportot, az utánpótlást és a futó sportot lásd BSI versenyeire is már kell az oltási igazolás. Ezzel annyit fognak elérni a verseny szervező irodák és a magyar atlétikai szövetség hogy kevesebben fognak versenyekre nevezni (ez már látszik a hétvegi up bajnoki nevezések számában) és a hazai utánpótlást ami jelenleg sem acélos, végképp kinyírják. Az oltás sem egészségügyileg sem pszichésen nem hat jól rövid- hosszú távon a futó társadalomra.

Jómagam a Centrál Atlétika edzője, képviselője elítélem a szövetség és a kormány oltással kapcsolatos rendelkezéseit és diszkriminatívnak tartom azokat!

Ezen írásom nem az oltottak ellen szólt, inkább értük osztottam meg. A Centrál Atlétika továbbra is elhatárolódik mindennemű kormányzati és szövetségi rendelettől, azokat jelenleg is semmisnek tekinti. Számomra nincs oltott vagy oltatlan sportoló, számomra, számunkra ember van és sportoló!"

A sportolók egészségi állapotáról, a feltűnően sok betegségről persze vannak statisztikák is. Vajon a döntéshozók miért nem akarnak erről tudomást szerezni?

https://mediaforras.com/egy-edzo-oszinte-velemenye-oltas-vs-atletika-1368

Million Lives Covid-19 csalás: A beoltottaknak és az emlékeztető oltást kapóknak 3 évük van hátra...

 

Ez nem egy milliárdos csalás. Nem pusztán a megélhetésedtől foszt meg. Az egészségedtől foszt meg. Megfoszt a képességeidtől, a futóképességedtől, az emlékezőképességedtől, a tiszta gondolkodás képességétől, a jövedelmező munkavégzés képességétől, a gyermekvállalás képességétől és az esélyedtől, hogy teljes mértékben kiaknázd a lehetőségeidet.

De ami még ennél is rosszabb, megfosztja azokat, akiket szeretsz, az egészségüktől, a képességeiktől és végül az életüktől is. Ez egy olyan csalás, amely mellett Bernie Madoff szentnek, zöldfülűnek, amatőrnek tűnik. És olyan mértékű népirtással fog végződni, amely mellett Pol Pot úgy nézne ki, mint Florence Nightingale.


Egy aggódó olvasótól

Valóban, ennek a népirtásnak a Pol Potjai minden este Florence Nightingale-nek öltöznek a televízió képernyőjén és az internetes hírműsorokban, miközben orvosilag képzetlen médiaprostituáltak légiói éneklik a dalt, amiért fizetik őket, hogy énekeljék a nézőiknek és a hallgatóiknak, a fülbemászó refrénnel, ami így szól:

A vakcinák biztonságosak és a vakcinák hatékonyak. Bízhat a sajtóban és az ön által megválasztott emberekben.


Természetesen különösen biztonságosak és hatékonyak azok számára, akiket a Pfizer éppen azért zárt ki a III. fázisú vakcinakísérletekből, mert tudták vagy gyanították, hogy a vakcina nem biztonságos és nem hatékony számukra.

A kizárt csoportok a következők voltak -
(https://www.nejm.org/doi/suppl/10.1056/NEJMoa2110345/suppl_file/nejmoa2110345_protocol.pdf)

 

1. Egyéb orvosi vagy pszichiátriai állapot, beleértve a közelmúltban (az elmúlt egy éven belül) vagy aktív öngyilkossági gondolatokat/magatartást vagy laboratóriumi rendellenességet, amely növelheti a vizsgálatban való részvétel kockázatát, vagy a vizsgáló megítélése szerint a résztvevőt alkalmatlanná teszi a vizsgálatra.

2. Ismert fertőzés humán immunhiány vírussal (HIV), hepatitis C vírussal (HCV) vagy hepatitis B vírussal (HBV).

3. Előzményben vakcinával kapcsolatos súlyos mellékhatás és/vagy súlyos allergiás reakció (pl. anafilaxia) a vizsgálati beavatkozás(ok) bármely összetevőjére.

4. A COVID-19 megelőzésére szánt gyógyszerek szedése.

5. Csak az 1. és 2. stádiumban: A COVID-19 korábbi klinikai vagy mikrobiológiai diagnózisa.

6.Csak az 1. szakaszban részt vevő szentinel résztvevők:

A súlyos COVID-19 kialakulásának magas kockázatának kitett egyének, beleértve azokat, akiknél az alábbi rizikófaktorok bármelyike fennáll:

- Magas vérnyomás
- cukorbetegség
- Krónikus tüdőbetegség
- Asztma
- Jelenlegi párologtatás vagy dohányzás
- Krónikus dohányzás az előző évben
- BMI >30 kg/m2
- Várhatóan immunszuppresszív kezelésre lesz szükség a következő 6 hónapon belül

7. Kizárólag az 1. szakaszban részt vevők: Olyan személyek, akik jelenleg a SARS-CoV-2 fertőzésnek való kitettség magas kockázatával járó foglalkozásban dolgoznak (pl. egészségügyi dolgozók, sürgősségi reagáló személyzet).

8. Ismert vagy feltételezett immunhiányos immunhiányos egyének, a kórtörténet és/vagy laboratóriumi/fizikai vizsgálat alapján.

9. Olyan egyének, akiknek a kórtörténetében autoimmun betegség vagy aktív, terápiás beavatkozást igénylő autoimmun betegség szerepel, beleértve, de nem kizárólagosan: szisztémás vagy cutan lupus erythematosus, autoimmun arthritis/rheumatoid arthritis, Guillain-Barré-szindróma, sclerosis multiplex, Sjögren-szindróma, idiopátiás trombocitopénia purpura, glomerulonefritisz, autoimmun pajzsmirigygyulladás, óriássejtes arteritis (temporális arteritis), pikkelysömör és inzulinfüggő diabetes mellitus (1. típus).

10. Vérzéses diathesis vagy hosszan tartó vérzéssel járó állapot, amely a vizsgáló véleménye szerint ellenjavallt az intramuszkuláris injekció beadására.

11. Terhes vagy szoptató nők.

Korábbi/kísérő terápia:

12. Korábbi oltás bármely koronavírus elleni vakcinával.

13. Olyan egyének, akik immunszuppresszív terápiában részesülnek, beleértve a citotoxikus szereket vagy szisztémás kortikoszteroidokat, pl. rák vagy autoimmun betegség miatt, vagy a vizsgálat során tervezett kezelésben részesülnek. Ha szisztémás kortikoszteroidokat adtak rövid ideig (<14 nap) akut betegség kezelésére, a résztvevők nem vehetők fel a vizsgálatba, amíg a kortikoszteroidterápiát a vizsgálati beavatkozás beadása előtt legalább 28 napig nem hagyták abba. Inhalált/ködösített, ízületen belüli, intraburális vagy helyi (bőr vagy szem) kortikoszteroidok alkalmazása megengedett.

14. Vér/plazma termékek vagy immunglobulin szedése a vizsgálati beavatkozás beadását megelőző 60 naptól, vagy tervezett szedés a vizsgálat teljes időtartama alatt

 

De hé, írjuk elő, hogy az USA-ban MINDEN közszférában dolgozót, az Egyesült Királyságban MINDEN gondozóházi dolgozót, valamint Ausztria, Ausztrália és Kanada MINDEN állampolgárát be kell oltani.

A pokolba a terhes nőkkel, szoptató nőkkel, HIV-betegekkel. A cukorbetegek, az immunhiányosok, az elhízottak, a dohányosok, a hepatitisben szenvedők, az ízületi gyulladásban szenvedők, a szklerózis multiplexben szenvedők, az allergiában szenvedők, az asztmások stb, akiknél nem végeztek semmilyen vizsgálatot.

Egyébként elnézést kérek, hogy a fentieket nem tettem hozzá a 18 Covid19 Csalás listájához. Nyilvánvalóan a 19 Covid19 megtévesztés listájának kellett volna lennie.

Ez ugyanis egy olyan rosszindulatú és embertelen összeesküvés, amelyet egyetlen Bond-gonosz sem merne megkísérelni, és egyetlen forgatókönyvíró sem merne megírni. Olyannyira univerzális, olyannyira nemzetközi, olyannyira globális a hatósugara, hogy egyetlen kormány sem merte (sokáig) szembeszállni vele. Olyan gazdag és befolyásos férfiak és nők állnak mögötte, hogy szó szerint "kizárhatják" a modern társadalomból azokat, akik átlátnak rajta.

Nézzük tehát a globális diktatúra minden lehetséges eszközzel történő jelenlegi kísérletének elődjét, egy Adolf Hitlert. Van egy csodálatos idézet, amelyet többféleképpen Hitlernek és Joseph Goebbelsnek tulajdonítanak -

"Ha elég nagy hazugságot mondasz, és folyamatosan ismételgeted, az emberek végül elhiszik. A hazugságot csak addig lehet fenntartani, amíg az állam meg tudja védeni az embereket a hazugság politikai, gazdasági és/vagy katonai következményeitől. Így válik létfontosságúvá, hogy az állam minden erejét felhasználja az ellenvélemény elfojtására, mert az igazság a hazugság halálos ellensége, és így kiterjesztve az igazság az állam legnagyobb ellensége."

Jelenleg pontosan ebben a helyzetben vagyunk: A vakcinák biztonságosak és hatékonyak. A kormányok és a nagyvállalatok világszerte példátlan módon elnyomják az ezzel a hazugsággal szembeni ellenvéleményt. Ennek az elnyomásnak az egész emberiség számára félreérthetetlenül jeleznie kellene, hogy ez az állítás hazugság. De sajnálatos módon ez eddig nem így volt.

A nagy hazugság eladásának művészetéhez még egy további eszközt adnék hozzá, ez pedig a státusz. Az emberek nem hisznek a tényeknek. Nem hisznek a tudományos igazságnak. Nem hisznek a logikának. Ha az emberek hinnének akár a logikának, akár a tudománynak, akkor senki nem vette volna be a vakcinát.

Mivel az influenza elleni vakcinák soha nem működtek túl jól az embereken (legalább egy évvel elavultabbak, amikor beadják őket), és a genetikai vakcinák mindig halálosnak bizonyultak az állatkísérletek során, és a tüskefehérje nem a megfelelő fehérje az oltásban, és mivel minden genetikailag beoltott sejtet az immunrendszernek meg kell ölnie, ezért az immunrendszer azt mondja, hogy a vakcinák halálosak a sejtjeire nézve.

És mert az immunológia aranyszabálya az, hogy SEMMILYEN oltást soha ne végezzünk világjárvány idején, mert az variánsokat hoz létre. ez azért történik, mert világjárvány idején a kórokozó maximálisan mutálódik a vakcina körül.

Amit az emberek hisznek az állapot. Hisznek a hírességeknek. Hisznek a gazdagokban, hisznek a hírességekben. Hisznek a hatalmasokban. Hisznek a sikerekben. Azt mondják, hogy semmi sem sikeresebb, mint a siker. Ez azért van, mert a siker hitelességet teremt, ami hithez és bizalomhoz vezet.

 

Íme tehát a megtévesztés 5 pillére.

1. Hazudj olyan nagyot, hogy senki ne higgye el, hogy egy ilyen hazugságot esetleg reálisan lehet képviselni.
2. Ismételd a hazugságot a végtelenségig
3. Az államot arra használja, hogy polgárait ne a hazugságtól, hanem a hazugság következményeitől védje meg.
4. Nyomja el kíméletlenül az igazságot és azokat, akik azt hirdetik.
5. Biztosítsák, hogy MINDEN magas rangú forrás a hazugságot népszerűsítse, támogassa, élje, lélegezze és szarja.

És íme, hogyan valósul meg ez az 5 pillér most, amikor ezt a cikket olvasod.

1. A hazugság az, hogy a Covid vakcinák biztonságosak és hatékonyak, Az igazság az, hogy ezek nem vakcinák, nem biztonságosak és nem hatékonyak a Covid ellen. Egy vakcinának nem lehet negatív hatékonysága. A legfrissebb adatok a legtöbb országban már azt mutatják, hogy a vakcinák negatív hatékonyságúak az Omicron ellen. Ez azt jelenti, hogy ezek nem vakcinák. Ezek génterápiák, amelyeket vakcinaként adnak el.

A kérdés tehát a következő:

Mit csinálnak a génjeinkkel?

A válasz leleplezi minden idők legnagyobb csalását, és annyira hihetetlen, hogy ha most elmondom, valószínűleg abbahagyják az olvasást. Ezért a cikk későbbi részében foglalkozom vele. De azért, hogy ne hagyjalak benneteket a sötétben. Az alapvető kérdéshez van köze: Kié a tested?

2. Mint azt Laura Dodsworth A State of Fear című könyvéből tudjuk, a kormánynak van egy egész SPI-B osztálya, amely a pszichopsziával foglalkozik, hogy megerősítse azt az üzenetet, hogy az oltások biztonságosak és hatékonyak.

3. A pajzs, amelyet a világ kormányai arra használnak, hogy elrejtsék a hazugság következményeit a népük elől, a korrupt, hamis és manipulált statisztikák.

Íme két kedvenc példám erre. Mindkettő olyan ostoba, hogy már nevetséges. Kivéve, hogy egyáltalán nem vicces az a fájdalom, nyomorúság és halál, amit ezek elhitetése okoz az emberiségnek.

Itt vannak az ONS adatai a halálozásokról és a személyi évekről a védőoltási státusz szerint 2021. január 1. és 2021. október 31. között -

Forrás: https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland

4) Az Igazság és az Igazság Kiadóinak könyörtelen elnyomása.
Az ember nem adhat tájékozott beleegyezést az oltáshoz, ha és amíg nem hallotta a beavatkozás mellett és ellen szóló érvek mindkét oldalát. Mindenki tudja, hogy egy bírósági tárgyaláson az érvek mindkét oldalát ugyanolyan teljes körűen, kimerítően és erőteljesen ismertetik, mint egymást. Minden, ami ennél kevesebb, igazságtalan, előítéletes és korrupt. Ma azt látjuk, hogy a hírszerkesztőségek és a közösségi médiaszervezetek deplatformálják azokat, akik nem osztják sajátos ortodoxiájukat.

 

Az ortodoxiájuk ellen szóló valódi érveket félretájékoztatásnak nevezik, miközben maguk is félretájékoztatással házalnak, hogy alátámasszák ortodoxiájukat.

Kitiltanak és deplatformálnak mindenkit, aki kívül esik az ortodoxiájukon, vagy aki azt hamisként támadja - különösen akkor, ha az érveik nyilvánvalóan helyesek és helytállóak.

Ez a kiközösítés és a spanyol inkvizíció modern megfelelője, amelytől való félelem okozza a hányást kiváltó nyilvános visszavonásokat, amelyeket a médiában való státuszuk megőrzéséért buzgó hírességek sugároznak. Minden ortodoxia azért létezik, hogy elnyomja az igazságot és előmozdítsa az ortodoxiában érdekeltek érdekeit. A Covid ortodoxia még a katolicizmusnál is elterjedtebb, az ortodoxia alapítója a kereszténység területén. A katolikus ortodoxia valóban támogatja a vakcina-ortodoxiát.

"A CIA tulajdonában van mindenki, akinek bármilyen jelentősége van a nagy médiában." (William Colby 1920 - 1996 - a CIA igazgatója a rendkívül sikeres Watergate eltussolás idején, amely az amerikai biztonsági szolgálatok teljes és totális kudarcát jelentette, 1973-1976 között).

Tudjuk, hogy Colby szavai igazak voltak (a hírszerző ügynökségek által inspirált honlapok sokasága ellenére, amelyek tisztességtelenül az ellenkezőjét állítják), mert ez az eltussolás működött, kivéve Woodward és Bernstein esetében, akik a Washington Post újonc újságírói voltak, és akkoriban a nagy médiában nem számítottak jelentős személynek.

1973-ban a média a titkosszolgálatok tulajdonában volt. Ezek a "Szolgálatok" ma, 2022-ben, az elektronikus megfigyelési technológiának köszönhetően sokkal erősebbek, mint 1973-ban valaha is voltak. Tehát, mint tudjuk, a "hírek" a mainstream médiából semmi ilyesmit nem jelentenek. A háborús Németországban egyetlen újságban sem volt olyan cikk, amelyet ne hagyott volna jóvá Göbbel hivatala. Ugyanez igaz lesz ma is sok főáramú médiaszervezetre.

Ez azt jelenti, hogy a BBC, a Times, a Daily Mail, a Guardian, az Independent, a Telegraph stb. bármennyire is jók az újságíróik az igazság kiderítésében, nem tehetik közzé eredményeiket, ha azok aláássák azt az ortodox nézetet, hogy az oltóanyagok biztonságosak és hatékonyak.

Így a hírek helyett azt halljuk, hogy Smyth-Granger-Tomlinson asszony Land's Endből meghalt, mert nem oltatta be magát, és most minden gyermeke árva, olyan körülmények között, amikor a szomszédban lakó, oltott Smith asszony gyorsított áttétes mellrákban halt meg, míg oltott fia szívizomgyulladásban összeesett, miközben focizott, és a lányának 6 hónappal ezelőtt, közvetlenül az oltás beadása után leállt a menstruációja. De a Smith családról soha nem fogunk hallani, mert ők bizonyítják, hogy az ortodoxia hamis.

A demokrácia nem működhet, ha egy vita minden politikai oldala nem kap egyenlő időt az újságokban, a televízióban, a neten és a rádióban.

Minden olyan politikus, aki megpróbálja elhallgattatni vagy deplatformálni ellenfelét, a demokrácia árulója, és egy választási ciklusra ki kellene tiltani a politikából.

Bármely újságíró vagy médiaszervezet, amely bármilyen alapon megpróbálja deplatformálni versenytársait, nem újság, hanem egy ortodoxia tulajdonosai által megvásárolt és fizetett antidemokratikus propagandaszervezet.

Bármely közösségi médiavállalat, amely betilt vagy elhallgattat bármely olyan álláspontot, amely önmagában nem bűncselekmény, szintén antidemokratikus, és nem közösségi médiavállalat, hanem antiszociális médiavállalat, és az ortodoxia propagandaszervezete.

Mégis mindannyian ezt teszik, és mindannyian ilyenek. Mindannyian a demokrácia árulóivá váltak. Ők, propaganda irodák a közelgő globalista államcsínyhez, Ők az egész ügyfélbázisuk ellenségei. Kígyók, akik kanárifülesnek adják ki magukat. Képmutatók, akik visszaélnek a sajtószabadsággal, hogy lobbizzanak mindazok leigázásáért, akik nem értenek egyet a sajtó ortodoxiájával.

 

5) Magas státuszú visszhangkamrák
Harry herceg: "Amíg minden közösség nem fér hozzá a vakcinához, és amíg minden közösség nem jut megbízható információkhoz a vakcinával kapcsolatban, addig mindannyian veszélyben vagyunk."

Nyilvánvaló, hogy nyilatkozatát egy ügyvéd fogalmazta meg. De ez az igazság fordítottja. Csak azok a közösségek vannak veszélyben, amelyek hozzáférhetnek az oltóanyaghoz, és azoknak, akik kapcsolatban állnak a vakcinával kapcsolatos megbízható információkkal, nem lenne szükségük ilyen hozzáférésre.

Guardian újság: Január 15. 2022 - Démonizáljuk mind a 80 000 egészségügyi dolgozót, akik a megfelelő orvosi képzésük miatt elutasítják a vakcinákat, mint belföldi terroristákat, jó?

Az Egyesült Királyság biztonsága szempontjából nagyobb aggodalomra ad okot az oltáskárosodás, amely képes elpusztítani az egészségügyi szolgálat maradékát, különösen, ha az oltáskárosodás tagadói tovább terjesztik félretájékoztatásukat.

Íme egy idézet a Guardian újság véleményének 2021. augusztus 9-i klasszikus slágercikkéből -

Mit tegyünk azokkal az emberekkel, akik nem hajlandók beoltatni magukat, vagy akik továbbra is tagadják, hogy a Covid létezik? A vita erről a kérdésről hónapok óta tombol az Egyesült Államokban. "Tiszteljétek őket!" - szidták a konzervatív kommentátorok. "Szégyenítsük meg őket!" - sürgette néhányan. Mások azt tanácsolták, hogy érezzék együtt velük, mint a dezinformáció áldozataival.

De ahogy a Delta-változat felerősödése a "be nem oltottak világjárványát" indítja el, a világjárványt ellenzők meggyőzésével kapcsolatos bizonytalanság átadta helyét a dühnek és a kétségbeesésnek. Ezt példázta a közelmúltban a közvélemény reakciója arra a vírusvideóra, amely egy louisianai férfit mutat, aki súlyos Covid-19 fertőzésből lábadozik a kórházi ágyon, és azt állítja, hogy még mindig inkább kórházba kellett volna kerülnie, minthogy elfogadja a védőoltást. Ez volt az első alkalom, hogy sokan láttuk annak a rejtélyes jelenségnek az emberi arcát, amelyről az egészségügyi dolgozók már tavaly óta beszámoltak nekünk: a betegek még akkor is tagadják a vírus valóságát, amikor betegek és haldokolnak tőle.

Az egész idézet egy ad hominem támadás az oltást megtagadók ellen, a laposföldiekhez hasonlítva őket, akik tagadják, hogy a kovid létezik. Igen, (hahaha) ezek az oltásellenesek annyira hülyék, hogy még akkor is tagadják (haha) a Covid létezését, amikor (ha) haldokolva fekszenek tőle.

A lousianai luminárius nem azt mondta, hogy nem hisz a Covidban. Azt mondta, hogy inkább kórházba kerül, minthogy elfogadja a vakcinát. Azt mondta, hogy jobban bízik az immunrendszerében és a kórházi személyzetben, mint a Pfizerben és a Modernában. De vegyük észre, hogy az idézetben, sőt, az egész cikkben egy fikarcnyi tudományos bizonyíték sincs - https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/aug/09/convince-anti-vaxxers.

Lefogadom, hogy rengeteg Covid-tagadó van, aki azért oltatta be magát, hogy megtarthassa a munkáját, vagy nyaralni mehessen, vagy meglátogathassa idős szüleit az idősek otthonában. Hol van a bizonyíték arra, hogy a Covid-tagadók mind oltásellenesek?

A louisianai embernek soha többé nem kell aggódnia a Covid miatt az életében, mert a természetes immunitás antitesteket ad neki a nukleokapszis covid fehérjéi ellen (ez a díszes neve a vírus nukleinsavát, az RNS-t tartalmazó fehérjehüvelynek). Ez 8-szor szélesebb körű védettséget biztosít neki, mint a védőoltás, és a védettség nem fog idővel csökkenni. Túl van rajta. Míg a beoltottak közül sokan arra vannak ítélve, hogy a végtelenségig újra megfertőződjenek és még rosszabbul.

Mi a helyzet az oltatlan 40.000 ápolószemélyzettel és a 80.000 oltatlan NHS alkalmazottal, akik nap mint nap Coviddal dolgoznak. Ők is tagadják, hogy ez a valóság? Ők is idióták? Vagy az orvosi képzésük mond nekik valamit, amiről a Guardian olvasóinak talán tudniuk kellene valamit, mielőtt tönkreteszik az immunrendszerüket és megváltoztatják a genetikai kódjukat a Big Pharma pénzügyi hasznára, amikor félelemfüggő RNS-függővé válnak.

Ki gondolta volna, hogy egy baloldali szennylap néhány korrupt gyógyszergyártó cég mellé áll, nem pedig az összes olvasójuk emberi jogai mellé? Ó, hogy elbuktak a hatalmasok, és mindezt néhány influenza elleni oltás miatt.

Meg kell mondanom, hogy szívből köszönöm az Expose-nak, hogy platformot adott nekem, ahonnan válaszolhatok a Guardianra. Ez egy olyan szabadság, amiről soha nem gondoltam volna, hogy megadatik nekem ebben a világban.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-beoltottaknak-es-az-emlekeztetot-kapottaknak-3-evuk-van-hatra